Új privát üzeneted érkezett!

yessssssssssssssss! :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csucsu
Itt azert nem olyan gazos a sorbanallas...szeretek is menni...de ez a bank a westin union fele feladast csinalja es csak 1van tokyoban!!!Ennek az a kulonlegessege,hogy en itt feladom a penzt es par oran belul anyu barmelyik postan felveheti.Marha praktikus de sokan hasznaljak ezert volt 40ember foleg gondolom unnepek elott :roll: A ugyintezonel meg azert voltam sokat mert bonyolult a helyzetem meg tobb dolgot is csinaltam...konkretan 4ablaknal is jartam :?
Holnap lesz a nagy nagy? 8) :?: Lanyzod izgul mar? :lol:

Kitty
Koszi,hogy meghagytad a laptetut :wink: En meg jottem es lekaszaltam 8) Milyen lett a mai menu?Fini? :)

Csajok
Megyek csucsuzni...nem vgyok meg jol...gyenge vgyok es allandoan hanyingerem van :shock: :oops: Persze ha babtol lenne az mas de igy :x Holnap jovok :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok csajok!

Csak helyzetet jöttem jelenteni! Piri sehol és nem is lesz! De még halkan mondom, mert csak vasárnap tesztelek! Addig én is kivagyok mint a kutya! Ma vagyok a 31. napon! Totál ko vagyok! :roll: :lol:

Ja de szerintem babás vagyok, mert a füstölt szagot megéreztem ma és kis hilyán kijött a reggeli kv-m!

Na ehez mit szóltok????

Kép

Kép

Kép
nócika

Húúú, Nócika, ezek ám a hírek. Tűkön ülök vasárnapig :lol: Ezek tényleg nem hétköznapi tünetek :wink:

Bridget, mai menüre is kaptam dicséretet, és mondta, hogy holnapra csomagoljak neki (ugyanis be kell mennie dolgozni :? - de utána már idén itthon lesz mindig :wink: ).
Jó éjt, pihend ki magad :wink:
Vendég

Kitty! Lehet már holnap megcsinálom, hogy ne legyetek olyan izgatottak, mert én is mondom totál káo vagyok! :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Akkor még izgatottabbak leszünk :lol: Szóval holnap reggel mikor felkelek és bekapcsolom a gépet, szeretném itt látni a zebrás tesztet :wink: :lol:
Vendég

Nociiiii
Nagy-nagy drukk a mai tesztedhez!!!! Kép szeretnem ha ilyet hoznal Kép aztan majd igy besotetedik Kép

Kitty
Nagyon ugyi kis haziasszony vgy na es akkor matol mar egyutt lesztek minden nap?De joo :)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Én 2napja adtam fel pénzt ide Magyarországba és még nem kapta meg a rokonunk. Szóval megértem ha sokan voltak a bankba hisz gyorsak nagyon. De ez Mország.Itt minden zavaros és nehézkes.
Igen ma vana nagy nap:) Bár holnap lesz a nagy buli mert ma mindneki dolgozik hisz 24-ét dolgozzák le.
Szóval mi mindig 20-án tartottuk most kivételt teszünk mert a keriszülők nem tudtak volna akkor eljönni.
Na meg holnap a férjem tud segiteni a főzésben sütésben. 3ra jönnek a vendégek. Reggeltől már főzni sütni fogok.

Nóci: Remélem ma jössz egy szép teszttel:) Hidd el a dec20 egy szerencsés nap :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nócika
Az események fölött nem térek észhez!!! :) Remélem Karácsonyi ajándékként idedobsz nekünk egy +-os tesztet. :) :) Nagoyn drukkolok!!! :) :) Végre megindulna már a +-os teszt áradat! :) Nagyon izgulok érted!

Kitty
Szegény párod, most mehet midnig túlórába melózni. De még mindig jobb, mintha nem volna melója.
Dohányzik a párod? Szegénykém! Elég nehéz lehet elviselni ezt a rossz szokást! De nem gond! Azt hiszem ez legyen a legnagyobb bűne. :) Majd amikor jön a baba, biztosan leteszi. De a lakásban nem bagózik? VAgy igen?

