Új privát üzeneted érkezett!

Azt a cicifájást én megmutatnám dokinak. Nekem azért ilyen sokáig egyhuzamban nem szokott fájni.
Csak pár éve volt ilyen, meg egy csomó, és iszonyatosan fájt, doki szerint akkor fejlődött ki a tejmirigyem :shock: De te már idősebb vagy tőlem, ezért kéne sztem dokihoz menni :roll:
Vendég

A manóba, megint elkaptam egy laptetűt, pedig tényleg nincs rá szükségem - esküszöm :oops:

Inkább szétosztom köztetek :lol:
Vendég

Hát az biztos vicces lett volna :)
De a nevelőapám lefutott egy pár kört, hogy jöjjön vele hozzánk. Mert azt találtuk ki, hogy a nevelőapám jöjjön segíteni a páromnak gépet szerelni, és nem akart jönni, mert azért ő minek jöjjön, én meg "dolgozom". De szerencsére eljött. :)

Most nem voltam, de hívott a barátnőm. Fáradt voltam. Vettél is valamit? nagy vásár volt?
Vendég

Kép

Kaptok hozzá egy szerencsehozó tündér Hello Kittyt :lol: :wink:
Vendég

Én sem voltam a vásárban, aludtam, tanultam, takarítottam helyette.

Mikor van pé-d? Nem tudok kiigazodni a vonalzódon :oops:
Vendég

nembaj a laptetűért, gyűjtögess csak. :)

nekem elmúlt. Most azt jelzi, hogy már pé utáni napon vagyok. Mert, ha pé előtt vagyok, azt írja ki, hogy x nap van még hátra pé-ig
Vendég

Most már értem :wink: Akkor most várni kell a pozitív tesztet :D

Te szedsz vmit, hogy babás legyél? Vagy csak natur spontán próbálkoztok?
Vendég

nem hiszem, hogy lenne pozitív eredmény, mert apácskának rossz lett az eredménye.
Vendég

Azért még nem kell leírni a hónapot :wink: Nagyon sok olyan eset van, hogy rossz eredmények vannak, és aztán mégis befigyel egy spontán babácska :wink:

Fő az optimizmus 8)
Vendég

nem szedek semmit, náluk apácskánál találtak bajt. Most őt kezelik.
Vendég

És apának milyen kezelést adnak? (már ha nem intim a kérdés :oops: )
Vendég

nem intim. A "katonáival" van gond. sokszor lesz baktériumos, meg lassúak, és kevés. 20%-osak a kiskatonák
Vendég

Ez nem jó hír :( Mióta kezelik? Van vmi javulás már? Oda jár orvoshoz, ahol laktok, vagy másik városba?
Vendég

Igen ide jár, a Marótihoz. Javulás néha van, néha stagnál. Majd lesz valahogy. Most megyek, mert megjött Apácska.

Jó legyél, vigyázz magadra!
Telefonszámot, cserélhetünk priviben? Skypod van?
Vendég

Szia, apázz csak :wink:

Én is megyek, tanulok picit, aztán lefekszek, mert holnap hosszú napom lesz :(

Tel. számot privibe írok, skype nincs, csak msn (közös a párommal - azt megadhatom, ha van nektek is).
Vendég

Msn-ünk nincs, mert a nyáron bekaptunk vele egy vírust, és elszállt a gép. Azóta Apa letiltott az msn-ről. :)
Megyek, mert már ül a fürdőkádba, és engem vár. :) :)

Puszi!
Jó éjszakát!
Holnap várunk a vizsga eredménnyel!
Vendég

Na, gondolom azóta már megfürödtetek, stb :oops: :wink:

Nekünk nincs kádunk, csak zuhanykabin, hogy én most mennyire irígyellek :twisted:

Holnapra még nem lesz eredmény, mert írásbeli lesz, de köszi a szurkolást! Jól esik :wink:

Jó éjt lányok :)
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak néha jelentkezek, de szinte úgy elmegy a nap, hogy alig csinálok valamit az altatáson, szoptatáson kívül.
Hétvégén meg a Levente is itthon van egész nap, őt is el kell látni, apa meg egész nap dolgozott. Anyós átjött és segített, így még mostam is (kézzel is kellett pár dolgot, az macerás), kicsit kitakarítottam a nagyját, addig anyós altatta a Lillát. Aztán úgy elaludt, hogy azt hiszem éjszaka fogjuk egymást nézegetni.

Most már több a tej, szépen hízik, 1 hetesen volt 3380, és ma 4100 körül volt. Már nem adok pótlást, ha tudok este fejek és másnap este azt kap. De talán már nem is kell.
Pisis pelus is van elég, a kaki meg még mindig csak lázmérős segítséggel. Mostanában sokat pukizik, mindig kell büfiztetni is. (érdekes, de a Levente 3 hónapos koráig egyet sem büfizet sose)

Éjszaka is 2-2,5 óránként kel, és fennvan kb. 1 órát. Míg szopizunk, elalszik közben, újra felébred, eszik, mire visszaalszik. Általában mellettem alszik ilyenkor, mikor tudom,hogy hamar beájult, nem evett sokat. Tudom, hogy újra kel egy óra múlva, és már felkelni se lesz erőm hozzá.

