Új privát üzeneted érkezett!

Dezsi,
csinálj tesztet szerintem is. :wink:
Főleg, hogy azt írtad, hogy már közel két hetet késik. :D Szerintem ez bizakodásra adhna okot ... és egy tesztre!! :wink:
Nekem úgy volt, hogy minden hónapban napra pontosan megjött. Én már egy hét után gyanakodtam, hogy lehet.
Az meg végképp arra ad okot, hogy nem is jött meg rendesen. .... vagyis sehogy, mert szerintem ez semmi. Az elején is normális, ha olyan érzésed van, mintha meg akarna jönni. :)
Azért is lenne jó tudni, hogy minnél elöbb tudj az orvosnál jelentkezni. :)

Én nagyon drukkolok, hogy legalább egy pötty okozza a 'problémáidat". :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Már nagyon görcsöl a hasam...tuti megjön ma. :)
vizkriszisback

sziasztok lányok!

kérlek szorítsatok ma megyek UH-ra, ha minden oké, akkor "elzavarnak a kaáliból"-pedig szerettem odajárni. Nagyon izgulok, hihetetlen módon aggódok. Jajjj mi lesz!: :shock:
Vendég

Vikimimi
Mennek a drukkok! :)

Nekem 1.cn. :D
vizkriszisback

Sziasztok Lányok!

Vikimi!
Kívánom, hogy hagyd el Kaáli intézet falait :lol: ! Nagyon szoritok :!:

Vizkriszisback!
Gratula az 1. cnaphoz :wink:

Hajnoca, Pandácska!
Holnap tesztelek... Éjjel sem volt semmi, ma nagyon-nagyon-nagyon kevés barnázás. Ez tuti nem normális. Hát majd meglátom, habár szerintem csak feleslegesen ellövöm a jó kis tesztemet, amit majd egy igazi terhességre tartogattam :roll: A cicim sem feszül és a szám íze se keserű és a hasim se érződik úgy :roll: :roll: :roll: Hát akkor holnap minden kiderül :?
dezsina

Lola!

Értem a választ...
Te hányadik napon teszteltél, amikor nem jött meg?
dezsina

Sziasztok Lányok!
Ma elhagytam a kaáli intézet falait, árva lettem :)
Már 33,6mm -es a kisMoszatkám, és járt a keze lába, nagyon megható volt! Köszönöm a drukkokat!

vizkriszisback!:)
köszi neked is, és sok siekrt ehhez a ciklushoz!!!! :)

Dezsina!:)
már alig várom a tesztedet, kész izgalomban tartod itt a bandát!:) nos ha nem jött meg akkor bármi lehet!!! Nos a tünetekről csak annyit, nekem se voltak sőt a mai napig sem jellemző, cicim nem feszül csak csendben nő, hányinger nagyon ritkán...így tünetekre nem szabad adni! Nem akarsz ma tesztelni???? :)
Vendég

Vikimi!
:lol: örülök, hogy örülsz! Fantasztikus, hogy minden rendben van! Továbbra is nagyon drukkolok! Most a saját orvosodhoz mész vissza, vagy újat választassz? Te tudod, hogy most változott valami orvososdi a napokban?

Amúgy nem akarom én itt kelteni a feszültséget, tényleg, holnap lezárom már ezt a bizonytalanságot. Persze az eredményt már tudom. Igazából, ha nem írtam volna Nektek, akkor bele sem éltem volna magam az egészbe. Igy azért jobb volt. Reggel teszt...
dezsina

dezsi!
én is azt mondom ne keresd a tüneteket,mert nincsenek.mondjuk a szájíz eléggé babóra utal...
én úgy emlékszem aznap mikor nem jött meg,28.nap(szerda) nem teszteltem.másnap nem mutatott ki semmit,és pénteken nem teszteltem.szombaton a reggeli teszt lett halvány csík!
lola29

Lola!
köszi :lol: Most hozzád mérem magam. Hiszen neked is közvetlen a lombik után történtek az események... Hát majd meglátjuk.
Neked megjött már, vagy vársz a pénteki vizsgálatra? (ha jól emlékszem pénteken kell menned... :? )
dezsina

Sziasztok!

Dezsi,
te kicsinálod itt a topikot :lol: Ezeket az izgalmakat... Nem való ez már vén szívemnek :wink: :lol:
Remélem holnap egy jó nagy zebrával indul a napod. Írj ám, ha megvan az eredmény! Szorítok.

