Új privát üzeneted érkezett!

Ezt így Én nem értem :oops:
csip-csip18

Tetőőőőőőőőőőőőőőőőőő, hozzon szerencsét :wink:

A ciklus 16. napján vagyok ma :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!

Gyors helyzet jelentés, mert elegem van a világból, meg mindenből. Telón keresnek kinyomom, kerülök mindenfajta interakciót. Liza születése előtt volt ilyenem, mikor kórházba kellett vonulnom.
Történt tegnap/ma:
az endokrinológus megnézte a leletemet és azt mondta: jajaj :cry:emelni kéne az adagon, de nem nagyon mer, ismerve a szervezetemet és múltkor is gáz volt, úgyhogy csak kicsit emel, de ha bármit érzek, azonnal teló. Mondom neki, hogy viszont jók az eredményeim. Azt mondja, igen. Külön külön, de egybeolvasva nem :cry: Azt mondja, mérjünk vérnyomit. Hát 140/75/102 lett Magas. Kérdi, nem érzem rosszul magam? Nem. Bár egy hete olyan furán látok. Erre azt mondja, hogy mielőbb menjek a nődrhoz. Mondom utánad szándékoztam. Azt mondja helyes. Írr neki néhány sort. wháá. Átugrottam a drhoz, megnéztük a babát, hajszál pontosan annyi amennyinek kell lennie. Megnézte a papírt és azt mondta, amivel a frászt hozta rám, de nem azért mert, hanem tényleg ennyire gáz (lehet) a helyzet: ezentúl hetente kell találkoznunk a kórhzban és nem a magánrendelésén, ahol mindig teljes vér és vizeletet néznek, nagyon kitérnek a toxémiára utaló gyanújelekre, uhu, meg bemutat terhespatológus kollegájának :shock: Ma bementem, vért vettek és egyből kiírták nekem a dopgitet. Mondom nekem csak a kórházba megy fel a vérnyomim, amúgy alacsony. Nem baj, szednem kell! :shock: :roll: Gyerekért mindent! Ja és 24 órás gyűjtött vizeletet is kell vinnem hetente. Aztán véletlen kicsúszott a dr száján, hogy ez dönti el, hogy kórházba kell e utalni vagy sem. És mi a vicc, ugye ha igen automatice a sote 1re kell mennem, abban az esetben, ha a 32.hét előtt lennék. Ugy én onnan menekültem el.
Annyira kavarog a gyomrom, hányingerem van az idegtől, szerintem még fogyni is fogok, nem elég hogy nem híztam semmit.

Ja és az éjszakánk... Liza már 2.éjjel annyira fájdalmasan sír, hogy csak na. De a mai éjjel az kész volt. 1től vagyunk fenn (apuéknál aludtunk) és annyira nyúlkál a nunusa fele, és visít meg az arcával szántja a földet. Mondom, ok megyünk az ügyeletre. Megérkeztünk, nem nézték meg, azt mondták, hogy menjünk a házidrhoz. Mondom oké de az baromi messze van. Úgyhogy éjjel a férjemnek haza kellett menni a gyerekkel, reggel az elsők között ott ült fél 8kor és 10re voltak a drnál és azt mondja, hogy avizelettel minden ok, de ez a neis vac c mellékhatása. :shock: ááá nagyon kivagyok.
Egyébként a fősulin ücsizek megint, majd ha egyszer hazaérek, normálisan fogok jönni :wink:

Kép
Kép
onlány

Sziasztok Lányok!

Most nincs időm visszaolvasni, meg írni, hogy mi volt, csak Julit szeretném megkérni, hogy derítse ki nekem a tegnapi vércukorprofil eredményeimet! Összesen 6 eredményről lenne szó. Előre is köszi!!!

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli: Azért írhattál volna magatokról 1-2 mondatot :(

Suzy: Így már értem :D Remélem igazad lesz :D
Akkor túl vagy a peteérésen?!
csip-csip18

Hello Csajok!!

En is elek, megyek olvasni.... :wink:

KépKép
gyancsi

Na olyan sokat nem kellett visszaolvasnom :roll:

Juli- Jo, hogy azert az kiderült, hogy nem chron :wink: Drukk a 12.cn.es Uh-hoz, hogy legyen szep tüszöd!!

Kirus- Nagyon cuki az a tünder jelmez :D

Tünde- Szerintem se artana ha beszereznel akkor mar kismama nacikat, a H und M -ben vannak nagyon csaszik, a baratnöm is onnan vett tavaly, meg sem mondtad volna, hogy kismama naci, mert tök jo szabasa van, csak a derekresznel van gumi betoldva, ami melegiti a pocidat :wink:

Onlany- Jajj nagyon sajnalom , hogy ilyen rossz hireket kaptal :? Remelem nem lesz belöle korhaz!! :roll: Lizanak jobbulast kivanok!!

