Új privát üzeneted érkezett!

No, de hova tűnt Niki?
Vendég

Gyors bekukk, Bandita nyügös.... :roll:

Betsy: van testvérem, 2 is. De mivel közülük mi alpján válasszak ( idősebb...stb ) csak sértődés lenne, így a párom öccse mellett döntöttünk.

Viszonyításként, hogy mekkora Bandita, tegnap 8 hónaposnak nézték az oltáson, mivel ekkorák voltak ott...csak ők 7-8 hónaposok voltak. A kislány akinek az ölében ül 2ésfél éves...
:shock:
Kép

Kép
Kép
gyablonka

ARIKON: Ma délután Pestre megyünk, játszóház, vásárlás, ilyesmi. Holnap délelőtt a fiúk horgászni mennek, délután anyut megyünk köszönteni, ma van a szülinapja.. De jó lesz Neked ma! Irigykedek. Én is nagy bulizós voltam, de férjecském nekem sem szeret táncolni, ezért mióta ismerem, nem voltam buliban..
GYABI: Tényleg hatalmas Beni. Mekkorák a friss méretei?
NIKI: Nagyon boldog első szülinapot kívánunk Dominak! Jó ünneplést, és sok-sok szép ajándékot neki!
Vendég

Niki,
én is ezért jöttem, hogy NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kivánjak Dominiknak!

Remélem még lesz időm visszaolvasni is!
sirkici

Betsy: 7530 gr és 63 cm.

Ja és elfelejtettem írni, hogy VÍZSÉRVÜNK van!!!! Oltásnál csak úgy bedobta a doki, hogy " mondták már hogy vízsérve van a gyereknek?"-kész-passz! "De ne aggódjon anyuka, felszívódik-jobbesetben"!!!! :shock:

Szívesen megkérdezetm volna tőle, hogy anyu hogy van...de volt gyerekszobám...

Niki: nagyon sok boldog szülinapot a kisfiadnak!!!!

Kép
Kép
gyablonka

GYABI: Akkor tényleg jó nagy már Beni. Nekem 4 hónaposan voltak ekkorák a fiúk, de őket is mindig nagyobbnak nézték. A vízsérv tényleg felszívódik, de azért figyelgetsd, hogy nem e fáj neki, vagy nem kékül el. Legalábbis a neten ezt olvastam róla..
SIRKICI: Mindjárt 5 hónapos lesz Niki! Ő mekkora most?

Mindenkinek szép hétvégét. Itt egyelőre hideg van, és hatalmas a köd.

Vendég

Én szeretem a ködöt!Hatalmas nagy Bandita! Isten éltesse az ünnepeltet! Nagy gratula a versenyhez! Popipopi csodaszép! A munkaadók hülyék! Jók a macskák! Enyém pH is 5-6 között. Hatalmas pocak!Szépek voltatok a keresztelőn!Pusssssssssz
Vendég

Gabi,
Szép nagy már a pocid, és a babakocsi meg a szoba is szuper!

Arikon,
Örülök, hogy jó lett a laboreredményed!

Babszi,
Ezek nem semmik...

Gyabi,
Szerintem is, ha lányos overallt keresetél volna, akkor csak kék lett volna! Bandita tényleg hatalmas baba!

Betsy,
Kösz! Nektek pedig gratula ez első helyért, jóhogy örült Peti! Ügyes fiú! Csak kétszer sirt igazán Bence? Hát nem is csodálkozom, tényleg mindig mosolyog, nagyon aranyos fiúcska! És tényleg annyira látszik rajtatok, hogy milyen boldog, kiegyensúlyozott család vagytok, én is irigykedem egy picit, hogy milyen jól csinálod, ráadásul két gyerekkel! Niki most 6970 gr körül van, és 63-64 cm, de nemtudom pontosan, majd kedden megyünk méretkezésre!

Jaimee,
Nagyon aranyos Rékacica! Jó nagy már! És nemsokára 10 hónapos, lassan, szépen sorjában jönnek az első szülinapok...

