Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Egy kismadár délre repült, amikor beköszöntött a tél. Annyira hideg volt, hogy
repülés közben a madár megdermedt, és a földre zuhant egy mezőn.
Ahogy ott feküdt, arra jött egy tehén és rápottyantott némi ürüléket.
A dermedt madár ott feküdt a meleg ürülékben, és kezdett felmelegedni tőle.
Csak feküdt a melegben és olyan boldog volt, hogy énekelni kezdett.
Arra jött egy macska, aki meghallotta a madáréneket.
Követte a hangot és eljutott a madárhoz, aki a tehéntrágyában feküdt.
A macska azonnal kiásta a madarat és megette.
A történet tanulságai:
1. Nem mindenki az ellenséged, aki sz..ik rád.
2. Nem mindenki a barátod, aki kiránt a sz..ból.
3. És ha nyakig ülsz a sz..ban, akkor a legjobb, ha befogod a szád!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok :)

Köszönöm a névnapi jókívánságot :)

Nócika!
Te is fent vagy az iwiw-en?

Egy kis horrortörténet a szülésről :D :

Nov.7.-e, délelőtt 9 óra: Feszül a hasam, keményedik, fájdogál enyhe mensisen.Még nem foglalkoztam vele.
Nekiálltam húsoskáposztát főzni (nem gondoltam, hogy ebből már csak a férjem fog enni :) )
10 óra:A fájásaim 10 percesek. Felhívtam a szülésznőt, azt mondta, hogy ez még semmi, üljek bele egy kád meleg vízbe.
Végeztem, kiszállok, nem múltak a fájások.
Felhivtam a barátnőmet, ő mondta, hogy 10 percesekkel irány a kórház.
Még befejeztem a káposztát(egyébként semmit sem ettem reggel 7 óra óta)
Fél 12 körül indultunk, az autóban már 5 perceseim voltak.
Beértünk, dokim megvizsgált, a méhszáj csak 2 ujjnyi.De már nagyon fájtam.Azt mondta, nyugodtan menjünk a vajúdóba, aztán várjak, ebből még lehet csak másnap lesz baba.
Lementünk, átöltöztem és a fájásmérőt rámtették.Onnan a szülőszobára a férjemmel együtt (egy személyes volt)ott már iszonyatosak voltak a fájások.Ez volt Délután 1-től.
A férjembe kapaszkodtam már olyan 4 óra felé, mert annyira le voltam gyengülve.Kaptam 2 l sima infúziót is, hogy jobban bírjam.Aztán este 6 felé a kéjgáz.Üvöltöttem a fájdalomtól.De nem érdekelt, hogy mit szólnak.a doki megvizsgált újra, már tágulam szépen és véreztem is.Aztán jöttek a tolófájások(mintha kakilni kellene és nagyon szorulásod van)de sokkal rosszabb.
Aztán a doki rám is szólt, hogy ne kiabáljak, hanem nyomjak.Mondta, hogy még kettőt nyomok és megvan.Na aztán minden erőmet összeszedte, nem érdekelt, ha bele is halok, csak legyen már vége.Aztán 20.05-kor kipttyant Marcell :lol:
A szülés után nem is nagyon voltam magamnál a legyengülés miatt.
Hát, röviden ennyi :lol:
CEgyébkén csodálatod élmény :D

Bocs, ha hosszú voltam :oops:
Vendég

Melaszka :shock:
Nem semmi... :shock: :shock: :shock: Hat miota olvastam a szulestorteneteket azota kicsit felek tole :roll: :oops:

Meselj ma mi van veled :?: :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Jó korán, de itthon! Elkéreckedtem bentről, mert ma apácska nem dodozott! Meg ma olyan kis lustika vok!