Csip- Na mizujs??Piri nem jött meg?Remelem nem is fog!! :wink: Gondolj a lakasra, mar csak par nap es ott lesztek!!Majd felavatjatok a lakas minden pontjat :D

Csajok ma nalunk megint zajlottak az esemenyek.....Azert nem tudtam jönni a fogdoki elött, mert itt volt az itteni legjobb baratunk, egy 50 eves faszi, Charly-nak hivjak, ö segitett itt nekünk mindenben, allast szerezni stb.....Es kepzeljetek jön es kerdezi, hogy odaadhatja-e most a szülinapi ajandekomat ( 2 het mulva lesz), mondom neki, hogy persze....Erre elöhöz a kocsibol egy vadi uj LCD monitort, egy 51 cm-eset, hogy mivel mar 30 eves leszek en is es Csabi is ( csak ö oktoberben), biztos nem olyan jo a szemünk mar, ezert vett egy nagyobb monitort, hogy jol lassuk Ez a kettönk ajandeka :shock: ....Normalis???? :D
Nagyon cuki, komolyan mondom!!
Aztan elmentem a fogorvosdhoz, nagyon szimpi volt a rendelö is, aszisztens is, egyböl panorama röntgennel akart kezdeni, csak mivel peteeres utan vagyok es mondtam neki, hogy hat nem tudom, hogy terhes vagyok-e ( bar nem tul valoszinü), igy azt nem csinalta meg, viszont kicserelte a tömest a fogamban , raadasul feher tömest tett bele, sokkal szebb. Erzestelenitöt is adott egyböl, semmit sem ereztem, mondjuk ki kellett fizetni az erzestelenitöt, de nem volt veszes, 12 euro,ha azt mondta volna, hogy 120 akkor is kertem volna :D ...Viszont mikor kiment a hatasa, na akkor baromira elkzedett fajni az a fogam...Szerintetek ez normalis???Bar mondjuk nagyon sokat furt rajta, lehet azert...Bizom benne, hogy holnapra elmulik :roll:

Na mindenkinek szep hetveget!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsm: Végre vagy, jöttél :D :D :D
Akkor zajlik az élet:D

Engem meg bizti megtalál majd piri anyó, mert már érzzem a hasam szurkál :(
És rajtam van a zabálás is :(
Szóval adok magamnak még 1-2 napot, és beállít a gonosz :(
csip-csip18

joli!
óóó, nagyon sajnálom... de egész nap sz@r volt a hálózat a kórházban, és csak most olvasom a kérésedet... ha még nem késő, hétfőn rákérdezek.

onlány!
sajnálom ezt az egész cécót... az azért mindenesetre jó, hogy ilyen alaposak az orvosaid.

ancsi!
ilyen barátokat küldhetnél erre is! :lol: ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

Ancsa naon szupi lehet az új monitor!!! :lol: milyen szép ajándék!!! :lol: :lol: :lol: a fogad sztem nem jó, hogy fáj...nem szabadna neki :arrow: én úgy gondolom, de majd jön Zsu és megszakérti a témát!!!
Sztem itt Pécsen nincs H&M, de majd megkuksizom a neten... nézelődtem a vaterán és a teszveszen is, de a kismama rucik szinte mind 44-46-osak, XL vagy XXL-esek, és az nekem nagyon nagy... :cry: vagy ha van vmi a méretemben, akkor az vagy ronda, vagy drága...annyiért már üzletben is megvehetem felpróbálva, kockázat nélkül...

Csip ne keseredj el ilyen gyorsan, bár amikor az ember lánya gyereket akar, akkor azt nagyon akarja... de gondolj mindig azokra, akik már nagyon régóta próbálkoznak és még mindig nem jártak sikerrel... köztünk is vannak így páran, nem kell messzire menni... meríts erőt belőlük! ha szomorú vagy, elkeseredett... az nem segít! próbálj pozitívan hozzáállni! nektek is lesz babátok!!! az új lakás valóban szuper tréning lesz hozzá, hiszen minden szegletét fel kell avatni!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

onlány :( :( :( :( szorítok, hogy minden rendben legyen és ne kelljen kórházba menned!!! +++++++++++++++++++++++

Zsu nyitott szájjal aludtál :?: :!: :shock: vagy mi van a hőddel?... vajon miről álmodtál??? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Csip- Nem feladni, amig piri anyo nem jelentkezett!!!! :wink:

Juli- Akkor szolok neki, hogy menjen hozzad is egy kavera :D

Gtunde- Tudom, hogy altalaban a kismama cuccok olyan asszonyosak :oops: De a H und M-esek meg nem, ugyanolyan divatos, mint amiket amugy lehet kapni, ezert ajanlottam! :D Szerintem baba cuccokban is a H und M-esek a legjobbak, nekem legalabb is nagyon bejönnek :lol: Nezd meg a neten hatha van Pecs környeken valahol, hogy ne kelljen messze menni :wink:

Na lepek dolgozni!!