A hasfájáshoz annyit, hogy a keresztlányom nagyon hasfájós volt, az anyukája nem evett 3 hónapig szinte semmit, csak csirkemellet majdnem sótlan vizbe főve, sóba-vizbe krumplit, és a kicsinek akkor is fájt a hasa, adtak neki mindenféle szert, de semmi sem jött be, másik ismerőseink ugyanigy jártak, mindenki azt mondta, hogy ha hasfájós, akkor az ellen nem lehet mit tenni, de persze, attól az anyuka vigyázzon a kajára, de remélem, hogy Mirciék Bálintja mégsem lesz „igazi” hasfájós! Nálunk is volt pár eset, hogy húzogatta a hasát Niki, de nem volt minden este sirás, stb.
sirkici

Halihó!

Niki baba felébredt 2:45-kor, most altattam el, igy gondoltam most benézek, mert aztán nem leszünk itthon, meg az álom már amúgy is kiment a szememből! De látom semmi új, úgyhogy akkor csak annyit, hogy...

Chrissyy,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT MARTINKÁNAK!
sirkici

CHRISSYY: Boldog 1. születésnapot Martinnak! Várjuk majd a szülinapos képeket (is)! Jó ünneplést Nektek!
JAIMEE: Boldog 10. hónapfordulót Rákának!
GYABI: kellemes időt Nektek a keresztelőhöz!
SIRKICI: Hova mentetek? Remélem, ma éjszaka sikerül kialudnod Magad. Nem semmi, hogy 2 órán keresztül fent volt Niki éjszaka. Sírt is, vagy csak nem volt kedve aludni? Amúgy Bence is sűrűbben kel megint éjszaka, de szerencsére, megint csak annyi, hogy felsír, kiveszem, rögtön visszateszem, és alszik is tovább. Alul jönnek a fogak..
Vendég

Hali!

Betsy: Köszi a köszöntést! :D Készülsz már a szülinapra? Mondjuk, te már rutinosabb vagy. Sütsz tortát Bencusnak? Én szeretnék valamilyet....amiből ehet is.

Sirki: Hát igen, a hasfájósságnak is több fajtája van, nekem úgy tűnik. Illetve inkább oka. Réka fütyül a töltött káposztára, káposztás tésztára, de a paradicsom szósztól (spagetti, pizza) hosszú éjszakánk van. :?

Írtam volna Mircinek, de nincs egy vas sem a telómon. :twisted: :twisted: :roll: :roll:

Gyabi: Milyen vót a keresztelő?????
Hát nem pici Banditád. :)

Chrissyy: Nagyon boldog szülinapot Martinnak! Fotó? Volt buli?

Heni: Nálatok hogy állnak az előkészületek? Úgy vettem ki a soraidból, hogy sütsz valamit.

Bíbi anyu: Micsoda távirati stílus! :lol: Van ez a bejegyzés pontozás a blogon. Nem lehet ezt kikapcsolni? :? :twisted: :roll:

Rólunk: babatali nagyon jó volt, bár Rékám még az életben nem volt ilyen hisztis. Előadom magam, hogy milyen tökéletes bébi, aztán párszor leordította a hajam. Nagggggyon nyűgi volt. A gyerekek sem érdekelték. :shock: :shock:

Tegnap meg fogtuk magunkat és felmentük a Kékes-tetőre. Szupi volt a friss levegő...nagyon szép az erdő. Sütött a nap, hulló falevelek....Szóval klassul kezdtük a 11. hónapot. :D
jaimee1

Sziasztok!

Megjöttem az uh-ról és nagyon jó híreket mondtak.
60 mm-es uterus, 6 mm-es endometrium (no ez még nőhet), de ami nagyon jó hír, h. a jobb petefészekben több tüsző is van, és van köztük egy "vezér"tüsző, ami 14 mm-es. :D A bal petefészekben is vannak, de kisebb tüszők. Úgyh. szerdára kaptam egy újabb időpontot, h. nyomon legyen követve az érési folyamat. :D No most nagyon hepi vagyok, mert cickát sem ittam, és így is sikerült magamtól tüszőt produkálni. :D

Kicsit megkésve, de Rékának boldog 10. hófordulót, Martinnak meg boldog első szülinapot!

