Csajok nálunk a hétvége esze veszetül jól telt
Szombaton: Elmentünk végleg kiválsztani a színek, mert Vasárnap úgy volt, hogy megvesszük...
Na megegyezztünk
Na szó!!!De sikerült
Aztán du mentem Ált.sulis találkozóra, nagyon jó volt
Mire haza értem láttom, hogy valami világít a szobában, hát kaptam apától egy láva lámpát
Naon örültem neki
Ennyike volt Szombaton aztán jött a Vasárnap...
Reggel felsemm kelltem, csak kinyítottam a szemem, és az Én kis párom ezzerrel vigyorog a képembe és azt mondja:
"Anya, boldog valentino napot, szerizlek ám"
Nem édes???Azt hittem megzabálom
Na és Én mit kapok???Hát mondom Én nem vettem neked semmit, mert nem tudtam-gondoltam most, hogy ajcsizzunk...Na nem kellett mondjam, hogy megsértődött és mondta, hát Te akkor nem szertsz engem
Gyorsan elszaladtam vettem egy parfümöt, és oda adom...Semmi nem is örült
Hát nem össze tévesztettem a parfümöt???Ő nem ezt szereti!
A nagy rohanásban nem jót vettem!!!hugo boss helyett victor hugot vettem
Na totálissan kibuktam, hogy a büdös életbe...
De ő csak kacagot és kacagot ezen...
Na mind 1 majd egyszer meglepem a kedvencével
Aztán elmentünk festéket venni, úgy volt, hogy apóssal, átmentünk és nem volt otthon...
Mondja anyós na mi járatban? Jöttünk apuhoz a festék miatt...
És mire van szükségetek: a véleményére vagy a pénztárcájára???
Fuuuu robbantam már fel (vélemény??kit érdekel mi a véleménye a falak olyan színüek lesznek amit Mi akkarunk!!!!!!!!)
Mondja a párom hát a pénzre, mit megbeszéltem vele és megígért nekem!!
Anyós csak nézzet, hát akkor felhívom!
Felhívta: na mikor jössze???Mert a gyerekke várnak! Mert mennének a pénzeddel festéket venni!!!
Na ekkor már a sírás folytogatot...Hoyg lehet egy ekkora bunkó fasz ez anya???De most ne haragudjatok, de kurvára berágtam...
Erre mondja após fél óra, na fél óra nem jött, ekkor kitalálta anyós, hogy eljönn ő velünk, hát hisz itt van a kártyája...
Na hát, marha jó
Elindultunk a Praktikerbe együtt tiszta gyomor idegem volt!!!
De végül megvettünk mindent, és képzeljétek rá tudtam venni a párom, hogy inkább kevertessünk ki színt, és bele ment, sőt akkor még ő mondta, hogy ne matt legyen hanem, selyemfényű ( az drágább) úgy hogy nagyon örültem
vettünk festéket 55.000 ft volt
nem semmi, de kifizette anyós!!!
Aztán még 1-2 dolgot...
Otthagytunk 75.000.-
Nem semmi árak vannak...Aztán írány haza...Megköszöntük apósnak, mert felmentünk.
Este pedig elvitt a párom vacsorázzni
De elötte hozott egy tesztet
csináljam meg, mert ő most olyan boldog lenne, ha ma tudna meg valamit...
De totál negatív lett...
Nagyon elkeseredet, meg én is aztán mondta nem baj, ő szeret így is majd lesz gyerekünk, gyere menjünk vacsizzni és beszélgessünk a lakásunkról
Szóval aztán túl is tettük magunkat rajta
Teljessen volt a nap nagyon jó volt
Így 4 év után, olyan volt, mint a kapcsolatunk elején
Most mind ketten lángulunk
Ezek voltak
Bocsi hosszú lett