Új privát üzeneted érkezett!

TündiKép
Nem tudom biztosan, hogy progihiányod lehet-e, de az biztos, hogy rövidebb idő alatt kellene megemelkednie a hődnek. Hormonszinteket nem nézett az orvosod? Ezt olyan egyszerű lenne kideriteni. Legjobb lenne egy UH-os cikluskövetés 4 db vérvétellel és komplett képet nyernétek a ciklusodrólKép A hónaljas hőmérőzéssel ne stresszeld magad, akkor inkább ne is mérdKépKép Igy következtetni sem igazán lehet semmireKép

Puszi:Doris
doris

Sziasztok!

Csak beugrottam egy percre, de futok is aludni!

Juzsci, Jündi,
nevetni fogtok, de én is a progihiányon agyalok egy ideje, lehet, hogy ez a névváltoztatással jár?Kép Az én hőm is irtó lassan vánszorog felfelé. Be is szereztem egy progiszint beállító teareceptet, csak még nem tudom, hogy szopi mellett lehet-e szedni, de nektek felteszem, hogy ha esetleg kellene, akkor meglegyen.

"A teakeverék az alábbi: rozmaring, bazsalikom, pásztortáska, körömvirág, utifű, citromfű, galaj, ragadósgalaj, feketeribizke. Ezeket a teákat gyógynövény-, illetve bioboltokban lehet beszerezni. Minden nap ezen teák egyenlő arányú keverékéből kell inni fél literrel (egy evőkanál teát leforrázni fél liter vízzel, napi 2-3 alkalommal elkortyolgatni)."

Vali,
sajnálom, hogy negatív lett a teszt, de tényleg lehet, hogy csak a gyógyidtól. Ha nem jön meg továbbra sem, szerintem csinálj még egyet, ha negatív, akkor menjél dokihoz, ő biztos meg tudja állapítani. Én is kérném a szalvétás cuccot! Köszi!Kép

Babus,
4cm-es talpikó.Kép Én is akarok ilyet a pocakomba!Kép

Megyek, mert ülve elalszom.

Drukkok mennek ide-oda!

Jóbor
kóbor

Sziasztok!Kép

Ma vagyok már 26.éves, JudytKép kijavítanál a tábliban légyszíves?

A hőm ma is 37,15 volt, de még csak 21. napon vagyokKép.

Viszont ezek szerint most korábban volt tüszőrepim. Valahogy a 16.17.napon.

Mea
mea

Kép

Judyt
KépKép
judyt

DorisKép
köszi az újabb hasznos infot, eddig ezt nem tudtam!

JündiKép
sajnos nem tudom lefotózni a "művemet", mert nincs digitális gépünk. De majd egyszer eljöttök hozzánk és mindent megmutatok, oké???
Tegnap akartam írni, hogy a festékek 3000 Ft-ba kerültek (1 kontúr, 5 szín, 2 ecset).
Ha unod a joghurtot, egyél kefírt, vagy túrót és sok ásványvizet.

BabusKép
Húúú, de nagy ez a fiú! Ugye azért nem aggódsz nagyon, hogy valami baja lehet. Vigyázz nagyon magatokra és pihenj sokat. Küldök nektek is egy kis energiát, hogy minden oké legyen a hátralévő időben!!!

JányokKép
a fagyöngyről én is hallottam, hogy segíti a babásodást! Pár órára hideg vizbe kell áztatni, utána leszűrni. De lehet kapni fagyöngy cseppet is. 25-25 cseppet javasolnak reggel és este. Én már próbálta, de csak 10-10 cseppel. Szerintem az is elég.

Ma reggel jöttem rá, hogy most aztán össze kell kapnunk magunkat. El kell intéznünk a karácsonyi ajándékvásárlást, és a nagytakarítást, meg minden egyéb ünnepi előkészületet, mert a transzfer után pihenni szeretnék és csakis a babásodásra koncentrálni!
Szóval pörgés van minden oldalon!

ValiKép
mi a helyzet??? Hőd???

PilisKép
teszteltél??? Hőd???

Stella

Kép
stella9

Babus!
Szerintem azért mutogatta annyira magát Kristóf, hogy minden rendben van vele.Kép

Stella!
Bizony-bizony.El kell intéznetek mindent, mert a transzfer után tényleg pihenned kellene.Kép
Szerintem Ti ezt jól megoldjátok majd.Kép
Minden rendben lesz.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok lanyok!

