Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
5 napja 37.0 a hőm,és még van 3 napom a ciklus végéig!
Jelenthet ez valamit? (nem érzek semmit,de szerintem megint megjön majd). :roll:
misszike

Misszike: irgum-burgum!!!! :twisted: Tessék bízni!!!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Drága Snufi!
Folyamatosan azt csinálom,reménykedem,és tudom mi a vége....jön a következő ciklus...
Közben a sógornőm is babás lett,csak én nem! Kezdhetem majd megint a clostit,csak most hormon szurit írt fel előre a doki. :cry:
misszike

Sziasztok!

Sonjus,nekem ilyen nem volt,máshol már fagyasztottak,de az nem fájt.Sok sok drukk.

"SZILVA hírek BONI sms-e: Remélem,hogy mindenki jól van.Velünk minden rendben.Görcsölgetések vannak,de nem vészes,babák jól vannak.Várjuk,hogy magától induljon meg a szülés,ha nincs gond,akkor sima szülés lesz.puszilok mindenkit!Szilvaqueen, mi is jól vagyunk BONIKO"

Teszteltem,hangyányit erősebb a tegnapinál.A barna tegnap este óta hál istennek eltűnt.Voltam ma a pszichomókusomnál is,hát aranyat ér,komolyan mondom.Egy hónap múlva megyek megint.
Dokimmal beszéltem.Azt mondja,mivel elmúlt a barna,így nem "piszkálna" meg.Bármi van hívjam azonnal.Ha minden okés,hétfőn újra hívom,és keresünk egy UH időpontot.
vedresandi

Hű Andi, micsoda jó hírek! Szorítok nagyon.+++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Andi: :D és ++++++++++++++

Szilva: :D

Boni: :D

Coca: hova tüntél?

A szerdai taliból lesz vmi????

snufi

Sziasztok!

Bocsánat a bepofátlankodásért! :oops:

Andinak szeretnék írni! :wink: :D

Andi

Ez aztán a nagyon jó hír!!!! :wink: :D Kívánom hogy erősödjön a szép kis teszted!!!!!! :D :D :D :D :D
Vendég

Pusssssz Mindenkinek :!: :D

A Talival mi van most mi van?
Andi:++++++++++ :D

Katica. kösz az ölelést !

Ma voltam pszicho teszten, borzasztó stressszes volt :x

Férjem hajlandó beszélni a dologról. Hát nem tudom mi lesz :oops:
Anyós azt mondta, hogy menjen el szakemberhez. Azt nem hajlandó, de legalább hajlandó beszélni velem.
Valaki volt közületek munkahelyi pszicho teszten, ha igen milyen volt? A logikai tesztet nem tudtam befejezni (2). Személyiség kérdés kb: 400 db volt. MAJD BELE PUSZTULTAM. :x

BONI: HAZA JÖTT?

pusz. Jó éjszakát :!:
surmi
kockasfulunyul

Holnap: legyetek kedvesek Szezsora (Tapolcára megy) és rám (9-14 között államvizsgázom :oops: ) gondolni! Köszönettel: ParaSnufi

[color=cyan]Jó éjt! *[/color]

snufi

sziasztok!

sonjus: drukk holnapra! ma beszéltem az egyik ismerősömmel, akinek fagyasztása volt, nem fájt neki.

andi: hajrá! drukk tovább++++

snufi, szezso: extra drukk holnapra!

kati
katica30

Sziasztok!
Varázsszó:Snufi esze MŰKÖDJ!!! Egy kalappal a vizsgához!!! :D
Ma is 37.0 vagyok! Ilyen még nem volt,és olyan sem,hogy egyáltalán 6 napja totál egyforma a hőm.De bajság is van sztem:szurkál. 2 napon belül tuti mensi!
misszike

Sonja++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Snufi, drukk a vizsgádhoz!!++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Szezso+++++++++++++++++++++ jöhetnél néha, mert hiányzol Babaiminek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Végre Itthon vagyunk...

Köszönöm szépen a drukkokat! Aranyosak vagtok.,. a lepény a mellső falon tapad, elég rossz helyen közel a méhszájhoz, ezért vérezgettem. de szerencsére a pihitől elmúlt... most mán aztán pihenni fogok, hogy a babóm ne jöjjön ki elöbb.

a társaság egyébként jó volt, de pont egy olyan szoba volt, ahol minden napra volt történés, volt izgulni való, de szerencsére nem magunkért...

születésem óta ez volt a második alkalom, hogy kórházban voltam.. hát a hideg-meleg front hatásásra volt káosz egy-két nap! :cry:

De itt vagyok ismét! :lol:

és Zöldinek köszönöm A PALACSINTÁT MÁR AZ ELSŐ NAP! és a szombati-vasárnapi fincsi ebédet itt is.. és hogy ollan sokszor bennt volt, mert tujvára útbaestem
:lol: és láttam a pocaklakóját...gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűű!

