Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, Én is a megint megjöttből vagyok.
Csak azért irok, mert én is elkönnyeztem magamat.
Annyira jó volt olvasni Kép
Meg egyébként azért is, mert ha most megjön akkor fel szeretnék iratkozni a táblátokba. Olyan jó sok babás van nálatok, hátha szerencsét hoztok nekem. Jó lenne...
Krinyoka
krinyoka

Judy Kép

Ez utan szem nem marad szarazon! Kép Tenyleg jo otlet extra adag papirzsepivel menni...

Gyöngyi

bgy

Kinga!
Köszi a dícséretet, csak az ötlet volt az enyém, a szöveget a párom írta.Kép

Krinyoka!
Üdv itt a csapatban.Kép
Szívesen felveszlek majd a tábliba, ha akarod.
Ha aktuális, akkor majd írd meg az adataidat.
Addig is jó babaprojektet kívánok nektek.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Köszi szépen Judy, de most megvárom, hogy megjöjjön. Ma teszteltem egy negaívat a 34. napon. De mivel 30-40 nap között bármikor megjöhet ezért még várok.
Krinyoka.
krinyoka

Herpesz? Te jó ég, most hogy mondjátok, az nekem is volt. Igaz, csak nagyon picit, de volt Kép
Mea! Ez tuti jó jel Kép

Tündi! Tőlem nagyon sok energiát kapsz, még mindig tele vagyok vele Kép Minden rendben lesz!

Nicol! Akkor most jön a mézes tea és a sok c-vitamint: gyümölcsök és citrom. én szeretem a negrot is szopogatni, nekem az tutira segít. ja, és csurgass le a torkodon mézet, az leviszi a bacit!

Tacsifül! Csak semmi depi! Küldöm az energiát, mert még mindig vanKép Ez majd segít, majd meglátod!!!!

Babuci! Nagyon szépet írtál!

Judyt! Hát, ezt tényleg megkönnyeztem. Csodálatos a szöveg. És milyen jó ötlet!!! Nem baj, ha lopok belőle?
pilis

Judyt Kép
Ez valami gyönyörű! Olyan megható, biztos nagyon fogank örülni neki. Én tuti elsírnám magam!

Vali Kép
Köszi a képeket, megkaptam. Nagyon szépek. Majd én is alkotok Kép

Lányok!
Sajna mennem kell, de holnap jövök.
Puszi mindenkinek.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Pilis!
Nyugodtan lopikázzál belőle.Ti mikor mondjátok el?

Judyt
KépKép
judyt

Jányok,
nincs időm írni, de ezt muszáj feltennem.Kép

Jóbor

Kép
kóbor

Jányok!
Mára búcsúzom, holnap talizunk.Kép

Jóbor!
Fantasztikus a kép.Kép
Ezt kívánom mindenkinek.Kép

Puszika
Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Judyt!
Mi maradunk a karácsonynál. Tudod, még azért mi nagyon picikék vagyunk. Jövő héten szerdán megyek UH-ra, akkor azért sok minden kiderül. De azért nem az egészet lopom el, csak az alapötletet. De a csomag zsepi jár mellé Kép

Én is a mosdóban fejeztem be a könnyezést Kép
pilis

Sziasztok!
Ha már kétszer beleszóltam, be is mutatkozom, szerintem Nektek is fogok irogatni.
Mi másfél éve próbálkozunk, most derült ki, hogy nekem nincs pé, a páromnak meg nem nagyon úsznak a kiskatonái. Most még hormontükör és ciklusfelderítésben vagyunk, aztán indulnak a kezelések. A dokim szerint kb fél év múlva lesz aktuális az első lombik. Azért addig is szorgalmasan próbálkozunk Kép

Judyt, Pilis!
Én is hasonló terveztem Karácsonyra a leendő nagyszülőknek, mikor a múlt hónapban késett 4 napott Kép. Ezért is bőgtem el magam Judyt lapján (úgyis mint,meghatottságból és önsajnálatból). Aztán a 4 nap késé után megjött és mellé kiderültek a fentiek.
De most már visszaszámlálás megy (még kb 25 hét) Kép

wish

Wish!
Nem ám szomorkodni!
Küldök egy kis energiát+++++ Bár nagyon mosolyogsz, nem lesz itt semmi gond Kép
Örülök, hogy jöttél hozzánk!
pilis

