Jó reggelt, kevesen voltunk hétvégén, vagyis Én semm voltam
Na nekem baromi jól végződött a Péntek estém még itt a szoliban...Összevesztem egy vendéggel, vagyis azt mondta bunkó flegma vagyok...
Na de annyira elfajult utána az egész, hogy megadtam neki a főnököm számát, csak, hogy hadjon már békén...
A szitu köv.volt...
A csaj aznap (Pénteken) 3 szor volt már itt a szoliban...
Először kint taliztunk...Köszönt, Én is...Kérdezte, hogy itt van-e nekünk az az Uv mentes barnító kabinunk.Mondom van.Milyen márkájú?Mondom ezt, hogy érted???Mert ő olvasta, hogy van több fajta, mondom igen, van...Ez a Kiwi cégé ez a gép!Mien?Jó.probáltad?Igen.És nem koptál le sárgán?Nem.Hány perces?4 perces. szia, szia.
Aztán 1 óra múlva, láttom bejött...
Kellene neki egy tájékoztató, adtam neki. jó szia, szia
Na este fél 10 kor beállít, hogy ő kiprobálná, mondom jó...
De úgy, hogy az arcára ne menjen, mondom azt nem tudom megoldani.Hát akkor letakarom.Az meg érdekes lesz mondtam neki. (mert akkor szorakozhat azzal, hogy le fel takargatja a fejét, mert egy monitoron kell nézzni, hogy kell bent állni a gépben)Jól van, ezt nem is mondtam, csak magamban...Mondom megkérdezhetem mért?mert nem akkarom...De mondom az lesz a legszebb...szép barna lesz...De nem kell...meg amúgy is allegiás vagyok rá...De mondom ettől nem leszel(kifejezettem azoknak van ez a gép kifejlesztve)...De nekem allergiám van...Mondom neki és a többi testeden nem vagy?(gondolom erre rághatot be)meg, hogy ő azt is olvasta, hogy elötte be kell krémeznie magát...Mondom nálunk nem...már itt is szerintem azt gondolta, hogy Én át akkarom verni...
Aztán jött egy vendég be, aki várt...
Na mondom gyere...megmutatom a gépet...mutattam a fém gomb felé és közben mondtam, hogy azt kell 2 szer megnyomni alatta nézzni a képet és ide állni és indul a gép.Jöttem is ki, mert itt ügye várt egy vendég.Na elintéztem és hallom jönn ki és szól...Te ne haragudjál, de bejönnél segíteni, mert Én nem voltam még itt és igazán adhatnék még tájékoztatás, mert egyaltalán nem voltál valami kedves, és segítőkész.
Mert, hogy 1 dolgot elfelejtettem. Hogy honnét fog szorni a gép(számomra ez érthető volt, hogy szemben kell állni, nem pedig megfordulok, ha ott van a monitor és a start gomb, akkor nem háttal állok)de megmutatam neki, és még az is hozzá tettem, hogy nyitot gép, ne keresse az ajtót...Na így kellett volna nekem segítséget nyujtani, nem pedig, kirohanni..
Na és mikor kijött akkor kérte a főnököm számát.(mert, hogy én mien flegma vagyok és nem vagyok segítő kész, és, hogy az ő üzletetében biztos nem dolgozhatnék és ritkán találkozzik ilyen emberrekkel mint én)Elöször nem adtam meg neki, aztán vagy 100 szor vissza kérdezte, biztos-biztos?Mondom le írjam egy papírra, hogy idegennek nem adthatom ki a főnök számát.Igen, na mondom jó leírtam neki, és oda adtam és után mégegyszer megkérdezte.Na mondom most már felhívom a fönököt, hogy kiadom a számát, na letettem és megadtam neki és szó nélkül ment ki az ajtón...
Mondom neki utána kiabálva, hogy te vagy üzletember???És köszönni nem tudsz mikor elmész???És Én vagyok a Bunkó parszt?Kedves egészségedre és szép estét neked!!!!
Aztán vissza nézzet vagyis vissza fordult és elköszönt.
10 perc múlva hívtam a fönököm és nagyon ideges volt, mondhatni még ilyen ideges nem volt sosem a hangja...
Persze a nő meg Én is elmeséltem mi volt...Aztán le lettem bassszva nem alap szinten...Így végződött a napom, szóval jól kezdődött a hétvége