Dezsi!
A barnázgatás a kevés progi miatt lehetett! Azonnal szerezz! Méresd meg a progidat, ha tudod, de szerintem már ma kezdj el szedni valamit! (ártani nem fog, az tuti!) Szerintem az utro a legjobb, a dugdosós, a háziorvos is felírhatja!
Annyira, de annyira örülök!
Viki!
Most már megnyugodtál, ugye?
Gratula!
Charlott!
Olvastalak a + tesztes topikon is, láttam, hogy nem igazán bíztattak. Na, ha valaki, akkor én aztán rengeteg tesztet csináltam már életemben, de eddig csak akkor lett második csíkom, ha terhes voltam! (Más kérdés, hogy aztán nem maradtak meg...
) A 12. nap szerintem is elég korai, simán lehet erős a teszt akár már ma is! Remélem csináltál ma!
Egyébként pont ott tartok én is, ahol Te! (4 beülti, ebből egy fagyis)
Most spontán hónapom van, pici clostis rásegítéssel! (úgy néz ki, eddig okés, megvolt a pé-m!
)
Lola!
Helyzet??? Mikor tudsz meg valami biztosat? Sokat gondolok ám Rád!
Wandrea!
Azok szép tüszők!
Megnézitek majd, hogy megrepedtek-e??? Lehet, hogy nem ártana egy tüszőrepis szuri! (én csinálnék lh-tezstet a helyedben!)
A hőd azért nem megy fel, mert szar a progid. Ha valahogy kiderül, hogy megrepedtek a tüszők, szedj egy kis progit! szerintem...
Vizkrisz!
Én is eltettem a hűtőbe a másik felét! Magadat nem fertőzöd meg!
Azért nem árt, ha a tűt letörlöd alkoholos kendővel. és egyszerre adtam be a szurikat (reggel).
Reni!
nekem eddig 200 ezer körül voltak (mondjuk nekem ló adagok kellettek!
), most viszont lényegesen olcsóbbak lettek!
Itt meg tudod nézni az árakat, ha már tudod, mit fogsz kapni! :
http://www.drinfo.eszcsm.hu/drinfo/pid/ ... BB811A6309