Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak beköszönök gyorsan, beszedtem a clostit (minden bajom volt tőle), most majd várom a hatást. Ha nem írnék, kinyúltam... :lol: )

Zsani, Jucmuc!
Lassan kezdődik? Megint izgis időszak jön! +++++++

Hajnóca!
Örülök, hogy jól vagytok! :)

Wandrea!
Hú, remélem apa műtétje mindent megold! :D
Az E vitamint a hőmérősöknél olvastam, állítólag segíti a beágyazódást, meg erősíti a sejteket, meg sokaknál ettől lett igazán bifázisos a görbe. Hát, meglátjuk...
A hőmet nem hónaljban mérem ám, szerintem ezért magasabb :oops: .

Dezsina!
Minek fogyóznál??? Nyáron úgyis elkezdesz gömbölyödni! :wink:

Viki!
A 8. hét az már több, mint bíztató! Ne kételkedj már annyit! Az a baba odaragadt 9 hónapra! :D

Reni!
üdv itt! Remélem minden jól alakul majd! :)

Vizkrisz!
Szupi pé-d volt, és látom nem tétlenkedtetek! :) Lehet, hogy az a lombik elmarad? :wink: :D

Kép Kép
backa

Basszus! De rövid az eszem! :oops:

Pandácska!
Szia! :)
A fehérjének csak azért van jelentősége, mert segít kivédeni a hiperstimut. A sikerhez nincs köze.
Ha inszemek alatt is kaptál stimut, akkor azért kisebb a hiperstimu esélye, mert ismerik az "adagodat".
Nekem 4 beültim volt, kétszer lettem terhes, de sajna mindkettőnek korai vetélés lett a vége. (Most vizsgálják, miért)
Én elég sokat pihiztem, nem feküdtem túl sokat, de itthon voltam táppénzen, tök nyugiban.
Igazából szerintem erre sincs recept, van aki dolgozik, utazik, rohangál, mégis összejön, van aki végigfekszi, mégsem. Inkább azért pihentem sokat, hogy a lelkiismeretem tiszta legyen, hogy én mindent megtettem. Szerintem mindig azt tedd majd, ami jólesik. Asszem a szervezeted tudni fogja, mire van szükséged. :)

Kép Kép
backa

Backa,
Igen kaptam inszem alatt is Gonalt és most is azt fogok. Nagyon szépen köszönöm :D Neked mikorra várható a kövi lombik?
Vendég

Pandácska!
Valószínűleg jóval több gonal-t adnak majd, mert inszemnél csak egy-két petesejtet növesztenek, de így azért biztonságosabb a stimu. Szóval én nem sokat izgattam magam a fehérjén. Pláne hogy a tejtől meg a tejföltől egykét éve van valami bajom (szerintem vmi laktóz-allergia lehet, csupa kis piros pötty lesz a homlokomon :roll: ) Inkább joghurtot ettem, de azt se sokat (attól nincs bajom)
A következő július elején lesz, ha minden jól megy, de előbb a kivizsgálások eredményei kellenek majd. Az meg jó sok idő.

Elvileg mától olcsóbbak a szurik, ugye? Hú, de jó lenne! :D

Kép Kép
backa

Backa,
Igen ma már csökkent az ár. Mondjuk én inszem alatt is sok szurit kaptam mert nem reagáltam rá valami jól így gondolom most is kapok bőven. Milyen kivizsgálásaid vannak most? Te amúgy melyik meddőségibe jársz?
Vendég

De jó! Mi már gondolkoztunk, hogy belevágunk-e mégegybe, mert a gatyánk is rámegy már ! Így viszont még belefér! :D
A győri Kaáliba járok.
Nekem is rengeteg szuri kellett, eddig 200ezer alatt nemigen állt meg.

Most immunológiai kivizsgálás van, meg kértek egy jócsomó vérvételt mindenféle fertőzésekről (toxoplasma, rubeola, chlmydia, mycoplasma, ureoplasma, cytomegalovirus). Hát, remélem, kiderül valami, aztán léphetek tovább.

Kép Kép
backa

Backa,
Egy másik topicban egy lány ma vett 450-es Gonalt 15 ezerért egy hónapja én még kb 38 ezerért vettem szóval tényleg jelentősen csökkent :D Nagyon sok sikert kívánok neked és remélem hamar megtalálják hogy mi volt a probléma!
Vendég

Backa,
én szájban mérem. Akkor sem kellene magasabbnak lennie? :roll: Több topikon is nézegettem a görbéket, de mindegyikhez képest kihülőben vagyok 8) Ma is 35.9 volt. Kíváncsiságból kezdtem el, uh-on már rég voltam, így igazából nem tudom, van-e peteérésem, talán így kiderül.
Mi bajod volt a clostytól? Hány napig szedted?
Bárcsak már műtét előtt állnánk! De még odébb van :evil:

Vizkrisz,
csak maradjon is fenn a hőd még vagy jó pár hétig! :D

Pandácska,
ahogy Backa is mondta, a siker szerintem se a bevitt fehérjemennyiségtől függ. Ha a halat szereted, azt is ehetsz.
Tavaly én is Gonalt (plusz Merionalt) kaptam, lórugásnyi egységekben, mert nehezen reagáltam.

