Új privát üzeneted érkezett!

Judyt Kép

Lehet két kérdésem? Kép

1. A hőd neked mindig 36,9-37 körül volt, vagy csak a babás hónapban?
2. Félidőtől kezdve neked is fájdogált a hasad? (Lufi érzés) Ma vagyok a 20.napon, de nem múlik.

Köszi
Juzsci

Kép
zsuzsci

Henci
Ezen ne aggódj!!!Kép
Nekem még 7 hetesen is csak petezsák látszódottKép
Az 5.héttől a 8.hétig hetente jártam UH-ra, míg végre megláttuk a kis drágátKépÉn is agyon aggódtam magam, és lám, már több mint 1 kiló a kis huncutKép

Stella
Mennek a drukkok a sok szép tüszőhözKép
Ha minden rendben, akkor kb. mikor lesz a beültetés?

Babus+Kristóf

Kép
babus2005

Juzsci Kép
Köszönöm az érdeklődést, de még nincs igazán jó kedvem, de majd csak kimászom a depiből.

Henci Kép
Nagyon kérlek ne aggódj, biztos hogy még korai volt az ultrahang.
Ott lesz a pocidban a kis Briós Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Judyt!ZsuzsciKép

Kszönöm a drukkokat, kellenek nagyon ám, mert ma meg elkezdett fájni a torkomKép tehát a hő már ezentúl lehet csalóka.
Judyt!Kép
A hiszti sajnos eddig mindig a mensi előjele volt.
De azért reménkedek, hátha........

Jó kis meglepi lenne Mikulásra, hogy nem jön meg a MikiKép

Mindenkinek pusz

Mea
mea

Annácska
Küldök neked vígasztaló képetKép

Kép

Ugye most már teljesen jó kedved van?Kép

Babus

Kép
babus2005

Mea Kép
Remélem, hogy Téged idén elkerül a Mikulás, csak a Jézuska jön hozzád!
Mikor tesztelsz?
Juzsci

Kép
zsuzsci

HenciKép
Ne aggódj! Briós még olyan nagyon kicsi, hogy igazából Briós-morzsának kéne hívni. Ezért morzsazsákban kell tartani! De ha van morzsazsák, akkor van morzsa is és a morzsából szép nagy Briós lesz!

MeaKép
Hajrá!!!
Eddig minden nagyon jól alakul!

ValiKép
hova tüntél??

JányokKép
remélem délutánra én is tudni fogom a választ a kérdésekre!!
Puszi mindenkinek!
Stella

Kép
stella9

Babus Kép
Ez nagyon jól esett! Olyan tündériek ezek a babák. Jobb lett a kedvem Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Zsuzsci!Kép
Aranyos vagyKép

Még korai lenne, bár bevallom tegnap du. csináltam egyet és persze negatív.

Bízom benne, hogy csak korai volt.
Bár tüszőrepi szerint már 10 nap letelt, akkor is volt akció.

Akkor már kimutatható lenne csajok???

Félek csalódás lesz megint.

Elegem van az egy csík látványából!!!Kép

Mea
mea

Lányok!Kép

Meg van a progeszteron eredményem.
24 cn-en 34,8

Ez jó vagy rossz???

Mea
mea

SziasztokKép)
Hú már régen írtam de minden nap olvastalak beneteketKép)
Először is szeretnék gratulálni az uj zebrásainknak
Judyt: Neked meg duplán az ikrekhez
Babus: Örülök hogy már jobban érzed magad, és nagyon megijedtem mikor olvastam hogy mi történt veledKép
De az a lénye hogy nem lett semi baj mert Kristófka erős gyerkőcKép))
Rólunk: Most járt itt a védőnő valahogy már nem tartom őt szimpinekKép
Ugye mivel első terhességem a mostani sok dolgot nem tudtam pl: A családi adókedvezményről amit már a 13 héttél lehetet volna ígényelni de ő persze most szólt amikor lassan már 20 hetes leszekKép
A másik említett még valamit a mi a 20 héttől jár de nem igazán értettemKép(
Babus te kapsz valami mász a táppénz mellet:????????
Hmm na mindegy hétfőn megyünk genetikai UH raKép)
Annyira izgulom hogy minden rendben legyenKép
Babus: Küldtem megint mailt Kép))))
Puszi mindenkinek ja küldök egy képet és kivánom hogy mindenki kapjon ilyet karácsonyraKép))
Puszi
Edina és a picur
19+2Kép

