Új privát üzeneted érkezett!

csip!
végre!!! tessék a sarkadra állni! különben sosem lesz rend a családban!
nekünk vannak a szülőknek kulcsai hozzánk... de vagy csak akkor jöhetnek, ha otthon vagyunk (és ilyenkor nem kulccsal, hanem csöngetnek), vagy pedig ha kaját hoznak :lol: az azért jó, amikor anyu rámtelefonál, hogy hagyott a hűtőben kis rakottkrumplit... palacsintát... vagy valami hasonlót :) vagy volt, mire hazaértünk, ott volt a konyhaasztalon anyós által sütött, még langyos pogácsa... szóval ez jó... de azt már a legelején leszögeztük, hogy semmit nem rámolhatnak (na, jó... após -ha már ott ját- volt hogy levitte a szemetet... meg elvitte a hűtőről a csekkeket a postára... :))

kírus!
küldtem PM-et :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Köszönöm a pocakdicséreteket.

Tünde
Meghoztam a képet.

Kép

Képzeljétek 2 krókuszom is virágzik. :shock:

Kitti
Azért ez már mindennek a teteje, ezt nem szabad hagynod. Emlékszem milyen rossz volt mikor a szép konyhám elkészült és anyós akart pakolni helyettem.

Kép
Kép
susytunder

Hello Bello!

Gyancsi üzent:
"Túl vagyunk rajta, minden okes, lett 30 millió jól mozgó öcskös! nagyon bizakodunk, köszönöm a sok drukkot!puszi Mindenkinek a bneten ! "

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Szuper hírek!!!! Sok szerencsét nekik és megy a drukk továbbra is :!: :!: :!: :wink:
Vendég

Zsu: és akkor mikor derül most ki, hogy sikerült???Mégmennyi idő kb.???

Volt bent a főnököm és nem volt semmi :D
pedig azt hittem lesz még nekem fejmosás...De nem :D

Csajok és kismamik, nálam süt a napocska :D :D :D
csip-csip18

ancsiéknak megállíthatatlanul megy a drukk +++++++++++++

susy!
szép a virágod :) nálam is ezerrel hajt az erkélyen a jácint és a krókusz... meg talán mintha a kankalin is beindult volna.

csajok!
én kezdek kicsit ( :lol: ) parázni... 12. dpo, cicifájás teljesen elmúlt (de már napok óta enyhülőben volt)... de semmi előjele annak, hogy esetleg holnap-holnapután meg akarna jönni...
nnnna, ezt olyan reménykedve írtam le, mintha bármikor is éreztem volna előre :)
tesztem van otthon (és margarinos dobozom is :lol: )... de nem tudom, hogy érdemes-e ellőni egyet holnap reggel... vagy inkább nem tudom, hogy merem-e... annyiszor láttam már egy csíkot... szívem szerint akkor tesztelnék először, ha már megmozdul :oops:
titta ideg vagyok!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli: TESZT-TESZT-TESZT :D :D :D :D :D
csip-csip18

Na mi van itt kérem szépen???

Joli: mi van veled???Tényleg nagyon rég voltál!!!! Juloi nem tudsz róla semmit???

Juli: mikor lövöd el a tesztet???
csip-csip18

csip!
ha joli ma sem jelentkezik, akkor írok neki sms-t, hogy adjon némi életjelet :)

nem akarok tesztelni :? elég negatív tesztet láttam már az elmúlt 2 év alatt... holnap úgyis megyek dokihoz receptért, és utána majd meglátom, hogy mi lesz...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli: Ok!!! :wink:
csip-csip18

Sziasztok!

