Új privát üzeneted érkezett!

nyuszi mehetsz sztk-s dokihoz is....én is ezt teszem......eddig még csak ott voltam....de már a saját dokimhoz fogok menni........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Királylány: Olyan ari vagy, hogy mindig hiányolsz, annyira jól esik a kedvességed!

Nita: hát a faszik, tényleg nagyon hülyél tudnak lenni, én már csak tudom, elhiheted!!!! Tarts ki, majd csak túl jutottok ezen valahogy. Én haza megyek tanulni, a kövi 3 hónapban kb. csak 4szer talizunk, már rettegek tőle....Ráadásul nyárra próbálok vmi 6 órás titkárnői melót találni, ő meg 7-ből 6 napot Siófokon fog nyomni, de legalább szeptember, októberben már együtt lehetünk...bár én nagyon félek...

Kép
nyuszifül16

Sziasztok!
Erről a türelmi időről akarok nektek írni.Áprilisba szültem,egy hang nélkül,2 és fél óra alatt.A tesztem szentreggel lett pozitív,de velem úgy beszélt az orvos,mint valami állattal...hogy minek ilyen korán,stb.Na és azok,akiknek 1 év van a 2 gyerek között??
Ti megvártátok a 6 hetet szülés után.Én nem.... :oops: Dolgoztak a hormonok... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nita: az a baj, ha Gyulán leszek 3 hónapig, akkor inkább ott kellene doki meg minden, aztán ha feljövök, akkor itt. Mi történt Ízisszel?

Kép
nyuszifül16

Elmegyek melegítek egy kis szegedi paradicsomleveset, ma úgy sem tudtam enni...mert rosszul voltam.

Ja, képzeljétek olyan ari lesze a babakocsi,kölcsön kapjuk, de Szegeden már megnézhettük, és annyira ari...úgy örültünk neki, kétszer raktuk össze...:)

Kép
nyuszifül16

nekem ilyen babakocsi lesz.....
http://www.babakocsi.net/files/axellime_800.jpg
de már most gyüjtenem kell rá.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Úúúúú,ezt 2 méteres anyukák biztos szépen tudják tolni....de magas a fogantyúja....amúgy jól néz ki.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nita: nagyon szép! Hát , amiénk olyan kis szolid... de nem baj...:)
Ízisszel mi történt, légysui vki egy mondtaban mondja már el!!!

Kép
nyuszifül16

Elvetélt...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

meli nem olyan magam mint aogy a képen látszik....ez csk az egyik variáció még van pár babakocsi ami tetszik......majd megmutatom......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ez a másik ami tetszik...a szin még nem végleges van kékbe,zölbe és pirosasba is...
http://n2.vatera.hu/photos/dd/c0/ca7_1_300.jpg

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én nem veszek,bár egy testvérkocsin gondolkodtam....
Csak majd Pistikét hogy rimánkodom ki belőle.... :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Nita!!!!Ezt!!!!!!!!!!!!!!!!Ez gyönyörű!!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda: kösz a sajnálatos, szomorú infót...

Nita:én is a másodikra szavazok!!!

Kép
nyuszifül16

lányok én is inkább a másodikra gondolok....az anyagilag sokkal olcsóbb......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nekem is a bordós babakocsi tetszik jobban. Azért milyen szépek vannak már! A 6 évvel ezelőtthöz képest mennyit fejlődik ez a terület is. :)

Lassan készülünk, megyünk orvoshhoz. Marcuskám nagyon köhög, de érdekes, hogy éjszaka meg nem. Szerencsére. Legalább tudott pihenni.

Kép
babicsek

Szép jó reggelt! Látom nem sokat hiányoltatok :lol: .
Izisz a kisbohócod nagyon nagyon ari és ti csajok ... hát.. csodálatosak! Nagyon sexik voltatok :lol: :lol: :lol: .
Remélem jó vagytok. Nekem tornyosulnak a gondok az irodában, aztán voltam 1 órát kondiba este 8 órakor értünk haza. Kellett volna vacsit főzni de minden ok nélkül olyan ideges lettem, hogy majd felrobbantam. Férjem combot és fagyasztott sült krumplit vett. Pedig mondtam, hogy fagyasztott zöldséget hozzon, de félreértette. A tüzlapon meg nem fér 2 serpenyő rendesen, volt pár mosatlan is, nem volt melegviz, helyem mozogni és kiborultam. Legszivesebben mindent földhőz vágtam volna. Mire odatettem ráboritottam egy csomó füszert a husra véletlenül. Na ekkor férejmuram lekaparta a fölősleget engem meg kizavart a konyhából mig nem csinálok nagyobb bajt :oops: , mérgembe összesepertem. Nem igazán tudom mi volt ez a dühkitőrésem, még jó, hogy férjem nem lett papika kibontott egy üveg vörösbort, hogy elkényesztessen... igy már nem kapcsoltam be a laptopt. Aztán lenyugodtam.

