Új privát üzeneted érkezett!

én eddig soha nem éreztem,de most mind a két petefészkemnél érzek enyhe fájdalmat.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Dreika, GRATU!!! Nagyon örülök Nektek!!! :D :D :D

Jönnek sorban a többiek is, hajrá lányok!

Ma voltam a fogorvosnál, még mindig nem érzem a fél fejem az érzéstelenítőtől... megcsinálta a letört fogam, ami alatt volt egy nagy lyuk... :shock:
egy hét múlva újra megyek, mert ki kell cserélni pár tömésem, mert nem zár jól :x

Holnap este megyünk a nőgyógyászhoz, UH is lesz, remélem minden rendben odabent.

Olyan jó, h már egy ideje apa is érzi, h hogyan mocorog Zsombor. Úgy örül neki mindig, mikor simizi a pocim és akkor rúgkapál!

Vera, sok sikert az időzítéshez!!! :wink:

Kép
zmimi

zmimi:az tényleg nagyon jó érzés mikor mocorog a baba.szokt hullámozni a hasad?
nekem úgy hullámzot,hogy csak na :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tudtam hogy valakit kihagytam, Mimit.
De jó neked holnap uh! Nekem csak márc 4 a következő, de a dokinál, mármint magánba lehet az utolsó vizsgálat és uh lesz.
Majd az nst-k a kórházban ....
Vendég

Vera:És ha nem lesz pé-d?az is lehet,nem?

Mimi:Már nevet is adtatok a kicsinek?Zsombor?nagyon szép név! :wink:

nitácska:érzed a pé-det?én eddig még semmit.ma vagyok 13cn,és még nem volt ebben a hónapban pé-m.

luca:köszke,megjött a diéta,áttanulmányozom :wink:

KépKép
lyndee

szegény Juca!!!!Megcsinálod a táblát és máris javítani kell,mert rögtön babás lesz vki... :D

KépKép
lyndee

lynde akkor majd a következő ciklusba. Ha akkor se akkor jön a clostys hónap utána. Nem gond majd összejön amikor szeretné az élet. Én most már totáll rá bízom. Igaz hogy besegítek a dologba hátha most összejön de ha pl nincsen pé akkor majd akkor sikerül mikor lesz pé. Naah ezt jól megaszondtam. :lol: :lol: De a lényeg hogy nem görcsölök rajta. A dokik is mondták hogy olyan a női petefészek hogy az egyik hóban az egyik oldal érik meg, a másik hóban a másik
és minnél öregebb vagy annál több üres hónapod lesz. De a fiataloknál is van hogy egy évbe nincsen pé 2x3x.

harivera
Budapest XXI. kerület

Lyndee, köszi, sztem is szép a Zsombor! :D

Kacika, inkább DE JÓ NEKED!!! Te már a finisben vagy... :wink:

Nita,
Igen, szokott hullámozni a hasam, de nem annyira mint az előző gyerkőcöknél, mert most mellső lepényem van.

Legyantáztam a szőrt a lábamról+fazon... hát, a combom nem okozott gondot, de a másikat már tükörből kellett lesnem... :oops:

Kép
zmimi

Sikerült beszélni a fülésszel, hát nem vagyok boldog...
Az a menetrend, hogy ha a gyerekorvos azt mondja, hogy meggyógyult Lili, akkor el kell hozzá menni, és majd ad másik időpontot. Hát tök jó, és mi a garancia arra, hogy a következő szabad időpontra egészséges lesz...
Olyan jó lett volna holnap túllenni rajta, elsőnek volt beírva.
Most kockáztatok, péntek délelőttre kértem a gyerekorvoshoz időpontot, délutánra a fülészhez, hátha azt mondja, hogy egészséges, és hátha délután még kapunk a jövő hétre időpontot. De ebben nagyon sok a ha. És addig nem mehet oviba, még nem műtik meg, és még ezt adagoljam be a munkahelyemen. (Na mondjuk tudnám ez miért érdekel...)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!

Luca!
Nagyon köszi az emilt!!!!!

Nita!
Én a PÉ-t mindkét petefészkemben szoktam érezni, olyan tünetekkel, mint amiről irsz....