Mindenkit pusszantok!

KépKép
gyancsi

Ancsa...ááááá, Pesten, Győrben és Miskolcon van csak H&M... :(

Kép
gtunde75

megyek, nemsokára érkezik apa!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gtunde75

Tünde: Neked is kellemes hétvégét apival :D
csip-csip18

Sziasztok Csajok!

Juli

Semmi baj. A nagy részét tudom az eredményeknek, de a hétfőn már én is tudni fogom, ugyanis be kell feküdnöm. Egyelőre úgy fest csak szerdáig. De remélem nem lesz több belőle.

Akkor kezdem az elején.
Tegnap reggel bementem 7-re a kórházba. A betegfelvételen, sehol senki. Végre előkerült a főnővér, ő segített. Egyből levették az éhomi vért, és már küldtek is a kórterembe. 6 ágyasba kerültem a szülészeten. 5-en voltunk így velem együtt. Itt már mindenki szülés előtt volt. Átvettem a pizsit, aztán odaadták a kajacsomagot, amit arra a napra be kellett osztanom, az előzetes megbeszélés alapján, amit a diétás nővérrel folytattam még hétfőn. Megvolt a reggeli, rá egy órára vérvétel. Aztán tízórai, megint vérvétel. Ebéd. Szintén vérvétel. Mindig egy órával kaja után.
Ezután jött a feketeleves.
Bejött nővér, hogy menjek a kezelőbe, mert az osztályos orvos fel akarja venni az adataimat. Gyanútlanul bementem.
Kirus biztos ismeri Sz. doktort. A nőgyógyászat réme. Ráadásul totál semmi hangja nem volt, így alig értettem, hogy mit mond.
Elkezd kérdezgetni. Volt e már valami gond a terhességnél. Mondom alacsony lett az AFP-ém, voltam vele Kecskeméten a genetikán, de mindent rendben találtak, és nem kellett visszamenni. Mi az, hogy én csak egyszer voltam? Minimum 2x kell. Ezt az orvosomnak mondania kellett volna. De mondom, hogy a genetikus mondta, hogy ne menjek már vissza. De akkor is kéne. Szóval még én voltam a hülye. Meg mért nem csináltattam kombinált tesztet vérből? Mondom, mert semmi pénzünk nem volt rá. Erre a doki: de akkor majd ne fogjuk a fejünket, ha később baj lesz a gyerekkel, mi meg pont ezen spóroltunk. Azt hittem felrúgom. Miért nem járok terhestornára? Mondom mert eddig suliba jártam, és nem volt időm. Minek tanult? Műkörmösnek. Fúj! Látnotok kellett volna a fejét. Azt a tömény lenézést. Ő utálja a műkörmöt. Mondom sokan szeretik. Erre, vetkőzzem le, és feküdjek a vizsgáló ágyra, mert megvizsgál. Annyira ledöbbentem, hogy tettem, amit mond. Gondoltam minden felvételnél ellenőrzik a méhszájat, de nagyon megbántam, hogy engedtem, és nem kértem a saját orvosom. Úgy megvizsgált, hogy azt hittem megszülök. Úgy megnyomta a méhszájam, hogy olyan fájdalmas volt, mint amikor rákszűréshez veszik a mintát. Meg a pocakom, is nagyon megnyomkodta. Szegény gyerek, szinte kővé vált bennem. Csak tudnám, hogy a cukorprofilhoz, minek a méhszájvizsgálat. Jött a következő hideg zuhany. Mondja, hogy ő úgy látja én nem megyek ma haza. Kérdem, hogy miért. Mert kész a reggeli utáni leletem és 8,5 lett. Azt hittem leesem a székről. Mondja, hogy beszéljem a dokimmal a továbbiakat. Ezek után remegő lábakkal mentem vissza a szobámba. Órákon át üldöztem a dokim, mire sikerült beszélni vele. Először ő is azt mondta, hogy bent kell maradnom éjjel, és pénteken megbeszéljük, hogy mi legyen. Mondom én nem is úgy jöttem, hogy itt töltsem az éjszakát. Mind1. Nem sokkal később megint jött, és mondta, hogy menjek haza, péntek reggel menjek vissza, megbeszéljük a leletet a dietetikussal együtt, aztán hétfőn be kell feküdnöm, és kedden átküldenek a diabetológushoz.Mondjuk itt sem tudom minek feküdjek be. Egyszerűbb lenne kedden a rendelésre bemenni és kész. Aztán estig kiderítettem a legtöbb leletem. A többi az már a jó tartományba esett. Szóval egyedül a reggeli utáni lett magas. Estére már rohadtul fáj a karom. Minden egyes alkalommal újra szúrtak. azt hittem hülyét kapok. Itthon aludtam. Reggel visszamentem a megbeszéltek szerint. Senki nem volt az osztályon. Az egyik nővér tudott beszélni a dokimmal, ő meg csak azt üzente, hogy nem kapok zárójelentést, csak eltáv papírt és hétfő reggel 7-re menjek és be kell feküdnöm. Magyarán a nagy semmiért mentem be. Az eredményeimet sem tudtam meg, mert elvitték a lázlapokat. Szóval ennyi. Ja! És Sz. doktor ki volt akadva, hogy reggel nem talált az ágyamban. Hát kaja be. Az én dokim elengedett innentől játszák le egymás között. Ennyi a rövid történet.