Hát csajok ez a büntudatos dolog az nagyon kemény volt! Nem igazán merem leírni! Barátnöm egy szál sem! Csak nektek vallhatok! Amugy az illető tud a dologról, de engem nagyon bánt! Szinte mindennap beszélünk a dologról és Ő csak annyit mond:" felejtsd már el végre!" Hát köszi, de nekem ez nem megy! Ő megbocsájtott, de én nem tudok magamnak! Na ezzel mi a helyzet! Erre mondjon nekem valaki valami okosat! Egyébként én nem vagyok egy valássos ember! Szal nem tudom, hogyha el is mennék a paphoz akkor mit is tennék valójában! :roll: :( :lol:

Melus! Igen! Én is fent vagyok az iwiwen! ha gondolod küld el priviben a neved és akkor megkereslek! A történeted az tényleg elég nehéz lehetett, de megérte! Irigyellek az tuti!! meg mondjuk itt szerintem mindnyájan!

Pendikém! Ezekszerint ma dodozol holnap alukálsz és akkor majd szombaton beszélünk!

Kép

Kép

Kép
nócika

Amugy apácska épp a kisszobát csinálja! Látom itt vagy Brid! Menetközben itt vagyok!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nocika
Lattalak am 8) Mar azt hittem nem irsz :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Noci
Hat figyu...en sem vgyok egy nagy hivo :oops: DE Isten szine elott meggyonni elmondani kibeszelni...ennel nagyobb dolgot mar nem tehetsz a lelkiismeretedert :roll: Egy probat meger :wink:

Es mi az,hogy semmi baratno? :shock: Hol a barinod akirol a nyaron beszeltunk? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Írok én csak mire össze szedtem a gondolataim! :roll: :lol: :lol: !

Kép

Kép

Kép
nócika

jo csak utana meg nem lattam a neved....azt hittem eltuntel :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na megjott apa :P

KépKép
bridget0801
Kulfold

A barinöm??? Hát kérlek! Nyáron elvittem őt és a barátnöét nyaralni! Aztán eltüntek! Majd szeptemberben átmentünk hozzájuk, hogy jöjjenek át azt játszunk társast monopolyt erre átjöttek, de mondta, hogy másnap reggel mennek a gyáli piacra, mert gatyot akarnak venni! Na mondom oksika, mert én is szeretnék venni! Reggel közlik inkáb vigyük öket haza, mert nincs kedvük mégse, majd következő vasárnap megyünk és akkor felhívnak, hogy mikor és hol talizzunk! Na én erre várok már egy jó ideje! Ugy látszik még nincs vasárnap! Ugy látszik, hogy amit akkor rájuk költöttem az a 40000 Ft az semmit nem ért! Most nem arrol van szó, hogy sajnálom tölük, meg hogy várom, hogy ők is visszahivjanak valahova, de csak anniyt, hogy nesze bazd meg itt egy puszi, mert jól esett mindaz amit eddig értem tettél! Na én erre3 felbuzdulva nem hívom! Pedig ez is fáj nagyon! 2 évig én voltam a lelki szemetese! na nem mintha bajom lenne csak mikor nekem kell valami akkor lófasz nekem! Már sorry, hogy igy leírom csak most épp nincs semmi cérnám, hogy nincs kivel elmenjek akár shoppingolni vagy csak beülni egy üditöre valahova vagy beülni akár egy köpkölödöbe és taj részegre igyuk magunkat! Szal most épp azon a ponton vagyok hogy a faxom kivan!

Kép

Kép

Kép
nócika

Tyüha! Akkor tessék sokat pajzánkodni! Ma mi is azt fogjuk tenni! Most majdnem leírtam valamit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: De ennyi csunya szó után már ki is tiltanának a topikból! Bár ez nem csunya csak olyan nem is tudom milyen! Na mind1

Kép

Kép

Kép
nócika

Látom még 8 napod van hátra! Érzel valamit???

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Bocsi, most nincs időm visszaolvasni, de egy-két óra múlva lesz, és pótolom.
Itt van még a barátnőm, és addig nem tudok írni.
Hamarosan jövök! :)
Vendég

Itt vgyok am

KépKép
bridget0801
Kulfold

Én is itt vagyok! zia pendi! Azt hittem dodozol! De akkor még jó, hogy nem hívtalak hisz ott a barinöd! Majd ezt is bepotoljuk!

