Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap estére 37,5 lett a láza/hőemelkedése. Adtam neki egy kúpot, reggel megint ennyi volt, megint adtam egy kúpot. Most még nem mértem.Éjszaka megmértem, akkor szinte kihűlt.
Az az igazság, hogy még nem volt lázas, csak egyszer volt ugyanígy oltás után hőemelkedése, de egy kúp után elmúlt. Remélem, most már jól lesz. szerencsére nem hányt, és a hasa sem ment. Á, tuti nincs baja, itt rohangál és visítozik körülöttem :lol:

Anna!
A jövő hét hétfőn megyek dokihoz. De már nagyon tűkön ülök :!:

Angie!
Beni még elvan a járókába? Hú, de jó! Mi már fél éve összepakoltuk. Megtanult benne felállni, és már sírt, ha beletettem.
Így mindig itt van láb alatt :D
Nagyon édes kutyátok van :wink:

Királylány!
Már régóta akarom írni, hogy tök jó munkád van!! :wink:

Én nem bírok trancsírozós sorozatokat nézni, sőt, már egy kicsi vértől is rosszul vagyok a szülés óta... :shock: Mindig arra gondolok, hogy a rendező biztos nem szült, hogyha ilyen filmet rendezett :D
Vendég

:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Régebben én is hánytam ezektől a sorozatoktól,kb 7 éve mentek,apa röhög is rajtam,de azon nem,hogy ő 7 éve már látta,sőt,ellentétesbe jártak dolgozni a barátjával,és felvették egymásnak videóra.... :lol:
De szerinte ez nem vicces,áááá,dehogy,23 évesen ilyet nézni,dehogy az....
A Barátok nálunk is így van Királylány,apa már kajak függő.Ezelőtt meg azt se tudta ki kivel volt.Bár abba sorozatba már mindenki volt mindenkivel...
Óóóó,de jól aludt Pistike,gondolta anya....apa 10-szer kelt vele... :lol:
Úúúúú Nita már 10 hetes vagy????Veled is halad az idő....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

meli bizony már a 10.hétbe vagyok.....remélem a vérömleny is eltűnik és minden szép és jó lesz....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok LÁnyok!
Nem olvastam vissza semmit, csak egy villámgyors lejelentkezésre van időm... Túl vagyunk rajta...szörnyű volt...a hereleszállási zavar mellett volt egy sérve is, amiről nem tudtunk, több mint 1 órát volt a műtőben..maga volt a borzalom. De végre megvan mindkettő a helyén... Szörnyen ébredt, nagyon fájt neki, rettegett mindenkitől, csecsemőszobában kaptunk helyet (1,5 évesen még oda tartozunk..) folyamatosan ordítottak a babyk...egész délután a folyosón cipeltem...így is végigsírta a napot..nem is ragozom, pokoli volt. Szerencsére este hazaengedett a doki, bár zárójelentést még nem kaptunk, csütörtökön controll, kötéscsere...Közben lánykám is lebetegedett, gondolhatjátok, mi van most itt... Mennem is kell, mert kétgolyósom itt rángat, sír, nyűglődik..Köszönöm a drukkokat, amint tudok, jövök, visszaolvasok, küldöm a táblához az adatokat, csinálok vonalzót............pusz
mandarin7

további drukk és jobbulást!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Pitypang, csúúúnya piri, hajrá kövi hónap!!! :wink:

Adiadi, ez a beszéd, be is írtalak! :lol:

Duna, nagyon ügyes kislányod van :wink:

Dia, hát persze, hogy még nincs engedély :evil:
Mire lesz, lehet addigra bebabásodom :lol: :lol:

Kistörpe, rettenetesen sajnálom!!! :cry:

Melisch, örülök, hogy jók Apa hormon eredményei :wink:

Angie, nagyon ari a kutyád :lol: Nekem nagyon tetszik a csivava!