Bridget
Remlem meggyógyultál!!!! Már itt a karácsony, és te még beteg vagy? Nem jó ez így. De azért látom,már kicsit jobban vagy! De azért még vigyázz, nehogy visszaess!
Az összebújás remélem megtörtént. Jó lenne, ha az évet egy jó kis +-os teszttel nyitnád. :)
Magyar találka volt nálad?! De jó lehetett! :) Elhiszem, hogy jó volt. De ezt bizti meg tudjátok ismételni. :)
Anyukád milyen aranyos, hogy csempészett neked csoki mikit. :) Tudom, hogy nekünk ez nem akkor a dolog, mint ott kinn neked. De lett neked is csoki mikid. :) de jó!! :)
Húú ez a termo pohár tényleg jó dolog! :) Ilyen sokáig meleg tart? Akkor majd nyáron is jó lesz, amikor hidegen kell tartani. :)
Remélem Apcskád azért előbb utóbb rájön, hogy mire is vágysz nagyon. :) Én szorítok, hogy beteljesüljön. Ez olyan dolog, hogy tényleg nem mondjuk, de a pasikat tényleg rá kell vezetni. Biztosan tudja ő azt, hogy mire is vágysz, de olyna gonoszak tudnak lenni. Lehet, hogy csak arra a pillanatra vár, amikor tényleg nem várod. Igazi meglepiként szeretné.

Csucsu
Néztem a híreket a rokonoddal kapcsolatban, de nem naogyn találtam semmit róla. Szerintem az, hogy nem mentek nem gond. A koszorút elküldtétek, és együtt ééreztetek a családdal. Azt hiszem ez teljesen rendben van így. Nagyon sajnálom szegényt, meg a családját. Pont így az ünnepek előtt történik ilyen. Ez borzasztó.
Ez a szülinapi sztori nagyon gáz. Hogy lehetnek ilyne bunkók? Egy gyerekkel van szívük ezt megtenni? Mit lépnének, ha az ő gyerekükkel is így csinálnának???? Ez nagoyn bunkó dolog volt tőlük!!!!!!! Mostmár tudod, hogy oda nem nagyon kell menni szülinapi bulira. CSak Szabinát sajnáom, hogy szegényhez nem jöttek el a kis barátai.
Nagoyn kis aranyos ez a Karácsonyi képeslap!!!!! Köszönjük!

Zsu, Melaszka? Kata??? Merre vagytok????

Tudom eltüntetm, de épp tegnap mondtam Nócikának, hogy még magamra sincs időm. Állandóan pörgök. Sose vagyok itthon. Csütörtökön meló, tegnap délelőtt vásároltunk, fát, meg ilyenek, aztán aludtunk, és 5 előtt ébredtem nem sokkal. Akkor Apácsak ült a gép elé, úgyhogy nem tudtam jönni. Ma évzáró csoport bulink lesz, és lesz ebéd, meg minden. 9-re jönnek értem, és még hajat is kell mosnom. Este fogok csak jönni. Holnap jönnek tesómék, és megint nem tudok géphez ülni. Hétfő meló, aztán azt sem tudom hol áll a fejem. Már úgy várom a Karácsonyt, hogy végre pihenhessek is rendesen.
A családon is munkanélküliség átok ül. A tesómnak ugye már szept. óta nincs melója, most nevelőapámnak mondtak fel. Még jó, hogy Karácsony előtt. Pukkadjanak meg!!! Remélem mielőbb kap állást.
időjárásjelentél: A hó helyett itt az eső szakad már napok óta. Nem lesz fehér Karácsonyunk. :( Pedig jó lenne. Kicsit feldobná az embert.
Vendég

Csucsu
Jo utana mar eszembejutott,hogy mondtad vasarnap lesz en hule :roll: :oops:

Szabinaaaa
Kép Kép

Pendi
Most csak gyorsban jovok...de majd kesobb irok....szal nem megy a vonalzid :shock:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pendi: nem a Szabina szülinapjára nem jöttek el. A szomszéd kisfiú szülinapkára. Ő is decemberi és szerdán tartották. Mi holnap tartjuk.
A rokon nem volt benen a hiradóban sema neten nincs fent. Ózdon mindan napos dolog ez sajnos. Sok a cigány sajnos.
A helyi tv-ben volt benne de csak 2mondatban.
De ezt is a rokonok mondták.
Azonban van nyom már. Egy kocsit keresnek a szomszédos településen ami a háznál járt illetve állt a bűncselekménykor. Persze az autó eltünt. Tehát van valami vaja füle mögött. Illetve van egy fiatal fiú akit keresnek valószinű az is ott volt mert szintén eltünt.
Remélem meglesz a tettes.