Kép
wandrea

Wandrea,
Köszi a választ :D
Vendég

Pandácska!
Köszi! :)
Hú, akkor tényleg lement az ára! :shock: Kiráááály! :lol:

Wandrea!
Dologidőben netezgetünk, mi? :wink: :lol: A suliban vagy?
Én délután megyek, tegnap voltam 12 órát ügyeletben. Majd megevett az unalom, de be kell vallanom, nemigen ismerek könnyebb pénzkereseti lehetőséget! :oops: Kár, hogy az adó elviszi! :evil:
Szerintem lent picit többet mutatna, de mindenkinek más az alaphője. A szájban mérésről azt is olvastam, hogy nem mindig pontos, mert ha pl nyitott szájjal alszol a mérés előtti időben, akkor csal.
Mégis mikor lesz már az a műtét? :evil: Ezt úúútálom a legjobban! Megvan a megoldás, de várni kell! :evil: Mer' olyan marhára ráérünk...
A clostit a 3. cn-tól szedtem 5 napig, napi kettőt. Hányingerem volt, meg rossz közérzetem, meg idegbeteg voltam, meg fájt mindkét petefészkem, meg a látásommal is volt valami, olyan homály-féle (mintha a napról sötét szobába mentem volna) Más bajom nem is volt! :lol: :lol: :lol:
Szombaton este vettem be az utolsót, mára már semmi bajom. Asszem megmaradok! :lol:

Kép Kép
backa

Backa,
hát ez jól hangzik, mármint a clostys tűnetek. Apa biztos odavót érted :wink: :lol:
Ja, munkaidő :oops: Hazalógtam, van három lyukasom. De azért nincs olyan jó dolgom, vissza kell mennem, próbaérettségi egész héten este 6-ig, felügyelek.
12 óra? Nem rossz! Ha belegondolok, én is letanítom az óráimat, gyerünk haza, magánozok 4 órát, ugyanott vagyok. Sokszor még este fél hétkor is órám van :oops: De kő a píz, sajna :lol: Még jó, hogy a fiam sincs otthon délután, edzés és szakkör hegyek, csak este van együtt a család.
Nem tudom, nyitott szájjal alszok-e. Majd megkérdem apát :lol: legjobb, ha megkérem, állítson be ébresztőt úgy félóránként és kukkoljon meg. Tutit örülni fog neki :lol:
Használtál te már lh tesztet? Érnek valamit? Egyszer néztem a dm-ben, de elég drágának tűntek, így nem vettem.
Neked volt valamilyen spéci vizsgálatod az első lombik előtt? Pct vagy összeférhetetlenségi? Nekm egyik sem, nem kellett volna ezt is megcsináltatnunk? Felmerült bennem, hogy mi van, ha...?
Holnap apának genetika, attól függ, mikor lesz eredmény, 3 hét kb. utána kapunk időpontot műtétre. A nyárnak tehát lőttek. Én meg csak öregszem- öregszem... Kép

Kép
wandrea

Sziasztok Lányok!

Pandácska!
Üdv a fedélzeten! 2 lombikom volt. Az első után feküdtem, nem csináltam semmit. Nem sikerült. A másodiknál csak 3 napot pihentem, el is indult, de úgy mint Backának elmentek... pedig ketten voltak. Ebből azt vonom le, hogy mindegy ki mit csinál utána. A másodiknál ittam teákat, banánturmixot, husikat ettem. Az elsőnél nem voltam biztos benne, hogy tényleg sikerülni fog, a másodiknál tudtam végig, hogy pozitiv lesz a teszt! Nagyon fontosnak tartom, hogy hinni kell benne és nagyon kell akarni. Bevallom a másodiknál megfodult a fejemben, hogy legalább addig jussak el, mint pl. Backa, hogy legalább + legyen. Hát ez be is jött. Szóval kitartás! Mennek a drukkok ezerrel!!!!!

Backa!
tényleg pocakosodom :lol: , de ez zsíros.... Amúgy még nem jött meg, :lol: pedig múlt hét csüt.re vártam... Még nem heverte ki a szervezetem a megprobáltatásokat...

