Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nos, ha kislány lesz, természetesen őt se fogjuk a kórházban hagyni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

és ha őszintén belegondolok, a párom titkon tuti kislányra vágyik, mert egy fia már van... :lol: :lol: :lol: :lol:

mindenesetre az eredményig nem veszünk semmit... :) bár a megérzésem nagyon erős, azért nem vagyok se boszi, se jós... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

a tetűűűűt passzolom!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde: Elkaptam a tetűt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jaj jó reggelt!!!Bocsánat a nem köszönésért :oops:

Jó lenne már az a tetű beválna már nálam is :D Már jó sokat loptam :D
(most mondjuk csoda is lenne, 6 nap menzi volt, apival mostanában nem gyürtük a lepcsit :( )Nem is tudom mien az már :(
De most majd már végre nyugisabban leszünk...És nem leszünj fáradtak :)

Kírus: Azta!!!!Tessék vele még kitölteni :D :D :D :D :D :D

Suzy: Hol van a reggel köszöntésed??? :cry:

Suzytündér: Na gyülnek a csajos cuccok???

Joli, Iner: Rég voltatok...Minden rendben???Diéta???

Juli: Mi van most a görbéddel???

Ancsa: Vezetés volt tegnap???

Legyen ma mindenkinek szép napja :D

Én am bizti nem leszek szomorkás mint itt nálunk az idő, mert be van borulva: MA KÖLTÖZZÜNK így semmitől nem lehet borús :D
csip-csip18

Jo reggelt Lanyok!!

KépKép
gyancsi

Onlany- Hajra meglepi ut, szerintem vagj bele, mert ilyen nagy boldogsagot mar regen ereztem. :D Neki is nagyon be fog jönni ez tuti :D Nagyon remelem, hogy be jön az a jo dolog amit meg titokban tartasz :D

Csip- Nagyon jooooo költözest es sok boldogsagot kivanok nektek az uj lakasban, legyetek benne felhötlenül boldogok :D :D :D

Kirus- A torta vanilia pudingos, meg gyümis volt, ilyen bogyos gyümik voltak rajta, afonya meg eper meg hasonlok :D Sajnalom, hogy Apjuk nem lesz otthon, de a Anyudek azert ott vannak :wink: Gyorsan eltelik majd az a par nap :wink:

Susytunder- Köszönöm az utolagos gratulaciot, siman benne vagy a 8 napban :wink: :D :D

Tündi- Ti nagyon fiura hajtotok :D Szep nevek!!!Miert nem nevezitek mondjuk Alehandronak??? :D :D :D Mi mindig ilyenekkel szoktunk viccelödni. :D :D :D

Juli- Ne add fel, meg lehet barmi ebben a honapban!! :wink:

Zsu- Nagyon szoritok neked en is , hogy csodababad megerkezzen vegre hozzatok :wink: A golya mar ott repül vele egy ideje, csak lehet nagyon messziröl jön :D

Ediii- Holnap 11-re megyünk tüszö kukkolasra :D Ti is most kezdtek nemsokara, ugye??

Joli- Iner-Puszi nektek is!!

Tegnap vezettem, azert nem tudtam jönni.....Ma meg megyek is , mert nagyon sok a dolgom, be kell pakolni, takaritas, fözes, vasarlas, minden szep es jo dolog :D DE a lenyeg, hogy ma megyünk haza :D :D :D Nem tudom mikor fogok tudni jönni legközelebb, de Suzy-nak irok, hogy mi volt az UH-on es hogy mikor lesz inszem pontosan :wink:
Mindenki vigyazzon magara!!Drukk akinek kell++++++ :D

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Csajok már 12 óra van :shock: :lol:
5 órát kell már csak kibírnom :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Sziasztok!!

Kírus! Nagyon szerencsés keze van a lánykádnak :D

CSIP! jó költözést nektek, ilyenkor olyan izgalmas, legalábbis számomra az volt :D sok boldogságot és gyerekeket az új lakásba :wink:

Ancsa!! Drukk, hogy szép Tüsződ/ tüszőid legyenek :wink: , várjuk a híreket majd :)

Tünde!! Én is megéreztem,hogy fiam lesz,de lehet,hogy csak azért mert fiút szerettem volna :lol:

Mi ma voltunk vérvételen, kiskatona viziten és nekem volt UHu, hát elég sokat vártunk, mert a számítógép rendszerrel volt valami bibi,így nem tudták a páromnak a vért levenni..., nekem levették, de még vissza kel menni vércsoportra..
UH-on azt mondta a DR.nő ,hogy nagyon szép a nyálkahártya.. 17mm, és még valami volt 30-33 mm azt már nem tudom mi volt..
Hát valószínű csak márc végén lesz az inszem mert minden eredménynek meg kel lennie, és nekem hétfőn várható piri és csak 2 hét múlva lesznek meg az eredmények..., de nem gond már kibírom ezt a pár napot :wink:

EDI
ediii

Edii: jó, hogy jöötél :D
Na reméljük hamar eltelik az a 2 hét...Hidd el pikk-pakk itt van :D

Az Én Drágám nagyon sunyi!!!Képzeljétek ő egy fél óra múlva már végezz is :shock: Eltitkolta :lol:
Pedig mondom Én melozzom 5 ig addig ő úgysemm végez...Na tessék!!! A végén még gyalog megyek haza :D És addigra már átleszünk költözzve :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Na csajok...
Én megyek mert lassan 5 óra és írán iöltözzni :D
Pusszi
csip-csip18

Sziasztok!

Mi ez a pangás??? :shock:

CSip!
Milyen volt az új lakásban aludni???

Edii!
Hamar eljön most már az a pár hét!! Türelem, babát terem :wink:

Ancsi!
Neked megy a drukk 1000-el!!!!!!!!!!!

Többiek???
Zsu, Susy, Joli, Iner,Juli, Onlány .......?????????? Merre vagytok????

Kéne ma mennem a védőnőhöz, de nem sok kedvem van :roll:
Vendég

üdv!
bocs, de egész héten totál el vagyok úszva a melóval...
de azért ezt most vegyétek úgy, hogy életjelet adok :)

ediii!
hidd el, gyorsan elrepül ez a pár hét! (nem is... de azért ez már tényleg nem sok... fél lábbal is... :lol: )

kírus!
védőnő? orvoshoz nem ma készültél? mert tervben volt, hogy ha jössz a Karaszhoz, átugrok egy kicsit... de konkrétan 10 és 14 óra között örülök, ha lesz 10 percem, amikor megebédelhetek (nem szoktam ilyenkor enni, de amióta szedem délben is a metet, próbálok legalább néhány falatot letuszkolni)... de még ki tudja? lehet sikerül átalakítanom egy kicsit a menetrendet... amúgy is kelene recept a clostihoz... mert jövő héten vsz kelleni fog :roll:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Itt vagyok, csak kicsit sűrű a programunk, és hát jön a jó idő sokat vagyunk kint. :)

Már kint van a hóvirágom és valami másfajta virágok is elkezdtek kibújni, annyira jóóó! :)

Kép
Kép
susytunder

Susy!
Az szupi ha már nyílik a hóvirágod, jó jel :D

Juli!
Hát igen ma készültem volna... :oops: :oops: de megint nem lett belöle semmi..inkább takarítgattam :D
Védőnőnél viszont voltam.. ok minden és már beírt 16.-ára az 1. Nst-re :D , remélem még itthonról megyek oda... :roll:
Irattál fel Clostyt? Azért probálj meg enni pár falatot, nehogy kikészítse a gyomrodat a gyógyi!!

Van képem a farsangról!!! :wink:
Teszek is fel ha nem bánjátok :wink:
Jobb oldali Kíra..
Kép

Kép

A többin nem igazán látszik jól...

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

sziasztok!

kírus nagyon helyesek a gyerkőcök így beöltözve... :lol: :lol: :lol: a kislányod szép magas lány!!! :lol: jól látom, hogy ő a legmagasabb?

susy lécci-lécci kérünk széééépen képet a hóvirágaidról!!! it a lakásban nem nyílik, és idén kirándulni sem lesz alkalmam, hogy lássam... :?

Juli remélem nem kell az a closti... :shock: :roll:

Csip milyen volt az új kéróban aludni??? kééééééépet!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ediii jól értem, hogy most ki kell hagynotok egy ciklust és csak a következőben lesz inszem?
:shock: :shock: :roll: :roll: :roll:

Ancsa a mi favoritnevünk, amin nevetni szoktunk: Jukundusz... :lol: :lol: :lol: :lol: és ez valóban anyakönyvezhető név... :shock: hihetetlen!!
Nektek drukkolok!!!! jelentkezz a hírekkel!!!

Zsu hogy vagy? mindig úgy aggódok, amikor így eltűnsz pár napra!!! :shock: :roll: :roll: :roll: remélem minden ok!

csajok, itt ma gyönyörű idő volt... pulcsiban sétáltattam a kutyát délután... sütött a nap egész nap!!!! ez olyan jóóóóóó!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Ancsiról hoztam híreket...:
mnyh:8mm, 1 db 22mm-es és 2 db, 15 mm-es tüszője van :!: 2 db Merional szurit kapott a pocijába, szombatom magának kell beadnia az Ovitrellt :!: hétfőn inszem, nagyon boldogok :!: :lol:

Sok sikert kívánok hozzá :!: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ha bármi fejlemény van, akkor tudósítom majd :!: :wink:

puszi Mindenkinek :!: :wink:
Nem dolgoztam ma, tesókám gyerekére vigyáztam, 21 hónapos, imádom, kisfiú és zabálni való :wink: holnap már munka, de jön a várva várt hétvége, egyéb dolog nálam nem történt, bocsi, hogy mostanában keveset jövök, de sok a munkám bent :!:

Drukkolok Mindenkinek és várom mindig a pocakos és uh képeket :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vigyázzatok magatokra és várjátok velem együtt a tavaszt, mert hamarosan beköszönt!

