Új privát üzeneted érkezett!

Csip- Nagyon jol haladtok a lakas felujitassal.....Ez sajnos baromi faraszto, föleg ha mellette meg melozik is az ember :? De kitartas!!!Nagyon szep lesz a vegeredmeny :D

Zsu-En nagyon remelem, hogy most mar a tavasz jön :wink:

Ediii- Most olvasom, hogy akkor meg majd most lesz az inszemed :wink: Kepbe kerültem!! :D

KépKép
gyancsi

Es loptam egy tetüüüüüt :D

KépKép
gyancsi

Ancsi
Gyűjtsed is :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Megjött erre is az eső :? , de legalább egy előnye van, hogy elolvad a hó :D

Hoztam képet a készülő babasarokról, még majd szeretnék a kiságy mellé tenni a falra pár szivacsképet vagy valamit...
Tegnap kivasaltam a kisrucikat és bekerültek a helyükre :)

Kép
Kép
Kép
Kép

Ezt a kiscipőt nem tudtam ott hagyni a Tescoban, annyira cuki falat.. 1850 volt az eredeti ára :shock: és 550 ft-ra levolt árazva.. muszály volt megvennem :lol:

Szép hétvégét mindenkinek!!!
Vendég

sziasztok!

élek, csak ezer fele szakadok.. bocsika, hogy nem jöttem, de azért olvaslak ám Titeket... most is futok, de előtte:

Zsuzsik! nagyon boldog névnapot!!! legalább mára is jut egy köszöntés Nektek!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsa nagyon boldog szülinapot így utólag is!!!!

Puszillak Titeket!

Kírus gyönyörű a babasarok!!! :lol: :lol: :lol:

szép hétvégét mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

sziasztok!

Kismamik, hogy viselitek ezt a borzalmas időt???
Kirusom, hű, ti már jól álltok! Megvan már minden a picinek. Az a cipő, nagyon édes!!!
Boldog névnapot kívánok én is a Zsuzsannáknak és Ancsa, neked meg boldog szülinapot!!!
Épp most hívtak a kórházból, hogy teljesen rendben vannak az eredményeim. Nem is mondtam... a baba már 1300gr és szép hosszú lábai vannak :) a drimki volt akadva, hogy másfél héttel nagyobb :)

Mégsem fixáltuk le a szülés időpontját :(

Kép
Kép
onlány

jééééééééééééééééééé, miért váltott át a vonalzóm???????????????????????????????????? Egy pocakpuszilós volt!!!! Ellopta valaki! :shock:

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Hozzám megérkezett piri őnagysága, de nem adjuk fel a spontánkodást és megyünk tovább nagy-nagy reményekkel :!: :wink:

Kírus
Nagyon szép a baba szoba és nemsokára lesz is lakója :wink: a könnyeim is potyognak ilyenkor, de ez engem csak erősít, tudom :!: :roll:

Tündi
Örülök, hogy jól vagytok :wink:
köszönöm a névnapi köszöntést :!: :wink:

Onlány
Köszi :!: :wink:
Valami történt az oldallal, ahonnan volt a vonid, mert már többen panaszkodtak, hogy eltűnt az övéké is :!: :roll:
Növögettek szépen :wink:

További nagyon szép hétvégét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jó reggelt mindenkinek!

Igen? Többen panaszkodtak? Hm, akkor valami más vonalzó után nézek :roll:
Zsu, nagyon sajnálom a pirit, de tényleg! Pedig tök jó volt a görbéd.

Hát én éjjel, este kivoltam nagyon, úgy éreztem, hogy mindjárt megjön, meg itt fájt, ott húzódott, a hátam. Mint egy vénasszony :shock: a hülye szélnek köszönhetően!
Ma megyünk Pötyikének dolgokat nézni :) Apája most fürcsizik és utána indulunk! Olyan izgi :oops:
Kellemes hétvégéet mindenkinek!

Kép
Kép
onlány

Onlány
Valóban jó volt a görbém :wink: olyan jó, hogy ennek is lehet örülni :!: :wink:

Jó vásárlást és szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ahoi!

ancsa!
megkésve, de boldog szülinapot!!

kírus!
nagyon csecse baba-sarok :)
és tuti a kiscipő is.
én tavaly a tecsoban láttam egyszer igazi bőrdzsekit 0-3 hónapos méretben. rojtokkal, szegecsekkel... ha fiam lesz, belehalok, ha nem lehet neki is olyan :)

zsu!
tudod... új ciklus, új remények :)
nagyon drukkolok a spontánkodásnak.

onlány!
jó vásárlást!