Vikimi,
örülök, hogy nálatok minden rendben. Kihez fogsz most járni? Akinél lombik előtt voltál?

Lola,
mikor mész vissza dokihoz? Remélem, minden jól alakul, úgy megérdemelnéd végre!

Képzeljétek,
voltam uh-n megnézetni, hogy nincs-e pco-s cisztám meg kíváncsi is voltam, van-e peteérés. Hát, mi az hogy! Megnézett 4d-sen. Kettő 18-19 mm-es a 16. napon :D Még képet is kaptam. Nagyon fel voltam/vagyok dobva, hisz abban sem voltam biztos, van-e egyáltalán peteérésem a pco miatt. Alig várom, hogy túl legyünk a műtéten :wink:

Backa,
mikor lehet érted izgulni? Jó lenne, ha segítene a closty :D

Kép
wandrea

Sziasztok lombikosok!

Én a et. után a 12. napon vagyok és semmi sem érzek, nincsenek tüneteim. Ma teszteltem és negatív lett. Ezt már végleges eredménynek vehetem?
(azért is gondoltam, hogy pozitív lesz, mert choragont kaptam sokáig, de még így sem tudtam 2 csíkot alkotni)

KépKép
charlott

most ne csak miattunk tesztelj! Nagyon szorítok!!!
Szeretnék a régi magándokimhoz járni, majd jövőhéten beszélek vele.Az orvosválasztásról amit nemrég bevezettek,hogy nem lehet választott dokinál szűlni, elakarják törölni, és nagyon nagy valószínűsége van, hogy minden visszatér a régihez.Az indexen volt erről egy cikk.

Wandrea!:)
Ezek aztán a jó hírek!!!! Most lehet apucit kicsit zaklatni!:) mikor lesz neki a beavatkozás? Lehet nem is lesz rá szükség.
Én a régi dokimhoz szeretnék visszamenni, de addig még meg kell keresni a védőnőt, azt sem tudom hova?Merre?Kihez? kell menni... a kaáliban olyan nyugis volt minden,tudtam hogy ott mindent megcsinálnak...

charlott!
nekem sem volt semmi tünetem.... Dokihoz vérvételre nem kell menned???? Ott többet tudsz majd meg....
Vendég

Charlott!
Érdemes holnap is tesztelnek, hiszen ha később ágyazódott be akkor még lehet ott valaki!!! amíg a doki nem mondja ,hogy nem addig van remény! Milyen érzékenységű tesztet csináltál? Megkérdezhetem miért és hanyadik probálkozás volt?hova jársz?Persze csak ha akarsz akkor válaszolj!
Vendég

vikimi: ez a 3. rendes lombik volt és 1 fagyi volt már.
pénteken megyek vv-re, már nem tesztelek többet addig. Corax-ot használtam, az mlyen minőségű?

KépKép
charlott

Sziasztok!

HELP!!!
Holnaptól kell elkezdenem a Decapeptyl 0,1 mg-os szurit. A doki azt írta, hogy a 2. nap 1 a 3.4.5.6. nap 1/2 adagot kell beadni.
De akkor ezt most hogy kell??? Előretöltöttek a fecskendők. Befecskendezzük a felét a többi meg megy a kukába??? :shock: Vagy egy tűt/fecskendőt kétszer lehet használni???
A 3. naptól a Gonal-t is szúrni kell. Hogy érdemes ezt? Lehet mindkettőt reggel vagy mennyi idő teljen el a kettő között??? :shock:
vizkriszisback

Charlott,
a 12. napon még nem feltétlenül kell pozitívnak lennie. Ne add fel, pénteken meglátjátok. Csak pozitívan (még ha nehéz is...) :D

Vikimi,
a dokiválasztási cirkuszon én is jól felidegesítettem magam :twisted: Hadd döntse már el az anya, kinél szeretne szülni.

Kép
wandrea

Dezsi,
Akkor nagyon mennek a drukkok holnapra+++++

Krisz,
Nekem azt mondta a dokim hogy bökhetem egymás után őket.
Vendég

Vizkrisz,
nem dobod el! :D Csak a felét nyomod be először, másnap a többit. Én alkoholos filccel bevonalkáztam a felénél :oops: A tűt nyugodtam lehet használni kétszer, úgysem osztozol rajta senkivel. Én kaptam merionalt is és a gyogyitárban csak vastag tűt adtak hozzá. Ezt is a deca-s tűvel szívtam fel és adtam be, mert olyan jó kis vékony volt 8) Én egyszerre adtam be mind2t.

