Szép jó reggelt! Látom nem sokat hiányoltatok
.
Izisz a kisbohócod nagyon nagyon ari és ti csajok ... hát.. csodálatosak! Nagyon sexik voltatok
.
Remélem jó vagytok. Nekem tornyosulnak a gondok az irodában, aztán voltam 1 órát kondiba este 8 órakor értünk haza. Kellett volna vacsit főzni de minden ok nélkül olyan ideges lettem, hogy majd felrobbantam. Férjem combot és fagyasztott sült krumplit vett. Pedig mondtam, hogy fagyasztott zöldséget hozzon, de félreértette. A tüzlapon meg nem fér 2 serpenyő rendesen, volt pár mosatlan is, nem volt melegviz, helyem mozogni és kiborultam. Legszivesebben mindent földhőz vágtam volna. Mire odatettem ráboritottam egy csomó füszert a husra véletlenül. Na ekkor férejmuram lekaparta a fölősleget engem meg kizavart a konyhából mig nem csinálok nagyobb bajt
, mérgembe összesepertem. Nem igazán tudom mi volt ez a dühkitőrésem, még jó, hogy férjem nem lett papika kibontott egy üveg vörösbort, hogy elkényesztessen... igy már nem kapcsoltam be a laptopt. Aztán lenyugodtam.
Férjem szegény járja a dokikat, olyan aranyos, már ugy sajnálom. A vizsgáltaival visszament az urológushoz az felirt valami gyulladásra és átküldte egy másik dokihoz mivel magas volt az Lh-ja. Ott volt aztán a tegnap, az sexológus, azt mondta nem kell beszarni mig kint is van hely. Sajnos nagyon gyakori manapság, hogy nehezen jönn a baba. Az Lh azt mondta tényleg bekavarhat neki sok sok sportot javasolt ami nőveli a tesztoszteront, aztán minden hónapba kell spermagramma + uj hormonszint. Felirt valami injekciót, amit ma vehet ki a patikából 1 adag 34.000 ft körül volt
mondtam, akkor most ne vegye még ki de már megrendelte. Mi lehet ebben a kotyvalékban am ilyen drága? Egy szuri sokaknak a fél fizuja ára, hát nem semmi. De ez elég 3 hónapra, ha nem javul a mozgékonyság akkor még felirhat egy másik kotyvalékot de azt itt csak a fővárosban lehet kapni vagy magyarországon, de egyenlőre ezzel próbálkozzunk és legyünk türelmesek. Legközelebb megyek én is vele, de nekem egyenlőre azt mondta nem ir fel semmit a korom miatt
azt mondta még fiatal vagyok nem lehet baj, bár én már semminek nem hiszek. Mikor végre azt mondom nem foglalkozom a babával akkor muszáj visszatérnem a témára nap mint nap mert jönn férjem haza a dokiktól. Na de majdcsak lesz valami. Mondtam, hogy remélem abban a szuriban, annyi pézért, van valami nyugtató is, hogy a baba jó gyerek legyen és ne sirjon sokat, ne legyen histis,... egyébb miatt miért olyan drága?
Na szép napot mindenkinek és puszi nektek!