Új privát üzeneted érkezett!

Zsu
Karácsonykor kacsát sütöttem. Úgy csináltam, hogy bedörzsöltem kívül- belül sóval borssal jó bőven, különben ízetlen lett volna. pucoltam jó néhány fej hagymát, jó sok fokhagymát és hájastól felcikkeztem almákat. Ezekkel jó bőven megtömtem és mellé is tettem rendesen. Majd öntöttem alá egy jó deci fehér bort. Lefedtem be a sütőbe, majd később fedél nélkül jól megpirítottam. Nem vártam tőle sokat, túl egyszerűnek tűnt nekem, de mikor már sült és megéreztem az illatát, akkor tudtam, hogy ütős lesz. :)
Ma rizst csináltam, görög salátát, és aszalt sárgabarackos pulykamellet baconba göngyölve. Volt még sport szelet sütinek és leveles tésztából sajtos rúd. Gyümölcs sali és gyümölcs rizs. Ja és persze micimackós túrótorta. :)

Kép
Kép
susytunder

laptetőt passzolom! :)

Kép
Kép
susytunder

Megörülök! 2:12óta nem alszom.apja azota horkol.a faxom kivan!hiaba guritom a masik oldalara,hatastalan.majd napközben alszom vmit...de ezt idegekkel nem lehet birni.bezzeg ha én egyet szusszantok,egyböl felkelt,hogy nem tud aludni

Kép
Kép
onlány

sziasztok!

susytunder volt valami alkalom, ünnep vagy ilyesmi nálatok??? :lol: :lol: :lol: :lol: jesszus..ennyi minden.... :lol: :lol: :lol: :lol:
igen, van még meggyleves, mert tegnap a barinőméknél ebédeltem, úgyhogy csak vacsira ettem belőle 2 tányérkával... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

onlány na jó...ezt még hallgatni is rossz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: még egy fősuli?!?!?!?!?!

Zsu azt mondják, hogy az alvás a legjobb orvosság!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Susy
Köszi a tippet, valami ilyesmire gondoltam Én is :wink:
NEm semmi, hogy mennyit dolgoztál tegnap, ez még két napra is nekem sok meló lett volna :roll: :wink:
Remélem pihiztél :!: :?: :wink:

Onlány
Nálunk ilyen probléma nincs, mert mi mind a ketten horkolunk, főleg most, meg vagyunk fázva, de úgy egyébként nagyon bosszantó tud lenni :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép reggelt lányok!

Hát este hiába feküdtem, nem nagyon lett jobb, meg is voltam ijedve, de ma reggelre jobb. Viszont nekem az egész medencém, derekam nagyon fáj, nincs is nagy hasam, de már úgy megyek, mint a pingvin.

Tünde
Drága kisfiam holnap lesz 2 éves, azt ünnepeltük. :)

Onlány

Én horkolásba is úgy alszok, mint akit agyon ütöttek, bár apa nem horkol nálunk, de anyukám rá tud zendíteni, de én akár mellette is elalszok. :)

Zsu
Egész kacsát sütsz? Milyen alkalomból? Csak úgy?
Máskor nekem ez meg sem kottyan, de már nem bírok, mi lesz még velem május végéig, :roll:

Itt annyira szépen süt a nap, ma biztos jó idő lesz, most hívott anya, hogy náluk reggelre vagy 10 centi hó esett. :shock:

Kép
Kép
susytunder

susytunder :oops: bocsi, nem figyeltem a vonalzót... nagyon boldog szülinapot Kristófnak!!!
képet csináltatok a tortáról és a nagyfiúról? felrakhatnád... :lol: :lol: :lol:

nálunk is süt a nap! :) megyek is és viszem az ebet kifele... Kép

Kép
gtunde75

Tünde
Még csak holnap lesz, úgy hogy előtte vagyunk. :)

Lányok mindenkinek nagyon boldog valentin napot kívánok!