Kép
wandrea

Vizkrisz!
Ahogy Wandrea is írta, ki ne dobd a felét!!! Egyik nap benyomod a felét, visszarakod rá a gumis kupakot, hűtőbe rakod, majd másnap benyomod a másik felét! Érdemes bőrfertőtlenítő fújókát venni..

Wandrea!
ez az egészségügy egy kavar, most oda is beutaló kell, ahová eddig nem...most akkor vérvételnél, és majd a belgyógyászaton is fizetni kell a vizitdíjat??? egyszerűen enm lehet követni

Dezsina?????????????
Vendég

Vizkrisz!

Megkérdezhetem,hogy mennyibe voltak a gyógyszerek?

Köszike!!!!!!!!
m. reni

:? ++++++++ :? :roll: :?: 8)
dezsina

Dezsi!!!!
:D :D :D
Részletesebben!!!
Mi ez a szájhúzogatás, mi??? Mi megmondtuk....
(Már 6 óra óta itt lesek, hogy mikor jelentkezel végre! :) )

Kép Kép
backa

Dezsina,
Hűűűűű :lol:
Kép
Vendég

Backa, Pandácska!
Nem tudom mit gondoljak... :? :? :? Úgy csináltam a tesztet, hogy reggel még átfutott a fejemen, hogy nem kéne ellőni. Ez egy Qupido volt. Tudjátok ami, már 10egységnél kimutataja. Rögtön pozitiv lett. nem halvány. De a multkori tesztek halványak voltak, de azok csak 25től mutatják. Most vegyek még tesztet? Ugyanakkor fele akkora a cicim, mint a utolsó lombikos induló sikernél. Néha hasmenésem van. ez nem jó. a hőm nevetséges 36,5. ezen kivül volt ez a pár pötty vér. a hasam nem fáj. Ez minden ellene szól. Szerintem itt csak valami tévedés lehet. Tudom, hogy a teszt jó volt, csak biztos nem lesz ebből semmi. 10 körül felhivom a Forgácsot. Nincs is más doki, akit hivhatnék. Meglátjuk mit mond.
köszönöm szépen a biztatást :) Most nagy szükségem van rá :!:
dezsina

Dezsi!
A barnázgatás a kevés progi miatt lehetett! Azonnal szerezz! Méresd meg a progidat, ha tudod, de szerintem már ma kezdj el szedni valamit! (ártani nem fog, az tuti!) Szerintem az utro a legjobb, a dugdosós, a háziorvos is felírhatja!
Annyira, de annyira örülök! :D

Viki!
Most már megnyugodtál, ugye? :) Gratula! :D

Charlott!
Olvastalak a + tesztes topikon is, láttam, hogy nem igazán bíztattak. Na, ha valaki, akkor én aztán rengeteg tesztet csináltam már életemben, de eddig csak akkor lett második csíkom, ha terhes voltam! (Más kérdés, hogy aztán nem maradtak meg... :? ) A 12. nap szerintem is elég korai, simán lehet erős a teszt akár már ma is! Remélem csináltál ma! :)
Egyébként pont ott tartok én is, ahol Te! (4 beülti, ebből egy fagyis)
Most spontán hónapom van, pici clostis rásegítéssel! (úgy néz ki, eddig okés, megvolt a pé-m! :D )

Lola!
Helyzet??? Mikor tudsz meg valami biztosat? Sokat gondolok ám Rád!

Wandrea!
Azok szép tüszők! :D Megnézitek majd, hogy megrepedtek-e??? Lehet, hogy nem ártana egy tüszőrepis szuri! (én csinálnék lh-tezstet a helyedben!)
A hőd azért nem megy fel, mert szar a progid. Ha valahogy kiderül, hogy megrepedtek a tüszők, szedj egy kis progit! szerintem...

Vizkrisz!
Én is eltettem a hűtőbe a másik felét! Magadat nem fertőzöd meg! :lol: Azért nem árt, ha a tűt letörlöd alkoholos kendővel. és egyszerre adtam be a szurikat (reggel).