WishKép
Üdv ittKép
Megkérdezhetem, hogyhogy csak másfél év után derült ki, hogy nincs peteérésed?
És a párod kiskatonái miatt kell a lombik? És hogyhogy csak fél év múlva juttok el odáig? Stelláéknak olyan gyorsan eljutottak a lombikigKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!
Csak bekunkattottam egy pillanatra. Látom még nincs új babás, de szerintem hamarosan lesz újabb zebrásunk.
Vali,
Lehet ott még babuci, nem kéred meg a dokidat, hogy küldjön el vérvizsgálatra?
Mea,
Te is nagyon gyanús vagy nekemKép
Stella,
Nem semmi ennyi tüszőt, drukkolok hétfőn.
Jündi,
Lehet, hogy már volt peteérésed, csak mivel nem hüvelyben mérted, ezért nem vetted észer.
Judyt,
Én is elsírtam magam annyira megható, biztosan mindenki nagyon fog örülni.
Babus,
Reméljük megjön holnap az az ágyKép

Velem semmi különös, dolgozok és közben készülök a vizsgáimra. Holnap veszem be az utolsó szem clostyt, és jövőhéten megnézzük lettek-e tüszőim tőle, remélem igen. Hol a jobb, hol a bal oldalam szurkál néha, ez jót jelent?
És ma kaptam egy nagyon jó hírt. A lakást, shova költözünk, február 28-ra kellett volna felépíteni, de ma telefonáltak, hogy kész van és hétfőn mehetünk megnézni, olyan jó lesz a karácsonyt az új lakásba tölteni. Engem már az sem érdekel, hogy ha csak egy szivacs lesz a lakásban és nem lesznek bútoraink, csak mehessünk innen el.

Móni

Kép
móni23

Móni Kép

Hat ez tok jo hir, azert az ritka, hogy egy lakas hatarido elott keszuljon el!
Mikor mesz tuszonezobe? Drukkolunk majd neked!

Gyöngyi

bgy

Gyöngyi,
Igen én is meglepődtem egy kicsit, ez az ő karácsonyi ajándékuk.
10-én pénteken megyek uh-ra, szerintem kicsit későn, mert akkor leszek a 14cn-on, de remélem minden rendben leszKép
Veled mi a helyzet, mikor mész uh-ra. Nekem kicsit furcsa, hogy nálatok ez csak ilyen későn van.

Móni

Kép
móni23

Móni Kép

Dec. 17-en megyek. Kép Mar alig gyozom kivarni... Probaltam oket rabeszelni hamarabbira, de nem hagytak magukat. Meg igy is 'hamar' lesz, van akinek csak a 14. het utan van az elso. Sot, Dublinban van olyan klinika, ahol a 18-20. het kornyekere adjak az elso idopontot!
Remelem penteken minden rendben lesz, es szep tuszoket fogtok latni! Kép
Lassan megyek hazafele, vagyis megprobalok egy kicsit karacsonyi ajandek utan nezni... nem artana mar elkezdeni a vasarlast... Kép

Gyöngyi

bgy

Sziasztok!

Judyt!
Gyönyörűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Judyt és Jura!
Ezt az örömet! És egyszerre duplán!

Mea!
A kolleganőmnek is sorozatban volt a száján herpesz. Szinte meg sem gyógyult, jött a következő. Mindez kb. a 2. harmad közepéig tartott.

Babus!
Ne izgulj az ágy miatt! Jó munkához idő kell Kép!
Biztos gyönyörű a szobája Kristófkának! Amilyen szépen írsz...

Stella!
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön már az első! Megérdemelnéd!
Bár itt mindenki megérdemli, megérdemelné!!!

Nagy örömmel olvasok mindenkit, még akkor is, ha nem írok túl sűrűn. Együtt örülök és együtt is sírok veletek. Mert sajnos az is előforul. Mindenkinek drukkolok, küldöm az energiákat!