Kacika!

Nagyon szorítunk!!!!!!!!

Erikakismami!

Hogy vagy??

Napsugi!
Múlik már a rosszullét?????

Vera!
Ennyi laptető............. :D

Mi jól vagyunk, Ábel sokat táncol az idegeimen. Ma pld. teregettünk a kertben és a frissen mostt fehér ruhákat huzigálta a fűben...aztán meg a faszénben turkált....
Nem tudom bezárni, és valamikor a házimunkát is el kell végeznem. A 7 végen Bence mosta meg az ablakokat, én csak a függönyt mostam ki -vagyis a mosógép-...
Pocaklakó remélem jól van, különösebb tünetem nincsen, de a pocakom olyan, mint Ábival 15-20 hetesen... :shock: :o :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Linácska:Nyugi,hátha pénteken nyélbe lehet ütni a műtétet!Szorítok hogy minnél előbb túl legyetek rajta!
Piri nem jött még?

Zsuzsu:kiratás!Az idegeskedés most nem tesz jót!Add nekem egy pár hétre Ábelt,én el lennék vele :wink:

KépKép
lyndee

Luca:Ezt a diétát terhesség alatt is be kell tartanod?

KépKép
lyndee

lyndee:szerintem pé-sem lehetett.de az is lehet,hogy nem,kitudja.

zmimi:olyan jó dolog ha hullámzik a pocak,én annyira élveztem.

linácska:mielőbi gyógyulást kívánok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsuzsu:akkor ez jó jel hogy érzem a pé-t?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

A lenti a tegnapi,a felső a mai.Szerintetek?Ez pozitív?

KépKép
lyndee

nem lett túl éles,de nem bírtam jobbat csinálni!

Nitácska:Simán lehetett neked is Pé-d mert ezek szerint ha ez nekem pozitív akkor holnap lesz ovum :lol:

Milyen érdekes hogy ma vagyok a 13cn,vagyis van esélyem a 28 napos ciklusra újra :D

Nem tudja vki hogy mikor kell váltani málnalevélről palástfűre?

KépKép
lyndee

Lyndee,
de megjött szombaton, írtam is Jucának, hogy 3. cn, csak még a vonalzót nem sikerült javítani.... csak tudnám miért nem vált át magától.

Nitácska,
köszi, igazából nem is nagyon beteg Lili, néha köhög, olyankor hörög egy kicsit, ennyi. Ezért is bosszant egy kicsit a dolog, mert ennyi hurut szinte mindig van neki, ezért kell a műtét. Nagyon remélem, hogy jövő hétre kapunk új időpontot, már ezt a holnapi napot is nagyon vártam, és nem tudom miért, de nagyon rosszul viselem, hogy elmarad.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lyndee szerintem holnap lesz totáll pozitív de ez is pozitívnak vehető. Én most is csináltam egyet és ez erősebb mint a 2 órai.
Kép
Kép
Na szerintetek? Ugye hogy erősebb lett a késő délutáni? az a felső. Középen a 2 órási

harivera
Budapest XXI. kerület

linácska:azért is bosszanthat a dolog mert már szeretnááél túllenni rajta :!:

lyndee:akkor este kapjam el a párocskám? :lol: :lol: :D :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:nincs itthon mert éjszakás :cry: De délután voltunk együtt,vagy még reggel ha hazajön akkor lehetne...nem tudom hogy így sikerülhet e.

Végül is ha most pozitív akkor nem most reped meg a tüsző hanem holnap...vagy nem jól tudom?

KépKép
lyndee

lyndee:én azt kérdeztem,hogy én kapjam e el a párom este? :oops:
de te is ha hazamegy a párod és kedvetek lesz a dologhoz kapd csak el :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ja,bocsika,félreértettem :oops:

Szerintem mindenképp kapd el apát,biztosan nem érezhetted félre.
Együtt pocakosodunk,Nitácska,Vera+Én :lol:

KépKép
lyndee

Sziasztok!
Hú, végig olvastam a lemaradást!
Örülök, hogy ennyi pocaklakos van.
Voltam ma dokinál, minden rendben. Szednem kell tovább a folsavat, elevitet. Hála nem kell kaparni, mert már UH szerint nincs tehesség. Magátol szépen vérezget, ami jo.