Kép

Kép

Kép
nócika

várjatok!
Most mondja a barátnőm, hogy megy haza!
Egy perc, és jövök!!!
Vendég

Olyan kis lusti vagyok pedig nagyon éhes vagyok! Meg most voltam fennt az iwiwen és megnézegettem a régi barinöm képeit!+ Hát vannak fent róla új képek! És majdnem írtam neki levelet! de nem teszem! pedig a szívem azt diktálja írjak az eszem meg azt mondja ne írjak! Hát szerintem inkább várok! Majd, ha netán Ő ír akkor meg megprobálok én erős lenni és nem fogok ráérni neki! Mondjuk apácska is azt mondja, hogy Én ne keressem! Tök gáz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Oké Pendi! Várunk! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci
Fel a fejjel 8) En leulnek veled kolazni :wink: vgy leinni magam de sajna nem vgyok otthon :roll:
Csak nem pe-d van? 8)
Mi nem hancurozunk mert nem akarom,hogy egy esetleges orgazmustol kijojjon a baba....tudod csak pozitivan mert ottvan :twisted: Erezni hat ez az...az a baj nem vgyok valami pozitiv es ugy allok hozza ha eddig nem jott ossze akkor tuti most se...meg ilyenek :roll: :oops: Es nekhez bebeselni magamnak,hogy igenis most osszejott :roll: Amugy faj a hasam tegnap ota :roll: ma egesz nap fajt :roll: nem naon csak ugy,hogy erezzem :roll: Barnazasom nem volt...ebbol meg arra kovetkeztettem egybol,hogy tuti nem is volt agyazodas :? Ugye nem mindenkinek van? :roll: Na tegnap mar izzadtam is :x Ami tutod altalaban pe elott es menzi elott van :roll: szal mikor jon az izzadas tom jon a nagy nap :evil: De meg nem annyira intenziv szal meg van remeny :roll: kedden kene nem megjonnie :twisted:

Pendi
En mar addigra nem leszek itt de majd reggel elolvaslak 8)

En asszem megyek agyba :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tudjátok most ugy ennék egy jó kis pizzát! De nem tehetem! Megigértem magamnak, ha lemegy a sulyom 75 kg-ra akkor kapok egy jó kis túrós batyut és iszom hozzá fincsi tejcsikét! Jaj! Nagyon nehéz! Mit egyek??? Nincs kedvem semmihez sem! Pedig éhes vagyok! :o :o :o :o :o

Kép

Kép

Kép
nócika

Na itt vagyok.

Nócika Itt vagy?

Bridget
Szép álmokat!
Vendég

Ha jol tom multkor is te mentel utana :roll: Vegul is te tod mennyit er neked ez a baratsag :roll: Ha ugy erzed szukseged van ra akkor irjal neki...bar en is ez a fajta vgyok aki inkabb nem beszel a masikkal honapokig :oops: Hat ha en vgyok megbantva meg leszarva vgy velem volt szenya valaki vgy aszonta felhiz aztan eltelt azota 1ev.....szal en ugyan ez vgyok...mondjuk az oroszlanok mar csak ilyen buszke fajtak. :roll: De nekem egy bari se kell azert mert en kikonyorgom meg uldozom a baratsagommal...ha nem kellek valakinek en uigyan nem megyek utana :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pendi En is itt vgyok de majd egyszer csak megszunok jonni na majd akkortol nem leszek :lol:

Noci ma en is pizzara voltam ehes :shock: De inakbb csinaltam kajot magamnak :roll: De ugyi vgy,hogy igy megallod :shock: mennyinel tartassz most?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Brid! Köszönöm a biztató szavakat! És igen is jó lnne egyet colázni! De majd mikor megint hazajössz! Egy új Nócikával fogsz talizni, mert addigra más leszek mint amilyennek most meismertél!
De amugy pém van! Miből gondolod?? Talán hisztisnek találsz?? Mert én is pont erre gondoltam! Elég gáz! Ilyen nekem nem szoktt lenni! Majd ma nagy eksőn és 16.-án nem fog jönni a Mikike!
És igen talán jobb is ha mégsem pajzánkodtok! Mert még mindenre van esély! És jó, hogy te ilyen pozitiv vagy! És igen is mutasd meg, hogy hogy kell sőpontán bebasáodni! Mert vigyázz mint ahogy neked sem ugy nekem sem fog már mejönni mikike kari elött! Szal hajrá!!!!!
Neked nagyon szép álmokat kivánok neked!

Kép

Kép

Kép
nócika

Én is vagyok!
Amugy 76.6 pontosan! Elég gáz, mert már elvileg 74 körül kéne legyek! Bár azt mondom, hogy közel 8 kg ment le és apának egyre jobban tetszik a vajlingom! És valahogy kezd eltünni az uszogumim az oldalamról! :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

én asszem ma eszem egy fagyit! Azt hébe hóba suzoktam enni! Kb 2 hetentte egyszer!

Pendikém! Csak szorgalmasan olvass! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

jajj olvasok én, de olyan sok van! :)
Vendég

Bridget
Te aztán megint jól bírod! :)
Nálatok már éjfél elmúlt, ha jól számolom. Apa otthon van már?
Vendég

Brid! Asszem ezt jól leírtad! És igen! A multkor is én mentem utána! Na most ennek vége! Nem írok neki! Csak fáj! És ez szerinted sokáig lesz rossz??? Mert ha igen akkor elvesztem! Vagy legalább lenne valaki akivel sürün összejárnánk vagy akármi akkor jó lenne! De így????? hát elég nehéz! De érdekes a munkahelyemen ez eszembe sem jut! Mert talán ott jól érzem magam??
Te az jutott az eszembe, hogy honnan tudtad, hogy nekem most van pém mikor nincs is kint a vonalzom! Én ezt nem vágom! :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sok van sok van! de én is igy szoktam járni mostanában!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika
Csak nem a kis barátnődről beszélgetek? MÁr megint baj van? Biztosan leírtad, csak nem értem még oda. De mindjárt átnézem az írásokat.
Egyébként beszélhetünk skypon is majd, mert azt nem kell fizetni legalább. Fenn van?
Vendég

Te meddig leszel?? Mert nekem kéne melegiteni apának kajot! Sütök neki egy kis káposztás tésztát! Aztán jövök vissza! Ilyenkor milyen jó lenne, ha laptopom lenne! De majd egyszer az is lesz! Nos remélem megvársz! Sietek igérem! Várj meg!!!???!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Noci nem vgy hisztis csak mondtad,hogy ti ma majd jah...es abbol gondoltam 8) Fogdokival mi van?jarsz meg :roll:

Pendi igen birom de mar almi vgyok ugyhogy lassan tenyleg megyek.Amugy apa itthon csak most megsertodtem mert ahogy hazajott csak az ellenkezojet allitja annak amit epp mondok...es a 3.beszolasa utan mar felkaptam a vizet :evil: Most jott haza es ahelyett,hogy szia dragam mi zu...kotoszkodik :evil: kapja be es bevonultam a szobaba :roll: O meg kint van...bar ahogy hallom mar ment fogat mosni es jon utana aludni :?

Na bejott.....de meg nem mosott fogat...bejon es kerdi,hogy mivan? :twisted:

3szot tud magyarul:1.nem 2.bunko 3. pipa...szal ilyenkor csak annyit mondok neki bunko :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Drágámskypolhatunk! nincs is azzal gond csak olvass szorgalmasan és akkor jövök! De amugy most nincs feltelepitve a vebcamom! Bár lehet, hogy fent van! Na megyek csinálok kajot és jövök! Megigéred, hogy itt leszel?????