én most már tutira tudom, hogy az a múlt heti dolog ovu volt. fáj a cicim... és ez eddig egyszer fordult velem elő, a bromós ciklusban, aminek spontán mensi lett a vége. ja, és a görbém is felettébb szépséges, mint még soha :o
mondjuk esélyünk nem sok, mert ott van ez a sz@r pf-gyulladás (vsz azért fájt olyan nagyon az ovu), így csak előtte való nap voltunk együtt... azóta pedig el vagyok tiltva a szextől 4-5 napra (ma lejár szűken a 4, így este letámadom végre apát :wink: )

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szép jó reggelt...

KÍRUS: NAGYON CSECSE A BABA SAROK!!!!!!!!!!
Nekem a baldahinos függöny tetszik nagyon...
Multkor tescoban Én is vettem az egyik barinőmnek egy cipelőt, 500Ft-ért :D :D

Onlány: Végre jó eredmény :D No mit vettetek???

Tünde: Hogy telt a hétvégéd???Apa ott volt???

Suzy: Sajnálom, hogy megjött!!!Hanyadik napra jött meg neked???

Ancsa: Volt buli???
csip-csip18

Én hulla fáradt vagyok...
Fel semm tünik, hogy hétvégém volt...Feltöltés..Loszart, melo-melo-melo...
A lakás aránylag egész jó már...
Hétvégén lefestettem a fürdőben kis szobában és a nagyszobában a radiátorokat!!!
Aztán a kis szoba ablakát fehérrel (3 szor kellet), de a nagyszobáét már barnára, mert Én nem fogok 3 szor festeni mire fehér lesz, mert barna mindenhol...Szóval megszavaztuk, hogy marad is barna a nagyszoba ablak és erkély ajtó...
Aztán lefestettük háromszor a nagyszobát, mert egyszerűen nem fedte be mindenhol a festék, baromi jó színe lett :D :D :D
Hozzá tenném, mindig feljött az alattunk lévő nőci, hogy meddig melozzunk még, mert a gyereke nem tudd aludni, de Csütörtök Pénteken is Szombaton is feljött aztán Vasárnap, pedig csak csiszoltunk, meg festettünk(álítólag hangos volt a létra, ahogy mentünk vele), aztán Após már nagyon begurult, hogy mért nem érti meg és törelmes, aztán behívta, hogy nézzen már körbe...meg még ma jönnek a parkettások, kis megértést kérünk...
Szóval bizti nem fognak minket nagyon kedvelni....
Akár hol voltunk bármelyik helységben bármit csináltál mindig baj volt, peddig nem éjfélkor furtak meg csiszoltunk a házirendnek megfelőlen melozztunk!!!
Na tuti össze veszek Én ott még mindenkivel...nem halgathatunk majd zenét du.pl.mikor fözök???Hát mi ez hulla ház???A nagy szar!!!!Na most jól felidegeltem magam...
Na ma parkettáznak, meg egyszer lekenik, aztán megprobálják még az elszobát kikenni, mert ott csak a plafont sikerlült lefesteni, szóval már csak ott van az oldalsó falak a radiátor és az ablak...És befejetük :D Remélem :D :D :D Ha nem akkarok Én holnap az ablakot és radiátort lekennem és jöhet a nagy takarítás :D :D :D
Elméletileg szerda estére tervezzük a költözést!!! Mert az uncsitesom ki akarja festeni a lakását, mert Hétfőn oda is beköltözznek!!!
Tegnap még bedobozoltam az összes dolgainkat...Még a konyha van hátra, de ott is megvan a nagyja!!!!
Szóval még belekell húzni!!!

Bocsi hosszú lett :oops:
csip-csip18

ahoi!
két jegyzőkönyv közötti bejelentkezésen vagyok :) gyors leszek...

csip!
milyen egyen-vonalzónk lett :o no, mindjárt megyek, és csinálok újat :)

öröm olvasni, ahogy haladtok a lakással.
párom festő... nagy álma, hogy a beltéri ajtókat is lecseréljük műanyagra (a bejárati ajtó, erkélyajtó és ablakok már műanyagok), mert ha valamit nagyon úúúúútál, akkor az a mázolás :lol:
dobozolással csak óvatosan! már most szanáld ki, ami nem fog kelleni. nálunk 2 év után még van olyan doboz, ami ki sem lett bontva... és van olyan, aminek a tartalmát tegnap dobtam ki (ha eddig nem kellet, már nem is fog :)) -na, nem mindent... hiszen egy csomó olyan cucc van, ami jó lesz még valamire, vagy emlék még "megboldogult lánykoromból" :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Zsu :cry:

Kírus
Van egy kiscipőnk nekünk is,ami a hugin sosem lesz, dobok egy képet róla, ha tetszik neked adom. Pontosabban a kisfiadnak. :)

Kép

Kép
Kép
susytunder

Na hát Suzytündér ez tök édi bédi :D

Hol vagytok csajok??
Kismamik???
csip-csip18

Hello Lanyok!!