Egy hónapja már alig alszom, ha lenne is időm napközben csinálni a dolgomat, nincs hozzá erőm. Csak bámulok ki a fejemből, és gyönyörködök a lányomban. Ma a Levente negyed 7-kor felébredt, mikor szoptattam, fél 8-kor kiment tévét nézni, mi meg visszaaludtunk a Lillával, nem volt erőm felkelni. Szerencsére nézte a mesét és legózott.

A végén egy rossz hír. Talán hallottátok, hogy a Nokia leépít és az összes beszállítója is. A Perlos is kirúgott pár száz embert, a férjemet hálisten nem. Erre két nap múlva bejelentik a tévében, hogy csoportos létszámleépítés lesz, megfelezik a létszámot. Mivel a termelés nem marad itt, ezért valószínűleg januárban utilaput kötnek a talpára. Szuper...

Tök ideges, szinte alig beszélgetünk, csak elvagyunk. Itt a gyerek, örülnünk kéne, erre agonizálunk mi legyen. Mivel komáromban kb. 2-3 ezer embert bocsátanak el, elég kevés az esély, hogy valahol talál munkát akárcsak 5%-ka ezeknek az embereknek. Mivel mindenhol leépítés van, és ráadásul országosan Komárom-Esztergomban a legnagyobb. Na ez van, jó karácsonyunk lesz.

Karácsonyra egyébként sincs se időm, se kedvem készülődni, az említett fáradságom miatt. Meg nincs erőm megkeresni a karácsonyi cuccokat, mert anyós mindent eldugodosott ide-oda. Azért a ruháimat már megtaláltam, de még keresek pár dolgot...

Melus! Gratula a kisfiadhoz! Sajnálom, hogy ilyen rossz élményed volt a szülésről! Olvastad az én sztorimat? A novemberi babás topikban olvasható. Nekem szerencsém volt.

Nálunk is járt a Mikulás! Délelőtt az oviban, délután elvitte az apja egy komáromi parkban, ott lehetett a Mikivel találkozni, aztán másnap délután a lakásba is eljött. Komáromban van egy szervezet, akik önszorgalomból adomány fejében jönnek, időpontot kell egyeztetni velük. Szaloncukrot adtunka rászoruló gyerekeknek, és a mi általunk összeállított csomagokat adja át a Mikulás. A Levente mindent megígért.... Szót fogad stb. Na mára elfelejtette....

Most megyek, mert mindjárt 10 óra, és indul az éjszakai műszak.
Nem várom..

Sok puszi!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kép

Kitty
Gratula a laptetudhoz 8) Jah de ne egy oltari nagy tut kepzelj el csak par mm-es es letapasztottak szal nem erezni es latni 8) Nalad nem jart a Mikulas :?: :shock: Hogyhogy?Azert kerd am szamon mert ha nem szolsz jovore se jon aztan mar keso lesz szolni :twisted: :lol: :lol: Ennyi vizsga...huhh bar nekem is lesz ma megint 1tesztem mert ugye penteken nem voltam es beszelgetes teszt is lesz :? azt uuuugy uuuutalom :x Holnapra Kép Meglepetesbuli....de jo is az 8) egyszer ennekem is csinalhatnanak mar ilyet 8) :roll: Nekunk bar van kad de en meg nyar ota 1szersem ultem bele...valahogy ovom a floraimat meg felek elkaphatok akarmi nyavalyat :roll: Tudom hulyesegnek hangzik mert tiszta de igy van :roll:Szal en csak tusolok...csak otthon furdok a szep uj furdoszobankban 8) :lol:

Pendi
Minden rozsaszin :?: :roll: :oops: Hat erre nincs megoldas :? sajna :? Viszont latom a Mikluasnak te is nagyon orultel :wink: A klikkelos oldal mar lehet lajart a hatarido...en sem tudtam klikkelni nem tom milyen okbol :roll: A szulinapok kicsit azert kikeszitenek...mert allandoan valakinek a szulinapja van :twisted: Az azert mar sok...foleg amikor a fiuknak van na akkor ezek mennek bulizni 1000-rel :twisted: azt naon nem szeretem :evil: Es igen ez a hong-kongi lany akinek nincs gyerekszoba az uj hazban :roll: neki volt a szulinapja :wink: Nem gondolta meg magat...o nem szereti a gyerekeket...es multkor mikor beszelgettem vele azt mondta naon uncsi egy kisbaba az elso honapokban mert nem csinal semmit csak eszik meg alszik :? :roll: Szal nem hinnem,hogy banja,hogy nincs gyerekszoba :roll: Sot azert szerintem ha mar valaki epit egy egesz 3emeletes lepcsohazat a legfelso lakast maguknak csinaljak benne es nincs gyerekszoba az azert elgondolkodtato :roll: szerintem...az ilyen ember,hogy meg veletlen se gondol arra,hogy esetleg...na mind1...van ilyen is...altalaban ezeknek jon ossze sitty sutty a gyerek :twisted:
A tu a vallaban van de csak par mm-es nem erezheto es nem latni mert levan ragasztva 8) vizsgak hamarosan ugyanis suli dec.20-ig van :roll: :oops: Cicifajas ugyben nem tok segiteni sajna :? :roll: Menj el dokihoz a cicifajassal most olvasom,hogy mar 2hete faj...ez nem vicc :!: Cipirc a dokihoz :twisted:

Noci
Nem tom mire gondolsz de mondd mar el?Mi a baj? :roll: Aggodom erted...hol a jokedved neked is :?: :? Kifli :?: Sajtosparizsi :?: Te jooo eeeeg :shock: Na most nyeltem jo nagyokat :twisted: Hogyhogy maskepp kepzelted el a hetveget?Szerintem voltak szupi programjaitok :roll: Es a lenyegert ott hagyta a gepet mas meg azert se szall le rola :lol: :lol: Mikor lesz a 10eves nagy fordulo? 8)

Kata
Sziiiiijjjjjjjjja :D Orulok,hogy jottel 8) De latom vegyes hirekkel :? :roll: Lilla baba hizik az jo...csladdal mkinden rendben az is jo :) De ez a leepites ez sajnos ngyon betett mindenhol :roll: es M.orszag meg nem is olyan ngyon bar tom ez teged nem vigasztal :roll: Hat azert probaljatok meg nem idegeskedni mert olyan szep honap ez a december...ho,mikulas,kari,egyutt a csalad....ne gondoljatok a gondokra elore :roll: Es kuldom a varazsenergiet apacskadnak,hogy talaljon kiutat neked meg,hogy kicsit tudjal pihenni :wink:
Kép

Mi tegnap tunyultunk egesz nap...azaz henyeles semmitteves :roll: :oops: Aztan 6kor nekiindultunk 8) Fenyofa nezobe.Talaltunk is szep nagy fenyoket nem egyszeru aron 35ezer yenert :twisted: azaz 70ezer ft-ert :twisted: Hat annyiert nem kell :roll: Nem azert mert nincs ra penz de otthon tudom 1szerert max 15ezer jar...fajna a szivem...meg van mufenyonk tavalyrol...plussz meg akkor diszekert kene futkosnom :twisted: Bar apa nagyon lelkesen keresgelt nekem mert tudta elo fat szeretnek...asszem lemondok rola :roll: Aztan elmentunk a szupermarketbe...ott taliztam 2magyarral :shock: a nagykovetsegen szakacs a fiu a lany meg a felesege es 1eve vannak kint 8) de nem csereltunk szamot :roll: azert jo volt hallani magyar szot :) sooot nagyon is jo 8) Utana meg 2boltban neztunk fenyot...aztan dvd-t akartunk kivenni semmi jo nincs....aztan elmentunk vacsizni 8) Utana haza es dr. house-t neztuk a 4.seasont 8) kozben popcorn eves es fagyizas 8) hajnal 2kor kerultunk agyba megint :? :roll: De jol telt a nap :)

Ma meg asszem megjott :roll: Ugyhogy bocsi csajok de nem tok +os teszttel szolgalni :roll:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt csajok!

gyors bekukk, mielőtt megyek suliba.

Kati, de jó, hogy ilyen szépen fejlődik Lilla baba! :D
sajnálom, hogy bizonytalan a férjed munkahelye :( - és pont ünnepekkor... Az én páromé is az, bár eddig azt hittük, tartós. Eddig elküldtek 150 dolgozót (nem mérnököket), de most még 120at akarnak, és abba már sajnos a mérnökök is benne lesznek :( De ha marad az se vmi jó, mert kb 3szor annyit kell dolgozniuk az ottmaradottaknak :(

Bridget, sajnálom a pirit... De hátha a Jézuska hoz neked babát :wink: Lombikot nem próbáljátok meg? Vagy párod még mindig nem szeretné?

Télapó engem nem igazán érdekel, ha van van, ha nem, nem :lol: Mikor régebben kaptam csokikat, azt is mindig elajándékoztam, mert nem eszek csokit (ne tessék hülyének nézni, de ez tényleg így van :wink: ).

Jó drága a fenyő nálatok! :shock: Itt nem tudom, mennyi, de mi is élő fát szeretnénk - kíváncsi vagyok az árakra...

Azt én is bírom, hogy ált olyanoknak jön össze elsőre a baba, meg véletlenül, akik nem is akarnak :evil: Aki meg szeretne, az évekig várhat rá :cry:

Szép napot lányok! 8)
Vendég

Sziasztok!

Pendi! Semmi gond azzal, hogy játszottál! Nem gond majd legközelebb! mondjuk 27.-én ha netán korán érkeztek és van erőtők, mert nem lesztek fáradtak akkor még a Nórmafa is belefér amiről a multkor meséltem, hogy milyen szupi hely! Vagy bármi! Amzgy van kártyánk is meg van jó kis társasunk! Persze ha szeretitek! Mi azt játszottuk Zsuékkal! De mondom nekem mindegy! Csak az a fontos, hogy gyertek!

