Új privát üzeneted érkezett!

Tünde: ne is mondd...Én nem vagyok hozzá szokva, a 34 nap még úgy elment, de ez a 38 nap...whááááááááááá
Ráadásul nézztem a Te görbédet is és láttom neked semm volt rövid ciklusod...Mindig 40 napos volt???Vagy a Tiéd is ennyit ingadozot?
Mondjuk a 2-3 nap nem is lenne gondd, mondjuk a 32-35 napos ciklus...De így ezt nehezen viselem :roll: :cry:

Hát jól megszívtam, mert semmien orvoshoz nem tok elmenni, mert mindenhol 2 hetet várni kell :shock: :shock: :shock:
Szóval majd megprobálok inkább az Én orvomhoz kérni jövöhéten időpontot, akkor már tudni fogják a Márciusi rendelési időt, és akkor kérek minnél elöbbit Máriusban :evil: És megmondom a fönökömnek, hogy orvoshoz kell mennem és kész...
csip-csip18

csip máááá megint tetőőőő!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

a gyogyi előtt nekem is 28-30 naposak voltak a ciklusaim...
a gyogyi utáni első ciklus 28 napos volt, a második 36 napos lett volna, ha nem lett volna pozi tesztem... a harmadik ciklus (a mostani) pedig 40 napos lett volna... szerencsére 9 hónapos lesz!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

sziasztok lányok!

nem tudok nagyon visszaolvasni...

joli!
ne haragudj, hogy nem mentem (pedig akartam :oops: ), de feje tetején áll az irodában minden, és meghalni sem volt időm.

pedig lehet jobb lett volna, mert a hasam 3. napja nem jól van :? mivel ugye nincs baja :evil: így két dologra tudok csak gondolni:
1. rabiyprex mellékhatás (gyakoriak között van felsorolva), ami érdekes lenne, hiszen éppen azért kaptam a bogyeszt, mert a hasi panaszokat a gerd is okozhatja...
2. ...nem nevetni, de már minden sz@r megfordul a fejemben... növesztgetem a clostitól a cisztákat... de ez holnap az uh-n úgyis kiderül.

az antibiotikum ma elfogyott (ez hivatott volna a hasmenést megszüntetni... mondom volna), de még utolsó leheletével ismét sikerült ott is mindent kiirtani, ahol nem kellett volna... (bár lehet, hogy a rabyprex csinálja a galibát, hiszen -szintén mellékhatásként- fertőzésekre hajlamosít... hogy én mi sz@rt be nem szedek :o )

szóval nem vagyok valami fényesen...

de azért majd holnap jövök az uhus hírekkel :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Tünde
Nagyon köszi az infót, de boxerunk tuti nem lesz, mert nem egy gyereket szedett szét. Valami barátságos, kistestű kutyust szeretnénk, na de majd meglátjuk.

Joli
Semmi diéta, rögtön inzulin meg kórház? Hát nálunk ez nagyon másképp van. Nagyon sajnálom.

Kép
Kép
susytunder

susytunder mondjuk a boxeren én is csodálkoztam, hogy bele tették a felsorolásba, én se merném megkockáztatni... :lol: :lol: :lol: :lol: de hát azért csak nem fogok revidiálni egy szöveget ha macskakörömmel teszem ide be... :wink: :wink: :wink:

Kép
gtunde75

Tünde
Persze, tudom, nem is azért írtam, csak nekem ez kicsit félelmetes, mármint a boxer. De nagyon köszi, megint okosabb lettem.

Jó éjt lányok!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Julcsi
Sajnálom, hogy még mindig nem vagy jól, de sztem a gyógyszerek okozzák a mellékhatásuk által :!:
Várlak az uh-os hírekkel, addig is drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csip
És még laptető is :wink:

Susy
Na milyen kutyus lesz :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Megyünk baba mama kluba, délután bőrgyógyászat...

Zsu
Nem tudom milyen kutyus lesz, még nem döntöttünk.

Kép
Kép
susytunder

Susy
De jó lesz Nektek :wink:
bőrgyógyászat :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Igen, mennünk kell, mert Kristóf bőre nagyon száraz és már a gyógyszertári testápoló sem használ, tavaly is voltunk és ha elteszem legalább a blokkot, amin az összetétel rajta van akkor nem kellene mennünk. :?

