Sziasztok!
Egy kissé lemaradtam!
Villámkáros lett a gép, oda az alaplap, még jó, hog a biztosító fizetni fog!
Boni! Nagggyon örülök, hogy itthon végre és tényleg pihi ezerrel, most már ugye nem lesz meló sem?
Csajok! Mennyivel kell beszálni Zöldi gépéhez, hogy lássunk má' egy fotót Nudliról?
Snufi! Király csaj vagy! Ügyi voltál és zseni, mint ahogy gondoltuk is!
Akkor most ár jöhet az ünneplés és az ajándék hegyek???
Gyors gyógyulást!
Katica jól vagy???????????????????? Vagy legalább 2 szót magadról!
Babim! További drukkok a sok szép tüszőcskéknek!
Andi! Akkor én már babatapikat küldök! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Szilvának nagyon drukkolok, hogy rendben legyen és simán jöjjenek az ikrek!
Misszike! Szerintem mi is tudjuk pontosan, hogy milyen bízni és koppani és bízni és koppani, aztán hidd el jön a bízni és örülni!
Hátha! +++++++++++++
Surmi! Pszicho teszt eredménye mikor lesz és mi a következménye? Minek is az egyáltalán?
Azért valami az is, hogy beszélni hajlandó, bár ahogy írtad nem fűzöl nagy reményeket a dologhoz igaz?
Liliről sem hallottunk mostanság?
Szezso meg kap egy nap beírást!
Mi: Jól vagyunk, mocorgunk, semmi extra! Viszont a meló.........
Főnök olyan ötlettel állt elő ma, a jövőmmel kapcsolatban, hogy köpni nyelni nem tudtam, alig tértem észhez ma!
Az ötlet - augusztusban és szeptemberben azok a napok, mikor
nem megyek be, az táppénz, amikor meg bemegyek, az szabadság!
Logika - az utódom csak így nevezhető ki szabi, vagy táppénz idejére, viszont be is kell tanítanom!
De szülés előtt 4-5 héttel????
Így nem lesz szép távozás, mert én aug.1-től nem vagyok hajlandó dolgozni se így, se úgy! Ha addig nem lesz megoldva az utód, akkor az és úgy tanítja be, ahogy akarja!
Ja és ez nekem azért jó szerinte, mert így a fizetésem nagyobb része marad meg! És persze csak akkor kell egésznapra bemenni dolgozni, ha sok a munka! Ti ismertek olyan iskolát, ahol a szept. 1 és szept. 15 között kevés munka van? Ha igen kérlek írjatok, mert megyek oda!