Kép

Kép

Kép
nócika

Megvárlak Nócika!
cSak csináld nyugodtan azt a kaját! Legfeljebb csörgess meg, hogy visszajöttél, hgoy biztosan itt legyek!
Vendég

Bridget
Lehet, hgoy fáradt, és nem igazán téged akar ő bántani.
Sajnálom, hogy nem úgy alakult az este, ahogy szeretnéd.
Vendég

Brid! Sajnálom, hogy apácska most ilyen más hangulatban van! de biztos rossz napja volt!
Fogdokihoz meg hétfön megyek legközelebb! Reggel röntgen este meg kezelés!

Kép

Kép

Kép
nócika

[quote="nócika"]T írta:nócikayüha! Akkor tessék sokat pajzánkodni! Ma mi is azt fogjuk tenni! Most majdnem leírtam valamit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: De ennyi csunya szó után már ki is tiltanának a topikból! Bár ez nem csunya csak olyan nem is tudom milyen! Na mind1

Ebbol gondoltam 8)

Amugy az az igazsag az egyik barinom mar masfel eve nem jott...amikor aszonta majd visszahiv :roll: masfel eve volt :roll: O mar nem fog jonni...nem sajnalok olyan embereket vesziteni akik nem erdemesek az en baratsagomra.A masik barinom o 1evig nem jott...bar en aszt mondtam neki soha tobbe nem akarok vele szobaallni es keruljon el nagyivbol...o egy ev utan irt nekem,hogy hianyzom stb.Ez mas eset volt mert nagyon megbantott...de megbocsajtottam neki mert hianyoztam neki mint barino...es volt pucajaban annyi ver,hogy irjon :wink:

Szal ha a barinod csak ugy lekocoltatott es nem hiv te csak azert visszakonyorgod meg uldozod majd ot,hogy ne legyel egyedul? :roll: szerintem inkabb uj baratok utan nezz akik erdemesek a "barat" nevu fogalomra :roll: En is azt tettem :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Oké drágám mentem! Nemsokára jövök!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nem gond csajok tulelem 8) En ilyen stramp csaj vgyok :twisted: :lol: :lol: :lol: Maj minnya jon es kiengesztel :wink: Jo beszelgetest nektek 8) En mentem aludni

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Pendi,hogy tetszett a hamupityoke amit kuldtem :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó éjszakát Bridget! REmélem hamarosan eloszlanak a felhők, és megnyugszik Apácskád!!

Nócika!
én meg addig amíg visszajössz, pótolom az elmaradásomat! :)
Vendég

Sziasztok!

Úristen, de ráértetek ma!!! :shock:
Vendég

Szia Kitty!
Én is vagyok, csak én is visszaolvastam! De már épp végeztem! :)
Vendég

Húú!
2 oldalt kell visszaolvasnom! Meglesz a feladat! :)
Előre bocsi, de ez megint hosszú lesz.....

Csucsu
Nagyon rendes tőletek, hogy felajánlottátok az ovinak a játékokat! Még jó, hogy nem buktatok le! :) :)
örülök, hogy tetszik az ovi a kislányodnak. :) Pedig általában sírás szokott lenni belőle.
nagyon szép lehet az az ovoda! Élvezet oda járni. Na meg a szülőknek sem mindegy, hogy hová viszik a gyerekeket.
nagyon szerencsések vagytok, hogy ilyen jó minőségű ruhákhoz ilyen egyszerűen hozzájuttok! Nagyon sok lenne egyébként! Bár ezt hiába mondom neked! :) úgyis tudod!
az a rizsfőző úgy látom mindenkinek piszkálja a fantáziáját! :) Tényleg jó dolog! :) Én sütőben szoktam párolni. Anyukámtól így tanultam, és általában nem lesz mászkos.

