Jaj csajok Én elmentem a dokihoz, de majd beszartam anniyra izgultam
félek
jobban, mint a fogorvostól, nem tom mért, de 100 ver a szívem
Na nem volt semmi különös...Nem vártam egy percet semm, rögtön behívot!!!!Amúgy nekem nagyon szimpi fiatal nőci és van már 2 gyereke!!!Türelmes, és mindenre válaszol amit kérdez az ember...
Elmondtam neki, hogy Augusztusban voltam utoljára és még a rákszűrés leletemért semm jöttem vissza, de nem baszot le
oda adta és mondta minden a legnagyobb rendben...Aztán mondtam a ciklusomat...Azt mondta, hogy valószínűleg most kezd változzni minden...Mondta, hogy szedjek vitamint...Meg, hogy nem feltétlenül kell 2 naponta együtt lenni...A 14 naptól kezdve legyünk rajta a dolgon és az semm baj, ha elötte legalább 4 napig nem is voltunk!!!
Mondtam erre, hogy pont ez a 14 napom, és lebaszot
hogy mit keresek nála???Apán kellnene éppenséggel lennem
Na erre felnevettem
Nem bántam volna, ha megnézett volna ekkor Uh-n, de sajna nem nézte meg, hogy esetleg van-e vagy látni-e tüszőt!!!
És ehez meg gyáva voltam, hogy szóljak...Amúgy meg nem is láttam uh-t!!!!!!!
De megmondom az öszintét, hogy kb.most már lssan egy hónapja nem szedek semmit...Direkt!!!Mert már akkor is a gyerekre gondolok, mikor beszedem azt a fránya gyogyit, és a végén teljesen bedilizzek...Most nem szedem és ez így tök jó
nem jár annyit a fejembe a gyerek dolog!!!!
Azt mondta, hogy figyeljem meg egy hónap múlva fogok vissza menni hozzá a jó hírrel, na mondom legyen igaza!!!!
Ha meg nem történik semmi, akkor Augusztusban vár vissza!!!
Erre megkérdeztem és mi van akkor???Ha nem sikerül???Én ne ezzel foglalkozzak, majd ő akkor mondja, most azzal foglalkozzak, hogy mielöbb haza érjek!!!
Ennyi volt
Hát megnyugodtam egy kicsit, de igazán csinálhatot volna uh-t, akkor még jobban megnyugodtam volna!!!
No sebaj
nem vagyok elkeseredve
Ráadásul mielöbb oda értem volna elmentem wc-re és a wc papíron egy totálissan átlászó nyálkát láttam!!!!
És természetessen össze is gyürtük a lepcsit Szerdán
De tegnap nem sikerült, mert vitatkoztunk azon a kibaszot fürdőszobai függönyön az ágyban, ahelyett, hogy mást csináltunk volna
Sebaj, majd ma