Wandrea!
LH tesztet próbáltam és nem láttam semmit rajta. Nem tudtam megkülönbböztetni a piros szinárnyalatokat... A hömérőzés sem bizti, mivel a neten azt írta, hogy nincs p.é.em, de a vérvétel meg kimutatta.
dezsina

Szegény uram ölég türelmes ember. Bár sokat nem kellett szenvednie, alig találkoztunk. Ő is folyton dolgozik, én is eleget vagyok távol. Úgy utálom ezt! Reggel fél 7-kor indul, este 8-9kor jön haza. Én meg 3-ra megyek, 10 után jövök. Szóval majdnemhogy csak együtt alszunk! Visszasírom ám a jó kis táppénzes időket! A kollégiumi munkaidőnél nincs rosszabb. Most főztem vacsit, de mindig olyat kell kitalálni, amit normálisan meg lehet melegíteni este. :roll:
Bár látom, neked se könnyű. A próbaérettségi is nagy találmány, mondhatom!
Apát boldoggá teszed majd, asszem, ezekkel a feladatokkal! :lol:

Az lh-teszten már gondolkodtam, de nekem pláne drága lenne, mert lövésem sincs, kb mikor van pé-m. Tehát jó sokat meg kellene csinálnom. Állítólag jó, lehet, hogy most a clostis hónapban vennem kéne!

Spéci vizsgálatom nem volt, csak az alapok. A pct-nek lombiknál nincs is értelme, mert azzal csak azt nézik, mennyi sejt jut át a méhnyakon. (Mellesleg jó lenne tudni, mert a spontánnál van jelentősége!)

Délelőtt hívtam az immunos dokit, még nincs meg az összes eredményem, 1 hét múlva kell újra telefonálni. :roll:
A labort a múlt héten intéztem, azt mondták kb 1 hónap múlva érdeklődjek telefonon! :shock:
Szóval jobb híjján most én is csak öregszem - öregszem.. :lol:
(Na meg igyekszem - igyekszem is itten házilag! :oops: )

Kép Kép
backa

Pandácska! :)

én is csatlakozom az előttem szólokhoz, a fehérjét illetően.Igaz én a ET után sok tonhalat ettem Rio mare-t kukorica és babsalátával...imádom.:) (ha nem lenne olyan drága minden nap azt enném )Mi a párommal a stimu előtt egy héttel kezdtük beadatni a gyenevacot,3-3 ampulla ment be, mi megvagyunk győződve hogy az is segített.én mindig nagyon rosszul reagáltam a stimura sosem lett sok sejtem a legtöbb 6 volt, de 4 volt az átlag..nagyfogyasztó voltam,ahogy a dokim is mondta...
Én feküdtem,igaz fel fel keltem,mosogattam, mászkáltam,vezettem, de több időt töltöttem ágyban...az esett jól, és a mai napig is sokat alszok pihenek. Nagy lusta disznó lettem :) de a mai napig az a legkényelmesebb számomra.

Backa!:)
én akkor is félek, mert a tünetek a mai napig elkerülnek, volt egy hét amikor hányingerem volt és néha néha rókakomáztam,de mára még a cickóm se érzékeny csak nagyok és eresek, hányinger meg semmi...ezért is félek.A párom mindig nevet rajtam, mert azzal indítom a napot, hogy be a lázmérőt....:)
A clostytól én is rosszul voltam, hőhullámok kerülgettek...barátnőmet meg 1 hónap után hányinger, és annak az oka már rugdos a pocakban... remélem nálad is lesz ilyen "mellékhatás". Pedagógus vagy??? lehet kérdeztem már...

Wandrea!:)
szerintem minden oké a lesz a műtét után jönnek majd sorra a kis andikák... :)

Hajnóca! :)
várom a részletes beszámolót!!!!! :)

mindenkinek szép napfényes napot!!!!
Vendég

Szia Dezsi!
Pocak-ügyben én sem panaszkodom: itt a nyár, én meg fél órákat próbálgatom a ruhákat, melyik takar legjobban! :evil:
Ha végre terhes leszek, az lesz a legjobb, hogy nem égő a nagy has! :lol: :lol:
Nem jött meg??? Tesztet csináltál már?
(Nekem a vetélés utáni ciklusom 32 napos volt)

Kép Kép
backa

Szia Viki!
Mindig fáziskések! :oops:
Pedig már készülnöm kellene, nemsokára robogok dolgozni.
(Nevelőtanár vagyok egy szakiskolai koleszban.)
Szerintem örülj neki, hogy nincsenek kínzó tüneteid! Pihizz sokat!
A mellékhatás tekintetében remélem, igazad lesz! :wink:

Na, lányok! Befejezem! Még hajat kell mosnom, és 1 óra múlva indulok! :roll:

Kép Kép
backa

Dezsina,
Én nagyon hiszek benne hogy elsőre sikerül úgy érzem így lesz persze nem tudhatom de nagyon pozitívan állok hozzá sikerülnie kell!! Köszönöm a válaszod :D

Vikimi,
Most volt egy Gynevac kúránk. Köszönöm neked is :D
Vendég

Pandácska!
Nagyon szorítok Neked!!!! Nagyon tetszenek a képek amik megjelennek a neved alatt!!!