Kép

Kép
Kép
susytunder

Boldog Valentin napot lányok!!!!
Kép

EDI
ediii

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem, de elég szarul voltam. Szóval csütörtökön mentem a dokimhoz. Mondtam, hogy kezdenek felfázásos tüneteim lenni, de ez mellé még van valami folyásom is. Erre írt kúpot, és azt mondta, hogy biztos ettől vannak felfázásos tüneteim is. Mondom ok. Azért vettünk homeos bogyót felfázásra, ami estére egész jól rendbe rakott. Már kezdtem örülni.
Korán!
Péntek reggel éreztem, hogy megint nem stimmel valami. Két órán belül ez pokoli fájdalommá, és véres pisivé fejlődött. Néha már pityeregtem a WC-én ülve, annyira fájt. Hívogattam a dokimat, az nem vette fel. Délután 4-kor hívott vissza. Mondom neki, hogy mi a helyzet, és hogy éppen készülök a házi orvoshoz. Mondta, hogy ok, ha nem fáj a hasam elég a háziorvos. Az írt fel augmentint, mert csak ezt adhatja terheseknek. Azért vettünk még mellé egy erősebb homeos bogyót is. Most így ezekkel kezdek egész tűrhetően lenni, de még mindig nem az igazi.
Ja, és elkezdett rövidülni a méhszájam. 2000 lett. Még teljesen zárt, de már rövidebb. Valamint a doki szerint vizesedek is rendesen. Érdekes. nekem nem tűnt fel. Sokkal több pihenést javasolt. Kb. ennyi.

Onlány

Én speciel ápr. 28-ra vagyok kiírva.

Zsu

Mielőbbi gyógyulást.

Csip

Nem akarsz tesztelni?

Juli

Örülök, hogy egy kicsit jobban vagy. Remélem meghíznak a tüszőid!

Susytunder

Te meg ne dolgozz ennyit!!!!!! Nehogy valami baj legyen! Gyerkőcnek boldog szülinapot!

Többieknek is szép hétvégét!

Joli
Kép
Kép
joli83

Lányok 4 fok van és ezerrel süt a nap! Kristóffal kivittük a motorját és egy óriásit sétáltunk, délután folytatjuk. :)

Joli
Vegyél vörös áfonya kapszulát, felfázásra, húgyuti fertőzésre nagyon jó. Nekem a műtét után a katétertől volt iszonyú fájdalmas pisilni 1 nap után már jó volt.

Kép
Kép
susytunder

Susy
Csak úgy eszembe jutott, hogy van még egy kacsa a hűtőben, és nagyon megkívántuk mind ketten a férjecskémmel :wink: fini lett, fehér borban, jól befűszerezve ettük, mint akik még soha nem ettek a héten :lol: klumpli pürével és alma szósszal :!:
Most meg szieszta van :wink:

Nem tartjuk a Valentin napot, soha nem szerettem :!:

Joli
A tőzegáfonya kapszula és a Monural por nagyon jó felfázásra :!: jobbulást neked is :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lanyok!!

Csak eletjelet adok, nem tudom sajnos most visszaolvasni, de holnap jövök bövebben :wink:
Vendegek elmentek, piri meg megjött, holnap hivom a Kaalis doki bacsit :wink:

Pussszantas mindenkinek!!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi
Indulhat akkor az inszem, teljes szívemből drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt Mindenkinek :)

Iner: örülök, hogy sikerül tartani a diétát, ügyes vagy :D

Joli: remélem ma már jobban vagy, és nem csíp a pisid, azt úgy utálom én is :?

Juli: Mikor mész dokihoz uh-ra? köszi a segítséget

Suzytündér: nem semmi ami volt nálatok, a kacsás recept hü-ha...na Én is megprobálom :lol:
kristófnak meg Boldog szülcsinapot :D

Suzy: Hogy vagy ma??? Jobban vagy ma???

Ancsa: hun vagy ma???