Lyndee!
A palástot a ciklus 2. felében kell annyit tudok.
encike 2

Kép

Itt egy élesebb kép,itt már jól látszik hogy a tegnapi tök nega volt.A mai viszont frissen sokkal erősebb csík volt.

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Lyndee,
ez még szerintem nem pozitív, szóval még szerdán is lehet az ovud, semmiről nem késtetek le. :wink:

Na visszaolvasok.

KépKép
dreika

valahogy én is éreztem hogy holnap még erősebb lesz,na majd elválik...

KépKép
lyndee

Lyndee!
Sok sikert!!!
encike 2

encike:jövő hónapban már biztos neked is lesz izgulivalód :lol:

Szia Vera,Én is megyek!

KépKép
lyndee

Luca,
Jaja, bejött. :D Szerintem szerdán tesztelek egy másodikat, hogy erősödik-e, aztán hívom a doktornőt és én is ragaszkodni fogok a további utróhoz. :)

Kacika,
Igen a Kolpingban voltunk, már törzsvendégek vagyunk. :oops:
Kezd izgi lenni a dolog nálatok. :lol:

Juca,
Köszi a zebrát! :D
Ha megint erre jársz szívesen elfogadom az utrót. Köszönöm!
De szép a tábla! Már majdnem mindenki pocakos! :lol:

Lina,
Sajnálom, hogy a műtét elmarad. Egyébként Lilinek mondtad, hogy műtét lesz?
Drukk, hogy mihamarább túllegyetek rajta!

Zsuzsu,
Köszi megvagyok, tegnap este óta olyan a gyomrom, mint aki szétmulatta az agyát és másnap felkel. Állandó ehetnékem van, mert akkor nem érzem. Soha rosszabbat! :lol:

Vera,
Nálad is szerdára tippelném az ovut. Hajrá kiscsaj! :lol:

Encike,
Ezek jó hírek nagyon. Akkor rögtön lehet is tovább próbálkozni?

KépKép
dreika

Még azért várok 2 menszit, hogy helyreálljon a szervezet. De alig várom!

Mennyi idő után lehet élesben akciozni apukával???
Elfelejtettem a dokit megkérdezni.
encike 2

Encike,
nekem műszeres befejezés volt, 1 hónap tilalmunk volt, amiből végül 3 hét lett. :oops:

KépKép
dreika

Dreika,
nem mondtuk Lilinek a műtétet, csak azt, hogy ami a szájában van, azt majd a doktornéni tudja kivenni. Most már zavarja, ki akarja mindenkivel szedetni, és így jó alkalom, hogy mondtuk, hogy majd a doktornénit megkérjük, mert ő ki tudja szedni. De hogy mikor...
Amúgy mára jobban köhög, szóval tuti nem műtötték volna meg, mégha a doki tegnap azt mondja, hogy lehet, akkor sem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, jobbulást Lilinek!

Lyndee, a diétát terhesség alatt is be kell tartani, nagyon fontos.
Nekem soha nem volt ilyen erős kontroll csík az lh-teszten.Csak amikor clostit szedtem.Pedig uh szerint volt pém.Nekem meggyőződésem, hogy alacsony volt az lh-szintem, ezért a progi szint is alacsony volt, és nem tudott beágyazódni.

Csajok, hogyan kell majd abbahagyni a progit a 12. héten?
Hirtelen, egyik napról a másikra, vagy fokozatosan?Nekem az utóbbi logikusabb lenne...

Azon gondolkodom, hogy én is elmegyek 4D-s genetikai UH-ra.Valahogy nyugodtabb lennék, mintha csak a kórházban néznék.
Itt nálunk a kórházban csinálnak tripla tesztet a vérből, arra nem megyek külön.

Én úgy tudom, hogy a palástfű teát pé utántól kell szedni.

