Sziasztok!
Nócika
Az események fölött nem térek észhez!!!
Remélem Karácsonyi ajándékként idedobsz nekünk egy +-os tesztet.
Nagoyn drukkolok!!!
Végre megindulna már a +-os teszt áradat!
Nagyon izgulok érted!
Kitty
Szegény párod, most mehet midnig túlórába melózni. De még mindig jobb, mintha nem volna melója.
Dohányzik a párod? Szegénykém! Elég nehéz lehet elviselni ezt a rossz szokást! De nem gond! Azt hiszem ez legyen a legnagyobb bűne.
Majd amikor jön a baba, biztosan leteszi. De a lakásban nem bagózik? VAgy igen?
Bridget
Remlem meggyógyultál!!!! Már itt a karácsony, és te még beteg vagy? Nem jó ez így. De azért látom,már kicsit jobban vagy! De azért még vigyázz, nehogy visszaess!
Az összebújás remélem megtörtént. Jó lenne, ha az évet egy jó kis +-os teszttel nyitnád.
Magyar találka volt nálad?! De jó lehetett!
Elhiszem, hogy jó volt. De ezt bizti meg tudjátok ismételni.
Anyukád milyen aranyos, hogy csempészett neked csoki mikit.
Tudom, hogy nekünk ez nem akkor a dolog, mint ott kinn neked. De lett neked is csoki mikid.
de jó!!
Húú ez a termo pohár tényleg jó dolog!
Ilyen sokáig meleg tart? Akkor majd nyáron is jó lesz, amikor hidegen kell tartani.
Remélem Apcskád azért előbb utóbb rájön, hogy mire is vágysz nagyon.
Én szorítok, hogy beteljesüljön. Ez olyan dolog, hogy tényleg nem mondjuk, de a pasikat tényleg rá kell vezetni. Biztosan tudja ő azt, hogy mire is vágysz, de olyna gonoszak tudnak lenni. Lehet, hogy csak arra a pillanatra vár, amikor tényleg nem várod. Igazi meglepiként szeretné.
Csucsu
Néztem a híreket a rokonoddal kapcsolatban, de nem naogyn találtam semmit róla. Szerintem az, hogy nem mentek nem gond. A koszorút elküldtétek, és együtt ééreztetek a családdal. Azt hiszem ez teljesen rendben van így. Nagyon sajnálom szegényt, meg a családját. Pont így az ünnepek előtt történik ilyen. Ez borzasztó.
Ez a szülinapi sztori nagyon gáz. Hogy lehetnek ilyne bunkók? Egy gyerekkel van szívük ezt megtenni? Mit lépnének, ha az ő gyerekükkel is így csinálnának???? Ez nagoyn bunkó dolog volt tőlük!!!!!!! Mostmár tudod, hogy oda nem nagyon kell menni szülinapi bulira. CSak Szabinát sajnáom, hogy szegényhez nem jöttek el a kis barátai.
Nagoyn kis aranyos ez a Karácsonyi képeslap!!!!! Köszönjük!
Zsu, Melaszka? Kata??? Merre vagytok????
Tudom eltüntetm, de épp tegnap mondtam Nócikának, hogy még magamra sincs időm. Állandóan pörgök. Sose vagyok itthon. Csütörtökön meló, tegnap délelőtt vásároltunk, fát, meg ilyenek, aztán aludtunk, és 5 előtt ébredtem nem sokkal. Akkor Apácsak ült a gép elé, úgyhogy nem tudtam jönni. Ma évzáró csoport bulink lesz, és lesz ebéd, meg minden. 9-re jönnek értem, és még hajat is kell mosnom. Este fogok csak jönni. Holnap jönnek tesómék, és megint nem tudok géphez ülni. Hétfő meló, aztán azt sem tudom hol áll a fejem. Már úgy várom a Karácsonyt, hogy végre pihenhessek is rendesen.
A családon is munkanélküliség átok ül. A tesómnak ugye már szept. óta nincs melója, most nevelőapámnak mondtak fel. Még jó, hogy Karácsony előtt. Pukkadjanak meg!!! Remélem mielőbb kap állást.
időjárásjelentél: A hó helyett itt az eső szakad már napok óta. Nem lesz fehér Karácsonyunk.
Pedig jó lenne. Kicsit feldobná az embert.