Szép napot
csip-csip18

Csajok nálunk a hétvége esze veszetül jól telt :D :D :D

Szombaton: Elmentünk végleg kiválsztani a színek, mert Vasárnap úgy volt, hogy megvesszük...
Na megegyezztünk :D Na szó!!!De sikerült :D
Aztán du mentem Ált.sulis találkozóra, nagyon jó volt :D
Mire haza értem láttom, hogy valami világít a szobában, hát kaptam apától egy láva lámpát :D :D :D Naon örültem neki :D :D :D
Ennyike volt Szombaton aztán jött a Vasárnap...

Reggel felsemm kelltem, csak kinyítottam a szemem, és az Én kis párom ezzerrel vigyorog a képembe és azt mondja:
"Anya, boldog valentino napot, szerizlek ám" :lol: :lol: :lol:
Nem édes???Azt hittem megzabálom :D
Na és Én mit kapok???Hát mondom Én nem vettem neked semmit, mert nem tudtam-gondoltam most, hogy ajcsizzunk...Na nem kellett mondjam, hogy megsértődött és mondta, hát Te akkor nem szertsz engem :shock: :? :oops:
Gyorsan elszaladtam vettem egy parfümöt, és oda adom...Semmi nem is örült :shock: Hát nem össze tévesztettem a parfümöt???Ő nem ezt szereti! :shock: A nagy rohanásban nem jót vettem!!!hugo boss helyett victor hugot vettem :(
Na totálissan kibuktam, hogy a büdös életbe...
De ő csak kacagot és kacagot ezen...
Na mind 1 majd egyszer meglepem a kedvencével :lol:
Aztán elmentünk festéket venni, úgy volt, hogy apóssal, átmentünk és nem volt otthon...
Mondja anyós na mi járatban? Jöttünk apuhoz a festék miatt...
És mire van szükségetek: a véleményére vagy a pénztárcájára???
Fuuuu robbantam már fel (vélemény??kit érdekel mi a véleménye a falak olyan színüek lesznek amit Mi akkarunk!!!!!!!!)
Mondja a párom hát a pénzre, mit megbeszéltem vele és megígért nekem!! :shock:
Anyós csak nézzet, hát akkor felhívom!
Felhívta: na mikor jössze???Mert a gyerekke várnak! Mert mennének a pénzeddel festéket venni!!!
Na ekkor már a sírás folytogatot...Hoyg lehet egy ekkora bunkó fasz ez anya???De most ne haragudjatok, de kurvára berágtam...
Erre mondja após fél óra, na fél óra nem jött, ekkor kitalálta anyós, hogy eljönn ő velünk, hát hisz itt van a kártyája...
Na hát, marha jó :shock:
Elindultunk a Praktikerbe együtt tiszta gyomor idegem volt!!!
De végül megvettünk mindent, és képzeljétek rá tudtam venni a párom, hogy inkább kevertessünk ki színt, és bele ment, sőt akkor még ő mondta, hogy ne matt legyen hanem, selyemfényű ( az drágább) úgy hogy nagyon örültem :D :D :D vettünk festéket 55.000 ft volt :shock: nem semmi, de kifizette anyós!!!
Aztán még 1-2 dolgot...
Otthagytunk 75.000.-
Nem semmi árak vannak...Aztán írány haza...Megköszöntük apósnak, mert felmentünk.
Este pedig elvitt a párom vacsorázzni :D :D :D De elötte hozott egy tesztet :shock: csináljam meg, mert ő most olyan boldog lenne, ha ma tudna meg valamit...
De totál negatív lett...
Nagyon elkeseredet, meg én is aztán mondta nem baj, ő szeret így is majd lesz gyerekünk, gyere menjünk vacsizzni és beszélgessünk a lakásunkról :D
Szóval aztán túl is tettük magunkat rajta :D
Teljessen volt a nap nagyon jó volt :D Így 4 év után, olyan volt, mint a kapcsolatunk elején :D Most mind ketten lángulunk :D

Ezek voltak :D Bocsi hosszú lett :oops:
csip-csip18

Ja és a ma legfontosabb percei :D :D : D

Du. 14 óra lakás vásárlás :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Csip
Köszi, jobban vagyok, dolgozok :!:

Örülök, hogy sikerül a lakás dolog, akkor mai délutánon már a Tiétek is :?:

Piri még sehol :?: :shock: ez nem túl jó hír, de reméljük el tudsz menni minél hamarabb a dokihoz egy uh-ra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy: igen az azt jelenti, hogy ma délután már miénk :D
És holnap 12 ig kiköltözzik a csaj...
hurrrrrráááááááááááááá :lol: :lol: :lol:

Piri még mindig sehol. De azért szurkál a hasam!!!Néhol még szédülök is föleg esténként...
Hát orvoshoz majd csak Március elején tudok menni :( akkor van legközelebb időpont...
Ez most így fog a továbbiakban is menni???Ilyen hosszú lesz a ciklus napom???És ha így elhúzodik mindig kell menjek az orvoshoz, hogy adjon gyógyszert amivel meghozza a menzim???
Akkor gondolom nincs is p.é?!?!?!
csip-csip18

Az még jó messze van, hátha addig még megjön :!: :roll:
Nem lehet tudni, hogy most miért nem jön meg, azt a doki tudja megmondani pontosan, de nem lesz ez mindig, ha kezelni kell gyógyszerrel beállítja, azért lenne jó minél hamarabb elmenni :!: :roll: de ez csak az Én véleményem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én elmennék suzy!!! De nincs időpont az orvosomhoz!!!
csip-csip18

Hello Lanyok!!

Olvasok :D

KépKép
gyancsi

Csip- Hogy sikerült az osztalytali??Milyen osztaly tali volt egyebkent, altalanos vagy közepsulis?Piri meg mindig sehol?Nagyon örülök, hogy ilyen jol telt a hetveged, minden meg van akkor mar a lakashoz, csak a kulcsok kellenek :D

Juli-Csak pozitivan, lesz ott tüszö a heten :wink:

Onlany- Remelem bejön az a dolog, amit nem mersz elmondani es majd akkor jol elarulod, hogy mi volt az :D Sajnos a teszteles meg volt pentek reggel, nega lett es aztan tegnap meg is jött, de most nem banom, mert holnap kezdem a Clostit es jövö heten irany haza :D A baratnöm itt kint akinek a 9 honapos kisfia van, ö is aprilis 28-an született es gyönyörü kisbaba :D Füldugot nem probaltad??En is par hete vettem Apjuknak a gyogyszertarban :wink:

Tündi- Akkor kezet foghatnak a fiuk :D A ket Schumacher :D Ruhasszekrenyt megcsinaltad?

Susytunder- Jajj de cuki ez a kutyus :D :D :D Annyira megdögönyöznem :D Nagyon fogja Kristof szeretni!!Te mennyi fele kajat rittyentessz, betojok :shock: Boldog szülinapot Kristofnak!

Zsu- Remelem mar kilbaltal a takonykorbol :D

En is akarom a tavaszt es a 10 fokot :D

Iner- Biztos minden rendben a cukroddal ha rendesen csinalod a dietat es mered is magad, nem lehet gond!! :wink: Nagyon ügyes vagy, hogy nem hiztal az uccso honapban :!:

Joli- Sajnalom ezt a felfazas mizeriat, remelem mara mar jobb a helyzet :?

KépKép
gyancsi

Nalunk nagyon gyorsan eltelt a hetvege, itt voltak Tesomek, de vegül az unokaöcsemet nem hozta, mert feltek, hogy nem lesznek jok az utviszonyok.....Aztan semmi sem volt persze az uton.....Voltunk szombaton shoppingolni, baromi nagy learazasok voltak, vettem 2 salat, 2 par kesztyüt, meg egy csizmat, összesen fizettem 14 eurot az egeszert :D ....Valentin napot mi sem tartjuk, csak kicsit összebujlni szerettünk volna, de persze piri közbe szolt....De most nem banom, mert holnap kezdem a Clostit....Probaltam ma a doki bacsit a mobiljan felhivni, de nem vett fel, remelem majd visszahiv es akkor letargyaljuk az elsö Uh idöpontjat......Csajok lenne egy kerdesem.....Hetvegen is csinalnak inszemet???Csak mert nekem pont a 14.cn es a 15.cn szombatra es vasarnapra esik.....Elötte az nagyon korai lenne, hisz 12.cn-en fogok szerintem elöször Uh-ra menni, 16.cn meg mar tul kesö , nem??Remelem , hogy a hetvegen is dolgoznak Most ilyeneken agyalok!! :roll:

Na megyek csicsilni, mert ma megint meg volt a heti koran keles :D

Mindenkit pusszantok!!

KépKép
gyancsi

Ancsa: jó hogy jöttél :D
Akkor jössz hozzám is :D Várlak!!!!
Most Én nem értem veled mi van :oops:
hogy van ez most nálad???
Jó lenne akkor ha benézznél hozzám, hogy értsem pontossan mi folyik körülötted!!!
Te most nem Clostira mész???Inszemre is mész???
Vagy a kettő egyszerre van?
Hogy van ez?Én nem értem!!!
Az átjárás amit itthon csináltak ott nem találtak problémát igaz???Akkor nálad minden rendben van elméletileg???
Csak a párodnak a katonáival vannak gondok???
Uhhh ez már magas nekem!!!
vagy majd Suzv vagy Juli segít, hogy megértsem :D
De amúgy Suzy te is ilyen szituban voltál ügye??? :oops:
csip-csip18

Sziasztok!

Köszönjük szépen mindenkinek a köszöntést aranyosak vagytok. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy
Manócikának sok-sok boldog szülinapot kívánok :!: :wink: puszikállak Benneteket :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip
Valamit nagyon félre olvastál, ha jól látom, mert a Closti a stimuláláshoz szükséges hormon, az inszem maga a kezelést jelenti :!:
Igen, nálam volt Closti hosszú időn keresztül és 3 inszem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

JELENTEM: MEGVAN A LAKÁSUNK!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:
csip-csip18

Sziasztok!

Csip!
Gratula az új lakáshoz!!!
Egyik szemed sír a másik nevet?? :roll: :D

Én sajnos lebetegedtem, ma már lázam is volt és az egész megfázás a tüdömre húzodott, nehezen kapok levegőt... A pulzusom jó magas is 110-133 e közt ingadozik :cry: de a vérnyomásom az jóóó szerencsére... szedtem be Rubophent az levitte a lázam, ugyhogy most kicsit jobban vagyok...

Ma voltunk vérvételen meg uh-on, hát alig vártam hogy haza érjünk!!
Du már vissza sem mentünk szülésfelkészítőre :? , majd legközelebb...
Az méretek szerint kb. 2153g és 43 cm.. nem lesz picurka :lol:
A kép nem valami jó azt mondta vastag a hasfalam és nem tud jó képet csinálni :oops:
De azért kivehetö hogy levan kissé hajtva a fejecskéje és a pofija elött van az egyik keze :D

Susy!
Boldog szülinapot Kristófnak!!!!!! :wink:

És akkor a kép:

Kép
Vendég

Kírus: akkor tessék gyógyulni!!!
Atya ég!!! Már ilyen nagy???hűha nem semmi :D

Suzy: Te mit is szedtél barátcserje kapszulát???Vagy talán mást???Tudod mikor spontán össze jött nálatok!!!Még ide is írtad!!!
Most is szeded???
Most azon gondolkodom, hogy nekem is lehet kéne valami kapszulát szednem vagy inkább teát???

A Honvéd kórházban még mindig nem tudják,hogy mikor rendel az orvosom Márciusban :roll: :cry: Szóval jóval odébb van, hogy eljussak hozzá...
Hátha valami beindítaná nekem a pirit addigra!!!Gondoltam szedek vagy iszok valamit!
Valami tanács vagy ötlet?!?!?!
csip-csip18

Kírus: örömteli sírás ez :D :D :D
csip-csip18

Kirus-Gratula a nagy babahoz :D Szep meretekkel rendelkezik!!