Nekem már van egy 10 éves fiam, így nem lenne olyan nagy bánat (?), ha nem lesz következő. A párom nem akar dokihoz menni, én meg már öreg vagyok ahhoz, hogy olyan tortúrákat vállaljak, mint Ti! Végül is van már egy Danim! És maximálisan büszke lehetek rá!! (Azért megbántam, hogy nem fogtunk előbb a kistesó projektbe!)
Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem dolgozunk a tesón! Sőt... de semmi lázmérőzés, semmi teszt. Csak úgy természetesen. Na persze a természet is így működik. Mindíg becsap! Február óta. Legutóbb két nappal előbb jött, előtte négy napot késett. Herpeszem nekem is volt múlt hónapban, mielőtt megjött, és elég nehezen múlt el, most is ki akart egy jöni tegnapelőtt, de gyorsan bekentem gyógynövényes fogkrémmel. Kérdezték is a gyerekek, mi van a számmal. A helye ott van még mindíg és a szám sarkán is van egy nyom. Ezen kívül nagyok a cicijeim, de már a próbálkozások óta megnő még félidő előtt. Bár a párom most megjegyezte a nagyságát, formáját. A hasam szurkál időnként már a múlt ciklus óta. A kolleganőm pedig közölte, hogy terhes vagyok. Erre megkérdeztem tőle, hogy milyen banya? Erre ő, "elég jól bejönnek a jóslatai, az átka is fog". A barátnőm anyja meg azt dobta ki kártyán, hogy Karácsonyra mama leszek. Hát most várom a fejleményeket. Ja és megváltozott a színe hol csak lila, hol nagyon lila. Valaki írt erről, de már nem tudom, hogy ki. Ezt még nem tapasztaltam február óta.

Azt hiszem egy kicsit hosszú voltam, bocsi! De már azt hiszem ideje volt írnom magamról egy kicsit. Bár nem kérdeztem, hogy kíváncsiak vagytok-e rám.

Megyek és drukkolok mindenkinek ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszta

mohácska

Judyt!

Basszus, most be fog dagadni a szemem reggelre!
Mindig ez van ha este bőgök............

Benned annyi szeretet és jóérzés van....de ezt már írtam....de ez tényleg olyan jó, hogy ilyen vagy.......hogy még vannak ilyen emberek.......!!

Brü-hü-hü-hü-hü!Ne aggódj, csak meghatódtam...

Kép

Kép
megann

Mohácska!

Azért ne add fel, szerintem mindenképp erőszakold ki a férjedtől hogy menjetek el legalább az alapvizsgálatokra!Tudom ez csúnya szó és ebben nem a témában nem is lehet használni, de lehet hogy tök banális oka van annak, hogy még nincs kistesó!Belegondoltál már, lehet hogy csak pár szem gyógyszer és garantáltan babátok van!
Kérlek, ne add föl!Nincs is annál jobb mint egy kamasz mellé egy pinduri!

Kép

Kép
megann

Hahó!

Csak röviden, mert megfogadtam, hogy mostantól sokat alszom, hogy azzal is elősegítsem a kistesó érkezését.Kép

Kriszta,
én annyira remélem, hogy nem kell dokihoz mennetek, mert ez a hónap a tiétek lesz! Drukkok mennek milliószám! (Egyébként most, hogy olvastam a jeleket, mintha én is úgy érezném, hogy babás leszel, nagyon szorítok, hogy bejöjjön!)Kép

Móni,
ez a lakás ügy nagyszerű!KépKép Már csak a baba hiányzik bele.Kép Reméljük, a Closty meghozza.Kép

Wish,
az a lényeg, hogy most már sínen vannak a dolgok, és látod az út végét!Kép

Krinyoka,
üdv itt! Hidd el, aki ide belép, hamar babás lesz!Kép (Legalábbis remélem.Kép)

Vali,
én továbbra is nagyon drukkolok neked!

Judyt,
nagyon-nagyon megható a lap!Kép Tényleg biztosan lesz pityergés.Kép

Annácska,
pont azt írtad, amit én akartam bíztatásul, hogy a babák főleg jókedvű mamákba költöznek, de megelőztél.Kép Depi hess, hess!!!

Babus,
nagyon szépeket gondolsz a szülésről.Kép

Jündi,
tüszőrepesztő energiák mennek!Kép

Mea,
én kedden fogok tesztelni, ha addig nem jön meg, nem akarsz megvárni?Kép

Nicol,
jobbulást!

Stella,
ez olyan izgalmas, hogy nálatok így beindultak a dolgok!Kép

Évi,
Clostypuszi tetszik.Kép

Mókuci Móni,
mensihozó energiák mennek, hogy minél hamarabb akciózhassatok!Kép

Köszi mindenkinek a progitermelő energiákat, ne hagyjátok abba a küldést!Kép

Velem semmi új, várakozó állásponton vagyok, úgyis kiderül minden a jövő héten.Kép

Drukkok mennek mindenkinek!

