Új privát üzeneted érkezett!

Nita! Akkor a legjobb amit tehetsz, az hogy vársz és elteszed a problémát holnapra! Addig is ott van Máté, van vele dolog bőven! Vedd az öledbe és puszilgasd össze, én azt tenném, ha az enyém lenne :)
kislibus

Uh... Bocsika, de nyugi, ez esetemben nem jelent semmit. Ha a fogigátló nem is működött vona a hónapba ahoz művészet kell, hogy a katonácskák átrágják magukat a latexen :wink:
kislibus

kislibus.ezt teszem én is puszilgatom ha épp nem hisztis.de kölcsönadom neked,hogy jól megpuszilgasd :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na én megyek aludni.jóklegyetek,holnap beszélünk.puszi mindenkinek.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó éjt neketek! Mátrixozok még egyet!

Mátét akkor virtuálisan is puszilom!!!

Kép
kislibus

Csajszik!
Este pipiltem és ahogy töröltem a wc papir véres volt. De a bugyi nem. Lehetséges, hogy megjön? Annyit érzek, mintha néha szurkálnák tüvel és fel vagyok puffadva. Még elvesztés ota 2 hét telt el. Amugy rendes menszi 8.-a körül esedékes.
encike 2

Sziasztok!

Hát be kell, hogy valljam nem tudom a topikot követni, nagyon sok a teszt és nagyon sokat írtok. :lol:

Zsuzsu,
Ábel nagyon édes volt, arcra alig változott, nem?
Hogy vagy? Mikor is mész dokihoz?

Luca, Sugi?

Alíz, Kacika?

Mindenkinek nagy drukk a pozitív LH-hoz és HCG-hez! :D

KépKép
dreika

Sziasztok!!

Vera!
Ez már HCG teszt?????????????

Linácska!
Te taliztál a fiammal, tudod, nem a nyugalom mintaképe :D :D
"szőröslábú", bukfencezős lánykádat pusziljuk!!! :lol: :lol: :lol:
Nálunk is volt tegnap "tűzkeri", imádottam becsípte a kezét a sütőajtóval.... Mindig nyitogatja, próbál bemászni, bepakolja a játékokat...tegnap aztán becsípte a kezét....semmi baja, pár anyai puszi és meggyógyult. Azóta hanyagolja a sütőt...

Kacika!
Örülök, h jól vagytok!! Ábel néha ügyesen fújja az orrát, nem mindig a zsepibe... :oops: :oops: :oops:

Nitácska!
Nekem is volt két napon 2-3 csepp vér aztán látod az alsó vonalzóm...... Várj türelemmel pár napot!!!!!!! SZORÍTOK NAGYON!!!!!!!!!

Erika!
1 hét múlva doki.....Jól vagyok, csak örökmozgó gyermekem fáraszt el, de nagyon. Főleg a nyávogásával.......órákon át mondja a magáét babanyelven, de nem tudom mit szeretne.....
Tegnap este apucit "borította" ki. Rohangászott a nappaliban, időnként a hasamon landolt. Forgott körbe-körbe...Bence vérnyomása az egekben, félt, h mikor esik el és rohanhatunk az ügyeletre......végül birkóztak egy nagyot, így abbamaradt a futkosás...ENERGIABOMBA.... :D :D :D

Ti hogy vagytok????????? Te nem félsz, h nehéz lesz két gyerkőccel????????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Ohhh csajok,annyira fáj a torkom hogy el sem tudom mondani.
legalább 2 éve nem volt ilyen :x
nem akarok semmit sem bevenni mert babaproject van!

vera:tuti baba,ezt hidd el!Ha ennyire erős a jós,már lehetne hcg-t is csinálni :wink:

KépKép
lyndee

Vera,
HCG??????????? Vagy most lesz tuti peteérésed, mert ez a csík már erősebb tényleg, mint a kontroll.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok csajok.
Óhhhh mi van itt.
azoknak akik a nátha gyanúját észlelik. amióta kismama vagyok, az orrom állandóan be van dugulva, erős fejfájás gyötör időnkét, és a torkom is szokott fájni, aztán semmi, náthás még nem lettem, de folyton úgy érzem az leszek.
Szóval valami nagyon röhelyeset vettem észre csajok.Föntről a melltartómtól kezve teljesen le a köldök alatt is húzódik rajtam egy barna csik.
A párom mikor meglátta csak nevetett rajtam.
Hát szép csíkos hasikám lesz.
A melltartó alól a gyomrom már kiugrik 5 cm-re úgy nézek ki mintha allergiás rohamom lenne, olyan a hasam mint egy hordó.
:twisted:
Luca hol jársz?
Hogy vagy?