Betsy,
sikerült halat fogniuk a fiúknak? Anyudnak utólag is boldog szülinapot!
Vendég

JAIMEE: Már vettem egy gyertyát :) De még az ajándékot illetően sincs ötletem. Figurás marcipán tortát szeretnék, de marcipánt nem tudok szerezni, így nem én készítem. Esetleg van valakinek ötlete? Én nagy bevásárló központokban is néztem már. Lehet, nem jó helyen keresgéltem. A tortából Bence úgyis csak a piskóta részét fogja megkóstolni. Te milyen tortát szeretnél sütni Rékának?
ARIKON: Köszi. Milyen volt a buli? Mesélj! Halak helyett egy rakat gombával tértek haza a fiúk, jutott belőle mindenkinek (anyuék, anyósék, nagyszülők). Persze megnézettük előtte gombaszakértővel..
Vendég

ARIKON: A lényeg lemaradt.. :oops: Örülök a szép tüszőknek, érlelgesd őket ügyesen! A nyálkahártya még vastagodhat. Kíváncsi vagyok a szerdai UH-ra is.
Vendég

Távirati stílus, ja, írói válságban vagyok :lol: :lol:

Torta: én mindenképp babapiskótából csinálnék, az én kedvenc szülinapi tortám a részegtorta, babapiskóta, őszibarack, vaníliapuding...és sok-sok rum, vagy bélisz...bááááár, ezeket most kihagynám. :lol:

Éljenek a szép tüszők! Így aztán öröm a ciklusfigyelés! Endometrium növelő meg beágy segítő a palástfű tea ( nekem 19mm volt cd20nál 8) de ezt már sokat mondtam... (meg azt is, hogy cickát csak a ciklus 2. felétől, ha van vmi gond, egyébként az első félidőben a málnalevél a peteérlelő, na, de többet tényleg nem mondom :roll: )

Pontozás kikapcsolást én is napok óta vadászom, tegnap találtam is már vmit, de nem mertem kitörölni, amúgy szerintem a sablondaraboknál köll, de majd megkérdezek egy nagy blogolót.
Vendég

Ja, lenne két kérdésem, plíííííz help!

1. ezt a pneumo-oltást be kellene adatni, nem?
2. mikortól cseréltétek le a mózest a majdnem vízszintesig dönthető sport részre?
Kösssssssszi!
Vendég

1) kelleni nem kell, de nekem a doktornő ajánlotta. Ha nem lenne ingyé, akkkor decemberben kapná meg, így hamarabb. Bár nem sokkal....
2) Amikor üvöltött fektetve. Meg kitavaszodott. :lol: Akkor bundazsák és egy picit emeltem a vizszintesen. 4-5 hó körül már lehet, aszonta a védőnéni. :wink:

Igen, a sablondaraboknál köll. Valahol.

Arikon: Szupi! Tudod a leckét, sok folyadék, sok fehérje!

Torta: Hááát gondban vagyok, mert ugye a sütihez kell tojás, tej és liszt...Minyimum. A Brendonban kapható valami sütipor....az sem rossz ötlet...No meglátjuk. Egyet mindenképpen sütök neki, és rendelünk egyet a cukrászdából magunknak. Még nem döntöttem el, hogy mondjuk egy katica formájút gyertyával a tetején, vagy egy fehér marcipánnal leöntöttet Micimackóval és Malackával.... :D
jaimee1