Joli
Kép
Kép
joli83

joli!
ez borzalom :o a Sz.Gy meg egy nagy f@sz :!: de ezt eddig is tudtuk... :?
hétfőn, ha nem leszek nagyon elhavazva, benézek hozzád :) ha nem, akkor majd azért valamelyik nap tuti lesz időm :)
azért kell "bent feküdnöd", mert az ilyenekből van a kórházaknak pénze :? sajnos ez van.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Jó reggelt...

Joli: sajnálom, hogy így rángatnak a semmiért, és ilyen bunkók :shock:

Ma reggel arra kelltem, hogy taknyam-nyálam egybe folyik :shock: Na most valami mást nyaltam be? :?
Nem bírtam tovább várni és teszteltem, NEGATÍV :( :( :(
Bekaphatja, repült a kukába :lol: :lol:
Úgyhogy leköt most a kurálás, meg szarok rá megint elmegyek inkább vásárolni a lakásba :lol: :lol: :lol:
Kellemes Hétvégét Nektek!
csip-csip18

csip!
sajnálom a tesztet :(
jobbulást!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

ja, paraszt módon nem köszöntem :oops:
Jó reggelt!

reggeli hőm 36,9 :o 7. cn-on :shock: ha ebből indulok ki és feltételezem, hogy hat a closti, akkor bő egy hét, és megint lázas leszek :? faca!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Hello Bello!!

Tündi- sajnalom, hogy nincs arra fele H und M, pedig azt gondoltam volna, hiszen Pecs azert nem egy kis varos :shock: Jo hetvegezest Apaval :wink:

Joli- Uuuuu te szegeny :shock: Ez nagyon gaz ez a doki!!Nehogy hagyd megegyszer megvizsgalni magadat :!: Drukk, hogy ne kelljen sokaig , vagy ha lehet egyaltalan bent maradnod a korhazba!!

Csi- Sajnalom a nega tesztet :( Jol teszed, hogy tojsz ra, hisz ha buslakodnal, az sem segitene, nem igaz?? :wink:

Juli- Na nehogy lazas legyel!!!!Meg az kene!

Csajok mindenkinek nagyon szep hetveget kivanok!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Joli!
Huuuu az egy rém az a doki :evil: ugy utálom és gondold el engem mindig az uh-oz :evil: ..
Nekem is vannak hasonló tapasztalatom beszólások terén mikor Kírával terhes voltam.... sajnálom hogy azt a hülyét fogtad ki!!
Reméljük nem kell sokat bent feküdnöd!
Még mindig látogatási tilalom van??

Mi elvagyunk havazva most hétvégén, megvettük a babakocsit, kádat+állványt, megjött a mellszivóm is..
Vettünk a szobánkba szőnyeget,tegnap kipakoltuk a szekrényeket hogy mozdíthatók legyenek, leraktuk a szőnyeget,aztán visszapakolni... :shock: szoval estére kész voltam a bokáim oda lettek rendesen..
És ma Kíra szobájában tartunk nagytakarítást...
Aztán jövö héten készül a babasarok..
Ja és a kórházi táskám össze pakolva...

Teszek képet a kocsiról meg a kád+állványról :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Majd du még felnézek!!
Addig is szép napot mindenkinek!!!
Vendég

sziasztok!

délelőtt kirándultunk kicsit! :lol: :lol: :lol:
Kép

kírus szép kocsi!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde!
Látom a kutyus is élvezte a nyakig érő havat :lol: Aranyos!

Csip!
Hogy vagy? Jobbulást neked!!

Ancsi!
Nagyon rendi akkor a barátotok!!! Ilyen emberből kéne sok-sok :lol: :lol: :!:
Fogad hogy van??

