Új privát üzeneted érkezett!

Szebb jövő.....

Akkor lesz itt a szebb jövő, ha a négy nyelven beszélő cigány kalauz
felsegíti a munkában megfáradt zsidó bányászt a mágnesvasútra, ahol a
gazdag köztisztviselők a korrupció miatt bebörtönzött politikusokhoz mennek
beszélőre, s közben azon tanakodnak, hogy meg tudta-e kérdezni özvegy
Gyurcsányné a börtönben ülő Kókától, hogy ki is lőtte le Demszkyt az Orbán
temetésén?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt!

Azért nem is rossz kezdés :roll: :wink: már is laptetővel nyitom a reggelt :lol:

Bocsi, hogy nem jöttem ide tegnap, de nagyon fel voltam dobódva és még a tegnapi szülés hatása alatt vagyok 8) nem birok aludni, annyira ki akarok ugrani a bőrömből, nem tudom, hogy mi van velem, de szinte repdesek :oops: :wink: komolyan már kezdek aggódni, hogy remélem nem valami rossz közeledik, nagyon jó a kedvem, minden esetre ennek a nagyon nagy örömnek tudom be az egészet :!: :wink:

Susy
Igen , már nagyon gyakorlom a témát, nem is bánnám már, ha rám kerülne a sor egyszer, de ami késik, nem múlik :arrow: fő az optimizmusom :!: :wink:
Azt elhiszem, hogy már várod, hiszen nem sűrűn látod a szüleidet :!:
Biztosan sokat nőtt a kis csajszi :!: :wink:
Várom majd a képet, ha esetleg teszel majd fel :!: :roll: :wink:

Julcsi
Nem teszteltél :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip
Remélem lecsillapodtak a kedélyek :!: :?: :roll:
Miért mondtál fel :?:

Ancsi
Nagyon drukkolok neked is a pozi tesztért+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
milyen repesztőt kaptál :?:
jó munkát mára (is) és próbálj meg tényleg nem sokat hajolni és cipekedni :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip
Mi volt a dokinál :?:

Köszi Csajok a gratulációt, átadom :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Egyébként kislány a bébi, Maja :wink: (nekünk is ez lett volna a nevünk, és Ők ezt tudták :!: :shock: )

A férjem kedvenc meséje volt annak idején a Maja a méhecske, és már akkor azt mondta, ha neki gyereke lesz Majának fogja nevezni :!: :wink: olyan édes :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

[quote]J írta:ulcsi

nem. este megjött.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

nem. este megjött.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

nem. este megjött.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

nem. este megjött.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

vazze!
megbolondult a net???

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Értem Én egyből is :!: :lol:

Sajnálom, de azért ez egy kicsit biztatóbb is, nem :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
:lol: :lol: :lol:
az mindenképpen biztató, hogy a 2. clostis hónapban ilyen szép ciklusom lett... csak hát azért én mégis valahol reménykedtem...
igaz, belegondoltam, hogy tk most tartunk ott, hogy ez volt az első éles hónapunk... hiszen eddig totál esélytelen volt bármiféle próbálkozás. szóval próbálom nem úgy felfogni, hogy 2 éve hiába várunk, hanem úgy, hogy elsőre nem jött össze... de majd legközelebb :lol:

csip!
na, mi volt???

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jo reggelt Lanyok!!

Juli- Sajnalom pirit, de legalabb normalis ciklusod volt :wink: Par honapja meg ez is elkepzelhetetlennek tünt es nezd meg :D Drukk a kövi honaphoz :wink:

Susytunder- Nekem is hianyzik Zsu, de mivel mi a masik topikban is együtt vagyunk, mindig tudom, hogy mi van vele :D Ugyhogy igazoltan volt tavol :wink:

Zsu- A Maja nagyon cuki nev :wink: Ovitrellt kaptam, szombaton 3 körül adtak be...Mindenkeppen odafigyelek magamra, probalom minimalisra redukalni a hajolgatast :wink: Tök jo, hogy ilyen jo kedved van :D Egy baba születese mindig egy csoda :D

Csip- Mi volt a dokinal????