Vikimi!
Nyugi! Minden rendben van!!! Mikor mész dokihoz?? :?:

Backa!
:lol: Én is ugyanigy gondolkodom, keresem a ruhákat, amik takarják a "lényeget". :lol: Én most a 33. napon vagyok... A cicim fáj, de a hőm nem terhes állapotot jelez. No majd meglátom :roll: De ez most nem foglalkoztat. Abszolúte kikapcsoltam magam :wink: Miért kell Neked pontosan ez a vizsgálat? A két vetélés miatt. Nekem is ez a 2. Lehet, nekem is el kéne beszélgetnem a doktorbácsival :idea:
dezsina

Dezsina! :)

dokihoz még 1 hét múlva megyek,25-én, addig olyan sok idő van még!

Pandácska!:)
a gyenevac csak jót tehet, szortíok nektek!
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az üdvözlést.!!

Vikimi!
Két éve járssz a kaáliba?
Az igen! Én csak egy éve,de már elég türelmetlen vagyok.
Megékdezhetem,hogy miért kellett lombik?

Pandácska!

Nekem három ismerősömnek is elsőre sikerült!!
Biztosan sikerülni fog!!

Backa!
rajtam is van elég sok felesleg.
Én pl nem tudom,hogy mit fogok fevenni nyáron.
Borzasztóan nézek ki a nyári ruháimban.

Vizkisbarack!

Nagyon köszönöm neked a felvilágósítást!
Jó,hogyaz ember ilyen segítőkész emberekkel van körülvéve.
Holnap méssz ugye?
Nekem holnap szívják le a cisztámat!!
m. reni

Vikimi,Dzsenina,
köszönöm :D

MReni,
Sok sikert a holnapi ciszta leszíváshoz. Neked mikor indul a lombik?
Vendég

Reni! :)

igen 2 éve, igaz volt egy 8 hónapos kihagyás mert besokaltam.Kiskatonák miatt kellett lombik, majd mivel 2x is beindult de nem maradt meg összetett eredetűeknek számítottunk, pedig nálam sosem mutattak ki semmi eltérést, sőt mára apáromnál is minden a legnagyobb rendben van...így ha ezt nézzük egy nagy ? a kérdés.A lényeg, hogy már itt növekszik a Moszatmanó, és iszonyatosan féltem, mindenre figyelek,pedig jó lenne kikapcsolni!
holnapra neked sok sikert!!!!

Kilók!? :lol: :lol:
azok a fránya kilók....nekem most az utolsó stimunál jött fel kb 3 kg ami szépen meg is maradt, de remélem ezt csak jót tesz....
nekem a doki mindig azt mondta, lombik előtt soha ne diétázzunk...a hosszabb kihagyás alatt 12 kg ment le rólam :) de rég volt, de most remélem csak hízni fogok...

HAJNÓCA???????
Vendég

Pandácska!

Én már szívem szerint holnap mennék lombikra,de mint tudjuk ez nem olyan egyszerű.
Ha letudják szívni a cisztát,és nem kell hozzá műtét akkor szaladok visza a kaáliba,hogy beszéljek a dokimmal.
És minél előbb induljon a dolog.
Már nagyon várom.
És nállatok mi a gond,hogy lombikozni kellet?
m. reni

vikimini!

köszi a drokkot!
Hányat ültettek vissza?
Hány hetes vagy?
A Bodnár dokinak is nagyon sok betege van,elképesztő mennyi pár küzd hasonló próblémával.
m. reni

Reni,
Elzáródott jobb oldali petevezeték és peteérés hiánya. Időpontod már van lombikra? Rajta vagy a listán? Te melyik Kaáliba jársz?Nálatok mi a probléma?

Vikimi,
Te vagy az aki most babát vár és írtál a Kaális topicba? Bocsi ha nem :oops:
Vendég

Pandácska!

Steril II.Ez azt jeleni,hogy endometriózis ,járható petevezeték,
3.sikertelen inszem.elvileg már régóta terhesnek kéne lennem.
De mégse vagyok.Nekem az endómetrízisom miatt ,javasolják a lombokit.Mert nagyon hamar kiújul,most is van egy cisztám azt előbb le kell szívni és utánna ha minden rendben mehetünk lombikra.

A férjem katonái tökéletesek,azt mondta a doki,hogy ritka az ilyen jóminőségi katona,és még sem sikerül a terhesség.Szóval röviden ennyi.Ja és szeptemberbe lessz 4éve,hogy a babát szeretnénk.