Szép napot lányok, délután majd jövök.

Kép
Kép
susytunder

Jó reggelt,
fent vagyok már Én is :) Átjöttem anyuhoz megmutatni a függönyömet!!!
Tegnap szép estém volt :D Apa jött a fúróval :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:
Lehet, hogy már ezért ios mvoltam kicsit depis :roll:
Na hát de piri még mindig sehol :shock:
De most jól érzzem magam!!!

Legyen szép napotok!!!

Tünde:Köszi az infokat, akkor 40 napos lett volna most az utsó ciklusod?Akkor teszteltél +, jól értem?!?

Suzytündér: Érezdd jól magad!!!

Juli: Jobbulást!!!

Suzy: Jó munkát mára :D
csip-csip18

Sziasztok Lányok!

Susytunder

Itt is volt diéta. Két hétig csináltam a 150-est, aztán csinálták a profilt. De mivel nem lettek jók az eredmények, hétfőn megint be kellett feküdnöm. Ott megállapították, hogy aceton van a pisimben. A diabetológus mondta, hogy ez már az éhezéstől van. 150 alá pedig nem csökkenthetik a diétát, a baba miatt alapból sem. Mondta, hogy előfordul, hogy a diéta nem elég. Ezért van inzulin. De még nem kell adagolnom. most csak pár napig mérnem kell itthon a cukromat, és ezek alapján kell kitapasztalnom, hogy mikor kell adnom kaja előtt. Diétázni továbbra is kell, csak nem olyan szigorúan, az aceton miatt.

Juli

Semmi baj! Elhiszem, hogy sok a dolgod! Meg így, hogy nem vagy túl jól, egyáltalán minek dolgozol?
Uh után várunk!

Csip

Hát nem igazán értem a ciklusodat. Én is agyvérzést kapnék a helyedben az tuti. Én azt javasolnám, ha továbbra sem jönne meg, akkor 3 naponként, reggeli pisiből csinálj tesztet! Amíg nem jön meg, addig bármi lehet!!!!

Onlány

Hogy vagy? Ritka szar lehet most neked!Mikor mész dokihoz legközelebb?

Zsu

Te, hogy érzed magad mostanában? Nagyon jó, hogy fent a görbéd! Szerintem nagyon biztató!!! Lenne egy szakmai kérdésem feléd! Afta hegyek jelentek meg a nyelvemen, és nem akarnak múlni, csak egyre érzékenyebbek. Tudsz erre valami ecsetelőt ajánlani, amit így terhesség alatt is lehetne használni? Lassan már alig bírok enni.

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli
Corsodyl öblögető a neve, de ecsetelj, ne öblögess vele :arrow: fültisztítóra rakd töményen :!: használni fog, naponta 2x akár 3x is használd :!:
Meg vagyok, csak iszonyú fáradt, csak azt nem tudom, hogy mitől, nem szoktam Én ennyire lusta lenni :shock: :wink:

Remélem mihamarabb rendeződik a cukrod :!: sok erőt a diétához :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ediii :?:

Iner :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Julcsi
Mikor mész uh-ra :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

hali!
mindjárt indulok az orvoshoz... igaz kb egy órája amikor találkoztunk, azt mondta, hogy jobb lenne a holnap, mert ha sokan lesznek, legfeljebb elzavar :lol:
hogy miért dolgozom? mert a táppénz baromi kevés, a szabim pedig fogyóban (klinikán is szabi alatt voltam)... evvan :?

délután még lesz egy oktatásom, de aztán jövök, hogy mi volt, volt-e egyáltalán uh...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Julcsi
Remélem azért ma meg tud nézni, mert fontos lenne a Closti mellet, hogy melyik nap van uh ellenőrzés :!:
drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én is szabin voltam az inszemek és az átfújás allatt, mert nagyon kevés a betegszabadság egy évben összesen 15 nap és utána táppénz, ha jól tudom :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Joli! nagyon sajnálom, hogy inzulin kell, de az rosszabb, ha éhezik a baba, meg te is..az inzulint akkor csak ebéd előtt kell majd adnod magadnak?
Hogyan alakultak a cukraid étkezések után, hogy erre a döntésre jutottak? 7 felett volt?