...vagy mindkettőt. :lol:
Vendég

Tudjátok, mi a legjobb?
Porszívózás után teregetni bent a lakásban, úgy, hogy a mosásba valahogy belekeveredett egy papírzsepi! Naggggggggyon király!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Ennél csak egyszer volt jobb, mikor mindenféle apró piros mócsinggal volt tele a friss mosás, majd a sárgaság jött rám, nyúlni se bírtam a ruhákhoz, gyorsan ellenőriztem az állatparki létszámot, majd meg voltam győződve, hogy volt egy egerünk....mikor kiderült, a kutya piros műcsontja tehetett mindenről. :lol:
Vendég

Betsy,
anyuéknál voltunk, minden vasárnap ott ebédelünk, igy nem kell főzni, mosogatni, stb. Mostanában megint felkel éjszakánként Niki, mondjuk előtte való éjjel belealudt a szopiba, nem kelt fel rendesen, vasárnapra pedig szopizott, de azután nem akart aludni, nem is sirt, semmi, csak egyszerűen nem volt kedve aludni, ma már megint átaludta az éjszakát, nemtudom mi jön rá néha!
Az jó, ha Bence ilyen hamar megnyugszik! :D

Jaimee,
az biztos, hogy gyereke válogatja, hogy mire érzékeny, mi pont forditottak vagyunk, nálunk a káposztával van gond, a paradicsom jöhet, de mondjuk én nagyon sok paradicsomos dolgot megettem a terhességem alatt, az volt az egyetlen dolog, amiért elepedtem! :D
Jó baba Réka, de neki is lehet rosszabb napja! De szép is lehetett most Kékestetőn...
És utólag is boldog hófordulót! :D

Arikon,
örülök a jó hireknek! Szépen érlelgesd a tüszőcskédet, aztán apára fel, aztán vastagitsd a nyálkahártyát, majd pedig...
:wink: :lol:

Bibi,
én nemtudom, de szerintem mostmár lecserélheted a mózeskosarat. A mi kocsink alapból olyan, hogy majdnem vizszintesig dönthető, Niki egy vagy maximum másfél hónapos kora óta úgy használja, ráadásul napközben abban is alszik, hason, mert a kiságyba, vagy bármilyen ágyon 5 perc múlva felkel...
sirkici

Köszönöm-köszönöm a dícséreteket és szép szavakat! :) Ígérem növelgetem "őket" és a szeretgetésük sem marad el! :oops: 8) :D

Bíbi,
megfogadom a tanácsod és inni fogom a palástfűt, van is otthon. Lehet a 14. naptól, ugye? :roll:

Porszívózás után többnyire kiönteni, leszórni szoktam valamit. Na az is kiráááály! :twisted: Ja, a nyuszim meg a frissen rendbetett ketrecét 2 perc múlva a bogyóival dekorálja ki. :D
Vendég

Papírzsepi a mosásba? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Aszittem ilyet csak én szoktam..

Nóri bébi: Hogy vagytok? Mizu? Hétvége hogy telt ebben a szíp időben?

Bíbi:Nehem...nem lihegjük túl a szülinapot. :lol: :lol: Mondom ezt most. :roll: Főleg, hogy előtte névnapja, majd Mikulás lesz, utána karácsony. Szóval most valamilyen ürüggyel minden játékot és ajeszt megvehetek neki. Csak kellő cimke kell hozzá. :lol:

Réka a földhöz verdesi a sapkáját. Most éppen tapossa konkrétan. :shock: :shock: Na..most idetette az orrom alá...le a földre...megen ide dobta...megyünk játszani. :wink:
jaimee1

Jaimee:házkörüli teszek-veszek program: (kerítésfestés, kutyázás, kutyák utáni rendrakás, kutyaszarszedés, kutyanevelés)
és házon belüli teszek-veszek program: (babgulyásgyártás, sajtos-krumpils pogisütés, kacsasütés párolt kápival,rakottkelsütés, takarítás, mosás... )
És szombat délelőtt még munka. :roll:
Velem ilyenek történnek, de ezeket imádom csinálni! :wink:

Ja, a papírzsepi nálam szinte hagyomány.De csak a fekete adagban...hihetetlen, de igaz...komolyan.
Vendég

Naná, hogy nálunk is a feketék.