Mandarin, jobulást nektek :wink:

Nita, tényleg basszus, már a 10. hét......hogy megy az idő... :shock:

Melinda, mi nem bírjuk a sorozatokat, mert, ha valamit el kezdünk, mivan, ha pont akkor dolgozunk, és nem látunk mondjuk 2-3 részt?! :evil: Akkor megesz a rosseb :twisted: Ezért bele sem kezdünk :lol:
Utoljára az egész született feleségeket néztük meg DVD-n.
Képzelhetitek mennyi ideig tartott... :lol: :lol:
Szóval mi csak egész évadban nézünk sorozatokat. Így legalább nem kell egy hetet várni a következő részig :lol:

Kelemes napot a többieknek is!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty megy az idő tényleg......remélem minden oké is....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Tuti minden oké! :wink:
Kép Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Melischkém, drága,
hát hiányoltál??? Pusszantás neked és a többieknek!
Kicsit elhavazódtam, törpével kontrollon voltunk, meg fél napig motorozni akart kint, hát gondoltam, legyen, mert holnaptól eső. Itt még ki-kibújt a napocska.
A hormonok okék, akkor most már rajta!!!

Mandarin!
Minden jó, ha a vége jó! Túl vagytok rajta, nunis és 2golyós-fütyis hamar gyógyuljon meg! :lol:

A kertvégesi babázik, a másik kertvégesi is babázik, mind a hármunknak Lili a lánynév... Az egyik már megszült, Levente lett...
:mrgreen: , a másik 5 hónapos terhes, mi tervezzük... :D

Pusz nektek!

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly akkor jó kis ovoda lesz hamarosan körülöttetek :lol:

Kép
Kép
melisch

Ha nekünk is sikerül.... :(

Kép

Kép

Kép
lyly

sikerülni fog csak legyen pozitivabb a hozzállásod!!!!!!!!!!! most várj türelmesen megvolt pő ugy ahogy kellett a 20. napon, sikerült együtt is legyetek most többet nem tudsz tenni csak várni tudod, hogy 30% az esély tehát semmi nincs elveszve! Fel a fejjel!

Kép
Kép
melisch

Köszi mindenkinek Picur nevében a dícséreteket.
Az biztos, hogy nagyon ragaszkodó, hűséges kutyus.
Beni meg egyenesen imádja.
Eleinte mindig rohantam mosni a kezét, ha megfogta, most már megszokta, hogy kikutyázza magát, kezetmosunk, aztán már nincs kutyafogdosás.

Duna,
Beni csakis reggel van el a járókában,amíg még nem ébredt fel rendesen.
addig elszöszöl ott, játszik, de fél óra és sír ő is.
Addig én megkávézok. :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

lyly sikerűlni fog az a baba!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Angi28: Nagyon jó fejnek néz ki a kutyusutok. Megláttam a képét és rögtön vigyorogtam eggyet. Ari nagyon. :D

Mandarin: jó hogy túlvagytok rajta. Mielőbbi gyógyulást a gyekőcöknek.

Kép
babicsek

Sziasztok!

regen nem voltam, de attol fuggetlenul szep napot mindenkinek :)
Vendég

helyzetjelentes: meg a babara vagyok tablazathoz tartozom, de jovo honapban mar remelem nem :)
Vendég

Sziasztok Lányok!
Csak bekukkantottam, és az utolsó oldalt visszaolvastam. Még mindig nagy a vendégsereg nálunk, mert Erdélyből akik kijöttek, nem rohantak azonnal vissza. Csütörtökön megy el a csapat maradéka.
A lagzi jó volt, bár történt egy kis bibi is, sajnos. A sógórnőm az esküvője napja előtt egy nappal, azaz pénteken tudta meg, hogy a babája meghalt. 10 hetes terhes volt :cry: Gondolhatjátok, hogy milyen lelkülettel bulizott. Ma ment be a korházba, és holnap csinálják meg. Hihetetlen, hogy pár hete még azt terveztük, hogy a Dunaparton fogunk nyáron sétálni nagy pocakkal, aztán mindketten igy végeztük.
Na majd még jövök, csak most rohannom kell kávét főzni a csapatnak.
Vendég

angi nagypn sajnálom a barátnőd.....legyen nagyon erős.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mandarin: örülök, hogy minden rendben van, mielőbbi jobbulást a csemetéknek.

Dunakavics: mint mindennek ennek a munkának is vannak hátulütői bár el kell ismerjem nagyon kellemes munka. 9-17-ig, tökéletes, sőt ha apa nem tud menni a gyerekért akkor csak 16-ig dolgozom.