1év sikertelenség után mentünk dokihoz,a 4.doki aki felismerte,hogy valami baj van.Jöttek a kezelések műtét rengeteg hormon inszeminációk stb.Én dúrván 3éve járom a dokikat és kezelgetnek, közben az állásomból is kirúgtak,most MUNKANÉLKÜLI JÁRADÉKON VAGYOK de soha nem adom a fel a küzdést, hogy kisbabám legyen.

Bocsi,ha ilyen kissé lelki traktás voltam.
m. reni

Pandácska! :)

igen én vagyok, nekem ott valahogy nem jött össze egy tartós beszélgetés, nem nagyon tudtam becsatlakoztni a dolgokba.

Reni! :)
2-t kaptam vissza egy 9 és egy 6 sejteset, és elvileg 8hetes 3napos vagyok...de még nem merek örülni felhőtlenül, hiszen ez még annyira az eleje a dolgoknak. Mi 3 éve akarunk babát, én is elveszetettem az állásomat, amint kiderült már nem hosszabbították meg a szerződésemet a köv.tanévre, pedig azon a szakon nem volt senki, csak én :) ez van.
Vendég

Vikimi,
És hogy érzed mostanság magad? Hányinger ugye elkerül?

Reni,
Kirúgtak? Hát az nem jó :? De jó hogy nem adod fel és csak mész előre ebből így tuti baba lesz :wink: Melyik Kaáliba jársz? Már felírtak a lombikos listára?
Vendég

Pandi!:)

Biztosan emlékszel pont ezért kezdtem írni a kaális topikba, mert nem voltak tüneteim, és totál biztos voltam benne hogy, nem sikerült...nos a mai napig sincs igazán tünetem, a cicim nem érzékeny, a hányinger 2 napig tartott és most semmi...ezért is vagyok egy kicsit besz..., remélem nem lett semmi baja a picinek. :shock:

Nálad az inszemeknél mit mondtak a dokik? Miért kell mégis lombik? 8lehet írtad, de kighagy az agyam ostanában :) )
Vendég

Vikimi,
Lehet csak nagyon jó baba és megkíméli az anyukáját :wink:
Azért mert nem biztos hogy a bal oldali petevezetékem átjárható még hsg-nél nyomás hatására volt az. A másik meg hogy sok szurit kaptam inszemnél (másnak csak pár szem closti elég) és ezzel az erővel akkor lombikozhatok is persze ott több szuri kell de nem is csak 5-10% az esély mint inszemnél.
Vendég

Sziasztok!

Tegnap voltam a dokinál, júniusban kezdhetek. A pozitív teszt miatt kell várnom 3 hónapot, de jó ez igy. Nekem az lenne a legjobb, ha a júliusig sikerülne, mert akkor lesz a Máté 2 éves, és utána már nagyon kevés pénzt fogok kapni. Ha sikerülne (fog :) ), akkor meg visszamennék papiron dolgozni és állományba mennék. Ezt megtudom csinálni, mivel anyukám volt a fönőköm, mert engem is kirugtak a "rendes munkahelyemről" a sok doki miatt.
A gyogyik tényleg olcsóbbak tegnaptól. Azt mondta a doki, hogy a kb. 180 ezres költség igy 100 ezerre csökken le. Így se kevés, de ez is sokat számít.

Backa
Nem lehet könnyű koleszosokkal, gondolom kicsit mindenki lazább akar lenni, ha már elkerült a szülői szigor alól.
A kilók......hát.....jó lenne júniusig fogyni egy kicsit. Én nekem a kezelések nagy mellékhatása volt a kilók. 3 év alatt 20 kiló jött fel. De mindig azt mondtam és mondom is, hogy nem baj, legyen baba, mert az számít igazán és nem a kilók.

Viki
Biztos minden rendben van. Beszélj sokat a pocakodnak, meg simogasd, most még lehet....állítólag a vége felé már nem ajánlott. Szorítok Neked, azért olyan jó, hogy van köztünk pocakos :)

Judit
Most Te leszel kicsit előrébb, úgy várom, hogy kezdjél. Már nem akarnak sokáig dideregni a babók a hidegben, meleg pocakra vágynak. Igyekszek írni este mailt.

Reni
Remélem hamar leszívják holnap azt a cisztát, szorítok nagyon. Aztán jöhet a lombik. Bízni kell benne és sikerülni fog. Én az inszemekben nem bíztam, már alig vártam, hogy mehessek a lombikra és sikerült is elsőre. Itt vagyok jó példának :lol:

Pandácska
Én feküdtem az első lombik után, de igazából talán csak azért, ahogy a Backa is írta, hogy nyugodt legyen a lelkiismeretem, hogy mindent megtettem. Most volt február végén egy fagyis visszaültim, ami nem sikerült. Most már nem tudok annyit feküdni, mint az elsőnél, de nem ezen múlt szerintem. Attól mert mosogat, tesz-vesz az ember, még nem lehet baj.
Mikor lesz a beültid? Lehet, hgoy írtad, csak kicsit most lemaradtam
:oops:

Na megyek, mert szerintem lassan ébred a Máté, aztán már estig nincs megállás :lol:

Zsani
Vendég

Vikimi!