Tunde! gratula a jó eredményekhez...hol csinálják majd az amniot?

Zsu! köszi a hiányolást....szerintem már az idő miatt is vagyunk ilyen punnyadtak...én is az vagyok...

Onlány! hogy vagy? van valami gyógyszer változás?

Kírus! hogy van a kislányod?

Csip! ez nagyon érdekes, hogy lehet h nem jön meg és nem is mutatja ki a teszt sem...drukk hogy hamar kiderüljön mi van már, tudom milyen rossz a bizonytalanság....

Juli! gyere majd a hírekkel!

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

üdv!

mielőtt elrohanok a gégészetre, jövök a nyúzzal :)
az olvasgatást meg majd otthonra hagyom, ha géphez jutok...

szóval úgy tűnik, nekem nem nagyon jön be semmilyen gyógyszer. 12. cn-ra sikerült mindössze 11x13 mm-es tüszőt produkálnom... a kettőből ez a nagyobbik :evil:

nem volt túl biztató a doki, ahogy mondta, hogy jövő hét második fele lehet majd jó :?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Iner

Most pár napig mérnem kell reggeli, ebéd, vacsi után a cukrom. Aztán ezek alapján, ha valamelyik étkezés 6 felett van, akkor 1 egységet kell beadnom, kaja előtt 20 perccel, aztán enni, és 1,5 óra után ugyanúgy mérni. Minél magasabb értékeket mérek, annál nagyobb adag inzulin kell. A doki azt javasolta, hogy eggyel kezdjem aztán kitapasztalom.
A profil alapján, a reggeli nekem a legrosszabb. A kórházban 8,5-öt mértek. Mindez egy db zsemle és két szelet felvágott eredménye volt. Az ebéd 6,4 volt, a vacsi meg 7 körül. A többi jó volt.

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli! értem...
De 7 alatt jó az érték, és neked már 6 felett kell adnod, hogy semmiképp se menjen 7 felé?
Valóban csak a reggeli volt magas, de gondolom az alacsony diéta miatt már nem kockáztattak, ahogy írtad is!
Remélem minden rendben lesz most így az inzulinnal, milyen időközönként kell majd menned dokihoz?
Ez befolyásolja a vizsgálatok sűrűségét?
Hány gr-mos ch diétát kell emellett tartanod?

Iner

iner

Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál, a toxaemiás leletemre azt mondta hogy rendben van, de azért elküldött megint (holnap megyek) vérvételre, most már szülésig figyelni kell....
Méhszáj szerencsére maradt a régi 2100, hallgattunk szívhangot is(csodálkoztam mert ő sosem szokott- csak a védőnő)...
De azt mondta hogy megfog ríkkatni, tudom mivel? mondom nem..
Hát hogy 4 hét múlva valószinű be kell már feküdnöm! :shock:
Mondom neki hát ezen nem fogok sírni biztos mert már aztán nemsokára ugy is itt a cél :lol:
A lábamon kicsit megakadt a szeme ugyanis estére már szinte térdig be volt vizesedve, abból rá is jött mindjárt hogy nem pihizek eleget... :roll:

Ma voltam védőnőnél is rendben talált mindent(vizelet.vérnyomás- és még a súlyom is maradt most annyi mint 1 hete ) :D

Köszi csajok a jókívánságot, nincs valami jól Kíra elég rendesen köhög és tüsszög(aztán folyik neki az orra rendesen) de szerencsére nem lázas most(éjjel volt neki 38), ugyhogy elment a farsangra(10-12-ig tartott)....
2 féle fánkot csináltam egyiket amit Susy adott recit a másik meg joghurtos... De isteni finomak lettek!!!!
Köszi Susy még egyszer a recit!!!

Joli!
Sajnálom hogy nem jó a cukrod :?
Látogatni nem is mehet az sem aki be van oltva nem tudod??

Juli!
Akkor reméljük jövö héten nagyobb lesz a tüszőcske!!!
Neked is jobbulást!!
Vendég

Iner

Két hét múlva kell visszamennem a diabetológushoz. Majd ő ott nézegeti a felírt értékeimet, és megmondja hogyan tovább. 200 gr-os diétát javasolt.