Férjem szegény járja a dokikat, olyan aranyos, már ugy sajnálom. A vizsgáltaival visszament az urológushoz az felirt valami gyulladásra és átküldte egy másik dokihoz mivel magas volt az Lh-ja. Ott volt aztán a tegnap, az sexológus, azt mondta nem kell beszarni mig kint is van hely. Sajnos nagyon gyakori manapság, hogy nehezen jönn a baba. Az Lh azt mondta tényleg bekavarhat neki sok sok sportot javasolt ami nőveli a tesztoszteront, aztán minden hónapba kell spermagramma + uj hormonszint. Felirt valami injekciót, amit ma vehet ki a patikából 1 adag 34.000 ft körül volt :shock: mondtam, akkor most ne vegye még ki de már megrendelte. Mi lehet ebben a kotyvalékban am ilyen drága? Egy szuri sokaknak a fél fizuja ára, hát nem semmi. De ez elég 3 hónapra, ha nem javul a mozgékonyság akkor még felirhat egy másik kotyvalékot de azt itt csak a fővárosban lehet kapni vagy magyarországon, de egyenlőre ezzel próbálkozzunk és legyünk türelmesek. Legközelebb megyek én is vele, de nekem egyenlőre azt mondta nem ir fel semmit a korom miatt :lol: :lol: :lol: azt mondta még fiatal vagyok nem lehet baj, bár én már semminek nem hiszek. Mikor végre azt mondom nem foglalkozom a babával akkor muszáj visszatérnem a témára nap mint nap mert jönn férjem haza a dokiktól. Na de majdcsak lesz valami. Mondtam, hogy remélem abban a szuriban, annyi pézért, van valami nyugtató is, hogy a baba jó gyerek legyen és ne sirjon sokat, ne legyen histis,... egyébb miatt miért olyan drága? :lol:

Na szép napot mindenkinek és puszi nektek!

Kép
Kép
melisch

babicsek járjatok szerencsével a dokinál és legyetek megint nagyon bátrak!

Kép
Kép
melisch

Melisch: Hát ez tényleg valami varázs szer lehet amit kapott a férjed! Remélem sikerülni fog ezzel! Nagyon rendes egyébként, hogy ennyire utánajár a dolgoknak! Én mondtam az enyémnek, hogy nem lenne e jó neki is egy spermavizsgálat, de nem akarja. Azt mondja vele minden oké. Bármikor tud produkálni. :D Pedig még korábban ő is volt ilyenen, de most hallani sem akar róla.

Nem látom a vonalzódon a csajszi szoknyájától, hogy még hány napod van pé-ig! :shock:

Kép
babicsek

Jó reggelt!

Ízisz, nagyon cuki a kép :) Én hiszek abban, hogy Kírussal együtt a május a ti hónapotok lesz! :wink:
Naggyon jó a másik kép is, hastáncolsz Ízisz :?: :idea:

Kistörpe, fel a fejjel!

Babi, írom a receptet: GYÜMÖLCSÖS MUFFIN
Hozzávalók:4 tojás, 18 dkg cukor, 18 dkg margarin, 20 dkg liszt, 1 cs. sütőpor, bármilyen idénygyümölcs.

