Új privát üzeneted érkezett!

Szia!

Hát tényleg nem lehet egyszerű. Azért remélem szép képek születtek. Jól van barátnőd?

Kép
kicsi80

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsi80

sziasztok....vagyok én is csak délelőtt a pppárom űlt a gépnél...... :? :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hogy vagy Nita?

Kép
kicsi80

kicsi köszi jól.....csak a párommal vagyok fasírtba..... :( :( :( :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lemaradtam valamiről? Nem olvastam vissza. Bocsi :oops:

Kép
kicsi80

nem maradtál le semmiről....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csak azt szoktam mondani, hogy az idegeskedés árt a szépségnek :lol: Ez egy kismamánál fokozottan érvényes :lol: :lol: Fel a fejjel.

Kép
kicsi80

:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megvagyunk, de Marci most meg már köhög, majd megfullad néha szegény. Holnap megyünk vissza az orvoshoz.

Tegnap este már nem volt időm a géphez jönni.

Remélem ma lesz. Valamit főznöm kellene, de fogalmam sincs mit. :roll:

Megyek szétnézek itt a neten hátha akad valami jó recept.
Muffint szoktatatok sütni? Nincs valami jó receptetek?

Kép
babicsek

Sziasztok!Attól,hogy nincs mit irnom,benézegetek,hogy mizus veletek.Egyenlőre várom pirit,már annak is tudnék örülni.Melisch!Nem csoda,hogy eleged van,és is volt am úgy,hogy napokat sirtam tehetetlen dühömbe,és azt mondtam hogy mit akarok én ,miért nem élem az életem,aztán ha lesz másik gyerek lesz ha nem akkor meg ennek az egynek örülök.Bár nálatok más a pálya mert még nincs.Engem az élet biztos forditva szivat,az első összejött mikor csak kigondoltam,most meg....Tudod mi a helyzet.Kistörpéről tudtok valamit?Megműtöttél már?
Vendég

sziasztok!

izisz! Jobban vagy már??
Mikortól probálkoztok újra?
Vendég

Szia Kirus!Testileg már viszonylag jól,de még sokszor szédülök ,gyenge vagyok,a vérnyomásom meg azáta baszakodik 90/60.soha nem volt alacsony.Mivel a férjem Kzakhsztánból 3 havonta jár haza,sajnos csak májusban tudunk próbálkozni,abba az 1 hónapba.Nem sok reményt fűzök hozzá.Én legszivesebben már most próbálkoznék.És te hogy vagy?Ti mikor vágtok bele?
Vendég

Babi, nekem van kismilliónyi muffinreceptem, a banánostól a snickersesig.
Ha érdekel valamilyen csak írd meg, milyen ízű kellene, és küldöm is :wink:
Szegény Marcika, jobbulást kívánok neki!

Ízisz, azért gyere sűrűbben :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

izisz!

Én most már megerösödtem,kedden megyek már dolgozni (nem nagy kedvvel). Semmi panaszom szerencsére,és most már csak probálok a jövöre gondolni...
Juniusban bele vágunk,de még az is lehet hogy májusban...megőrülök ebben a várakozásban..
Vendég

Akkor úgy néz ki együtt vágunk bele megint.Hátha májusban poziziv teszttel jövünk mindketten! :D Januárba Nitával kezdtem 3 nap volt köztünk.Istenem már 10hetes lennék.El se hiszem,hogy ez megtörténhetett.Na de fel a fejjel,nem rontom itt a levegőt.Nyuszival mi lehet?Rég nem volt.Kirus tegyél fel majd vonalzót.Én a mütét napját vettem utolsó mensinek,azt mondta a doki általában meg jön utána rendesen időre.A másik topikban olvastam egy csajszit aki következő hónapba terhes lett,és már szült azóta.Ma mondta a szomszédasszonyom,nem is tudtam róla,hogy a 2 lánya előtt iker fiúkkal volt terhes.Megindult a szülés 6és fél hónapra,az egyik gyerek 10napig élt a másik pedig 2 hónapig,az utóbbi itthon halt meg.És ezek után vigasztalásképpen összebujtak a férjével és láss csodát következő hónapba már nem jött meg neki.Az orvos örjöngött,hogy ilyen hamar.de nem lett baj.
Vendég

Kép
Vendég

Rájöttem,hogy kell a képeket kicsinyiteni.Ime egy megkésett farsangi kép a kisfiamról.
Vendég

izisz!
Az nem semmi,én azért olyan hamar nem mernék teherbe esni,mert ha baj lenne nem bocsájtanám meg magamnak, magamat okolnám,na meg a doki is leharapná a fejem...
Nálad hogy volt mütét után meddig véreztél?
Mert én azna vérezgettem,másnap már nem. Aztán rá 2 napra jött olyan mint a mensi és 5 napig tartott..most az akkor még nem mensi volt?? Én nem értek ehhez :oops:
Vendég