Brid! Igérem priviben leírom! De csak neked! De ha nem harizol akkor nem most mert lassan indulnom kell mert megy a vonatom mert ma megyek röntgenre! Szal valamikor délután vagy este leszek csak! Nagyon sajnáloim, hogy megjött! De nem korábban?? Nem lehet, hogy csak beágyazodás??? SAjnálom!
70000 Ft-ért fát??? Hát miből van az?? Milyen falyta?? Jézusom! Az rengeteg! Mondjuk a müfenyő is szép, de szerintem nem az igazi! Meg mondjuk ti jó korán nézitek már a fenyöket!

Na jól van csajok! Megyek tusolni meg készülödni, mert mennem kell! Azért, ha van valaki a pocakomban azért nem ártok vele neki azzal, hogy ma röngenre kell menjek! Majd jól körbetekertetem a hasam olyan nehéz bigyoval! Ma csak ezért aggodom! De most már nem huzhatom tovább, mert ma este fogászat, ha sorra kerülök! Nem igérte 100%-ra a doki! Na jó most már tényleg megyek! Puszi nektek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Hú de koraiak voltatok! :)

Én most porszívóztam fel, és mostam fel. Jól ki is fulladtam. Nem bírom korán reggel a strapát. :)

Kati
Nincs semmi baj, hogy nem jössz. Megértünk. :) Az a kis tündér minden idődet lefoglalja. :) Irigy is vagyok érte. :)
Az nagyon jó hír, hogy több tejcsi van. Látszik a súlyán is, hogy anyatejet kap. :)
A büfi az jó dolog, legalább nem pocakfájós. Ha nem lenne ennyi puki, meg büfi mindketten szenvednétek.
a férjed munkahelyét meg nagyon sajnálom. Remélem nem küldik el, vagy ha mégis, gyorsan talál új munkát. De még nem küldték el, úgyhogy van még remény.

Bridget
a vizsgák miatt nem irigyellek. Én mindig is utáltam tanulni. de te biztosan nagyon ügyes vagy.
Cicifájás ügyeben, meg értettem, megyek majd dokihoz. :)
Jól tettétek, hogy henyéltetek egész nap. Ilyen is kell legyen. Jók azok a napok, amikor nem csinálsz semmit.
Te jó ég! Ilyen drága a fenyő nálatok!?
Milyen jó lehetett magyar szavakat hallani! :) De azért még találkoztok?
Pirit meg sajnálom. :( De még összejöhet az idén. Lesz még egy pé addig. Hajrá!!!!

Kitty
Neked még mindig nagy kalappal mára! Ügyes legyél! :)

Nócika
A 27-e az már tuti. :) Mindegy mit fogunk csinálni, a lényeg, hgoy talizunk. Mehetünk akár oda is, amit mondtál. Szeretünk menni, csak nem nagyon szoktunk. :)
Szorítok neked a fogászathoz!
Vendég

Sziasztok 8)

Kitty
Hogy sikerult a vizsga :?: 8) En vegulis megkerdeztem es csak februarban lesz vizsga :shock: addigra meg naon okosak leszunk 8) :lol: Telapo biztos engem csak azert erdekel mert mar 8eve nincs...ha minden evben lenne akkor annyira nem erdekelne :roll: A csokit meg en se szeretem 8) Parom tod nem akart gyartani babat...tudja mi van...en mostmar csak arra varok,hogy o szoljon lombik ugyben :roll: en mar biztos tobbet nem hozom fel :roll: :?

Noci
Okes majd varom a privit :wink: Fogdokihoz meg egy kalappal Kép Holnap kene megjojjon :twisted: 1nappal elobb jott...a teszteles a 29.cn-en lett volna :roll: Ugyhogy nem beagyazodas sajna :roll: A fak azert ilyen dragak mert itt sok a hegyseg ugye es nincs terulet a fenyok termesztesere...igy ami keves van az naon draga :roll: Ne is ugy kepzeljetek el,hogy sok van csak par darab es nem mindenhol :roll: Es a kislevelu szal nem a tulevelu :roll: Ezert van itt mindenkinek mufenyo es nem is igazan gaz...itt legalabbis!!! :? Koran nezzuk a fenyoket mert itt mar allitjak sot van aki halaadas utan mar disziti!!! :roll: Meg azert kell koran venni,hogy jusson....es akkor ott allnak addig amig nem akarod,hogy elszallitsak hozzad :roll: szal ott fuggenek a nevek rajta,hogy mar eladva :? Asszem a fogrongen az oke nem art 8) Mikor nem kell miki jojjon? :roll:

Pendi
Kiderult vizsgak csak februarban lesznek :shock: ma megkerdeztem.Hala a jo egnek azert en ezt mar egyszer tanultam igy nagy gaz nincs...most ismetelek 8) De azert osszekeverem neha a dolgokat :roll: :oops: Bizony ilyen draga de epp Nocinak ecseteltem miert is...olvass csak bele :roll: Nem fogok a magyarokkal talizni :roll: nem csereltunk szamot...eszebe se jutott neki a felesege meg oda se jott...szal hat igy alakult :roll: Igen meg lesz 1 pe-m majd dec 20-an :roll: ha minden igaz apa megy uzleti utra 21-en Kinaba :? faca :twisted: De azert remelem elkapjuk mosmaa :twisted:

Csajok
Koszonom az egyutterzest Piri ugyben de asszem igy a nap vege fele kijelenthetem,hogy tenyleg Kép

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok. Hú mennyit kellet vissza olvasnom. szép kis termelés volt :)

Bridget: Pirit sajnálom:(
70000, -ért fát?? Áá akkor inkább nekem maradna a műfenyő. az nagyon sok.