Nóri, én most sárgulok. De jóóóó Nektek!

( Egyébként nekem most lett elegem az egészből, még mindig várni kell a gázra, még 2-3 hetet mondanak. Ezt nyugodtan beszorozhatjuk kettővel, oszt jövőre majd költözünk. És most tudom, örülni kéne, hogy lesz hová, meg milyen szép is lesz, de kiakadtam, mindjárt szétdurran az agyam meg vmi szar kiütött az idegtől...de ne vígasztaljatok, azt nem bírom...meg akkor sírok.)
Vendég

Arikon, persze, mehet a palástfű 14-től.

Popi meg, ez azért tetszik. :lol: És remélem, miközben tapossa a kalapját, azért rázza is fejét, hogy ezt nem lehet, nem, nem! :lol: :lol:
Vendég

Bíbi: Nem vígasztallak. Tökös magyar csajszi vagy, majd elmúlik az ideged. :wink: Áh, építkezés, felújítás, lakáscsere, lakásvásárlás, eladás....egy nagy marék koporsószeg. ((((( Bíbi anyu )))))))))) buksisimi azért megy.
jaimee1

Jaimeemami pusssz Neked!
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy eddig nem tudtam megköszönni, a szülinapi köszöntőket, de valéami nem stimmelt itt, mert eltünt minden, úgy kellett megint regisztrálni. :evil:
Pedig annyit küszködtem a múltkor, még leírtam amit szerettem volni, még képeket is raktam, és minden eltünt...
Nem értem mit csináltam rosszúl.
Most viszont szeretném megköszönni a köszöntéseket!!!
Nagyon jól telt a szülinap, Domi is élvezte, kapot sok szép ajándékot, és volt szép 3D- s tortánk is.
Ha lesz időm, és ha érdekel titeket akkor rakok képeket.

Jó éjt!

Kép
Kép
sz.niki

Niki,
még szép, h. érdekel!! Várjuk a képeket és a beszámolót! :)

Mircikém,
De eltűntél?? Hogy vagy, mi újság? Bálint babának még mindig fáj a hasija?
Vendég

Niki, a fene tudja...mi csak ezt látjuk most a hozzászólásod helyén:

....

A hozzászólás legutóbb Névtelen által 2008 10 10 17:39-kor lett szerkesztve, összesen 2 alkalommal.

Jó lesz vigyázni! :lol: :lol: :lol:

Csajok, tiszta ragya vagyok, a mellem, a hasam, a nyakam, minden...hát ilyenem sem volt még, de jó! :? Ne is mondjátok, orvosoz NEM megyek...
Vendég

Hát én vagyok a béna gondolom...
Csak most ketten láttátok a képeket, meg amiket írtam. :?
Akkor az a mi titkunk marad amit leírtam. :D

Arikon:

Aranyos vagy, megpróbálok még ma rakni képeket, és nem marad el a beszámoló sem.

Kép
Kép
sz.niki

Bíborlány:

Nem lehet, hogy most fog megjönni??
vagy llehet valami olyat ettél amire érzékeny vagy, vagy új tusfürdő...
Azért ha nem múlik el nézesd meg!

Kép
Kép
sz.niki

Niki, ne is idegesíts ezzel a mostfogmegjönnivel :evil: :evil: :evil: egyébként jövő hétre várom...de ilyen akkor sem volt...még. :(

Jaimeemami, találtam valakit, aki ki tudja kapcsolni a pontozást, de túl bonyolult leírnia, hogy kell...így hétvégén szombaton megmutatja...majd megpróbálom megjegyezni és én leírni :shock: :lol:
Vendég

[quote]N írta:em értem mit csináltam rosszúl.

Niki: Rákattintottál arra, hogy regisztráció törlése.

Bíbi bébi:Okszi! :wink:

Viszket is? Terjed?

Nóri: Micsoda finomságok. Nyálam csorog. :)
jaimee1

Viszketni nem viszket, reggel óta terjedni sem terjed, viszont állati guszta vagyok...kívánom magam, na! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bíbi,
:lol: Szegénykém!! Lehet kenegetni kéne őket...

