Betsy,
anyuéknál voltunk, minden vasárnap ott ebédelünk, igy nem kell főzni, mosogatni, stb. Mostanában megint felkel éjszakánként Niki, mondjuk előtte való éjjel belealudt a szopiba, nem kelt fel rendesen, vasárnapra pedig szopizott, de azután nem akart aludni, nem is sirt, semmi, csak egyszerűen nem volt kedve aludni, ma már megint átaludta az éjszakát, nemtudom mi jön rá néha!
Az jó, ha Bence ilyen hamar megnyugszik!
Jaimee,
az biztos, hogy gyereke válogatja, hogy mire érzékeny, mi pont forditottak vagyunk, nálunk a káposztával van gond, a paradicsom jöhet, de mondjuk én nagyon sok paradicsomos dolgot megettem a terhességem alatt, az volt az egyetlen dolog, amiért elepedtem!
Jó baba Réka, de neki is lehet rosszabb napja! De szép is lehetett most Kékestetőn...
És utólag is boldog hófordulót!
Arikon,
örülök a jó hireknek! Szépen érlelgesd a tüszőcskédet, aztán apára fel, aztán vastagitsd a nyálkahártyát, majd pedig...
Bibi,
én nemtudom, de szerintem mostmár lecserélheted a mózeskosarat. A mi kocsink alapból olyan, hogy majdnem vizszintesig dönthető, Niki egy vagy maximum másfél hónapos kora óta úgy használja, ráadásul napközben abban is alszik, hason, mert a kiságyba, vagy bármilyen ágyon 5 perc múlva felkel...