Reni!
nekem eddig 200 ezer körül voltak (mondjuk nekem ló adagok kellettek! :lol: ), most viszont lényegesen olcsóbbak lettek! :D :D :D
Itt meg tudod nézni az árakat, ha már tudod, mit fogsz kapni! :
http://www.drinfo.eszcsm.hu/drinfo/pid/ ... BB811A6309

Kép Kép
backa

Dezsina,
A cici nem mindenkinél lesz érzékeny meg nagy azonnal. Ha egy teszt pozitív akkor ott van valaki és veled és fog maradni nagyon szorítunk neked!!! A hőről meg csak annyit hogy nem te lennél az első aki alacsony hővel babás :wink:
Vendég

Dezsi!
Hívd a Forgácsot, ez a legjobb! Ők biztos megnézik a bétahcg-t meg a progit!
A cici meg a hő a világon semmit sem jelent! A TESZT ANNÁL INKÁBB! :D
Ne légy ilyen szkeptikus! Szorítok! :D

Kép Kép
backa

Sziasztok!!!

Köszi a válaszokat. Akkor mostmár okosan adjuk holnap a szurikat. :D

Mreni
Itt vannak a gyógyszerek:
Gonal f 450 15 e
Decapptyl 0,1 mg 10,7 e
Kálium R tabletta 532 ft
Aspirin protect 433 ft
medrol tabletta 917 ft
meg E viamin is kell...az nekünk volt itthon...kb 1000 ft egy nagy doboz.
Összesen 27648 ft-ot fizettem.
Sztem Gonal -f kell majd még...mert az csak 3-4 napra elég...másnak is 3 ilyen adag kellett...de ez gondolom attól függ ki hogy stimulálható.
A többiből nem tudom kell-e még...mert a deca elég 13 napra...ha nem emelik az adagot.

Beadtuk reggel az első szurit. :D

Dzsina
Pozitííííííííííííííív??? :D És te csak így írod???? Gratula neked!!!! :D
vizkriszisback

Backa!:)

azt hiszem már egy kicsit megnyugodtam, bár szerintem akkor leszek valóban nyugis, ha már karomban tarhatom ...
A closti biztos jót tett nektek, és ha volt pé? akkor minden lehetséges!

pozitív az pozitív!!!! nem tudom akkor olvastál e engem, mikor mentek vissza anno az ereményért... hőm 36,7(az sem sok) cici ma sem veszül,csak ahogy írtam csendben nő, de nem fáj, nem is érzékeny....és akkor már 2734volt a hcg-m!!!! Szóval irány vérvételre! és valóban tessék progit beszerezni és nagyon bízni!!!!

M.reni!:)
nekem anno mindig 100-170 ezer között volt egy stimu,ez az utolsó, meg kb 220...de mára már ahogy írta Backa, jóval olcsóbbak lettek.A debreceni kaáliba ált. decapeptylt és Gonalt írnak fel, én mindig azt kaptam...
mikor kezdel?
Vendég

Backa: aranyos vagy, hogy bíztatsz! :-)
Ma nem csinálok tesztet, párommal így döntöttünk, úgy sem 100%-ak, majd a holnapi vv megmondja az igazságot!

Sajnálom, hogy egy cipőben evezünk lombik terén. Neked mi a problémád, hgy lombikoznod kell?

KépKép
charlott

Lányok!
Nagyon köszönöm az ösztönzést! Teljesen magam alatt vagyok. A dokit csak 10körül hivhatom, mert addigra megy le a reggeli roham, és talán tudok vele beszélni. Remélem nem hajtanak el, hogy nem a lombik miatt pozitiv. Ettől is izgulok, hogy mikorra kapok időpontot. :?
iszonyúan félek

Backa!
Utrom van egy csomag, de csak este tudom dugdosni, mert most melózok. :?

Vikimi!
köszi a biztatást, nagyon félek, hogy ez is csak áltatás és nem lesz belőle semmi. Ötpercenként járok a wc-re, hogy nehogy megjöjjön... :?

Vizkriszisback!
ne érts félre, inkább csak félve írom, mert félek. :?

Pandácska!
örülök, hogy hallottál már olyanról, akinek alacsony volt a hője... Nagyon izgulok, köszönöm, a biztatást :?
dezsina

Charlott!
Üdv!
Nekem a doki egyszer azt mondta, hogy ha a 17. napon (beülti után) negativ, akkor az az is marad. Addig pedig MINDEN LEHETSÉGES!!! :) Szerintem tesztelhetsz....
dezsina

Dezsina: te is lombikozol?
reménykedem még én is!

