Szép jó reggelt, Én is itten vagyok...
Zajlik az életem csajok nagyon...
Ügye a Szerdai nap után, anyu össze veszése után, azt hittem, hogy már nem lesz semmi...
Este beszéltem még vele, és megbékélt (azt hittem, pedig a hangja is más volt)
csütörtök reggel 7 re már az új lakásban voltam, a falbontosók kiverték a falat pikk-pakk...Villanyszerelők ezerrel meloztam, Én parketta szegőt szedtem fel és csíszoltam a csöveket és radiátorokat!!!
Aztán mi a párommal kitaláltuk még Kedden mikor mindenki ott volt, hogy a nagyszobában nem lesz ajtó. Egyrészt azért, mert ki volt tőrve az üveg, másrészt, mert nem jó irányba nyílt az ajtó, mert a bejárati ajtó felé nyílik, a másik ajtó meg a wc felé...Szóval mindig útban lett volna...
Na apu megjött reggel 8 körül, mondta, mien jól haladnak a srácok...Aztán mondtuk, hogy még levágják az ajtó toknál a betont. Persze, hogy milyen jó, mert mjdnem egy légterű lesz, belátsz mindent, persze, csináljátok, ahogy jónak látjátok!!!
Erre apa haza ment Én meg anyutól kaptam a hívást!!!Először aranyos volt, kérdezte mi van, hogy aludtam meg stb...
Aztán mitha elvágtak volna valamit...Te jól hallom nem lesz ajtód???Hogy ezt Te, hogy gondoltad???Estleg nem kellett volna szólni???
Mi van ha gyereked lesz???(most meg már legyen gyerekem, és tettessem vissza az ajtót, idáig meg az volt, hogy még ráérsz szülni
) Totálissan ki volt bukva...És rám tette a telefont...
Na készen lettek a fallal és ajtóval. Hívtam apuékat nézzék meg!!!Jöttek apunak tetszet, persze anyunak nem, mert nem így kellett volna, nem jó...Aztán anyu mondta, na jó menjünk!
Na du.haza mentem...
Persze sértődés volt ezerrel (anyunál), Én meg keztem volna vele beszélni, hogy már megint, mi van...És, hogy Szerdán is bunkó voltam meg stb.stb.Meg, hogy fejel mész a falnak, nem hallgatsz rám.
Hogy ő tapasztalatból mondja a dolgokat meg a vélemyét mondja mi, hogy legyen kellene csinálni!!!
És, hogy hadjam akkor őt békén és csináljak azt amit akkarok...Hogy Én mindig a Tomir hallgatok és egyből beleegyezzek...
Mondom nem!!! Nem igaz!!! Együtt hozzuk meg a döntéseket!!!
Hogy Én nem harcolok semmiért, mert mondom a Tomival nem lehet harcolni, nekem is kell engedni!!!Neki is!!!
És mondtam, hogy anyu értsd meg nekem most vele kell közös döntést hozznom nem veled!!!Valószínűleg itt van a bibi, hogy anyunak ez nem gyere be!!!!Sajnálom, de vele fogok élni és Én azt szertném, hogy ő úgy jöjjön haza abba a lakásba, hogy boldog legyen és jól érezze magét, boldog legyen!!!
Ennyi!!!!
Aztán ott hagytam mikor leértem jött apu, és apu is mondta, hogy anyu nagyon szertné azt, ha sok mindent úgy csinálnék, ahogy ő azt mondja, mert hogy Én régen persze, nagyon szót fogatam és nem mertem ellenkezni, mondtam apunak is a dolgokat, ő meg azt mondta úgy csináljuk, hogy boldog legyünk benne, és adott egy puszit
erre elpityeregtem
Aztán este még gleteltem és csiszóltam a falakat és a párommal lefestettük egyszer a hálószobát
Nagyon jól haladunk
Ja és megjött...De nem igazán tudd zavarni