Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szerencsésen megérkeztünk a kirándulásról. Sajnos az eső ott is nagyon esett (hol zuhogott, hol esett, hol szitált,...), de mi "csakazértis" űtra keltünk, és nem bántuk meg természetesen. Másodszor voltam már itt, de ugyanolyan élmény volt, mint első alkalomal. :D Mindenkinek ajánlom!!!! :D

Boni: édes pofa a fiad!

Klara: gratu!

Babim: +++++++++++++++++++++++++++++++++

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

tesó legalább volt mi lezúduljon :wink: én is nagyon szeretem.. :lol:
Vendég

Ancsa81 szióka!
Hát mindent,mert semmit nem tudok. A helyzet,hogy nálunk nincs lombik,csak próbálkozás! Párom rendben van,nekem is van pém clostival,és most ez mellé kapok még 3 napig 1 Merionalt!
Azt olvastam,hogy hormon,és ez is segíti a pét de miért kell a 2 egyszerre,ha a closti is használt? Pusza
misszike

Snufikám, örülök, hogy jól éreztétek magatokat.

babaimádó
Kép
babaimado

Üdv itthon élményteli Snufi!

Kép
zölddisznó

sziasztok!

lányok: köszönöm.

baba: drukk+++++

zsuzsa: örülök, hogy jelentkeztél. jók a viccek.

boni: nagyon cuki a kispasid :wink:

ancsa: örülök, hogy írtál. nálatok mikor lesz folytatás?

csikken: gyógypuszik rolinak!

sonjus: hogy vagy? vérzés?

klarissza: gratulálok a kisfiúhoz!

bettike: kész lettél a bizikkel?

snufi: képek?

rólam: hétvégén a duna-kanyarban voltunk, ma jöttünk haza.

kati
katica30

Pár képet felteszek Nektek:

Kép

Kép

Kép

snufi

Sziasztok!

Nem lehet szó nélkül hagyni ezeket a csodálatos képeket.
Gyönyörű helyek vannak a szép kis bolygónkon!

A lényeg ami miatt megint :oops: bepofátlankodtam, hogy álomfejtésben egy icipicit otthon vagyok és én úgy tudom, hogy a rossz álmok 99 %-ban jelentenek jót! :wink:

Tehát Babaimado hamarosan hű lehetsz a nick-edhez! :wink:

dita75

Dituli milyen igazad van :wink:
Vendég

KAti képek? :lol:
Vendég

boni: képek :wink:

Kép Kép Kép
katica30

snufi: nagyon szép helyen voltatok :wink:

kati
katica30

Reggelt! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Dita75, köszönöm szépen, hogy írtál nekem, nagyon aranyos vagy.Remélem, igazatok lesz.
Dita, magadról nem írsz, hogy képben legyünk?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba
Köszi, hogy érdeklődsz, ari vagy!

Én 33 éves vagyok, eddig "ismeretlen eredetű" - nek van titulálva a meddőségem.

előzmények:
nem volt normál ciklusom ki-ki maradozott a mensi, 2*1 closti mellett sem volt pém. 3*1-nél már volt, és hatalmas tüszőt növesztettem a néhány kicsi mellett. három havi closti után ez a harmadik stimumentes hónapom és az eddigiek alapján elmondhatom, hogy rendszeressé váltam. 32 naposak lettek a ciklusaim. Hurrá!
Nálam már ez is nagy szó! :wink: :lol:
laparom okés, sőt azt mondta a doki, hogy tökéletesek a körülméynek odabent. Férjem rendben, kivéve két bacit. Minden adott lenne hogy spontán gyerekünk legyen de mégsem jön össze. Készülök az első inszemre.
A párom eredményétől függ, mert ha még van baci akkor még várakozunk kell tovább. Kapott antibiotikumot és kapjuk a Gynevac szurikat, remélem a kettő hatására elhúztak messzire a bacik és akkor már semmilyen akadálya nem lesz már az inszemnek.
Január óta várok rá. Amúgy már több mint két éve próbálkozunk, de effektíve 5 éve nem védekezem. :shock:

Látom neked még kb. egy hét és kiderül hányan vannak a pociban! :wink: Gigadrukkok mennek +++++++++++++++

üdv,

Dituli

(ezt a kedves nevet a másik topic egyik kedves "lakójától" kaptam! :lol: )

dita75

Kati! Legközelebb, ha Dunakanyaroztok, tessék Pöstre is elkanyarogni egy röptalira! Irgum-burgum!

