Új privát üzeneted érkezett!

igazi kis hős a borcsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mik a terveitek még mára?

Kép
kicsi80

nekem már csak siestázás..... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igazán köszönjük a dicséreteket :D Ja, még énekeltem is neki közben, arra figyelt, és így észre sem vette szinte :wink:

Kicsi!
Még egy nap peteérésig :wink: Hajrá :wink:
Mi semmi különöset nem csinálunk...Lego, gyurma, rajzolás, Kockásfülű nyuszi nézés... :D és reménykedek, hogy nem lázasodik be! :!:
Vendég

Akkor kellemes pihit nektek :D

Kép
kicsi80

Duna: Még nyolc, de azért köszi :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsi80

Sziasztok!!
Eszmeralda megy a Story tv-n,de nem tudom nézni.... :evil: :evil: Mekkora gondom van,ugye???
Mi egyszer kiröhögtük a doktornőt,pedig nekem csak a látványa is fájt!
Királylány mizujs??
Csucsu olyan régen volt...
Remélem Mandarinékkal minden ok,GONDOLTAM ÁM RÁJUK.
Na majd még jövök.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Én mérek, utána 5-től tanítok. Aztán valami kajcsit kellene csinálni.... Tslán tojásos krumpli....

Kép
kicsi80

Kicsi!
bandzsi vagyok :lol: :lol:
Vendég

meli csucs nem jön már......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Valami rémlik,de úgy látszik csak átsiklottam felette,miért is????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Betty: szép a tábla, köszi :) Mi újság az állással, van már engedély?

Melinda: örülök, hogy Pisti nek lement a láza és jól van. Végül voltál dokinál? Hiányoztam? :wink:

Dunakavics: nagyon ügyes Borcsi, hogy ilyen jól viselte. Igazi nagylány :) Biztos minden oké a babával is, nem mindenkinek van tünete. :wink:

Mandarin: jól vagytok? Hogy viselte a műtétet?

Ma annyit pakoltunk, rámoltunk. Húzuk-vontuk a varrógépeket, mindegyik volt minden sarokban mire megtaláltuk mindegyik helyét. Sikerült annyira berendezkedni, hogy holnap jöhetnek vissza a ruhák és még a szekrények. Jó lesz majd, nem olyan elegáns, mint a másik, de szuper lesz. Már alig várom a holnapot, hogy pakolhassak! jól el is fáradtam, biztos nem kell estére altatni.

királylány

csajok ngagyon rossz dolog történt velem.elvetéltem.majd jelentkezem de most nincs erőm többet irni....vigyázzatok magatokra.
kistörpe

Sziasztok!

Voltunk az orvosnál, kaptunk Sumetrolimot. Majd csütürtükön kell visszamenni. holnap meg holnap után megyek dolgozni, aztán úgy néz ki megint egy nap táppénz emiatt.

Mandarin: Remélem már szerencsésen túl vagytok a műtéten és jól van már a kisfiad.

dunakavics: Ügyesek voltatok! :) Én még a Borókára is gonsoltam, de most már tudom, hogy Borbála. De olyan jól hangzik, hogy Borcsi, olyan kis aranyos név.

Kicsi: Jó tanítást, bár már túl vagy rajta szerintem. :)

Kép
babicsek

Na ezt jól leírtam: :lol: csütürtükön :lol: :lol:

Kép
babicsek

kistörpe: Micsoda?????? Jaj neeeee! :shock:

Kép
babicsek

Kistörpe, borzasztóan sajnálom... :cry: :cry: :cry:
Vendég

Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó,Kistörpe,sajnálom!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

kistörpe neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmm :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kistörpe én is nagyon-nagyon sajnálom szerintem egyebet kár irni fájdalmadat sajnos ugysem enyhiti, de tudd meg, hogy öszintén sajnáljuk és melleted vagyunk. Há meg ugy érzed ki "kell tálalni" mi itt vagyunk neked és meghallgatunk.