Babim Neked is köszönöm, a fincsi dobostortát amit az eperrel öblitettem le és rá betoltam a csokikát is.

:lol:

Mindenkit puszilok, de most picit pihenek....
Vendég

Hurrá, Boni itthon!

babaimádó
Kép
babaimado

Egészségedre Boni+Zsigike!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

snufi-sms: hello, túl vagyok rajta, sikerült jól megvédenem a szakdogát, és a tételemet is tudtam! így mentálhigiénias szakember lettem, kiváló minősítéssel! puszi, snufi

gratulálok snufi! ügyes vagy! :lol: :lol: :lol:

kati
katica30

boni: örülök, hogy otthon vagy. vigyázz magatokra!

sonja, szezso: drukk+++++

kati
katica30

Kapott egy jó kis vírust a gépem...na hát ezért tűntem el!
Olvasok máris! :lol:

Kép
zölddisznó

Kati köszönöm és a biztató smst is! :lol: (ugye te voltál?)

TEsó :lol:
Vendég

Ó, hát hiába írok, mindig eltűnik.

...szóval az a lényeg, hogy a 12. heti szűrésen minden rendben találtatott.

Lesz tali?

Kép
zölddisznó

Zöldi, hurrááá! Már aggódtam!Fránya gép!

Snufi, ügyes vagy nagyon. Gratuálok! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönöm a gratulációkat!

APC-m negatív lett.

Talira én nem megyek holnap, mert a torkom begyulladt, és a kismamikat a világért sem szeretném megfertőzni.

Szezso: :?:

snufi

Tesó jobbulást!
Vendég

Snufi! Jobbulást!

...Bonival mi meg már únjuk egymást :wink: . Akkor storno tali? Már csak Surmi jönne? Kata, Zsu, Ancsa?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Egy kissé lemaradtam! :oops: Villámkáros lett a gép, oda az alaplap, még jó, hog a biztosító fizetni fog! :?

Boni! Nagggyon örülök, hogy itthon végre és tényleg pihi ezerrel, most már ugye nem lesz meló sem?

Csajok! Mennyivel kell beszálni Zöldi gépéhez, hogy lássunk má' egy fotót Nudliról?

Snufi! Király csaj vagy! Ügyi voltál és zseni, mint ahogy gondoltuk is! :wink: Akkor most ár jöhet az ünneplés és az ajándék hegyek???
Gyors gyógyulást! :wink:

Katica jól vagy???????????????????? Vagy legalább 2 szót magadról!

Babim! További drukkok a sok szép tüszőcskéknek! :wink:

Andi! Akkor én már babatapikat küldök! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szilvának nagyon drukkolok, hogy rendben legyen és simán jöjjenek az ikrek! :wink:

Misszike! Szerintem mi is tudjuk pontosan, hogy milyen bízni és koppani és bízni és koppani, aztán hidd el jön a bízni és örülni! :wink: Hátha! +++++++++++++

Surmi! Pszicho teszt eredménye mikor lesz és mi a következménye? Minek is az egyáltalán? :roll:
Azért valami az is, hogy beszélni hajlandó, bár ahogy írtad nem fűzöl nagy reményeket a dologhoz igaz?

Liliről sem hallottunk mostanság?

Szezso meg kap egy nap beírást! :twisted:

Mi: Jól vagyunk, mocorgunk, semmi extra! Viszont a meló.........

Főnök olyan ötlettel állt elő ma, a jövőmmel kapcsolatban, hogy köpni nyelni nem tudtam, alig tértem észhez ma!

Az ötlet - augusztusban és szeptemberben azok a napok, mikor
nem megyek be, az táppénz, amikor meg bemegyek, az szabadság! :shock: :shock: :shock: :shock:

Logika - az utódom csak így nevezhető ki szabi, vagy táppénz idejére, viszont be is kell tanítanom! :shock: :shock: De szülés előtt 4-5 héttel???? :shock:

Így nem lesz szép távozás, mert én aug.1-től nem vagyok hajlandó dolgozni se így, se úgy! Ha addig nem lesz megoldva az utód, akkor az és úgy tanítja be, ahogy akarja!