Kép

Kép
napsugár035

lányok nem értem mi van velem .mégsem jött meg mert már este se volt semmi és most regel se :?
encike.a menzid még odébb van az majd csak 4-6 hét múlva kell jelentkezzen ha volt műtét.
zsuzsu:köszi,hogy szoritasz nekem!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!bocs hogy megint hozzátok jövök de tanácsra vagyis inkább véleményekre lennék kiváncsi!nem értem mi van velem!aznap volt a mütétem mint verának ezek szerint jövöhéten kéne megjönni a mensimnek!meg amugy is negyven naposak a ciklusaim!és tegnap mint a vonalzobol is látjátok barnáztam reggel este meg már rozsaszin volt de reggel a tampon tiszta volt!ez mitöl lehet?igaz hogy egész honapba védekeztünk mert ki akartuk várni a három honapot!de hát ugye vannak azok a fránya örömcseppek és kitudja!de én olyan lehetetlennek tartom hiszen öt évig nem jött össze a baba most meg ennyi elég lenne?lécci mondjátok meg nekem ha január 29én volt a mütétem és jövöhétre várnám az elsö mensit mikor lenne kb a beágyazodás!sajnos én már belezavarodtam!nem is tudom minek örülnék!mert egy részböl ki akartuk várni az idöt másrészröl meg alig várom hogy leteljen!de valahogy képtelenségnek tartom hogy gumival egy kis cseptöl (esetlgeg) összejött volna!
elöre is köszönöm

Virág
Kép
Kép
virág22

virág szerintem ez még inkább tisztulásnak mondanám,de persze baba is lehet,semmi sincs kizárva!!!!drukkolok neked!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita köszönöm a válaszod!nem tudom hogy tisztulás e mert három hétig barnáztam aztán vége volt!tegnap meg barnábol is meg este rozsaszinböl is csak egy cseppnyi volt!nem tudom most minek örülnék!ha lenne baba persze hogy jo lenne csak ez olyan korai még szerintem meg olyan rizikos de majd meglátjuk!

Virág
Kép
Kép
virág22

virág:nekem január 6-án volt a műtét és már nem védekezünk.
de még én is korainak tartanám a babát,de nagyon örűlnék neki!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát mi még védekezünk csak hát volt hogy bekerült a dolog zokni nélkül is és hát ki tudja volt e örömcsepp!(jajj de ciki miket irok de másképp nem tudom megfogalmazni)de ezért mondom hogy annyira mimimális ennek az esélye!nem vagyok normális!csak tényleg furi volt ez a tegnapi rozsaszin mert még örültem is hogy rendes ciklusom lesz!na de mindegy

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Vera, ez több mint gyanús... :D

Ma voltam a terheléses vércuki teszten... UTÁLOM!
Na, azért túléltem, de mind a 2 kezem szét van bökve.
Du. meglesz az eredmény, remélem minden okés, és nincs gond a cukrommal. :roll:

Amíg várni kellett a 2. vérvételre, elmentem vásárolni, megvettem húsvétra a csoki-nyuszikat+tojásokat. Csak finom-féle csokiból, mert a vackot úgysem eszik.

Hát, kisebb fajta vagyon volt :evil: , annyi a rokon gyerkőc, pedig nem giga nagy nyulakat vettem ám, csak szolídan.

Kép
zmimi

Nita akkor ez lehet beágyazodás is?ezt elfelejtettem megkérdezni!pé után kb hány nappal lehet a beágyazodás?

Virág
Kép
Kép
virág22

Nita akkor ez lehet beágyazodás is?ezt elfelejtettem megkérdezni!pé után kb hány nappal lehet a beágyazodás?