Jóbor
kóbor

Szép reggelt mindenkinek!
Láttátok tegnap a szülőszobát?Én sajnos csak az utolsó 15 percet. Azóta nem szabadulok a gondolattól, hogy a terhesség korai szakaszában milyen gondok alakulhatnak ki!Úgy sajnálom azt a babát!Kép
A császáros baba viszont gyönyörű volt, mindene tökéletes,majdnem rátapadtam a képernyőre!Kép

Na megyek dolgozni, még úgy sincs itt közületek senki, tudom, korán van, csak bejelentkeztem!Mindenkinek szép pénteket és gyönyörű hétvégét kívánok előre is!!!

Kinga
Kinga79

Megann!
Jajj el is pirultam.Már régen kaptam ilyen bókot.Kép
Kép

Kinga!
Én néztem a szülőszobát.
A férjem meg is kérdezte, hogy muszály ezt neked nézni?A frászt hozzák rád.Kép
Én meg rögtön rávágtam, hogy persze.
A mi babáinkkal úgy sem lesz semmi gond.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Jó reggelt!Kép

Pilis!Mohácska!Kép

Remélem, hogy baba van a dologban, és azért jött ki a herpeszKép

Kóbor!Kép

Nekem sem kellene hamarabb tesztelni, megvárlak, feltéve ha addig nem jön megKép

Remélem nem.....

Én is néztem a szülőszobát és tényleg szörnyű lehetett megszülni a halott babát, még jó, hogy a másik rendben volt, mert az olyan borzasztó, ha csak egy van és az születik így.Kép

Ne is gondoljunk ilyenekreKép

A másik szép volt, dehát a császárosak általában sokkal szebbek, nem nyomódnak úgy meg.

Már úgy várom, hogy zebrásodjon valaki végre!!!Kép

Mea
mea

Kinga! Sajna nem láttam a Szülőszobát. Elmondod, mi volt? Nagyon kíváncsi vagyok. Aki pedig nem akarja, nem olvassa el. Előre is köszi!

Móni! Szuper lesz a karácsony! Kép
pilis

Mea! Mi is várjuk ám, hogy zebrásodjon valaki. Pl. TE! Kép
pilis

Pilis!Kép

Hát az nagyon jó lenne, de azért más is legyen velem babás ebben a hónapban, minél többenKép

Ma vagyok a 28. napon a hőm 37, 2 megint, már teljesen beállt erre 11 napja.

De még hétfőig várnom kell, hogy ne jöjjön meg.

Kérlek Mikulás ne gyere hozzám idén, rossz voltamKép

Mea
mea

Pilis!Kép

A herpesz egyre szebb a szám szélénKép

Neked is a legelején volt, mikor még nem is tudtad, hogy babó van a dologban?

Te mérted a hődet?Mikor teszteltél?

Olyan izgatott vagyok!Kép

Mea
mea

Sziasztok lányok!

Babus
Tegnap találtam egy nagyon édi macis szalvit. Elfogadod tőlem, ha csinálok belőle egy képet Kristófkának?Kép

Kóbor
Mehet a következő adag?

Annácska
Az még csak a kezdet amit küldtemKép Jó alkotást, aztán ám mutasd meg miket csináltál!Kép

Jündi
A listámra felvettem a "kefír evés" pontot, de már undorodom a gondolatától is. Bármilyen tejtermék jó a mnyh vastagítására, vagy csak a joghurt,kefír?

Lányok, vásárolgattok már karácsonyra? Mi ma kezdjükKép És képzeljétek! A Mikulásnak későn szóltunk és idénre már nem vállalta, hogy hozzon nekünk egy "kisemberke csomagot", de azért legyen minek (egy kicsit) örülnünk, küld nekünk a Jézuskával kenyérsütő gépetKép Jó, mi? Baba helyett "kiszúrja" a szemünket egy kenyérsütő géppelKép Ejnye ez a MikulásKép
Szóval, még egyszer segítséget kérek kenyérsütő gép ügyben. Milyet érdemes venni? Mik legyenek a legfontosabb szempontok a választásnál?

A segítséget előre is köszi mindenkinek!

Pacsifül

Kép
Kép
tacsifül

Mea
Rossz voltál..KépKépEz aranyos!Kép A cipődet meg jól sározd ám összeKép Akkor tényleg tutira nem megy a Miki még csak felétek semKép Nagyon szorítok neked (meg még egy darabig magamnak isKép)!!!!