Megnyugtatni szeretnélek!!! Nekem sem volt és most sincs olyan tipikus kismamis tüneteim.Mindenki másképp éli meg a terhességet!!!Nem szabad arra gondolni,hogy mi az általános és Neked miért nincs,biztos valami baj van,Na jó... Én nekem is ilyen gondolataim voltak,mint most Neked... :lol: De feleslegesen paráztattam magam!!! Ott van az a Baby,nyugi! :wink:

Kép
andrea23

Pandacska,

Udv. itt is! :D

Zsani,

Annyira örülök, hogy nemsokara kezdesz! Nekem meg sajna nem jött meg, igy meg nem is telefonaltam. De mar nagyon erzem! Alig varom mar, hogy telefonalhassak a Kaaliba!

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Backa!

Én használtam és használok is LH tesztet.Atom pozitív szokott lenni,a második csík sokszor erősebb az elsőnél is.Kb 2 napig.Aztán halványul.5 db van a dobozban,és van benne egy számolási segítség,hogy a ciklus hosszához képest mikor érdemes az elsőt megpróbálni.Nekem most 32 napos volt a ciklusom,és ha ebből levonok 14-et,ott volt + az LH teszt.Mert állítolag az ovuláció utáni időszak mindig 14 nap.És tényleg annyi szokott lenni.Szerintem próbáld ki nyugodtan,így könnyű kiszámolni.

Viki!

Az a Rió mare mexicois az nagyon finom!Pedig én nem igazán szeretem a halat,de ez tuti bejött.De már 600 felett van az ára.És szerintem kissebb is a doboza.
Vendég

Sziasztok!

Viki jön a részletes.
Tegnap sajnos nem tudtam feljönni. :cry:

Nos:
27.én voltunk genetikai uhon. Ott mindent rendben talált a doki. Akkor 290got mért a gép. 11én a 'rendes" nőgyógyászomnál voltunk. Szépen fejlődik és ő sem látott semmi rendellenességet. Nem a megszokott magzatpózban helyezkedett el, hanem úgy hogy a lábainál voltak a kezei. :) Láttuk amint ásított és kortyolt a magzatvízből. Ezt vissza is játszotta a doki.
453got mért a combcsontból. !!!! Vagyis alig két hét alatt 150got hízott a kis csöpp. Csinált 'útlevél"képet, de nem lett olyan jó. :?
24.én megint kell mennünk genetikai uhra.
A pocakom nő rendesen. :roll: Lassan nem lesz olyan nadrág és felső ami jó lenne rám. :lol: Már várom, hogy nagyon jó idő legyen, mert akkor tudok szoknyázni és ruházni.

Szinte még mindig hihetetlen, hogy babások vagyunk. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kép Pocak 19 hetesen

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok Lányok!

Hát én jól eltűntem... :oops:
Mentségemre szolgáljon az utóbbi időben kiütött a kezelés. Az endometriózisra kapott hormon+a gyógyszer együtt felnyomta az égbe a vérnyomásomat és folyton rosszul voltam. Mostmár jól vagyok csak kómás a bogyó miatt amit a vérnyomásra adtak... :twisted: ördögi kör :wink:

Vikimi, Andi!
Örömmel olvaslak benneteket. Pocaksimi kismamik! :D

Andi, Backa, Dezsi!
Itt a tavasz, énekelnek a csicsergők, dúl a láv :lol: Várom a piros csíkos zebrákat tőletek! :lol:

Juc!
Küldök egy pár menzimanót, hogy minél hamarabb telcsizhess! :P

Panda!
Nekem 4 beültetésem volt (3 stimus + 1 fagyi), feküdtem, dolgoztam, sétáltam, kirándultam... szóval minden verziót próbáltam és állítom nem ettől függ. Az a lényeg, hogy azt tedd amihez kedved van. A cél, hogy eltereld a gondolataidat és a sikerre koncentrálj!

Zsani!
Június már mindjárt itt van! :D Gyönyörű ez a Máté fiú, levettük a mintát Apával! :lol:

Reni!
Nekem is endom van... vagyis remélem már csak volt. :roll: :)
Májusban kapom rá az utolsó szurit.

Lola!
Ne izgulj! Bár titkon remélem, hogy 9 hónapig nem jön meg az a menzi! :D

Hajnóca? Julika?

Na megyek pihizek még kicsit! :D
Pussz mindenkinek!
Vendég

Hajnóca!

Grat...szép a poci is! Annyira jó hogy minden rendben veled-veletek :lol:
Vendég

Hajnóca ezek olyan jó hírek... :D
Milyen boldogok lehettek!
Simizd meg helyettem is a pocakodat! :D
Vendég

Vikimi!

