Kati
Úgy tudom, hogy 37. hetes a koraszülés felső határa. De szerintem a 36. után sem történhet már olyan nagy baj. Főleg, hogy lehetséges még 5 nap elszámolás nálam, málnalevél teát, azért vasárnap már elkezdem inni. Akkor már hivatalosan is a 37. hetemet kezdem.
Igen, majd csillagnak szólok. El is felejtettem neki múltkor írni, hogy ő lesz a hírhozó.
Pedi
Az lehet, hogy sokat alszanak, de biztos mozognak közben. Zalán sokat mozog, szerencsére. Tegnap kevesebbet, aztán este lefekvéskor elkezdtem számolni a mozgásokat, de 8-nál elaludtam. Szóval fél óra alatt ennyit is képes mozogni. Napi 20-nak kell meglennie, ha kevesebb, akkor értesíteni kell az orvost.
De most is mocorog. Sokszor nagyon durván. Evés közben is nagyon furcsa, hogy valaki feszegeti közben a pocakom. Épp most is, nem tudom mit csinál. Biztos tornázik, vagy nyújtózkodik. Regi is pont ilyen volt, egy kicsit kevésbé aktív, de ő is sokat mozgott.
Holnapra én is nagybevásárlást tervezek, remélem bírom. Majd azért egy ebédet beiktatok, lenyúlom a párom étkezési jegyét.
Még egy két dolog hiányzik a babaszobához (főleg textília, zsebestartót akarok varrni), meg a kórházi csomaghoz, fehérneműk (sportmelltartó 1 db, meg bugyik, a régiek jók lesznek a kórházba, újakat meg szülés utánra szeretném használni.
Én tegnap sütöttem palacsintát, be is vágtam 3 túrósat, a gyomrom égett is rendesen az éjjel, úgyhogy most két nap kihagyás után újra citromos vízzel aludtam.
Maradt mára is, így még ebédre azt eszek, meg tegnapelőttről maradt brokkolis tésztát. Aztán vacsira meg valami lightosat. Nagyon főzni sem lesz időm, mert vendégeim lesznek (nővéremék).
Nita, Pedi
Az én férjem is csak egy évet volt ovódás, és bizony semmilyen bárányhimlő és társai betegségen nem esett át. Mondtam már neki, hogy oltassa magát, mert ilyenkor súlyosabb a szövődmény. Bár Regi két oltással viszonylag védettnek mondhatja magát, azért mástól elkaphatja még a párom.
Kati
Bár tudom nem tőlem kérdezted. De az egyik ismerősőmmel (akivel szintén fórumon találkoztunk, aztán személyesen is, mert közel laktunk egymáshoz) két nap különbséggel voltunk kiírva. Én május 2, ő május 4. Ráadásul egy kórház, ugyanaz a doki...Aztán ő megszült április 23-án, én meg május 3-án. Pedig én voltam előbbre kiírva. Úgyhogy bármi lehet. De izgi lesz, az biztos. Engem viszont nem beelőzni.
Na most már tényleg megyek, mert még sütit kell sütnöm a délutáni vendégeimnek!
Jó hétvégét! Holnap biztos nem jövök, délután végzek csak a vásárlással, aztán megyek Regiért, utána biztos nem lesz időm netezni. De majd hétvégén benézek!