Onlany, Tündi, Ediii-???

Na en megyek reggelizni, pussz!!

KépKép
gyancsi

Kirus- Tudtam, hogy valakit kihagyok :oops:

Gyertek csajok!!

KépKép
gyancsi

Ancsi
Tényleg, tényleg...már emléxem, még sms-ben is írtad az ovitrelle-t :!: :shock: :oops: :oops: :oops:

Julcsi
Teljesen megértelek, Én az első clostis hónaptól már vártam a csodát, a többi hónapról meg nem is beszélve, de nem is lehet ezt másképp csinálni :!: :wink: fel a fejjel, hamarosan tudom, hogy babás leszel, sikerülni fog, mert reígál rá a szervezeted és volt pé...úgy hogy csak előre és drukk hegyek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Meló :?: most egy kicsit lightos nem :?: :wink:

Csip
:?: :?: :?:

Kírus
Hogy vagytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok, mi 4-en maradtunk még, akik nem babásak :wink: szinte senki nem akar jönni velünk csevegni :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hahó!
nem lightos meló... most értem vissza az irodába. ráadásul piszkosul fáj a hasam...

a 4 azért jó szám, mert a zebrák párban járnak ;) így senki nem fog kimaradni... :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Tenyleg mar csak 4-en vagyunk :wink: Vagy is remelem mar csak 3-an vagytok, mert en is........ :D

KépKép
gyancsi

Julcsi
Ez jó :lol: erre nem is gondoltam, de milyen igaz :!: :wink:

Ancsi
Jaj, tényleg...hát Te már tuti kilógsz a sorból, drukk, hogy így legyen++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csip
:?:

Többiek esetleg :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Az én nevemet is ellopták! Én Krisztina lettem volna, csak az unokatesóm 4 nappal hamarabb született. Anya szülésznője Zsuzsa volt, így kaptam a nevem. :)

Kép
Kép
susytunder

sziasztok!

Vagyok én is, úgy ahogy esténként. Kicsit hosszúak a napjaink mostanság. Nem tudok most visszaolvasni sajnos, mert nemrég jöttünk haza és most meg vacsi, Lizi fürcsi és neki is vacsi.
ntézzük a ház dolgot, hát nem egyszerű. A napjaink úgy néznek ki, amikor útra kelünk, hogy kb 8kor indulunk és este 8ra tán hazaérünk és csigalassan megy minden. Tegnap is meg előtte is intézkedtünk őművessel, gázsszerelővel konzultálni meg minden fene. De már legalább sinen vagyunk.
Nekem pénteken kell a drimhoz menni, már várom, hogy uhun megnézhessük a picurimat remélem a szokásos vérvételes dologgal is minden rendben lesz!

Ma csavaropgtunk egyet a lányzóval aztán apuéknál hagytam. összekötötük a kényszeredett (csekk befizetés, bürokratikus dolgok meg ilyenek) dolgokat a kellemessel.
Éjjel Hanna baba meg akart fordulni.... arra ébredtem hogy lihegek a fájdalomtól. Szóltam Gyulának, hogy villany, mert csak, erre olyan furákat mondott, félrebeszélt. Vettem huginak rugikat. Annyira cukorfalat! Meg lizinek harisnyát, ami csupán a nyakáig ér!!!!!! icsit más ez a 98as méret mint a többi.... Holnap megyünk 4Dre :!:

Kép
Kép
onlány

sziasztok!

bocsi csajok, de pl én is csak most értem haza... ez egy zűrös hét...

Zsu én lehet dühös lennék a Ti helyetekben...
:shock: :?