Kép
Kép
tacsifül

MeaKép
húúú, de gyanus!!!

BabusKép
nálunk azért derült ki viszonylag hamar a gond, mert hozzád hasonlóan én is elég türelmetlen vagyok!!

WishKép
hello itt is!
Tényleg képes vagy visszaszámolni 25 hetet?
Lényszi ne kezd el! Én már számoltam visszafelé nagyon sokat, és annyira belejöttem, hogy amint elértem a 0-hoz, szinte rögtön kezdhettem előröl, csak más miatt.
Inkább élvezd az életet és keresd meg az apró örömöket. Az élet nem szabad, hogy várakozásból álljon!!
Drukkolok nagyon, ugye tudod!!

MóniKép
remélem leszenk tüszőid a Closty-tól!

JündiKép
pocifájás? Hőleesés? Tüszőrepi?

JányokKép
Ma kapom az uccsó stimus szurit és holnap a tüszőrepesztőt!! Aztán vasárnap SEMMIT!!!

Stella

Kép
stella9

Tacsifül!

Off: Kenyérsütő - Nekem Hauser van, amikor én vettem azt néztem, hogy minél többféle programot tudjon, illetve minél nagyobb kenyeret. Sok gép csak 800 g-os kenyeret süt, én viszont olyat vettem aminek 2 fokozata van 1 kg ill. 1,5 kg.
Egyébként szerintem elég egyformák a gépek, nagyot nem lehet csalódni. Én mondjuk általában nem veszem meg a legolcsóbbat, inkább szeretem ha nagyobb/többet tud stb, igaz a miénk nem is volt a legdrágább a boltban. Ha gondolod küldök róla képet.
On

Más! Tegnap nővéremtől kaptam ovulációs tesztet. RapiTest LH a neve. Használt már valaki ilyet? Állítólag hasonló elven működik mint a terhesteszt, csak éppen az ovulációt mutatja ki. Van bárkinek tapasztalata vele?

Dorka

Kép
szdorka

Jányok!
Akinek még nincs meg a "Gyermek születik" című könyv, az most gyorsan vegyen egy kismama újságot és ha azt egy évre előfizetitek 5700 Ft-ért ajándékba kapjátok a könyvet, amelynek az ára 5.900 lenne.Szerintem megéri.Én biztosan éltem volna a lehetőséggel, de nekem már megvan a könyv.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok Kép
Stella Kép
De jó, hogy már itt tartasz és vége vasárnap nem kell szurkálnod magad. Aztán eljön a hétfő és az egész világ csak rád fog gondolni Kép
Nagyon-nagyon drukkolok a hétfőhöz!

Mea Kép
Ez nagyon aranyos! A jeleid nagyon jók Kép

Pacsifül Kép
Alkotgatok, ha van időm rá és tuti meg mutatom majd Kép Te miket csinálgatsz?

Kinga Kép
Én is néztem a szülőszobát. Végig is bőgtem ahogy azt kell!

Judyt Kép
Egész este Te jártál a fejemben. Annyira megható amit írtál a nagyszülőknek! Bár csak nekem lehetnének ilyen gondolataim.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Nemsokára eljön a Ti időtök is.Hamarosan!!!Kép

Stella!
Örülök, hogy már nem sok van hátra a szúrkálásból.Kép
Hétfőn pedig extra drukkok mennek Értetek.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt Kép
Tudom, hogy eljön majd egyszer újra az, hogy babát várhassak, csak olyan messze van még Kép

Annyira kiváncsi vagyok hogyan fogank szólni a nagyszülő ehez a csodához Kép

Annácska

annácska

Stella!Kép

Én is sokat gondolok majd Rátok hétfőn és nagyon szurkolok!!!Kép

Annácska!Kép

Remélem jók a jeleimKép és remélem, hogy a tieid is jók lesznek hamarosanKép

Annyira szeretném, ha kimaradhatna ez a closti szedés, márcsak ezért is örülnék annyira a babának, ha most jönne össze és nem kellene szednem.

Mikor nem sikerül, újra is újra arra gondolok, még nincs itt az ideje, még nem nőtt be a fejem lágyaKép vagy hogy nem akarja a jó Isten, hogy babám legyenKép akkor midig depizek is egy kicsit, hogy biztos nem helyesen éltem eddig vagy, hogy nem vagyok elég jó, de azért hibáim ellenére nem lehetek olyan borzalmas nőszemély, hogy ne lehessek anyaKép

Na ilyenek kavarodnak olyankor, -mikor megint megjött- a fejecskémben.