Ja és ez nekem azért jó szerinte, mert így a fizetésem nagyobb része marad meg! És persze csak akkor kell egésznapra bemenni dolgozni, ha sok a munka! Ti ismertek olyan iskolát, ahol a szept. 1 és szept. 15 között kevés munka van? Ha igen kérlek írjatok, mert megyek oda! :lol: :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Támogatom a gyűjtést! :wink:

A főnököd jól van? Ez tök törvénytelen!

Kép
zölddisznó

Szép jó reggelt!

nem sokat leszek, mert ágynyugalomra vagyok itélve!

Bettike Főnököd monnyon le....
Vendég

Jó reggelt!

Akkor tali lefújva? Senki sem reagál! :twisted:

Kép
zölddisznó

Jó regg!

Bettike: húúúúúú-háááááá! :twisted:

Babim: extra++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso: :?:

snufi

Hahóka!

Boni! Örülök, hogy otthon és jól vagy :)

Snufi! Gratulálok a kiváló minősítéshez :)

Surmi! Az tényleg jó, ha beszélni hajlandó a párod, drukkolok, hátha rendbe jöttök ++++

Misszike! Akkor most? teszt?

Andi! Erósódj!!!!

Coca! Gratu a rendben találtatáshoz :)

Bettike! Igazad van, nem menj be, ha nem akarsz!!!!

Mindenkinek köszi a drukkot! A fagyasztás tényleg nem volt vészes, de megizzasztott rendesen! 2x kellett 2 különböző "fagyasztós fejjel" rámenni, 2x 1 perc volt. Hű de hosszú 1 percek voltak :) Kellemetlen volt rendesen, de tényleg nem fájt. Kérdezte a doki, hogy érzem-e a hideget, de nekem a mindenemen folyott a víz :) Utána rosszabb volt, mert olyan erős mensis görcsöt éreztem, de hazamentem, feküdtem és mára már minden ok! Az még kellemetlen, hogy olyan vizes folyás szerű izém van, ezt jelezte a doki is előre, de majd elmúlik. Holnaptól 2 naponta kúp :? ennek annyira nem örülök. Sebaj, 1 hónap múlva kontrol. No ennyi. Ja és azt mondta a doki, hogy ne piszkáljuk :shock: szóval no sex :lol:
sonjus

BONI: PIHENJ SOKAT :!:

Akkor tali lefújva?

Bettike: az OTP- be pályáztam egy állást meg. Az állásínterjún megfeleltem, de csak akkor vesznek fel, ha a pszicho- teszten átmegyek, vagyis az jön ki eredménynek, hogy alkalmas vagyok a munkakör betöltésére. Volt számolos, logikai és személyiségi teszt. Igazából a személyiségi teszt eredményétől tartok. Igyekeztem őszinte választ adni, vagyis azt is adtam és ettől tartok. Nem biztos, hogy jól tettem :roll: Én egy nagyon nyugodt ember vagyok, nehezen tudak kihozni a sodromból, és végtelenül emberszerető és türelmes. Olyan színten, hogy a baráti köröm is furcsának tart emiatt, mondván , hogy ilyen ember szinte nincs is. Még azokkal sem tudok rossz lenni, akik bántanak. És lehet, hogy aki kielemzi a tesztemet, szintén azt fogja gondolni, hogy ilyen nem létezik, és csak manipuláltam. Na, ezért nem fűzök nagy reményt. Az eredmény vagy holnap, vagy hétfőn lesz meg. Legfeljebb lesz egy hivatalos papírom, hogy hülye vagyok. :lol: :wink: Hiába van meg minden képesítés, ha nem felelsz meg a teszten, nem vehetnek fel.
surmi
kockasfulunyul

Sonjus: örülök, hogy túl vagy rajta! A Kép meddig tart? :shock: :lol:

Surmi: sikerülni fog!!! +++++++++++++++++++++++++++

snufi

SURMI, ÉN IS DRUKKOLOK.

BETTIKE, A FŐNÖKÖD MENJEN A..................................................

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi! 1 ciklus :cry:
de majd csak kitalálunk valamit :wink:
sonjus

Sonja ügyi vagy

TAli akkor ma nem lesz? egyébként ha átszervezzük, itt nem messze tőlünk (oda még uram is leenged) van egy grill bár és étterem kiülős..ott is lehetne a tali... és közel hozzá játszótér is van ha Marci baba is jön(TEsó ugyanaúgy egy járműves mint amiről tegnap bezséltünk)

:lol:

megkívántam a pulkapaprikást főtt tésztával.. de nincs energi főzni.. Zöldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sonjus! Akkor sinen vagytok! De jóóóóóó!

