Új privát üzeneted érkezett!

Julcsi
Akkor mára is jó munkát Neked :!: uh-ra mikor mész :?:

Kírus
Örülök, hogy nincs már lázad :!: :wink: további jobbulást Neked és reméljük az asztmatikus köhögésed is megszűnik hamar :!: :roll:

Annyira nem értek ehhez a vérképekhez, de azt tudom, hogy a lymphocyta és monocyta mindig "rossz" vagy sok vagy kevés még egészséges embereknél is, de hogy mitől van azt nem tudom
:!: :oops:
A vizelet aceton ha +, akkor lehet a fogyástól, mert a cukrod nem hiszem, hiszen az rendben van/volt :!: :?:
A vizelet leukocita pedig a fehérvérsejteket mutatja a vizeletben, ez lehet a láztól "rossz" eredményű :!:

A doki majd megmondja mi a helyzet, mikor mész :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Köszi..
A cukrom most is rendben 4-es lett...
Holnap reggel megyek a védőnőhöz az is rákukkant majd az eredményre, meg majd néz vizeletet, akkor kiváncsi leszek hogy most is van-e benne aceton.. és a dokihoz holnap délben készülök menni :roll:

Köszike a válaszokat!!
További szép napot!!
Vendég

Kírus
Nincs mit igazán:!: :wink: vigyázz magatokra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

ma megyek dokihoz, már nagyon várom, hogy lássam a kis pocaklakómat. Kíváncsi vagyok mekkora, mennyit nőtt. :)

Kírus
Sajnálom a rossz eredményeket. Nekem az előző doki azt mondta, hogy egy rossz eredmény egy kismamánál nem minden esetben jelent rosszat, mert máshogy kell nézni.

Juli
Bár utólag, de annál nagyon szeretettel... Isten éltessen sokáig!

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt!!!
Itt vagyok!!!
Tegnap 10 helyett du. 2-kor ment el a bolond nő!!!
Na átvettem a lakást, hát csajok, Ti ilyen ekkora koszt nem láttatok még!!! A wc az nem semmi!!! Komolyan mondom ráment egy csomó vegyszer!!! Olyan volt mintha össze fosták volna és nincs lehúzzva!!!Bocsi!!! :oops: :shock: :?
Na feljött após, anyós, nem nagyon tetszet anyósnak a lakás, kicsi kisszoba, meg még ez nem jó az nem jó, meg kossz van!!!
Aztán após elvitt még vásárolni!!!Lámpát meg lapokat vágattunk a szekrénybe!!!
Este össze jött a brigád, na hát tele lett a tököm!!!A páromról nem beszélve, mert ő akkor jött a melohelyről és igazából akkor látta először a lakást!!!
1 vita: a fal kivágása, és mien magassan legyen a pult!!! Apu szerint: 110, Após, 120, párom 130...
Na apu egyfoltában azt hangoztata mi ehez nem értünk ez magas, és, hogy a telken nekünk 110 és hiddjük el az pont jó!!!!
2 vita: Parketta fényessége. a srác felsorolta mi van, ránézztem a páromra, hogy mien legyen, mondja a selyemfényű, erre kisemm mondtuk, apu nincs ezzen mit gondolkodni, selyemfényű lesz!!!mert nekünk is az van a lakásban!!!
Fuu akkor keztem már egy kicsit ideges lenni!!!! Egyforma színű ne legyen a 2 lakás???
3 vita: beépítet szekrény! apu: gyereke ez ügye oda kerül az ajtó melé(náluk is úgy van). Mondjuk nem!Mért?Azt oda kell tenni, hidd el ott nagyon jó!!!
Mondom: Nem mert ez hosszabb szekrény!És bekerül a szobába...
Na aztán már nagyon tököm tele volt ezzel!!!!
Aztán jó berugtam pezsitől :lol: :lol: :lol:
Na csütörtök verik ki a falat, hétvégén festünk, hétfőn jönn a parkettás, szóval Szerdán remélem végzzünk.Akkor lehet már költözzni!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Sziasztok Lányok!

Juli

Utólag is boldog névnapot! Sajnálom a sok melót! Közérzeted milyen?

Susytunder

De jó neked, hogy láthatod a babádat. Nekem még két hét a köv. UH-ig.

Zsu

Hogy érzed magad? Tünetek?