Megyek olvasni :wink:

KépKép
gyancsi

Kirus- Nagyon cuki a babasarok :D

Onlany- Örülök, hogy jok lettek az eredmenyeid :wink:

Juli- Azert en meg szoritok, hatha meg is elkaptatok az ovu-t :wink:

Tündi- Szijjjaaa!!Ne dolgozz annyit :D

Csip- Csajeeem!!Hat hülye szomszed sok helyen van, de ha tenyleg az elöirt idöben csinaljatok akkor elvileg nem szolhatna...Mondjuk a legjobb modszer az ilyenek ellen ha nagyon kedves vagy velük, azzal nem tudnak mit kezdeni :D Szerencsere nekünk itt csak felettünk van szomszed :wink:

Susytunder- Nagyon cuki ez a kiscipö!!! :D

KépKép
gyancsi

Es akkor rolam :

Hat csajok , nekem eletem egyik legszebb szülinapja volt penteken.....Gyanutlanul jöttem haza este 9 körül a melobol ( a parommal ugye megbeszeltük, hogy masnap megyünk kajcsizni es este lehet atjönnek a barataink dumcsizni)....Belepek az ajton es az egesz szoba felvolt diszitve, lufi, szerpentin, Happy Birthday felirat, minden ami dukal.....A szoba közepen egy bazi nagy doboz....Az itteni kisbaratnöm Melinda, ferje Szabi ( nekik van egy gyönyörü 10 honapos kisfiuk, mar irtam roluk) es a parom.....Es kerdezgettek, hogy szerintem mi van a doboz alatt....Fogalmam sem volt lanyok, tenyleg...es kepzeljetek, hogy az otthoni 2 legjöbb baratnöm ugrottak ki a dobozbol, meg nem voltak itt sosem es az en kis Melinda baratnöm mar novemberben elkezdte szervezni, hogy kijöjjenek.....En annyira meghatodtam, nekem ilyen szep meglepeteset meg sosem okozott senki :? :wink: Persze sirtam, de nem a banattol, azt gondolhatjatok :D Tegnap mentek vissza a csajok delutan vonattal Az este egyebkent nagyon jol sikerült, iszonyu sokat nevettünk es büszken jelentem, hogy egy kortyot sem ittam, pedig nagy volt a kisertes :D :D

Es akkor kepekben:

Itt jövök be gyanutlanul az ajton ( a munkaruhat ne nezzetek )
Kép

Itt a doboz:
Kép

Es itt vannak az en baratnöim
Kép
Igy pityeredtem en el magamat:
Kép
Az ajandekom, ket nagyon nagy kepkeret telis tele fotokkal
( a lanyok csinaltak, 122 db fenykep felhasznalasaval, a legjobb bulik, szülinapok, csaladi kepek, minden)
Kép
Es a csajok ( jobbrol balra: Melcsike (aki leszervezte az egeszet), Kriszti, Anita es En)
Kép
A torta:
Kép

Akkora boldogsag volt ez nekem Csajok, hogy nem tudom elmondani!!Iden eddig annyi jo dolog törtent velem ( Anyunak lett valakije, most ez a szülinap) es mehetünk az inszemre, en most mar biztos vagyok benne, hogy sikerrel jarunk, mert nem lehet maskeppen!!!!!

Na most elmentem csicsilni!!!2 nap es megyünk haza

Puszi mindenkinek!!

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Ancsa, hűha teljesen átéreztem a dolgot! Akkor ez volt életed legjobb szülinapi meglepije! Nagyon jó fej barinőid vannak!!! És pláne az a nem semmi, hogy titokban tudta mindenki tartani! Na én is valami ilyesmit tudok elképzelni apájának, de ezt már írtam... a meglepi utat :)
Az inszem meg ezek után NANÁ, hogy SIKERES LESZ!
A munkaruha meg :lol: :lol: :lol: :wink:

Csip, hát elvileg amiket elsoroltál, nem jár nagy hangzavarral, zörejjel.. Bizti ők is valahogy ideköltöztek és valahogy a szomszédok tolerálták. Meg amúgyis munkaidőben nem lehet egy szava se... Tudom, mindenkinek türelmesnek kell lennie, de én ezt lehet megmondtam volna nekik. Milyen kis házitünci vagy! Ügggyi! Hát igen a saját kéró kihozza mindenkiből a legjobbat :)

Julcsi, szegény az ovufájdalom miatt! De ennek jelen esetben örülni kell :))) Miért vagy eltiltva a szextől? :roll: pf=petefészek? :oops: Jaj nagyon drukkolok nektek is!!!! Tök jó az új kép rólad/rólatok!!!