Húúúú, Snufi! Asszem most irigy lettem egy kicsit!

Dita! ha az én szörnyű álmaimnak is az ellenkezője teljesül, akkor nagyon boldog leszek.
Nagyon jó a tickered!

Baba! Mai csomag csdak neked: ++++++++++++++++

Reggelt Boni!

Kép
zölddisznó

Halihó!

Snufi: nagyon szépek a képek! :-)

Kati: Ti is szép helyen voltatok! :-)

Én csak egy dupla-szivárvány képet tudnék felmutatni a hétvégéről, de sajnos az az otthoni gépen van :-D

Boni: Zsigi nagggyon jóképű :-D

Dituli: én álmomban az ÁNTSZ-hez készültem, ez vajon mit jelent? :-D

Baba: érzem, hogy most Anyuka leszel!!! :wink:

Coca: pusszantás a kis rózsaszínűnek! :-D

Itt végre normalizálódott az időjárás! Süt a nap!!! :-D

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó majd kérjük a duplaszivárványos képet! :lol:

KAti igaza van Zöldinek :wink:

Tesó remélem ma jobban vagy!

Sonja?

Szilcsi hogy van Lalinkó?

Zöldi szijja
:lol:

BAba +++++++++++++++++++++++++

KAtám ölellek!

BEttike kis focista? :lol: remélem szép bizik születetk...

Klara Surmi pusssz

mindenkinek öleléshegyek!
Vendég

Szezso, végre, hogy előkerültél!Tessék gyakrabban jelentkezni, ha másképp nem, hát msn-en!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Boni köszi kérdésed, Lali még mindig beteg, de már gyógyulófélben. Mondjuk mondta is a doktornéni, hogy osszú lesz a gyógyulás sajnos. Tegnap ledúrattuk a haját, tök édes lett, és végigvigyorogta az egészet. :lol:

Bettike, hát eddig félt a doktornénitől, ahogy meglátta, már görbült a szája, de tegnap egy szó nélkül tűrte a vizsgálatot és a gyógyszert is. Egy hős volt! :D Pocakfotó? (Kismamik, kíváncsi leszek majd a szülés előtti haskörfogatra, nem is tudtam, hogy mérik, nekem 102 cm volt.)

Boni, remélem, pihengetsz, különben irgumburgum. :D Nagyon gyönyörű Zsigi, Lalinak sokkal életlenebbek lettek a 4D-s képei, plusz a köldökzsinórt folyton az arca elé húzta. Zsigi tagadhatatlanul PASIIIIII :lol: ezzel az édes kis kukaccal. :lol:

Coca, marhára szeretnék már látni egy Nudliképet!!! :D Cuncinudli. :lol:

Klara, gratula az újabb pasihoz. Nem fogsz megőrülni 4 pasival??? :lol: De legalább nem kell teljesen új ruhatárat beszerezned a kicsinek. :wink: Család mit szólt az újabb kukishoz?

Babim, neked továbbra is óriási drukkok!!! Megbarátkoztál a gondolattal, hogy lehet, hogy ikrek lesznek??? :D

Szezso, kicsi lelked regenerálódott már?

Katica, nem irigyellek a vizsgaidőszak miatt. Nekem is kezdődik a suli ősztől. :? Hogy hogy fogok Lali mellett szigorlatozni meg államvizsgázni, az még titok. :? :roll:

Snufi, gyönyörű Plitvice, mi is voltunk pár éve. De csak egy délutáni túrán, de megbeszéltük, hogy egyszer elmegyünk úgy is, hogy ottalszunk és több napot eltöltünk ott.