Ma voltam a 15. napi uh-on, és a az ultrahangos szerint - vizsgálat előtt voltam és felöltözve - tök felesleges volt bejönnöm. Ezt azért mondta, mert 14 mm-ről nem fog 2 nap alatt 20 mm-esre nőni a tüszőm. Szerinte elég lett volna pénteken mennem. No, ennek ellenére azért megvizsgálat és valóban nem lett 20 mm-es.
Szóval az értékeim:
tüsző: 16*15 mm-es, (2 mm-t nőtt :) )
endometrium változatlanul 6 mm, ez elszomorított... :( Palástfűt ma elkezdem inni, + megpróbálok rengeteg folyadékot magamba diktálni!!
A vizsgálat után beszéltem Dokimmal, aki mondta, h. a pénteki uh. után menjek be hozzá az eredménnyel és lehet, h. injekciót fog felírni... Jáááááájjjj! Erre nem voltam felkészülve!!! Egyáltalán mire kellhet a szuri??? No, majd többet pénteken...addig meg növesztem amíg növeszthetem... :D
Vendég

Arikon:tüszőrepesztő injekció, mert korán sem biztos, hogy megreped magától.Fenékbe megy, semmi extra, én túlvagyok egy csomón.(kis terpesz, csípőn a kéz és az egyik lábra helyezd a súlyt, akkor meg sem érzed)
Vendég

És elég húzós az ára, 6000-8000 közt van, fajtától függően. :roll:
Vendég

Arikon, mennek a drukkok!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Arikon,
drukk!

Bibi,
tudod-e mekkora most Csiribébi? Csak kiváncsi lennék, mert majdnem egy idősek, sőt, mondhatni, hogy egy idősek. Mi tegnap voltunk méretkezni, és a súlya Nikinek 7100 g, a hossza pedig 67 cm.
Hogy állsz a kiütésekkel? Múlik már?

Niki,
képek????????????????? Beszámoló??????????????????????

Gabi,
ma vagy 36 hetes, váó, ez már tényleg a finish! :lol:
sirkici

Teszek fel két képet:

Kép Kép
sirkici

Sziasztok!

Sirki: azta, mekkora már Niki baba...úgy látom netfüggő lesz!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Bibí: megsirattál valamelyik nap, ahogy a blogot olvastam...nagyon szép volt! ( fülbevaló )

Arikon: drukk ezerrel!!!!!

Jaimee: a földhözverős sapkajelenetet megnéztem volna!!!!

:lol:

Na és most biztos megköveztek....
Bandita szilárd kaját eszik!!!! Tegnapelőtt almát, tegnap krumplit, ma pedig répát! Úgy döntöttem, mivel nincs elég tejcsi, inkább ilyet egyen egy nap 1x, mint a tápszert ( mondjuk kell az is ).
Hát az alma és a répa nyerő...a krumpli viszont csak almával kerverve megy!

JA ÉS A KERESZTELŐ JÓL SIKERÜLT...A KÉPEK KEVÉSBÉ!!!! :lol: :lol: :lol: Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

ÉS A KAJÁZÁS LEMARADT...

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: De jó ez a mellényes kép! Nagyon férfias benne! :P :P :P

Hogy nem lesz elég tej, az várható volt sajnos, mivelhogy nem szopik. :( :(

Én nem adnék 3 hónapos babának anyatejen vagy tápszeren kívül mást, de távol állok attól, hogy megkövezzelek. :lol: :lol:

Arikon: Nekem folyton 7 mm volt a nyh. Kicsit növeld még és jó lesz az!
jaimee1

Nóri,
Az anyját ez tényleg nem olcsó! :twisted: No, de ezen ne múljon a boldogság! :wink: Csajszi nem válaszoltál már vagy 1 hete a privimre...irgumburgum! 8)
Amúgy én is valami ilyesmire gondoltam, mármint h. tüszőrepesztő, na majd hozzáolvasok, de tök jó, h. leírtad mire kell számítani. Ebből a szurizásból egy is elég, v. többször kell?