Ez pedig én lennék,balról a második.Csajokkal fellépés előtt. Kép
Vendég

izisz!
Nagyon ari kis bohóc volt misi!!!
Csini(k) vagy(tok) a képen :wink: .
Vendég

izisz!
Akkor a vonalzonál a mütét napját írjam?
Vendég

Irisz, Kirus!
Állitólag Palotás Petra is a második hónapban esett teherbe az 5 hónapos vetélése után, és nemrég egészséges kislányt szült.
Vendég

Nekem is ugyanigy volt mint neked,pénteken műtöttek,2napig véreztem,utána már elég volt a tisztasági betét is.Azt mondta doki hogy ha igy van akkor csináltak jó munkát,mert én mikor mentem a zárómért hétfőn kérdeztem hogy normális e ,hogy nem vérzek már.És igen elvileg olyan mint a menses mert kiürült nyálkahártyástól minden.Ha felépül újra,gondolom akkor majd megjön rendesen.Hát a sz.asszonyra visszatérve én se bánom,hogy még 8 hétig oda van a férjem,mert még elcsábitana,ahogy ismerem. :wink: Tudjátok,hogy kell képeket kicsinyiteni?Le kell tölteni ingyenesen a PhotoScape nevű programot,ha megvan csak simán rákeresel a fényképre a gépen és rákatt arra hogy átméretezés.Puszi!
Vendég

Kirus!Igen a műtét napja az utolsó mensi napja.
Vendég

izisz!
Köszi,le is töltöm azt a programot!!! :wink:
Vendég

szia izisz látom kerestél-igemn megmütöttek még a vetélés során volt a kaparásom,3 hét múlva lesz eredménye a szövet tannak.mit mutat meg a szövettan csajok ki tudja.....most már azért kezdek megnyugodni....puszi mindenkinek
kistörpe

kistörpe szia!

Elvileg azt vizsgálják ki tudomásom szerint hogy miért halt el vagy miért vetéltél el.... ha nem javítsatok ki...
Nekem jövö hét hétfön lesz meg az eredmény,de már megmondta a doki ne várjak konkrét választ,mert valoszínü csak rá lesz írva a papíromra hogy elhalt. (fiatal terhes voltam 6hetes és szerintem azt annyira nem vizsgálgatják).
Vendég

kistörpe semmi lényeges nem lesz a szövettanra írva....max annyi hogy méhen belüli baba volt......nekem csupán ennyit írtak rá..... :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Csak bejelentkezek és megyek összedobom a lakást meg stb, de fél szememet rajtatok tarom ám :wink:

Ízisz: ari volt a Misó bohócként, te pedig nagyon csini vagy a csajokkal együtt :)

királylány

jó pakolást...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe!Hálistennek,hogy jól vagy.Még nem is irtad,hogy derült ki hogy baj van?Egyébként én is kedden megyek a dokihoz,azt mondta ő is ilyen kis terhességnél még ne várjak semmi konkrétat(9hetes voltam).Kirus!Szuper csajos a vonalzó!
Vendég

Vendég

szerintem 9.hetes terhesség már nem olyan kicsi......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Már tiszták vagyunk, Bence épp vacsizik, Apa nemsokára jön. Sehol senki?

királylány

Betty:Köszi! Valami gyümölcsösöd van, ami bejött nektek is? Mondjuk van a muffinos könyvem, de félek kipróbálni újakat, mert a múltkor is csináltam valami sós tésztájút és az egész ment a szemetesbe.

Izisz: Aranyos a kisfiad! Az enyém is bohóc volt. :D De ilyen szép orra nem volt. Én csak rúzzsal bepirosítottam az orrát. Nagyon jól néztek ki ti is a képen. Ezek a ruhák annyira tetszenek nekem.

Képzeljétek megfürdettem a kis drágámat, mndom, neki, hogy menjen feküdjön le, mindjárt hozom a vacsit, erre mire felértem elaludt. Nincs szivem felkölteni. Olyan szép nyugodtan alszik. Ne tudjátok meg mennyit köhögött ma. Remélem ha ilyen szépen alszik, éjszaka nem lesz gond. Bár mondjuk adtam neki egy kanál Sinecod-ot. Mert már rossz volt hallgatni a mit csinált.

Kép
babicsek

Ja még azt akartam kérdezni tőletek, hogy normális az, ha a menzim olyan 2 napos volt? Le is döbbentem. És inkább barnás. Majd pénteken erre is rákérdezek a dokinál. Szerintem ez így nem jó.

Kép
babicsek

babicsek esetleg baba?! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kistörpe,
privi ment! Minden rendben lesz!!!!