Mandarin gondolok rád sokat, remélem hamar hazajösztök.

Borcsi nagyon bátran viselkedett, lehet én sem viseltem volna ilyen jól :lol: :lol:

puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
melisch

boganna itt vagy? Ti hogy vagytok?

Kép
Kép
melisch

Kistörpe nagyon sajnálom, várunk vissza ha megerősödsz egy kicsit! Kitartás!

Mandarin én is gondoltam rátok remélem minden ok lesz. Nekem is vinnem kell Levit majd mert kicsit szűk neki a fitymája, de azt mondták hogy 2 éves koráig megjavulhat.

Melinda de jó hogy már érzed a kis pocaklakót, én Levit 16 hetesen már éreztem. Akkor lehet nemsokára megis tudjátok hogy milyen nemű lesz a kistesó!!! Ez nagyon izgalmas.:-)

Nekem ez a terhesség egészen más mint Levivel volt. Alig tudok enni, ha már egy kicsit fűszeres a kajcsi meg sem eszem, a húst alig kívánom, és általában ebédre csak egy levest bírok megenni. Reggelente rosszul is vagyok hányinger, lehet a cukrom esik le, meg amikor éhes kezdek lenni akkor van akkor eszem pár falatot és már jobb is. A héten megyek vérvételre kíváncsi vagyok milyen lesz a z eredménye.

Melish hajrá, jó kis hónapod lesz!!!!!!!

Duna te mikor mész dokihoz?

Babicsek, megkaptam a privit, köszi, remélem manód hamar meggyógyul.

A többieket puszilom!!!
Anna, Levi baba, Kistesó
Kép
Kép
boganna07

anna én is akarok már kivános lenni vagy akár rosszul a babától :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Nemsokára így lesz már jó úton vagytok!!! Én nagyon drukkolok, és hiába van szarul az ember, igen megéri!!
Kép
Kép
boganna07

így igaz a babákért mindent!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ja megvannak férjecském hormoneredményei csak az LH van agy picit a megengedett felett a többi ok, még a spermakulturája is jó! Holnap este megy vissza a dokihoz az eredményekkel remélem kapp valami gyógyszret s gyuladására. Az egyik herevezetéket ugyanis a gyulladás eldugaszolja és lehet azért lett oligospermiája. Már csak remélem, hogy ha kikezeljük a gyulladást minden ok lesz és nem találnak nállam is valami nyavaját.

Tényelg a hormonokat 3-szor mérik, láttam a papiron a viszonyítási adatokat, most nem megyek, nem ebben a hónapban! Pihizek. Honap be is lököm a tornacucokat au autóba, bár nem beszéltem randit tesóm barátnőjével :lol:

Kép
Kép
melisch

angie34 kialudtad már magad a lagzi után? Halló hol vagy?

Mucus, királylány ti is alusztok? is álmos vagyok csak kéne előbb dusolni :oops: de lusta vagyok elvetkőzni :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

melisch azért ezek jó hírek...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitacska valahogy hidegen hagy :oops:

Kép
Kép
melisch

Jó éjszakát lányok! Holnap délután jövök.

Vigyázzatok magatokra!

Kép
babicsek

nINCS KEDVEN FÜRÖDNI!!!Mindjárt lefekszem így!!!Apa úgy se szaglászik ma,későn jön.... :oops:
A gyerek az ágy közepén,nem merem itt hagyni.Csak ha dunnával körberakom az ágyat!!Végülis tényleg nem vagyok túlaggódó.... :lol:
Mindenki sehol??? :lol: :lol: :lol: :lol:
Na,nézem a Barátokat...ki függő még????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

én is a barátokat néztem.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

NEKEM SINCS KEDVEN FÜRÖDNI!!! Pedig holnap meló és zsiros a hajam muszáj, nekem nem szabad nézni a Barátokat férjemuram utálja, sorba kapcsolja a csatornákat 10 percig sem birja egyhelyen hagyni :evil:

Kép
Kép
melisch

mi csak a dallast nézzük a story tv-n :lol: :lol: :lol: rajtunk röhög a család!

Kép
Kép
melisch

melisch ne hagyd magad....én e téren nagyon hisztis tudok lenni ha nem nézhetem azt amit akarok.... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Itt vagyok csak apa ült a gépnél, mert holnap tanfolyamra is megy du. Én meg Bencét intéztem majd miután ma hozták az avont azzal szórakoztam.

Babicsek: gondoltam rátok, jobban van Marci?

Kistörpe: őszintén sajnálom ami veled történt, ha bármiben tudunk segíteni szólj, melletted vagyunk.

Melinda: én is függő voltam, de az utóbbi időben leszoktam róla, azért fél szemmel szoktam nézni, de ma kimaradt. Gondolom holnap simán be tudok kapcsolódni :lol:

Melisch: apa nálunk is morog mindenféle sorozatért amit én nézek és a vége az, hogy én leszokok ő meg rá. Így van ez Barátok közttel is, mit össze nem morgott érte, most meg ő az aki nem megy fürdeni míg vége nincs.......

Endzsi: kérjük a beszámolót az esküvőről és a buliról :wink:

királylány

én amit szivesen megnéznék ujra mint sorozatot az a esmeralda,,,,paula és paulina.....ezeket nagyon szerettem..... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: én agymenést kapok az ilyen sorozatoktól :lol: . Nem tehetek róla, nem bírom. :roll: Az akciókat nagyon bírom meg a dokis és helyszinelős sorozatokat. De szerettem a Született Feleségeket is. :wink:

királylány

Megyek zuhanyozni........

királylány

én megszépültem és már nem vagyok büdi, érzitek? Jó volt tusolni! :lol: . Nita az ilyen sorozatokat annó sorban néztem de amit emlitettél nem jött be, mikor azok mentek már meguntam. Kedvencem a Marimar, Rosalinda és egy Natalia Oreiros (már nem tudom pontos nevét) sorozat volt. Most már nem élvezem őket söt unom. Királylány nekem is az akciós, dokis és helyszinelős sorozatok jönnek be (Született Feleségeket nem szeretem). Nállunk Dallas, 2 pasi meg egy kicsi, Jóbarátok a sorrend. aztán kapcsolgatjuk mig hétfőn kezdődik az NCIS, titkos számok és szerdán kötelező Dr. House. Aztán ahol van akció más poszton az kell nézni. :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch: már nekem is jó illatom van :lol: Itt most a Dr Csont megy. de azt hiszem megyek aludni, mert holnap sem lesz egyszerű napom. Mire mindent a helyére pakolunk. Ma is küzdöttem a főnökasszonnyal.........még jó, hogy az anyukám :lol: .......mit hova tegyünk, nem hitt nekem, de csak nekem lett igazam a végén 8)
Jó éjt lányok! Holnap jelentkezem.......az lesz még jó, ha ott is lesz net és anyukám nem lesz a közelben :mrgreen:

királylány

Szép jó reggelt mindenkinek!
Itt esni fog, nagyon be van borulva :evil: .
Kisbetegek remélem jól vannak, puszi nekik jó sok gyógypuszi.
Mandarin mai is gondolok rád! :wink:
Kírus, Izisz, kistörpe kitartást nektek!
Mucus merre vagy, hát te Endzsi?
Királylány jó pakolgatást mára is! Aztán szép legyen a szalon mindját kezdődik a szezon és sorra jönnek az arák :lol: :lol: :lol: nem lesz időd netezni :lol: :lol: :lol: .
Melinda, hogy aludt Pistike?
Nita mit csinál Maté mikor viszed oviba, vagy már jár megint?
Babicsek pussz Borcsinak!
Lyly, Kicsi, Angie28, Boganna, Dunakavics, Adiadi, Betty, Niki, Nyuszifül ti merre jártok, hogy vagytok?
Ha valaki kimaradt sajnálom, még volt egy uj tag de nem tudom a nevét hirtelen, aki lh teszteket dobott fel nemrég :oops: :oops: .
Puszi mindenkinek és szép napot!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Kistörpe: Nagyon,nagyon sajnálom! Olyan rossz érzés ez, próbáld meg feldolgozni és gyere!