Látom mindenki elvolt foglalva hétvégén :roll:
Vendég

hűűűű, kírus!
faca a baby-travel :!: :lol:

tünde!
jó kép :) szegény kutyus hóba fagyott :o :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szép jó reggelt....
na nem nagyon voltatok hétvégén, én olvastalak benneteket, de kusta voltam írni :oops:

Kírus: nagyon cuki a kádacska :D

Tünde: Az Én kutyim is imádja a havat, csak úgy szökken benne, a nyakáig ér, és akkor is bele megy a szűz hóba, és turja magát :D zabálni valóak :D ha meg sós az út, akkor megáll és felemeli a kis kezét, nem indul addig el, míg le nem takarítod neki a kis tapancsáról a sót :D :D :D

Suzy: Hun vagy???

Ancsám: hajnali kelés meg volt???Délután várunk :D
csip-csip18

Nálam ügye bár morcisan kezdődöt a hétvége, ügye a negatív teszt miatt, csak úgy repült a kukába :?
Na ekkor elhatároztam, hogy elindulok vásárolni :D :D :D
Először bementem a keresztanyukámhoz, mert megmütőték az epéjével. Úgy örült nekem, Én ajánlottam az orvost, és tök jó fej volt ez az orvos, mert előre hozta a műtétet 3 hónappal :D
Aztán mondom elindulok az Ikeába körbenézzek, akartam venni fürdőszoba kiegészítőket, meg piperetáskát, meg ilyen kis kacatokat :D :D :D
Hát erre, persze ami nekem kellett volna, nem volt...:evil:
Ráadásul rengetegen voltak, szóval fogtam magam és eljöttem :lol:
Aztán inkább átmentem a Möbelixbe!
Én szeretem azt a boltot nagyon :D :D :D És aránylag még közelis is van az Ikeához :D :D :D
Megvettem ott a cipős szekrényt, majd össze nem szartam magam :D mire sikerült a szakadó hóba be tenni a kocsiba :D
vettem még asztali lámpát, olvasó lámpát, illatos mécsest, dísz kőveket :D
Aztán írány haza :D Ez volt Szombaton :D
Vasárnap könyörögtem a páromnak, hogy menjünk el a Kikába, mert az egyik bútorhoz, nem adtak gombot...
Na elmentünk és ránk akartak sózni egy másik gombot :shock:
Szó semm lehet róla mondtam, rendeljenek nekem :D
Igaz lehet jobban jártunk volna, ha felmegyünk és leszerelünk 1 darabot :P :oops:
Na körbe nézztünk és mit látok???Azt a függönyt ami nekem nagyon rég óta tetszik 50% olcsóbb :shock: Na persze, hogy nem volt 9 m, csak 4 m...
Na könyörögtem a páromnak, hogy a Budaörsibe menjünk át, mert ott van 6 m, megkérdezte nekünk a csaj :D
Gondolhatjátok mennyire örült neki a párom, de elvitt és megvettem a függönyt is :D Annak örülök most a legjobban :D Igaz kellett volna a pénz csekkre :oops:
De ezt nem hagyhatam ott :lol: :lol: :lol:

És este átmentünk anyósékhoz, kártyázni, megint kikaptak :D :D :D
Egyszer csak anyós kérdezzi, hogy akkor mik kellenek még???Mondom bútor már semmi, majd talán még egy asztal, de azt anyum megigérte, hogy megkapom majd Szülinapomra :D Na és a gáztűzhelyet megveték anyudék?Megvette nekem!!!!!!!!!!!!
Hát akkor már csak a felújításra kell pénz?Mondom, igen...
És össze számoltátok, hogy mennyire van szükség???
Hát erre a párom mondja, hogy-hogy???Nem lehet azt!!!
És erre vágot ő egy fapofát(anyós) :shock:
Húúúúúúúú na borult el az agyam...Alig vártam, hogy induljunk, hogy megkérdezzem a páromtól, hogy mi volt ez???Anyád mondta nekünk, vagy neked, hogy számoljuk ki mennyi pénzre van szükségünk vagy mi???Nem mondja, nem érti...
De hát após csinálja a feljújítást(még mondta is nekünk), mivel apuék meg kifizették a lakást...És gondolom egyszerűen az anyja nem akar egy kurva fillérel semm beszálni!!!!
Ja és még azt kell tudni, hogy még azt is mondta, hogy após szerzet nekünk parketást és 2000 ft/m!!!!

Na jó hosszú lettem :oops: :oops: De ezek voltak!!!
Ma meg Hétfő van, és Én még mindig nem pirizzem!!!
Hogy lehet ez???Ja és 17-22 között lehetett p.é!!!

Szép Napot!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Sziasztok!