Csip

Mensi még sehol? Gratula a lakáshoz! Gondolom nagy most az öröm, meg rengeteg a tennivaló. De ez már olyan jó rész, amikor közösen rendezhetitek be a közös otthont.

Kirus

Sajnálom, hogy beteg voltál! Az aceton az éhezéstől van. Nekem is attól volt a kórházban. 4-5 kg fogyás? Ejha. Akkor lassan már a kiinduló súlyodnál tartasz. Én jelenleg 8-9 kg +-nál tartok. De azt hiszem én is elkezdtem vizesedni. Már a cipőim is egyre szűkebbek.

Többieknek is szép napot!

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli
Igyekszem nem figyelgetni magam, mert Én attól már megőrülök, de néha nem megy :!: :shock: egyébként a mellem fájdogál, de most egészen fentről :!: ennyi

Taknyos vagyok még, de nem igazán kifelé haladok... :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na valószínűleg ma délután tudnak időpontot adni vagyis mondani, hogy mikor tudok menni az orvoshoz :lol:
Amúgy Joli: menzim még sehol!!!
De napok óta fájdolgál a hasam és tegnap már száraz volt a folyásom (bocsánat) :oops:

Suzy: Lennének ismét kérdéseim hozzád :D
Mi van ha ma kapok időpontot az orvoshoz és addigra esetleg megjönn???
Akkor is menjek el??? Csinálnak vajon akkor valamit velem???
Köszönöm :D
csip-csip18

Csip
Ha megjön addig, akkor sztem nem kell menned, majd figyelni kell a következő hónapokat és sztem mérjél hőt, abból sok minden látszik :arrow: ez csak egy tanács :!:
Ma hányadik napon vagy :?:

A lakás körül zajlik az élet rendesen :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip!
Na majd csak összeáll a lakás!! :wink:
Rossz lehet hogy így beleszólnak, de bizti szép lesz a végeredmény, gondolj arra!!!

Joli!
Hétfön reggel még nem "éheztem" mikor kellett leadnom a vizeletet meg vért ezért nem is értem mitől lehet az aceton... hanem ahogy haza értünk onnan kezdve nem volt étvágyam ugy csak gyümölcsöt meg joghurtot ettem... Remélem holnap már nem lesz a vizeletemben... :roll:
Hát 8kg-nál tartottam most abból lement 4-5 nem bánnám ha így is maradna, csak hát ugye ha vissza jön az étvágyam :roll: akkor lesz baj :lol:
Birod a diétát? Milyen szénhidrátokat szoktál enni?
Most hogy fekszem majdnem egész nap, a víznek semmi jele a bokámon..máskor meg van hogy térdig majdnem vizes vagyok
:roll:
Pihizz amennyit csak tudsz!!! :wink:

Szép napot mindenkinek!!!
Vendég

Suzy: utána számolta ma már ez a 45 napom :cry: :cry: :cry:
csip-csip18

Csip
Tesztet nem csináltál azóta :?: amikor csináltad milyen érzékenységűt vettél :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Valentin napon csináltam ügye, mondjuk akkor is este!!!
Lilyt vettem!!!
De most már napok óta görcsölök!!!
De remélem ha majd ma du 5 körül felhívom a kórházat tudnak időpontot adni!!!
csip-csip18

Csajok!!!
Március 3.-ra (du.18) kaptam időpontot a nőgyógyászomhoz :D :D :D
Annyira örülök :D :D :D
Remélem valamivel okosabb leszek :D :D :D
csip-csip18

üdv!
csak pár percre ültem a gép elé... úgy fáj a jobb oldalam, hogy majd beledöglök :shock: délelőtt még elvoltam vele, de most már sokszor kiegyenesedni sem bírok...
lehet ilyen egy ovuláció??? (na, ugye? a remény hal meg bennem is utoljára :))