Virág
Kép
Kép
virág22

bocs hogy 2x de megbolondult a babanetem

Virág
Kép
Kép
virág22

Napsugár,
hát igen, ez a csík már csak a terhességgel jár. :lol:

Nitácska,
akkor símán lehetett beágyazódás is, főleg, hogy már nem védekeztetek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lányok tudom,hogy már tele a tököt velem.de most elmentem wc-re és a betétem barnásvéres volt,a wcpair csak nagyon halványan volt rózsaszines.komolyan nem értem,de lehet csak én vagyok a hülye :? :?

virág erről a pé-ről meg a beágyazódásról inkább a többi lányt kérdezd mert én nem értek hozzá :( :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita oké végülis csak a te nevedet irtam de remélem azért valaki megmondja nekem majd a többiek közül!azért is fordultam hozzátok!

Hát erre ami veled van nem nagyon tudok mit mondani!lehet ma lesz az elsö napod és tegnap csak jelezte hogy megfog jönni?nem tudom de majd többiek megirják!hülye meg tuti nem vagy!elég bonyolult a szervezetünk meg mindig másképp reagál amit nem mindig értünk!

Virág
Kép
Kép
virág22

csak tudod nekem ilyen soha nem volt még.mindíg idézőjelbe rendbe volt a szervezetem :!: :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát eddig ebbe az öt évbe miota babát akarunk az én szervezetem már szoszerint mindent produkált ugyhogy ha velem valami fura történik már meg sem lepödök!

Virág
Kép
Kép
virág22

így nem csodálom ha már észre se veszed

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mit nem veszek észre?

Virág
Kép
Kép
virág22

sajna nem tud9om mit nem veszel észre:( :?
többiek merre vagyok nagyon eltűntetek!!!!!!!! :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

azt irtad nem csodálod hogy nem veszem észre!erre kérdeztem!de hagyjuk,ne hari ma nagyon érthetetlen vagyok :roll:

Virág
Kép
Kép
virág22

semmi baj virág én is szoktam ilyen lenni.
lehet az időjárás okozza :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát lehet!hétvégén a vihar ma meg hó!ugyhogy már a tököm ki van a rosszidövel!::D

Virág
Kép
Kép
virág22

merre laksz?és ott esik a hó???az kemény :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Németország!de itt nem meglepö ilyenkor söt még juniusban sem!hihi!csak hát multhéten már reménykedtem hogy itt a tavasz erre bumm megint ho!

Virág
Kép
Kép
virág22

most volt a tv-be hogy milyen sok hó esett most németországba.
és mióta élsz ott?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

7 éve!de már nem szeretem!hiányzik acsaládom (most is januárba nagyon jo lett volna ha otthon lakunk) meg hát már ez a hely sem szimpi!szép szép de ezért maradni?ááá

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Bocsánat, csak most tudtam jönni az örömhírrel! Ezt az smst kaptuk:

Szia Zsuzsu! ÖRÖMMEL TUDATOM VELED ÉS A TÖBBIEKKEL, HOGY 2008.03.03-ÁN 21:45 PERCKOR MEGÉRKEZETT A KISLÁNYOM PETRA! MINDKETTEN JÓL VAGYUNK! ÜDV. ALÍZ a babanetről :D :D :D :D

Válaszoltam is neki: Tiszta szívből örülünk, jó egészséget, sok boldogságot kívánunk! SZeretettel: Zsuzsu és a babanetesek.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

hát már jórég kint vagy akkor.
akkor gondolkodsz rajta hogy hazajöttök????

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Alíz!
Sok szeretettel gratulálok Petra babához! Jó egészséget Nektek!

KépKép
dreika

Hűha, Alíz!

Tiszta szívből gratulálok a kislányhoz. Most már én jövök :shock:
Durván megy az idő!

Zsuzsi, köszönjük a hírt!

Röhej, de nekünk is lehet Petránk lesz, és Petink van, mint Alízéknak.

A férjem nagyon szeretné ezt a nevet.
Vendég

Aliz,
gratulálok Petra babához!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Igaz nem ismerlek de én is tiszta szivböl gratulálok a kislányodhoz!sok boldogságot kivánok nektek!

nita hát valami olyasmi!tervek vannak csak még nem tudjuk melyik uton indulunk el!hazafele vagy más országba!majd az idö eldönti!

Virág
Kép
Kép
virág22

ppetike = aliz? mert akkor képbe vagyok

Virág
Kép
Kép
virág22

alíz nagy gratula a kis petrához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

vIRÁG!

IGEN!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

köszi zsuzsi akkor mostmár igy okés!akkor ezek szerint vasárnap nem is joslofájásai voltak?:)

Virág
Kép
Kép
virág22

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?