Kati: Gratula a szép növekedéshez Lilla már sokat hizott akkor:)
Remélem azonban a párodnak meglesz a munkája hátha valami tündér segit. Annyira szörnyű, hogy mindenhol leépítés van. De szoktak azért latolgatni hogy akinek családja pláne újszülött azt talán nem küldik el. És végkielégítést nem kapna??

Nócika-Pendi: 27-én akkor topic talit tartotok?? :) SZupi. Ha szerencsétek lesz akkor lesz hó és mehettek szánkózni is:)

Kép
csucsu05

Csucsu
Jo azert az itteni fizukhoz kepest azert az nem sok :roll: mert otthon is megveszuk a 15ezres fat :roll: De igen en a Magyar gondolkodasommal...70ezerert :roll: haat meggondolando :? :roll: Lehet en is inkabb maradok a mufenyonel :wink: Az mar megvan :lol:

Mi zujs...te is mostansag elvgy tunve...remelem csak azert mert most jon majd a nagy nap aztan azert 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Most azért voltam annyit kicsit ritkábban mert csütörtökön Szabina kicsit náthás volt. Ezért nem ment oviba, hoyg mire pénteken jön a Mikulás kikráljam. Csütörtökön egész nap teáztattam hogy jól legyen. Nem volt lázas csak kicsit szörcsögött. 1nap alatt át is ment rajta. De mondom nem volt beteg. Pénteken Oviba berohantunk Mikulás jött. Délben haza és altatás meg ilyenek. aztán komoly szervezés volt hogy a férjem beöltözzön és jöjjön itthon is a Mikulás.
Szombat vasárnap vásárlás volt ajikat vettünk. Meg főzés és üvegfestés volt itthon. Kicsit pepecs meló volt.
Ma meg már én vagyok kicsit náthás. Illtve tegnap is az voltam meg ma is. De nem fújjom az orromat meg ilyenek csak kapar a torkom és fázok. Amikor tehettem pihentem ma betakarózva.
Valószinű a sok vitamin miatt nem jött rajtunk jobban ki.

Kép
csucsu05

Kép

Csucsu
Na igy mar ertem :wink: Uvegfestes :shock: :?: Az olyan amire en gondolok? :roll: Muti mar meg 8) Aztan most neked mennek a drukkok :wink: Kép

Csajok ezt meg mind nektek kuldom:Pendi,Csucsu,Noci,Zsu,Kitty,Kata,Melaszka :lol: (Remelem senkit nem hagytam ki :oops: )
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Csucsu meg neked elfelejtettem :
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Na ma is elég korán sikerült kirugnom magam az ágyból! Pedig nem igy terveztem! Ugy voltam vele, hogy most szabin vagyok és legalább délig alukálok, de ez nekem nem megy! De sebaj, mert igy legalább kitakaritom az egész lakást!

Brid! Nekem elvileg 16.-án nem kéne megjöjjön! És olyan vegyes érzelmeim vannak! Szoval ugy nem is tudom mit is érzek! Apácska mondta, hogy azaz kérdezte mért fogom mostanában sokat a pocim mire én nem tom!??!! :roll: :roll: Aztán én is észre vettem magamon meg anyuskám is megkérdezte, hogy jön az unokája?? Mire én legyintettem és azt mondtam, hogy még most se! Néha pedig olyan mintha azt mondanám nem jön meg néha meg azt mondom, hogy ez se az én hónapom! De mindegy, mert ha megjön akkor majd kari és szilveszter között meg összehozzuk!
Neked nagyon sajnálom, de nygaon jó a vonalzod!

Pendi! Te aztán jó korán kezted a porszinyozást! A fogdokihoz meg köszi a szurkolást, de én nem jutottam be csak apácska! De sebaj a röntgen meg van és igy legalább azt nem kell csinálni egy jó darabig, mert az 1 évig jó!

Csucsu! Igen 27.-én mini topik tali! Eddig ugy néz ki, hogy Zsuék is jönnek! Hát majd meglátjuk, hogy hogy alakul! Szabinának megc jobbulást, bár remélem már jobban van!

Kitty! Hogy állsz a vizsgákkal????

Melaszka! Nagyon eltüntél! Merre vagy???

Kép

Kép

Kép
nócika

Brid! Privi ment!