Barackevő nagyhajú:
Kép

Pépevő kishajú:
Kép

Kép
szilcsi

Szilcsi micsoda átváltozás... már hajvágás is volt? :lol: az tuti hoyg a lányos anyukák réme lesz a drágám! :lol: és ezek a szemek.....

pihengetek sokat....
Vendég

Szezsokám!
Gondolom az ANTSZ számodra sem egy + élmény, így valószínűleg jót jelent. Most dolgozom, így a nagy álmoskönyv nincs nálam! :roll:

Amúgy nem mindig igaz a ráció miszerint rosszat álmodunk az tuti csak jót jelenthet. Anyukám szokott ezzel foglalkozni, én annyira nem mivel legtöbb esetben nem emlékszem az álmaimra! :shock:

Szilcsi!
Nagyon cukker a kis hajasbaba!

Nagyon kivi vagyok már a Szilva ikrekre! :wink:

dita75

Lali! Cuppppppp!

Kép
zölddisznó

Lalika édes rövid hajjal is és hosszúval is!
SZilcsi, nekem a leszívás után 105 cm volt a pocim :lol:
Jöhetnek ikrek is!Mi annál boldogabbak leszünk!

babaimádó
Kép
babaimado

Nekem oviban volt 105 a pocim. Most kb a derekam annyi! :lol:

Kép
zölddisznó

Szasztok csajok!

Klarissza! Gratula a kiskukishoz :)

Ancsa! Marci nagyon csini :)

Baba! én is hallottam, hogy a rossz álom jót jelent :) relax! szúúúszááá! rendben lesz minden!!!

Micsoda kis konyhatündér itt mindenki (én meg kínait ettem a hétvégén, azt is hazavittem, nem főztem :oops: )

Snufi! Nagyon szép helyen jártatok :)

Kati! Ti is :)

Szezsó! én megszoktam, hogy te ilyen furákat álmodsz :D

velem az van, hogy az akkori vérzés abbamaradt, de mivel hétvégén nem tudtam rendesen wc-re menni, nagynehezen ma sikerült, így ma véreztem picit :( Csak rendeződöm lassan!
sonjus

sziasztok!

baba: drukk++++

coca: átvágtunk pesten, de nem tudtunk megállni. ez most céges buli volt, és velünk is többen jöttek a kocsiban. de majd legközelebb! :wink:

szezso: mutasd meg a szivárványt!

szilcsi: nagyon édes lali baba :wink:

sonjus: sajnálom a vérzést. dokival beszéltél ?

rólam: ma 1.cn. javítanál coca a táblában? no meg egyúttal nem raknál táblát is? :wink: köszi.

kati
katica30

Tegnap:
Kép

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szilcsi: de cuuuuuki!! :lol: Igen, már megbarátkoztam a lombik gondolatával...ez van :lol: de legalább van! :lol:

Sonjus: jobbulást! :D ja, az mindent vitt, amit anno Veled álmodtam :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kati! A tábla nagyon hiányos! Mostanában senki sem csinál ciklusos tickereket, és nem szóltok - tisztelet a kivételnek, hogy írjak-e be valami új eseményt...

Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi hát ez tényleg hiányos... :wink:

Azta Szezsó de szép !

KAti szavadon fogunk ám! most mánb tuti

Vettünk ma Zsebinek egy Zsebi babás fürdőlepedőt :lol: illetve a ruhák egy része megérkezett! kitünő állapotban vannak!zöldi köszi! :lol:
Vendég

Boni drága
ma küldtem el a postásbácsival a meglepidet, úh. holnap sztem küldheted a kedves leendő apukát átvenni! :wink:
remélem "még" jó lesz a méret! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

Coca! A ciklushosszt lehet javítani 24-26. napra, inszem helyett pedig spontán/lombik október. Nagyon köszi!!! :D

Boni: ugye? :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

a fürdőlepedőKép

Dituli köszike :lol:
Vendég

Sziasztok!

Na csajok! Tökre irígy! :oops:
Snufi, Katica! Gyönyörű helyeken voltatok! Ki is pihentétek magatokat?

Boni! Édi kifogó! :wink:

Szezso! Végre, hogy látlak többet! :lol: A kép pedig nagyon érdekes!