Juli gratula a szép ciklushoz! így tovább!!! :lol: nem elkeseredni!!! :D :D :D

Ancsa drukkolok továbbra is! ++++++++++++++

Onlány gratulálok a házeladáshoz! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

ne haragudjatok, de most megyek pihizni...
jóccakát! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi
Akkor Te is jó fáradt vagy :!: :roll: jó pihenést, jó éjt :!:
csak most vettem észre, hogy nőnapkor lesz pont amnionod :!: :wink: legyen nagyon szerencsés napod :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Bocsika, Ti :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok! :)

Ismét itt vagyok. Bocsi a ki-be ugrálásért. Azért be-be szoktam nézni hozzátok, érdekel, hogy kivel mi történik. Mi jól vagyunk, Vincénk lesz! :lol: Lassan eluralkodik rajtam a fészekrakás, nagyon festenék már, de még nem száradna rendesen a fal. Vásárolnunk is kell még, nem is keveset, nagyon várom már. Kende közben szobatiszta lett kb 1 hete, 2 hete csinálták a fütyiműtétet neki. Annyira nem is volt vészes, mint gondoltam. És mivel itt a tavasz, újult erővel igyekszem berobbanni mindenhová! :)
Írjatok, ki hogy van, hol jár épp. :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok!!

Juli!
Ez az csak pozitívan, azért jó hogy rendes ciklusod volt!! Csak így tovább és most már meglesz a gyümölcse!!!!!!!! :wink:

Ancsi!
Megy a drukk 1000-rel!!!+++ Legyen szerencsétek!!! :wink:

Zsu!
Örülök hogy happy vagy, most már te fogsz következni a családban!!!!! :wink: Maja az nálunk is a tarsolyban volt.... :roll:

Susy!
Jó kikapcsolodást a szüleidnél, és vigyázzatok magatokra!!!
Én is jövö szerdán megyek dokihoz(bár nálam nem lesz uh)... de akkor eldöl a sorsom :roll: kórház-vagy még itthon....

Onlány!
Várjuk a képet a 4D-röl!!!!!!!! :wink:

Tünde!
Kipihented magad??

Mi megvagyunk, tegnap voltam a munkahelyemen(Tesco) bevittem a tp papírt, meg az adóbevallást intéztem... aztán kicsit vásárolgattunk...
Hétfőn nagy meglepetésemre, a tp-em 3-adát kaptam csak meg :cry: :cry: :cry: késön lett leadva az utolsó papírom valoszinű... teljesen magamba fordultam kész voltam aznap :cry:
Ez a hónap ilyen lesz.. majd jövö hónapban akkor talán többet kapok...Ja 13.-ától már Tgyást igénylek :)
Amúgy a napi 5-6 keményedés simán megvan... :roll:

Joli!!!
Nem jössz??? Mizujs veletek??? :roll:
Vendég

Anita!
Gratulálok a szobatisztasághoz!!! Ügyes Kende :wink:
Vendég

Sziasztok szép jó reggelt....

Vagyok ám Én is :D köszönöm, hogy drukkoltatok és gondoltatok rám!!!
4-en vagyunk még??? Suzy, Juli, Ancsa, Én?!?!

Ancsa: te mindjárt ki is esel a 4ből :D

Suzy: most te hol tartasz???

Onlány: nem egyszerű a lakás eladás semm, sajna sok meloval jár...

Kírus: jesszus mindjárt szülsz :D

Anita: jó, hogy adtál magadról hírt....

Suzytündér: érezzétek jól magatokat anyudéknál!!!

Iner, Joli: nagyon ritkán vagytok!!!! :( :( :(

Juli: Sajnálom pirit :(

Tünde: Jó pihit :)

Remélem nem hagytam ki senkit :D
csip-csip18

Sziasztok!