Suzytunder :D juuuuj de édes kis pipőőőőőőőőőőőőőőőőő! Nagyon vagyány lehetett benne a kisfiad!!!!

Velünk:
Lányzónak kádat szerettünk volna venni, de nem volt olyan amit mi megálmodtunk (anno olyat kaptunk kölcsön, csak ők németből hozták) Ehelyett vettünk bébiőrt, mert a régi sistereg és baromi idegesítő meg zoknit vettünk. Lizi kapott egy szép pulcsit és vastag, csúszásgátló zoknit, meg egy L betűt amin oroszlán van a szoba ajtajára :) Nagyon örült neki! Az elefáni babadiszkontban voltunk és hála az én találékonyságomnak, pontosabban leleményességemnek, mert:
kérdi a csaj, hogy van e törzsvásárlói kártyám -amikor a kasszához értünk-. Mondom, igen az a piros. Soha nem láttam, de tudtam, hogy régen létezett ilyen. Azt mondja a csaj, hogy ilyen nincs, hanem ilyen meg ilyen színű van. Én erre mondom, hogy de határozottan emlékszem arra, hogy a szín piros, de valahová elkavartam. Azt mondja, hogy nézzek ide, és előhúzott a kasszából egy pirosat, mondom ez volt. Azt mondja, ok, ad egy újjabbat, mert az már nem érvényes :D Ma megint várunk újjabb vevőket, de van egy olyan érzésem, hogy nem jönnek el. Nem is bánom! Mert.... :oops: :D

Kép
Kép
onlány

jaj úgy elmondanám, de minden jól meg akkor legkésőbb pnteken kiönthetem a szívem!

Kép
Kép
onlány

Onlány: Juj nagyon felcsigáztál basszus....Azt hittem, hogy le írod, teljessen bele éltem magam, hogy olvashatom tovább!!!Erre láttom, hogy...
Fuuu, de mérges lettem... :lol: :lol: :lol:

Ancsa: Hát nem kell mondjam, de Én is zokogtam most mikor olvastalak!!!
Gyere majd hozzám!!!!!!!!!!!!Puszi
csip-csip18

Jaj Én meg nem is meséltem nektek!!!

Régóta készülök arra, hogy szóljak a főnökömnek, hogy emelje már feljebb a fizumat, mert ez így már lassan 1 éve, hogy ugyan annyi keresek, és ráadásul az újak akik hétvégén vannak annyit kapnak, mint Én!!!
Pénteken mondtam neki, hogy esetleg nem lehetne-e az Én fizetésemet elkülöníteni az Anitáéktól?!
Nem érti-mondja, hát mondom nem kaphatnék fizu emelést, így már, hogy 1 éve vagyok itt?!?!?
Válasz: Nem :shock: :shock: :shock:
Hát köpnyi nyelni nem tudtam!!!Nem tudtam, hogy merjek most valamit mondani vagy sírjak, úgy meglepődtem. De inkább csöndbe maradt, és egy kisit elfordultam!
Aztán annyit mondot, még, hogy szívessen megemelném, de most sok a kiadás (cső csere, új papírok stb...)Talán tavasszal vissza térhetünk rá...ok... :( :( :(
Na nem kell mondjam míg itt volt azért kicsit durci voltam...De probáltam normálissan viselkedni!!
Erre képzeljétek ma bejött!!! :shock: :shock:
Szokot elötte hívni, hát majdnem leestem a székről!!Ráadásul reggel jött!!!Jöttem pénzért, meg beszélni!!! :shock:
A Péntekivel kapcsolatban, nehogy azt hiddjem, hogy azért nem emeli fel a fizumet, mert nincs velem megelégedve, de egyszerűen nem úgy állunk anyagilag, hogy most ő ezt tudja nekem teljesíteni!!!Hát mondom jó csak a baj az, hogy nekem akkor is több pénzre lenne szükségem-mondom.És már nem tudtam mit kitalálni ez volt az utolsó dolog amivel még talán lehetet volna több pénzem!!!
Mert úgy volt még az is felmerült, hogy lesz nekem itt egy asztalom, hogy tudjak körmözni, de abba nem nagyon akkartam bele menni, mert akkor meg nem marad meg a szoli pénzem, mert asztal díjjat kell fizetnem!!!
De aztán erre azt mondja nekem, van nekem egy ajánlatom!!!
Na mondom mi lehet az???
Mostmár láttom nagyon harcolsz, hogy több pénzed legyen! Mondom igen szertném...
Akkor legyen az, hogy Én megveszem neked a Műkörmös asztalt ide (nézzél a neten 30000ig) és akkor tudsz itt körmözzni.Na jó mondom idáig oké, de tovább(persze magamban)???
Kilakítom itt neked a helységet és akkor tudnál itt melozzni Kedd-Csütörtök.
És akkor legyen az-az Én fizu emeléssem, hogy amit itt keresek azt Én csebre teszem! Szóval magyarul nem kell nekem egy forintot semm fizetnem az asztalért, és még megmarad a szoli pénzem is hisz szolit takarítok hétfőn szerdán pénteken...
Körmözzni meg kedd-csütörök, saját csebbe :D :D :D
Na hát ennél jobb lehetőség nincs is a világon :D :D :D
Úgyhogy a körmös szalonban felmondok köv.hónaptól!!!
Aki meg nem tdd ide jönni, bár nincs messze 4 megálló metroval, azt otthon megcsinlom, mert a szalontól 2 percre költöztünk, és már ugy is ismerem a vendégeimet :D :D :D