Azt írtad, hogy a stimuval együtt kezdtétek el beadatni a gynevacot. Végig adtad a stimu alatt? Mikor adtad az utolsót? Mondtad a lombikos dokidnak?
Én gondolkodom rajta, hogy jövőhéten kiíratom a dokimmal mindkettőnknek. Kb. 3 éve már végigcsináltam egy kúrát, de akkor csak én.
10 naponta kell beadatni? Má' olyan régen volt, nem is emlékszem. :oops:
Előre is köszi! :D
Vendég

Mnzsani,
Hát én úgy számoltam ha minden jól megy akkor kb. 3,5 hét múlva.

Lexa,
Köszi :D és a gynevacot 10 naponta kell pontosabban 7-14 nap között lehet választani de a legjobb a 10 nap.
Vendég

Panda!

Köszi! :D Akkor most keresek egy naptárt és számolunk...
Apa meg fintorog marhára és olyanokat mormol, hogy persze... az ő csinos hátsója is legyen szita... :twisted:
Vendég

Lexa,
Én is beadattam a páromnak nem örült neki de legalább látványosan szenvedhetett és szerintem ezt élvezte :lol:
Vendég

Már én is látom szomorú sorsomat... ahogy árnika krémmel kenegetem a "csinos" hátsóját, közben ő fagyit majszol, hogy enyhítse az iszonyú fájdalmait :twisted:
Vendég

Jó pihit mindenkinek!

Reni!
Szorítok a holnapi ciszta leszíváshoz! :arrow:
Vendég

Lexa! :)
a 3.egyben az utolsó gyenevacot a leszívás előtt kaptuk 3 nappal, hetente adattuk be(hétfőnként) nagyon húztuk a lábunkat, együtt nyafogtunk féloldalasan fekve az ágyba.... nekem nagyon fájt mindig :) . a gyenevac kúránk abból kifolyólag tolódott ki a lombikig, hogy akkor lehetett ismét kapni.Úgy voltunk vele belevágunk, ha van valami gond az úgyis kiderül az előzetes vizsgálatok alatt...

Hajnóca!:)
szerencsére minden rendben van veletek, már nagyon kezdtem aggódni, mert nem jelentkeztél, de mostmár megnyugodtam.A pocakod is szépen formálódik.Neked vannak kismamis hányingeres tüneteid???

Andi!:)
köszike, de én egyszerűen ilyen para vagyok... de megnyugodtam, hogy neked sisncs semmi jellemző tüneted. Viszont nekem az arcomat, jobban mondva az álamat megtámadták a pattanások, soha nem volt egysem a 27 évem alatt és most meg minden reggel egy újabb vigyorog a tükörből vissza :( ... ez normális? ilyenkor nem kisimul a bőr?

Nyulasz! :)
az a legfinomabb, és valóban nagyon felment az ára és a doboz mérete meg össze.. :( én mindig meglesem melyik boltban akciós, akkor támadok és raktározok :)

mindenkinek minden jót! :)
szép álokat!
Vendég

Jó reggelt!

Húúú, de jó sokat írtatok! :D
Na, haladok sorba:

Pandácska!
Csak így szabad hozzáálni, hogy sikerülni fog! Nagyon ügyi vagy! Egyébként igenis sokaknak sikerül elsőre!
A gynevac nekem is itt van a hűtőben vagy egy hete, csak lusta dög vagyok, mindig mondom, hogy majd holnap. De ma este korán jövök (8-kor), úgyhogy tényleg beadjuk. (A férjecském adja be, és sajna csak este 10 után szoktunk találkozni, addigra meg már eszem ágában sincs szúratni magam, örülök, hogy élek!)

Dezsina!
Szerintem majd szülés után lefogyunk! :P Mit szólsz ehhez a megoldáshoz? :wink: :lol:
Tényleg nem akarsz tesztelni egyet??? Nem Te lennél az első a történelemben... :wink:
Hát a kivizsgálás azért kell, mert a 4 beültiből 2 sikerült. Azért ez nem is rossz arány, ugye? Kérdeztem a dokit, hogy most mi van??? A következőnél is erre számítsak??? Erre őszintén megmondta, hogy nem tudja...Azt mondta, hogy gyakorlatilag minden vizsgálatom megvolt már, minden oké volt, de lehet, hogy valami oka mégis van! (Lehet akár valami összeférhetetlenség a férjemmel, amire úgy reagálok, hogy ellenanyagot termelek a babák felé. Tehát egy idő után "megölöm" őket.-hú, ez elég durván hangzik)
Igazából ezek szerintem nem is rendes vetélések (szerintem nálad sem!)Mert rendesen ez úgy zajlik, hogy él az embrió, erre elkezd az ember vérezni, meg görcsölni,stb. Nálunk pedig úgy van, hogy először elhal a baba (ezt mutatja a lecsökkenő hcg) és csak utána vérzünk.
Sok lombikos topikot olvasgatok, és ez igen-igen gyakori jelenség! Nézd meg csak itt nálunk!
Mindenesetre a doki elküldött immunológiai kivizsgálásra (egyelőre sok vért vettek, ide-oda elküldték, most várom az eredményeket) Gondolom ezzel nincs vége, biztos lesznek még vizsgálatok.
Ezen kívül laborba kellett mennem, sokféle fertőzést néztek (ennek is egy hónap alatt lesz eredménye)
Szóval szerintem ártani biztos nem árt, ha Te is végigcsinálod ezeket. Rossz úgy nekiindulni a következőnek, hogy hiába esel teherbe, úgyis elvetélsz majd...

Viki!
Egy kicsit aggódhatsz ám azért, csak mértékkel! :) Már "csak" egy hét az uh-ig?! Csak pihenj sokat és vigyázz magatokra! :)
Te is gynevacoztál előtte??? Komolyan mondom, kezdek hinni benne! :D

Reni!
Neked is azt mondom, hogy majd lefogyunk szülés után! :lol:
Gondolok ma Rád! Remélem minden simán megy majd és nem kell műtét! Jelentkezz, amint tudsz! :)

Zsani!
Szóval június? (Én is így számoltam-persze, hisz majdnem egyszerre voltunk legutóbb!) Csak nálam a vizsgálatok eredményétől is függ a dolog!
Fogyás-ügyben a fent említettek Rád is vonatkoznak! :wink:
Hát, nem könnyű a koleszban, pláne, hogy 15-25 évesek és speciálisak. Vannak köztük enyhe ért. fogy-ok, de egyre több a magatartászavaros. Mégis szeretek ott dolgozni, csak a munkaidőm nagyon gáz.

Andrea!
Atyaég! Már a 15.hét??? Úgy örülök, hogy ilyen jól vagytok! :) Azért jelentkezhetnél kicsit gyakrabban! Tudod, nagyon bírjuk a sikersztorikat!!! :D

Jucmuc!
Remélem ma megjött végre! El tudom képzelni, milyen nehéz várni! Jó Neked, mindjárt kapod a babákat! :D

Nyulasz!
Jó, hogy megint írsz! :D
Asszem veszek lh-tesztet! Most remélem érdemes lesz, a closti után! :wink:
Elárulod, hol lehet venni olcsón? (Meg hogy mi a neve, mert azt sem tudom! :oops: ) A sima stimuknál két éve használnom kellett, de a Kaáliban meg tudtam venni. Akkor 600 ft volt darabja. Adtak hozzá papírt, de nem dobozban volt, hanem csak sima ezüst tasakban.
Írj kicsit magadról is! Légyszi!!!

Hajnóca!
Hogy nő ez a kisbaba! :D Tudtam én, hogy minden rendben! :D

Ginuska!
Szia itt is! :D
Hú, imádnám, ha le kéne mondanod a lombikos megbeszélést! :wink: :D

Lexa!
Na végre! Már hiányoztál ám!!! (Eltűnésre nincs ám mentség! :evil: :lol: )
Jé! Mi ketten ugyanannyi és ugyanolyan beültin vagyunk túl??? Ezt nem is fogtam fel eddig! (Jó, oké, erre sincs mentség... :lol: )
Ilyen hülye kezeléseid voltak??? Szegénykém! :( Remélem most már tényleg minden rendben lesz!
Szóval, mikor is kezdesz?
Aoa csinos hátsója túléli! :lol: Szerencse, hogy nekünk kell a lombikot végigcsinálni, különben asszem igencsak megnőne a halálozási arány a lombikos apucik körében! :lol: :lol: :lol: Abba a cirkuszba belegondolni is rossz, amit lerendeznének! :lol:

Lola, drágám!
Csak pár sort!!!! Kérlek!!! :)

Kép Kép
backa

Backa,
Akkor sok sikert a mai Gynevachoz ügyi párod lehet hogy beadja neked :lol:
Vendég

Köszi Pandácska!
Hát, ennyi lombik után finoman szólva is profi! :lol:
Simán beadta a progiszurit is, pedig az olajos és mindenki ijesztgetett vele. A Kaáliban is kifejezetten le akartak róla beszélni, azt mondták, mindenképpen keressek egy eü-st, aki beadja! :roll:
Hű, már csak 5 nap és mehetsz a dokihoz! :D

Kép Kép
backa

Backa,
Legalább így nem kellett rohangálnod és szépen otthon megkaptad ez nagyon jó. Igen már csak 5 nap nagyon várom kivi leszek hogy mit fog mondani a doki és hogy mikor kezdhetek pontosan :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?