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Eltört a méccses nálam teljessen!!!
Ki vagyok már idegileg, én ezt nem bírom!!!!! :cry: :cry: :cry:
Anyuval jól össze vesztem, Én is aztán ő is aztán megint Én csaptam le a telefont!!
Persze apu miatt!!!
Folyamatossan intézkedik, meg minehol ott akar lenni, ha holnap is jönn a szerelő!!!
Nem értik meg, hogy após mindent megcsinál és elintézzi a szakemberel, úgy lesz minden megcsinálva, ahogy megbeszéltk.
Erre most mégis felhívta nem tudom minek, após, hoggy akkor holnap mikor jönnek kiverni a falat, mert ő is ott akar lenni!!
Ráadásul bejelölte a 110 cm!!!
Felrobbanok!!!
Na és erre anyám mondta, hogy mért ne lehetne ott hisz az ő lakás!!
Meg, hogy mért gondd.
Mondom meg lett tegnap beszélve, nem kell ott lenni-oda menni!!!
Hadjam apát, majd ő eldönti mi, hogy lesz...Meg amúgyis ők vették a lakást nem apósék!Na és erre Én mondtam, hogy akkor nem kell a lakás költözzön be ő, mert Én erre nem vagyok kiváncsi, hogy nekem ezt felhántorgat!
Ki vagyok!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
csip-csip18

Valahogy rendeződtek a dolgok...De marhára elegem van!!!
Életemben nem dohányoztam ennyit :(
Csak holnapon llegyek túl a többi ami hátra van ott már nem tudnak semmibe semm belekötni!!!

Na mentem zárni!!!

Szép Estét
csip-csip18

jó reggelt mindenkinek!

Csip csip, nem semmi ciklusod van!!!! Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy a dr mit mond! Nem szabad idegeskedned ennyit! Bár, ha azt veszem alapul, hogy az én szüleim is pont ugyanilyenek :roll: jobban akarják tudni, irányítani nálam az életet. Kitartás!

Juli, az ovunál szerintem ennyire nem lehet

Jaj bocs rohanok, mert hallom a szekrényben csörömpölés van, na vajon ki lehet az. A fenébe, végre lett volna kis időm. Sietek!

Kép
Kép
onlány

hahó!
lebeszéltem a dokival, megnéz, ha sorra kerülök... bár mára már istenes a dolog, de még mindig érzem, hogy nem oké valami.
és még jó, hogy éppen előtte mondta le a műtő a ma déli programot :)

kírus!
12 körül ott leszek az aulában :)

csip!
nyugi!!! ha már beköltöztök, minden szép és jó lesz :)
nálunk szinte mindent az apukák intéztek... sőt! volt, hogy adtam apunak kulcsot, szóltam, hogy ekkor meg akkor jönnek ezt meg azt csinálni, vagy hoznak valamit... és sokszor kifejezetten jó volt, hogy volt ott olyan ember, aki ért is a dolgokhoz (mert igenis kiosztotta akár a szerelőt is, hogyha nem volt elég precíz :lol: )

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Sztem simán lehet ovulációs görcsölés, lehet, hogy akkor a tüsző :shock: drukkolok nagyon+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nekem volt 28x39 mm is, azt hittem nem birok az asztalra felfeküdni, szurkált erősen és a derekam is nagyon fájt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
ha ilyen egy ovuláció, akkor már nem is sajnálom, hogy eddig nem volt :? most egyébként kezd megint görcsölgetni... valahogy nem tetszik ez nekem :(

28x39 mm-es tüsző :?: azt meddig növesztgetted :?:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Egy Clostis hónap volt 14.napig :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

na elaludt a kis ördögfióka :)
Zsu, nem semmi tüsződ volt, majdnem ciszta lett belőle, mármint a nagysága alapján! Hű, ez a 28.napod! :D amúgy hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?

Kirus, gratula a lement kilókhoz!!!! Mostanában elengedtem magam én is, valamint azt hiszem kezdek vizesedni :shock: A felvés ennyire jót tett a vizesedésednek??? Hm. Én onnan gondolom, hogy kezdődik a vizesedés, mert sokat iszom és szinte semmit nem pipilek :shock: :cry: Ugye ez alapján az ember meg baromira hízik. Sebaj, így sem híztam még semmit, majd most :S bár nincs kedvem hozzá! Ma egész nap franciasalit fogok hamizni, 20dkt és 5re megyünk torkoskodni, libamáj lesz az én vacsim, nyammm! Ha jól emlékszem, ti mentek ugye?

juli, utólag boldog nevednapját!!!! Füled érjen bokáig!!!

Kép
Kép
onlány

Suzytunder, most olvasom, hogy milyen finomságokat gyártottál! :shock: ááá Rizsfelfújtnak nem tudod a receptjét? Azt úgy megkívántam tegnap :shock: Na, mi volt az uhun???? Én pénteken megyek. Lehet még egy 4dre is elmegyünk. Nem tudom :roll: Boldog szülinapot a kisfiadnak!!!! így utólag is

Tünde, igen még egy fősuli, jó azért ha az ember több lábon áll éééés pláne az jó, hogy apája is jön velem, mert őt suliba kényszeríten egyenlő a lehetetlenséggel. Legalább ezen az áron lesz neki is egy :) Hogy vagy amúgy?