Betty: ezekből a sorozatokból ha kihagysz 1-2 részt simán képben maradsz :lol:

Endzsi: őszintén sajnálom ami a sógornőddel történt. Nem lehetett könnyű végigcsinálnia a hétvégét. Sok erőt kívánok neki.

Melisch: köszi, megvolt a pakolgatás mára. Már a ruhákat kezdtük el pakolászni. Hát mit mondjak? Tudtam, hogy sok ruhánk van, na de ennyi....................Már tiszta rosszul voltam. Ma leléptem 16-kor, mert én mentem Bencéért. Kisebb a hely, így szelektálnunk kellett. Most elfoglalnak egy csomó helyet az elsőáldozói ruhák, ha lemegy a szezon, akkor ismét rendezkedhetünk. De legalább nem unatkozunk. :wink: Ma is volt egy menyasszony augusztusra......mondtam neki jöjjön vissza pénteken, mert be sem lehetett férni ma, nem még próbálni. :roll:

Kismamák és többiek mi újság?

királylány

királylány hol van az üzletetek???,megyek én is ruhát probálni.....igaz nekem nem mostanába lesz esküvőm ha lesz valaha.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Balassagyarmat. Árpád-hídnál felülsz az uramhoz a buszra és itt leszállsz, keresünk neked valami szép ruhát :lol: :wink:

királylány

amint lesz időm és ti is kész vagytok a pakolással már repülök is..... :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Oké! :lol:

királylány

Sziasztok!
Csak bekukk,nincs időm,erőm visszaolvasni. :oops: :(
Ma elkezdtem az LH tesztet,még negatív. :wink: a héten és jövőhéten 2 naponta akciózunk :D aztán hétfőtől itthon leszek 2 hétig.Megpróbálok csak pihenni,netezgetni :D ,hátha így sikerül a beágyazódás. 8) Még a munkahelyemen nem tudják,hogy hétfőtől táppénzre megyek. :? :lol:

mindenkinek sok puszi!Dius

KépKép
Kép
mucus75

Szia Dius!
Két hét pihi? Jól hangzik! Remélem összejön a baba, szorítok! Tudom, hogy oviban dolgozol, de mit is?

királylány

mucus mindent bele........ :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia Druszán! :wink:
Dadus néni vagyok. :mrgreen:
"Szerencsére"sorban dőlnek ki a kollégák,így nem feltünő,hogy lelépek 2 hétre. :oops: :D Mázli,hogy a főnök elég toleráns akár Domi beteg akár Én,tudja,hogy bizonyos szempontból fertőzőforrás az ovi. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Nita!
köszi. :D :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Dadus?! az tök jó lehet, milyen csoportosokkal vagy? Jó tudom ennek is megvan az árnyoldala. Ma mentem Bencéért az oviba és az egyik csoporttársát próbálta a nagymama kivonszolni a kapunk. Ott álltam vagy 3 percig a kapuban mire be tudtam menni. Na ez a gyerek felér 3 zsák rosszgyerekkel :twisted: Nem ártana neki egy jól irányzott tapsiFüles. Az ovónők is ki szoktak akadni a hisztijén. Nem kispályás gyerek...pedig én nem vagyok híve a verésnek, de ennek a gyereknek néha nem ártana......

királylány

az én anyukám is dadus az oviban már több mint 10 éve....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dia!
Vegyes csoportban vagyok.
Van 3 éves és 6 éves ovisunk is 24 a létszám.
Mi integrált ovi vagyunk(vannak sérült gyerekeink is)látás,hallás,beszéd sérültek.

Nita!
Én még csak a 3.éve vagyok dajka de nagyon élvezem. :wink:
Bár ma azt mondta az ovónőm,hogy szeptembertől ha jót akarok magamnak már nem megyek dolgozni mert kegyetlen csoportunk lesz. :evil: :lol: Szóval kénytelen leszek elmenni szülni. :D :wink:

Jó éjt mindenkinek! :wink:

KépKép
Kép
mucus75

mucus gondolom mini csoport lesz?! :roll: :roll: :roll: :roll:
akkor apával huzzatok bele,hogy el tudj menni szűlni.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Elveszettek!!!

