Új privát üzeneted érkezett!

zmimi!
Uristen 2 hetet várni, megőrülök addig. Persze a cél érdekében jo kislány leszek!
Mikor a köv. honapban teherbe estél a doki nem mondta, hogy még korai?
A barátnőm 20 hetesen szülte meg halva a babáját és rá 2 honapra terhes is lett.

Nitácska!
Ugy látom 2 nap mulva péd lesz. Hát hogyne tetted jol! Akcijoooo!!!
Nagyon szeretnél babás lenni?
encike 2

encike:éljen az akcióóóóóóóóóóóóóóóó.persze,hogy szeretnék újra babás lenni,de azért nem siettetem a dolgot.jön amikor jön a baby :lol:
még mikor kéne elkapnom?ma sajna nem tudom mert nagyon későn jön haza,holnap nem tudom mikor ér haza.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jut eszembe: kivetted a projectes vonalzodat? Nem kelsz fel, ha hazamegy? Vagy akkor már apuka is fáradt? Mivel foglalkozik, hogy ilyen a beosztása?
Nekünk is huzos néha. De megoldjuk a témát, akkor nappal, ha éjszakás.
encike 2

sajna ki kellett vennem mert nem lehet csak 2 vonalzó :( éjjel fél 2-kor jön haza,akkor már fáradt én meg akkor már nagyban alszom :? Bkv-nál autóbuszvezető :?
nappal nekünk necces nagyon mert itt a gyerek,előtte meg azért mégse lehet :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Persze gyerek előtt azért ne. De ha alszik akkor szabad a pálya. Mi igy csináljuk. Apa rendőr ugyhogy ha itthon van rajta vagyunk az ügyön.
Ha nálunk éjszakás apa nagyon ritka mikor ugy vagyunk együtt. Olyankor egy jot alszunk és másnap tudjuk, hogy akkor van rá időnk.
Kicsit félek az " első" eksöntől.
encike 2

sziasztok.

bocs a belekottyert,de nekem spontan veteles volt muszeres befejezes nelkul de nekem egyaltalan ne mondta a doki hogy nem lehetunk egyutt,probalkozni 3 honap utan szabadott de egyuttlenni barmikor.

Kép
monyo83

monyo:semmi baj,hogy szólsz.minden doki mást mondt,egyik ezt a másik meg azt. :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Monyo!
És betartottad a 3 hot?
Dehogy baj, ha beleszolsz, sőt!!!
Engem ez a téma most nagyon érdekel!
encike 2

engem is érdekel a téma!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Attol tartok, ha már pl. köv. menszi után terhes lennék. mennék a dokihoz és leorditaná a fejem, hogy nem vártunk többet. Szerintetek?
De amugy ápr.-tol indul a project
encike 2

encike:mért ordítaná le a fejed?ez a ti felelősségetek nem az övé :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Oké várjuk.
Nit! Hát mondjuk nem olyan orditos a dokim, de még nem voltam ilyen helyzetben. Nem tudom hogy reagálna erre.
encike 2

szerintem tuti nem kiabálná le a fejed max csak kis fejmosás lenne/lesz :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jot beszélgettünk. Megyek fürdetni, vacsiztatni. Szép álmokat!
encike 2

encike:jóéjszakát :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

Ez ma délután fél 3körül készült.

KépKép
lyndee

lyndee:ez most mit jelent?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Most este még nem csináltam!

vera:Tiéd sem rossz! :wink: Milyen lett az esti?

nitácska:sztem nem rossz hogy elkaptad apát,aki babát szeretne...

KépKép
lyndee

Hú de sokat írtatok. Vissza sem tudok olvasni mert lassan fürdetés lesz. De látom a téma megvan azért :lol: :lol: :lol:

Kép
csucsu05

igaz lyndee

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee : Ez nem hcg teszt ugye?

Kép
csucsu05

Vera: te egy hónapban mennyit költesz tesztekre ? :) Már nagykert nyithatnál:)

Kép
csucsu05

csucsu elmentem a vitaniba és vettem 20 lh tesztet tök olcsón.

lyndee nem semmi erős a tied. Látod nekem csak ennyire erős de ez már erős nekem. És az estin már nem erős ami azt jelenti hogy megvolt az ovum délután. :lol: :lol: :lol:

harivera
Budapest XXI. kerület

Nitácska:mindjárt csinálok még egy tesztet,abból kiderül volt e ovum már.

Csucsu:Sajnos nem HCG :cry:

KépKép
lyndee

Lyndee: Ami késik nem múlik:) Azt hittem lehet gratulálni. na de majd két hét múlva akkor :)

Vera: Az hol van ahol olcsó? A Leotól nem rendelsz már?

Kép
csucsu05

szia csucsu:mért nem vagy fennt msn-en?hiányoltalak :lol:
lyndee:drukkolok neked!!!!!!!!
az jó ha volt már ovud?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Most csináltam meg az estit,de azt már nem fogom felrakni.Kíváncsi leszek megvolt e már...

KépKép
lyndee

lyndee
nem lenne semmi ha együtt babásodnánk percre pontosan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csucsu
nem. Már nem rendelek tőle. Van egy egészségügyi bolt és ott veszek. Ez a kazettás 165 ft/db de a csík az csak 135 ft/db. És a terhességi meg 105 ft/db.

harivera
Budapest XXI. kerület

mért nem rakod fel? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lányok szerintetek mért van most olyan jó kedvem?
/zenét hallgatok/

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nagyon úgy néz ki hogy nekem is megvolt délután Vera!
Szerintem ez gyengébb lett mint a fél3-as.A férjem is azt mondta.