Elég bolond vagyok, mi?

Én márcsak ilyen önmarcangoló vagyok.

Bocsánat, de ki kellett írnom magamból.

Mea
mea

Ja és már egész nap erre gondolok, tudom még ciklus első felében úgy mondtam, hogy most nem izgulok, meg elterelem a gondolataimat, de így, hogy pont akkor akcióztunk, mikor a doki mondta, hogy kellene, így most annyira izgulok már.

Ez baj? Ez árthat nekem most vagy a babának, ha ott van a pocimban???

Mea
mea

Judyt!Kép

Szép a meglepi lapotok, én is szeretnék egyet írni kariraKép

Olyan jó Neked, irigyellek a két borsószem miattKép

Mea
mea

Annácska!
Már Én is kíváncsi vagyok a reakciókra.Kép
A férjem tegnap azt mondja nekem, hogy Ő biztosan tudja, hogy fognak reagálni a szülei.
Az anyukája biztos pityeregni fog, az apukája meg biztos előkap egy pálinkás üveget és koccintanak ketten az örömhírre.Kép
Hát Én egy kicsit tartok anyicimtól, azért mert biztos lesz ejnye-bejnye, hogy miért titkoltam el előle.De remélem majd megérti.Kép
Már csak 2-őt kell aludni a bejelentésig.Kép

Mea!
Én is izgultam, mert tudod a dokim azt mondta akkor a tüsző ellenőrző UH-n, hogy ebből terhességnek kell lennie.Nem akartam beleélni magam, de mégis ott motoszkált az agyamban.Kép
Az egészséges izgulás belefér, csak ne görcsölj!!!

Judyt
KépKép
judyt

Itt van a mai tábli:

Kép

Judyt
KépKép
judyt

Mea!
Ne gondolj ilyen dolgokra, ez nem igaz!!!Biztos szupi mami leszel!!!KépAmikor megjön nekem is hasonló gondolatok járnak a fejemben, de mindig elhessegetem őket!Kép

Pilis!
Sajnos csak az utolsó 15 percet láttam, da azt szívesen elmesélem! Két kismama volt, az egyik a koraterhességi szakaszban megbetegedett, amire antibiotikumot szedett. A baba pedig szívelégtelenséggel született, állítólag az antibiotikumtól. Hihetetlen, mekkora bajt tud okozni egy véletlen betegség, én nagyon megijedtem!
A másik kismamát onnan láttam, hogy császárral "szült" egy gyönyörű babát. A baba tökéletes volt, nem szenvedett, nagy volt, szép hamvas bőrrel!
Én sajnos csak ennyit láttam, ha valaki látta az egészet,akkor a részletekről ők majd biztos többet tudnak!Remélem tudtam segíteni!Kép

Kinga
Kinga79

Babus!
Most nézem, hogy vasárnap már a 31. hetet kezded.Alig hiszem el, hogy már ilyen gyorsan tellik az idő.Kép

Mea!
Hétfőn leszel a 31 cn-on.Tesztelsz, ha fennt lesz a hőd?
Nagyon drukkolok!!!Kép

Judyt
KépKép
judyt

Tacsifül!
Nekem is van kenyérsütőm, imádom. Murpym van, de állítólag az nagyon drága és az árához képest semmivel nem tud többet, mint az egyszerűbbek.
Ha javasolhatom, vegyél néhány kiló kész port, de olcsóbban kijösz, ha a használati utasításban lévő receptekkel variálsz. Azok is nagyon finomak és jóval olcsóbban jönnek ki. Én fehérlisztből mindig a legolcsóbbat veszem, de veszek mindig bio dolgot is hozzá (tönköly, graham - ezekkel keverem), eddig szinte mindenem szuper lett. Sok sikert hozzá!