Anita
De jó, hogy benéztél és örülök, hogy olvasol még minket :!: :wink:
Nagyon ügyi vagy a szobatisztaságot illetően :!: :wink:
És annak is örülök, hogy nem volt vészes a műtét és, hogy túl vagytok rajta :!: :wink:

Mi túl vagyunk 3 sikertelen inszemen (aug., szept., okt.), megbeszéltük, hogy hagyjuk a dolgot egy időre, megnyugodtunk és december 10-én tarthattam életem első pozi tesztjét a kezemben, de sajnos az öröm csak egy hétig tartott, mert elment a csoda babánk :cry:
Azóta spontán próbálkozunk és nagyon pozitív vagyok, bízom, reménykedem hónapról-hónapra :!: :lol: Tudom, hogy sikerülni fog, csak még nem jött el ami időnk :wink:
Köszönöm, hogy megkérdezted hogy vagyunk :!: :wink:
puszillak

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jaj csajok Én elmentem a dokihoz, de majd beszartam anniyra izgultam :oops: félek :oops: jobban, mint a fogorvostól, nem tom mért, de 100 ver a szívem :)

Na nem volt semmi különös...Nem vártam egy percet semm, rögtön behívot!!!!Amúgy nekem nagyon szimpi fiatal nőci és van már 2 gyereke!!!Türelmes, és mindenre válaszol amit kérdez az ember...
Elmondtam neki, hogy Augusztusban voltam utoljára és még a rákszűrés leletemért semm jöttem vissza, de nem baszot le :) oda adta és mondta minden a legnagyobb rendben...Aztán mondtam a ciklusomat...Azt mondta, hogy valószínűleg most kezd változzni minden...Mondta, hogy szedjek vitamint...Meg, hogy nem feltétlenül kell 2 naponta együtt lenni...A 14 naptól kezdve legyünk rajta a dolgon és az semm baj, ha elötte legalább 4 napig nem is voltunk!!!
Mondtam erre, hogy pont ez a 14 napom, és lebaszot :D hogy mit keresek nála???Apán kellnene éppenséggel lennem :D Na erre felnevettem :D
Nem bántam volna, ha megnézett volna ekkor Uh-n, de sajna nem nézte meg, hogy esetleg van-e vagy látni-e tüszőt!!!
És ehez meg gyáva voltam, hogy szóljak...Amúgy meg nem is láttam uh-t!!!!!!!
De megmondom az öszintét, hogy kb.most már lssan egy hónapja nem szedek semmit...Direkt!!!Mert már akkor is a gyerekre gondolok, mikor beszedem azt a fránya gyogyit, és a végén teljesen bedilizzek...Most nem szedem és ez így tök jó :D nem jár annyit a fejembe a gyerek dolog!!!!
Azt mondta, hogy figyeljem meg egy hónap múlva fogok vissza menni hozzá a jó hírrel, na mondom legyen igaza!!!!
Ha meg nem történik semmi, akkor Augusztusban vár vissza!!!
Erre megkérdeztem és mi van akkor???Ha nem sikerül???Én ne ezzel foglalkozzak, majd ő akkor mondja, most azzal foglalkozzak, hogy mielöbb haza érjek!!!
Ennyi volt :D
Hát megnyugodtam egy kicsit, de igazán csinálhatot volna uh-t, akkor még jobban megnyugodtam volna!!!
No sebaj :D nem vagyok elkeseredve :D
Ráadásul mielöbb oda értem volna elmentem wc-re és a wc papíron egy totálissan átlászó nyálkát láttam!!!!
És természetessen össze is gyürtük a lepcsit Szerdán :D
De tegnap nem sikerült, mert vitatkoztunk azon a kibaszot fürdőszobai függönyön az ágyban, ahelyett, hogy mást csináltunk volna :D :D :D :D :D
Sebaj, majd ma :D :D :D :D :D
csip-csip18

Kírus
Ámen :lol: :lol: :lol:
Sajnálom a papírleadás dolgot, de ez sztem szinte minden helyen előfordul, emléxem Tesókámnál is volt ilyen :!: :shock: :cry:
Nemsokára itt a nagy nap, nagyon drukkolok, hogy ne keljen már előtte bemenned, de mint írtad kell az ágypénz, így lehetséges :!:
Ez a keményedés mit jelent :?: napi 5-6 :?:

Csip
Mi volt a dokinál :?: vártunk tegnap nagyon :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tegnap meg reggel papírokat intéztem a régi albival kapcsolatban...Aztán segítettem ott uncsitesómnak lomtalanítani!!!
Aztán délután meg szépítkeztetni voltam :)
Fodászat :) Kozmetika :)
csip-csip18

Csip
Már sztornó :!: 8)

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ja és Suzy: azért mondtam fel, mert itt leszek a szoliban vagyis már itt fogok körmözni :D
csip-csip18

Csip
Egyél sok-sok vitamint :!: :wink: és ne idegeskedj túl sokat és ne sokat cigizz, vegyél példát Ancsiról :!: :wink:
Az jó, akkor egy helyen van a két meló :!: :roll: ez így jobb nem :?:

Akkor apára fel :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jo reggelt :wink:

KépKép
gyancsi

hali csajok!

örülök, hogy mindenkivel minden oké :)

kírus!
mikor is jössz a kórházba?

anita!
jó, hogy jelentkezel :) Vince? az aranyos... nekem egyik favorit nevem volt.

csip!
jó, hogy egy normális dokit fogtál ki. az uh-t meg ne bánd, hogy nem volt. nem tartozik a rutin vizsgálkatok közé.

én tegnap piszkosul szenvedtem... nem is értem, de másfél éve kifejezetten fájdalmasak az első napok... persze a dokim szerint örüljek, mert legalább tisztességesen vérzek :o
amúgy meg lenyugodtam, nem vagyok már annyira csalódott... és teljes gőzzel készülök erre a ciklusra :) és végülis 1 hét, és már beszélhetem is le az első uh időpontját :D remélem, látunk majd olyat, amiről érdemes lesz fotót is kérni :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Onlany- Örülök, hogy azert haladtok a haz eladassal :wink: Sajnos nem egyszerö dolog ez a felujitas, epitkezes, nagyon idegörlö, föleg, hogy nektek 2 babatok is van, egy kint egy bent :wink: De meg lesz a gyümölcse es nagyon jo lesz mikor kesz lesztek!! :wink: Gondolok ratok!!Pocifotot kaphatunk majd??

Susytunder- Jo kikapcsolodast neked a szüleidnel! :wink:

Iner- Edii-Joli-???Annyira ritkan vagytok Lanyok! :roll:

Zsu- Jol latom, hogy te nemsokara pe környeken vagy??

Tündi- Azert pihengess is, mar ha tudsz :D Nagyon pörögsz te lany :D A drukkokat zsebre vagtam, köszönöm , elkel :wink:

Juli- Na mi ujsag??Nyomod a Clostit?

Csip- Na a lenyeg, hogy rendben van nalad nögyogyaszatilag minden :wink: Vegre összegyürtetek a lepedöt a paroddal, halleluja :D Raadasul pont jo idöben :wink:

Anita- Jo , hogy beneztel, Kende nagyon ügyes, hogy mar szobatiszta :D Jo, hogy tul vagytok a kukacmüteten, jobb minel hamarabb, nalunk öcsemnek es unokaöcsemnek is volt, par napig csipett nekik pisinel, de egyebkent nem volt annyira veszes :wink:

Kirus- Remelem akkor következö honapban meg 5/3-at kapod meg a Tb-nek :wink: Drukkolok, hogy ne legyen korhaz neked :D Basszus, te tenyleg mindjart megszülsz annyira hihetetlen :D Megkaptad a teloszamomat?

Nalam semmi extra nincs, tegnap este mentem megint dolgozni, annyira nem volt veszes, igyekeztem a legkevesebbet hajolgatni :wink: Ja es kepzeljetek ma reggelre ho esett nalunk :evil: Mar annyira uuuuutalom :evil:

KépKép
gyancsi

Suzy: Már nem cigizzem :D :D :D :D
Igen jobban, sőt anyagiak még jobb :D :D :D :D :D
Néha be-be szedek egy vitamint, de nem akkarom annyira ezt rendszerezni, hogy mindennap pontossan,mert akkor mondom mindig elkap a baba gondolat!!!