Onlány! mit jelent az, hogy egybeolvasva nem jók az eredményeid, ha külön-külön igen?
A gyógyszer (dopgit) amit kaptál az vérnyomás csökkentő?
Sajnálom nagyon, hgy ennyit kell idegeskedned...azért kell a sote 1 re menned, mert ilyenkor a területileg illetékes kórházba kell menned?
Lizának jobbulást...ez valamilyen gyógyszer mellékhatása? nem tudom mi az a neis vac c...

Ancsa! nem semmi barátotok van...nekünk is jól jönne...
Fogaddal mi a helyzet?

Tünde! én a kínaiban vettem kismama nacit másodszor, mert először a h&m-ben vettem majdnem 3x annyiért és azóta már az is kicsi...a kínaiban pedig sokkal jobb szabásút találtam és 3700.- volt...nekem jobban megérte erre a pár hónapra...
Nagyon édi a kutyád, én is mindig ilyen kutyust szerettem volna...így élevzi a havat...nem fázott a rága?

Joli! hát ez a doki tényleg a kórház réme lehet, ilyen egy tapintatlan bunkót...
Majd jelenzkezz, hogy mi volt a kórházban, remélem minden rendben lesz és sikerül beállíítani diétával a cukrod+++++++++++

Csip! sajnálom, hogy neg. lett a teszt, remélem azért már jobban vagy és lettél nayon beteg...
Pirivel mi újság?

Kírus! de jó, akkor nektem már teljesen kész a gyerekszoba...mi is februárban tervezzük, hogy átadjuk a terepet a Mírusnak...
Szép a babakocsi...

Nálunk minden okés, tartom a diétát, durván már 2 hete, de azóta nem is híztam egy dekát sem...kicsit most aggódom emiatt, bár van azért miből elvennie a babának...holnap megyek védőnőhöz, majd beszélek vele, jövő7en meg a dokival, remélem a baba méreteivel minden rendben lesz majd...

pussz

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Hello Csajok!!

Nem volt ma valami nagy pörges :roll:

Kirus- Nagyon ügyesek vagytok, hogy mar ennyi mindent beszereztetek es, hogy ilyen szorgalmasan pakoltok,le a kalappal :wink: A fogam mar jol van lekopogom, kopp-kopp-kopp,mar nem faj, csak az nap, mikor megkezelte, akkor fajt istentelenül, azota semmi :wink:

Tündi- Kutty nagyon cukiiiiiiii :D

Csip- Nagyon ügyesen vasaroltal, jol tetted,az eltereli a figyelmedet a nega tesztröl.....Fogadjunk, hogy egesz vasarlas alatt nem is gondoltal ra....Ugye??? :D En is szeretem a Möbelixet, de a Mömax-ot meg jobban :D Lehet nagyon megkopasztottatok Anyosekat a kartyanal azert nem maradt penze nektek a lakasra :D

Iner-Ne izgulj, a baba mindig elveszi azt ami kell neki, meg ha te nem is hizol :wink: Minden rendben lesz!!Nagyon ügyi vagy, hogy tartani tudod a dietat :wink:

Zsu, Susytunder, Juli, Ediii, Onlany-???

Nalunk semmi extra nincs, ma megint hajnali keles volt, ugyhogy huzok is aludni!!

Mindenkit pusszantok!

KépKép
gyancsi

Ancsám: Hát totálissan igazad volt :lol: :lol: :lol:
Megsemm fordult a fejembe :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

Suzy:
Láttom ám, hogy itt vagy :lol: :lol: :lol:
Miújság, hogy vagy??? Sok a melo?
csip-csip18

Csip
Igen vagyok,csak elkalandozva...nem sok a munka most :!: :wink:
megvagyok köszi, csak egy kicsit fáradt :!:

Nálad :?: dolgozol :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Láttom elvagy kalandozva :D
Én is :D
Várom, hogy mi van most nálam :roll:
Igen melozzom...
csip-csip18

Megjött :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nem Nem Nem
Nem is értem most ezt :? :roll:
Mi van most szerinted"szakértő"? :lol:
csip-csip18

Nem jött piri :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy: Nem :D Ezt írtam, nem nem jött piri, és most nem tudom ezt mire vélni, hogy mi van...
Tünet semmi, semmi cici fájás (mondjuk az nekem soha nem fájt), se hasi görcs semmi...
Talán a derekam fáj, de az szerintem azért, mert meghúzhattam, mikor szenvedtem, hogy berakjam a bútor a kocsiba...
Ennyike :roll:
csip-csip18

Csip
Akkor nem tudom, hogy mi lehet, főleg, hogy nem volt még Neked ilyen, hogy késsen :?: :roll:
Csinálj reggel egy tesztet első pisiből vagy esetleg mérj egy hőt megint :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Csip, naaaa, lehet hogy lehet? :roll: Hányadik napodat taposod??? Most akkor mi van anyóssal? Adnak pénzt és el is fogadjátok?

Iner, hát a tsht, mint eredményt nézzük, akkor jó, mert 1,78 lett, nem minden esetben szoktak t3 t4et csinálni. Ha nem csinálták meg volna ezt, akkor azt mondják, hogy minden szuper, de mivel a t3 egy egységgel alacsonyabb és a t4 pedig a nemtom melyik határt súrolja, így emelni kellett, mert ez azt jelenti, hogy alulműködik a pajzsmirigyem, de ha külön nézték volna a t3 t4 eredményt, akkor elfogadható lett volna.
Igen a dopegit vérnyomicsökkentő. bár nem tudom hová csökkentik.... tegnap pl 95/53 volt jó a pulzus 90körüli... de kismaminak ez belefér!
Sotéra nem azért mert területi, hanem mert ott felkészültek bármilyen eshetőségre, nem úgy mint általában a többi kórház. ODa az ország minden pontjáról járnak.
Lizi hála égnek már jobban van, kemény 2 napunk volt.... és kiderült, hogy tuti ez az egyik mellékhatás :( Nem lesz semmi baja a babádnak, hogy nem hízol, megkérdeztem a drim! Én az idegtől 2kgt leadtam. Amúgy sem híztam a 6,5hónap alatt. Remélem nem is fogok! Tudom, hogy sok vitamint kell szednem és a baba elveszi magának azt ami kell.

Zsu, nem sok a meló? De jó, akkor kicsit lazíthatsz!

Joli, neked akartam még írni, hogy ezt a kórház azért csinálja, hogy kapjon utánad pénzt. Reméljük nem tartanak bennt! Bár papírforma szerint szerintem 1-2hét lesz. Mért van nekem dejavou érzésem a kórházas dologtól :roll: Ugyanezt játszották el Lizánál, csak engem nem engedtek haza... és a 32.héten voltam. Sajnálom a rossz élményeket!

Ancsi, nem semmi azaz ismitek! Hu, tök jó fej! Akkor ezek szerint nagyon jóban vagytok vele, de akkor is, apámtól nem kapok ilyen ajándékot! Nektek is itt van már lassan az inszem!

Tünde, ez egy nagyon jó kép! Úgy nekem az összhatás tetszik! Meg az hogy vigyorogsz rata, na meg lehet a kutyád is? :-D

Kirus, tök jó a járgány, meg hogy ennyire előre jártok! Mi még sehogy nem állunk :(

Kép
Kép
onlány

NA a lelkem kicsit jobb már! Az ítélet: a leletek alapján minden rendben, de a vérnyomimat hetente kell leadni a drnak és hetente vérvétel, tehát hetente izgulás, hogy mi a fene lesz :shock:

Elnézést, hogy most nem reagálok mindenkinek, de millió dolgot kell elvégeznem még ma, nemsokára jönnek vendégek, háznézőbe meg ilyenek

Kép
Kép
onlány

ja még valami! Kaptam egy levelet a fősuliról, hogy elfogadtáka szakdogámat (kb pontok alapján 4re ítélték) és mehetek az államvizsgára!!!!!!!!!! Tök jó! Akkor most jöhetnek a kemény éjjelek :shock:

Kép
Kép
onlány

Suzy: idáig a legtöbb napom a 34 volt, most ma ez a 36 napom...
Még meglátom mi lesz :?

Onlány: 36 nap ez, és ha azt nézzük nekem 18-án volt a p.é (szerintem) és szombaton negatívat teszteltem(, az hanyadik dpo-n volt?(Talán: 20)létezzik??? Vagy ma a hanyadik dpo napom most ez elméletileg??? :oops:
csip-csip18

Csip, az tuti, hogy a 14.dpon a teszt kimutatja a terhességet, egy 20-25ös érzékenységű. Tuti akkor volt? Mert az már tutkó túl lenne a 14.dpon! Lehet később volt! Lásd Tündét, neki eléggé későn lett. Kár, hogy nem használsz lh tesztet, mert akkor kicsit könnyebb lenne megállapítani a dolgokat. Bár neked általában 32 napra jön meg, ez azért jó jel, hogy még mindig semmi!

Kép
Kép
onlány

Onlány: nem hiszem, mert semmi folyásom nem volt, meg semmi has fájás semm....
Na mind 1 nem érdekel.
A tököm tele van :evil:
csip-csip18

Most beszéltem a párommal, és kérdezte, na megjött? :roll:
Tesztelnék is meg nem is...
Kiváncsi is vagyok...csak egy bibi van, ha negatív és rá következő nap megjönn, akkor tuti buta ütést kapok :)
Na mind 1 megláttom, holnap mind 2 otthon leszünk, lehet azt mondja, hogy reggel süssünk el egyet, ha addig nem jönn meg!!!
csip-csip18

Csip- Az erdekes, hogy nem jött meg meg, de a teszt nega...Szerintem is löjj el egyet holnap reggel is :wink: Bizti ami bizti :wink: Drukk, hogy pozi legyen!!