Kép

Kép
edinka

Mea
Milyen mértékegységben van megadva??
A teszt miatt pedig ne aggódj! Nagyon-nagyon korai volt mégKép

Edina
Megkaptam a mailtKép
Az adókedvezményről én tudtam, mi már akkor meg is igényeltük. Más extrát nem kapok. Nem tudom a 20.héttől mi jár még?!
Tutira minden rendben lesz az UH-on, hisz az AFP-d is tökéletes lett! És valószínűleg az is kiderül, hogy kissrác-e vagy leányzóKépCsak beszéld meg vele előtte, hogy mutassa meg a lába közétKép Én is így csináltam Kristóffal és beváltKép

Babus

Kép
babus2005

Babus!Kép

Nem mondta az asszisztensnő csak ennyit.
Milyen mértékegységek vannak és milyen az enyém egyikben, másikban???

BabusKép

A progi szintje jelezhet terhességet is, vagy nincs köze hozzá???

Prolaktin eredmény jövő héten lesz.
Az milyen hormon???

Mea
mea

Mea
Ha nmol/l-ben van megadva, akkor nagyon alacsony, mert min. 100 körül kéne lennie. (De ezt ritkábban használják, bár nálam ebben volt mindig megadva)
Ha viszont a másikban(most nem jut eszembe pontosan miben), és ez a gyakoribb, akkor viszont jó, mert úgy tudom ebben a mértékegységben megadva 1/3-a a normális érték a nmol/l-hez képest. Tehát ha ott a 100 és afölötti a jó, akkor ebben a 30 valahányas érték már jóKép
Kicsit bonyolultan fogalmaztam, de remélem érthető voltKép

Ha extrém magas a progiszint(mert a terhességi sárgatest több progit termel, mint a sima sárgatest), mint pl. Judytnál a 200 valahányas progiszint, akkor az jelenthet terhességet, de ebből azért nehéz megállapítani. Inkább mondjuk úgy, hogy babagyanús, ha nagyon magasKép

A prolaktin a tejelválasztásért felelős hormon. Ha magas az értéke, akkor gátolhatja a fogamzást(lásd szoptató kismamák), és erre szokták adni a BromocryptintKép

Babus

Kép
babus2005

BabusKép

Köszönöm szépen.
Kérdeztem asszisztensnőt, hogy jó e ez az érték, azt mondta jó, úgy-hogy gondolom utóbbiba volt megadva.

De jó lenneKép

Csak kár, hogy nem babagyanúsKép

Drukkoljatok neken, nagyon kell a szorítás most nekem!!!Kép

Mea
mea

Lányok Kép
UH eredmény:
méhnyálka: 14 mm
jobb oldal: 10 db tüsző kb. 12 mm-esek
bal oldal: 15 db tüsző kb. 13 mm-esek

Punkció hétfőn!!
Stella

Kép
stella9

StellaKép
25db tüsző???!!! Ez hihetetlenül, jó, ugye???Kép
Akkor karácsonyra már a zebracsíkos teszt is meglesz, ha jól számolomKép

Babus

Kép
babus2005

Te atya ég.Mennyi tüsző!!!
Ebből még hármas ikrek is lehetnek.Kép
Nagyon jó a mnyh-ád is.Kép
Már úgy izgulok, hogy sikerüljön nektek.Kép
Mikor lesz a nagy attrakció?

Judyt
KépKép
judyt

Stella Kép

Nem semmi, 25 db tuszo!!! Nagyon drukkolok!!! Kép

Gyöngyi

bgy

Tündi
Hol vagy ???Kép

És te Vali???

Kép
babus2005

Sziasztok!