Na mit szóltok???
És ráadásul ma le is vált a főnököm, mert meséltem neki, hogy ma nem sikerült a parkettásoknak lakkozni s jó lett volna ma még kifesteni az előszobát, és erre azt mondta, hogy akkor 6 ra bejönn és irány haza festeni, én meg holnap reggel bejövök a helyére!!!

Tiszta happy vagyok!!!!!
csip-csip18

Csip, hát csüt 19órától tudok már mesélni :D Jujjjj, úgy várom!

Csip, hu nem semmi a főnököd! Szerintem nagyon jól jártál mert ugye van bérleti díj meg minden fityfene, de azért ő sem járt rosszul, hisz akik eddig nem vagy nem oda jártak szoliba, most hogy te ott leszel, valószínű ők is befekszenek! De jó! Nagyon örülök. Az nem ér, hogy kb 2percre laksz :shock: :wink:
Most mentek el a "kuncsaftok" Tetszett nekik a ház nagyon!

A lányzóm megy szomszédolni anyóssal :D kisbabát néznek, nemrég született. Lizinek gyakorolnia kell. Csak haza ne hozza, mert általában haza akarja a babákat hozni :lol:

Kép
Kép
onlány

majd ha túl leszek a szülésen és nagyjából regenerálódtam - de hisz ezt már mondtam- meglátogatlak és csinálsz nekem szép karmokat!!! :wink: Meg megyek Csendlőrös szoliba 8)

Kép
Kép
onlány

Onlány: oksa :D :D :D
csip-csip18

ancsa!
ez olyan cép... :)

onlány!
eltiltva petefészek és petevezető-gyulladás miatt vagyok eltiltva. tegnapig bírtuk :) ma meg már totál fáj az egész alhasam :? szóval igaza volt a dr.nak...
hallod-e? jól bevásároltatok :o bárcsak mi is itt tartanánk már...
[quote]j írta:aj úgy elmondanám, de minden jól meg akkor legkésőbb pnteken kiönthetem a szívem!

jajj, úgy mondd már el!!! :lol:

csip!
jó fej főnököd lehet :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Köszi a dicséretet csajok :wink:

Susy!
Nagyon vagány kiscipő :wink: , persze tetszik :) , cserébe én meg küldök valami csajos cuccot!!
Úgyis küldted már a dvd-t... amibe most megint belenéztem hétvégén, megnéztem hol is tartunk...:)

Csip!
Jól jártál nagyon tényleg, biztos sokan mennek majd, még új kuncsaftokat is szerzel majd!!

Onlány!
Csigázol ám minket :roll: ..
Jól jártál akkor az új kártyával!! :)
Na milyen volt a torkos csütörtök???

Ancsi!
Hu ez nagyon szuper meglepi!!!!
Tuti sikerülni fog az inszem is, ha már ilyen jól kezdődött az éved!!! :wink:
Milyen izű tortád volt?

Én pocsék hangulatban vagyok, fojtogat a sírás :cry: apánk megint elment 2-3 napra Pestre melózni ugyhogy tök kész vagyok( de ő is) :( Azt hiszem megint sikerül majd ledobnom 1-2kg-ot úgy érzem...ez van!
Ugyhogy ma megint nem tudtunk elmenni szülésfelkészítőre :roll: ..
Nah nem siránkozom tovább, majd csak elmulik ez a pár nap!!
Vendég

Kírus
Majd dobj már egy üzit a címeddel, hogy tudjam a héten postázni. Úgy eltelt az idő, mindjárt szülsz. Kórházi pakk? Hogy áll?