KépKép
charlott

csajszik!

köszönöm a gyógyi infó válszokat!!!
inkább megkérdezetelek titeket,hogy majd mennyi pénzzel induljak el.100e-200ezer.

dezsina! Gratúlálok!

vizkisb!

Örülök,hogy te mát itt tartassz! Már én is szertenék!
Szerintem a stimóval nem lessz baj,én az inszemkor is kaptam egy kis adag stimót és annyi tüszöm volt,hogy csak na.
De ugye nem a mennyiség hanem a minőség számít.!
Mikor méssz a kaáliba?
leszívás kb mikor lessz?
m. reni

Vizkrisz!
ügyesek vagytok! Akkor már indulnak is a drukkok! :D +++

Viki!
Persze, megértem, izgalmas lesz a következő pár hónap! De minden rendben lesz! :)
Szerintem nekünk, akik ennyit küzdünk a babáért, nem olyan egyszerű, mint annak, aki ripsz-ropsz terhes lesz. :?

Charlott!
Azért bíztatlak, mert olvastam a másikon, hogy később megjelent a második vonal. Az pedig nemigen megy ám hcg nélkül! :wink: :lol: De ezt Te is tudod, gondolom nem ez volt az első teszted Neked sem! :? :lol: Szóval bízz!!! Holnapra nagyon drukkolok! Amint van eredmény, jelentkezz ám!!! :)
Nekem pco-m van, amiatt kellett. De már szedek két éve metformint az inzulinomra, így rengeteget javultam. (pl azelőtt évente 2x volt mensim, most meg már 28 naposak a ciklusaim! :D ) Apa eredményei szuperek, így ha nálam van pé, akkor esélyes a dolog házilag is. Ebben a hónapban szedtem egy kevés clostit is, az lh-tesztjeim +-ok lettek, a hőm lassan elindult felfelé, így asszem volt egy jó kis pé-m. És nagyon igyekeztünk is apával, úgyhogy picit reménykedek...Majd két hét múlva meglátjuk...

Dezsi!
Kitartás! :D
Azonnal írj ám, ha beszéltél a dokival!
Este is jókor lesz ám az az utro, hisz eddig sem bírt megjönni! :wink:
Csak arra figyelj, hogy ha elkezded, nem szabad abbahagyni a 12. hétig! :wink: :D Remélem jóóóó sokat fel kell íratnod! :wink: :lol:

Kép Kép
backa

Backa: ez volt az első pozitív tesztem! Nem is akarom kidobni, bár is legyen az eredmény! :-)
Én is PCO-s vagyok, de azért én havizom 20-56 naponként! Volt laparműtétem és cisztáimat eltüntették. De ki tudja, hogy ez elég volt?
Még férjemmel is probléma van, ezért kényszerültünk lombikra.

Akkorti jó úton haladtok a babásodás felé. Lombik kizárva?

KépKép
charlott

Charlott!
Febr. 17-én volt a második lombikom. Elindult, pozitivet teszteltem, de elhaltak, vagy felszívódtak. (2-en voltak :cry: )
Ahogy abbahagytam a gyógyszereket megjött rendesen. Most ma 6 hete hogy nem menstruálok. De hétfőn és kedden halvány 3csepp rózsaszínes volt. Ezért csináltam tesztet, a lányok unszolásásra. Totál biztos voltam benne, hogy negativ lesz. A lombiknál most éreztem az első naptól, hogy sikerült és produkáltam is egy két tünetet és azt is tudtam, amikor már vége volt... Márminta a tünetek enyhültek majd eltűntek...
Most itt tartok. Totál ideg vagyok :?
dezsina

Dezsina: sajnálom, milyen tüneteket éreztél?
én még ideág sosem jutottam el.