Egesz nap sikertelenul probaltam belepni a babanetre. Mindegy, lenyeg, hogy most mar itt vagyok es ti is!

Stella,
ezek super hirek! A punkcio mibol all? Ezt gondolom reggel csinaljak!

Vanda
vanda72

Sziasztok!

Nem vesztem ám el, de az tény, hogy mostanában nem jöttem túl sűrűn... Azért olvasgattalak benneteket, ha tehettem. Gratulálok az új zebrásoknak-babásoknak! Jurának és Judytnak pedig külön gratulálok az ikrekhez! Nagy élmény volt olvasni beszámolóitokat a két babátokról!!! Biztos nem lesz egyszerű, de szerintem mindketten megbírkóztok az új helyzettel. Nagyon nagy ajándék ez a sorstól!!!

Velünk extra sok dolog történt mióta nem írtam, és szerencsére sok jó, és egy rossz. A rossz az az, hogy megjött, így ma vagyok a 2. cn-on. A jó hír viszont az, hogy megkaptam a hormonvizsgálat eredményét, és a pajzsmirigyem újra jól működik, a prolaktinom tökéletes végre, és felírta a dokim a Clostilbegyt-et, hogy kicsit felgyorsítsuk dolgokat!!! Holnaptól szedem 5 napon át napi két szemet. Már alig várom!!! Remélem használ!!! És úgy néz ki, januárban beköltözhetünk az új lakásunkba, addigra teljesen felépül. A férjemet pedig előléptették, így soha többet nem dolgozik éjszaka. Ennyi minden jó történt velünk.
Hasonló jókat kívánok mindenkinek!

Pusza: Évi, aki most bepótolta az elmúlt hónapot, amíg nem írt...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Stella Kép

Ez bámulatos Kép Csak így tovább Kép Kép Kép

Tündi Kép
Merre vagy?

Kép
zsuzsci

LányokKép
Olyan aranyosak vagytok, hogy így vígasztaltok. Igazatok van, nem szabad rosszra gondolni, bízni kell!

StellaKép
Ez nem semmi! Nagyon szorítok!
Olyan aranyos volt a morzsás érvelésed!Kép

Henci
henci

JányokKép
Köszi mindenkinek a drukkot!!! Tényleg nagyon jók ezek az eredmények, még engem is megleptek!

Jündivel beszéltem telefonon. Nem működik a Babanet, de nagyon hiányoztok neki!

Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Ez szuper! Gratulálok! Nagyon ügyes vagy! KépKépKép
Nagyon drukkolok!!!

Lányok!
Mára búcsuzom Kép
Puszi

Annácska

annácska

Évi
Sajna, hogy megjöttKép De tényleg nagyon sok jó történt most veletekKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!
Bocsi, hogy bepofátlankodok, de szinte mindegyitekről tudom mi torténik veletek. Egyszer már írtam nektek, és naponta olvaslak benneteket.
Öröm nézni mennyi baba fogant az utóbbi időben ezen a topicon.
Tudom Babus bukásainak történetét, mindig izgultam értetek, de Kristóf tényleg klassz kissrác.
Az ikrekhez pedik külön gratula!
De aki miatt most betörtem ide, az igazából Stell.

Stella!
Gyönyörűek a tüszőid és a nyálkahártya is fantasztikus. Csak egy kis + biztatást szeretnék mondani. Egy a dokink, talán emlékszel.
Nekem inszem volt nála és tegnap tudtam meg tőle, hogy babát várok. Mindez úgy történt, hogy egyetlen egy tüszőm volt. Tehát sikerült.
Nagyon nagy tudása van és biztosan neked is sikerülni fog. Teljesen bízzál meg benne. Nagyon - nagyon drukkolok Nektek és mindenkinek.

Nagyon jó ez a csapat!
andi71

Sziaaasztoooooook!
Vegre itt! Annyiszor próbáltam ma jönni, de egyáltalán nem jött be a babanet, úgyhogy olvasni sem tudtam Kép
Úgy hiányoztatok!!!!!!!!!!