Tegnap nagyon megfáztam, mert hajmosás közben elment a villanyunk.Ott voltam vizes hajjal, és még fűteni sem tudtunk.Én így nagyon könnyen megfázom, most aztán tiszta nátha vagyok.
Majd délben kiülök napozni.
Vendég

Luca,
nekem 12. heti UH után kellett abbahagyni az utrot, egyik napról a másikra. 12. hét után már nem szabad használni.
Picilányom érdekesen működik. Reggel nagyon köhögött, de azóta sem. Fogalmam sincs mi ez, de most nagyon nem jött jókor, főleg, hogy ilyen macerás új időpontot szerezni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Picike tűszúrásfélét éreztem reggel a bal petefészkemnél.Ez már az ovu lehetett?
Igaz nem sokat,és már az is elmúlt...valahogy ugy képzelném el hogy nagyobb fájdalommal jár.Én még soha nem éreztem meg a pé-met! :roll:

KépKép
lyndee

ok,hogy a palástfüvet a pé-től kell inni.De akkor most reggel már melyikből kell innom? málnából vagy palástból?
Honnan tudom hogy volt e már pé-m? :oops:

KépKép
lyndee

Nekem az utrót folyamatosan kellett elhagynom.

Dreika!

4 szem hiányzik egy levélről. Bár én úgy sem tudok mit kezdeni vele, scak teszem jobbról balra.

tjuca

Juca, pontosan hogyan?
Vendég

Luca, én is fokozatosan hagytam abba az utrot. Én 4 et szedtem.
A 12. héten 2-3 napig már csak hármat, aztán 2-3 napig 2-őt, majd egyet, végül semennyit. Nem volt gond az abbahagyásánál.
Vendég

Olvasgatlak titeket, de az utrot miért kell szednetek?

Nekem nem volt müszeres befejezés, akkor is szextilalom van?
encike 2

Én kettőt szedek.
Akkor majd a 12. héten pár napig csak egyet, aztán másnaponta, aztán egy hét alatt vége.
Köszi!

Encike, az utrot azért kell használni, hogy ne legyen progihiány.
Én úgy gondolom, lehetett ez az oka a vetélésemnek, most megpróbálom ezt az okot kizárni.
Vendég

lyndee
ÉN pont ezért mérek hőt. Mert abból tutira lehet következtetni az ovura. Nekem pl ma van a pé és holnap lesz az ovum. Ezt onnan tudom hogy még lejjebb ment a hőm. És bizti hogy holnaptól feljebb fog menni. Nálam ez így van. A béka segge az nálam 36-36.1, és utána megy fel fokozatosan vagy ugrik fel 36.4-36.5-re. Így nagyon várom a 6 utáni lh teszt eredményét és a holnapi hőmérést.

harivera
Budapest XXI. kerület

Hát eddig én is mértem,de vhogy ebben a hónapban nem volt kedvem...így majd csak a mai lh-ra leszek én is kíváncsi.

KépKép
lyndee

Csajszik!
Most rendeltem ovulácios mikroszkopot. Vkinek van erről tapasztalata?
Hét elején LH-t rendeltem.
Nekem nem mondta a doki, hogy szedjek utrot. Akkor gondolom nincs nagy baj nálam.
encike 2

encike:nekem példáúl a dokim 3 hónapot javasolt,a szülésznőm meg azt mondta elég 1 menzit kivárni :wink:
lyndee:tegnap elkaptam apát,még mikor kéne?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Dreika, Nitacska!

Ezt az 1 honapot a cekcre értitek vagy, hogy már a project is mehet? Kiváncsi leszek mikor lesz menszim!
encike 2

encike:a 3 hónapot a projektre mondta a dokim de a szűlésznőm melyik nap azt mondta elég 1 menzit kivárni de azt mindenképp.
sexelni 2-3 hét után lehet.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

encike,

nekem sem kellett műszeres bef., és egy mensit vártunk, a köv. ciklusban pedig megfogant a kisfiunk! :D

sex: 2 hetet mondott a doki, de csak 1-et bírtunk ki... :oops:

Este doki, holnap írok, h mi volt!

Puszi mindenkinek!!!

Kép
zmimi

lányok.szerintetek jól tettem,hogy tegnap este elkaptam apát? :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?