Juli: akkor jó :D megnyugodatam :D

Ancsa: nagyyon várom mi lesz :D
Remélem is esel a körből :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Julcsi
Sokkal rövidebb is lesz a ciklus és a hormontól van az erős vérzés, "takarít" rendesen az tuti, nekem görcsös lett és nagyon darabos :!: :roll:
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsi
Igen, igen, jön a pé :lol:
Utálom már Én is ezt a fosadék időt, de még egy hétig legalább ilyet mond :!: :evil:
Ma reptér :?:

Csip
A vitamin mindenre jó hatással van és lesz, érdemes elkezdeni szedni a családtervezés előtt már :!: :roll: károdra nem válik csak is hasznodra :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu- Igen, ma este repterezek megint, de azert elbirnam viselni ha minden heten csak 2 napot dolgoznek :D Sajnos itt is ilyen szar idöt mond egy darabig :? Köszi, hogy engem hoztal peladanak a nem cigizesben :D

Csip- Szerintem is szedd a vitamint rendesen, regen en is csak ugy össze-vissza szedtem, mikor eszembe jutott, de a csajok azt mondtak, hogy ugy nem er semmit :!: :wink:

Juli- Nekem is mindig az elsö nap szokott brutal lenni, akkor leszakad a derekam, a hasam görcsöl, mint az allat.....De masnapra nekem mindig enyhülni szokott :wink:

KépKép
gyancsi

csajok!
az a furcsa, hogy nekem korábban sosem volt fájdalmas a mensi... igazából mindent a szteroid-szedésre tudok visszavezetni. előtte is totál kiszámíthatatlan volt, de volt, nem fájt, nem volt vele semmi gondom. prednisolon után meg egyszerűen nem jött meg többet, és a norcolutos vérzéseim pedig olyanok voltak, hogy azt hittem, kiszakad a méhem... és azóta a mindösszesen 2 spontán mensim is hasonló lefolyású volt...
én meg vagyok arról győződve, hogy nekem mindent a sztero rontott el odabent :? vagyis az addig is rosszul működő dolgokat totál csőddé változtatta :?

ancsi!
nyomom a clostit már szerda este óta :) jelenleg ez az egyetlen, ami tartja bennem a lelket... ha most nem kaptam volna, akkor még mindig valahol a szakadék alján lennék.

te amúgy cigiztél? :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

köszi csajok!

gyancsi, azért mégegyszer nem szívesen csinálnám végig. :) de örülök, hogy túl vagyunk rajta.

suzy, szomorúan olvaslak. nagyon szorítok, hogy sikerüljön. megérdemlitek. :(

Anita

Kép

Kép
anita1984

Anita
Köszi, aranyos vagy :!: :wink:
Gyere sűrűbben :!: :wink: várunk :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy: szedtem is, csak aztán elmaradt és most, hogy nem szedem, így nem is agyalok a baba dolgon...
Most ez így jó :wink:
csip-csip18

Na de kérem mi van ittcsajok, kismamik???
Mi ez a nagyon nagy pangás????????
csip-csip18

Juli- Igen , cigizgettem, de nem annyira veszesen, olyan 3-4 szalat naponta, szerintem ezert is nem volt annyira nehez lerakni :wink: Akkor hajra Closti!!!!!!!

KépKép
gyancsi

Anita- nana, hogy nem csinalnad vegig megegyszer, gondolom, hogy egyszer is eleg volt :wink: Gyere sürübben ha tudsz :wink:

Csip- En itt vagyoooooook :D Bar mar nem sokaig, mert mennem kell melozni 6-kor :roll:

KépKép
gyancsi

Csajok tök jo, hogy mar megint pentek van, itt a hetvege, juhejjjj :D :D :D Annyira örülök, most nagyon varom, hogy teljen az idö!!

Zsu- Neked akciohegyeket kivanok a hetvegere :D

KépKép
gyancsi

Laptetöt.....

KépKép
gyancsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?