Olyan vicces dolgokat írtatok a horkolásról :) :lol: Füldugesz sajna nálam nem jött be. Nem tudom, hogy hogy használjátok, de én áthallok rajta :shock: Vajon ez normális dolog??? :roll: Lehet szuperképességeim vannak :D :oops:

Edi, veletek mi a helyzet???

Joli, veled mi van? Jól vagy már? Ezek szerint te nagyon hajlamos vagy a felfázásos dolgokra!!! Nagyon vigyázz magadra! És mit jelent az pontosan, hogy rövidül a méhszáj??? Erre még soha nem figyeltem :roll:

A vörösáfonya az valóban jó a felfázásos problémákra! Csak kissé drága. Viszont szerintetetek a vizesedésre is jó?????????????????? -> mármint vizelethajtó? Mert akkor szedem, mert baromira nincs kedvem a vizhez. Szerintetek az is jó, hogy ha kevesebb sót eszem? Azt olvastam egy szaklapban, hogy egy átlag ember napi 35g sót fogyaszt és az ajánlott 2-5g :shock: Jesszus!

Drága, Ancsa, nagyon sajnálom a piri dolgot, de viszont kezdődhet így a ti hónapotok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[quote]C írta:sajok lenne egy kerdesem.....Hetvegen is csinalnak inszemet???Csak mert nekem pont a 14.cn es a 15.cn szombatra es vasarnapra esik.....Elötte az nagyon korai lenne, hisz 12.cn-en fogok szerintem elöször Uh-ra menni, 16.cn meg mar tul kesö , nem
Szerintem nem csinálnak, legalábbis én úgy hallottam. ha a 12nap csinálnak uhut, akkor nagyjából képben van a dr azzal, hogy mikorra kell időzíteni a dolgot. Viszont azt mindenképp vedd figyelembe, hogy ovud nem bizti, hogy tankönyv szerint lesz!

Kép
Kép
onlány

jaj már csak néhány nap és elmondhatom a hírt!!!! Remélem pozitív lesz, mert a kimenetelét csak nagyon nagy valószínűséggel sejtem!!!

Újabb megállapításom van! Baromira nem jó anyós mellett lakni! Basszus, úgy kukkol :shock: kifigyel mindent. Tegnap jöttek hozzánk vevők, most másodjára és megjegyzi, hogy visszajöttek azok akik múlthét kedden voltak :shock: de aza fura, hogy szinte a kapuba nem lehet tőlük látni át hozzánk és messze is vagyunk. Vagy távcsővel nézett, vagy az ablakhoz ragadt és röntgen szemei vannak. Most mondjam neki, hogy nem illik kukkolni???? Ja és üzeni a nővére, hogy jobbulást nekem (a remegő görcsöm miatt, tudjátok a gyógyszertől.) és hogy üdvözöl :shock: Ez volt az a nő akit lekiabáltam a hal miatt

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!
Dokinál minden rendben, teljesen zárt a méhszájam, baba 1 héttel kisebb, de ezt már az elején tudtuk, nem is nagyon lehetett belőni, hogy pontosan mikorra várható. Már a vonalzómat átírtam, most május 24 a kiírás dátuma. A kislánykám pocakja viszont nagyobb, de doki szerint ez nem baj, lehet sok vizet nyelt, ez nem ok aggodalomra, mégis parázok kicsit.

Onlány
Anyós nem semmi. :shock:
Rizsfelfújtat szoktam csinálni. Simán megcsinálod a tejbe rizst aztán kell hozzá cukorral kikevert tojás sárgája a fehérje pedig habnak. De pontosan megkérdem anyát, mert már nem emlékszem mennyi kell hozzá.