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
Hat nekem is nagyon jo erzeseim voltak egeszen meg a tegnap elotti napig....az izzadasom se jott :roll: Erdekes modon elso mensi nap jott az izzadas :roll: A vonalzim meg jonak jo csak en mar 2.cn-en vgyok :twisted: A verfolt is menzi nem?Mert nekem egyenlore meg csak ugy van meg :?: :roll: :oops: Ma bezzeg izzadtam,mint a lo :twisted: 2szer oltoztem at :evil:

Minnya nezem a privit 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Brid! Hát szerintem, ha csak folt van akkor az feltétlen jelenti, hogy ez ténylegesen meg is jött! Reménykedjünk! Az izzadás meg hátha most egésszen más miatt van! Hátha neked igy reagál a szervezeted! Én szurkolok neked nektek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Mostt épp takaritanom kéne, de olyan lusti vagyok, hogy az csak na! Inkább jobb ittt ülni kicsit! MOst megy a rádioban Chálinak egy gyönyörü lassú száma!
" Az légy aki vagy! Érezd jól magad!!!""
Hát én most jól érzem magam! Az tuti! Csak takaritani nincs kedvem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Chárli :oops: :lol: :oops: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Jaj! Amugy tegnap elött este elnyaltam egy fagyit esti filmnézés közben! Húúúúú de jó is volt! Ugyhogy ugy voltam vele, hogy tegnap koplalok! De ebből nem lett semmi! mert voltam ott ahol felnöttem és voltam régi szomszédoknál és persze mindenhol azt mondták ne sértsem már meg őket, hogy nem fogadok el semmit! És persze z eggyik helyen a kedvencemmel kináltak! Székely káposztával! Nyami! Imádom! Na azzal nincs is semmi gond csak annyi, hogy azt ugye kenyérrel az igazi! Szal ettem hozzá fehérlisztes kenyeret! Na akkor gonoltam most aztán jöhet az igazi koplalás! Már most olyan éhes vagyok! Apuék meg vadast csináltak amit persze megint nem tudok visszautasitani! Imádom azt is!!! Szal minjá megyek enni! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Az a szekelykapi naon jol hangzik :shock: 8) Folyik a nyalam mikor ilyeneket irtok :twisted: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tegyél magadra egy jó kis pártedlit!!! :lol: :lol: :lol:
Mert én ma apácskának túrós csuszát csinálok mire hazajön! Remélem azt annyira nem szereted, mert nem akarom a kicsi szíved bántani! Bár ilyenek te is tudsz csinálni nem?? Káposztát lehet kint is kapni nem??? Na jól van megyek ebédelni majd késöbb jövök! Addig is vigyázz magadra!! Pusza

Kép

Kép

Kép
nócika

En is megyek mert megyunk kajalni....meg jo,hogy mar megrendeltem magamnak a kajot :twisted: Most a rendelt kajo megy a hutobe holnapra ebednek... :roll:

Van itt kaposzta es tudnek csinalni csak nem tom hogy kell :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Minjá robbanok! Gondoltam mielött lemegyek apuhoz enni kiporszivozom a szobát! erre ez a genyo nem szív semmit! Na kasa! Na akkor fogom nézem a portartoját tök üres szinte A csövekben találtam kisebb porcicákat de még mindig nem szív! Most kimostam a csavaros csöjét és ha száradás után sem szív akkor tuti kinyulok! Még 1 éves sincs ez a porsztinyo! Szal elegem van!

Brid a képit könnyü megcsinálni! Csinálsz egy pörkölt alapot jó sok hagymával és mielött megpuhulna a husi teljesen akkor a kimosott kápit belerakod, majd mikor összefött minden csinálsz egy tejfölös habarást " liszt+tejföl" Félig kihült ételhez hozzáadot finoman belekeverve és utána felforralod! Ha nem sürü az se baj és ha sürü az se baj! Ennyire egyszerü! Jó étvágyat hozzá!

Meg a vacsitokhoz is! Mert gondolom ti már vacsizni mentek! Na most már én is megyek ebédelni! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Szaisztok:)

Ma délelőtt én bizony takaritottam. ajtókat mostam meg szekrényeket. Mostam 3adagot, teregettem, porszivóztam, csempét mostam. Na de volt segitségem. A férjemmel ketten kihasználtuk, hogy nem volt itthon a szabina. Mire is jó az ovi:)
Nekem kicsit kapar a torkom még de nem fújtam az orrom semmi más bajom nincs. Lányomnak meg ennyi sem volt mert kicsit csak az orrát fújta.
remélejük ez igy is marad mert tavaly pont a szülinapján lett náthás. Szegénykém a torta fölött majdnem beájult :(

Nócika: Hú akkro tényleg topic tali lesz:) Remélem Zsuék is eltudnak menni:)

Én ma csirkepörit csinálok nokedlivel.
De előtte megvárom mig a lányom elalszik . Mert most jött haza az oviból. Persze már vége is a szép rendes háznak mert kezd szétpakolni mindent.

Kép
csucsu05

Szia Csucsu!
Szerintem azért nem pakol annyira szét, mert mint mondtad a te kicsilányod nem is olyan! Szal amennyire szétpakol annyira meg szét is kel! Én is mosok meg takaritok, de remélem minjá kiszárad a porszívóm csöve és porszivozhatok tovább! Csirkepöri nyaminyami!! Imádom! Azt ritkán szoktam csinálni, mert apácsak nem szereti! Szal azt csak magamnak szoktam! Szal de jó nektek! Meg az is jó, hogy apácska szokott segiteni neked! Mondjuk nekem is szokott csak Ő nem annyira! Ő inkább a kinti dolgokat szereti csinálni! Szép álmokat a kicsi lánynak!
Amugy Ő csak délig van óviban?? Nem egésznap??