Surmi! Tuti nem gáz, ha őszintén válaszoltál! Szurkolok nagyon!

Snufi! Mennyi időre mentek Plitvicézni? Gyönyörű hely, imádom!

Baba! Mi a helyzet?

Kép
zölddisznó

Coca: 3 napra megyünk. Én is imádom, ezért gondoltam, hogy Snufiúmnak is látnia kell!!!!!! :D

snufi

Én is imádom, de igazából akkor éri meg odamenni, ha elötte jó sok eső esett :wink:
Vendég

Paprikás krumpli oké, de főtt tésztával? :shock:

Kép
zölddisznó

te lüke pulykapaprikás főtt tésztával :lol:
Vendég

Jajj, asszem meleg van! :lol:

Csirkepaprikás nem jó?

Kép
zölddisznó

Zöldi de.. csak éppen pulykahusim volt itthon...

de azóta megoldottam, rendeltem ebédet :lol:
Vendég

Hahó!

Olvasgatlak titeket, ha van egy kis időm. Ami nem sűrűn van, de azért próbálkozom. :D

Boni, örülök, hogy otthon vagy, pihenj sokat! Lehet, most nem vagy boldog tőle, de megéri! Én nagyon sokat feküdtem, bedepiztem emiatt, de mostanra el is felejtettem az egészet. :)

Coca, én is beszállnék a gyűjtésbe, baromi kíváncsi vagyok Nudlikádra. Tök jó, hogy jó lett a 12 hetes eredményed. :wink: Hányinger megvan még?

Baba drukk a szép tüszőkhöz! +++++++++++++++++++++

Katica, meggyógyultál?

Snufi, óriási gratula a sikeres álamvizsgádhoz és védésedhez! :lol: Akkor most már jöhet a pihi? Plitvicén mi is voltunk pár éve, gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűű. :wink:

Bettike, ez de gáz! Főnököd menjen a fenébe. :twisted:

Kismamik, hogy bírjátok a meleget? :roll:

Surmi, én érzelmi intelligenciateszten értem el valami bődületesen rossz eredményt. :oops: Ne stresszelj, ha igazat mondtál, abból baj nem lehet. Férjeddel beszélj, szorítok hozzá. :wink:

Andi, halk éljen, a tesztedet meg szuggerálom, hogy erősödjön.

Mi megvagyunk, Lali pár napja kap almalevet folyadékpótlás céljából, tegnap már egy decit megivott, nagyon csípi, ha elveszem a cumisüveget tőle, hisztis lesz, nyújtogatja a kezét az üveg felé és csücsörít a szájával. :lol: Éjszaka egész jól alszik, hajnal 4-5 felé kel eygszer általában, utána alszik még 2-3 órát. Képes percekig elnézegetni a saját kezeit, forgatja maga előtt őket, meg a lábait, főleg, ha színes zokni van rajta.

Kép

Kép
szilcsi

sziasztok!

boni: igen, én voltam :wink:

snufi: gyógyulást! örülök a jó eredményednek.

bettike: érdekes főnököd van :evil:

sonjus: örülök, hogy sikeresen túl vagy rajta.

baba: drukk+++++

surmi: drukk a melóhoz!

szilcsi: nagyon édes lali baba.

szezso: ???

rólam: holnap megyek vissza az endokrinológushoz, remélem, a véreredményeim is készen lesznek aznapra.

kati
katica30

sziasztok!

boni: igen, én voltam :wink:

snufi: gyógyulást! örülök a jó eredményednek.

bettike: érdekes főnököd van :evil:

sonjus: örülök, hogy sikeresen túl vagy rajta.

baba: drukk+++++

surmi: drukk a melóhoz!

szilcsi: nagyon édes lali baba.

szezso: ???

rólam: holnap megyek vissza az endokrinológushoz, remélem, a véreredményeim is készen lesznek aznapra.

kati
katica30

jaj, ez megint 2-szer ment el :oops:

kati
katica30

Lalikának pusszancs! Éééééédes pofa! Miért almalevet kap? Víz/tea nem jön be? Vagy frissen facsarod?
Köszi az örülést!

Kati! Szurok holnapra!

Boni! Holnap tudok főzni! Mit kérsz? Olyat mondj, amit én is szeretek! :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Coca, vizet, teát nem issza meg, kiköpködi. Az almalevet bébinek valót veszek.

Kép
szilcsi

Zöldi :lol: csak tudnám mit szerető? :wink: de összeszedem magam drága vagy!

Szilcsi még minidg imádom Lalinkót! :lol:

MEgsülök! áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?