Ancsa
Isten éltessen utólag is, bocsi teljesen kiment a fejemből. Szép szülinapod volt!

Zsu
:?:

Kép
Kép
susytunder

Susy
Itt vagyok, csak máshol jár az agyam, bocsi :!: :oops: :roll:

Nagyon édi a kiscipőcske, olyan nagyon jó nektek :wink:

Kírus
Neked nemsokára itt az idő :shock:
Fel a fejjel :!: sokat vagytok a Lánykáddal és a pocaklakóddal egyedül :?: nem tudna valaki családtagod odamenni egy pár napra :?: nagyon rossz lehet :!:

Miért jó az a szülés felkészítő :?:

Joli
Mi van Veletek :?:

Csip
Jó, hogy Te mindig szinte happy vagy :!: :wink:

Julcsi
Dobnál egy görbét :?: kaptál a gyulladásra valamit, nekem is volt, hozzám sem lehetett érni annyira fájt :!: :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

Zsu sajnálom pirit! :( remélem a nyuszi idén zebrát hoz most tavasszal!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: majd beszélek én vele!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kírus át tudom érezni a helyzeted, nem jó, ha apa nincs otthon... :( :(

Ancsa micsoda meglepi!!! egy életre emlékezetes marad és mindig mosolyt varázsol majd az arcodra, ha eszedbe jut!!! :lol: :lol: :lol: a legszebb ajándékok egyike, amit adni lehet! :)

Juli elég eccer együtt lenni.. :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Csip rendes a főnököd, becsüld meg! ritka az ilyen! :lol: :lol: :lol: :lol:

onlány én sejtem, hogy miről van szó... :wink: :wink: :wink: és drukkolok nagyon!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

susytunder ez már kezd zaklatássá fajulni, de a fánkreceptet megkaphatnám?
:oops: :lol: :oops: :lol:

hááát, hétvégén elkezdtünk neveket nézegetni, és a pillanatnyi állapot szerint a gyereknek 4 keresztneve lesz az alábbi sorendben: Doma Lionel Imre Vilmos (a két utolsó "normális" név a nagypapák után...) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Zsu
Megértelek! És ha aktuálissá válik neked is küldök kiscipőt! :wink:

Tünde
Ne zaklass, te vagy a hunyó, mert én már beírtam a receptet, pár oldallal visszább. :lol:
És ha kislányotok lesz? :)

Kép
Kép
susytunder

zsu!
görbém:
Kép
lényegében 17. cn-on voltunk együtt, 18-on már baromira fájtam. amikor a pé be van húzva, ott már tiltólistán volt a sex :?
szóval elég haloványka esély van bármire is... főként, hogy az én görbém még ebből a stádiumból is képes ekg-ssá válni :oops:

a gyulladásra semmit nem kaptam. vérképtől tette függővé a doki az AB-t, és a laborom tökéletes, mint mindig :) (endoscoposan látható gyulladás mellett is mindig tökéletes :shock: ). illetve ha belázasodom, akkor kell visszamenni. de tartom a stabil 37,5-öt :D

egyébként fájni nem olyan vészes. volt már rosszabb is... de azért vizsgálat közben szorítottam rendesen azt a sz@r kapaszkodót, vagy mi a fenét. dokim meg nem győzött sajnálkozni közben... a végén annyira megszánt, hogy ugye beígérte a lapart :roll: de aranyos volt, mert utána nagy szánakozásában nem hogy az ajtóig, de egészen a folyosó végéig kikísért... persze lehet csak azért, hogy meggyőződjön róla, hogy tuti lelépek :oops: :lol:

kírus!
sajnálom, hogy egyedülködsz :(
kitartás! csak néhány nap... gyorsan elrepül.

tünde!
nem lesz kevés ennyi név :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

óóóóóóó!!!! jaaaaj! susy bocsi, akkor átsiklottam felette... :oops: :oops: :oops: valamiért úgy rémlett, hogy azt írtad, hogy priviben fogod küldeni.... :shock: na mind1, az a lényeg, hogy akkor megtalálom, és hétvégére fánkkal várhatom a fiúkat!!! juhéjjj!!! :lol: :lol: :lol:
jaaaaaa, egyébként fiú lesz!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Juli még van két potenciális... azt még hozzá lehet csapni a sor végére, szóval: Doma Lionel Imre Vilmos Csongor Botond :lol: :lol: :lol: :lol: így már asszem elegendő névvel el lesz látva... legalább válogathat! :lol: :lol: :lol: :lol:
ha valóban volt pé, akkor hidd el, még az is jó, ha csak 3 nappal előtte voltatok együtt!!! szóval jobb előtte, mint aznap!!! :lol: :lol: :lol: ++++++++++++++++++

Kép
gtunde75

tünde!
köszi :D
bár nem tudom, hogy a petefészek és petevezető gyulladása pl mennyire akadályozza, hogy a petesejt célba is érjen... persze ha van min keresztül célba érnie... hiszen éppen az átjárhatóság ellenőrzése lenne a lapar fő célja... kissé pesszimista vagyok :?: :oops:
de ha azt mondom, hogy addig még van másfél ciklusunk a bizonyításra... az már optimistább :lol:

amúgy az utolsó két "hozzácsapott" név jön be a legjobban :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok! jó reggelt!

