Kistörpe,
privi ment! Minden rendben lesz!!!!
Kírus, Ízisz,
jó, hogy jöttetek! Ízisz, nagyon szuperül néztek ki!!! Szerintem a törökök kint fognának titeket!
Lányok,
nekem igaz, hogy szülés + küret is volt utána, a menzinek 4-6 héten belül kell jelentkeznie. Az első menzitek a műtét után lehet erősebb, ne aggódjatok, mert ilyenkor a méhet teljesen "lecsupaszítják", és idő kell, amíg a megfelelő nyálkahártya újra felépül, majd ez is leválik menzi képében. A gyors teherbeesést a dokik pont ezért nem ajánlják, mert amíg nincs jó babaágy, addig ugye a következő is végződhet spontán vetéléssel. De általában a 2-3 menzi után már minden ok, láttuk, van, akinél már az első-második esetén is... De embere válogatja. Legyetek inkább türelmesek, gyorsan elröpül az a 3 hó...
Babicsek,
remélem, jobban lesz már a kismanó. Köhögésre bevált nálunk a teafaolaj + borsosmentaolaj + levendulaolaj pár cseppes keveréke a párologtatóba. Ha piros a torka, spriccelhetsz bele Tantum Verde-t is, vagy bármilyen torokfertőtlenítőt. Ezek elég jól takarítanak, és mégsem májromboló gyógyszereket etetünk szegény kicsikkel... C-vitamin, Normaflore, Oscillococcinum, infralámpa, orrátmosás (én most erre esküszöm)...hátha nektek is jó lesz. Ez utóbbiról megkérdeztem a fül-orr-gégészünket, azt mondta, nagyon jó, csináljam csak, egy csomó bacitól megszabadítja a gyerkőcöt a sós átöblítés. Ráadásul a sós víz miatt a bacik nem tudnak megtapadni, az orrnyálkahártya gyorsan regenerálódik, és a szabaddá vált légutakat az oxigén is jobban eléri, ami ugye fertőtlenít...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lyly 2009.03.04 20:36-kor.