Kép

Kép

Kép
nócika

Na itt lennek 8) Eloszor is a kaja marha fini volt az egyik kedvenc helyemre mentunk 8) Azert sem akartam kihagyni :wink:
Aztan hat apacskaval folyamatos szovitaban vgyunk :? Nem tom megint mi baja bar o azt mondja semmi csak en kotoszkodok mindig :shock: :twisted: :twisted: :twisted: Ugyhogy most hagyom mert en mar egyszer probaltam ugy csinalni mintha mi sem tortent volna de nem vgyok en marhaaa :evil:

Csinalok egy kis lecket :roll: aztan ugyis alvas :?

Noci
Van benne valami,hogy meg nem jott meg teljesen :roll: Most egy kicsit belemhoztad a remenyt :roll: baaar en mar megvettem az LH teszteket kov pe-re mert apa ugye pont 21-en utazik el :( es szeretnem tudni elkaptuk-e avagy sem :roll:

Csucsu
Lanyod alszik mar? 8) Takaritasert nem irigyellek :? Nalunk ma volt a bejarono :wink: :oops: 8) Ja es akartam am irni de asszem meg nem irtam,hogy nalam bordo szinu az ulogarnitura sot a fuggonyeim is es a fal meg ilyen sargas nem is tom en milyen szin 8) Parkettank van es a szoba kozepen meg meleg szinekbol osszeallitva viragok(piros,bordo,narancssarga stb.)szal hasonlo na :D A hazat meg azert irtam merthat ugye nem lakas :wink: Az enyem az lakas es jah az otthonirol beszelek nem az ittenirol :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: akkor te is szereted az élénk szineket:) Nálunk kő van a nappaliban a régi házunkban parketta volt. De nem bántam meg a kővet. sőt.. Ha lehetne a kis szobákba is azt rakattam volna. De igy utolag már mindegy. Majd legközelebb.

Szóvita nem jó. Biztos fáradt de mondjuk ne rajtad vezesse le. Majd kiderül mi a baj ha egyáltalán baj van.

Nócika: igen délig van oviban még januárig mert december 20-án tölti be a 3évet. És betöltött 3évesen ehet ott. Most elvileg szoktatás van csak a lányom rögtön beszokott:)

Kép
csucsu05

Csucsu
Igen szeretem :) Na meg a nappalit melegnek szerettem volna 8) Hat sikerult :wink: Nalunk mar parketta volt ugyhogy az is maradt...de csak a szobakban :roll: en szeretem mert a lakktol kicsit fenyes ra a nagy szonyeg :) A ko talan hideg lett volna :roll: a tobbi helysegben mindenhol ko van viszont :wink:

Noci
Remelem kicsit jobb a lelkiismereted :wink:

Kitty
Milyen lett a vizsga? :roll:

Kata,Melaszka
Jo babazast :) (irigy-irigy)

Zsu
Mar 1hete nem jottel :roll:

Pendi
Te ma meloztal? :roll:

Csajok nekem meg mindig csak verfolt volt es csak reggel :roll: remelem holnapra tortenik mar valami :twisted: Jo ejt csajok :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: A kő nálunk nem hideg igaz van padlófütés. A másik házban is kő volt ott nem volt padlófűtés és tényleg nagyon hideg volt a kő.
De egy szép parketta is nagyon jól mutat.
A vérfolt ha csak annyi volt az nem mensi. Bármi lehet akkor viszont még ebből:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Brid! Ezt csak természetes! Nem hagylak magadra! Meg különben is ki biztasson, ha nem mi! Szal! Holnap feltétlen írj, hogy mi van! És különben is kit érdekel a következő havi LH teszt csomagod, ha most már összejött a baba!
Egyébként párod meg szerintem is kissé el van fáradva! Csak Ő ezt lehet nem érzékeli, hanem Ő ilyen tipus, hogy ilyen! ezen te nem tudsz változtatni! Majd ha hazajö és a két ünnep között nem dolgozik akkor majd kipiheni magát! Addig meg tudom fáj, hogy kötöszködik, és tudom hogy nagyon nehéz de inkább fordulj el! vagy bujjál hozzá és kérdezd meg mi a baja konkrétan! Mert neked ez igy nem jó és ezt TEW nem bírod! Vagy lépjen valamit, mert ebből neked eleged van!
Amugy az én lelkemnek azt hiszem, hogy pont te kellettél! Mert most totál tele vagyok energiával! Köszönöm neked! És egyébként talán tényleg megmtattad, hogy hogy is kell spontán bebabásodni!

Épp most csörgött a telom, hogy a kolléganöm 3x-os nagyika lett! Megszületett Czégel Laura Kitti 3650g és 57cm-rel! Csaszisok lettek, mert vasárnap ota vajudott! Na ez aztán már kemény dolog, de hálistennek mindketten jól vannak!!! :D :D :D

Csucsu! Az jó, hogy a lánykád ilyen hamar és könnyen beszokott az ovba! Igy legalább ezzel már nem lesz gond!!