Miylen fenyőt vettetek?? És mekorrát??
Jó bulizást mára.

Még lehet fehér karink ám:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nem sok időm van, sütök-főzök-mosok-takarítok :?

Csucsu! Nagyon boldog szülinapot Szabinának! :D

Pendi, a lakásban szerencsére nem cigizik, mindig kimegy az udvarra :) Végülis tényleg jobb, mintha kocsmázna, vagy kurvázna :lol:

Fát mi vasárnap már megvettük, még csak az udvaron van felállítva, majd szerdán behozzuk, és felöltöztetjük :wink:

Én is azért várom a karácsonyt, hogy tudjak pihenni, mert most még tanulni is kell hétfőre :( Utána lesz egy pici nyugtom...

Szép napot csajok! Nócikának hatalmas drukk a teszthez!!!!
Vendég

Kitty: Köszönjük a köszöntést. ari vagy.

Mi ma takaritunk a kis szülinapossal a holnapi bulira. Délutánalufikat felfújjuk, hogy holnap csak főznőm kelljen meg sütnöm.
De hamar meglesz az majd 6kor felkelek.
Sok mindent csinálokde az hamar meglesz már rutinom van benne mert ezeket szeretik nagyon.
Kaja: Csirkemell torta, baconba gönygyölt máj, kaszinótojás, mustáros tejfölös hús, és tekert omlett lesz a kaja.
Süti epertorta és gyümölcs torta, muffin, kókuszgolyó és sajtos rúd.

Kép
csucsu05

Sziasztok csajok!

Mint jól látható a vonalzim megváltozott! Mert itt a babaeső! Csajok, hát két csíkosat teszteltem! Elsem hiszem! reggel sírtam most sírtam! Boldog vagyok! Apa boldog volt!

Kép

Kép

Kép
nócika

Most szomoru vagyok, mert nem rakta be ugy a vonalzim, mert nem adta be ahogy én beirtam! :( :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: Nagyon szép akkor ez a nap neked. Mondtam én, hoyg december 20 szép nap:)
Gratulálok. na ennél szebb karácsonyt nem is lehetett volna elképzelni:)
Pontosan mennyi idő alatt jött össze a kicsi pocaklakó??

Kép
csucsu05

Nócika!!!! :)

Hát mit látok!!! :)
Halk gratula Neked!!!
Tesztkép lesz, ugye?
Egyébként megtaláltalak az iwiw-en, ha nem gond :)
Vendég

Nociiiiii
Nem mondod :shock: juhuuuuu hol az a teszt fotot kerunk!!!!! 8) :lol: :lol: Kép

Melaszka
Te merre jartal :?: Meselj mi van veletek...pindurka eszik?Tejci van rendesen? :wink:

Csajok
En sajna csak januarban tok =osat tesztelni szal tovabbadom valakinek a 2.helyet...ki lesz a 2.pozis tesztes? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

En megfejtettem noci vonalzojat ami ez lenne:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Brid! Köszi, hogy fel tetted a vonzimat, de nekem most mért nem sikerül??????

Köszönöm mindenkinek a halk gratut! Szombaton megyek dodonénihez! Akkor fogad!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: Szép karácsonyotok lesz az biztos:)
Nagyon kellet már ez a zebrás teszt ide a topicba:)

Kép
csucsu05

Nócika!!! Hatalmas gratula!!! :D Ennél szebb karácsonyi ajándékot el sem lehet képzelni :D

Csucsu, de jó menü lesz :wink:

Jelentem kész vagyok a takarítással, főzéssel, életem első sütijével :oops: :wink:
De el is fáradtam rendesen....
Vendég

Kitty: Na és mit sütőttél??

Kép
csucsu05

Csajok!