Kirus

Látogatni bárki mehet, csak a szülésre nem mehet olyan, aki nincs beoltva.

Csajok!

Nemsokára megyek a dokihoz. És kezd valami felfázás féle eluralkodni rajtam. Remélem a doki ad rá valamit, és nem küld a tehetetlen urológiára megint.! Szorítsatok!

Joli
Kép
Kép
joli83

Szürke felhők gyülekeznek...
Kristóf tuti, hogy bolond gombát ebédelt, nagyon kezelhetetlen. A baba mama klubból is haza hoztam, aztán egy jót bőgtem.
Apa most hívott, hogy jövő héten 12 órázik, reggel 6- től este 6- ig, utána héten pedig éjszakás lesz 12 órában. Hát kicsit magamba szakadtam, én éjjel egyedül nem tudok meglenni, félek.

Joli
Hát ha már így alakult akkor kívánom, hogy a lehető legkevesebb alkalommal kelljen az inzulin.

Kírus
Örülök, hogy jó ez eredményed.

Juli
Sajnálom, hogy nem jól alakulnak a dolgok.

Kép
Kép
susytunder

Joli!
Drukkolunk!!! Majd gyere a hírekkel!!! :wink:

Susy!
Szegénykém, elhiszem hogy rossz lesz :? De ne szomorkodj!!!
Vendég

Julcsi
PCO-nál nem a legjobb terápia a Clostil, ezt korábban már hallottam, de akkor Nálad ez egyértelműen látszik :!: de ez még "csak" a 2. hónap closti volt, úgyhogy még bármi lehet :!: drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Susy
Sajnálom, hogy apácska ilyen sokat dolgozik :!: :cry: kitartás drága, megoldod, mert ügyes vagy :!: :wink:

Kírus
Ne dolgozz annyit, pihenj :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok csajok!

Én most éjjel nagyon szenvedtem... pontban éjjfélor kipattantak a szemeim és hajnalig ébren voltam... nem tudom konkrétan mikor aludhattam el, de 4 előtt biztos nem és 5.30-kor ébresztett az óra... durván 3,5 órát aludhattam, talán még annyit se... nagyon nehéz volt ez a nap... most mégse tudok aludni... :(

csip igen, jól értetted! egész konkrétan a 41. ciklusnapon teszteltem pozitívat! :lol: :lol: :lol:

ne haragudjatok de most nincs erőm másnak is írni!

Puszi!

Kép
gtunde75

Jo reggelt Lanyok!!

Megyek olvasni :wink:

KépKép
gyancsi

Csip- Sajnalom, hogy nem tudsz dokihoz menni, ez fura, hogy csak ilyen sokara van idöpontjuk!! :shock: Pedig nagyon gyüjtögeted a laptetöket :D

Juli- Sajnalom, hogy nem kaptal jo eredmenyeket az Uh-on, remelem jövö hetre összekapjak magukat a tüszök :wink: Hasad jobban van mar??

Susytunder- Sajnalom , hogy ilyen sokat kell dolgoznia a parodnak :? De nem leszel ejszaka egyedül, hisz Kristof is ott van, es a kislanyod meg a pocakodban :wink: Börgyogyaszaton mit mondtak?

Onlany- Hogy vagy draga??Beszeltel a dokiddal a gyogyszer csereröl??

Zsu- A höd tenyleg nagyon nagyon szepseges :D

Joli-Nagyon sajnalom az inzulin dolgot, de a babaert ugy is mindent :wink:

Iner- De jo, hogy jöttel??Meselj magatokrol, hogy vagy te es a kis pocaklakod?? :wink:

Kirus- Sajnalom a befekvest, de hat neked mar tenyleg nincs sok vissza azta mar fel labon is kibirod :wink: Kirusnak jobbulast, hozhatnak kepeket a farsangrol!

