Csip- Sajnalom, hogy nem tudsz dokihoz menni, ez fura, hogy csak ilyen sokara van idöpontjuk!!
Pedig nagyon gyüjtögeted a laptetöket
Juli- Sajnalom, hogy nem kaptal jo eredmenyeket az Uh-on, remelem jövö hetre összekapjak magukat a tüszök
Hasad jobban van mar??
Susytunder- Sajnalom , hogy ilyen sokat kell dolgoznia a parodnak
De nem leszel ejszaka egyedül, hisz Kristof is ott van, es a kislanyod meg a pocakodban
Börgyogyaszaton mit mondtak?
Onlany- Hogy vagy draga??Beszeltel a dokiddal a gyogyszer csereröl??
Zsu- A höd tenyleg nagyon nagyon szepseges
Joli-Nagyon sajnalom az inzulin dolgot, de a babaert ugy is mindent
Iner- De jo, hogy jöttel??Meselj magatokrol, hogy vagy te es a kis pocaklakod??
Kirus- Sajnalom a befekvest, de hat neked mar tenyleg nincs sok vissza azta mar fel labon is kibirod
Kirusnak jobbulast, hozhatnak kepeket a farsangrol!
Tündi- Remelem a mostani ejszakat jobb lesz az elözönel
Hat en ma reggel teszteltem egyet, 11 dpo-n vagyok elvileg, termeszetesen negativ......De nem vagyok elkeseredve, hisz 2 het es megyek haza
Tegnap jöttem haza este a melobol, gondoltam kiveszem a postaladabol a leveket......Hat megint jött egy gyorshajtas büntetes Csabinak, 160 euro, AAAAAAA
50 helyett 90-el ment a kisdraga
Mondtam neki, hogy azert ez egy kicsit sok vazze
Hat nagyon remelem, hogy most mar tanul belöle, bar a vegen mar jopofaskodtunk, mert oda van irva, hogy 84 ora a sitten es azzal kivalthatja a 160 eurot
Azt mondta ma elsüti bent a fönöknek, hogy jövö heten nem lesz par napot, mert be megy es leüli
Ma jönnek tesomek, 2 baratjaval meg a nagyobbik kisfiaval, szegeny gyereknek azt "mondtuk", hogy elromlott a szamitogep, mert mindig azzal akar jatszani es az otthoni gepet is mar parszor kinyirta, ugyhogy a hetvegen nem lesz gepünk, de vasarnap mar tudok jönni, ha elmentek
Jo szemet vagyok, mi??
Na most megyek befelyezem a lakas takaritast, rend rakast, aztan boltba kell mennem, meg fözni.....
Pusszantas mindenkinek!!