Jaj Én meg nem is meséltem nektek!!!
Régóta készülök arra, hogy szóljak a főnökömnek, hogy emelje már feljebb a fizumat, mert ez így már lassan 1 éve, hogy ugyan annyi keresek, és ráadásul az újak akik hétvégén vannak annyit kapnak, mint Én!!!
Pénteken mondtam neki, hogy esetleg nem lehetne-e az Én fizetésemet elkülöníteni az Anitáéktól?!
Nem érti-mondja, hát mondom nem kaphatnék fizu emelést, így már, hogy 1 éve vagyok itt?!?!?
Válasz: Nem
Hát köpnyi nyelni nem tudtam!!!Nem tudtam, hogy merjek most valamit mondani vagy sírjak, úgy meglepődtem. De inkább csöndbe maradt, és egy kisit elfordultam!
Aztán annyit mondot, még, hogy szívessen megemelném, de most sok a kiadás (cső csere, új papírok stb...)Talán tavasszal vissza térhetünk rá...ok...
Na nem kell mondjam míg itt volt azért kicsit durci voltam...De probáltam normálissan viselkedni!!
Erre képzeljétek ma bejött!!!
Szokot elötte hívni, hát majdnem leestem a székről!!Ráadásul reggel jött!!!Jöttem pénzért, meg beszélni!!!
A Péntekivel kapcsolatban, nehogy azt hiddjem, hogy azért nem emeli fel a fizumet, mert nincs velem megelégedve, de egyszerűen nem úgy állunk anyagilag, hogy most ő ezt tudja nekem teljesíteni!!!Hát mondom jó csak a baj az, hogy nekem akkor is több pénzre lenne szükségem-mondom.És már nem tudtam mit kitalálni ez volt az utolsó dolog amivel még talán lehetet volna több pénzem!!!
Mert úgy volt még az is felmerült, hogy lesz nekem itt egy asztalom, hogy tudjak körmözni, de abba nem nagyon akkartam bele menni, mert akkor meg nem marad meg a szoli pénzem, mert asztal díjjat kell fizetnem!!!
De aztán erre azt mondja nekem, van nekem egy ajánlatom!!!
Na mondom mi lehet az???
Mostmár láttom nagyon harcolsz, hogy több pénzed legyen! Mondom igen szertném...
Akkor legyen az, hogy Én megveszem neked a Műkörmös asztalt ide (nézzél a neten 30000ig) és akkor tudsz itt körmözzni.Na jó mondom idáig oké, de tovább(persze magamban)???
Kilakítom itt neked a helységet és akkor tudnál itt melozzni Kedd-Csütörtök.
És akkor legyen az-az Én fizu emeléssem, hogy amit itt keresek azt Én csebre teszem! Szóval magyarul nem kell nekem egy forintot semm fizetnem az asztalért, és még megmarad a szoli pénzem is hisz szolit takarítok hétfőn szerdán pénteken...
Körmözzni meg kedd-csütörök, saját csebbe
Na hát ennél jobb lehetőség nincs is a világon
Úgyhogy a körmös szalonban felmondok köv.hónaptól!!!
Aki meg nem tdd ide jönni, bár nincs messze 4 megálló metroval, azt otthon megcsinlom, mert a szalontól 2 percre költöztünk, és már ugy is ismerem a vendégeimet
Na mit szóltok???
És ráadásul ma le is vált a főnököm, mert meséltem neki, hogy ma nem sikerült a parkettásoknak lakkozni s jó lett volna ma még kifesteni az előszobát, és erre azt mondta, hogy akkor 6 ra bejönn és irány haza festeni, én meg holnap reggel bejövök a helyére!!!
Tiszta happy vagyok!!!!!