Szia!!!!!!
most értem haza Mátéval!!!!!!!!!
senkinek se kívánom amin most átmegyek!!!!!!!!!!!!!!!
egész nap tiszta ideg vagyok/voltam...........sírhatnékom van......nagyon hiányzik a párom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
annyit el tudtak érni hogy 40 fokról 38-ra levitték a lázát!!!!!!!!!!!
nagyon rossz egyedűl lenni......anyuék segítenek amit tudnak de hát ők is dolgoznak....Barnus is érzi hogy ideges vagyok.nagyon nyom a feje lent!!!!!!!!!!
tüdőgyulladása van és ma volt a 4.napja hogy 40 fokos láza volt......
hát akkor ha kell segítség szólok ...az egyik szomszédom ismét cserbe hagyott ma(:
a másik ak meg segítene ma nem volt itthon.........
most reggel hívott api......este még mindíg 39 fokos láza volt.....a hűtőfürdő se segített......így szárazjegelték 1 órán keresztűl......akkor kicsit lejjebb ment a láza majd éjjel ki ízzadta a többit és most reggel már "csak" 37 fokos hőemelkedése van.....:
Szia!!!!!!!!
apinak ma reggel már csak 36.5 volt a "láza"
és nagyon szeret azt mondta!!!meg mi is hiányzunk neki!!!!!!!!!!
hazajön szerintem ráugrok de csak finoman mert nem lehetne....
a minden igaz akkor api holnap hazajöhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
APi már jól van de sajna olyan súllyos fertőzése volt/van hogy nekem is meg Máténak is dokihoz kell mennünk!!!!
Mátét megpróbálom anyuékhoz lepasszolni...én meg veszek maszkot....én nemmegyek sehova....nem bírom már távól tőle!!!!!!!!!!!
úgy néz ki egész júliusba itthon lesz!!!!!!
sokat kell mozognia levegőn lennie....társaságot viszont kerűlni kell míg meg nem jön a tenyésztés eredménye....ami juli.20-án várható!!!!!!!!
Nita, nagyon örülök, hogy végre otthon vagytok!
Annak viszont nem, hogy karanténba vagytok, mert így nem tudunk talizni!
De remélem, hogy Ti nem kaptátok el!
Nagyon vigyázzatok Magatokra!
És a párod hogy kaphatta el ezt a súlyos fertőzést!?
nita örülök hogy otthon van már Zoli de a karanténnak annak nem és nem semmi hogy mi lehet ez a súlyos fertőzés? Kitől mitől kaphatta el?
Zsu
tényleg nehari de nagy fejetlenség van most itt nálam a nyári szünet miatt. Egyedül nem hagyhatom magukra pedig annyira vágyom egy egyedül létes Izás barátnős sétára hogy ne csüngjön valamelyik rajtam úgy elmenni sétálni:(((( de ez még kb másfél hét mert akkor a két kicsi megy oviba a két nagy meg elvan egyedül. Képzelhetitek hogy semmit nem tudok csinálni miattuk:((((((
Vera, dehogy haragszom, ne viccelj! Elhiszem, hogy semmire sincs időd! Akkor jövőhét után már oké lesz egy séta? Annyira jó lenne talizni, nekem erre nem nagyon vannak barinőim, csak Nita és Te vagy! Már nagyon kíváncsi vagyok Izára is!
Nita, Vera ötlete nagyon szuper, én mindenképpen leküldeném Zolit egy kis anyalátogatásra!
Na de a szitu jó volt, anyum jött, mondta hogy én maradjak pihenjek, jó lesz egy kis csend nyugalom (rám is fért) de félúton visszajöttek mert jött a kaki! De utána még elvitte sétálni!
Még jó hogy a babakocsi nem lett kaksis!