Juli a Lionel, Vilmos, Imre csak viccelődés volt... ami tényleg versenyben van, az a Doma, Csongor és Botond!!! :lol: :lol: :lol: :lol: nekem a Doma tetszik a legjobban, de apának annyira nem... de ez még alakul! hol van még az augusztus!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Zsu!
Ez ritka mikor egyedül vagyunk(api nélkül), talán ezért is érint rosszul mert nem vagyok hozzá szokva.. egyébként a szüleimnél lakunk, de ilyenkor csak bevagyok gubozva a szobába és az is idegesít ha bejön anyu és beszél hozzám(mert magam alatt vagyok-szerintem észre is veszi)...
Végülis ennek az a címe hogy felvilágosítás együttszülésről- ez akkor kell ha apás szülést szeretnénk!!! Ugyhogy igyekeznünk kell, le ne maradjunk róla- mert különben nem lehet bent szülésnél :roll: ..

Susy!
Priviben elküldöm a címemet.. várom a telószámodat is :wink: .. ja meg majd küldd el a te címedet is!!! Van 2 csajos body-m(56-os) tán egyszer sem volt Kírán, meg egy csőrikés rózsaszín rugim(56-os azt hiszem) az sem volt rajta tán csak egyszer.. és sajnálom ha tönkre mennének itt az állásban...
Kórházi pakkom az már útra kész, már csak apróságok kellenek bele (telótöltö,kispárna meg ilyenek) :) ű

Tünde!
A Botond nálunk is benne volt a pakliban :wink:
Jól eltitkoltad a nemét :lol: , vagy csak én nem olvastam? :shock:

Juli!
Na most csütörtökön készülök a Karaszt meglátogatni, bekéne most már tényleg mutassam neki az eredményt :oops: :roll: , tuti hogy megint elfog küldeni egy ujabb vérvételre, ja vagy azt mondja menjek másnap befeküdni :? Na majd kiderül.... bár a védőnő most sem mondta hogy olyan rossz lenne az eredményem..

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Jó reggelt...
ma jöttem a szoliba melozzni,mert ügye tegnap leváltot a főnökm...
Éjfélig ott volta, kisikáltam a fürdőt-wct, konyhát :D :D :D
Haza vgtam szépre :D
Aztán elkeztünk festeniés kevés festéket vettünk :shock: Elszámoltuk magunkat, é még egyszersem sikerüt lefesteni, ráadásul szar volta teddy id...párom már totálissaan felrobbant, ráadásul ügye megkenték egyszer a parketát is, csajok gyöngyörű lett...estére már a párom fulladni kezdet, könyörögtem, hogy menjünk ügyeletre, de nem volt hajlandó...Még szerencse, hogy maradt neki 1 szem hőrgőtágító gyógyija...Remélem nem azért fulladt be, mert még lenne ott macska szőr?!?!?Ügye az már nem lehet csajok???Ki van festve és még fel is csíszoloták a parketát...nagyon remélem...
Ma csak 11 ig vagyok utána spuri haza, mert még a konyhában van mit csinálni, aztán körmözni és holnap megint jöhetek a szoliban és este meg leváltanak mert akkor KÖLTÖZZÜNK BE!!!!!!!!!!!!!!

Ja és a legszebb, hogy most hívot a párom, hogy legjobb gyerekori barátja 1 éve full szerelmes, nem is talcsiztak már régóta van barinője (pedig ők eléggé össze voltak nőve a párommal, és a csávónak volt egy nagy koppanás csaj terén-tök helyes amúgy-és nem volt utána kiváncsi a nőkre)
Erre ma reggel hívta a páromat és közölte vele, hogy baromi boldog a csajjal és, hogy karikor meg is kérte a kezét a csajnak, és most derült ki, hogy terhes is!!!!
Naa hát!!!!!!!!!!!!!!Köpnyi-nyelni nem tok...Monjuk várható volt, mert 1 éve nem védekeznek!!!De hát akkor is....
csip-csip18

Szép jó reggelt!