Tündi- Remelem a mostani ejszakat jobb lesz az elözönel :wink:

Hat en ma reggel teszteltem egyet, 11 dpo-n vagyok elvileg, termeszetesen negativ......De nem vagyok elkeseredve, hisz 2 het es megyek haza :D
Tegnap jöttem haza este a melobol, gondoltam kiveszem a postaladabol a leveket......Hat megint jött egy gyorshajtas büntetes Csabinak, 160 euro, AAAAAAA :evil: :evil: 50 helyett 90-el ment a kisdraga :shock: Mondtam neki, hogy azert ez egy kicsit sok vazze :? Hat nagyon remelem, hogy most mar tanul belöle, bar a vegen mar jopofaskodtunk, mert oda van irva, hogy 84 ora a sitten es azzal kivalthatja a 160 eurot :D Azt mondta ma elsüti bent a fönöknek, hogy jövö heten nem lesz par napot, mert be megy es leüli :D

Ma jönnek tesomek, 2 baratjaval meg a nagyobbik kisfiaval, szegeny gyereknek azt "mondtuk", hogy elromlott a szamitogep, mert mindig azzal akar jatszani es az otthoni gepet is mar parszor kinyirta, ugyhogy a hetvegen nem lesz gepünk, de vasarnap mar tudok jönni, ha elmentek :D Jo szemet vagyok, mi??

Na most megyek befelyezem a lakas takaritast, rend rakast, aztan boltba kell mennem, meg fözni.....

Pusszantas mindenkinek!!

KépKép
gyancsi

Sziasztok...

Na hát mi ez a pangás??? :(
Mondjuk én semm olyenkor szoktam jönni :oops:
De mostanáig csináltam a körmöm :D Szépítkeztem :D Mert holnp megyek majd osztály találkozóra :D
Tegnap olyan jó napunk volt, apával kettcskén voltunk otthon, és semmit nem csináltunk, csak ágyban fekvés volt...
No hát meg gyürtük azt a lepedőt rendessen egész nap :oops: :roll: :oops:
Ez ment egésznap...

Jah és még mindig semmi...Piri sehol...tünet sehol semmi :roll:
csip-csip18

Zsu: Szakértői segítségre lenne szükségem :)

Most mi lesz ha majd eljutok a nődokihoz???De mikor lesz az :cry:
Így ezzel a 40 nappal, hogy nem jött meg és ha még egy darabig nem is akar megjönni?!?!
Mien lépések jönnek???Mi következzik???Következő ciklus is ilyen hosszú lesz???
Segíts nekem :oops:
csip-csip18

sziasztok!
csak beköszönök, megvagyok.
túl a tegnapi csalódottságon, próbálom hinni, hogy jövő hétre ezek a tüszők még beérhetnek :)

hasam továbbra is fáj, most már kezdek biztos lenni abban, hogy a gyógyszertől van. szerencsére még nem olyan vészes, de azért ha jövő héten a h.orvos nem tud rá semmi biztatót mondani, akkor hívom a gasztróst... mert azért több, mint kellemetlen.

ancsi!
így átverni egy kisgyereket!!! :o rossz a gép... jó szöveg ;)

csip!
ugyan nem engem kérdeztél... de ha nincs baba a dologban, akkor nem vsz, hogy sokat fog a doki foglalkozni a dologgal. ha már a 2. ciklus is kimarad (60. nap körül), akkor szoktak gyógyszert adni.
de azért halkan mennek a drukkok :)

joli!
mi volt a dokinál? mi lett a felfázás-szerű dologgal?
az insulint sajnálom :(
kolleganőmnek is kellett... az utolsó 2 hónapban insulin+diéta mellett 6 kilót fogyott... az "eredmény" egy 4kilós baba lett :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

kírus!
remélem lánykád már jobban van...
gáz, hogy ha be kell feküdni... de tényleg addigra már nem sok lesz hátra :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Elnézést, hogy nem jöttem, csak apuéknál aludtunk, mert mentem közbe kórházba (és lerágtam a 10 körmömet) Tudjátok, a heti vv és a vizeletleadásos dolog. Uhut csak jövőhéten fognak csinálni. Hála égnek jó lett a régi bevált gyógyi, sokkal jobban érzem magam!A dr meglátott és azt mondta egyből, hogy teljesen másképp nézek ki, mintha kicseréltek volna! :D ééés jövőhéten megbeszéljük a szülés időpontját :shock: :D :roll: juppppppppppppi!
MA reggel összekaptam apájával kicsit, és baromi dühös voltam, erre kb fél órája kaptam egy telt naggggyon jó hírrel, úgyhogy föld felett 10cmrel. Majd ha betljesedeik megosztom veletek! Addig babonából nem merem

Joli, akkor inzulinra állítanak ezek szerint. Nem baj, így lesz jó mind a kettőtöknek. Nemsokára úgyis megszületik.