Kírus, Ízisz,
jó, hogy jöttetek! Ízisz, nagyon szuperül néztek ki!!! Szerintem a törökök kint fognának titeket! :lol:
Lányok,
nekem igaz, hogy szülés + küret is volt utána, a menzinek 4-6 héten belül kell jelentkeznie. Az első menzitek a műtét után lehet erősebb, ne aggódjatok, mert ilyenkor a méhet teljesen "lecsupaszítják", és idő kell, amíg a megfelelő nyálkahártya újra felépül, majd ez is leválik menzi képében. A gyors teherbeesést a dokik pont ezért nem ajánlják, mert amíg nincs jó babaágy, addig ugye a következő is végződhet spontán vetéléssel. De általában a 2-3 menzi után már minden ok, láttuk, van, akinél már az első-második esetén is... De embere válogatja. Legyetek inkább türelmesek, gyorsan elröpül az a 3 hó...

Babicsek,
remélem, jobban lesz már a kismanó. Köhögésre bevált nálunk a teafaolaj + borsosmentaolaj + levendulaolaj pár cseppes keveréke a párologtatóba. Ha piros a torka, spriccelhetsz bele Tantum Verde-t is, vagy bármilyen torokfertőtlenítőt. Ezek elég jól takarítanak, és mégsem májromboló gyógyszereket etetünk szegény kicsikkel... C-vitamin, Normaflore, Oscillococcinum, infralámpa, orrátmosás (én most erre esküszöm)...hátha nektek is jó lesz. Ez utóbbiról megkérdeztem a fül-orr-gégészünket, azt mondta, nagyon jó, csináljam csak, egy csomó bacitól megszabadítja a gyerkőcöt a sós átöblítés. Ráadásul a sós víz miatt a bacik nem tudnak megtapadni, az orrnyálkahártya gyorsan regenerálódik, és a szabaddá vált légutakat az oxigén is jobban eléri, ami ugye fertőtlenít...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lyly 2009.03.04 20:36-kor.

Kép

Kép

Kép
lyly

Ja, Babicsek,
én is akartam kérdezni, hogy baba nem lehet? Akkor van ez a maszatolás... :wink:

Nitácska,
jól vagytok? Kibékültél a pároddal???

Kép

Kép

Kép
lyly

Nita: Az nem lehet, mert negatív volt a teszt. De most megijesztettél, mert szedem a clostyt. De tuti negatív volt.

Kép
babicsek

Closty nem kavarhat be???

Nyuszifül, Mandarin, Adiadi, melinda, többiek, úgy eltűntetek!!!! Melisch????

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly: Köszi a tippeket! :D Még hétfőn nem volt piros a torka, most a Sumetrolimot szedjük hétfőtől. Holnap megyünk vissza, a doki mondta, ha ez nem használ, ír fel más antibiotikumot. De erre a tantum verdére rákeresek, mert már halottam valahol, de hol?

Jaj lányok ne ijesztgessetek a babával. :shock: Megyek mindjárt csinálok is egy tesztet.

Kép
babicsek

A clostyt csak a menzi 4. napjától szedem, (ami már akkor nem is volt). Szóval ez meg sem fordult a fejemben hogy baba.

Kép
babicsek

lyly jobban vagyunk.a párom most dolgozik.már elegem van hogy mindent a fejemhez vág...ő tökéletes ember hibák nélkül......
babicsek akkor lehet most csak ilyen a menzid.előfordul...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: :( , Biztos rossz napja volt. Mi volt a baja? Ha publikus. Ilyenek ezek, ők tökéletesek! Egy hónapig kellene csak cserélniük a nőkkel rosszul is lennének.

Lyly: én vagyok, ha hiányoltál. Csak épp csengőhangokat szerkesztettem a telefonomra :lol: Olyan jók lettek, nem bánnám, ha holnap egész nap csengene a telefonom :lol: Én is hiányolom a többieket. Nyuszifül írta, hogy mennek Attilával pihenni meg kikapcsolódni, beszélgetni egy pár napra valahova. De jöhetne már. Meg a többiek is.

Mandarin: :?: Hogy vagytok?

királylány

királylány már egy idelye ilyen bolond...mióta nem lehet sex...ez már jó két hónapja.....tiszta zizi.....már mindent a fejemhez vág,,,,hogy én egésznap csak fekszek,nem csinálok semmit...stb..stb.....ma már sírtam is..és a fejéhez vágtam hogy akkor jó holnap elvetetem a gyereket azt kész.....erre morgott vmit...de nem értettem........lehet jobb is......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: írtam privit :wink:

királylány

Viszem gyereket fogat mosni, utána aludni.......mármint őt aludni, de lehet én is bealszom :lol:

királylány

Sziasztok! Most jöttem vissza szegderől, jól éreztük magunkat, jó volt a hátunk mögött hagyni az áskálódásokat. Én jól vagyik, csak picit aggódom, hogy a doki csaka tizedik hétre hívott vissza...pedig a 6. elején voltam...

Izisz: szörnyen sajnálom, én most olvasom először. Tudom, h bizots rossz nagyon, de el sem tudom képzelni, hogy mi volt...Egy spontán vetélés vagy mi???? Hát nem volt semmi baj... Mindegy, bizots mindig mindennek oka van...:( Kitartás! Nagyon ari a kisbohócod!

Kép
nyuszifül16

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?