További szép estét, jó éjszakát :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

kírus!
nagyon csini tündérke volt a lánykád :)
a Karaszhoz meg lassan már felesleges is jönnöd... minek? több hetes eredménnyekkel :?: :D
bár én inkább 6x elmegyek hozzá, mint egyszer nekiálljak takarítani :lol:

tünde!
nekünk is van ám favorit-nevünk. Oktopusz... mert anno a ct előtt nem tudtam tesztelni... aztán mondtam, ha ebből gyerek lesz, Oktopusz lesz a neve :lol:

zsu!
köszi az ancsi-nyúzt :)
ezerrel mennek a drukkok neki ++++++++++++++++++++++
Kép
remélem, kibabáztad magad... :) hozzánk holnapután jön unokahugi... alig várom, hogy meggyömöszkélhessem :)

ja, clostit nem irattam... nem vettem végül a doki felé az irányt... úgy gondoltam, nem festem az :twisted:öt a falra... inkább hoztam haza hcg-tesztet jövő hétre.
aztán ha megjön, még aznap is ráérek receptet kérni :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

hajráááááááá Ancsa!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nos én csináltam ma egy képet a pocakról... :shock:

Kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

valahogy a tükörben nem látszik ekkorának... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Julcsi
Megírom neki :!: :wink:
Akkor várom a pozi hcg tesztet és addig is nagy-nagy drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tündi
Nagyon szépen kerekedsz :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kírus
Nagyon ari a lánykád a farsangi képeken :!: :wink:
Nemsokára finish Neked... :wink:

Susy
Már nálam is bújnak a tulipánok és a jácintok is...itt a tavasz a nyakunkon, állítólag hétfőn 15 fok is lesz :lol: nagyon várom már :!: töltsetek is minél több időt a friss levegőn :!: :wink:

Te is dobnál egy pocakfotót :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jó reggelt!

Csak beköszönök, mert ma is rengeteg dolgunk lesz és nagy valószínűséggel nem lesz időm jönni. Csak egy gyors tájékoztatás :D egnap ügyvédnél voltunk :D megkaptuk a ház foglalóját a leendő vevőinkől 8)

Puszi.

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Köszi a hiányolást Lányok!
Meg vagyunk, a pocak nődögél, csak a diétával kell kísérleteznem, meg variálnom, mert a reggeli és az esti érték néha kicsit magasabb...

Remélem mindenki jól van..

Csak néhány szót:

Tünde! nagyon szép a pocakod!

Kírus! nagyon édes volt a lánykád a farsangon!

Zsu! pussz!

Ancsi! megy a drukk....

Csip! grat a lakáshoz :)

Juli! puszi neked is...

pussz mindenkinek!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Sziasztok!

Iner
Nagyon örülök, hogy jöttél és hogy jól vagytok :wink: már 30. hétbe léptetek :shock: :wink: nagyon telik az idő :!:
szép az új vonalzid :!: :wink:
Remélem sikerül jól beállítani a cukrodat :!: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Onlány
Micsoda jó hír :!: :?: :wink:

Többieket is pusszantom :!:

Vidám, szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Onlány
Ez jó hír! Ez volt, amit nem mondtál sokáig? :)

Tünde
Majd csinálok neked képet a hóvirágról. :)
Szépen kerekedsz nagyon!

Pocakos képet is hozok, holnap úgy is tali lesz. :)

Kép
Kép
susytunder

Szép jó regget lányok...

Tünde, Kírus: köszönöm a kérdéseteket, jó volt :D :D :D

Onlány: tudtam, tudtam :D :D :D

Iner: Nem semmi lassan szülsz :D

Ancsa: picit harizom rád,mert nem jöttél hozzám!!!Még sms-t semm írtál!!! :oops: :(

Hát nálam az egyik szeme sír(szomorú) a másik nevet (boldog)

Azért vagyok szomorkás, mert apával nem igazán mennek most a dolgok :cry: Biztos közre játszik ez a költözzés, de napok óta úgy bújunk be az ágyban, hogy egymással háttal vagyunk :oops: :cry:
Megyek a vitatkozás, veszekedés...
Meg megmondani semm tudom, mikor voltunk együtt :roll: :oops: :cry:
Azt hittem, hogy megkapjuk a kulcsot és az első éjszakánk csodás lesz, még mondtam is megjegyeztem neki, hogy készüljön estére, erre a válasz: Azt nem hiszem!!! :shock: Jó pofára estem, azóta Én nem is vagyok valami kedves vele...Tegnap nem is főztem ezáltal és este is előbb feküdtem le...
Ez van most...

Amúgy meg boldog vagyok, mert szupi a lakás :D Szép aránylag már berendeztem egy-két helységet, de pipa vagyok, mert 2 db polcot kidobtunk és most derült ki, hogy az az egyik szekrénybe való a konyhában :evil: :evil: :evil:
Aztán tegnap furtunk fel szekrény meg mindent, erre megint fel szoltak 7 kor, hogy:Fejezzük be, mert befejezték a gyerek füdetését!...na mondom...Eldurrant az agyam, ahogy ezt mondta!!!!Mondom neki figyelj ide, azért amiért Te itt laksz a kisgyerekkel, nem gondolod ügye, hogy nekem itt lábujjhegyen kellene járnom, és 7 órakkor nem furhatok???Mondokm a házirend 8 ír, addig lehet!!!De legyen előbb!Mndom 8 óra addig lehet( 2 lukról van szó)...Szia és becsuktam az ajtót...
Én megértem őket is, de ők is egy kicsit beláthatnák, hogy most költözzünk be és van mit furni!!
Kérdezzem akkor még egy rohdt Szülinapi bulit semm tarthatok majd csak este 7 ig???vagy egy lakás avató???

Na ezek vannak!!! Szép napot
csip-csip18

Susy
Várom a képet :wink:

Csip
Még mind a ketten nagyon idegesek vagytok biztosan a lakás, költözés miatt, de hidd el egy pár nap és újra a régi lesz minden egy csodás lakásban :!: :wink: inkább legyél vele kedves és ne fordíts neki hátat, mert az még csak ront a helyzeten, sztem :!: :roll:

Ne haragudj Ancsira, de most meg lehet érteni, hogy elfelejtett Téged :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Most ebben a pillanatban hívot a párom és kérdezte mi a bajom...Hogy Ő nem is látja, hogy örülök...És, hogy szeretem-e???Mondom:Nem!!!Mert, kérdezzi???
Megvan 2 napja a lakásunk és felsemm avatuk, lassan 2 hete egymásra semm nézztünk :cry: :cry: :cry:
Mindenki kérdezte, hogy felavatuk már, anyósék is anyuék is, tesomról nem is beszélve...Tiszta ciki komolyan mondom :oops: :cry: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De hát, hogy legyen minden a helyén!!! :shock: Kit érdekel, mi hol van???Az ágy a helyén van :oops:
Meg, hogy megmarad ez a lakás nekünk!!!!
Na szóval kurva jól esett ez amiket mondott...Mondtam is neki, hogy jól van majd beszélünk...és leraktam...
csip-csip18

Ja és azt nem is írtam, hogy Szerdán 2 szer kellet fordulnunk , mert nem fértünk be a kocsiba...A második köröl mikor végeztünk és hortuk fel a cucokat és befejetük, jönn oda hozzám anyós, hogy ő már kirakosgatta a konyhában a cucokat (persze össze vissza) :evil: :evil: :evil: :evil:
Ja és a kutyámnak nagyon tetszik az erkélny :D Első éjszaka sr a drágám, tegnap már nem, de most egyedül van már!!!Szegény, úgy sajnálom :cry: :cry:
De adtam anyósnak kulcsot, hogy azért ne legyen estig egyedül kicsit még szoknia kell az új helyet és megfájdul a szívem mindig jött a seggemben volt :D
csip-csip18

Amúgy most bánt nagyon, hogy így vagyunk a párommal, ezért is írtam neki egy sms-t, mert Én nem tudok beszélni telefonon, elkezdek sírni...
Megírtam neki, hogy ha így haladunk akkor még 10 év múlva semm jönn össze a gyerek, meg, hogy nem sürgetem, csak, hogy értse meg, ha gyereket szertne ő is, akkor változtatni kell rajta!
Azt is megírtam neki, mert ő nincs otthon a nő ciklusban, hogy az is rossz, hogy Én nekem már nem 28naponta jönn meg, hanem 45 napra jött meg, és ez baromi sok idő, és ebből csak 1 nap van mikor teherbe tudnak esni a nők...
Neki nem tünik fel,hogy a 45 napból némi kevés esélye van a nőnek, hogy teherbeesen...Mert nem erre figyel, mi nők meg igen
De most vissza írt, hogy sok volt neki ez a költözés, hogy nagyon szeret, és, hogy szertne babát mindenképp, és nagy betükkel oda írta, HIDD EL RAJTA LESZEK.
Most megnyugodtm
Akkor van még esély
csip-csip18

Sziasztok!

Köszi a képdicsit!! :wink:

Csip!
Pár nap vagy talán már ma este rendeződnek biztos a dolgok köztetek!!! Tuti hogy most a költözködés miatt volt nála ez.. Nyugodj meg!!

Ancsiéknak egy nagy kalappal!!!!!++++++++++++++++ :wink:

Iner!
Örülök hogy jelentkeztél és hogy jól vagytok!!

Tünde!
Nagyon szépen kerekedik a pocid! :wink:

Onlány!
Na akkor sinen vagytok!!! :wink: Ez volt az a titok????? :roll:

Juli!
Hát igen nem nagyon érdemes már keresnem, mert 10.-én ugy is megyek hozzá magánba.. de azért ha most már végre hétfőn eljutunk az elökészítőre akkor megkeresem :D
Drukk a teszthez hogy használnod kelljen és hogy bezebrásodjon!!!!!!!!!!!!+++++++++++++ :wink:

Zsu!
Akkor kibabázhattad magad :wink:
Kitartás nemsokára itt a műszak vége, és jön a megérdemelt hétvége!!!! :wink:
Vendég

Hát komolyan mondom megörülök!!!!!!!
ANYÓS!!!

Adtam neki kulcsot, hogy egyszer nézze meg a kutyát, hogy minden rendben van-e vele...
Erre mit hallok, páromtól???Hát, hogy anyós elhozzot tőlünk ruhákat, meg még egy két dolgot a szekrényből, amit koszosnak látott, hogy ő kimossa!!!
Meg az üvegpoharak amik voltak az asztalon, berakta a szekrénybe, mert hát ott még elfér (ezt már tegnap elmondtam neki, hogy azért nem rakom el, mert a szobában lesz a helye)Tessék erre ő!!!!!!!!!
Ja és, hogy a kutya az náluk van...Nem nálunk!!!!Mért is???Kérdem, mert ő allergiás rá!!!Nem arra kértem meg, hogy vigye át magához basszus!!!Így nem fogja megszokni a kutya, hogy új helye van új lakás...Nem vissza kell szoktatni, hanem ott kell, hogy megszoknia, hogy új helye van!!!!!!!!!!
Whhhhhhhháááááááááááááááá
csip-csip18

Mostanában úgy látszik, úgy járok, ahogy Onlány szokot :D
magammal beszélgetek itt a fórrumon :D
csip-csip18

Csajok Én megörülök, ne haragudjatok, de totálissan ki vgaoky

párom most ért haza és az anyós kipakolt már megint mindenhovah
orditottam a telefonban hogy szoljon rá már
nem igaz
irtam smst is a páromnak hátha ugy jobban megérti....
de nem hiszem hogy suolt anyjára
remegek az idegtől....
ki kellett mennem venni cigit és sorjában csak szivom, mert nem tok megnyugodni!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Csip
Sajnálom, hogy ennyire felidegesített anyós pajtás, de mi volna, ha Te beszélnél vele :?:
Nem segít a dolgon, ha egyiket szívod a másik után... :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!!!

Csip!
Hát elég tolakodó anyosod van akkor... de ne idegeskedj, és ne szívj annyi cigit mert csak magadnak ártasz!!!
Remélem most már szent a béke :!: :?: :roll:

Jajj milyen fránya idő van, esik az eső és fúj a szél 1000-rel :shock:
De gondolom nem csak itt :roll:

Szép hétvégét mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Itt ismét, bár mostanában elég bonyolult napjaink lesznek és voltak. Igen a ház eladásról nem mertem írni, babonából. Csüti este megkötöttük a szerződést, foglalóztak és most próbáljuk lerendezni a hiteles dolgot :) Nagyon boldogok vagyunk! Bár lehet így nehezebb lesz, mert eddig teljesen külön éltünk, most meg a mamát kell eltartanunk, ápolnunk :) de mivel nagyon szeretemőt, szívesen megteszem.
Jah és rengeteg a bürökratikus meló ezzel. Meg minden fittyfenéért fizetni :shock: Megkopasztja az állam rendesen az embert. Meg amit ad az állam támogatást -nem sokat- vissza kell fizetni. Kész vagyok ettől!

Tünde, milyen csinos pocakod van! Édes! Nem sokára kiderül a picurkátok neme is! Ja és lassan ebben a topicban elkezdődik a babaeső :D Nem bizti, hogy kislányra vagyik a párod. Fura, mert most, hogy a második születik, gyakorlatilag teljesen mindegy -csak egészséges legyen-, de az elsőnél nagyon nagyon szerettem volna, ha kislány lesz és az lett. Bár embere válogatja. Jajajaja! Kórházban tuti nem fogjátok hagyni :) :wink:

Csip csip :shock: jesszusom. Nem semmi anyós! Mi köze is van a ti cuccaitokhoz? Ne idegeskedj! Könnyű mondani, tudom... Hát én nem a páromra bíznám a dolgot, hanem elmondanám neki, hogy apukám most anyuddal leülünk beszélni! és belekezdesz, hogy köszönjük a segítséget, de majd ti megoldjátok. És elmondod, hogy a ti ízlésetek szerint szeretnétek elpakolni... Ha nem érti? :D akkor mikor átmész hozzá, pakolj, rendezd át a szekrényt a te ízlésednek megfelelően. Kulcsot meg mi a fenének kellett adni neki? Én tuti nem adok anyósnak, sőt még anyáméknak sem bizti hogy adok! Sex: ugyan már, szerintem másnál is volt olyan, hogy ennyi ideig nem volt aktuális a dolog. Lepd meg a párodat és kényeztessétek egymást! Szeret téged nagyon! És tudod mi a fura, hogy anyósod allergiás a kutyákra... vagy mégsem :roll:

Ancsi, jujj, gyere a hírekkel! Hát ige3n, nagyon szép meglepiben volt részed! Fura, mert "hasonlítunk" egymásra, illetve családilag értem. Múltkor írtad, hogy kapott a párod megint rendőri büntit. Erre pénteken az ember is kapott már megint.... már a tököm teli van azzal, hoy nem bír normális tempóban menni. Kap tőlem egy új polski fiatot, ami max 100al megy, ha megy :D :D

Edi, de édes a miki egered! Mi a helyzet a kiskatonákkal? Valószínű a 3cm az a petéd volt, más nem nagyon lehetett! Hu az nem semmi pete! Nekem most ... mármint ennél a babánál 2cm volt.

Kirus, de édes a lányzód! Hencinő volt :) szép! Farsang... nekem mindig a farsangi fánk jut eszembe.

Bocsánat, most el kell rohannom, mindjárt jövök és folytatom! AMúgy mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Pocakfotó! 27+5

Kép

Holnap hozom a hóvirágot is!

Jó éjt lányok!

Kép
Kép
susytunder

Susy
Szépek vagytok :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Köszi! Azért nőttünk már valamit? :roll:

Kép
Kép
susytunder

susytunder határozottan igen!!! és nagyon szép formás pocid van!!! :lol: :lol: :lol:

további szép hétvégét mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Látom nincs nagy mozgás hétvégén.. :roll:

Susy!
Naná hogy nagyobb lett a pocakod !! :wink:

Joli!
Nagyon eltüntél!!!! Merre vagy????????
Gyere mesélj mizujs veletek????

Mindenkinek szép vasárnap du-t!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nincs nagy mozgás ebben a topikban... :cry: hol van a topik nyitó :?: :?: :?: nagyon régen nem voltál már Joli, remélem minden rendben Veletek :?: :!: :roll:

Julcsi
Hogy vagy :?: hőd alakulóban :?:

Susy
Hát persze, hogy nőtt a pocak :wink:

Tündi
És Ti hogy vagytok :?:

Kírus
Neked meg nem sokára itt a nagy nap :!: :roll: :wink:

Ediii :?:

Iner :?:

Csip
Nyugodtabbak vagytok már :?: ugye már nem sokat bagózol :?:

Csajok beszéltem Gyancsival telón és holnap lesz neki az inszem 10-12 között, ha végez ír nekem üzit és majd Én továbbítom Nektek :!: :wink:
Nagyon drukkolok Nekik, hogy sikeres legyen+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkit puszilok és ölelek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Az izgi akkor holnap 10-12 között nagyon drukkolunk Ancsinak!!!!!!!!!!
Hát igen nem bánnám ha már 3 hét múlva itt lenne a nagy nap :!: :!: :!: :wink: , néha olyan "rögtön beindul a szülés" érzésem van mikor majd ki szakadok alulról meg mikor keményedek :roll: ...
Na de még legalább 3 hetet ki kell bírni...

Te kipihizted magad a hétvégén???
Vendég

Kírus
Igen, volt minden a hétvégén...babázás, takarítás, pihizés, de holnap már megint menni kell :!: :roll: :x
mikor kell menned dokkerhez :?:
azt már fél lábon is ki fogod bírni :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hali!
hőm még fent :)
ha a fájástól számolom, akkor 11. dpo-n vagyok. szóval 2-3 nap, és mensi... nincsenek nagy reményeim... jövő héten megyek clostiért :)

susy!
szép poci :D

ancsi!
drukk megy holnap is ezerrel!!!

zsu!
a hétvégénk kísértetiesen hasonlított: takarítás, babázás, pihizés :)

unokahugim egy tünemény!!! megmutatta, hogy motorozik. hajtani tudja, mint állat, és kormányozni is tud... de a két dolog egyszerre nem megy :lol: szóval megáll, kormányoz egy darabig (azaz rángatja jobbra-balra a kormányt :)), aztán megindul tök egyenesen a virágágyásba/falnak/szembejövő mit sem sejtő gyalogosnak... de olyan édes :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

kírus!
hétfőn mikor jössz a kórházba?

csip!
anyósod... :twisted: :evil: :twisted: :evil:
vazze, csaje!! vedd el a kulcsot tőle!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

Zsu köszi a jó híreket Ancsáról! mi is drukkolunk neki!!! köszönöm, nagyon jól vagyok! minden a legnagyobb rendben! a héten volt pár nap, amikor szurkált, húzódott, stb... de vagy elmúlt, vagy hozzászoktam.. :lol: :lol: :lol:
néha már bekeményedik a poci, ilyenkor pontosan ki lehet tapogatni, hogy hol van és mekkora a méhem, ami tök érdekes, mert a hasam egyáltalán nem ott nő, ahol a baba van, hanem feljebb... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: ezt nem értem igazán, de majd megkérdezem a dokit, hogy miért van ez így...

Kírus most, hogy Zsu írta belegondoltam, hogy mindjárt itt az idő... komolyan összerándult a gyomrom... :shock: :shock: :shock: ha értetek így fogok izgulni, akkor mi lesz ha én megyek?!?!? :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
ki fog Rólatok hírt hozni???

Juli nagyon teccik az új képed!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: vagy avatarod vagy mi a szösz ez... :D

én is elvoltam a hétvégén, itt voltak a fiúk... most mondtuk el a párom fiának (12 éves), hogy lesz egy újabb kistesója... (már van egy anyukától) hát elsőre nem volt eldőlve a dologtól, de ma már arról beszélt, hogy majd megtanítja focizni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szép estét mindenkinek!!!
pusza!

Kép
gtunde75

jó reggelt! szép napot!

tünde!
köszi a kép-dicsit :) pedig nem is jó kép... :D de sajnos nagyon kevés közös képünk van... mert mindig az én kezemben van a foto-apparat :lol: itt is :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt, kevesen voltunk hétvégén, vagyis Én semm voltam :D

Na nekem baromi jól végződött a Péntek estém még itt a szoliban...Összevesztem egy vendéggel, vagyis azt mondta bunkó flegma vagyok...
Na de annyira elfajult utána az egész, hogy megadtam neki a főnököm számát, csak, hogy hadjon már békén...
A szitu köv.volt...
A csaj aznap (Pénteken) 3 szor volt már itt a szoliban...
Először kint taliztunk...Köszönt, Én is...Kérdezte, hogy itt van-e nekünk az az Uv mentes barnító kabinunk.Mondom van.Milyen márkájú?Mondom ezt, hogy érted???Mert ő olvasta, hogy van több fajta, mondom igen, van...Ez a Kiwi cégé ez a gép!Mien?Jó.probáltad?Igen.És nem koptál le sárgán?Nem.Hány perces?4 perces. szia, szia.
Aztán 1 óra múlva, láttom bejött...
Kellene neki egy tájékoztató, adtam neki. jó szia, szia

Na este fél 10 kor beállít, hogy ő kiprobálná, mondom jó...
De úgy, hogy az arcára ne menjen, mondom azt nem tudom megoldani.Hát akkor letakarom.Az meg érdekes lesz mondtam neki. (mert akkor szorakozhat azzal, hogy le fel takargatja a fejét, mert egy monitoron kell nézzni, hogy kell bent állni a gépben)Jól van, ezt nem is mondtam, csak magamban...Mondom megkérdezhetem mért?mert nem akkarom...De mondom az lesz a legszebb...szép barna lesz...De nem kell...meg amúgy is allegiás vagyok rá...De mondom ettől nem leszel(kifejezettem azoknak van ez a gép kifejlesztve)...De nekem allergiám van...Mondom neki és a többi testeden nem vagy?(gondolom erre rághatot be)meg, hogy ő azt is olvasta, hogy elötte be kell krémeznie magát...Mondom nálunk nem...már itt is szerintem azt gondolta, hogy Én át akkarom verni...
Aztán jött egy vendég be, aki várt...
Na mondom gyere...megmutatom a gépet...mutattam a fém gomb felé és közben mondtam, hogy azt kell 2 szer megnyomni alatta nézzni a képet és ide állni és indul a gép.Jöttem is ki, mert itt ügye várt egy vendég.Na elintéztem és hallom jönn ki és szól...Te ne haragudjál, de bejönnél segíteni, mert Én nem voltam még itt és igazán adhatnék még tájékoztatás, mert egyaltalán nem voltál valami kedves, és segítőkész.
Mert, hogy 1 dolgot elfelejtettem. Hogy honnét fog szorni a gép(számomra ez érthető volt, hogy szemben kell állni, nem pedig megfordulok, ha ott van a monitor és a start gomb, akkor nem háttal állok)de megmutatam neki, és még az is hozzá tettem, hogy nyitot gép, ne keresse az ajtót...Na így kellett volna nekem segítséget nyujtani, nem pedig, kirohanni..
Na és mikor kijött akkor kérte a főnököm számát.(mert, hogy én mien flegma vagyok és nem vagyok segítő kész, és, hogy az ő üzletetében biztos nem dolgozhatnék és ritkán találkozzik ilyen emberrekkel mint én)Elöször nem adtam meg neki, aztán vagy 100 szor vissza kérdezte, biztos-biztos?Mondom le írjam egy papírra, hogy idegennek nem adthatom ki a főnök számát.Igen, na mondom jó leírtam neki, és oda adtam és után mégegyszer megkérdezte.Na mondom most már felhívom a fönököt, hogy kiadom a számát, na letettem és megadtam neki és szó nélkül ment ki az ajtón...
Mondom neki utána kiabálva, hogy te vagy üzletember???És köszönni nem tudsz mikor elmész???És Én vagyok a Bunkó parszt?Kedves egészségedre és szép estét neked!!!!
Aztán vissza nézzet vagyis vissza fordult és elköszönt.
10 perc múlva hívtam a fönököm és nagyon ideges volt, mondhatni még ilyen ideges nem volt sosem a hangja...
Persze a nő meg Én is elmeséltem mi volt...Aztán le lettem bassszva nem alap szinten...Így végződött a napom, szóval jól kezdődött a hétvége :(
csip-csip18

Na aztán haza értem és mentén flrobbantam, mert minden kipakolva elrendezve-berendezve az egész lakás!!!!!!!!!!!!!!!
Húúú csajok durrantam szét az idegtől!!!!!!!!!!!
A fürdőben is a wc ben is a konyha átrendezve, pedig azt Én már megcsinátam!!!!
Na szombat csörög a telo, anyós...reggel 9 kor...na miújság?fent vagy már???Na mien lett lakás???Mondom most kelltem...megkértem, hogy ne pakoljanak, mert Én szertném berendezzni...hát igen, csak, hogy a nagyszobában a fiú probálták rendezgetni a dolgokat és nem fértek el...mondom az érdekes...és nem lehetett volna az előszobába kirakni a dobozokat? de hát akkor már gondoltam kipakolok...Meg Te amúgy semm tudod már ezt nagyon átpakolni, mert eléggé kicsi szekrényeket vettél, és nem nagyon férnek el benne a dolgok...mondom majd én azt tudom...
na du hív megint...kész lettél az átpkolással?mondom nem..hát mit csinálsz ilyen sokáig?mondom rendezgettem a dolgokat és szortirozzok...
Na végül Vasárnap lettem kész :D És akkor is már hívot, hogy mi van velem???Mert amúgy a párom melozot...
ja és majd menjek át mert a ruháink megszáradtak, mert ügye kimosta...Tudni kell, hogy Én most még többet mostam ki, mint ő szóval még simán kitudtam volna mosni...Mondom majd este...
Na este megjött a párom mentem még vele kicsit melozzni, aztán mentünk anyóshoz...De elötte csörgöt a mobilom, hogy ők ma már nem jönnének át, mert após még akart valamit csinálni, majd holnap megcsinálják...Mondom holnap(Hétfőn)?én melozzom...Igen, holnap...na letettem a telot és abban a pillanatban, mondtam a páromnak, hogy jó elég volt ma elkérjük a kulcsot!!!Amúgy azért volt kulcs náluk, mert após újította fel a lakás, és kellett neki egy kulcs, hogy amikor jöttek az emberek ő ott legyen velük, már kora reggel, meg amúgy ő is melozott ott!!!
na átmentünk és elkértük a kulcsot, és anyós:jól van hozzom, 3 db kulcs volt tessék.
Párommal egymásra nézztünk, hogy most mi volt ez???
Hát megsértődött, hogy elkértük a kulcsot valószínűleg...
De most már nyugot a szívem :D
Ja és apa pénteken elkapta az ágyneműmet is :D :D :D
szóval izgalmakkal teli dús volt a hétvégém...
csip-csip18

Sziasztok!

Zsu!
Jövő hét szerdán megyek a dokihoz..aztán lehet be is repít a kórházba :lol: (múltkor nagyon azt mondogatta) még egy kis lóvéja hagy legyen a kórháznak általam mi? :evil: nah mindegy majd kiderül...

Juli!
Édi lehet az unokahugod :lol: :lol: !!
Hát a mai kórház látogatásnak ismét löttek :twisted: :twisted: :twisted: ugyanis felhívtam a nőt, és azt mondta ma nem tudnak minket fogadni, majd menjünk jövö hétfön 13:30-ra.. hát ba...ák meg... férjem tiszta ideg fél hogy lemaradunk róla és akkor nem jöhet be szüléskor :roll:

Tünde!
Lehet a végére már te sem fogsz izgulni és már azt várod mikor bújik ki.. én legalább is így voltam Kíránál egy csőpp félelmem nem volt ugy a 42. hét táján mikor azt mondta a doki hogy na menjen az előkészítőbe aztán meginditjuk a szülést... komolyan ha tudtam volna ugráltam volna örömömben :lol: :lol:
Susy adta meg eddig a számát ö hozza majd a hírt... de ha még valaki megszeretné adni akkor írok neki is :!: :roll:

Csip!
Huha nem semmi péntek estéd volt :shock: jesszus...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?