Julcsi
Nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hogy döntöttél :?:
nem biztos, hogy kell majd az a recept :roll: :wink:

Többieket is pusszantom :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
reggel kikészítettem a tesztet, a poharat... aztán nem csináltam meg. komolyan nem merem :oops: ... pedig a dokinak is tuti ez lesz az első kérdése... de majd neki is elmondom, hogy ehhez én nyuszi vagyok :) ha kíváncsi, akkor majd megcsinálja ő a tesztet... máskor is volt már ilyen.
majd dél körül hívom fel...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Én meg azt hittem, hogy igen :!: :wink: Én nem bírtam volna már várni, mert már úgy is eldőlt a dolog :!: szívből drukkolok, hogy sikerrel járj :!:
várom a híredet, mikor tudsz majd menni szerinted :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hogy mikor tudok menni, függ attól, hogy mennyire van rohanásban az orvos. még az is lehet, hogy majd csak csütörtökön.

tudom, hogy már úgyis eldőlt a dolog... csak biztosra akarok menni :)

ja, amúgy így állok ma:
Kép

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

holnap délben megyek a closti-receptért :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!!!

Juli drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!++++++++++++
Sikerült a dokival konzultálni???

Jolinak írtam iwiw-re tegnap üzit, de még nem jött válasz :(... Reméljük hamarosan jelentkezik!!!
Vendég

Negatív lett vagy megjött hogy kell az a closty ?? :roll: :(
Vendég

nem teszteltem, és nem jött meg... csak megyek receptért :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

jolinak írtam sms-t... de még mindig kézbesítetlen... őszintén remélem, hogy nincs semmi gond...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Csajok!

Vagyok! Jól vagyok! Csak a szüleimnél voltam egy hétig, és nem tudtam jönni. Holnap jövök részletesen. Bocsi az eltűnésért! Kedves, hogy aggódtatok.

Joli
Kép
Kép
joli83

sziasztok!

Joli hála Isten! nagy kő esett most le szerintem mindenki szívéről! :lol:

Juli kíváncsi vagyok, hogy mit mond holnap a doki!

susytunder de széééép! köszi a képet!

a többieket is puszilom!

én ma voltam dokinál, minden a legnagyobb rendben! :lol: :lol: :lol:
pár napja érzem, hogy időnként "böködnek" belülről... :lol: rákérdeztem, hogy lehetséges-e az hogy a babát érzem rugdosni, azt mondta, hogy simán! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

joli!
de jó, hogy megvagy!!! :lol:

tünde!
isteni érzés lehet :lol:

nem hiszem, hogy mond bármit is holnap a doki. csak a recept miatt megyek. igazából csak felhívtam, és megkérdeztem, hogy akkor én most kapok-e a köv ciklusra is clostit. mondta, hogy ha szeretném, akkor persze. kb eddig jutottunk... aztán még alkudoztunk egy darabig a megjelenésem időpontjában... de ennyi. nem volt szó semmi másról. se mensiről, se tesztről... semmiről. talán szóba kerül, de nem hiszem... igazából nem nagyon akarom zargatni a hülyeségeimmel, mert tegnap úgy néztem, hogy nagyon rosszul néz ki :? sztem nem hiányzik most neki az ok nélküli nyavalygásom...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!!!
Mindjárt vissza olvasok, csak elöbb jöttem, megint panaszkodni...
mert amióta megvan a lakás, csak a vita és a veszekedés van...
csip-csip18

Tegnapi napom eléggé húzós volt, mert de. felmondtam nagy nehezen, felmondtam a műkörmös boltban...
Ami nagyon rossz, mert ott keztem a pálya futásomat és szeretek ott lenni nagyon...

Aztán este át jöttek az Én szüleim...Mert ők kint voltak most Németországban és anyu nagyon kiváncsi volt, mien lett a lakás...
Ezért mondom áthívom őket, aztán majd megünnepeljük közössen az anyósékkal is, de most csak ők jöjjenek...

