Csajok!
Elmentem kenyerert es mire visszajovok forgatag van! baaaawwaaaaaa!! Es meg milyen! De edipifffpoffak vagytok!!!!
Pedi! Nagyon szep voltal!!! A sminked is szep nagyon meg ha szolid is en is szolidban pompazom majd sajnos pedig ugy csipnek egy dogosebbet de mindegy joooo ez, ha ez all jol! Annyira cuki vagy azon a foton amielyiken ugy nevetsz!!:):):) Az olyan Pedis!:):) Koszi a sok kepet, olyan jol esett, hogy foltetted nekem. Szepseges Pedi, tenyleg koszi!
Cham, sminkmester, mondj velemenyt Selyem sminkjere! Sztem tuti de en nem ertek hozza.
Hogy Te micsoda kis szuzike arcot tudsz vagni anyam! Az utolso foton azon, mint egy friss szuz vigyorogsz!
Szep voltal, az utolso kepen tetszel a legjobban.
Selyem, IstenNo vagy!! Ennyi kosztumot bevalogatni! huuudejooo!! Es az utolso, a bal also sarokban amin a no folemeli a labat...na, az a Bogis! Abban mar rittyentenek egyet nefelj! Az nagyon en vagyok ha itt lenne elottem kerul amibe kerul alapon mar vinnem is, nem is gondolkodnek. Es a cipo is fullos a no laban, de a szandi sem rossz mellette csak annak a talpaval nem vagyok kibekulve jobban csipem a vekony elegans fazonokat. De ez a kosztumke ez....utos! Le sem vennem magamrol, egesz nap nezegetnem a tukorben! Koszi Selyem! Most ismet gond van, nemtom ruha vagy kosztum. Dilemma de majd probalok mindent es elvalik. Selyem kijohetnel hozzam ruhat valasztani es sminkelni.
Ja, cipo is kell, ebben is segithetnel!
Te minden leben kanal vagy, hajat vagni nem tudsz??!-csak viccelek!
Kati, Ti is szepek vagytok! Es Apa igenis kis szereto Apa. Nem is latszik rajta, hogy olyan tartozkodo. Jol irta Pedi, annyira latszik rajta, hogy szeret Teged es kis erzo lelku am O, ne higgy az alarcnak amit neha magara huz!
Egyebkent jol szorakoztam mert van itt most minden. Pedi ruha fotoja, aztan Selyem es Cham sminkrol irt, aztan Dike babakocsija, aztan megint ruha es smink tema, majd fulbevalo, Kati foto, Cham haz tema, megint babakocsi aaahhh, tok vicces maaar az egesz igy vegigolvasva! hihihi de jooooo!! Birlak Benneteket Csajkak!:):):) Van itt ma minden, mint a bucsuban.
Megyek meg olvasni mert nem ertem el csak a feleeig!