Tünde, szegény, együttérzek veled, remélem már kipihented magad!

Kirus, csajszid hogy van?

Csip, nagyon nagyon drukkolok neked! Akkor végülis bejelntkeztél a drhoz?

Juli, pocakod hogy van? Nagy valószínűséggel fog még nőni a petéd! Tényleg, te amúgy használsz ovutesztet?

Ancsa, igen beszéltem a drimmal, hála égnek ismi, és azt mondta azonnal váltsak vissza a régi bogyókra. Azóta minden okés. :D annyira bírom, mikor a történeteidet olvasom! :D akárcsak magunkat látnám... emberem sem tanul soha. :D és a sittes dolog
:lol: hm bár elgondolkodtató, hogy 84óra vagy 160euró... :roll: Remélem nem fog megjönni! márcsak 2-3 napot kell aludnod és tesztelhetsz!

Kép
Kép
onlány

Zsu, tök jó a görbéd!!!!!!!!!!!!! Hmmmm, lusti lettél? Reméljük valaki miatt :wink:

Suzytunder, szegény kisfiad! Nekem is sajna irtó száraz a bőröm, napjában minimum 1szer be kell kennem :( és nem használ a gyógyszertári krém se? Hu... Magyar vizsla, mint kutyus? :wink:

Iner, mi a nagy helyzet veled? Remélem jó a profil eredményed! Én még mindig nem híztam semmit.
Tényleg, ki fog legelőször szülni? Én április 28-án szeretnék...

Kép
Kép
onlány

sziasztok!

onlány ezek szerint programozott szülésed lesz? nem is tudtam...
örülök, hogy jobban vagy! :lol: :lol: :lol:

csip sztem csak akkor fog foglalkozni a dokid a ciklusoddal, ha már egy éve rendszertelen...

Ancsa a párom is most kapott egy 30.000-es gyorshajtásos csekket... :( :( :( mondtam neki, hogy az egy fél babakocsi... :evil: :evil: :evil: :evil: nem vagyok boldog...

csináltam egy meggylevest és annyira finom lett, hogy nem bírom abbahagyni a zabát... :shock: hétfőtől neki kell állnom diétázni, mert dúúúúúrván elkezdtem hízni.... :(
most nem jön apa egy céges rendezvény miatt, így hétvégén végigjárom a barátnőimet és átpakolom a ruhásszekrényt... :D

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Onlány
Apával tessék kibékülni, itt a hétvége. :)
Drukkolok, hogy bejöjjön a telón kapott hír, mert nagyon kiváncsi vagyok. :)
Sajna a sima gyógyszertári testápoló nem jó, valami spéci kellett azért voltunk bőrgyógyinál, most eltettem a blokkot azon rajta van az összetétel.

Ancsa
Felírta a krémet meg megnézte a bőrét. Kristóf énekelt a dokinéninek még könyvet is kapott. :)

Képzeljétek! Tegnap fellépek az iwiw- re, látom az üzenőfalon hogy az unokatesóm, aki nyáron nálunk volt írt, hogy kiskutyák elvihetők. :) Gyorsan írtam neki, küldött képeket, és ki is választottunk egyet, ha jövő hónapba megyünk haza el is hozzuk. :) Van egy pici képem róla, megmutatom. Terrier és törpe snauzer keverék.

Az elől lévő kutyust választottuk.
Kép

Kép
Kép
susytunder

susy nagyooon édi kutyus!!! jól döntöttetek! a keverék kutyusok a legjobbak! a gyerekek imádni fogják őt!!! :lol: :lol: :lol:

most megyek aludni!
Jóccakát mindenkinek!!!