Én ilyenkor tudok jönni egy kicsit, mert Bence még ébredezik, játszik a járókában.
Akárhogy is akarok este felé, olyan fáradt vagyok hogy nincs erőm ülni.
Kismamik, akik nem éreznek tünetet: én is így voltam Bencével.
Ha nem készülünk babára, észre se vettem volna jó sokáig, hogy van. Állítólag a fiúk kímélnek minket, nálam bejött.
Végül is most sem hánytam még egyszer sem, csak az inger kínoz.
Lehet ő is fiú. azt se bánnám, jól eljátszanának.

Én is fogom vinni Benit oltásra, a 15 hónapos eltolódott, mert beteg volt. Nekem már ha meglátja a dokit, onnantól sír. Pedig kedves, nem tudunk mit tenni.

Ma is megyek anyához, tegnap is voltam.
Ilyenkor meglátogatom a barátnőket is.
mióta elköltöztünk 8 km-el odébb, azért hiányoznak.
Nem tudom ezt a csendet megszokni, csak a házat imádom.
Na, nem panaszkodom.
Van valaki ilyen korán?

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Szia Melisch.
Látom te vagy. Nálunk is úgy néz ki esni fog. :cry:
Utálom, mert az utcánk még földesút és ilyenkor rettenetesen néz ki ha sokat esik :cry:

Kép
KépKép

angie28

angie28 ismerős nekünk is kövezett az ut, de az este megforditottam a kocsit igy hamar kiérek mert van egy összekötő út vagy 5 házzal odébb az aszfalthoz :lol: Nekem sajnos itt nem igazán van barátnőm inkább fius vagyok nem sok barátnőm volt, a legjobb barátnőm meg németországba ment férjhez vagy 6 éve igy ritkán látom, a másik szülővárosomban lakik, oda is ritkán érek el. Akiket meg itt ismerek csak barátok sajnos. Akim van itt az az öcsém és az ő barátnője, őt szeretem jól kijövünk.

Kép
Kép
melisch

De legalább van vki.
Én még csak köszönő szinten ismerek embereket, pedi a szomszédaim mind fiatalok. Majd csak kialakul ha jó idő lesz.
Itt mindenki behúzódik télen, nincs mozgás úgy, mint a városban.
Basszus. :twisted: Pedig csak 8 km.
Ja a földesuton nem sokat kell menni, csak 3 háznyit, de egy ilyen "városi libának", mint én az sok. Tavaszra ígérnek zúzott követ leszórni. kíváncsi leszek.
Most jutott eszembe, még nem is írtam a kutyusunkról, olyan bunkó vagyok. Kicsit háttérbe szorult Beni óta szegénykém.
Ő egy ici-pici csivava. Tudom, sokak szemében ő nem kutya, de mi imádjuk! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Itt van ő: Picur
Megyek. szép napot mindenkinek! Kép Kép

Kép
KépKép

angie28

angi mindenkinem más az izlése még a kutyusok terén is és mindegy milyen fajta nagyon hálásak tudnak lenni és önzetlenül szeretnek igy van Maya is. Mennem kell megetetem Mayát aztán irány az irodába. Onnan még bekukk bár sok lesz a dolgom mai is
:lol:

Kép
Kép
melisch

Angie annyira cuki nekem bejön, régen én is szerettem volna egy ilyet fajtát.
Kép
Kép
boganna07

királylány a születet feleségeket én is nézem,......imádom!!!!!
melisch máté ha minden igaz jövőhéten már megy oviba....picit még köhög.....
angi ő csivava ugye? :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?