Húú!
2 oldalt kell visszaolvasnom! Meglesz a feladat!
Előre bocsi, de ez megint hosszú lesz.....
Csucsu
Nagyon rendes tőletek, hogy felajánlottátok az ovinak a játékokat! Még jó, hogy nem buktatok le!
örülök, hogy tetszik az ovi a kislányodnak.
Pedig általában sírás szokott lenni belőle.
nagyon szép lehet az az ovoda! Élvezet oda járni. Na meg a szülőknek sem mindegy, hogy hová viszik a gyerekeket.
nagyon szerencsések vagytok, hogy ilyen jó minőségű ruhákhoz ilyen egyszerűen hozzájuttok! Nagyon sok lenne egyébként! Bár ezt hiába mondom neked!
úgyis tudod!
az a rizsfőző úgy látom mindenkinek piszkálja a fantáziáját!
Tényleg jó dolog!
Én sütőben szoktam párolni. Anyukámtól így tanultam, és általában nem lesz mászkos.
Bridget
Látom, megint előkerült a cuki kis cumis kép.
Megnéztem azt a hat részes videót. Tényleg érdekes.
,
Hú micsoda kaják.
máris éhes lettem.
ez a rizsfőző edény ez nagyon jó dolog. Nekem is lekellene egy ilyen a konyhában.
Nem is tudtam, hogy itthon is létezik ilyen!
[quote]T írta:alaltam egy neked valo kis mozgo figurat
Nagyon tetszik!
Miért nem lehet betenni avatarnak? Jó lenne, ha fel lehetne, mert nagyon jó!!!
De nagyon aranyos az összes, amit felraktál!
KittyHogy te milyen kis ügyes házias vagy! Te főztél a disznótoron? Nem semmi. a hagymás vért én is nagyon szeretem! Mi is szoktunk csinálni. Mi 15-én vágjuk a Mamiék malackáját.
Hogy sikerült a zh?
Látom szolrgalmasan gyűjtögeted a laptetűket!
Szorgoskodj csak, szükséged lesz rájuk előbb-utóbb.
[quote]D írta:élután voltunk csavarogni kicsit. Ahol anyuéknak laknak, nyílt egy park center nevű pláza szerűség (Pendi biztos tudod). És kaptam egy kötött kardigánt
Tudom.
Én tegnap voltam először. De most képzeld, sorra bezárták az üzleteket. VAlami nem stimmel velük állítólag. Úgyhogy csak egy volt nyitva. Nem tudom mi a bibi, de tegnap sorra ki volt írva, hogy technikai okok miatt zárva. Nem hallottad miért?
Melaszka
Nagyon tüneményes kisfiad van!
Milyen kis édesen alszik!
Örülök, hogy igazán jól érzed magad anya szerepben. Mindazok ellenére, amivel ez járt. Azért nagyon jó, hogy odateted, vállalnád mégy egyszer. Ebből is látszik, hogy megérte. De mi az "eredményen" látjuk, hogy megérte. Tényleg gyönyörű babád van! Az éjszakázásokat meg sajnálom. De azt mondják, hogy ha a kezdet nehéz, utána már sokkal könnyebb lesz.
Mivel én nem voltam, csak most tudlak felköszönteni. Tehát megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok neked:
Zsu
Neked jobbulást kívánok!
Nócika
Nekünk is jó valamelyik nap. Akár 2 napot is tudunk. Keresünk valami jó kis szállást, és legalább ki tudjuk magunkat csavarogni, meg elmehetünk bulizni is.
Valamilyen bűntudatról írtál! Mi történt? Miért van bűntudatod? Szerintem saját magaddal rendezd le, a pap nem hisze, hgoy segít. Abban igazad van, hogy valakivel bszélni jó, de nem hiszem, hogy a papa a megoldás! pároddal, családoddal nem tudod megbeszélni a problémáidat?
Most olvasom, hogy nem írhatod le, hogy mi történt. Azért próbálj meg beszélni az illetővel, hátha az segít rajtad. Sőt! Szerintem segít.
Ez a barátnő dolog nem egyszerű. Ennyire kihasznált, és annyi sem, hogy köszönöm???? Hát nem volt szép tőle. Ne hagyd, hogy ezt tegyék veled! Biztosan találsz te rendes barátnőket is! Sajnálom, hogy megint így jártál vele. Nem is érdemli meg azt sem, hogy miatta kicsit is rosszul érezd magad, nem hogy a barátságodat! Sajnos vannak ilyen emberek!