Onlany- Remelem nem kell a Sote-ra menned :? Nagy gratula a szakdolidhoz :D Allamvizsgat kirazod a kisujjadbol :wink: Hany tetelt kell megtanulnod??

Zsu- Hogy vagy ma Csajszi?

Hianyzoknak tessek jelentkezni!!Tündi, Juli, Joli, Susytunder, Kirus, Iner , Ediii!!!!!

Csajok en holnap nem fogok tudni jönni, mert megint vezetek termeszetesen, mar nagyon unom.....Csütörtökön kell megint mennem vezetni, persze havat mondanak, aaaaa :evil: :evil: :evil:

Mindenki vigyazzon magara!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

sziasztok!
vagyok :)
most értem haza a melóból.
kb dél óta elég rendesen fáj a hasam... még jó, hogy nincs semmi baja :? :evil:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

köszönöm mindenkinek a képdicsit!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

csip nem akarlak elkeseríteni, de nekem ciklusról ciklusra később lett peteérésem... egyre hosszabbak lettek ezáltal a ciklusaim... pedig a 7 év fogamzásgátló előtt nekem is rendszeres volt! reméljük valóban nem akkor volt a pé, amikor gondolod és még korai volt a teszt, azért lett nega... én drukkolok!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Juli :shock: lemaradtam valamiről?!?! van már eredményed??? vagy mire írtad ezt: "még jó, hogy nincs semmi baja" :?: :?: :?: :?:

onlány fúúúú, de úúúútáltam tételeket magolni!!! de akkor végül is már csak egy akadály van vissza és megnyugodhatunk...professzorasszony!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

iner valószínű én is kínaiban veszek majd vmit vagy túúúúrok :) bár még sose voltam turiban, de eccer ezt is el kell kezdeni... :) most találtam a vaterán egy halásznacit, 2200-ért... azt most is tudom hordani csizmával, meg majd végig... :) remélem :lol: :lol: :lol:

Zsu mi ez a depis hangulat? pedig látom dolgoztok az endorfinokért rendszeresen!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: drukkolok ezerrel!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szegény Joli meg már biztos kórházban van... :( :?

nálunk semmi extra, most én sem vagyok jó hangulatban egyébként, holnap megyek a 12 hetes uh-ra és mindenféle gondolatok megfordultak a fejemben... :shock: :? :? :? :? tiszta idiótaság... ma pl a már megszokottnál laposabb volt a hasam és majdnem pánikrohamot kaptam, hogy biztos nincs is már ott a baba... :? :( :( :( másnak is voltak/vannak ilyen kényszerképzetei??? vagy csak én vagyok ilyen hülye??? :roll: :? :roll: :?

Kép
gtunde75

Tündi
Én nagyon drukkolok Neked és hiszem, hogy minden a legnagyobb rendben van :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csip
Sztem csinálj reggel egy tesztet, mert annyira rossz a bizonytalanságban lenni...de ez a Te/Ti döntésed/döntésetek :!:
Nekem mindig később van pé-m, mert hosszabb a ciklusom, de nem tudom, hogy nálad ez most mi :?: :roll: változott valami az előző ciklus óta :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tündi
Nagyon változó a hangulatom, egy kicsit fáradt is vagyok :!: továbbra is nagyon bizakodóan, pozitívan fogok fel mindent, de néha nem könnyű...sokszor már elég, mert vannak, akik meg el is vesznek ebből és kicsit sz@r :!: :roll:

Julcsi
Mit érzel :?: hogy fáj :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tünde: igen ebben biztos igazad van. Csak, hogy nekem idáig olyan 31-33 naponta megjött, és akkor volt a 16-18nap környékén a folyás, meg szurkálás(bocsi, hogy ezt így megírtam).
Most meg bizti, hogy a 14 nap körül volt, mert most vettem észre mien az a tojásfehéres folyás, és rendessen felfigyeltem, hogy már most :shock: :?:
7 évig szedtem Én is :roll:
Te neked utána mikor is fogant a babóca, hanyadik hónapban???
Köszi a drukkot, és nem haragszom, örülök, hogy Te így segítesz, hisz Te is sokáig szedted a fogit, így van már tapasztalatod :D
Köszönöm!!!

Suzy: köszi :D lehet elsütünk egy tesztet holnap
:wink:
csip-csip18

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?