Kép
Kép
susytunder

megjöttem :)

első blikkre a doki is ovu-t mondott...

csinált uh-t... mert ugye azért volt fontos azonnal menni a vizsgálatra, hogy megnézzük, nem lett-e cisztám.

szóval nem lett... viszont sárgatest sem látszódott (nesze neked ovu-elmélet :D )... és domináns tüszőnek sem volt nyoma... azért próbált biztatni, hogy ha tegnapelőtt még volt eksön és mégis volt ovu (mert az, hogy nálam nem lát sárgatestet, semmit nem jelent... sokszor a pf-eimet sem lehet megtalálni :)), akkor az még simán betalálhat...
...mert hogy most 3-4 napig no sex :!: :(
ugynis az uh után a vizsgálatnál kiderült, hogy jól éreztem... nem oké a helyzet... holnap anyu csinál vérképet, crp-t, süllyedést... aztán majd meglátjuk. jelenleg éppen heveny méhkürt és pf gyulladás :? :cry:

ja, és mellesleg a vizsgálat közben (ami piszkosul fájt) csak úgy megemlítette, hogy tavasszal csinálna egy lapart :shock:
kérdeztem tőle utána a folyosón, hogy ezt most komolyan gondolta :?: :arrow: vállveregetés, bólogatás...

evvan.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Hello Csajok!!

Csak beköszönök, hogy meg elek :D Holnap jövök bövebben!!
Mindenkinek nagy drukkokat küldök, kinek mihez kell :wink: #

Pusszantas
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Juli!
Szegénykém, most még ez is :? , kapsz majd valami gyógyszert rá??
Jobbulást!!
Én nem jutottam el ma a dokihoz, majd tán hétfőn :roll: ..

Susy!
No para!!! Rendben van ott minden!!!! :wink:

Onlány!
Ezért is örülök hogy elköltöztünk anyósék közeléből mert ö dettó ilyen :evil: és így most 40km van köztünk és nagyon is jóóóóó :lol:
Sajnállak tudom milyen rossz lehet!!
Ma voltam védőnőnél, az ő mérlege szerint 3kg-ot fogytam :wink: , tökre örülök neki mert így "csak" 5kg jött fel összesen...
Sajna nem jutunk el torkoskodni :cry: ..
Majd írd meg hogy éreztétek magatokat és milyen volt a kajcsi!!! :wink:
Persze ma elkezdtem aktívkodni ugyhogy megjelent megint egy kis víz egész du a babaruhákat meg baldachint,ágynemüt mostam... Persze a gép mosta de én meg állandoan valamit ott topogtam...
Kíra volt a segítségem :lol: állandoan azt hajtogatta hogy huuu de fog örülni az öcsi ennek a sok szép ruhának :lol: :lol:
Pihenj te is azért amennyit tudsz akkor nem halmozodik fel annyi víz... :wink:

Szép estét mindekinek!!!
Vendég

kírus!
nem vsz, hogy kapok gyógyszert. minden a holnapi vérképtől függ. igazából attól függetlenül, hogy mi baja a belemnek, az antibiotikum semmiképpen nem tenne jót neki... márpedig erre az jár. szóval egyenlőre azt mondta a Karasz, hogy csak ha sz@r a labor, vagy belázasodom, akkor ad AB-t.

figyeltelek ám pedig az ambulancián, hogy ott vagy-e... de ezek szerint hiába :roll:

anyós-téma:
nekem anno azt mondta anyukám, hogy olyan helyre költözzünk, ahová a szülők nem tudnak papucsban átjönni :lol:
jó helyen vagyunk. a kedves szüleitől 5 percre (utca másik végén), anyuéktól kb 15 percre gyalog :)
ez így éppen pont jó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2010.02.19 08:53-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Drága druszám!

A jó Istenke éltessen nagyon sokáig névnapod alkalmából!
Kívánom, hogy legyél nagyon boldog és teljesüljön minden vágyad!

Kép

Kép
Kép
susytunder

Susy, Drága druszám :!:

Kép

Köszönöm, kedves vagy :!:

Örülök, hogy rendben vagytok és a pocaklakó is jól van :!:

Örömteli, vidám, szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Juli!
Reméljük annyira nem lesz gáz a vérképed!!!!

Susy, Zsu!

Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Nektek!!!!!!!!!
Pusszantás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

jó reggelt!

Zsuzsannák!
[img]http://levibogi.freeblog.hu/files/boldog%20névnapot.jpg[/img]

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kírus
Köszi drága :!: :wink: hogy vagytok :?:

Julcsi
Neked is köszönöm :!: :wink:
Sajnálom a lapart, de hátha nem kerül rá sor :!: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jobban vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsa!!!
Nagyon Sok Boldog Születésnapot!!!!!!! :D
Kép

EDI
ediii

Zsu!
Köszike már jobban, már csak a köhögés ami idegesít, dehát ugye az az ami legkésöbb múlik el :roll:
Tegnap már tevékenykedtem...