Kép
gtunde75

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Hozzám megérkezett a takony kór! taknyom, nyálam szinte egyben, jól éreztem Én a napokban, hogy bujkál bennem valami, már tegnap este szarul voltam, nem is jöttem, aspirin c-t ittam és az sokat segített, mert megindult a takony és már kevésbé fáj a fejem!
Nem vagyok lázas, nem szoktam az lenni, talán úgy 5 éve voltam utoljára ilyen állapotban!
A férjem reggel jött a munkából és kérdezte, hogy " a táskákat tudtad, hogy nem a szemünk alatt hordjuk? ", nagyon kedves volt hozzám :wink: :roll:

Csip
Én sem tudom mást írni, csak azt , hogy mindenképpen juss el valahogy dokihoz, majd csinál uh-ot és megnézi, hogy van-e pocaklakó, ha nincs sok mindent nem fog vele tenni, mint várni és ha már 2 ciklus is kimarad,mint ahogy azt Julcsi is írta, akkor ad gyógyit, hogy meghozza a menzit :!:
Azért Én változatlanul drukkolok, hogy baba legyen a dologban :wink:
Nem csináltál újabb tesztet :?:

Julcsi
Sajnálom, hogy ennyit küzdesz, de drukkolok, hogy történjen most már valami pozitív is :!: :roll: tüszőnövesztő drukkjaim küldöm+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Susy
Annyira aranyos a kutyuska, biztos nagyon szeretni fogjátok és jó gazdijai lesztek neki :wink: látod, micsoda véletlenek vannak, na így kell kutyust választani :lol: mint, ahogy írtam is korábban a keverék kutyusok a legszebb és legaranyosabb kutyák :!: :wink:
Kíváncsi vagyok Kristóf mit szól hozzá :?: :wink:

Tündi
Hogy vagytok :?: jó barinőzést, gyorsan eltelik a hétvége és követi az újabb :!: érezzétek jól magatokat :wink:

Onlány
köszi a hődicsit, remélem lesz is belőle valami jó :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

jó reggelt!

Zsu szegénykém! jobbulást! úgy látszik idén senki nem ússza meg... :( remélem gyorsan túl leszel rajta!!! pihenj sokat!!!

jól vagyok, köszönöm! olvastam egy jó hírt, ami sokat javított a kedélyállapotomon, sztem Ti is örülni fogtok neki! :wink:
szóval a 15 napos előrejelzés szerint péntektől jön a felmelegedés :!: :!: :!: a jövő hétvégén és az utána következő héten 10 fok körüli lesz a nappali hőmérséklet!!! HURRRRRRÁÁÁÁÁ!!!!!

szóval addigra tessék meggyógyulni, mert lehet majd menni nagyokat sétálni!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

szép hétvégét mindenkinek!!!

Kép

Kép
gtunde75

Tündi

Már nagyon jó lenne egy kis felmelegedés, reméljük így is lesz :!: :roll: :wink:
Nekem már nagyon hiányzik egy kis kerti munka és egy hosszabb kint töltött idő, de nem nagy kabátban :!: :wink:
köszi, kúrálom magam, de érdekes, mert nem vagyok rossz kedvű :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu itt a link! mert még nézegetni is olyan jóóóóóóóóóóóó!!!

http://koponyeg.hu/index.php

Kép
gtunde75

jó reggelt!

Szegény Zsu! Bár én is hasonlóképp érzem magam, csak foggalmam sincs, hogy hol fázhattam meg :shock: :roll: mert elvileg nem fázhattam meg... Na mindegy. Kedves a férjed :lol:

Tünde, nem kell fogyózni :wink: Nagyon csini vagy, hidd el!
A felmelegedésnek nem is tudom, hogy örüljek e, mert annyira utálom mikor nagy a hó (nálunk baromi nagy) és egyszer csak hirtelen elolvad. Gumicsónakkal kell akkor majd közlekedni... amúgy jó lenne ha tartós és folyamatos lenne a felmelegedés!

Kép
Kép
onlány

nemsokára itt van március 8 :wink: kb a hó végére meg is tudjátok, hogy mi lesz a neme a babátoknak!

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Onlány! Mi is megvagyunk, a cukrom egész jól beállt a diétától, otthon mérem csak, nem tudom, hogy kórházban miért nem mérik meg nekem, emiatt kicsit nyugtalanabb vagyok, mert a vénás vérből vett minta biztosabb eredményt adna, de nem híztam már mióta egy hónapja csinálom a diétát, így remélem tényleg nem is magas a cukrom...
azért oszd majd meg velünk azt az örömhírt, nagyon kíváncsi vagyok...