Mea!
Nagyon tutinak tűnsz Kép Amúgy ha jól gondolom, érzel valami nagyon pozitívat. Ez nálam is így volt Kép Én hétfőn teszteltem, két pozitív is lett. Azóta dokinál is voltam, de UH csak szerdán lesz. Szóval még picikék vagyunk, de vagyunk! Szorítok neked!!! Kép

Judyt! Köszi a tippet. Sajna-sajna én már megrendeltem az újságot fél évre... Szóval így nem lesz könyv, csak pénzért... Nem baj, majd azt hoz a Jézuska Kép

Stella! A hétfő nekem is bejött Kép

Ajándékkal nagyon egyszerű voltam: mindenkinek rendeltem újságot és így ajándékba kaptam kismama előfizetést fél évre Kép Szóval anyu kap Nők LApját, tesó kap Wellnesst és én pedig ingyen Kismamát Kép NA jó, kicsit önző voltam, de szerintem tök jó Kép És persze kapják a meglepi képeslapot Kép
pilis

Judyt!Kép

Kóborral szerintem kedden tesztelünk együtt, ha addig nem jön meg nekünk.

PilisKép

Igen, most valahogy olyan bizakodóbb vagyok, de csak csendesen, nem akarom elkiabálni, mert akkor tuti csalódás vár.

Na békén hagylak Titeket a nyavajgásommal, szörnyű vagyok, rossz visszaolvasni isKép

Picit dolgozok isKép

Hatalmas drukk hegyek Mindnekinek, hogy szépek legyenek az ünnepek!!!!!

Mea
mea

Sziasztok!

Móni
Ez az új lakás dolog annyira fantasztikus! Kép Tudod mért?????? Mert a költözés, a környezetváltozás már nagyon sok csajszinak bejött! Neked is be fog jönni, jót fog tenni, és majd a költözéssel foglalkozol, leköt és nem figyelsz anynira a projectre Kép Szerintem te most vagy a finisben! Kép Nagyon drukkolok nektek! Kép

Vali Kép
Elsősorban kefír vagy joghurtot javasolták itt többen is Kép Kefírből lehet a kaukázusi is, az finomabb, mint a sima Kép Joghurtból meg olyan iszonyatosan sokfajta van, hoyg biztosan találsz kedvedre valót Kép
Mi még nem kezdtünk el vásárolni karácsonyra, de néhány ötlet van már, és jövő héten beindulunk mi is Kép

Stella Kép
Nagyon jó, hogy már csak 2 nap szuri! KépIgazán dícséretes ahoyg végigcsináltad ezt a 2 hetet! Kép Le a kalappal előtted! Kép Szerintem már nyugodtan visszaszámolhatsz....... Kép

Kicsi Mea Kép
Aranyos vagy ahogy így izgulsz napról napra egyre jobban Kép Küldök neked sok babatapasztó energiát, mert van KINEK küldeni Kép

Jányok
Köszönöm a tüszőrepesztő energiákat! Kérhetek még? SAjnos még semmi változás Kép Hőm ma is 36,7 (hüvelyi). Tegnap este amikor mentem haza annyira fájt a pocim, olyan igazi menzisen, hogy picit már összegörnyedve mentem és óvatosan lépkedtem. Nem tudom elhinni, hoyg ne lenne peteérésem, tüszőrepim ebben a hónapban. Tök kivagyok tőle Kép
Ha hétvégén se lesz semmi változás, akkor füstbe ment terv, és akkor nem is érdekel tovább Kép Mert esélytelen a dolog Kép

Jündi
Vendég

Tündi! Nem szabad feladni! Nagyon sok energiát küldök: ++++++++++++++++++++++ MÁr meg is kaptad!!!! Holnap felmegy a hőd és lesz egy kellemes hétvégétek! Fel a fejjel, minden szuper lesz!!!!! Csak pozitívan állj hozzá!

Mea! Én el is kiabáltam és nem lett belőle semmi gond! Csak pozitívan állj hozzá Kép
pilis

Tündi!Kép

Fel a fejjel, ha fáj, biztos van repid.
Nem mész véletlenül progi vizsgálatra, abból kiderülne, hogy volt vagy nem?!

Ne légy elkeseredveKép

Mea
mea

Jündi Kép

Ne keseredj el!!!
Lehet, hogy meg volt a tüszőrepid, csak kell pár nap mire annyira megemelkedik a progi szintedet, hogy az a hődön is látszódjon.
Dobjatok be egy mindentelsöprő vég-hajrát! Kép
Hidd el semmi sincs veszve Kép
Sikerülni fog!
Megy a sok-sok energia tőlem is:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép
Naaaaaaaaa, ugye jobb kedved lesz?

Kép
zsuzsci

Ez a buksisimi olyan édes, hogy küldtem neked gyorsan egyet és mindjárt elsírom magam.
Úgy szeretjük mi eztKép

Mea
mea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?