Szilcsi! Annyira jó a kis kopasz, hamizó bébid! :lol:

Bizik! Hát szóval izé! Ezek érettségi bizonyítványok, annyira vannak kész, hogy már csak a jövő heti szóbeli után a jegyeket kell beírni! Elvállaltam a jegyzőséget! :oops:
Aztán gyorsan meg kellett írnom őket, mert aztán jön még egy osztály érettségije (azt is elvállaltam) :oops: És azt meg most a héten írom folyamatosan, meg majd a hétvégén! Az kissé több!
De legalább a nyaralásra valót megkeresem! :lol:

Babarucik! Sajna képet tenni még nem tudok, mert mind anyáéknál van még, mert anyum turizik! Annyi cuccot túrt már, hogy hihetetlen és tökre édik! (sapik, zoknik, kesztyűk, bodyk, kis felsők, takarók, huzatok, játszószőnyeg, levegőztető meleg zsákok, kifogó, fürdőköppeny) És még márkásak is Next, meg Disney-s! Nagyon jó állapotban! Annyira jó dolgom van! :oops: :lol:
Meg persze nekem is túr állandóan szoptatós hálóingen keresztül a köntösig, ami csak kellhet!

Babim! Drukkolok továbbra is! :wink:

Katica! Van még vizsgád? Mikor?

Zöldi? Rózsaszín szerzemények?

Na jó befejezem, mert már össze-vissza írok! :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike agyon vagyon kényezetve...Enyim anyukám is otthon már mossa a kisrucikat meg gyüjti :lol:
Vendég

Cuki-muki!

Kép
zölddisznó

REmélem mindenkinek jó a reggele!

:lol:
Vendég

Coca, nekem javítsd kérlek a mai nap a 26.cn, vérvétel:06.15.

babaimádó
Kép
babaimado

Hahóka!

Nem hívtam a dokim a vérzés miatt, mert nekem ciki megkérdezni, hogy figyi, tornázom és székrekedésem van, attól vérezhetek-e :oops: tudom, hogy zizi vagyok, de ciki és kész :(
Homoktövis magolajat eszem/iszom ( dínom-dánom :) ) meg azt a vacak kúpot, így csak rendbejön!!! Olvastam valahol, hogy homoktövis olajjal átitatott tampon is jó, (bár azt magára a sebre írták, nem fagyasztás után) de hát egy pici üveg mennyire elég? szerintem csak 1x, így az marad szájon át.

Boni! 31. hét :)

Coca! Az én tickerem ciklusos, de úgysem számít, csak a köv. spontán hónap :)

Baba! ragitapiragitapiragitapi

Bettike! tesssssssssssék pihenni is!!!

Ölelek mindenkit!!!
sonjus

Sziasztok!

Gyors bekukk, pénteken vizsgázom, majd után jövök. Vigyázzatok magatokra!!!!

Puszi mindenkinek!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jó reggelt!

szezso: tetszik a kép nagyon.

coca: köszi a táblát. tényleg nagyon hiányos a tábla. :(

boni: szép fürdőlepedő :wink:

bettike: jun 17 az utolsó vizsgám napja.

baba: drukk +++++++++++++

sonjus: remélem gyorsan elmúlik már az a fránya vérzés.

zsuzsi: jó tanulást és drukk++++++++++

rólam: tanulok nagyon.

kati
katica30

Kati, jó talulást neked!

babaimádó
Kép
babaimado

Azért annyira nem veszélyes ez a vérzés :) igaziból csak szivárgok :) vagy csak pecsételek, vagy már azt sem :)
sonjus

Snufi azért ide is irhatnál.... :?
Vendég

Tesó: nincs mit ínom, sajnos. :cry:

Mindenkinek drukkolok, de velem semmi sem történik baba téren. :roll:

snufi

Édesem akkor valami másról írj! hiányzol..tudod! :lol: minden más érdekel ami veled történik...

ja egyébként örülhetünk hogy nem néztük meg moziban a 9és fél randit... :wink:
Vendég

Nana,csak nem lefikázni a filmet, Bonika :wink:
Amúgy tényleg nagyon rossz film.
vedresandi

Andi :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ezer meg egy éve nem jártam erre.

A sok-sok gratulációt köszönöm nektek!!!!!
Képek elkészültek, egy csomó van az iwiwen (nick nevem alapján) és a blogomban. :wink:

Egyébként ma voltunk a BMC-ben. Jövő hét kedden elkezdődik a kivizsgálás... :roll: Remélem, h végre történik velünk is egy csoda.... mondjuk jól irányzott csodára vagy csodákra gondolok :wink:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?