KépKép
charlott

Reni,
Én első körben 37 ezret fizettem a patikában de még sok minden lesz szerintem.
Vendég

Charlott!
Na ugye?! A tesztek nem szoktak "csak úgy" pozitívak lenni! :wink:
Én ki nem bírnám a helyedben tesztelés nélkül! (akik ismernek, tudják, hogy mániákus tesztelő vagyok! :roll: egy-két gyárat asszem én tartok el... :lol: )
Nekem is volt laparom, 2000-ben. Akkor még a világon semmit sem tudtam az egész pco-ról. Mondták, hogy lapar után nagyobb az esély, de a doki csak annyit mondott, hogy próbálkozzunk. Na, kösz...Próbálkoztunk is vagy 5 évig, mire végképp elegem lett és elmentem a Kaáliba. Azóta vagyok jó úton.
Szerintem nézd meg ezt : www.pcos.hu Rengeteg okos dolgot olvashatsz! :)
Ááá, nincs kizárva a lombik, de a 4 beültiből 2 korai vetélésem lett, így kivizsgálásaim vannak. A laborom tegnap lett készen, az immunológia ma, így ma felhívom a Kaálit és kérek időpontot megbeszélésre. Ha semmi gázosat nem találnak, akkor nyáron megyek a következőre. Bár jó lenne, ha nem lenne rá szükség! :wink:

Pandácska!
Már csak két nap! Innentől majd rohan az idő! (Egészen a beültetésig, az utána következő két hétről most inkább nem is szólnék... :lol: hisz tudod Te is!)

Dezsina!
Szeretném megjegyezni, hogy már fél 11 van!!! :evil: :lol: Dokival beszéltél?????

Felteszem a nagyon informatív görbémet! (Megelőlegeztem magamnak holnapra egy nyavalyás 36,7-et -annyi biztos lesz- mert csak holnap fogok piros csíkot kapni a fertitől.)
Úgy néz ki, jó kis pé volt! :D Ma estétől dugdosok egy kis utro-t, hátha...

Kép

Kép Kép
backa

Backa,
Azt a két hete már nagyon várom :lol: Neked meg jó dugdosást :wink: :lol:
Vendég

Pandácska!
Meg az utána következő 36 hetet is várd! :wink: :D
Köszi! Úúúútálom az utrot! Még jó, hogy legalább itthon lehetek pár napot! Ma még meló, aztán legközelebb szerdán! :D

Dezsiiii!!!!

Kép Kép
backa

Sziasztok lányok!

Bocs, h csak így ismeretlenül, de nagyon régóta olvasgatlak bennetket és le a kalappal mindegyikőtök előtt! Amennyi megpróbáltatáson, bizonytalanságon keresztülmentek és ahogy bíztatjátok egymást drukkoltok, szorítotok egymásért, azt mindenkinek olvasni kéne. Nekem 2 gyerkőcöm van, akik tervezett gyerekek és pillanatok alatt beköltöztek a pocakomba. Bár tudtam, h mi az a lombik, de csak titeket olvasva értettem meg igazán, miről is van szó.

Charlott!

Miattad is írok. A kislányommal amikor terhes lettem az elmaradt mensi napján azonnal teszteltem ,reggel 7-kor egy csont negatívot. 9-kor indultam egy 3 napos vidéki útra a tesztet pedig az íróasztalon hagytam. Ez hétfőn reggel volt. Szerdán hazatérve, lepakoltam a kis cuccaimat, odanézek az asztalra és mit látok: 2 csíkot. Ma ő már 1,5 éves.

Továbbra is mindenkinek babásodást és minden jót kívánok!

Nagyon drukkolok Dezsinek és nagyon gratuálok Vikimi!!

Csipeszke
csipeszke

Sziasztok!

Viki
Nagyon örülök a jó hírnek :)

Dezsina
Mi újság? Izgulok érted!!!

Backa
Nézem az oldalt, amin a gyogyiárakat meglahet nézni. Lehetséges, hogy 99 456 ft. a Gonal-F 900 NE, amit felírt a doki? Tényleg ilyen drága lesz, ha kiakarom váltani, vagy valami rosszat néztem?

Judit
Merre vagy?

Zsani
Vendég

Zsani,
Én 2 napja váltottam ki és 30 ezer ft volt a 900 NE.
Vendég

Backa
Már látom, csak nem jól olvastam végig....csak 29 837 ft. lesz :)

Zsani
Vendég

Pandácska
Köszi :)
Megnéztem mégegyszer nagy ledöbbenésemben és szerencsére felfedeztem, hgoy csak béna voltam :)

Zsani
Vendég

Pandácska
Ahogy nézem a volnzóid, arra gondoltam, hgoy kislányt szeretnél :lol:
A "Pici Pandák...." nagyon tetszik :)

Zsani
Vendég

Zsani,
Hát... :lol: persze egészséges legyen meg legyen! Mondjuk a családba kell az erősítés fiúból mert sok a lány :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?