Ancsi!
Neked meg NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pont jókor van, jön a hétvége meglehet ünnepelni :lol: :lol: :lol:
Vendég

Suzy , Zs u!!!!!

Lányok Sok Boldog Névnapot Nektek!!!! :D
Kép

EDI
ediii

Szép jó reggelt, Én is itten vagyok...
Zajlik az életem csajok nagyon...

Ügye a Szerdai nap után, anyu össze veszése után, azt hittem, hogy már nem lesz semmi...
Este beszéltem még vele, és megbékélt (azt hittem, pedig a hangja is más volt)
csütörtök reggel 7 re már az új lakásban voltam, a falbontosók kiverték a falat pikk-pakk...Villanyszerelők ezerrel meloztam, Én parketta szegőt szedtem fel és csíszoltam a csöveket és radiátorokat!!!
Aztán mi a párommal kitaláltuk még Kedden mikor mindenki ott volt, hogy a nagyszobában nem lesz ajtó. Egyrészt azért, mert ki volt tőrve az üveg, másrészt, mert nem jó irányba nyílt az ajtó, mert a bejárati ajtó felé nyílik, a másik ajtó meg a wc felé...Szóval mindig útban lett volna...
Na apu megjött reggel 8 körül, mondta, mien jól haladnak a srácok...Aztán mondtuk, hogy még levágják az ajtó toknál a betont. Persze, hogy milyen jó, mert mjdnem egy légterű lesz, belátsz mindent, persze, csináljátok, ahogy jónak látjátok!!!
Erre apa haza ment Én meg anyutól kaptam a hívást!!!Először aranyos volt, kérdezte mi van, hogy aludtam meg stb...
Aztán mitha elvágtak volna valamit...Te jól hallom nem lesz ajtód???Hogy ezt Te, hogy gondoltad???Estleg nem kellett volna szólni???
Mi van ha gyereked lesz???(most meg már legyen gyerekem, és tettessem vissza az ajtót, idáig meg az volt, hogy még ráérsz szülni :roll: ) Totálissan ki volt bukva...És rám tette a telefont...
Na készen lettek a fallal és ajtóval. Hívtam apuékat nézzék meg!!!Jöttek apunak tetszet, persze anyunak nem, mert nem így kellett volna, nem jó...Aztán anyu mondta, na jó menjünk!
Na du.haza mentem...
Persze sértődés volt ezerrel (anyunál), Én meg keztem volna vele beszélni, hogy már megint, mi van...És, hogy Szerdán is bunkó voltam meg stb.stb.Meg, hogy fejel mész a falnak, nem hallgatsz rám.
Hogy ő tapasztalatból mondja a dolgokat meg a vélemyét mondja mi, hogy legyen kellene csinálni!!!
És, hogy hadjam akkor őt békén és csináljak azt amit akkarok...Hogy Én mindig a Tomir hallgatok és egyből beleegyezzek...
Mondom nem!!! Nem igaz!!! Együtt hozzuk meg a döntéseket!!!
Hogy Én nem harcolok semmiért, mert mondom a Tomival nem lehet harcolni, nekem is kell engedni!!!Neki is!!!
És mondtam, hogy anyu értsd meg nekem most vele kell közös döntést hozznom nem veled!!!Valószínűleg itt van a bibi, hogy anyunak ez nem gyere be!!!!Sajnálom, de vele fogok élni és Én azt szertném, hogy ő úgy jöjjön haza abba a lakásba, hogy boldog legyen és jól érezze magét, boldog legyen!!!
Ennyi!!!!
Aztán ott hagytam mikor leértem jött apu, és apu is mondta, hogy anyu nagyon szertné azt, ha sok mindent úgy csinálnék, ahogy ő azt mondja, mert hogy Én régen persze, nagyon szót fogatam és nem mertem ellenkezni, mondtam apunak is a dolgokat, ő meg azt mondta úgy csináljuk, hogy boldog legyünk benne, és adott egy puszit :D erre elpityeregtem :D
Aztán este még gleteltem és csiszóltam a falakat és a párommal lefestettük egyszer a hálószobát :D
Nagyon jól haladunk :D
Ja és megjött...De nem igazán tudd zavarni :D
csip-csip18

Suzy, Zsu: BOLDOG NEVED NAPJÁT :lol: :lol: :lol:

Ancsám: CSAJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!! Neked meg:
Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag :lol: :lol:
csip-csip18

Zsu!! Szépen alakul a görbéd :D , szerinted is akkor volt peteérésed??