Este átjöttek, hoztak nekem Németországból a fürdőszobában függönyt-meg szőnyeget (aminek a párom nem igazán örült, mert nekik otthon ilyen sosem volt és feleslegesnek tartja)de istenem, kaptam!!!nem Én vettem és költöttem rá, mert tudtam, hogy ha Én megveszem akkor balhé lesz belöle...
Ott voltak 1 órán keresztül anyuék, erre a párom hozta a formáját, mintha senki nem is lett volna ott és tv-zet...amikor meg apu hozzá szólt, vagy 2 szer kellett elmondani vagy gyorsan lezárta a beszélgetést!!!Erre baromira berágtam...
Mert gondoltam, hogy az is közre játszik, hogy várták, hogy örüljön, hogy lássák, hogy örülünk a lakásnak...De a párom lófaszt, olyan fancsari képet vágok csajok, hogy alig vártam, hogy elmenjenek és lebaszzsam...
na elmentek és azt hallani kellett volna, hogy Én, hogy kiabáltam vele...Erre ő közli velem, hogy NEM BOLDOG...
Na hát Én lepadlóztam...Mert, hogy ő nem érzzi magáé a lakást..Mondom tessék???Te hülye vagy,komolyan, beteg vagy...Akkor fogd meg a cucaidat és költözz el( ez a mondat amivel a páromat nagyon szíven tudom ütni)!!!És Én ezzel le is zártam a beszélgetést!!!
Na én ugy berágtam, hogy elmentem fürdeni és zokkogtam ő meg aludni ment...Befejezetem és utána fogtam magam bementem a hálóba és kihoztam az ágyneműmet, ilyet soha nem csináltam, de most nagyon dühöngtem!!!Egész éjjel nem aldutam...Reggel felkelltem és kérdezte, hogy jó volt ez, hogy a kanapén aludtam, mondom jobb, minthogy olyan ember mellett aludni, aki nem boldog azért, mert kapot egy lakás, és ráadásul ocsmányul viselkedet!Hogy ő nem tudja kimutatni, hogy boldog, idő kell neki...Mondom mennyi??? 2hete miénk a lakás és te egy kibaszot mosolyt nem tudsz a képedre varázsolni vagy örömöt....Mintha azért vették volna meg nekünk a lakást, mert nincs jobb dolgok anyáméknak és nem tudják, nem tudtak volna mit kezdeni esetleg ezzel a pénzzel!!!
Egyszerűen nem juttot még mindig el az agyadig, hogy nekünk vették, hogy boldog legyünk...Segítettek elindítani minket az életben, erre te meg úgy csinálsz mit egy fába baszot balta?Költözzél el a f*szomba, mondtam neki, mert erre Én nem vagyok kiváncsi erre a viselkedésedre és hozzá állásodra!!!
És elkeztem öltözzni, de láttam meg hallottam, hogy sír, de olyan düh volt benne, hogy azt elmondani nem tudom!!!Fogtam magam és eljöttem...
Most meg ott tartunk, hogy folyamatossan megy meg jönn az sms, háború...
Most megírtam neki, hogy akkor vagyok hajlandó vele beszélni, meg akármi is, ha átgondolja, hogy hogyan tudja ezt jóvá tenni, mert ez nekem kellemetlen, mert anyuék is bizti érzzték, hogy a Tomi nem örülne...
Most írta nekem, hogy anyuéknak írt egy smst a tegnap nap miatt, és örül a lakásnak, csak még adjanak neki időt, hogy kitudja mutatni a boldogságát, és hogy még furi neki, meg amúgy semm tudja kimutatni annyir az örömét ezért írja meg smsben...
Ezek vannank, voltak, most már kiiot megkönnyebültem, de még nem az igazi!!!
csip-csip18

jó reggelt!

csip!
nagyon rossz olvasni, amit írsz... mi valahogy első naptól kezdve belaktuk a lakást... első héten még a cuccaink sem votak ott, csak ágy, meg tévé... és dvd (mert a kábeltv-t csak hetek múlva sikerült bekötni)... de jó volt.