A formát kikenjük, sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A tojások sárgáját, és a cukrot habosra keverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott margarint. Belekeverjük a lisztet, majd a felvert tojásfehérjét. Az elkészült tésztát belekanalazzuk a kiolajozott formába. Minden muffinba teszünk néhány szem gyümit.(meggy, cseresznye, alma, körte, szilva, barack, banán, .......bármi).
Fontos, hogy a gyümiket előtte forgassuk meg lisztbe, mert így nem ülnek le a tészta aljára. 25-30 percig sütjük, majd tálaljuk. :wink:

Nita, nekem is a második babakocsi tetszik inkább :wink:

Melisch, úgy látszik akkor tegnap front volt :arrow: ugyanis én is kicsit kiborultam :twisted:
Bár én csak úgy magamban sírdogáltam, mint egy csendesőrült :lol:
Nemtudom miért...talán minden menszeszkor gyűlt bennem, én meg nem ürítettem ki a könnyeket :oops:
Na most kijött az utóbbi fél év kb. :lol: :lol:
De már semmi gond, ok minden! :wink:

Nemtudom mi lehet abban a szuriban ennyi pénzért, de akkor már remélem hat is, ha ennyibe került :shock: :wink:

Többieknek is puszi!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!
Melisch,
ennyi pénzért jónak kell legyen!
Izisz, nagyon csini vagy a hastáncos szerkóban! :wink:
Gondolom a férjedet is szoktad ezzel szórakoztatni :wink:
A kis bohócod pedig aranyos. :lol:

Babicsek, biztosan jobban kismanód napról-napra.

Nita, nekünk hasonló van méretre, kialakításra, mint a második babakocsi. Jó nagy , szeretem, de azt gondold át, ha sokat viszed autóval, a kisebb jobb. Nekem le kell szerelni a kerekeit mert nem fér be a csomagtartóba, pedig nem az a kis fajta csomagtartó van.
Ezt én meguntam és van egy utazó kocsi is.
Melinda,
megalázó lehetett ahogy beszélt az orvos. Remélem nem a saját orvosod? Egyébként köze nincs hozzá, hogy ki , mikor akarja a másodikat.

Ma megyünk Benivel tanácsadásra, bepótoljuk a betegség miatt elmaradt 15 hós szurit. :cry:
Aztán este uh. Remélem lesz időpontom, mert majd a rendelés elején fogom felhívni.
Izgulok nagyon. :roll:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Fog hozzánk jönni egy új topiclakó, nagyon aranyos, Ők is már régóta próbálkoznak, majd elmodja... :wink:
Mi a gyakorikerdesek.hu kapcsán "ismerkedtünk" meg, azóta e-maileztünk, és én ajánlodtam, hogy nyugodtan csatlakozzon hozzánk, hisz itt mindenkinek hasonlóak a gondjai, és lelkileg is könnyebb, mert tudunk egymásnak segíteni...
Remélem ma már ideér!

És különben meg mi ez a pangás :?: :!: :roll:
Pussz!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

angie nekünk nincs autónk...tömegközlekedünk.....oda meg a vidéki terepre nagyon jó a második kocsi.....mostmár tuti az lesz!!!!!!!!
várjuk az új topiclakót!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az előbb szarakodott a babanet... :?

Angie, biztos nem lesz semmi gond az UH-n , ne parázz! :wink:
Majd mindenképp számolj be ám róla mi volt!

Nita, rábeszélted magad? :lol:
Apával már minden rendben? Nem dilizik?

betty615

bety rábeszéltem magam igen.......igazából annyagilag jobb is,no meg itt vidéken.....a kerekei is sirályak....belezugtam.........
apival nem sokat beszéltünk ma mert ment dolgozni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

a kerekei is sirályak....belezugtam.........
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ez jó, ez tetszik! :lol: :lol:

És egyébként meg tudta mondani, hogy mi volt a baja, vagy csak ilyen kis pillanatnyi hiszti tört rá hirtelen?

betty615

nem mondta meg mért vágott mindent a fejemhez...de lehet jobb is mert megint csak veszekedés lenne........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megjöttünk. Szerdáig nincs ovi. Most kaptunk egy új gyógyit. Hát ez van.

Betty: Köszi a receptet, mindjárt írom is le, aztán majd szombaton, vagy holnap délután megcsinálom.

Angie28: Szegény Beni, de jobb túllenni az ilyen oltásokon. Még jó hogy ők nem tudják, hogy mi vár rájuk. Remélem lesz időpontotd estére, aztán írd meg majd mi volt.

De ramaty idő van itt nálunk. Mikor lesz már tavasz?

Kép
babicsek

itt is szakad az eső....már kint lassan sártenger van...... :? :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Itt is esik :? :roll:
Meg tök hideg van :?