Csip! mi a helyzet nálad?

Tünde! de jó, már nagyon hiányzik a napsütés a és madárcsicsergés, meg egy kis jó idő...

Zsu! hogy vagy?

Susy! szerintem nagyon fogjátok szeretni azt a kutyust, nekünk 14 évig volt közép schnauzerünk, imádtam, és ő is minket, nagyon gyerekbarát természet, nyáron a hasán aludtunk :)

Iner

iner

onlány!
jó, hogy jobban vagy :) főként ha már ránézésre is :)

hasam... most egész kellemes csak diszkomfort :) bár nem tudom meddig marad így, mert hirtelen ötlettől vezérelve ma délben is vettem be metet... és hát csokiskuglóf lesz az uzsi, mert jönnek a nővéremék a törpével :)

ovu-tesztet nem használok. pcos-ben nem igazán jó. lh-m így is állandóan az egekben van (volt másik fórumon csaj, akinek konkrétan egész ciklusban pozitív volt az lh-tesztje)... meg hát mérem a hőmet... az ingyéééé van :lol:

susy!
édes a kutyus!
annyira odavagyok értük!!! mindig is akartam, csak hát panelbe, 3. emeletre...

zsu!
jobbulást!

köszi a drukkokat. nem adtam ám fel :) csak néha hirtelen nagyon le tudok lombozódni.
de azért már gyakorlunk a jövő hétre... kár, hogy a ciklus.hu 36-os karikát nem tud írni ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Iner
Jól vagyok csak sokat fújon az orrom, és folyamatosan el van dugulva, de a fejem már nem fáj :!: kúrálom magam, sokat pihentem ma, napközben is aludtam már kétszer, na ezt szoktam még hétvégén sem :!:

Julcsi
Én sem csináltam még egy db LH tesztet sem :!:
Azt elhiszem, hogy nagyon le tud az ember lombozódni, de majd csak lesz jobb is, drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Julcsi, jah a hőmérőzés ingyen van!!!

Jelentkeztünk emberemmel turisztikai fősulira, jaj úgy várom már, hogy felvesznek e vagy sem! Mármint hogy megtudjam!

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ti fül, flexibilis vagy cumilázmérőt vennétek????

Kép
Kép
onlány

Sziasztok lányok!

jajj megint teljesen kicsináltam magam, egész nap sütöttem főztem, délután már majd le szakadt a derekam, hamas mint a kő, apa ágyba is parancsolt.

Zsu Drága jobbulást neked. Tudom mit érzel, én is ebben a cipőben jártam, hétfőn mész dolgozni?

Onlány
Flexibilis. Fül, cumi és társai hőmérő nem megbízható. Védőnő, orvos és gyógyszerész is megerősítettek ebben, legjobb a higanyos csak lassú. Húú már megint tanulsz? Még az egyiker le sem tudod, máris másik? Csodállak. Apa is szeptemberben kez d, nekem is kellene valami, de csak pislogok, két gyerekkel én képtelen lennék rá.

Juli
Becsülöm benned, hogy attól hogy kutyusra vágysz nem zárod be a 3.- ra. Megértelek.

Tünde
Van még meggyleves?

Jajj a jóidőt én is alig várom! El sem hiszem, hogy azért csak közeleg. :)

Kép
Kép
susytunder

Susy
Most már tessék pihenni :!:
Nem tudsz nekem ajánlani valami jó kis receptet kacsához :?:
Persze, hogy megyek, nincs lázam megyek és ráadásul sokáig is vagyok hétfőn, kedden van egy betervezett munka, ami nem várhat :!: :cry:
Mit sütöttél :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

onlány!
én a tesóméknak fülhőmérőt vettem ajándékba, amikor a kiscsaj megszületett. mondták, hogy nem a legmegbízhatóbb, de tájékoztató mérésnek mindenképpen jó... a nővérem azért szereti, mert nem kell a pupákot felébreszteni egy mérés miatt... ha az magasat mutat, elég akkor.
egyébként még mindig a higanyos a legjobb... (és létezik hagyományos lázmérő, amiben nem higany van, de állítólag ugyanannyira megbízható)

főiskola... imádtam... én is még úgy tanulnék... csak nem tudom, hogy mit :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?