Vanda
Neked nem voltak Babanet elvonási tüneteid? Kép

Évi Kép
A clostys hónap tuti jó lesz, remélem, mész majd UH ellenőrzésre is és akkor pontosan fogod tudni, mikor kell akciózni Nagyon drukkolok! A többi jó dolog meg nem csak hogy jó hanem szuper, úgyhogy ilyen nagy örömökkel lépni egy új ciklusba csak jót jelenthet!
Légyszi jelentkezz gyakrabban, ha már úgyis olvasgattál bennünket Kép

Henci Kép
Kicsi Briós jól van odabent, ne aggódj KépPár hét múlva már Őt is látod, nem csak a zsákocskáját Kép

Stella Kép
Mégegyszer: gratulálok ehhez a sok tüszőhöz, remélem jó sok megnő belőle a kívánt méretűre és sokat le tudnak szívni Kép A punkció még itt lesz vagy már mentek Tapolcára?

Jányok
Nálam semmi változás, azaz se nyák se hő esés vagy emelkedés. Most már aggódok Kép Hazafelé veszek még egy hőmérőt, és holnaptól mérem hüvelyben is, lehet hogy már túl is vagyok a türszőrepin és felment a hőm csak valahogy mégsem érzékelek semmit belőle. Azért az akciózás természetesen folyik tovább A párom is kérdezte tegnap, hogy most hogy is vagyunk, mondtam neki,hogy igaziból fogalmam sincs Kép De most jól bírjuk az akciózást, nem vagyunk fáradtak, nem olyan "megterhelő", mint az elmúlt 2 hónapban Kép

Jündi
Vendég

Andi
Gratulálok a babához! Kép NAgyon jó érzés lehet! Kép

Jündi
Vendég

Andi
Nagyon nagy gratula!!!Kép

Tündi
Végre ittKép Már nagyon hiányoztál!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

Babus Kép
Aranyos vagy, köszi! KépDe most sajnos már nem sokat leszek, remélem, fél óra múlva mehetek haza, gyors vacsi főzés, fürcsi, akciózás, alvás lesz a program Kép
Kristófnak pocisimit küldök, Dolfinak meg buksisimit Kép
Holnap remélem nem kell nélkülöznöm benneteket! Az nagyon rossz lenne Kép

Jó éjt mindnekinek!

Jündi
Vendég

Tündi
Köszönjük a simiketKép Mindenki megkaptaKép

Babus

Kép
babus2005

Jányok!

Képzeljétek, úgy döntöttem, hogy most aztán megmérem a hőmet (eddig ugye a homloktapi módszerrel néztemKép, mivel az éjjeli szoptatás miatti kelésekből kifolyólag úgysem lenne mérvadó), és igaz, hogy az előbb mértem, és délután mindenkinek magasabb, de nekem 37,4 hónaljban!Kép Szóval most már nagyon valószínű, hogy peteérésem legalább van.Kép Küldjetek sok-sok drukkot, hogy elég progeszteron termelődjön, hogy megtapadhasson a babuci, ha van!

Stella,
ezek nagyszerű hírek, úgy örülök nektek és a tüszőidnek!KépKépKép Biztosan lesz eredménye ennyi gyönyörűségnek!Kép

Jündi,
csak akciózzatok, mi is azt tettük, aztán most felment a hőm.Kép A tiéd is fel fog, vagy már fel is ment, és ha akcióztatok, akkor biztosan nem maradtatok le semmiről!Kép Egyébként ebben a hónapban valahogy nekünk is könnyebben ment az akciózás.Kép

Andi,
gratulálok a babucihoz!Kép

Henci,
biztosan minden oké lesz, ne aggódj, lesz ott picibaba!Kép

Évi,
sajnálom, hogy megjött, de ez a Clostys hónap remélhetőleg meghozza a babucit!Kép Örülök, hogy egyébként csupa jó történt veletek!Kép

Annácska,
fel a fejjel, mindjárt jöhet az akciózás!!!KépKépKép

Edinka,
tündéri ez a picibaba a képen!Kép Drukkok mennek hétfőre!Kép

Mea,
korai volt még az a teszt, ne keseredj el! Remélem, mihamarabb két csíkot láthatsz! Drukkok mennek!Kép

Babus,
tündériek a mikibabuk!Kép Kristóf hogy van?