Nitácska:Az nem baj ha jóóó kedved van,én annak örülök.Kicsi Máté mit csinál?
Most lehet nem raknám fel mert macerás,de majd meglátom még!

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Dreika! Gratula nagyon! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Lindee! Neked egyértelműen pozitiv az LH.
Vera! Nálad már nem lennék ilyen biztos, mert a fogamzásgátlóval produkáltam kb. ilyen erősseket, de a mai 3 órás bíztató. Amíg teszteztem mindíg a görbét is alapul vettem. Nálam volt hőleesés is, meg fel is ment pé után, és a vetélés utáni ciklusokban (3) olyan cikcakkos volt mint a tied Vera! Nem jó szerintem csak egyikre vagy másikra alapozni. Ma olvastam egyébként a meddőségi kivizsgálás protokollját, abban is az van, hogy vizeletből pozitiv LH teszt, látható hőemelkedéssel jó indikátora a peteérésnek. (Azaz ez a két dolog orvosilag elfogadottan igazolja a peteérés jelenlétét).

Ppetike! Neked könnyű szülést kívánok, Kacika, neked még 3-4 nyugalommal teli hetet :)

Ami a babásodást illeti a márciust még meghagyom nektek, de az áprilisi gólyákra igényt tartnék, mert már nagyon régen várok... Ugyhogy márciusban igyekezzetek ám!:wink:

Most kétlábon járó víruspermetező gép vagyok, köhögéssel, nem alvással orrfolyással. Vitamin, tea, ACC a jussom.
De voltunk a hétvégén Lillafüreden, gyönyörűeket kirándultunk, nagyon jó volt. :D
(És halkan jegyzem meg, hogy úgy néz ki eladjuk a lakásunkat végre és akkor lehet házat néznünk. Ehhez drukkolni kell, hogy a vevőnk megkapja a hitelt, mi meg találjunk egy szép kis családi házat és szintén megkapjuk a hitelt. És persze, hogy áprilisban össze jöjjön a baba, az már igazán mennyei volna, akkor a házban egyuttal a gyerekszobát is lehetne csinálni :roll: )

Bocsi hogy ilyen hosszú voltam, de asszem visszatért az életkedvem! :D
kislibus

kislibus. szia.
Igen én is mérem a hőmet. Ha érdekel csak kattints a centik alatt található linkre. Ott van nekem a mai is ahol elég szépen lement. Én biztos vagyok benne hogy holnap kb 36.4-et fogok mérni :lol: :lol: :lol: És igen a mai 3-as az egyértelműen erős. Nekem mindig ennyire erős csak. nem oylan mint lyndeeé

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera! Tényleg jól leesett, akkor holnap, vagy holnapután felmegy! Aztán sikerüljön ám az a kislány, mert az áprilist lestipistopiztam magamnak! :lol:
kislibus

Áprilsba leszek babás terveim szerint. Persze, ha a tervek bejönnének akkor már lenne gyerekünk. De remélem ezuttal kegyesebb lesz az Isten velünk. :roll:
kislibus

Egyértelműen erősebb a fél3-as,de nekem nem olyan régen lehetett az ovu mert éppen csak egy halszálnyival.
Mert a délutáninál erősebb a tesztcsík a kontrollnál,most viszont kb egyforma vagy egy picit halványabb.

KépKép
lyndee

lyndee:máté hol az ölembe van hol meg autózik.most épp az ablakba kiabál kifele. :lol:

kislibus.megy a drukk neked is :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi! Persze azt monnyák az okosok, hogy nem szabad előre tervezni, hogy mikor legyen terhes az ember lánya, de annyira jó álmodozni. És így a fogigátló mellett csak ez marad. Már a második levél végénél tartok, félek, ogy ha abbahagyom megin bedepizek, mint múlt hónap végén. De majd túl leszek rajta valahogy, most legalább nem fog váratlanúl érni, hogy a látező összes terhességi tünetet produkálom stb... Meg utoljára irtam magamnak -depi oteszt, azt valamelyik nap visszaolvastam és jót derültem rajta. Pl. : Ha az Isten gyermektelenséggel büntetne,már kihalt volna az emberiség. Ilyen és ehhez hasomló általános igazságokat irtam össze magamnak a rosszabb napokra és asszem beválik :)
kislibus

No jó éjt mindenkinek, megyek, mert megnézünk egy részt a Növények magánéletéből!
kislibus

Vera,
nekem sem volt még soha LH teszten a tesztcsík ugyanolyan, mint a kontroll, mindig halványabb. Elvileg ugye az nem pozitív. Miért van ez? Nem gáz ez valamiért? Kevesebb az LH, vagy bármi, ami akadályozza a babásodást...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

encike nem tartotuk be.
Novemberben veteltem el,aztan januarban mar megint pozitiv teszt ra par napra ujra verzes.Mi nem vedekeztunk csak a kihuzos modszert alkalmaztuk,megis becsuszott.

Kép
monyo83

jóéjt kislibus
én is megyek barátok köztet nézni
majd holnap jövök.jóéjt mindenkinek :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás