Új privát üzeneted érkezett!

Anna, hétfőn megyek dokihoz, nem tudom még mit mond. :roll: :)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Betty,

Meg sem merem mondani, hogy a ciklus kozepen vagyok...khmm...sok idomet lefoglalja az ember igy :wink: :lol:

Megprobalokozom majd egy vonalzoval, csak at kell bongesznem, hogyan is kell azt...

Veletek mi ujsag? Sajnos az eskuvoi kepeitek megcsodalasa utan, nem nagyon voltam, igy nem igazan tudom mi tortet...de ha jol latom par nap mulva unneples!!! juhejjj :wink:
Vendég

Kép Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Francesca, igen, ünneplünk, olyan gyorsan elment ez az egy év, hogy észre sem vettem :shock: :lol:
Egyébként semmi említésre való nem történt velem, mióta nem voltál.
Azért jöhetnél sűrűbben is :wink:

betty615

itt is szőp idő volt ma sütött szépen a nap és meleg is volt. Még dolgozom, aztán megyek kondiba. Akartam menni kicsit a plázába de az uramnak izomláza van és 3 órakor azt mondta, hogy nem megyünk sehova mert ő nem tud mozogni és megy haza. Na most elment minden kedvem üllhetek otthon és főzzek rá, mert ő 3 órakor hazamegy aluidni. Hát azért ez nem ferr :evil: . Most nincs kedvem semmihez :cry: :cry: :oops:

Kép
Kép
melisch

Igerem jovok, de sajna eleg sokat ulok szamitogep elott es estere mar orulok ha nem kell bekapcsolni...kozben befejeztem a sulit is...ugyhogy szabad vagyok mint a madar :wink:

Egy ev....valoban gyorsan elmulik. Mi 6 honapot unneplink majd 13-an ...penteken :lol:

Jelentem, probalok vonalzot eszkabalni... :roll:
Vendég

Melisch, fel a fejjel, süt a nap, meg minden.... Kép

Francesca, eszkábálj egyet, tök könnyű, csak kiválasztod milyet akarsz, és beírod az adatokat :arrow: kész! Aztán a kódot bemásolod a profilodba :wink:

betty615

De sokat irtatok! En feldobtam egy huslevest es kiteregettem, betettem egy ujabb adagot. Szilard ma egesz nap elottem agal hogy vegyem fel, pont ma amikor annyi dolgom van. -- Betty! Koszi a tablat! -- Anna! A hanyinger el fog mulni. Kitartas! -- Francesca! Akkor csapjatok a lovak koze. Varjuk a vonalzot es remelem hamarosan cserelheted babasra :)
Vendég

Melisch! Vigasz es kedvcsinalo puszik mennek +++++
Vendég

betty én már inkább nem foglalkozom vele.....elegem van.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

El kell most lépnem csajok...
Majd még lehet, jövök ma..
Puszika! :wink:

Mindenkinek további szép délutánt, és kellemes hétvégét!

betty615

Nita, csak ne idegeskedj, mert az neked most nem tenne jót!!! :(
Puszi!

betty615

Köszi csajok de még idegesebb vagyok annyira jutottam, hogy fél órát dolgoztam hasztalanul :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mire észrevettem, hogy rossz céghez kőnyvelek. Ki kellett tőrőljem őket és ujra bepötyögtessem a helyére :evil: :evil: :evil: pont a pepecses részét amit utálok!!!!! Hát ez nem az én napom. Nem is ettem ma semmit azt hiszem a kávé tesz idegessé ennyire, de már nincs kedvem menni kaját venni :cry:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Boganna: Nem ott dolgozom. Én lenni Csongrád megye székhelye :lol: A NAPFÉNY VÁROSA 8)

Nita: Nálunk a megbszélés szokott segíteni. Vess véget ennek az állapotnak higgadtan! Nincs ez így rendben. Hidd el, senkinek nem jó így.

Kép
kicsi80

melisch akkor nekünk egyforma a napunk majdnem....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch: Nézd a jó oldalát! Legalább észrevetted a hibát. Mi lett volna, ha észre sem veszed.... :wink:

Kép
kicsi80

LÁNYOK!!!!! HALLOTOK ENGEM????? :lol: :lol: :lol: :lol:

NEM BEFORDULNI!!!! KIFORDULNI!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
kicsi80

:wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ok kicsi :wink: a hibát hamar észreveszem mert nagyon alapos vagyok és ez olyan nagy hiba volt hogy nem tudnám kihagyni. Az ellenőrzéseket mindig másnapokon végzem, jobban kiszüröm a hibát, na de akkor még mérgesebb lettem volna az igaz. Már csak max 1/2 órai munkám van és megyek edzeni.

nita nekem nem vészes azért mert ha nekem elmulik az idegem ő olyan lesz mint egy kis angyal ördögbőrben :lol:

Kép
Kép
melisch

ha otthon nem is vagyok rendmánis a munkám terén igen. Sokszor segitséget sem engedek mert nem szeretem ha valaki beleir a dolgaimban és nem szép az irása :evil: :evil: :shock: akkor inkább megirom én. Egyedül az öcsémnek szabad irni ő szépen ir és ha akarja nagyon hasonlit az irásunk :lol: . Magába a könyvelési programba meg nem engedek be senkit, mert nem értenek hozzá :wink: . Nálam minden ugy kell legyen ahogy én akarom. Pl ha a szerződés nincs végig ékezetes irással irva attól is kiakadok, szerintem az pofátlanság ha angol bilentyűzettel irod a másnyelvü szöveget + nagyon jól látszik ha innen onnan lett összemásolva, na ettől tudok még igazán kiakadni :twisted: , vagy nem ugyanolyan betűirást használtak.

Kép
Kép
melisch

Melisch: Azt hiszem megtaláltalak iwiw-en. 18 ismerősöd van?

Kép
kicsi80

megnézem, lehet schradi a lánykori családnevem :wink:

igen 18 ismerősőm van

Kép
Kép
melisch

Akkor lehet már 19?

Kép
kicsi80

naná!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
melisch

Megtörtént :lol:

Kép
kicsi80

jelőltelek, azta neked van doktori diplomád? :shock: szuper én addig nem vetemedtem :lol:

Kép
Kép
melisch

Igen van. Fizikából.

Kép
kicsi80

Mennem kell. Ma már szerintem nem tudok jönni!

Jelöljön iwiw-en, aki még tud és szeretne :lol: Melisch ismrősei között megtaláltok :lol:

Kellemes napot!

Kép
kicsi80

szia kicsi puszi neked és Ginának elbövőlő :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

Betty, kellemetes heteveget :lol:

megoldottam a vonalzo problemat...remelem jol is totottem fel...na meglatjuk....
Vendég

én benne vagyok már a 19 ismid között...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

aaa..megsem, ugy tunik.

a profilnal az alairas reszbe kell masolni a linket, ugye? :oops:
Vendég

igen franceszka oda kell bemásolnod.

nita te az elsők között voltás benne :wink: 8) .

Na csajok én lelépek kész van mára a munka, megyek 1 órát kondizni aztán haza. Férjem valamit dolgozik otthon :shock: hivott, hogy szabad a kertre negedje Mayát :lol: , az én kutyám, mert ő is ott van. Végre mozgat valamit otthon :wink: akkor még nem ios zavarom hagyom még dolgozni.

Kép
Kép
melisch

huh...majd ez is osszejon... :lol:
Angie, remelem mire a babas vonalzo jonne, megoldom a gondot :oops: :D

Mindenkinek szep es viharfelho mentes hetveget!
Vendég

melisch akkor most jó dolga lesz a kutyusodnak......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Frances! 2 het mulva ugyis babas vonalzod lesz :wink: -- Melisch! Ritka az ilyen preciz konyvelo, pedig pont nekik kellene. -- Betty! Neked is szep hetveget! -- Hu, lanyok, en ma jol befoghagymaztam. Ugy megkivantam, hogy muszaj volt piritost csinalnom. A torkom is el kezdett fajni. Meg csak egy betegseg hianyzik. Nemreg kaszalodtunk ki belole. Herpeszem is kijott ma. Biztos van ma vmi a levegoben
Vendég

Sziasztok!

Most jutottam ide, mert eddig vasaltam. Úgy utálom. Közben apa itt ült a gépnél. Egyszer csak odanézek mit csinál, hát el sem tudjátokképzelni mit olvasgatott....... :?: :?: :?: :?:

Hát beírta a keresőbe hogy ovuláció és erről olvasgatta az írásokat. Nem semmi mi? Hát lehhidaltam mmikor megláttam. :lol: :lol: :lol:

Közben letudtam a dokit. Hát még nem megfelelőek a tüszőim. Van egy 12 mm-es, de el kellene érni a 20-at. Úgyhogy hétvégén még be kell szednem 2 szem clostyt. Ja és képzeljétek kaptam Duphastont is. Szede, vagy szedte már valaki? Az mire van igazából? Mondjuk még nem is olvastam el a apaírját rendesen. Az ovuláció utáni 4. napon kell elkezdenem szedni 2-őt naponta

Aztán még felírták megint a Choragon injekciót, ami kilencezer valamennyi volt. Ez katasztrófa. Sőt a gyógyszertárban nincs is ilyen, úgyhogy rendelik hétfőre. Már a gatyánk rá megy teljesen.

Marcikám még mindig köhög, de ma mintha jobban lett volna. :)

Kép
babicsek

VÉGRE HÉTVÉGE!

Kép
babicsek

Sziasztok!
Dia,Betty köszi,hogy hiányoltok. :wink:
Itt vannak a nővéremék ezért nem biztos,hogy tudok jönni a hétvégén(folyamatos programokba leszünk 8) ),de hétfőtől itthon vagyok!!!! :D :D :D
kicsit elvagyok keseredve mert még mindig negatív az LH tesztem pedig már a 13.napon vagyok. :( Mindenesetre akciózunk aztán majd lesz valahogy.... :? :)

Mindenkit puszilok és persze drukk megy mindenkinek. :wink:
Szép estét,pussz.Dius

KépKép
Kép
mucus75

Babicsek!
Én szedem a duphastont.Az a beágyazódásnál segít,erősíti a méhnyálkahártyát.Hajrá! :wink:

KépKép
Kép
mucus75

mucus szia! Ma este sem volt pozitiv vagy erősebb a csik, nem is erősödnek? Ne aggódj csak 1 nap lesz full pozitiv, pont mikor nem is gondolod :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

babicsek mondtam én is, hogy ezek a pasik lassan érnek, neked meg megy a drukk szorítok űm nagyon :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

En meg azert vagyok merges mert a levesem nem lett szep tiszta :evil: Meg ugy amugy is paprikas hangulatban vagyok, kulonosebb ok nelkul. -- Babi! Ilyenkor derul ki hogy nem ismerjuk a ferfiakat. -- Mucus! Erezzetek jol magatokat! Jo ejt mindenkinek!
Vendég

angie34 már nincsenek vendégek nem baj ha zavaros a leves :lol: :lol: . Jó éjt neked!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Csajok annyira fáj a fejem, hogy tiszta zizi vagyok. Aerobic-on is szédültem a sok forgástól, de ki nem hagytam volna semmi pénzért, pedig csábítottak. Holnap megyünk a kondiba és utána szaunába már be is vagyunk írva. Délelőtt még dolgozom is. Bence a mamánál.

Lyly: 3 hét kihagyása után reggelente bizony könnyes a szeme. Nem nagyon akaródzik neki ottmaradni.

Nita: megint mi a gond? Vagy a múltkori? Mégis mit szeretne mit csináljál? Neked meg a babának most a pihenés a legfontosabb, ezt ő is megérthetné, azokután meg pláne amiken keresztülmentetek.

Mucus: jó kikapcsolódást nektek! Aztán tessék jönni ide is a pihi alatt :wink:

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek külön.

Betty: köszi a táblát! Olyan jó nézegetni :wink:
[/u]

királylány

Mire ideérek mindenki elpályázik. Azt hiszem elvonszolom magam a fürdőszobáig.

királylány

Sziasztok!

Visszaolvastam, de feladom... Hálistennek rengeteget írtok!!!! :D

Királylány,
egész jól ment most a bölcsi, kéccer ebédelt a kicsink, olyan jól érezte magát.... :lol: :lol: :lol:
Hű, jó kis programod lesz!

Angie28,
jól emléxem, te láttad a kis pöttyöt? Mert akkor nagy gratula!!!!

Jányok,
ne mérgelődjetek a párotokkal. Én is inkább egy jó beszélgetésre szavazok!!!

Mucus,
írtam, hogy nekem is később volt pé, sajnos, a menzit is érzem, szóval valszeg sikertelen lett baba szempontjából ez a hónap is... Talán a március lesz a miénk!!!

Lépek, Bence-fürdetés vége lett, úgy hallom...

Kép

Kép

Kép
lyly

Ja, és puszi mindenkinek, meg drukkkkkk!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

Na jól elmentem pancsizni..........azóta itt böngésztem, de apának már jó az illata :lol: Leragad a szemem.
Lyly: ő szeret járni, játszik sokat és mindent megeszik csak a héten reggel nehezen ment az elválás. A legjobb barátja is beteg, biztos az is közrejátszik.
Tényleg megyek zuhanyozni, utána még bekukk.

királylány

lyly nálunk nem lett vita, hogy is tudtam volna rá haragudni? Játszott a kutyámmal, összeseperte utána az udvart, hidegtálal várt, szépen feldiszitve és leste minden pillantásom, ha csak felnéztem a tányéromról kérdezte "mit adhatok?, mit ohajtasz?" ki tud eleállni ilyen kényeztetésnek? Én meg imádom!!!!

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?