Sziasztok!
Dreika! Gratula nagyon!
Lindee! Neked egyértelműen pozitiv az LH.
Vera! Nálad már nem lennék ilyen biztos, mert a fogamzásgátlóval produkáltam kb. ilyen erősseket, de a mai 3 órás bíztató. Amíg teszteztem mindíg a görbét is alapul vettem. Nálam volt hőleesés is, meg fel is ment pé után, és a vetélés utáni ciklusokban (3) olyan cikcakkos volt mint a tied Vera! Nem jó szerintem csak egyikre vagy másikra alapozni. Ma olvastam egyébként a meddőségi kivizsgálás protokollját, abban is az van, hogy vizeletből pozitiv LH teszt, látható hőemelkedéssel jó indikátora a peteérésnek. (Azaz ez a két dolog orvosilag elfogadottan igazolja a peteérés jelenlétét).
Ppetike! Neked könnyű szülést kívánok, Kacika, neked még 3-4 nyugalommal teli hetet
Ami a babásodást illeti a márciust még meghagyom nektek, de az áprilisi gólyákra igényt tartnék, mert már nagyon régen várok... Ugyhogy márciusban igyekezzetek ám!:wink:
Most kétlábon járó víruspermetező gép vagyok, köhögéssel, nem alvással orrfolyással. Vitamin, tea, ACC a jussom.
De voltunk a hétvégén Lillafüreden, gyönyörűeket kirándultunk, nagyon jó volt.
(És halkan jegyzem meg, hogy úgy néz ki eladjuk a lakásunkat végre és akkor lehet házat néznünk. Ehhez drukkolni kell, hogy a vevőnk megkapja a hitelt, mi meg találjunk egy szép kis családi házat és szintén megkapjuk a hitelt. És persze, hogy áprilisban össze jöjjön a baba, az már igazán mennyei volna, akkor a házban egyuttal a gyerekszobát is lehetne csinálni
)
Bocsi hogy ilyen hosszú voltam, de asszem visszatért az életkedvem!