Tündi
Köszi, ha lebeszéled vele, nekünk akkor már csak egy dolgunk van...gyűrni azt a lepedőt...jön a tavasz, csak hogy a férjemet idézzem megint csak :arrow: "jön a tavasz, dagad a f... ":lol:
Továbbra is kitartó vagyok és reménykedek, hogy nemsokára csoda babós tesztet fogok megint a kezemben tartani :wink:

Szép nevek, de mi van, ha kislány, na majd kiderül hamarosan, a kromoszómái hamarosan "kirajzolódnak" :!: :wink:

Susy
Majd megírom Drága, hogy mikor és hova kérem a kis cipőt :wink:

Julcsi
Nem feladni, de ebből még bármi is lehet :!: :roll: Én nagyon drukkolok az biztos :!: :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Kírus
Okés, küldöm a címet. Nekem is vannak még fiús rucik, csak nem újszülöttre, küldhetek neked nagyobbat is?

Zsu
Nagyon várom azt a pillanatot! :wink:

Kitti
Na majd most lesz baba, mert minden más leköt, elvonja a figyelmed. :wink:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!!

Zsu!! :( , Sajnálom...., Drukk továbbra is a spontáskodáshoz :wink:
ha egyszer sikerült ,akkor sikerülni fog megint!!!!

Ancsa!!! Nagyon megható volt a történeted, még könnyeket is csalt a szemembe, ez egy igazi szülinapi meglepi volt, irígy :oops: :lol:
Tüssző kukucs volt már???

Csip!! Hát nálad zajlik az élet :lol: :lol: biztos nagyon szép lesz a lakásotok :wink: Remélem képeket kapunk róla :oops: :D

Tünde!! Gratula a kiskukishoz!!! :D és ez már mennyire biztos?? Mit mondot a doki???

onlány!!! Te nagyon titkolózós vagy :roll: :lol: remélem hamar megtudjuk :D

Kírus!!! Szép nagyon a bébilak :D már nem sok van hátra... :wink:

EDI
ediii

Edii: természetessen kaptok képet :D :D :D

Suzytündér: gyűjtöm ám a tetűt :D :D :D :D :D
Tőled már sokkat loptam :D :D :D :D :D
Legyen igazad :D :D :D
csip-csip18

Kírus
Értem, akkor nem lehet könnyű neked, azt hittem, hogy külön laktok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ediii
köszi :!: :wink: hogy vagy?

Csip
Elég jól haladtok :!: akkor most már nyugi van és jöhet a babó :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csak Én lépek, nem sokára jönn a főnököm :D
Mehetek konyhát kipakolni, whááááááááááááá, nem szeretem...
De csak arra gondolok, hog holnap már ott alszom az új lakásban, akkor össze szorítom a fogaimat és kipakolom a konyhát még :D

Szép Napot!!!Süssön a nap :)
csip-csip18

Csip
Kitartás :wink: nemsokára olyan jó lesz nektek, gondolj arra :!: :wink:
Jó munkát :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

há-há-há!!! még nem biztos a neme... csak hát ahogy a vonalzómból is kederül: nagyon fiúra gyúrtunk!!! :wink: :wink: :wink:
március végén az amnio eredményéből kiderül biztosan a neme, és még akkor is lesz bő 4 hónapunk lánynevet keresni, ha úgy alakul... :wink: :lol: :lol: :lol:

de a megérzéseim és a kínai fogamzásnaptár is fiút súgnak!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde
Én annyira kisfiút éreztem, hogy még most kezdem csak felfogni, hogy lányunk lesz. A kínai naptárhoz legalább 10 embert tudok mondani akinek nem jött be, szóval arra mérget ne vegyél. Nekem speciel bejött mind kétszer.
Hát nagyon kiváncsi leszek ki lakik a pocakodban. :)

Kép
Kép
susytunder

Tünde!
Hát én tényleg elhittem hogy tudjátok már a nemét :lol: :lol: ,valakinek már nagyon hamar megtudják mondani...

Edi!
Köszi :wink: ! Mizujs felétek, hogy vagy???

Susy!
Köszi a címet meg a telószámot :wink:
Küldhetsz nagyobb rucit ha gondolod nagyon ari vagy!! :wink:
Szedek majd én is össze és akkor küldöm :wink:

Jajj csajok hát el sem ujságoltam milyen ügyi lánykám van, az ötös lottón lett 2 találatosa :!: :!: :!: Lesz egy kis zsebpénze 965 ft :lol:, ma be is váltottam neki... :D
Azt hiszem a héten is adunk fel egyet, hátha megint bejön!
Vendég

A kínai naptár Kíránál bejött.. de most megint lányt ír :shock: :shock: :roll: :roll: :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?