Babi, remélem mielőbb meggyógyul Marcell :)

betty615

mikor lesz már szép madárcsicsergős tavasz?????? :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!Köszi a dicséreteket.Már 4 éve hastáncolok,és gyakran fel is lépek.Nyuszifül!Elhalt a baba,műszeres befejezés volt,nem vetéltem el.Semmi bajom nem volt,nem görcsöltem,nem vérezte,egyszerüen halott volt 1 hét leforgása alatt,mert pont azelött egy héttel még minden oke volt.Még aznap megműtöttek mikor kiderült.
Vendég

Talán még pár hét..... :roll:
De már nincs sok vissza :D

betty615

Ízisz, jó lett az avatarod :wink:
Jártok bemutatókra is, vagy hobbiból táncolsz?
És nehéz ez a tánc egyébként?
Apát el szoktad szédíteni, miii?? :lol: :wink: 8)

betty615

Elkalandoztam Ízisz, bocsika, hisz írtad, hogy fel is lépsz :oops: :lol:

De hülye vagyok! :lol:

betty615

Nálunk is esik. :cry: :cry:
Annyira utálom, mert sár lesz előttünk!
Beni oltása megint elmaradt. Azt mondta a doki ebben a korban már nem baj, ha eltolódik. az történt, hogy éjszaka nem aludt jól sokat megébredt és elaludt mire kellett volna vinni.
Kimentem a szobából , ő a kiságyba volt és mire visszamentem már lecsukódott a kis szeme.
Nem volt szivem felkelteni. Most őszintén, hogy lehet ilyen hülye időponra tenni a tanácsadást? Pont ilyenkor alszik. 12:30-ra kell menni megmérik, stb., aztán 13 után jön a doki. 14 órától már a rendelőben van, oda meg nem viszem a betegek közé.
most jól kimorogtam magam! :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

babicsek ne gondold, hogy nálunk simán mentek a dolgok mig párocskám rászánta magát! :lol: áh dehogy :roll: ő már lassan 4 éve akar babát, én csak 1 éve :lol: . Ha látnád, hogy csillog a szeme ha gyereket lát, olyankor se lát se hal :evil: még az irodába is félretesz mindent és rajzol, bohockodik, pujocskázik ha baba téved be :lol: nagyon vágyik rá. Én voltam dokinál de mindig azt mondták menjen ő is mert sajnos a férfiaknál is van baj manapság. És mondta még 3 orvos és mondtam neki mindig, aztán látta mennyire szenvedem minden hónapban pirikor igy végre rászánta magát és elment. Aztán összetörve jött haza és nagyon szomoru volt hetekig, mig rámentem, hogy most akar vagy vakar :?: elmondtam neki, hogy hosszu még az ut és nem lesz fiatalbb ha vár. Aztán magától elindult egyik orvos küldte a másikhoz. Nagyon nehezen viselik ha bajbakerül a férfiasságuk :lol: :lol: . A vonalzom meg 2 nap mulva látható lesz, amugy és egyidős vagyok a naptárral 1.-én jött meg igy ma vagyok az 5.ik napon mév van 10 -12 napom péig.

betty szóval volt valami a levegőben azért voltunk hisztisek :lol:

nita irtad egyrészt párod gondjait képzeld a szuri utóhatása az enyámnél hiszti, idegesség, dűhroham és fokozott nemivágy :twisted: , gondolhatod mi vár rám, két histi között rámmászik :lol: :lol: :lol: :shock: az lesz még romantikus.

Puszi mindenkinek, megyk vissza dolgozni.

Kép
Kép
melisch

angie28 sajnálom picifiad, férjem most indul a szuriért, mondja, hogy szolt a doki, hogy fájni fog, szegény :cry: :cry: :cry: . De ti nagy fiuk vagytok és Beni kis sirással tuléli. Neked meg szurkolok at uh-hoz!!!!!!

Kép
Kép
melisch

melisch..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nyuszikám! Hát hogyne hiányolnálak? A várandósság harmadik harmadában már itt leszel Pesten ugye? Akkor keress itt dokit, mert addig nem kell sűrűn menni, legfeljebb utazgatsz.

Melisch: nekem hiányoztál, de napok óta alig-alig vagyok én is, mert estére kidőlök. Nem semmi ára van a szurinak, lehet egyből hármasikrek lesznek? :wink: :lol: Bízzunk benne, hogy ennyi pénzért meglesz az eredménye. Én is vagyok úgy, hogy minden ok nélkül csapkodok, morgok. Általában akkor van ez, ha hazajövök fáradtan és akkora kupi van itthon, hogy rosszul leszek a látványától.