Onlány!!! Anyós minnél messzebb lakik annál jobb :lol: , látom te is megvagy áldva vele :?
Várjuk jó híreket, amit titkolsz :lol: :lol:

EDI
ediii

Csip!! Te szegény...., ne enged, hogy beleszóljanak az életetekbe, mert aztán végig ők fogják irányítani z életeteket , velünk is ugyan ez volt csak anyós téren, mindíg jött és rendezkedet, és már qvára elegem volt belőle, én meg persze a páromnak szídtam őt és hogy álítsa le, ezek után már a párommal vitáztunk miatta ,majd 2 év után elértük,hogy semmibe nem szólhat bele , max tanácsot adhat és vagy megfogadjuk vagy nem....
De látom apud engedékenyebb és jót akar neked :)

EDI
ediii

Ediii
Köszi drága :wink: :!:
Nem akkor volt sztem, de hát ezt húzta be :!:
Eddig jó vagyok, aztán majd kiderül... :wink:
Volt inszem nálad :?:

Csip
Köszike :!: :wink:
Jó sokára jött piri, hozzám meg ne merészeljen jönni, mert engem nagyon, de nagyon fog zavarni :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, nem fog menni :!: :!: :!:
csip-csip18

Zsu!!!

Bárcsak ott tartanánk már :) nem nem volt még, jövöhét szerdán megyek 22. napi vérvételre + uhu és elvileg amikor jön piri,majd akkor kell gyógyszert szedni, bár azt még nemtom hanyadik naptól szokták szedni és meddig :roll:

a 12. napon volt 1 napig egy kicsi vérzésem, hát beparáztam, hogy most mikor már végre a cél felé közelítünk, bekavar valami, még soha nem volt nekem ilyen azért is ilyedtem meg, de álítólag lehet tüsszőrepedés miatt is vagy hormonzavar, volt már valakinek ilyen??

EDI
ediii

Jo reggelt Lanyok!!

Nagyon szepen köszönöm a szülinapi köszönteseket, nagyon arik vagytok :D :D

Kirus- Nagyon aranyos lehet Kira, hogy igy varja a kistesot :D A baldahinrol kaptunk mar kepet?? :roll: :wink: 5 kg-t szedtel fel összesen??? :shock: Hat az tenyleg nem sok, nagyon ügyes vagy!

Onlany- Anyosod nem semmi egy asszonyka :wink: Hat nagyon remelem, hogy nem kell sokaig velük laknotok, vagy is hat ilyen közel hozzajuk!!Az en anyosom sem egyszerü, de mivel egy evben kb 2-szer latom, igy jol kijövök vele :lol:

Susytunder es Zsu- Kép

Csip- Csajjjeeem!!Danke, Danke, Danke!! :D :D Sajnalom pirit, de a lenyeg most a szep lakas :wink: Anyukad meg majd megbekel, hidd el :wink:

Ediii- Tenyleg volt inszemed??

Most mennem kell fürdeni!!

Puszi

KépKép
gyancsi

Ediii
Általában a 3. naptól 5 napig :!:
Nekem majdnem minden hónapban van egy kis barnázás kb a ciklus közepén :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszönöm szépen mindenkinek a köszöntést, nagyon aranyosak vagytok!
Megyek Kristófot altatni utána jövök olvasni.

Zsu drága
Meghalok az irigységtől 14 fokot mutat az időkép nálatok. :shock:
Még a végén meleged lesz hazafelé. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Susy
Most voltam kint kabát nélkül és nagyon kellemes az idő valóban, de már egy kicsit borul, délután jön az eső :evil:
Majd csak kitavaszodik már... :wink:

Én is köszönöm Nektek a köszöntést, igazán nagyon jól esik :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jaj Én esze-veszetül fáradt vagyok!!!
Ittam kávét már meg energia italt, de nem bírok magammal!!!
Mikor lesz vége ennek, hol van még a jövőhét :? :shock:
Na és a holnap :? :? :? Mindenhol ablak - ajtó festés vár rám :? :?
csip-csip18

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?