Sirki, Gabi, Gyabi,
Köszi a drukkokat! Nagyon jól esik!! :)

Jaimee,
Most megnyugtattál! Köszi! :) Növelem-növelem!! :D

Gyabi,
Cuki Beni baba hogy viselte a keresztelő "fáradalmait"? Nem volt nyűgi?

Gabi,
Hogy érzed magad?

Sirki,
Nem lehet elég korán kezdeni a netezést!! :D
Vendég

Arikon:én meg csodálkoztam, hogy nem válaszolsz...írtam pedig...de elküldöm újra..és ráadásul benne van az elküldöttek közt!
Egy ciklusban egy szuri jár.És szuri után én mindig mentem uh-ra pár nap múlva, mert látni kell, hogy megrepedt e.(így vagy úgy)
Ahány uh-val követős ciklusod lesz, annyi szurizós.Én egy fél évig
csináltam...és closty is volt 1-2 ciklusban, csak azért hagytuk el, mert van rendesen pé-m.És amikor a legjobb eredményeket produkáltam, (több tüsző--megrepedt--nyh irtó vastag volt...stb)...na ekkor hagytam abba a dokihoz járkálást.Ennek is már fél éve.
Szerintem ha így most megnézeted magad, hogy van péd spontán és minden klappol, szerintem ne járkálj dokihoz mindne ciklusban.Idegtépő és piszok sok pénz.Nekem egy ciklusban elment ezzel 20-30 ezer...
Csak idd a teákat és bízva bízz...(ja és kekszelj!) :wink:
Vendég

Arikon: jól viselte .....volna....ha a mellette lévő kisfiú nem ordít végig...előszőr csak nézte érdekesen, majd úgy gondolta, hogy csatlakozik ő is!!!! De ezt leszámítva egy angyal volt!

Kép
Kép
gyablonka

Bíbi anyu: Jók még Csirire azok a cukker farmergöncök, amiknek a fotóját (még a kőkorszakban) egyszer feltetted? Tudod, szoknyácska....ezaz. Nem láttam fotót amin hordta volna őket.

Most pakoltam el az összes rucit 68-am méret alatt. Most már hiába várom, hogy jók lesznek Popira. Össze már táncsaknemmegy.....

Megszületett az első szó: baba. És tegnap óta egyedül is álldogál a lyányom. :D Pár másodpercig legalábbis.

Holnap méreckedés, súlymérés..kíváncsi vagyok, hol tartunk. Remélem, olyan 8,5 kg körül....
jaimee1

Arikon, hajrá hajrá palástfű! Azt a 19 mm-t nem azért írtam, hogy kiakadj, meg azt mondják, a túl vastag sem jó...csak Csiribébi volt ilyen tündérkisasszony, hogy ilyen pihe-puhán megágyazott magának :lol: :lol:

Gyabi: Nagyon nagy Bandita! Nem semmi! Csak ismételni tudom magam!

Sirkici: Niki is írtó aranyos! Pontos paraméterekkel most nem tudok szolgálni, mi maradunk továbbra is hosszúpuskák, kb. 6500 g és a legkisebb mért érték szerint is 71 cm.

Jaimee: aztaaaa! Nagyon ügyes a leányzó! Jaj, imádom, hogy mindig van vmi új, amit tudnak!

Farmerek, ne röhögtess! Mikor eszembe jutott, hogy ilyenünk is van, már rég kinőtte... Mielőtt túladtam volna őket, készült kép, de nagyon utálta, így szinte csak ezek a sírós képeink vannak. Bááár, egyet mintha megtartottam volna, no, megnézem, harisnyával talán jó is lesz most. Épp tegnap ígértem, rendet rakok Bíbi szekrényében, de ódzkodom, apa el akarja adni a kinőtt cuccokat...én meg nem is tudom, miben reménykedek :wink: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?