nem lehetne, hogy kicsit kiszabadultok? ne a lakás legyen a fő téma. menjetek el "randizni" :) séta... vacsi... borocska... mindegy, csak egy este ne otthon legyetek. csak akkor menjetek haza, ha már végképp nem bírtok talpon maradni (vagy már végképp nem bírjátok visszafogni magatokat ;))

csajok!
nem teszteltem... de még jó, hogy ma megyek orvoshoz (remélem, nem nézte el a naptárt... nem láttam reggel a kocsiját :o ) asszem vége a ciklusomnak. hőm is esett 2tizedet :( már csak 36,7 :cry:
pedig olyan jó volt csak egy kicsit reménykedni... én reggel majdnem sírva fakadtam, amikor megláttam a lázmérőt... azért rmélem, nem megint a dokinál törik el a mécses... az olyan kellemetlen :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok Csajok!!

Megjöttem, probalok visszaolvasni :wink:

KépKép
gyancsi

Juli: nagyon sajnálom :(
csip-csip18

Juli- Amig nincs piri barmi lehet elvileg, nem???Nagyon sajnalnam ha oda lenne ez a honapod :(

Tündi- Nagyon cuki a pocid, irigykedek am rendesen :D De jo erzes lehet, ha " böködnek" :D :D :D

Onlany- Eladtatok a hazat??? :D DE joooo, nagy gratula :D A polski jo ötlet, vagy van ilyen motor-auto, ami kb 300 köbcentis, es 45 a vegsebessege, majd kapnak olyat :D :D :D

Iner- Köszi a drukkot!! :wink: Neked meg boldog babavarast tovabbra is :wink:

Csip-Bocsi, hogy nem mentem, de abszolut nem volt dolgom arra fele, a teloszamod meg a masik telomban van, igy nem tudtam neked irni, ne haragudj :oops: Annyira el voltam havazva....Lakasrol kerünk am kepet, en nagyon kivancsi vagyok :wink: Paroddal meg minden okes lesz, ha elmulik ez a stressz amit a költözes okozott, visszazökken mahd minden a normalis kerekvagasba, hidd el!!Anyos pajti nem semmi, jo, hogy elvettetek töle a kulcsot :D

Susytunder-Nagyon szep a pocakod, a hovirag is :D

Kirus- Nagyon cuki volt a lanykad!! :wink: Tenyleg mindjart szülsz :shock: En meg akkora bunko vagyok, hogy nem küldtem a szamomat neked, most potolom :oops:

Joli- Jo, hogy adtal eletjelet!!!

KépKép
gyancsi

Ezen a heten nem megyek vezetni, mert a kolleganöm beletörte a potkulcsot is az autoba, igy itthon vagyok, csak csütörtökön es penteken kell mennem este repterezni, de az meg belefer, annyi mozgas kell most...Majd igyekszem nagyon nem hajolgatni, emelgetni :D ....15-en tesztelhetek a doki szerint, lehet azert en elöbb is megprobalnam, bar lehet ki kene varni, de mar annyira izgulok :D

KépKép
gyancsi

ancsi!
aranyos vagy... de nem kergetek hiú ábrándokat... éppen pont időben van a hőesés, a lut.szakasz hossza megfelelő... majdnem mintha nőből lennék :D
csak hát jó volt reménykedni... és jó volt kicsit elhinni, hogy talán sikerülhet.

sztem várd ki a 15-ét! az a tuti! csak hogy nehogy csalódj, hogy negatív a teszt, mert esetleg még korai volt...
nagyon drukkolok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Ancsa: Na jó nem haragszom rád :) Megbocsátom, ha valóban nem volt nálad a telefon :D :D :D
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz 15-én!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukk +++++++++++++++++++++++++
csip-csip18

Köszönöm Csajok :D Akkor kivarom a 15-öt, de hol van meg??? :roll: :D Na jo, ha ugy halad az idö ahogy eddig akkor nem reklamalok, mert azt hittem erre az inszemre is, hogy sosem jön el, erre tessek , mar 2 napja meg volt :D

KépKép
gyancsi

Ancsi, akkor most neked ezt azért csinálták, mert apjuknak nincs elegendő katonái?Igaz?Nálad meg mindent rendben találtak!!!
Na de meséld már el engem annyira érdekel, és nem értem, hogy mit hogy csinálnak vagy miből áll ez az egész?!?! :D
csip-csip18

hahó!
voltam a dokinál. kezébe nyomtam a hőgörbémet... és nagyon megdícsérte. "majdnem tankönyvi"
örömködött egy sort, hogy bejelöltem rajta az együttléteket is :) mondtam, hogy csak miatta, mert múltkor hiányolta :lol: ami jó, hogy most annyira látszik a javulás a clostitól, hogy most azt mondta, legyen meg a fél év stimu, mielőtt felvág, mert "inkább gyereket csináljatok, ne laparoscopiát" :lol:
azért amikor kérdezte, mondtam, hogy nagyon sokat fáj a hasam... :? de ezt tudja... újdonságot pedig nem tudtam neki mondani...
hazafelé kiváltom a clostit, és ha minden jól megy (ma rádolgozunk, hogy megjöjjön :D ) akkor holnap kezdem is.
igazság szerint, ha biztosak lennénk abban, hogy lesz piri, akkor már ma lehetne kezdeni, mert a doki szerint jobb lenne már az új ciklus kezdete előtt elkezdeni... de hát így marad az 1. cn-os kezdés...
aztán meg persze ismét rohant dolgára... pedig ma ismét nagyon rosszul nézett ki... de azért a folyosón nem akartam rákérdezni, hogy amúgy ő rendben van-e...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli- Akkor ezek meg is csak jo hirek :D :D :D Ugy nez ki, hogy meg is csak nöböl vagy :D :D Neked az 1.cn-en kell kezdened a clostit?

Csip- Igen, Apjuk katonai miatt volt az inszem.....Elvileg nalam minden rendben, bar szerintem nekem sem volt rendesen pe-m, de hat erre szedtem a Clostit most.....Aztan apa leadta a katonakat, azt megmostak, kivalogattak a legjobb minösegüeket, es egy kateteren keresztül felhelyeztek belem :D ...Most pedig varjuk az eredmenyt es nagyon bizakodunk :D

KépKép
gyancsi

[quote]N írta:eked az 1.cn-en kell kezdened a clostit?

igen, 1. naptól... de mint mondta, még jobb lenne korábban kezdeni... csakhogy nálam sosem lehet tudni, hogy megjön-e magától :P

egyébként azt már több helyen olvastam, hogy minél korábban indul a closti a ciklusban, annál jobb a hatása... de azt most hallottam először, hogy el lehetne kezdeni lényegében a ciklus utolsó napjaiban is :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

[quote]U írta:gy nez ki, hogy meg is csak nöböl vagy

:lol: :lol: :lol:
valóban... legalábbis alakulok
:lol: :lol: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Na ezen Én is jót kacagtam
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Juli: Most nálad amúgy mi a baj, hogy nm sikerül teherbeesned??? :oops:
Most Te is ugyan azt az utat taposod amit Ancsa???
Closti aztán inszem???Remélem jól írtam és értelmeztem :oops:

Ja Én amúgy ma megyek nődokihoz!!!!
Nem tudom, hogy egaltalán van-e értelme???
mert ügye azt mondtátok, hogy nem nagyon tudd velem mit kezdeni, igaz?!?!?! :( :( :(
csip-csip18

csip!
nálunk szó sincs még inszemről. pcos-es vagyok... és egyszerűen képtelenek vagyunk nekem ciklust csinálni. talán ez volt az első, amikor teljesen egyértelműen volt PÉ.
ha nem jön össze clostival, akkor nálam a lapar a következő lépés... minden más csak azután...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

[quote]N írta:em tudom, hogy egaltalán van-e értelme???
mert ügye azt mondtátok, hogy nem nagyon tudd velem mit kezdeni, igaz?!?!?!

attól még van értelme :) hiszen valami nem jó... és ilyenkor jobb, ha lát orvos... legfeljebb azt mondja, hogy semmi gond, menj vissza 1-2 hét múlva, ha a helyzet változatlan...

hol is tartasz most?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Mi az a PCOS??? :oops: Lapar???nem értem!!! :oops:

Miben hol tartok?
Pontossan ezt mire érted???
csip-csip18

Ha arra vagy kiváncsi, hogy a ciklusom hanyadik napján, akkor a 14 napomat taposom ma...
Csak azt nem tudom, hogy Én az Ambulanciára járok, ott is van uh???
Mert úgy emlékszem, hogy nem volt ott uh...vagyis nem láttam...és az lehet, hogy másik helységben van???
Mert mikor voltam rákszűréssen, akkor nem uh-t meg...csak kenetet vett...
Vagy ilyenkor még nem látni semmit???
csip-csip18

Jaj csajok, indulok!!! :roll: :shock:
Izgulok, nem nagyon vagyok az az orvoshoz járó!!!!
csip-csip18

Csip- Egy nagy kalappal a dokinal!!

Juli- Ezt nem is tudtam a Clostirol :shock: :wink: Marmint azt, hogy minel korabban kezdi az ember szedni, annal jobban hat :wink:

KépKép
gyancsi

csip!
[quote]M írta:i az a PCOS??? Lapar???nem értem!!!

Miben hol tartok?
Pontossan ezt mire érted???

policisztás ovárium szindróma, azaz mind2 petefészkem tele van cisztákkal. 1 éve kezeljük, de hiába, erre mondta a dokim, hogy ad még egy hónapot, aztán megműt... de ma lepadlózott a gyönyörű :D hőgörbémtől... és talán úgy gondolta, hogy van értelme a closti-s stimunak (ami pcos-ben nem éppen kedvező)

igen, a cikusodra gondoltam :)
14. napon éppen jókor mész dokihoz ;) ha feltételezzük, hogy teljesen szabályos a ciklusod, akkor giga-domináns tüsződnek kell majd látszódnia :D
nálunk van az ambulancián uh. én is oda járok :)

várlak nagyon a hírekkel!!!

ancsi!
én is nem túl régóta tudom (hisz csak 2 cikluson vagyok túl). általában utána szoktam nézni/kérdezni, hogy mit miért úgy kell szedni, ahogy... főként ilyen esetben, ha az eltér a megszokottól/betegtájékoztatóban leírtaktól.
no, szóval utánaérdeklődtem... és azt találtam, hogy minél korábban kezdi a zember lyánya, annál hatékonyabb :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Zsu?
Senkinek sem hiányzik csak nekem? :roll:

Kép
Kép
susytunder

Susy
De drága vagy :!: :wink: nem jöttem ma (csak ide nem igaz :roll: :oops: ), de a sógornőm szült és oda mentem délután és azóta le sem lehet lőni engem, mert annyira feldobott az egész, nagyon örültem neki, hamarosan mehetek dajkálni :!: :wink:

Hogy vagytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Akkor mire oda kerül a sor, profi leszel. :lol:
Gratulálok a sógornődnek! Kisfiú, kislány?

Mi jól vagyunk, hétvégén utazunk haza a szüleimhez már nagyon várom.
Jövő héten szerdán megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mekkorát nőtt a kis leányzóm, már aki velem egyidős mindenkinek másfél kiló körüli a babája. :)

Kép
Kép
susytunder

zsu!
jó egészséget és sok boldogságot a sógornődéknek... na meg sok tejcsit :)

ja, amúgy még tegnap megjött :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?