Juzsci,
remélem, marad a puffadás, és kiderül, hogy babuci!Kép

Ma volt nálunk a barátnőm, aki 12 hetes terhes, és szegény eddig sokat hányt, és vékonyabb, mint én. Egyáltalán nem is látszik rajta a baba. Pedig ott van, tegnap kuksizták.Kép Kicsit irigy vagyok, még a hányásokra is.Kép

Jóbor
kóbor

Sziasztok Lányok !

Én is már régen nem jelentkeztem, de hetente egyszer-kétszer be szoktam kukkantani. Most remélem sikerül összefoglalnom, amit szeretnék.

Babus

olvastam, hogy mi történt veled, nagyon együttéreztem, drukkoltam neked, hogy ne legyen semmi baj. Hála Istennek (ahogy eddig visszaolvastam) minden ok. Kristóf tényleg egy igazán erős babuci,ügyesen kapaszkodik anyuciba. Gratulálok a 30. héthez, már egyre kevesebb van hátra...

Judyt, Jura

gratulálok az ikerbabákhoz, vigyázzatok magatokra és a babucikra.

Stella

Hát ez a tüszőmennyiség, és mnyh-a fantasztikus. Itt tuti babuci(k) lesz(nek). Ahogy mondani szoktuk előre az ikrekért.

Jündi

szerintem inkább mérd hüvelyben a hőt sokkal megbízhatóbb. Én tegnap reggel az egyik hőmérővel megmértem a számban (36,8), a másikkal a hüvelyben.(37,1). Szerintem ez jelentős különbség.(nagyon várom már a mensit)

Annácska

ne legyél depis. Hidd el sikerülni fog előbb-utóbb neked is és remélem többieknek is. Kitartás!!!!, csak pozitívan. Addig is örülj a gyönyörű szép kislányodnak.

Rólam annyit, hogy tüdógyusziból felgyógyultam, legalább is a múltheti röntgen szerint. A pém elcsúszott egy héttel-ilyen még sohasem volt, val.szeg a sok gyogyi miatt-, úgyhogy számításaim szerint szombaton kell megjönnie. (21 napon volt pém)

Minden babásnak boldog babavárást, akik várakoznak azoknak zebrás tesztet kívánok.

Puszi Mindenkinek

Móni
mokuci28

Kóbor
Küldök sok-sok progitermelő energiátKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És köszönjük érdeklődésedKép Kristófka reméljük jól van, nagyon hancúrozik a kis drágaKép

Mokuci MóniKép
Örülök, hogy már jól vagyKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Stella!
Nagyon gratulálok a tüszökhöz és hétfön duplán gondolok rád!!!!

Zsófi
zsófi76

Stella!Kép

Gratulálok az eredményhez és nagyon szorítok majd!!!Kép

Nekem a hőm ma 27 cn-en 37,2 (még mindig) és képzeljétek nőtt egy herpesz a számon!!!Kép

Ez vajon jót jelent?

Judyt!Kép Neked is volt előtte nem?

Lányok!Kép

Most már izgulok, és nem tudok már nem gondolni babára, pedig emiatt fogok megint csalódni, mert beképzelek minden tünetet, de annyira rosszul érintene már megintKép

Úgy szeretném, ha sikerülne, na nem baj, ha nem jött össze akkor jön a Closti, bár én tartok tőle, nem igazán repesek az örömtől, hogy szedni kell.

Mea
mea

Mea!

Szerintem itt baba van a dologban... Magas hő, herpesz, ez több, mint gyanús!!!

Képzeljétek, ma nagy áhítattal bevettem az első szem Clostit. Ne nézzetek hülyének, de meg is pusziltam, mielőtt lenyeltem... Hát ennyire bele vagyok már zizzenve a baba utáni vágyba...

Stella!

Hétfőn pontosan mikor kell szorítani neked? Most fogják leszívni a tüszőket ugye?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

MeaKép
HERPESZ??? Hencinek is így kezdődött és Babusnak is!!! Nagyon gyanus vagy nekem, Te Jány!!!

AndiKép
GRATULA a babóhoz!!! Emlékszem rád, persze!!
Te Tapolcán jársz a dokihoz, vagy tegnap együtt vártunk sok egyéb sorstársunnkal itt Pécsen??

JündiKép
jó ötlet az új lázmérő!!! Ha megy az akciózás, akkor tutira nem hagyjátok ki a nagy pillanatot!!!
Drukkolok a karácsoni ajándékért!!!
Ja, a punkció és a transzfer is Tapolcán lesz, ugyhogy hétfőn hajnalban kelünk és irány Tapolca!!

JóborKép
Ha délután ilyen magas, akkor (saját tapasztalat alapján) reggel 1-2 tizeddel alacsonyabb. De ez nagyon jó! sok progitermelő megy +++++++++!!

BabusKép
mi van azzal a kisággyal? Vagy csak én vagyok lemaradva??
Sok simi a nagylegénynek!!! Ugye továbbra is sokat pihizel??
Kutyuskád hogy van? Elmúlt az álterhessége??

Stella

Kép
stella9

ÉviKép
Fél 9-kor lesz a nagy esemény!!

Aranyos ez a Closty-puszilgatás, biztosan meglesz az eredménye, bár én sose puszilgattam a szurikat, de az teljesen más!

Stella

Kép
stella9

Évi!Stella!Kép

Bárcsak igazatok lenne!
Annyira jó lenne, ha megint beválna a megérzésetek!!!Kép

Mea
mea

Amikor reggel már éreztem, hogy fáj a szám széle, már egyből tudtam, hogy herpesz és egyből eszembe jutottt Babus és Henci!Kép

Hát, ha tényleg nálam is beválna, akkor a herpeszt is felvehetnénk a kora terhességi tünetek közéKép

Mea
mea

Jó reggelt mindenkinek Kép
Mea Kép
Remek a hőd és még herpesz is?! Tényleg nagyon gyanús vagy Kép Drukkolok, hogy baba legyen!
Úgy tudom Judytnak is volt herpesze, úgyhogy ez jó jel Kép

Stella Kép
Akkor mind együtt szorítunk nektek hétfőn reggel! Ennyi tüszőből tuti szépek fejlődnek hétfőre Kép

Andi Kép
Gratulálok a babához Kép

Jóbor Kép
Küldök neked progitermelő, baba megtapasztó energiákat++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Évi Kép
Hát tényleg jó dolgok történtek veletek, azért a mensit sajnálom. De így belevágni egy új hónapba, hát nem semmi Kép A Closty biztosan meghozza az eredményt, pláne, hogy még kedves is voltál vele Kép

Móni Kép
De jó, hogy jelentkeztél! Örülök, hogy meggyógyultál Kép Most neked mensi meghozó energiákra van szükséget, úgyhogy küldök is +++++++++++++++ eregiákat, hogy kezdődhessen a babaprojekt. Jelentkezz gyakrabban ha tudsz!

Annácska

annácska

Sziasztok!

Köszönöm hogy felkerülhettem én is a táblára!!! Olyan jó látni magam köztetek! Azóta volt egy újabb akció, igy már picit jobban reménykedek a dologban, bár őszintén szólva nem is tudom hogy mi lenne a jó, ha most összejönne, vagy inkább csak a kövekező hónapban. Persze tudom hogy ez nem igy működik, ez nem kivánságműsor, de azért ez néha megfordul a fejemben. Persze biztos hihetetlen boldog lennék ha már most összejönne. Ráadásul esélyes lenne hogy nővéremmel együtt lennénk terhesek, és az meg még egy plusz öröm lenne. Másfél hét és kiderül!

Judyt! Gratulálok a babákhoz! Biztos furcsa belegondolni, hogy két új poronty lesz otthon, de tuti megbirkóztok vele. Gondolom az eleje lesz nehéz, amig belerázódtok a napi rutinba, meg majd amikor elkezdenek ketten rohangálni a lakásba, és lepakolni a dolgokat :-) Mellettük tuti nem fogsz unatkozni! Nálunk a balatoni szomszédoknál vannak ikrek (most 2 évesek), nagyon édesek! Az első amit megtanultak az Add ide! volt, és azt gyakorolták egész nyáron :-) Viszont azon nem kell gondolkodnod, hogy mivel fogod lefoglalni a gyerkőcöt, mert ők ketten biztos nem fognak unatkozni :-) Kiváncsi leszek szülők majd mit szólnak hozzá!

Stella! A 25 az rengeteg!!! Nekem nővérem jár lombikra, és ahogy hallottam, valaki örül ha már 5 db van!!! Hány babát fogsz kérni? Ebből a 25-ből ha szerencsétek van jó sok meg is fog termékenyülni, és akkor tudtok lefagyasztani is a későbbiekre. A következő babáknál már nem is kell injekcióznod magad! (Persze ha az ikrek után majd szeretnél még újabbakat :-)

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok!

Most néztem meg az ovulációs kalkulátort a babaneten. Sajna ez alapján nem túl sok esélye van a próbálkozásainknak :-( Nem baj, azért még egy picit reménykedem :-)

Kép
szdorka

Mégegyszer megnéztem. Az utóbbi három periódusom 25 - 26 - 24 nap volt, ezek után most az irja, hogy a 7 - 12. nap között vagyok termékeny. Nem korai ez egy kicsit? Vagy persze lehet hogy csak én nem értek ehhez...

Kép
szdorka

DorkaKép
az ovulációs kalkulátor a tankönyv szerinti normális esetékre vonatkozóan számol. Olyan pedig az életben nagyon kevés van!
Ti csak próbálkozzatok ezerrel, annál többet nem nagyon tehettek!!
Szorítok!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Mea Kép
Nyugodj meg, és ne tesztelj legalább a 30-32. napig Kép Ha van baba - és mért ne lenne - akkor addigra biztosan termel annyi HCG-t, hoyg a teszt pozitív legyen Kép SZorítok neked!!!!!! Kép

Jóbor
Neked is nagyon szorítok!!!!! Kép Mennek az energiák amiket kértél! Kép

Juzsci
MIzujs veled? Hogy vagy?

Jányok
Nálam még mindig semmi, lassan megőrülök Kép Ma reggel (és mától minden reggel fogom) mértem hőt hüvelyben is, 36,7 volt (hónaljban 36,3). Azaz egyértelműen nem volt még tüszőrepim. A jobb oldalon valami van, mert ott szurkál meg fájdogál a petefészkem, de mikor akar már megrepedni a tüszőm???? Az a baj, hoyg jövő héttől nem fogunk tudni akciózni a fogászati dolog miatt (legalábbis 1-2 napig biztosan), se tejterméket nem ehetek, szóval gáz. Nem tudom már mi van. Annyira lenyugodtam hoyg a hipofízisem is leállt? Kép Vagy a 2 röntgen kavart be? Annyira nem érzem már hogy ez a hónap sikeres lesz nekünk Kép Ráadásul rezeg a léc hogy karácsonyi meglepi legyen Kép

Kérhetek tőletek tüszőrepesztő energiákat? Nagy szükségem lenne rá most! Lécci lécci lécci! Kép

Stella
Nem adnál egy tüszőrepesztő szurit nekem? Kép
Neked bejött a leghosszabb ciklus, remélem nekem is be fog jönni, bár nem hiszem már hogy ez a 9 hónapos lesz Kép
Punkció után megnézitek a megtermékenyítést? Kép
MÁR CSAK 4-et KELL ALUDNI!!!!!

Jündi
Vendég

JündiKép
Majd küldök a repesztő szuri hatásából!

Nem tudom, hogy meg lehet-e nézni a megtermékenyítést. Szerintem nem, de remélem a transzfer előtt megnézhetjük az osztódott zigótákat Kép!

Tüszőrepesztők mennek ++++++++++++++++!

Stella

Kép
stella9

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?