Regota olvasgatlak titeket, mar sok jot tanultam toletek, ezert lenne egy keresem.

A tegnap este felhivott a csaladorvosom, hogy be jott a egeszsegugyi miniszteriumbol egy rendelet, hogy a 80-as korosztalyt be kell oltani difteria es tetanusz elleni vedooltassal. Meg azt is kerdezte, hogy terhes vagyok-e?
A bokkeno az, hogy en meg nem tudom, hogy az vagyok-e. Sajnos nalunk mar masfel eve fut a babaprojekt, igy semmit sem akarok kockaztatni. Most vagyok felidoben es nagyon ugykodunk azon, hogy a Jezuska hozza el nekunk a tokmagot. Nem tudom, hogy,ha babas lennek, akkor problema lenne-e a szuri? Utanakerestem az interneten, de erre vonatkozo dolgot nem talaltam. A masik az, hogy meg nagyon nincsen nogyogyaszom, az unnepek alatt nem akarok menni, majd csak januarban es kulonben is meg be kellene jelentkezzem es az hosszu ido.

Nagyon megkoszonnem, ha tudnatok rajtam segiteni, en mar egy napja ezen agyalok.

Koszi.
Tökmag
tökmag

Judyt!Kép

Köszönöm szépen!Kép

Hogy vagy? Annyira irigyellek ám!!!!
Olyan jó érzés lehet most neked.
Milyen lezz a frizurád?

Pusz

Mea
mea

Sziasztok!
Mea Kép
Nagyon boldog szülinapot!

Babus Kép
Gyönyörű nagy fiacskád van, és hatalmas lába, csak győzzél majd rá cipőt venni Kép
Küldök Kristófnak egy pocisimit.

Judyt Kép
Sejtem, hogy már Te is nagyon várod a hétfőt. Tényleg minek örülnél jobban?

Stella Kép
Nagyon büszke vagyok Rád! Hatalmas kitartás van benned. Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog a lombik. Drukkolok ezerrel Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Mea!
Köszike, jól vagyok.Kép
Ugyanolyan a hajam formája, mint volt, csak rövidebb lett.Kép

Annácska!
Én annak örülnék a legjobban, ha minden rendben lenne.Az meg, hogy egy vagy két baba van az már akkor mindegy, csak egészséges(ek) legyen(ek).Kép

Judyt
KépKép
judyt

Sziaztok lányok, vagyis jányok!
Tegnap sajnos nem tudtam jönni.Bizony hiányoztatok is.

Judyt
Nagyon köszönöm a két babucit a táblicskuban a nevem mellett! Remélem kedden már nálad is módosítva lesz!

Vali, Pilis
Mi a helyzet?????? Nagyon kíváncsi vagyok!

Babus
Kristóf örült az új nevének, vagy dühös lett? Amúgy nagyon ari a big foot.

Jura
jura

Judyt Kép
Igazad van! A lényeg, hogy egészgéges(ek) legyen(ek)és gyönyörű(ek) Kép
Tegnap megjött, ahogy azt megjósoltam. Kijavítanál a táblázatban cn 2. nap

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Mea
Isten éltessen sokáig egészségben, szereteben !!!!!! Kép

Jóbor
Köszi a tea receptet, elteszem, és ha most nem jön össze a baba, akkor lehet, hoyg kipróbálom. Bár azt hiszem tényleg jobb lenne előtte egy vérvétel eredmény.

Doris Kép
Köszike! Ha most nem jön össze a baba akkor megyek a nőgyógyászomhoz papírért és megyek vérvételre. Igaz, csak 1-re a 20. nap körül, egyenlőre ebben maradtunk.

Stella Kép
Ilyen olcsó volt a festék? Hát ez tök jó! Én a Kereskedők Háza Római szintjén néztem a Kreativ kuckóba, ott drága a festék viszont a barátnőm 2 éve használja őket, szóval nagy tubusos. Oda egyébként érdemes elnézned ha még nem voltál Kép
Hát jól bele kell húznotok az ajándék beszerzésbe, transzfer után csak pisilni kelhetsz fel, 1 hét szigorú fekvés! Kép
Mai szuri délután? Kép

Pilis?????????

Babus Kép
Örülök, hogy minden oké veletek Kép Kristóf talpacskáját hoyg elképzeljem, megnéztem egy vonalzón hoyg pontosan mennyi az a 4 centi Kép Hát nem kevés, és elképzletem, ilyen pici ujjacskái lehetnek még Kép Nagyon édi Kép

Jündi
Vendég

Annácska!
Sajnálom, vagy ne sajnáljam, mert már ebben a hónapban mehet élesben a babaprojekt?
Tényleg mikor mész a dokidhoz?

Judyt
KépKép
judyt

Annácska
Akkor most örülsz hogy megjött? Mert ha igen, akkro örülök veled, de ha nem akkor nem akarok kárörvendezni Kép

Jündi
Vendég

JündiKép
köszi az infot, majd benézek oda is (én a kosszuth téri Hobby boltban vettem).
Igen szuri délután!

MeaKép
Boldog szülinapot! Kívánom, hogy a következő születésnapodat a gyerekszobában egy kiságy mellet és pelenkák között töltsd!
(A barátnőmnek is ezt kívántam nyárom és most 10 hetes terhes Kép!)

Stella

Kép
stella9

Judyt Kép
Nagyon örülök, hogy megjött, mert így közelebb kerültem a babaprojekthez. Jövő héten mensi után megyek dokihoz.

Jündi Kép
Örülj velem kérlek! Komolyan nem tudom mikor örültem ennyire egy mensinek Kép
Pipa meg volt tegnap este?

Annácska

annácska

Annácska!
Örülj csak nyugodtan, főleg, majd ha ez lesz az utolsó mensid 9 hónapig.Kép
Jajj de jó, hogy már kezdődhet a kistesó projekt.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Itt van a mai tábli:

Kép

Judyt
KépKép
judyt

Annácska!Tündi!Kép

KöszönömKép

Stella!Kép

De jóóó lenne.........szép ajándék lenneKép

Mea
mea

Szóval ma nem mertem teszelni Kép egyszerűen olyan jó érzés azt hinni, hogy lehet, hogy most nem is mertem terszelni. De hétfőn fogok. Csak akkor nem leszek net közelben....
Tündi! Áll még az ajánlatod? Küldhetek neked sms-t?

Mea!
Boldog szülinapot Kép Nővérem is ma 26 Kép

Tökmag!
Üdvözlet. Sajnálattal olvastam, amit írtál. Én is beleesek a dologba és hasonló cipőben járunk.
pilis

Pilis!
Mikor lesz még hétfő?
Már nagyon izgulok.Szorítok neked.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt!
Aranyos vagy. A hőm még mindig fönt van Kép Holnap pedig elutazunk és csak vasárnap éjjel jövünk. Utána pedig már itt a hétfő Kép Én kibírom. Addig annyi tennivalóm van: vizsgázom holnap reggel kettőből és után indulunk Kép És hétfőn tesz után jöhet a fogászat Kép
pilis

Mea Kép

Nagyon sok boldog születésnapot kívánok én is! Kép

Gyöngyi

bgy

PilisKép
ez nem semmi! Ügyes vagy, hogy így tudsz várni!!!
Nagyon szorítok hétvégén és hétfő reggel!!!

Stella

Kép
stella9

Stella!
Köszi. Szerencsére nagyon pizitívan állok a dolgokhoz Kép
pilis

Pilis!
Mi az hogy? Kép Persze hogy áll, megtiszteltetés! Kép Cseréljünk számot e-mailben! Kép Köszike!
Amúgy tényleg, hoyg bírod???? Kép Küldöm a hőfenttartó energiákat! Nagyon drukkolok! KépFogorvosnál minden oké lesz, tuti! Kép

Annácska Kép
Akkor nagyon örülök, hogy neked is megjött, és ezzel léptetek egy óriásit a projectben! Kép
Pipa megvolt, igen Kép A következő pipa szombaton esedékes, ám anyukáméknál leszünk. Szerencsére ők miden szombat este elmennek otthonról, de az majd azért nagy verseny lesz az idővel Kép Mindegy, bűn lenne kihagyni! Kép

Jányok Kép
Majd hétfő reggel sietek be, hogy hozzam nektek a hírt! Kép

Jündi
Vendég

Pilis
Most nézem, nincs meg az e-mail címed a profilodban. Az enyémben benne van, akkor küldenél nekem te először levelet? Köszi Kép

Jündi
Vendég

már írok is Kép
pilis

Mea
Boldog szülinapot!!!
Kép

Pilis
Én nem bírnám ki hétfőigKép annyira izgiKép Mi nagyon drukkolunk!!!Kép

Annácska
Kivételesen gratula a mensidhezKép Az utolsóhoz egy időre!!!Kép

Stella
Azért még aggódok. Nem is kicsit. Számolom a napokat, hogy mennyi telt el az esés óta, ez már a 6 nap. Mindig reménykedem, csak megúsztuk már, de félek is, mi van, ha még utólag történik valami. Időnként szúrkál itt-ott a pocim vagy a gyomrom, én már nem is tudom hol, és ilyenkor különösen megijedek. Persze lehet, hogy az esés előtt is volt ilyen, csak akkor nem figyeltem rá ennyire oda.
Ráadásul iszonyú bűntudatom van, azóta se emésztettem meg, hogy mi lett volna, ha akkor nem megyünk el az autómatához, ha nem arra megyünk, ha nem fordulok vissza, ha figyelmes vagyok, (hisz már előtte egyszer elestem), jobban kellett volna vigyáznom. De ha még át is estem az oszlopon, miért nem tettem le a kezeimet, miért hagytam, hogy a hasamra essem. Szörnyű ez a lelkiismeretfurdalás.
Ugyanakkor meg örülök, mert mi van, ha a pocimmal pont ráesek magára az oszlopra, vagy mondjuk lépcsőn gurulok le. Még a hideg is kiráz tőle.
Na mindegy, illetve nem mindegy, de nem terhelek ezzel senkit. Elég ha magamat utálom. Többször nem eshetek el, és azóta úgy közlekedek, mint egy rokkant, állandóan belekarolok valakibe, a lépcsőn a korlátot fogom, az utcán meg a földet nézem folyton. És csak oda megyek el, ahová feltétlenül szükséges.

Jura
Nem tudom tetszett-e a neve, mert tegnap a sok kocsikázás miatt nagyon meghúzta magát a kis drága, de apucinak megtiltottam, hogy így nevezzeKép

Ja, és köszönjük a talpdícséreteket!!!Kép
Kép

Babus+Kristófka

Kép
babus2005

Lehet, hogy mi valamit rosszul csinálunk? Kép

Kép
pilis

Babus!
Nem hiszem, hogy jót tesz, ha ilyenekkel emészted magadat! Ennek semmi értelme!!! Mi lenne, ha..... Ezt gyorsan felejtsd el és gondolj arra, hogy semmi gond nem lett és Kristóf tuti jól van. Na jó, egy kis kiképzés meg nem is árt ám neki! Szóval abbahagyni a felesleges agyalást!!!!! Tessék inkább valami más csinálni: pucolj mondjuk sóskát!!!! Kép
pilis

Babus!
Kérlek ne utáld magad, mert azt Kristóf is megérzi.Légy óvatos, de azt se vidd túlzásba, mert tudod minél jobban akarunk vigyázni, annál jobban sikerül ügyetlennek lennünk.Ez sajnos egy Murphy törvény.Kép
Most ne gondolj rosszra, inkább arra, hogy nemsokára be is rendezheted Kristófka szobácskáját.Inkább ezen agyalj kérlek.Kép
Remélem majd teszel fel képet, ha minden a helyén lesz.Jó-jó biztos most azt mondod magadban, hogy úgy is akkor lesz a heylén minden, ha majd Kristóf is a szobában lesz, de azért Én megnézném előtte is.Kép
Nagyon sok pocisimit küldök Kristófnak.Kép
Kép

Judyt
KépKép
judyt

BabusKép
Teljesen érthető dolgok járnak az eszedben, de most erőt kell venned magadon és ki kell űznöd a fejedből minden, "mi lett volna ha" kezdetű gondolatot!
Csak a mostra figyelj és pihen jó sokat!
Simigatsd a pocidat, beszélgess Kristóffal, halgassatok zenét, egyetek finomakat! Szóval élvezzétek ki az "eygütt" töltött időt. Tudod, hogy a sok aggódás egyáltalán nem tesz jót!
Nem lesz semmi gond!!
Kristófka szeret Titeket és nagyon várja már a nagy találkozást, de tudja, hogy ha most jönne, akkor az senkinek sem lenne jó, és nem lenne az igazi!
Már nagyon várjuk a 4D képeket!

Köszönd meg a párodnak még egyszer, hogy naponta tudosított a "Babus Híradóban" rólatok!
Stella

Kép
stella9

Pilis Kép
Akkor most már én is tudom mit kell csinálni Kép
Szenzációs ez a kép!

Babus Kép
Azonnal elfelejteni ezeket a buta gondolatokat! Senki nem tehet róla, Te se! Egyszerűen csak megesett. Most már nyugodj meg, nincs semmi baja Kristófkának és ez a lényeg.

Annácska

annácska

Pilis!KépBgy!Kép és BabusKép

Nagyon köszönöm nektek isKép

Pilis!Kép
De jó a nővéred pont ua. született mint énKép

Mea
mea

Tudom, hogy igazatok van, de nagyon nehéz. Remélem igazatok lesz és semmi baja nem lesz KristófkánakKépÉn már csak akkor hiszem el teljesen, ha a kezemben tartom épen és egészségesen.
De most azt hiszem(ahogy egy másik topikban is írta magáról egy lány), most én is elmondhatom magamról: parás kismamák legparásabbika, most jól megkaptamKép
De rosszul sült el, mert ettől most még parásabb lettem.

Judyt
Feltétlenül teszek fel majd képeket a szobácskájárólKép

Stella
Átadom apucinakKép
Én is rettentően várom már a 4D-t!!! Már csak 2 hét!!!Kép

Pilis
Sajnos nincs sóskaKép
Helyette inkább megyek és vízszintbe helyezem magam. Már túl sokat ültem itt a gép előttKép

Babus

Kép
babus2005

Babus Kép
Megértem, hoyg aggódsz, más babás is aggódna a helyedben! De tudod, most tényleg fontos, hogy megnyugodjál, mert ezzel nem csak magadnak, hanem Kristófnak is árthatsz. Ha megszületik, akkor is fogsz aggódni, még jobban, mint most, hiába mondod, hoyg akkor nyugszol meg Kép És akkor sem szabad majd idegeskedned, bár akkor csak magadnak árthatsz vele, de Babus is nagyon fontos hogy jól legyen, nem csak Kristóf!
Te irtad, hogy most már csak aggódásból áll az élet Kép Amit most tehetsz hogy vigyázol magatokra, alszol, pihensz nagyokat, és a kedves aggódáson kívül semmi negatív érzés! Kép Minden rendben van és lesz is! Kép

Pilis Kép
Ez a kép haláli KépSzerintem méginkább azt bizonyítja hogy jól csináljuk amit csinálunk Kép

Jündi
Vendég

Sziasztok!
Épp egy jó kis depi közepén járva kukkantottam be hozzátok, épp a második inszem-re várva..., aztán megláttam Doris egyik üzenetét, hogy valamiért tűvel böködi a hasát... Ne nyírjatok ki, az miért kell???
pintusi

Lányok!
Mindenkinek jó hétvégét kívánok.Kép
Remélem jövőhéten lesz újabb zebrásunk.Kép

Puszi
Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok lányok!

Azt hittem, ma már ide sem érekKép

Tündi
Ne haragudj, ha úgy tűnt nem hiszek neked, nektek!!!!!! Ez nem így van! Sőt!!! Csak tudod egy kicsit összezavarodtam, amikor a csaj (aki diplomás ápolónő, akárcsak Babus)ezeket írta nekem. Mivel ti itt pont az ellenkezőjét mondtátok, valahogy nem állt össze a kép. Meg ugye a saját helyzetemet próbáltam megérteniKép De még egyszer mondom ELHISZEM amit írtatok, írtok!!Kép És nem haragudj!!

Ezvicc,Bgy
Remélem nem kívántok a fenébe, ha esetleg lassan tölti le a gépetek a sok képetKépMég van ám egy jó adagKép Majd hétfőn felrakom ide amiket a keresztfiamnak alkottamKép

Ezvicc
Találtam egy honlapot www.ajandekpolc.hu, itt találsz ajándék ötleteket. Nem nézegettem még át, de első ránézésre használható dolgok vannak fentKép
Meg a kisalfold.hu-n is van egy karácsony című topic, ahol van egy csomó eská ötlet. Nézegesd meg!

Én egy kicsit félek a gyógynövényektől. Jobb az ilyesmit szakemberrel megbeszélni, nehogy pont az ellenkező hatást produkálja, mint amit szeretnénk!

Amúgy egyenlőre még mindig semmi. Menzi még sehol, fájdogál a pocim, továbbra is szédülök és érzékenyek a cicijeim, a hőm 37,1 volt ma reggel. Lehet, hogy a hormonok kevernekKép Ha hétfőig semmi, akkor újra teszt és utána hívom a dokit.
Tudjátok mit olvastam az előbb itt valamelyik topicban? A lányokat sokkal később mutatja ki a teszt, mint a fiúkat. Mi a véleményetek?

Még egyszer elnézést kérek mindenkitől, aki úgy érezte, hogy kételkedem a szavatokban!!!! Nagyon örülök, hogy itt vagytok és segítetek, bármivel is fordulok hozzátok!!!

Kép
Kép
tacsifül

PintusiKép
én bökdösöm tűvel a hasam, Doris szerencsére már túl van mindenen és csak ellátott jó tanácsokkal.
Mi lombikra stumilálunk és a gyógyszerek egy rése injekció.
Nincs kedvem naponta az ambulanciára menni, ezért adom be inkább magamnak!
Nem vészes, a cél érdekében megéri!!
Drukkolok az inszemhez! Mikor lesz?
Stella

Kép
stella9

Puntusi!
Ne legyél depis! Mindjárt itt a karácsony és addig még annyi, de annyi intéznivalója van az embernek!!! Utána pedig már itt is van a tavasz Kép
Figyelitek ezt a sok pozitív energiát, ami bennem van? Kép Na jó, adok belőle nektek is Kép
pilis

Most telefonáltak: megvan a szekrénysor isKépMég ma hazahozzák apuciékKép Úgy örülök!!!
Végre valami, ami eltereli majd a figyelmemet a balesetrőlKép Most egész hétvégén csak rendezgetni fogom a szekrényecskéjétKép Persze csak a szigorúan előírt pihenések utánKép
Erre a jó hírre még Kristóf is belémrúgott egyet a 4cm-esévelKép

Babus

Kép
babus2005

Vali Kép

Ha a lanyokat hamarabb mutatja ki, akkor nekem tuti kislany lesz, mert 1 napos keses utan brutal eros masodik csikom volt... Kép
Viszont szerintem fiu lesz, mert en ugy gondolom hogy pont a tuszorepi napjan voltunk egyutt... Kép
Ne izgulj, a tuneteid meg mindig jok, a hod is.. Varjuk a teszt eredmenyet!!!
Irtam emilt, megkaptad?

Gyöngyi

bgy

Vali
Én személy szerint nem hiszek ebben. Szerintem akár fiú, akár lány egy baba, akkor is ugyanúgy termeli a HCG-t. Az, hogy a teszt mikor mutatja ki, szerintem inkább egyénfüggő és tesztfüggő. De ez csak az én elképzelésem. Szerintem ugyanolyan hülyeség, mint az, hogy az AFP értékéből következtetni lehetne a baba nemére.

Babus

Kép
babus2005

Huuu, Babus Kép ezek tok jo hirek! Kép Remelem tenyleg mukodni fog az eltereles! Jo pakolaszast!

Gyöngyi

bgy

Babus!
Akkor most pihenj egy nagyot és utána jöhet a rendezgetés. Remélem, hogy figyelsz a kicsinyítő képzőre! Tehát semmi nagy munka, hanem sok-sok pihi!
pilis

Sziasztok Jányok!
Jó hétvégét mindenkinek és hétfőn várom a zebrákat és a babások uh eredményeit!
Stella

Kép
stella9

Igenis, PilisKép
Most húzok vissza az ágyikóba, amíg apuci nem telefonál, hogy indulnak a bútorralKép

Babus

Kép
babus2005

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?