Amugy megvettük a gyerekszobába a festéket és vettünk szép bordürt! Holnap festi apácska! Kár hogy nem tudok képet feltenni! Pedig ugy szeretnék!!!! :( :( :( :o :? :twisted: :twisted:

Na megyek csucsukálni és Brid holnap feltétlen írd meg, hogy mi van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Bridget: Én meg holnap igérem lefotózom az üvegfestést és felteszem. Már rájöttem hogy kellképet feltenni:)
Mostantól nem ússzátok meg a képeimet:)

Nócika: Milyen szinű lesz a gyerekszoba? Grat a nagyinak az unokához:) Mindegy hogy csaszi lett a vége a fő, hogy a baba és mama jól van:)

Kép
csucsu05

Kép

Na kerem szepen ez a beszed :D En mar epp kihaloban lattam a remenyt amikor itt beindul a pozitiv energie a topikban es meg nekem is erot ad :twisted: Igy kell ezt csinalni csajok :wink: A helyzet az,hogy ugye mar a 3.napja tamponozom magam elso nap csak kis 1fts verfolt :roll: tegnap szinten :roll: Ma reggel meg csak kis barna csik rajta :? :roll: Most ilyenkor mi van :? Most merem a homet mi a helyzet bar nekem menzi elso napjaiban is magas szokott lenni :roll: Van egy olyan erzesem,hogy kesik :? es igy apa pont a kov pe-re nem lessz itthon :evil: Jah amugy a pocim fajdogal nem ugy,mint mikor megvan mert akkor folyamatosan...de most csak neha neha...de fajdogal... :roll: Izzadas ma 1szer volt es nem kellett atoltoznom :shock: pedig 2-3szor kell ejszakankent ilyenkor :roll: Na most megint faj a pocim...szerintem csak kesik...elegge menzis fajas ez :? Estig kiderul :roll: Apacska meg hule mert kezd megfazni :twisted: Ugyanis 10-15fokok vannak es a lelkem egy szal oltonyben megy meloba :twisted: Ok taxival jar de akkor is :twisted: napkozben kiugrik kajaert...aztan este edzeni leizzad,letusol kimegy a hidegre annyi :twisted: Szal tegnap epp fazott mikor elindult a vita es esett is es mar nyugos volt ment volna haza...ez volt a baja...es ma reggelre szepen meg kohog is :twisted: Ami azert baj mert lesz egy nagy vacsora az ismikkel ugyanis tudjatok az egyik isminek babaja szuletett mar irtam rola kajoltunk is egyutt 4esben de most itt vannak a bebi nagyszulei es a babanak lesz egy "udvozlo vacsi" :wink: Megkertek mindenkit ha nathas vgy ne gyere...hat apa szerintem nem fog jonni :twisted: Bar egy etteremben lesz a nagy vacsi de akkor is talan majd o messze ul...de mi van ha en is elkapom :twisted: es akkor en sem mehetek miatta :twisted: Na szal apa ezert nyugi :lol: Olyan mint egy gyerek es ma meg el is aludt :oops:

Csucsu
Na,hogy jottel ra a kepfeltevesre :?: :shock: A kepeket en meg naon szeretem nezegetni 8) Ugyhogy hajra :lol: Nekem is egy rahedli kepem mondjuk en mashova teszem majd fel albumba es elkuldom nektek a linket :wink: De egyenlore meg mindig egy csomo a gepemen van :oops: Miota 1000valamennyi kep fer ra azota csak kattintok ossze vissza es gyujtom oket :lol: Nagyon kiwi vgyok az uvegfestesre engem erdekel :wink: Abbamaradt a pocifajasom :shock: Neked mikor van a nagy nap? :roll:

Noci
Nagyon orulok,hogy segithettem :wink: es nyugodtam barmikor csak irj privit ha valami van majd en megaszondom neked :lol: Hat barcsak a profeta szolna beloled de ahogy elnezem a hom is 36.8 :roll: Az ma nem jo :? De ari vgy,hogy bizol bennem es biztatsz...vegulis amig piri nem jon normalisan addig jah :roll: De sajna jonni fog :twisted: Apacskam ugyeben meg probaltam rahagyni a dolgot de akkor meg aszonta mi van a multkor meg baj volt most meg mar jo? :twisted: :lol: De persze estere mert en mar rahagytam mindent megvolt a beke :wink:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Most neztem csajok a ferty szerint holnap kell megjojjon mert ott a verfolt az ugye meg az elozo ciklushoz tartozik :? ugyhogy 2nap volt verfolt elozo hoban ami azt jelenti,hogy ma is 2nap es akkor szerinte a 25.napon vgyok ma :? ki erti ezt? :? Viszont nekem nov.14-en jott meg multkor aztan voltam nov 21-en az atjarhatosagin azaz 25.cn-em az tegnap volt :roll: ma 26cn mar ha nem ont el piri ma :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Most beszeltem anyuval akinek azt josoltak,hogy agusztus szeptemberben unokaja lesz :shock: :shock: :shock: :shock: Na ezert holnap pipilok egy tesztet ha addig is semmi 8) Es mar nem birok tovabb varni ugyhogy ezennel elfoglalom a laptetut 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?