Nita: nekünk GRACO babakocsink van és nagyon szerettem, mert könnyen kezelhető, összecsukható, könnyen tolható. Nem kellett sportkocsit venni, kihúztuk vele a 3 évet. Sőt Bence a mai napig nem bánná, ha beleülhetne.
Találtam egy képet, pont ugyanilyen a miénk is, de nem a miénk van a képen. Kép
Nagyon jó újszülött kortól is. Nekünk van hozzá hordozó+autóba rögzíthető talp is meg még egy mózeszsák.

királylány

Angie: minden évben viszem Bencét kardiológiai kontrollra. Most már nem gond, de mit össze nem szenvedtünk míg pici volt, mert reggelről megvolt a vizsgálat és EKG, de szív uh 12.30-tól volt. Az ugyebár az alvásidő. Hozzáteszem nem 12.30-kor kerültünk sorra :twisted: Egyik évben, azt hiszem 2.5 éves volt Bence, úgy ordított a vizsgálatnál, hogy az uh-ra lenyugtatózta a gyereket és beírta a kiskönyvébe, hogy nehezen vizsgálható. Azt hittem fejen rúgom :twisted: Magyarázza már meg egy ilyen idős gyereknek, hogy nem bántalak! :? :twisted:

királylány

királylány nagyon jó kocsi ez is....még a szine is jó........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch: milyen volt a konditerem? Miket csináltál? Szauna volt utána?

királylány

egyszer már én is kiprobálnám a konditermet.........de előbb gyüjtenem kell rá........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: én már gyűjtöttem :wink: foglalkozom avonnal, meg az egyik jó ismerősöm tupperezik és segítek neki :arrow: kapok sok ajándékot és amire nincs szükségem eladom, ebből is van némi pénz. Itt most 6000ft a 10 alkalmas bérlet, az infraszauna pedig 450ft/fő 2 fő esetén. Talán szombaton megyünk a barátnőmmel, jövő héten meg délelőttös lesz így be tudjuk iktatni hét közben is. :wink:

királylány

Sziasztok!
Nekünk ilyen kocsink van,nagyon meg vagyok vele elégedve,felfújható kerekű,na azt nem adnám semmiért.Volt hozzá mózeskosár,meg pelenkázó táska,így vettem 47 e Ft-ért,szerintem filléres áron sikerült hozzájutnom.Mezőkövesden vettem az egyik nem felkapott boltba.Ugyanez Gyöngyösön 80E Ft volt.... Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

meli ez nagyon szupi kocsi.....szép kellemes szine van.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na megjöttem! A szuri nagyon fájdalmas volt, valami tesztoszteront tartalmazó (nebido a neve) és 6 helyen volt mig végül egy ápolonő beadta neki, sehol nem válalták, a családi dokinéni nem volt bent. Még mellé izomláza is van :lol: :lol: :lol: ugy jár mint akit sz..be b..sztak :lol: :lol: :lol: .

Királylány ez a konditerem nem nekem van kitalálva, nem tudom mit kezdjek a gépekkel, de nem adom fel. Szaunán nem voltam nem tudom mit kell vinni oda, most akarok utánaolvasni. Én nagyon szégenlős vagyok :oops: , még az is zavar ha lefekvés előtt férjem néz míg levetkőköm :oops: :cry: haragszik is érte néha. Na mindegy viszek fürdőköntőst :lol: Ma kis szőrtelenítés volt, lábszár, szemöldök szedés + festés. Soha nem festettem eddig ajánloták sokszor, de nekem tetszik. Kicsit lehet borsos de legalább ameddig bírom megyek :wink:

Szépek a babakocsik nekem is kell.

A gyógyszer hat 7-10 napon belül pont pére de jönnek szüleim 12-18 között pé meg 16-án lesz :cry: kicsit vékonyak a falak, de majdcsak meglátjuk mi lesz :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!
Élek,nincs semmi gond csak lusti vagyok jönni. :oops: :wink:
A héten akciózunk ezerrel. :lol: :lol: :lol:
Mindenkinek puszi.Dius

KépKép
Kép
mucus75

Szia Mucus, te is régen voltál, tesztelgetsz? Holnap estére már pozitiv is lehet vagy nagyon erős negativ, mindent bele!

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?