Csip- Nagyon nagy gratula a lakashoz!!!!! :D Milyen erzes lakastulajdonosnak lenni??? :wink: Ahogy Zsu is irta, a Closti az egy gyogyszer, amit a peteeres serkentesere kell szednem holnaptol, az inszem az meg maga az eljaras, amit a peteereskor csinalnak majd, egy kateteren keresztül "fellövik" a spermakat :oops: :wink:

Csajok holnap nem fogok tudni jönni, mert megint vezetek!!

Szep napot mindenkinek!!

KépKép
gyancsi

üdv!
mindjárt olvasok vissza, csak bejelentkezem.
görbém megbolondult, hasam továbbra is változatlan, de legalább a kórházban nem lesz időm ilyeneken gondolkodni, mert holnaptól betemet a munka :)

na, tényleg megyek olvasni ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

joli!
sajnálom, hogy nem voltál jól :( remélem, azért javulgatsz...

susy!
Kristófnak nagyon boldog szülinapot!!!

ancsi!
megy a drukk! +++++++++++++

csip!
örülök, hogy jól telt a hétvége, még ha voltak is zűrösebb pillanatok :)
és grt a lakáshoz!!! :D
nem volt szó újabb uh-ról. igazából amire vigyázni kell, az a túlstimulálás... de mivel leginkább semmilyen nem volt (nem hogy túl :o) így felesleges újabb uh. talán majd akkor megyek, ha megint úrrá lesz rajtam a kétségbeesés, hogy semmi működésem nem emlékeztet nőre :)

kírus!
neked is jobbulást!
mindenkit ledönt a lábáról valami kórság?
már jó nagy a baba :o

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
köszönöm szépen :oops: :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt lányok!

Julcsi Isten éltessen!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csak bekkukkantottam, de majd este jövök! remélem mindenki jól van!

Zsu ez a görbe... :( igen érdekes!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Juli!
Boldog névnapot kívánok én is!!!

Kép
Vendég

Tündi
A plusszos hónapban, napra pontosan ilyen volt a hőm, minden napom stimmel, úgyhogy még nem vagyok elkeseredve :!: :wink:

Kírus
Jobbulást, hogy vagytok :?: pocaklakó nő rendesen, nem lesz kis súlyú baba azt hiszem :shock: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!

Ez a beszéd!!! :wink: Drukk!!!!!

Köszike, hát nem mondanám hogy jól vagyok, de már annyival jobb hogy most nincs lázam este óta...
Szerinted a véreredményeket befolyásolhatja ha mondjuk lázas voltam mikor levették a vért???
Kérdezte a doki hogy az első gyerek mennyivel született.. gondolom azért kérdezte mert Nimród sem lesz kis súlyú :D
Ja és most már a 2. doki aki megerősített abban hogy kis kukit lát :lol: ...

Juli!
Csütörtökön mész a Karaszhoz?
Nekem kéne mennem, de félek hogy megint közbe jön neki valami és akkor mehetek megint a fenébe :evil: Be kell mutassam neki a toxaemiás eredményt..
Vendég

köszi csajok a megemlékezést! :D

kírus!
nincs szándékomban menni hozzá, hacsak nem lesz valami extra dolog... mint ekg-s görbe (ami mára megint megemberelte magát :)), vagy valami egyéb nyíg, ami kétségbeesésre ad majd okot.
meg sajnos meló is ezer...
egyébként sajnos sokszor van olyan, hogy el kell rohannia... mást nem nagyon tudsz olyankor csinálni, mint hogy mondod neki, hogy oké, megvárod... én így szoktam.
de ha 12 előtt egy kicsivel jössz, akkor jó eséllyel elkapod még ebéd előtt :)

jobbulást továbbra is!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Joli!! Jobbulást neked,és pihenj sokat!!!