Bridget
Látom, megint előkerült a cuki kis cumis kép. :)
Megnéztem azt a hat részes videót. Tényleg érdekes. :) ,
Hú micsoda kaják. :) máris éhes lettem. :)
ez a rizsfőző edény ez nagyon jó dolog. Nekem is lekellene egy ilyen a konyhában. :) Nem is tudtam, hogy itthon is létezik ilyen! :)
[quote]T írta:alaltam egy neked valo kis mozgo figurat

Nagyon tetszik! :) :) Miért nem lehet betenni avatarnak? Jó lenne, ha fel lehetne, mert nagyon jó!!! :) :)
De nagyon aranyos az összes, amit felraktál! :)

Kitty
Hogy te milyen kis ügyes házias vagy! Te főztél a disznótoron? Nem semmi. a hagymás vért én is nagyon szeretem! Mi is szoktunk csinálni. Mi 15-én vágjuk a Mamiék malackáját. :)
Hogy sikerült a zh?
Látom szolrgalmasan gyűjtögeted a laptetűket! :) Szorgoskodj csak, szükséged lesz rájuk előbb-utóbb. :)
[quote]D írta:élután voltunk csavarogni kicsit. Ahol anyuéknak laknak, nyílt egy park center nevű pláza szerűség (Pendi biztos tudod). És kaptam egy kötött kardigánt

Tudom. :) Én tegnap voltam először. De most képzeld, sorra bezárták az üzleteket. VAlami nem stimmel velük állítólag. Úgyhogy csak egy volt nyitva. Nem tudom mi a bibi, de tegnap sorra ki volt írva, hogy technikai okok miatt zárva. Nem hallottad miért?

Melaszka
Nagyon tüneményes kisfiad van! :) Milyen kis édesen alszik! :)
Örülök, hogy igazán jól érzed magad anya szerepben. Mindazok ellenére, amivel ez járt. Azért nagyon jó, hogy odateted, vállalnád mégy egyszer. Ebből is látszik, hogy megérte. De mi az "eredményen" látjuk, hogy megérte. Tényleg gyönyörű babád van! Az éjszakázásokat meg sajnálom. De azt mondják, hogy ha a kezdet nehéz, utána már sokkal könnyebb lesz.
Mivel én nem voltam, csak most tudlak felköszönteni. Tehát megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok neked:
Kép

Zsu
Neked jobbulást kívánok!
Kép

Nócika
Nekünk is jó valamelyik nap. Akár 2 napot is tudunk. Keresünk valami jó kis szállást, és legalább ki tudjuk magunkat csavarogni, meg elmehetünk bulizni is. :)
Valamilyen bűntudatról írtál! Mi történt? Miért van bűntudatod? Szerintem saját magaddal rendezd le, a pap nem hisze, hgoy segít. Abban igazad van, hogy valakivel bszélni jó, de nem hiszem, hogy a papa a megoldás! pároddal, családoddal nem tudod megbeszélni a problémáidat?
Most olvasom, hogy nem írhatod le, hogy mi történt. Azért próbálj meg beszélni az illetővel, hátha az segít rajtad. Sőt! Szerintem segít.
Ez a barátnő dolog nem egyszerű. Ennyire kihasznált, és annyi sem, hogy köszönöm???? Hát nem volt szép tőle. Ne hagyd, hogy ezt tegyék veled! Biztosan találsz te rendes barátnőket is! Sajnálom, hogy megint így jártál vele. Nem is érdemli meg azt sem, hogy miatta kicsit is rosszul érezd magad, nem hogy a barátságodat! Sajnos vannak ilyen emberek!
Vendég

Sziasztok vagyok! Pendikém! na most felhívlak! figyelj csak??!!!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

oké! :)
Vendég

Bridget: ott is össze volt állva de nem volt olyan mint a csiriz mintha én csinálnám itthon.

Na vissza kell olvassak mert lemaradtam mint a borravaló.

De lehet már csak reggel lesz erőm mert álmos vagyok.

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?