Mucus, Királylány,
én is daduskodtam egy alapítványi bölcsiben... Nagyon jó volt...
:)
Mucus,
milyen csoportotok lesz??? Csupa kis vadember?! EGYEMMEGŐKET!
nekem a 19. cn-on lett pozitív a tesztem, előtte a 13-16. nap között olyan nega volt, hogy a hó elszégyellte volna magát... lehet, neked is később lesz péd.
Nagyon szorítok!!!

Királylány,
ha arra járok, beugrok, és ez nem ígéret! Ez VALÓSÁG is lehet... :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Csak bekukk,óóó,nem jól alszik Pityesz,jár keze-lába,szerintem az,hogy elindult (4-5 lépés önállóan),meg seggrecsüccs és társai,nagy élmények neki,és ilyenkor is tuti,hogy álmába megy.... :lol:
Én nem álmomba,hanem itt és most hagylak itt benneteket....jóéjt!!Miért nincs itt álmos fej???? :evil: :evil:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

lyly te is rucit probálni mész? :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyly: várlak! De most komoly!

Melinda: nekem is majd leesik a fejem, filmet néztem. Bence valamelyik éjjel végig nyomta a dumát álmában, apa meg is kérdezte mit beszél, de én is kóma voltam.

Dius: milyen suli kell hozzá? Már gondolkodtam rajta én is, hogy valami tanfolyamot el kellene végezni, nem árt, ha az ember több lábon áll. :wink:

királylány

Betty!
Én is küldöm az adataimat a táblába:
Név: Angie34 (Ha kérhetem, igy ird be :wink: )
Kor: 37 (71.06.20)
Próbálkozás: 2008. május (azóta egy sp.vetélés)
Ciklus: 28
Gyerek: 1. Szilárd
Vitamin: Folsav, E-vit, Cink
Megjegyzés: hormontükör a köv. ciklusban

Szép napot mindenkinek, és remélem, hamarosan én is visszakapcsolódhatok a körforgásba.

Még kérünk pozi teszteket! Ki is jár a ciklusa vége felé?
Vendég

Szia Francesca!
Mi még nem találkoztunk. Drukkolok, hogy hamarosan átkerülj a kismama táblázatba!
Vendég

Jó reggelt!

Endzsi, beírtalak! :wink:

betty615

SZiasztok!

Látom megvagytok :lol: Olvasok én, csak nehezen tudok írni. Sajna nektek Angie34 :(

Minden rendben velem. Mi is kétnaponta akciózunk. Nem akarok LH tesztelni, jön, ha akar... Futok rendszeresen, és kerózok is rendesen. Jól vagyok, bár fel vagyok egy kicsit puffadva, és a betegség alatt felszedett pár kiló, mintha rámkövült volna. Ilyenkorra már szokott mozdulni a sporttal :shock:

Pussz Nektek!

Kép
kicsi80

Kicsi, azért ne vidd ám túlzásba a sportolást sem :wink:
A két naponta akció pont jó :)

betty615

szia Betty!

Dehogy viszem... Nagyon jól esik. Nem halok meg futások alatt (4-6 km/ 2 nap). Ginával a kutyánkkal futok reggelente, utána betekerek és haza a munkahelyemről, ami napi kb 11 km. Nem egy megterhelő dolog, valszeg ezért mozdul a kiló is lassabban. HA ebben a ciklusban sem jön össze a baby, akkor jó lenne elmenni Ápr. 5-én Agárdra, körbefutni a Velencei tavat. Az 28 km. Nem olyan sok...

Kép
kicsi80

:shock: :shock: 28 km??!! :shock: :shock:
Én is sportoltam majdnem egész életemben, de valószínű 2 km után paffon lennék :lol: :lol:

betty615

Persze. Nem mindegy mit, mennyit, hogyan....

Kép
kicsi80

Van itt valaki?

Kép
kicsi80

Én néha benézek, mert az esküvői képeket töltöm le anyuék gépére, és a millió képet nem két perc letölteni 4 fényképezőről.

Elég csendes a topik a mai napon. Még Melisch és Nita sem jöttek :(
Vendég

Betty, Kicsi!
Ha az ember folyamatosan sportol, és nem hagy ki hónapokat, akkor lehet ilyen távokat is bevállalni. Persze, Kicsi tudja magáról, hogy ez nála csak szintentartás, vagy megerőltető táv.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?