Kírus!! Szép nagy a babód :wink: hamarosan kíbújik a drága!!!
Jobbulást!! vigyázz magadra!!

Zsu!!! Lehet beágyazódási hőleesés?? :roll: ,mert a görbéből nem egértelmű mikor volt peteérésed, legalábbis nekem..., megvan még az a görbéd mikor+++ teszted volt???

Julcsi!!!! Boldog Névnapot!!! :D
Kép

EDI
ediii

Zsu elkeseredésre semmi ok! nem is azért írtam, csak türelmetlenül várom, hogy mikorra kapod meg a keresztet... de úgy láccik az ff valamiért nem talál pé-t... :shock:

Kép
gtunde75

Kírus
Bizonyos vizsgálati eredményeket befolyásolhatja, de konkrétan Neked most milyen v.v volt :?:
Volt már farsang :?:
Jobban vagy egy kicsit :?:

Julcsi
Hogy telik a neved napja :?: sok melód volt :?:

Ediii
Nem tudom, hogy miért ment lejjebb a hőm, de nem tudja behúzni a ff a pé görbémet, alakítanom kellene rajta, de nem agyaltam még ki, hogy hogyan :!: :wink:
Nincs meg a görbém, mert akkor nem csináltam egész ciklus alatt a hőmérőzést, csak a naplómba írtam fel a luteális fázis időszakát :!:
A holnapi is ugyanennyi volt abban a bizonyos hónapban :!: :roll: majd kiderül hamarosan... :roll:
Hogy vagytok :?: inszem volt már :?: látom 42. cn-en vagy :shock:

Tündi
Alakítanom kellene rajta egy kicsit, hogy behúzza... :wink: tudom, Én sem azért írtam :wink:
Hogy vagytok :?:

Csip
Mi újság :?: gratulálok a lakáshoz :!:

Susy, Iner???merre kalandoztok???

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

edii!
köcce :)

zsu!
rengeteg meló volt ma. kezdtem reggel egy balesettel, aztán jött az új partner, akinek be kellett mutatni, hogy mit, hol, honnan, miért... szóval mindent, aztán szemle a nőgyógyászaton... szóval el voltam havazva.
nevem napját pedig majd csak holnap üljük az irodában, családdal meg csak hétvégén...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Akkor ma sem unatkoztál :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jó reggelt népek!

a mai (és a holnapi :? ) napom is hasolnó lesz, mint a tegnapi, ezért gondoltam előre életjelet adok... aztán majd vsz csak este tudok benézni.

tsók!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt!

Zsu!
Most már lázmentes vagyok, de hörög a tüdöm idönként(mint mikor az asztma elkap) és egyszerüen hiába köhögök nem igazán akar felszakadni :cry: , ugyhogy ennek kell már "csak" elmúlnia...ja és az itthoni mérleg szerint ez a pár nap alatt 4-5kg-ot fogytam!!! Ennek viszont örülök! Kajálni nem nagyon tudtam csak gyümi-joghurt na meg a sok folyadék.....

Megvolt a farsang még múlt csütörtökön, de még nem tudok róla semmit hogy lesznek-e képek mert azóta nem volt Kíra oviban... De egyébként még ha betegen is de nagyon jól érezte magát Kíra abban az 2 óra hosszában, ettek-ittak :D

32 hetes kötelező teljes vizelet és vérképen voltam a vizelet leukocita és a vizelet aceton 1+-os :( ...
Akkor a vérben a LYMPHOCYTA% -- (2minuszos) 25-40ig jó és nekem 12,3%.. Tán ezek amik kicsit aggasztanak olyan nagyobb eltérések... :roll: Szerinted mitől lehet és mennyire rossz???
És igazából a toxaemiás eredményemnél is a direkt bilirubin-om is csökkent.. a normál 5-14-ig van és nekem a multkori 2-ről 1-re csökkent... ez mit jelent???
Vendég

Juli!
Kitartás!!! Várunk majd hogy, hogy sikerült a névnap ünneplés az irodában!! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?