Jó reggelt!
Húúú, de jó sokat írtatok!
Na, haladok sorba:
Pandácska!
Csak így szabad hozzáálni, hogy sikerülni fog! Nagyon ügyi vagy! Egyébként igenis sokaknak sikerül elsőre!
A gynevac nekem is itt van a hűtőben vagy egy hete, csak lusta dög vagyok, mindig mondom, hogy majd holnap. De ma este korán jövök (8-kor), úgyhogy tényleg beadjuk. (A férjecském adja be, és sajna csak este 10 után szoktunk találkozni, addigra meg már eszem ágában sincs szúratni magam, örülök, hogy élek!)
Dezsina!
Szerintem majd szülés után lefogyunk!
Mit szólsz ehhez a megoldáshoz?
Tényleg nem akarsz tesztelni egyet??? Nem Te lennél az első a történelemben...
Hát a kivizsgálás azért kell, mert a 4 beültiből 2 sikerült. Azért ez nem is rossz arány, ugye? Kérdeztem a dokit, hogy most mi van??? A következőnél is erre számítsak??? Erre őszintén megmondta, hogy nem tudja...Azt mondta, hogy gyakorlatilag minden vizsgálatom megvolt már, minden oké volt, de lehet, hogy valami oka mégis van! (Lehet akár valami összeférhetetlenség a férjemmel, amire úgy reagálok, hogy ellenanyagot termelek a babák felé. Tehát egy idő után "megölöm" őket.-hú, ez elég durván hangzik)
Igazából ezek szerintem nem is rendes vetélések (szerintem nálad sem!)Mert rendesen ez úgy zajlik, hogy él az embrió, erre elkezd az ember vérezni, meg görcsölni,stb. Nálunk pedig úgy van, hogy először elhal a baba (ezt mutatja a lecsökkenő hcg) és csak utána vérzünk.
Sok lombikos topikot olvasgatok, és ez igen-igen gyakori jelenség! Nézd meg csak itt nálunk!
Mindenesetre a doki elküldött immunológiai kivizsgálásra (egyelőre sok vért vettek, ide-oda elküldték, most várom az eredményeket) Gondolom ezzel nincs vége, biztos lesznek még vizsgálatok.
Ezen kívül laborba kellett mennem, sokféle fertőzést néztek (ennek is egy hónap alatt lesz eredménye)
Szóval szerintem ártani biztos nem árt, ha Te is végigcsinálod ezeket. Rossz úgy nekiindulni a következőnek, hogy hiába esel teherbe, úgyis elvetélsz majd...
Viki!
Egy kicsit aggódhatsz ám azért, csak mértékkel!
Már "csak" egy hét az uh-ig?! Csak pihenj sokat és vigyázz magatokra!
Te is gynevacoztál előtte??? Komolyan mondom, kezdek hinni benne!
Reni!
Neked is azt mondom, hogy majd lefogyunk szülés után!
Gondolok ma Rád! Remélem minden simán megy majd és nem kell műtét! Jelentkezz, amint tudsz!
Zsani!
Szóval június? (Én is így számoltam-persze, hisz majdnem egyszerre voltunk legutóbb!) Csak nálam a vizsgálatok eredményétől is függ a dolog!
Fogyás-ügyben a fent említettek Rád is vonatkoznak!
Hát, nem könnyű a koleszban, pláne, hogy 15-25 évesek és speciálisak. Vannak köztük enyhe ért. fogy-ok, de egyre több a magatartászavaros. Mégis szeretek ott dolgozni, csak a munkaidőm nagyon gáz.
Andrea!
Atyaég! Már a 15.hét??? Úgy örülök, hogy ilyen jól vagytok!
Azért jelentkezhetnél kicsit gyakrabban! Tudod, nagyon bírjuk a sikersztorikat!!!
Jucmuc!
Remélem ma megjött végre! El tudom képzelni, milyen nehéz várni! Jó Neked, mindjárt kapod a babákat!
Nyulasz!
Jó, hogy megint írsz!
Asszem veszek lh-tesztet! Most remélem érdemes lesz, a closti után!
Elárulod, hol lehet venni olcsón? (Meg hogy mi a neve, mert azt sem tudom!
) A sima stimuknál két éve használnom kellett, de a Kaáliban meg tudtam venni. Akkor 600 ft volt darabja. Adtak hozzá papírt, de nem dobozban volt, hanem csak sima ezüst tasakban.
Írj kicsit magadról is! Légyszi!!!
Hajnóca!
Hogy nő ez a kisbaba!
Tudtam én, hogy minden rendben!
Ginuska!
Szia itt is!
Hú, imádnám, ha le kéne mondanod a lombikos megbeszélést!
Lexa!
Na végre! Már hiányoztál ám!!! (Eltűnésre nincs ám mentség!
)
Jé! Mi ketten ugyanannyi és ugyanolyan beültin vagyunk túl??? Ezt nem is fogtam fel eddig! (Jó, oké, erre sincs mentség...
)
Ilyen hülye kezeléseid voltak??? Szegénykém!
Remélem most már tényleg minden rendben lesz!
Szóval, mikor is kezdesz?
Aoa csinos hátsója túléli!
Szerencse, hogy nekünk kell a lombikot végigcsinálni, különben asszem igencsak megnőne a halálozási arány a lombikos apucik körében!
Abba a cirkuszba belegondolni is rossz, amit lerendeznének!
Lola, drágám!
Csak pár sort!!!! Kérlek!!!