Nálam ügye bár morcisan kezdődöt a hétvége, ügye a negatív teszt miatt, csak úgy repült a kukába
Na ekkor elhatároztam, hogy elindulok vásárolni
Először bementem a keresztanyukámhoz, mert megmütőték az epéjével. Úgy örült nekem, Én ajánlottam az orvost, és tök jó fej volt ez az orvos, mert előre hozta a műtétet 3 hónappal
Aztán mondom elindulok az Ikeába körbenézzek, akartam venni fürdőszoba kiegészítőket, meg piperetáskát, meg ilyen kis kacatokat
Hát erre, persze ami nekem kellett volna, nem volt...
Ráadásul rengetegen voltak, szóval fogtam magam és eljöttem
Aztán inkább átmentem a Möbelixbe!
Én szeretem azt a boltot nagyon
És aránylag még közelis is van az Ikeához
Megvettem ott a cipős szekrényt, majd össze nem szartam magam
mire sikerült a szakadó hóba be tenni a kocsiba
vettem még asztali lámpát, olvasó lámpát, illatos mécsest, dísz kőveket
Aztán írány haza
Ez volt Szombaton
Vasárnap könyörögtem a páromnak, hogy menjünk el a Kikába, mert az egyik bútorhoz, nem adtak gombot...
Na elmentünk és ránk akartak sózni egy másik gombot
Szó semm lehet róla mondtam, rendeljenek nekem
Igaz lehet jobban jártunk volna, ha felmegyünk és leszerelünk 1 darabot
Na körbe nézztünk és mit látok???Azt a függönyt ami nekem nagyon rég óta tetszik 50% olcsóbb
Na persze, hogy nem volt 9 m, csak 4 m...
Na könyörögtem a páromnak, hogy a Budaörsibe menjünk át, mert ott van 6 m, megkérdezte nekünk a csaj
Gondolhatjátok mennyire örült neki a párom, de elvitt és megvettem a függönyt is
Annak örülök most a legjobban
Igaz kellett volna a pénz csekkre
De ezt nem hagyhatam ott
És este átmentünk anyósékhoz, kártyázni, megint kikaptak
Egyszer csak anyós kérdezzi, hogy akkor mik kellenek még???Mondom bútor már semmi, majd talán még egy asztal, de azt anyum megigérte, hogy megkapom majd Szülinapomra
Na és a gáztűzhelyet megveték anyudék?Megvette nekem!!!!!!!!!!!!
Hát akkor már csak a felújításra kell pénz?Mondom, igen...
És össze számoltátok, hogy mennyire van szükség???
Hát erre a párom mondja, hogy-hogy???Nem lehet azt!!!
És erre vágot ő egy fapofát(anyós)
Húúúúúúúú na borult el az agyam...Alig vártam, hogy induljunk, hogy megkérdezzem a páromtól, hogy mi volt ez???Anyád mondta nekünk, vagy neked, hogy számoljuk ki mennyi pénzre van szükségünk vagy mi???Nem mondja, nem érti...
De hát após csinálja a feljújítást(még mondta is nekünk), mivel apuék meg kifizették a lakást...És gondolom egyszerűen az anyja nem akar egy kurva fillérel semm beszálni!!!!
Ja és még azt kell tudni, hogy még azt is mondta, hogy após szerzet nekünk parketást és 2000 ft/m!!!!
Na jó hosszú lettem
De ezek voltak!!!
Ma meg Hétfő van, és Én még mindig nem pirizzem!!!
Hogy lehet ez???Ja és 17-22 között lehetett p.é!!!
Szép Napot!!!!!!!!!!!!!