A boldogságom határtalan! El sem tudom mondani senkinek mennyire boldog vagyok! A szívem olyan hevesen ver! Nem térek észhez! Nem is tudom, hogy ezt mikor tudom majd felfogni! Vajon mindenkinél igy zajlik?? És ezt valóban a jézuska hozta ezt az örömöt!
Olyan rossz, hogy anyukáméknak még nem mondhatok semmit!
A tesztképpel kapcsiban csak annyit, hogy most itt vagyok a munkahelyemen és elvileg itt megprobálom majd felrakni!

Igyekszem! Bár Csucsu! Leírhatnád lépésről lépésre! :oops: :oops: Ha nem gond!

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
Nekem ha atkuldod en felteszem 8) es allitsd be a vonalzid mert nincs rajta datum 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid! Köszike! Megprobálom elküldeni, de mit szólnál ha holnap feltenném az iwiw-re és onnan szednéd le?? Onnan letudod?? Ha igen akkor írj holnap és reggel megprobálom!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika, nagyon szép az új vonalzód :wink: Párom unokatesójának kislánya 08,26án lesz 4 éves :wink: (kereszthugom meg 19 :lol: ).

Csucsu, piskótát sütöttem a somlóihoz :wink:
Vendég

Jo reggelt....csak gyors bekukk... 8)

Kitty a konyhatunder Kép

Pendi kicsit pihengess is a nagy rohanasban Kép

Csucsu jo fozest mara Kép

Noci eloszor is naon csecse az uj vonalzid...olyan egyedi es igaz 8) Es igen letom venni iwiw-rol is! Kép

Melaszka jo babazast Kép

Kata szinten jo babazast Kép

Szoszke mi meg mindig sokat gondolunk rad...barhol is legy te vgy az elso kismamink Kép

Zsu remelem egy ilyennel tersz vissza Kép

Mindenkinek szep hetveget lassan jon a mikulas 8) vgyis a jezuska :lol:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Nócika! Mit hallok????
Valaki zebrásat tesztelt végre a topikban?????
Gratulálok!!!!
Igen, mindenkinél így zajlik, mikor végre bekövetkezik. Illetve annál, aki már nagyon várta a babát és sokat tett is érte.
Most a következő hetekben nagyon-nagyon vigyázz magadra, azonnal kezd el szedni a folsavat és a babavitamint, ezzel teheted a legtöbbet. (ha szedted, akkor pedig folytasd)
És próbálj meg nem sokat aggódni, mert bizony az ember az első hetekben nagyon aggódik, hogy minden rendben legyen.
Mégegyszer gratulálok!!!

Látom mindenki készülődik a karácsonyra. Én csak nagyon lightosan, mert egyenlőre a Lilla az első. Ajándékok megvannak, fa is, főzünk majd valamit.
Két napig a front előtt, alatt nem aludt a lányom, már nem tudtam mi van vele. Aztán harmadnap már rendben volt a napközbeni alvás is.

Beszedem az antibiotikumot, mert nem akarok meggyógyulni már 3 hete. Meg köptetőt is, remélem már vége lesz, mert nagyon rossz.

Mennem, kell mert megint álmos!
Puszi: Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Hol van mindenki :shock: :?: :roll:
Nekem is jo hireim vannak 8) Nem nem olyan jok,mint Nocinak de jok :) Szal reggel marha nagy gyomorrontasra ebredtem...hasmenes,es a hasam igy ugy csikart :x hanyingerem is volt...egybol eszembe jutottak a kismamik :lol: Na nem en nem vgyok az....egesz delutanis itthon ultunk annyira mentem le mig vettem friss kenyeret meg boltba es csinaltam szenyot mindharmonknak 8) Hagy ne mondjam volt vgy 20fok odakint...mintha tavasz lett volna :shock: Mar ettol felpezsdult a verem kicsit :wink:...jah elotte atjott egy ismink mert epp depresszios es nem lehet egyedul :? Aztan apa szolt,hogy 4re legyek kesz mert indulunk valamerre :shock: :roll: Mondom de megis hova? :roll: Aszongya meg nem tudja :arrow: Elkeszultem de marhara kivoltam gyomorilag ugyhogy tettem be zacsit magammal ha esetlek buknek :oops: Anyuvan beszeltem indulas elott ez megint felviditott kicsit :wink: Apa beirta a navigatorba ahova megyunk persze ugygyen ne lassam :roll: Aztan elindultunk 8) Mondom merre megyunk...csak nyitogatta a szemeit....nem valaszolt...aztan megerkeztunk Disneyland-hez :shock: Mondom neki ide hoztal? :shock: Aszongya nem :? Mondom miert mondod hisz itt vgyunk :roll: Asztan mutat a masik oldalon levo shopping plazara,hogy mi oda megyunk boltok vannak bent :roll: Mondom vegulis ez is jo ugy is fajt a pocim es nem voltam jol :roll: Aztan megyunk parkolni es mit latok :shock: CIRQUE DU SOLEIL 8) 8) 8) 8) :shock: Tudjatok ez az a cirkusz ahova majusban is elvitt....ahol azt a szuper show-t adjak elo :shock: es Pati mondta epp,hogy elakar menni en meg szorcsoltem a neten hol es mikor megy...aztan mikor apa hazaert mondtam neki,hogy majd elakarok menni...erre aszonta majd jovore elvisz 8) erre meg aznap lefoglalta a jegyeket nekem meg aszonta,hogy megy golfozni ma :lol: :lol: :lol: Kozben nem is mert erre keszult :lol: Ugyhogy meglepett rendesen...azert a musor alatt nem voltam mar rosszul es marha jo volt 8) 8) 8) Itt a linkje akit erdekel megnezheti a klippet 8)

http://www.zed.co.jp/about_show/movie.php

Aztan meg plusszos a LH tesztem is....igyhogy apara fel!!!! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!

Brid! köszönöm a vonalzó dicséretet! Igen szerintem is nagyon szép és eredeti és annál inkább igazabb! Szal örülök, hogy mindenkinek tetszik! És a legjobban abban reménykedem, hogy mihamarabb mindenkinek ilyen szép kis vonalzója lesz mint nekem! Egyébként bármire számitottam csak erre nem, hogy Én leszek az első, persze Szöszke után! De Ő sajna nincs velünk! És a multkor jól elkezdtük az adatokat összegyüjteni róla azt fuccsba ment az egész! De remélem nincs vele semmi gond csak valamin megsértödött vagy nem tom bár nem bántottuk meg semmivel! Bár nem biztos, hogy miattunk sértödött meg hanem egy másik topikban bántották és emiatt nem jön közénk többet! Sajnálom! :(

Ma reggel majdnem kiraktam a rókát! Ez jó nem??? Nekem komolyan tetszik! Most bizti hülyének tartotok, de Én ezt már nagyon vártam! Csak az a baj, hogy fáj a hasim! Egy másik oldalon azt mondják ,hogy ez normális! Hát remélem! Holnap este hívom a dodonénit, mert azt beszéltük meg ugyhogy szombaton megyek uhura és remélem lesz egy szép kis pulzálo petezsákom!

Brid! Apa hazajön akkor majd mondom neki, hogy tegyük fel a képet és akkor fel tudom rakni a netre!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Bridget, köszi a képet. Én ma tanultam, meg voltak itt nálunk, ezért nem jöttem. Most meg időm sincs visszaolvasni, holnap vizsga. De utána jövök, mert idén már nem lesz több :D
Vendég

Nocika!

Pulzálást még ne várj ilyen korán! Ilyenkor ellenőrzik, hogy jó helyen tapadt-e meg.
Szívdobogást a hatodik hét után lehet csak látni általában!
Nekem az elsőnél a hathetesen 2 mm volt, de még nem volt szívdobogás. A másodiknál az 5. héten csak egy fekete foltocska volt, aztán a 9. héten mentem újra, ott már nagyon nagy volt a baba is.

Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kép

Noci
Roka jo jel de ha mar egy eros pozid volt abbol nem sok baj lehet es igen a fajasok jo jel mert a meh tagul :wink: Gondolom,hogy el sem hitted en sem fogtam fel meg mindig :lol: ha en leszek babas es elsem tok majd aludni a nagy izgatottsagtol :oops: A szoszket nem azert irtam am :roll: csak hogy nincs elfelejtve :roll: remelem te nem tunsz majd el elso uhu-d elott mert mi tudjuk hol lax aztan odarepulok es fenekbebillentes lesz :twisted: :lol: Te mar nem menekulsz 8) En is orulnek mar rokakomanak :roll:

Kata
Latom a jo hirre te is tobbet jossz akkor most en is babasodok es akkor meg tobbet jossz :lol:

Kitty
Nem gond majd ha jossz vissszaolvasol..olyan sokat nem irtunk...mindenki elfoglalt volt a hetvegen :wink: Nem rax valami vonalzit magadnak? :roll: Vgy valamelyik Kitty-t 8)

Csucsu
Milyen volt a buli?Majd ha lesz egy kis idod beszamolot kerunk...es fotoooot 8) :lol:

Pendi
-Most tok vegre normalisan irni neked is 8)
-Kepzeld el ahogy meggyogyultam ma megint fujom az orrom :shock: Tegnap nagy szel volt es lehet megfaztam megint :?: :shock:
-Az osszebujas megvolt...es tegnap pozi lett az lh teszt ugyhogy ma meg elkell kapnopm apat aztan mar agyazok is :lol:
-Nem magyar tali volt manal de Pati es a tesoja voltak itt es ngyon fura volt,hogy 3magyar csajszi dumal :lol:
-Anyu meg egy tunder asszem multkor is csempeszett nekem egy angyalkat be :lol: Hat igen itt csokimiki nincs is hanem mikulascsimmaba rakott cukrok ilyenek...de konkret mikulas csoki nincs...ugyhogy eztek is a fiuk mi az...nem ngyon ertekelik :? :roll: vgyis nem tudjak hova tenni...en meg kitettem a konyhaba hiaba vannak osszetorve :lol:
-A termo poharam az jo az a baj,hogy tulsagosan is jo igy forro dolgot jobb nem beletenni mert orak mulva leegeted a nyelved :lol: :oops: :lol: :lol:
-Az almok pedig valora valnak...ugyhogy en hiszek bennek tovabbra is 8) Tudod most itt a kari meg ujev nagyobb az esely egy leanykeresre ezert tuzben egek de majd lenyugszom :lol:

Remelem mar jobb a kedved :roll: Sajna ezek a leepitesek mindenkit elernek :roll: Sajnalom de tudod meg olyan nem volt,hogy ne legyen sehogy...kitartast a csaladodnak :wink: es megy az oleles neked Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Jajj csajok! Annyira el vagyok havazva. Épp mondtam telón Nócikának, hogy nem nagoyn van időm ideülni. azt gondoltam, hogy majd így télem milyen jó sok időm lesz fórumozni, de most az utolsó 2-3 hét olyan pörgős lett, hogy észre sem vettem, hogy eltelt. Na ez szép hosszú mondat lett. :)

Szóval úgy nézem, jobb, ha én kicst kimaradozok, és máris bebabásodik valaki. :) azt hiszem többször kell így eltünnöm hosszabb időkre, mert ez meghozza mások szerencséjét. :)

Tegnap végre kitakarítottam. igaz, volt segítségem, mert a tesómék kértek egy kis számtek segítséget Apácskától, és jöttek. ÉN mondtam tesómnak, hogy én takarítok, mert máskor nincs időm. Erre jött, és segítetet nekem. Tök ari volt! :)
Megvolt a csoport buli is. Jó volt. Este apácska is kijött meló után.

Nócika!
Annyira örülök neked!!!!!!! Mint már telón is mondtam, egyserzűen a lélegzetem is elállt.. :) Még fel is sikkantottam itt Apácskának, hogy -nézd már a Nócika babás lett!!!!!! ?) Egyből ő is elkezdett aggódni, hogy jajj, akkor most neked/ nektek nagyon vigyázni kell magatokra, és lehet, hogy nem is kellene elmennünk, hogy tudj pihenni. Nekem is ez volt a meglátásom, ezért is mondtam. Nem szeretném, ha valami bajod esne. Ez a kis manó olyan nehezen jött össze, hogy nagoyn kímélned kell magad az elején. És még mi is megyünk. Tudom magamról, hogy ha vendégeim vannak, nincs megállás. Pedig neked pihenni kell. És csak nagoyn halk gratula!

Csucsu
Jajj én hülye!!!!! :) :)
Jól elolvastam a Szabina és a szomszéd kisfiú történetet. Bocsika. :)
MOst átolvastam megint, és már ok, helyretettem a történetet. REmélem azért nálatok nem így sikerült a buli. :) Húúú micsoda menű... :)
Szabinának meg kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretetttel kívánok Boldog Születésnapot!
Kép
A fánk kicsi. Mindössze kb. 150 cm. Én nagoybbat szerettem volna, de olyna drága volt. Nem találtunk megfelelő műfenyőt, és magradtunk az élőnél. Jobban szeretem, de már olyan drága az igazi.
A rokonod gyilkosát meg remélem mihamarabb rács mögé küldik! Maradjon is ott az ilyen ember. Ez borzasztó....

Bridget
Tényleg nem megy a vonalzóm. Nem tudom miért nem. Majd holnap megcsinálom megint. Most megyek melózni.
Apácska milyen aranyos volt, hogy elvitt. Végre nem otthon vagy, haem kicsit kimozdulsz.
Mennek a drukkok a beágyazódáshoz!!! :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Köszönöm az együttérzést a munkanélküli családtagjaim nevében is. :) Biztos vagyok benne, hogy hamar tlaálnak munkát!

Kitty
Látom nagoyn pörögsz! :)
Készülsz a Karácsonyra! Ugy tünik neked tényleg pihenés lesz az ünnep, mert legalább addig sem kell tanulnod! :) Aztán meg mindjárt január, és vége lesz a féléves vizsgáknak. :)

Melaszka!
Szia! HOgy vagytok? Megszoktátok már az új helyzetet? Készültök a Karácsonyra? Bizonyára ez lesz életetek legszebb ünnepe a kis Marcellel. :)

Kata
Te is beteg vagy? SZegénykém. Mindenki lebetegszik igy az ünnepekre! Mielőbbi jobbulást!!!!!!
Nektek is szép ez Karácsony. Végre otthon van mindenki, lehet lightosan készülődni. Azért van segítséged?

Húú most mennem kell,mert a végén elkések. 8-ra megyek melózni.

Puszi mindenkinek!!!
Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Hol vgytok 7alvok? :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsu
Tudom,hogy olvasol bennunket neha...azert azt hittem legalabb megosztod velunk a johirt... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok. Előszőr teszek képeket.

De előtte leirom a képkicsinyitést. Keressétek meg a paint nevű menüt. Fájl és ott meg kell nyitni azt a képet amit szeretnétek kicsinyiteni. Ha megnyitottátok akkor van felül eg yolyan, hoyg kép arra rá klikk és attribűtorok cimszóra katt. Ott a méretet átállítani 600X480 ra szoktam. És mentés másként.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
csucsu05

Szülinap: Reggel 6kor keltem és elkezdtem főzni sütni.
Segitetta férjem és 12re kész voltam. Aztán diszitettünk és letettema lányomat aludni. Felkelt és már öltözött is. Kopogós cipő minden ami kell. Utána már nem lehetett vele birni. Halász Jutka számokat hallgattunk. Már azt hittem én is 3éves a vagyok a végén. Végre megjötteka vendégek. 17-en voltunk. Nagyon örült Szabina mindennek. Mi felnőttek kicsit alkoholizáltunk. én ittam 2pohár pezsgőt ami nekem bőven elég.Nevettem végig.

Ma meg voltunk Uh-on. A bal oldalon van egy 18mm es tüssző.
Nekem meg a bal oldalam a jó. Tehát most reménykedek. Már nagyon fáj a hasam. Hát remélem most sikerül.

Kép
csucsu05

Bridget: és itt a tartozásom. Üvegfestés : Kép Kép Kép

Kép
csucsu05

Na látom van ami kétszer ment el.
Kép Kép

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Mindenki karácsonyi lázban ég? Nem volt ma még egy hsz sem :shock:

Jelentem a vizsga meglett, lakás kitakarítva, bevásárolva, majd holnap feldíszítjük a fát, becsomagoljuk az ajándékokat, és megyünk este anyósékhoz vacsira :)

Képzeljétek, vasárnap a párom hazaállított egy kiskutyával :D Még elég pici, nyolc hetes, de tündéri :D Suzynak hívják. :wink:

Csucsu, jók a képek, tündéri a kislányod! És az ablakdíszek is szépek :wink:
Drukk hogy tüszőcskéből baba legyen :)

Bridget, meggyógyultál? Hú, nemsokára elutaztok apácskával :wink:

Pendi, látom, azért te is pörögsz rendesen :lol: Ma voltam ott ahol laksz a tecsóban, hát ami tömeg ott volt :shock: Gyorsan jöttem is haza...
Vendég

Bridget, én aláírásba nem tudok képet berakni :( Azt hogy kell? :oops:
Vendég

sziasztok!

Úgy látom, mindenki Karácsony előtti lázban ég, és nem ér rá jönni. Nem baj, majd én most írok, és nem marad üresen a nap. :)

Reggel jöttem a melóból, és már ki vagyok purcanva. Megcsináltam a kókuszgolyót, és már voltam bevásárolni, meg próbáltam valami ajándékot venni a páromnak névnapjára. De nem jártam sikerrel.
Nem találtam még semmit, úgyhogy még van egy kanyarom. Nem sokára indulok. :)

Bridget

[quote]Z írta:su
Tudom,hogy olvasol bennunket neha...azert azt hittem legalabb megosztod velunk a johirt...

Milyen jó hírről tudsz???? Megöl a kíváncsiság! :) :oops: :oops:
Hogyan készülsz a Karácsonyra?

Csucsu
Jajj milyen jól sikerült a buli. :) Kopogós cipő, Halász Jutka... Minden kislány ilyen szülinapra vágyik. :) De szerettem volna én is ilyet. De majd a kislányomnak én is csinálok.... :) -vagy a kisfiamnak. :)
A pezsgő az kell. :) Ilyen alkalmakra kötelező is!
Hajrá tüszőcskék! Hajrá kiskatonák!!! Mostmár Nócika elindította a lavinát, tessék követni! :)
Milyen jók ezek a kis minták.

Nem tudom, hogy mennyire lesz időm jönni, úgyhogy most ragadom meg az alkalmat, hogy
Boldog Szeretetteljes Karácsonyt Kívánjak Mindenkinek!!!
Köszönöm, hogy a barátaim vagytok!!! Nagyon Szeretlek Benneteket!!!!!

Kép
Vendég

Szia Kitty!

Most nézem, hogy te írtál!!
Addig kerestem a megfelelő képet, hogy te szépen besurrantál! :)
Vendég

Te nagyon ügyes vagy, hogy mindennekl kész vagy!
Gratulálok a vizsgádhoz!!! :)

Jajj milyen kiskutya??? :) :) De édi lehet!! :)

Gondolom, hogy milyen iszonyat tömeg lehet. Még mindenki gyors bevásárol. A városban is bolondok háza van. :) Voltam benn. Megnéztem a Karácsonyi vásárt is. Nem nagy eresztés....
Vendég

Szia Pendi!

Kiskutya keverék, jagd terrier és nem tom mi :oops: De a jagd terrier-re hasonlít, kis növésű fekete kutyuli. Majd csinálok róla képet :wink:

Látom te sem unatkozol. Mit szeretnél a párodnak venni?
Én ma vettem az enyémnek könyöktámaszos zselés egérpadot, mivel minden este éjszakába nyúló játszás megy nálunk. Tegnap négy számítógép volt összekötve, mindenfelé kábelek, és lövöldözős játékkal játszanak... :? Tök happy vagyok tőle...
Vendég

szia Kitty!

Itt vagy még?
Bocsi, de közben el kellett mennem a boltba, mert tepertőkrémet kell csinálnom vacsira az Istinek. :)
Meg megcsináltam.
Vendég

Jaj, Pendi, most ültem csak ide, de megyek is, mert a fiúk játszanak. 10ig :(

Ha holnap nem jönnék:

Boldog karácsonyi ünnepeket mindenkinek! És sok ajándékot :wink:
Vendég

szia Kitty!

Nem baj. :) Menj csak a dolgodra. :)

Neked is Nagyon Boldog Karácsonyt!!! :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: