Új privát üzeneted érkezett!

Először is mindenkinek köszke a dicséreteket Niki nevében is!

Bibi,
kösz, holnap megyünk fülbelövetni anyuval, apa dolgozik du, úgyhogy remélem mire hazaér már nem lesz semmi gond!
Remélem azóta már visszajött a tejcsi, de a táp sem szégyen, ugyan, hisz úgyis először mindent megpróbálsz, hogy legyen tejci!
Előkaptam a babaszakácskönyvemet, és abban azt találtam, hogy zöldség- és főzelékféléket leghamarabb 4 hónapos kortól lehet bevezetni, a sorrend: burgonya, sárgarépa, cékla, saláta, sütőtök, szellőtök, gesztenye, brokkoli, kelbimbó, spenót, zöldborsó, zöldbab, spárga. A gyümik szintén 4 hónapos kortól adhatók, először csak lé formájában, majd pép formájában is. Itt a sorrend: alma, őszibarack, majd utána óvatosan az idénygyümölcsök (sárgadinnye, meggy, hámozott szilva, körte), majd 8 hónapos kor táján a déligyümölcsök!
Eddig én is csak őszibarackot fagyasztottam le, mag nélkül, félbevágva, kis csomagokban, 2 barack egy zacsiban, bár az lehet, hogy sok lesz, sőt, de fogalmam sincs, hogy mennyit eszik egy baba?!

Jaimee,
jó lett az új avatarod! :D Nekem is mindjárt szembetűnt, nagyon szép!

Arikon,
mi is csak egyszerűen szoktuk elkésziteni a karajt, sütőben, csak annyi, hogy esetleg teszünk a tetejére paradicsomot, paprikát, meg répát szórunk mellé, vizet önteni rá, alufólia a tepsire és már sülhet is!

Gyabi,
biztos, hogy hasfájós lett Benike? Úgy értem eddig nem volt az? Nem okoskodok, ne érts félre, de mi is azt hittük Nikire, hogy hasfájós, de igy utólag azt mondom, hogy nem volt az, mert azt mondják az "igazi" hasfájós babák szülei, hogy az rögtön előjött, ahogy hazajöttek a kórházból, és minden este etetés után 2-3 óráig tartó folyamatos orditás kiséri!
sirkici

Átkerült a másik gépből a hard disk, az, amelyiken az adataim vannak, igy eszembe jutott, hogy felteszem már a babás táblát, olyan rég láttuk, na meg nem emlékszem pontosan, de valakinek meg is igértem, hogy felteszem, csak elfelejtettem, bocsika... :oops:

Kép
sirkici

A hasfájás sokszor csak 6 hét után kezdődik...csak hogy okoskodjam ma is. :mrgreen: Gyabi, mik a tünetek? Én is az egyszerű kaják híve vagyok, bár alapvetően mindenevő. :oops: :D

Aszta, de rövidke a tábli...mindjárt eltűnik. :shock:

Nekem 3 babaszakácskönyvem van, mint mást most. Az orvos is mást, védőnő is mást. :twisted: :twisted: :twisted: Szerintem a 4 hónap a tápszeres babákra vonatkozik, anyatejeseknek a fordulópont a 6 hó. Az is szépen lassan, ha bőven van tej, nem kell kapkodni. Ehet még elég "szilárd" kaját, anyatejet viszont nem.ő

Céklával várni kell 1 éves korig, sok lehet benne a nitrit (vagy mi), amit a földből szed fel. Én még nem adtam neki.

Sárgarépából csakis bio!

Dinnye az egyik legallergizálóbb gyümi, várni kell vele kb. 8 hóig.

Sirki: Mennyit eszik egy baba? Hehe...majd Niki szól, ne félj! :lol:

Pussz, megyek aludni. :shock:
jaimee1

Lehet rosszul írtam...Benkie időjárás érzékeny!!!
Pl: hajnalban megérkezik a szeles idő-másodperc eltéréssel ordítás. Összerántja a hasát, vörösödik-mármár lilul, aztán 1 másodperc és bealszik...5 percre, mert utána ismét liulás-alvás-lilulás-alvás. Legtöbbször délutánonként, de változó. Napközben szinte már nem is alszik, csak 10 perceket, aztán délután bealszik úgy, hogy fel sem lehet kellteni...emiatt este alig bír elaludni...szóval most ezt játszuk-de amúgy minden oké!!!!! :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok!

Gondoltam adok egy kis életjelet magamról! Bár az is erősen meglehet, hogy nem is emlékeztek rám :wink: Egyszerűen mindig akad valami program és nem jutok a gép elé!!

Ezért is elnézést, de képtelen vagyok most visszaolvani...

Tegnap jöttünk meg Balcsiról, közben szervezem ezerrel a keresztelőt, a görög rokonok már a héten meg fognak érkezni, pedig csak 20-án lesz a ceremónia. Természetesen addig még be kell szereznem egy-két dolgot, + fogdoki és egyéb kellemességek..

Amúgy minden rendben van szerencsére (kop-kop-kop). Alexike már kész legény. Segítséggel ugyan, de már elindult, darabos ételeket eszik, rettentően imádni való...Van egy új szavunk: epülő (repülő). Olyan édesen tudja mondani.... Még mindig 4 fogacskája van... Ez dióhéjban... + Még egy kis nyár utóra megyünk 22-én. Már nagyon várom. Bükfürdő a cél.

Holnap ígérem teszek fel képeket, de mára kinyúltam...Még le kéne kicsinyíteni.....

Millió puszi mindenkinek:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Szép reggelt Csajok!

No, túl vagyok a vasárnapi vendégségen és állíthatom, h. tök jól sikerült!! Kaja (természetesen) isteni lett :D , ebéd után nagy játszás, beszélgetés, szóval JÓL sikerült minden.
Végül a karajt úgy készítettem el, h. tepsibe karikáztam krumplit, majd egy sor hagyma, rá a karaj+2 szelet tarja (Apukám miatt) és megint hagyma, majd fólia rá, és be a sütőbe. Amikor már majdnem teljesen megpuhult, fólia le, bacon szeletek rá, és vissza a sütőbe, h. készre, piros-ropogósra süljön. Csináltam hozzá fokhagymás-tejfölös-kefíres öntetet, és még sütöttem ki krumplit, mégiscsak nyócan voltunk. Mind elfogyott! 8)

Heni,
nagyon várom Alexikéről a képeket, biztos nagyot nőtt! :)

Sirki,
húúú, ez a tábla, tényleg nagyon rövidke, most már összeszedem magam, h. ne maradjunk szégyenben... :D
Vendég

Jaimee,
igen, gondolom minden szakácskönyv más! Pedig igazán irhatnának egyet! :wink: :D

Arikon,
örülök, hogy minden jól sikerült! :D Hát igen, jó lenne már gyarapitani a táblit, hisz gyakorlatilag nemsokára 1 soros lesz, aztán meg eltűnik... :cry:

Bibi,
mi hir? Sikerült visszahozni a tejcsit? Hogy vagytok?
sirkici

Sziasztok Csajok!

Arikon: nagyon jól hangzik a hétvégi menü. Biztos fincsi volt. Mi össznépi családi grillezésen voltunk hétvégén. Vasárnap csak egy light os zöldséglevest csináltam, és szilvás gombócot (mirelit :oops: ) annyira tele voltunk a szombati kajával.

Anyukák: maguk milyen kis házitündérek! :) Én imádok főzni de sajnos sosem voltam ilyen elrakós, befőzős típus. Ne ítéljetek el érte, de szerintem nálunk majd ha eljön az ideje, bébiétel lesz, meg friss idény gyümölcs (persze csak amit éppen ehet a kisded).

Jaj lányok tényleg idén eltűnik a babavárós tábla :( . Olyan jó lenne ha végre valaki feliratkozna rá!

Sirki: drukkolok, hogy Nikici jól viselje a fülbelövést! Majd rakj fel fotót az ékszerről. Amúgy nekem ígérted a táblit, köszönöm.

Kép
Kép
mirci74

Mirci: nálam ezzel a kijelentéssel, hogy nem vagy elrakos-bfőzős ipus, teljesen elvetetted a súlykot!!!!! :lol: :lol: :lol:

Arikon:éhes lettem!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Benike legújabb alvópoziciója:

Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

De tündéri ez a Beni baba! Csajok rakjatok fel fotókat, ezektől legalább lehiggadok!

Köszi a kérdést Sirkici, szarul vagyunk. Legalábbis én. Nem ismerek magara, dühöngök, fortyogok és bőgök, felváltva. Nem jött vissza a tej, és tudom, így síííííííííííííkidegen nem is fog, de ha még valaki azt mondja, hogy nyugodjak meg, leharapom a fejét! Hogy nyugodjak meg, mikor az én FELELŐSSÉGEM, hogy enni adjak a babának? Tegnap két ciciből nagy keservesen jött le 40!!! Megőrülök! Egy hete még egyből vígan 140! Megvettem a tápot, de gyűlölettel nézegetem, szerintem ez is beteges, de úgy érzem, ha adnák belőle a bébinek, attól már elismerten és beismerten szar anya lennék, sőt, a baba egészségével játszadoznék. Mondom, hogy kész vagyok!

Egyelőre vegetálunk, napról napra élünk, még 4 deci van a fagyasztóban, de tegnap már nem kellett kiolvasztani, másfél óránként fejem a nagy semmit, nehezen, de gyűlik, így kijövünk.
Vendég

Mesélek valami jót is, annyira vicces, Bíbi mindent megfog mostanában: belekapaszkodik a ruhámba, a hajamba, nem tudom lerakni... meg saját magáról is tépi a ruhát...meg tegnap veszem ki a kádból, erre belekapaszkodik a kád szélébe és hozza az egész kádat... UH vizsgálatnál, azt mondja a doki, miért mozog ennyire a kép? hát Bibi két kézzel rángatta a zsínort...jajj, annyira aranyos!
Vendég

Ja, kismamis tábla! Hát csajok, igyekezzetek tényleg! Mirci kérte, de a másikat, a babásat, hogy kinek hány hétre jött a babó, Sirkici előkeresed azt is?
Vendég

Bíbi anyu: Nyugodj meg! Hopp...nincs fejem. :lol: :lol:

Sok folyadék (More milk-et próbáltad? Asszem 6000 ft, de megérné, ha hatásos.) és sok fejés. Vissza fog jönni. Érted amit mondok, Bíbi anyu!

Még Andi módszerét vegyem elő? Mondd szépen utánam:

Vissza fog jönni a tejem, sok tejem lesz....
vissza fog jönni a tejem, sok tejem lesz....
vissza fog jönni a tejem, sok tejem lesz....

Majd jövök, felébredtünk.
jaimee1

Bíbi: hogy neked milyen jó a memóriád :wink: Tényleg a babásat kértem :)
Tejcivel kapcsolatban nekem azt mondta a védőnőm (aki mellesleg nagyon jó fej), hogy rengeteg olyan kismamát látott aki hozzád hasonlóan "összeolmott" amikor csökkent, vagy elment a teje. Nem éri meg!!!!! Az a lényeg, hogy Bíbi baba szépen fejlődjön, ha táptól, hát táptól. Persze ezzel nem azt mondom, hogy rögtön azt adjunk, de én úgy látom te mindet megteszel a tej érdekében. A lényeg, hogy ne érezd rossz anyának magad mert esetleg a tejcsi mellé adsz egy kis tápot a picinek, hiszen Bíbi baba sem érzi jól magát ha az anyukájának nem jó a lelkiállapota. Gondolj erre!!! Nem állhat a napod egy végtelen fejésből!! Nekem egy homeós bogyót ajánlottak majd a szoptatáshoz, állítólag nagyon jó tapasztalataik vannak a kismamáknak vele. Esetleg megpróbálhatod ezt is: URTICA URENS 5CH napi 2-3x5g.

Kép
Kép
mirci74

Mirci: egyetértek a fentiekkel.

Bébiétel: Háááát...250-350 Ft egy darab bébiétel, amelyből akár kettőt is megehet a csöpped per nap. Vagy hármat....Anyagi csőd, ha lebontod ezt egy hónapra. Mert akkor még nem evett gyümölcsöt és tejpépet, a tápszer is igen drága. Én sem vagyok eltevős fajta, de sokkal egyszerűbb, célszerűbb, ésszerűbb egy kicsit főzőcskézni neki, mint bébiételt venni. Azoknak az íze is nagyjából mindnek ugyanolyan.

Ennek ellenére, ha csakis bébiételen tartod majd a picit, azért sem ítéllek el, dehogy! :wink:

Bíbi anyu: Írtam privit!

Sirki: Gyönyörű volt Niki ruhácskája. Újonnan vettétek vagy örökölte?
jaimee1

Látod Jaimee, én még nem is néztem a bébiételek árát :shock: :roll: . Így tényleg elgondolkodtató, hogy az ember inkább spájzoljon a babának. Na he eddig nem voltam ilyen, majd leszek :D

Kép
Kép
mirci74

Andi módszerét ismerem, csak most épp fordítva alkalmaztam, állandóan azt hajtogattam, hogy nincs tej, nincs tej, és hát, így is lett, fordítva is nagyon szuperül működik a dolog... Egyedül ezt a moremilket nem próbáltam, urticat is szedtem, laktoherbet, milusant, sőt, ezek mellett maláta mérgezésem is van :roll:

De ahogy nem lettem terhes nagyongörcsösen akarva, úgy nem lett tej sem. Miután itt (is) jól kidühöngtem magam, bevettem a leszaromtablettát, ez megint segített :lol: , már kétszer 80-at fejtem.
Köszönöm a drukkokat!

Tettem el szőlőt. Annyira megnyugtatott. Csiribébi aludt, én meg hámoztam meg magoztam, s ugyanaz a lelki nyugalom szállt meg, mikor még a pocakomban volt a bébi, s mostam, vasaltam a ruhácskáit. Jó dolog így előre készülni valamire.
Vendég

Ja, Jaimeemami, nekem azért jobban tetszettél fejjel :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Haliho!

Teszem a képeket:)

Én husikat szoktam lefagyasztani kis adagokban, a többit mindig frissen főzöm. Viszont Jaimee mamival egyetemben a sütőtök, áfonya, gesztenye bébiételből van...

Puszi mindenkinek Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26

Bíbi mami,
szegénykém, abszolút megértem, h. kiborultál. Magamból kiindulva valószínűleg én is hasonló módon "dühüngenék"...de (ezt most remegő kézzel írtam :D ) meg kell nyugodni, mert attól visszajön a tejecske,és azt szerintem nagyon jól csinálod, h. folyton fejed...juj, a fejem ugye megkíméled? :D

Heni,
nagyon szép család vagytok! Alexinek csodaszép szemecskéi vannak!! :)

Nóribaba merre jáááársz?? :roll:
Vendég

Heni: Nagyon szépek vagytok. Milyen nagy hajacskája van Alexinek és azok a szemek és pillák. :lol: :lol: Fogacska ügyben meg sárgulok és sárgulok.

Bíbi anyu: Cupp!

Nóri: Ejnye, lefoglalnak a kuttyok?

Gyabi: Réka egyik kedvenc pozíciója is ez. :D Utólag is boldog hófordulót!!!!!

Dobok mán én is egyet, bár a blogra már feltettem.

Kép

Betsy??? Judy, Olik, Barbi, Bambi?? És a többi hiányzó?

Na tente lassan....Szép álmokat!
jaimee1

Mirci,
kösz a drukkot, túlestünk rajta, és még csak nem is sirt! Anyu fogta, az elsőnél meg sem nyikkant, a másodiknál egyet nyekergett, aztán felálltak, és hazafelé már bóbiskolt is az autóban. Szóval megvan a fülbevaló, majd ha lesz kép rakok fel!
A táblit tényleg a másikat kérted, mindjárt, ha addig nem ébred fel Niki meg is csinálom és felrakom!

Gyabi,
ennivaló Beni baba, milyen édesen alszik! :D

Bibi,
látom már alakulsz, csak igy tovább! Én is egyetértek Mircivel és Jaimee-vel, azt már nem is merem irni, hogy nyugi, nehogy az én fejem is elszálljon! :wink: :lol:
Niki is mindent fog mostanában, ő is sokszor kapaszkodik a hajamba (persze igy még több kihullik), meg mindenhova, sok mindent oda is adok a kezében, olyan aranyos! Tegnap épp egy kanállal játszottunk, amig anya meg apa sütötte a palacsintát! :)

Heni,
nagyon szépek vagytok, Alexike igazi kis macsó, nemhiába görög az apja! :wink: :lol:

Jaimee,
de jó ez a kép rólatok, olyan igazi anya-lánya összhang sugárzik le a képről, nagyon édi Réka is ahogy odafigyel! :D
sirkici

Na, sikerült megcsinálni, ime a tábla:

Kép Kép Kép
sirkici

Sziasztok fejnélküli pajtások! :lol: ( Megint akadozóban a tejem, és nem, nem vagyok nyugodt! Aztajóóókutyafáját!!!:twisted: )

Heni: ezek a szemek!!!

Jaimee: hát Ti nagyon szépek vagytok! Micsoda jó kép! Tényleg igazi anya-lánya!

Sirkici: iiigen, ettől én is kivagyok, mikor marokszámra ott a pici mancsában a csomó hajam. Azt mondták, egyek vasat...eszem is, de hiába.
Vendég

Sziasztok!

Sirki: köszi a táblit :wink: Várjuk a fülcsis fotót.

Heni: a kisfiad igaza szívtipró. Engem legalábbis levett a lábamról.

Gyabi: Beni is nagyon édes.

Lányos anyucik ne haragudjatok, de olyan aranyosak tudnak lennei ezek a kisfiúk. Mondom én ezt aki világ életében kislányt akart, most meg halál szerelmes a még meg sem született kisfiába.

Jaimee: csatlakozom a többiekhez. Tényleg igazi anya-lánya fotót készítettetek.

Bíbi: akkor elő a táppal és szard le az egészet.

Csajok: igaz nekem még nincs ebben tapasztalatom, de ez a hajhullás elkerülhetetlen. Szedhet bármit az ember nem lesz jobb. Sajna ami terhesség alatt szépen bedúsult az most kipotyog, aztán helyreáll a régi rend. Ez van.

Arikon, Nóri, Babszi, és a többiek bújjatok elő! Hiányoztok!

Kép
Kép
mirci74

...
jaimee1

Vagyok, olvasok, csak nem tudok hozzászólni, ezért inkább... :idea:
Puszi a hiányolóimnak. :wink:
Vendég

Nórikám: nem kell mindíg babákról dumálnunk....

Jaimee:........................ezt mihez fűzted hozzá?

Kép
Kép
mirci74

Mirci: töröltem a hsz-t. Videók voltak, de majd inkább priviben.

Nem vetted magadra remélem. :lol: :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Na én meg mutatok egy képet, Csiribébi el van ájulva, apáját csodálja, ahogy az magyaráz épp valamit. :lol:

Kép
Vendég

Bíbi: csak innen tűnik úgy vagy tényleg ilyen hihetetlen hosszú lábai vannak Csiribébinek?????

Jaimee: szupi a fotó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Még-még-még!!!

Heni: gyönyörű Alexi, dehát anyja-apja széép!!!!!!!!!

MIrci:én órákat is tudok gyönyörködni Beniben, ha alszik-ha játszik vagy csak fekszik a játszószőnyegen.

Csütörtökön oltást kapunk-az elsőt, amin jelen leszek-háááááááááááttt, a hideg kiráz!!!!

Kép
Kép
gyablonka

Bibi,
nagyon aranyos Csiribébi, hogy figyel apájára! :lol:
De a mensi elmúltával vagy csökkentével nem jön vissza a tej?

Gyabi,
hát igen, elég rossz érzés végig nézni, hogy oltsák a gyerekünket, de sajnos ez van, én mindig agyon parázom magam, de arra szoktam gondolni, hogy ha elkapná a betegségeket, az sokkal rosszabb lenne!
sirkici

Gyabi: Mi is holnap megyünk a 2. oltásra. Túl lehet élni. Mármint nekünk. A babáknak meg sem kottyan.:lol:

És igen, őrült hosszú kezei-lábai vannak a kiscsajnak, mint anyájának. :lol: Le is maradnak mindig a képekről. :lol: Amúgy arányaiban is ölég hosszú. Épp tegnap néztem, megint keresztben aludt a kiságyában, de nem nagyon fért már el, jól be kellett húznia a lábacsait. Ez tetszett, megmutatom, mert lefotóztam.

Kép

Sirkici: Elmúlt a mensi már majd egy hete, nem értem...

Jaimeemami, én nem kaptam ... videókat! :lol:
Vendég

Fülcsis kép:

Kép
sirkici

Ja, a nap kérdése! Voltam reggel usziban, mire a villamoson megkérdi tőlem egy öreg: " Nem tetszik tudni, megáll ez a villamos a következő megállónál?"Bólogattam, a következőnél biztosan. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, de csinos Niki! Ugye, hogy megérte! Szerintem neki is tetszeni fog!
Vendég

Sirki, ezt Nikinek küldöm, sok boldog névnapot kívánok!!!

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi,
jaj, nagyon szépen köszönjük, gyönyörű idézet! Totál meghatódtam! :)

Bibi,
legalább nevettél egyet! :lol:
Kösz, szerintem is csinos vele, mostmár nagyon örülök, hogy belerakattuk a fülcsit, de apa még mindig parázik néha, hogy ne mosd már, ne törölgesd, stb., mert fáj neki! Hiába, ezek az apukák... :roll: Bár ez még csak az a gyógyfülbevaló, az aranyat majd pár hét múlva rakjuk bele, az olyan lógós, kilányos függő, mint amilyen Bibié is!
Tényleg igy látszik, hogy mennyire hosszú Bibi baba, nem semmi, örülni fog ezeknek a szép hosszú lábaknak nagykorában! Nagyon aranyosan alszik! :D Úgy néz ki ez ilyen divat a babáknál, Niki is igy alszik, minden reggelre keresztbe van fordulva az ágyon, és nézeget ránk, hogy látjuk-e már, hogy felkelt?! Meg van, hogy még tovább fordul, egyszerűen csúcs, épp mondtam már, hogy nem lehet majd mellette feküdni... :lol:
Ha elmúlt a mensi, akkor én sem értem mi lehet, pedig akkor elő a táppal tényleg, meg lassan etetheted is ezzel-azzal, nem szégyen ez, bár nem akarlak nyugtatni, én is irtó ideges lennék, és szörnyen érezném magam, de a lényeg, hogy te mindent megpróbálsz, és ha úgy se jön vissza a tejcsi, akkor nincs más választás!
sirkici

Kis és nagy Nikinek nagyon boldog névnapot!

Kép
jaimee1

Sziasztok!

NIKI:
Boldog névnapot! Már csak 1 hónap, és szülinap! Boldog hófordulót Dominak!
CHRISSYY: Nagyon eltűntél! Hogy vagytok?
HENI: De drága a kis Alexi. Vagyis már nem is kicsi. Nagyon sokat változott. Rengeteg lett a haja, a szeme meg egyre nagyobb :lol: Eszik valami rágcsálnivalót? Gondolok itt kiflire, kenyérre, babapiskótára, kekszre stb.
OMNIA: Mi újság Dórival? Feláll már ő is?
JAIMEE: Nagyon helyes a csajos kép :lol: Ilyet sajna én nem fogok tudni soha feltenni.. Köszi a kérdést, a pasijaim jól vannak, Petinek tetszik az ovi, nekem van pár dolog ami nem tetszik.. Bencén nem látok változást, hogy Peti nincs itthon napközben.
OLIK: Hogy vannak a lurkók? Képek?
BARBI: Örülök, hogy jelentkeztél Jaimee-nél. Várunk vissza, van mit mesélned!
JUDY: Hogy telnek a napok kettesben Barbival?
CHRISTELL: Hogy vagytok? Nagyon szép kislány Klárika! Meglestem a friss fotókat Róla. Már 5 hónapos lesz lassan. Ha tudsz, gyere és mesélj!
BAMBIKA: Gergő már biztos jó nagy fiú. Miket csinál már?
SIRKICI: Boldog névnapot Nikinek! Nagyon szépek voltatok a keresztelőn. Sokkal csajosabb fülbevalóval a kishölgy. Köszi a táblát!
BIBI: Nagyon édes ez a csodálkozós kép Bíborkáról! Mindig így ámulja az apukáját? A többi kép is nagyon tetszik, a hason alvós, ujjszopizóstól megint Peti jutott eszembe, amikor kicsi volt. Az apa és lánya kezecskés is nagyon jól sikerült. Visszatérve a téli bundazsákos témához, télre már Bibi 7-10 hónapos lesz, így szerintem mindenképp olyat érdemes venni, aminek van lába, mert addigra már tuti ücsörögni fog a babakocsiban.
GYABI: Beni egyre szebb! És nem igaz, hogy tiszta apja. Rád is hasonlít! Bence manó is oldalt fordulva alszik. Oltást jól fogja viselni Beni, majd meglátod.
MIRCI: Ebben a topikban már 3-an szültünk 36.héten, még szerencse, hogy nem növelted a számot. Mi volt ma CTG-n?
GABI: Mi újság? Mikor lesz legközelebb doki, UH?
ARIKON: Holnap hányra mész az eredményért? Bár nem hiszem, hogy gond lenne.. Nyuszika jól van?
NÓRI: Csini a katicás vonalzód ;)
Vendég

sziasztok,

Jó régen voltam már. :shock: :shock: :shock:
Képtelenség visszaolvasni mindent.

Sirkici,

Niki babának BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK.

Nagyon szép kislány, csini a fülcsije, ha jól látom olyan mint Barbikáé, vagy legalábbis hasonló. :lol: :lol:

Heni,

Alexi tiszta apukája, igazi kis szívtipró. :lol: :lol:
A szeme pedig egyszerűen csodaszép.

Bibi,

Csiribébi tényleg nagy áhítattal nézi az apukáját, de ezen nem csodálkozom, a csajoknak az apjuk az isten. :lol: :lol: :lol:

Gyabi,

Hát ez mindig így van sajna,az anyukák jobban szenednek az oltástól, mint a baba.Nem lesz semmi gond, gyorsan túl lesztek rajta és már el is felejti. :lol: :lol:

Mirci,

Már csak 18 nap. :shock: :shock: :shock:
Biztos nagyon izgatott vagy.

Jaimee,

Nagyon szépek vagytok. :lol: :lol:
Réka baba igazi kis hölgy lett.

Arikon,

Drukk a jó eredményért, de bizti minden rendben lesz.
:lol: :lol:

Betsy,

Élvezzük a nyugalmat a srácok nélkül. :lol: :lol: :lol:

Rólunk
Barbika szépen növöget, múlt héten mérték akkor volt 8,11 kg és 69 cm. A 6 hónapos szülinapja után 2 nappal kibújt az első fogacska. :lol: :lol: Már ki is próbálta a mellemen. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
2 hete már mászóállásban rugózik és próbálja a mászást, eddig sikertelenül. Ma pedig először felült egyedül. :lol: :lol: :lol:

Fiuk már újra suliban, Bazsi annyira nem örül neki, de Danika szívesen megy. Holnap lesz Danika első gitárórája, már nagyon várja.

Pár kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jaimee, Betsy, Judy,
nektek is köszönjük a névnapi köszöntéseket! :lol:

Betsy,
kösz, szerintem is csajosabb! :lol: Rólatok vannak új fotók? Rakj fel légyszi, úgy imádom nézni a kis mosolygós képeiket a fiúknak!

Judy,
jó nagy lett már Barbika, már 6 hónapos is elmúlt, nagyon aranyos! Utólag is gratula, és a felüléshez is! Tényleg olyan a fülcsije, mint Nikinek! :lol: Ha tudsz gyere gyakrabban!
sirkici

Judy: nem semmi hölgy már Barbika!!!!

Bíbi: szerintem ilyen lábakkal csak topppppppppppmodelll lehet!!! :lol: :lol: :lol:

Sirki:tényleg csini a fülbevalóval Niki.

Betsy: tényleg rég láttunk képeket!

Babszi, Nóri, Omnia, Olik: HHHHHHhahóóóóóóóóóó????!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka

JUDY: Milyen sokat változott Barbi! Nagyon szép kislány! A képek hol készültek? Új ülőgarnitúrátok van?
SIRKICI: Vannak új képek, csak nem akartam foglalni az oldalt ;)
GYABI: A félmosolyos kép nagyon tetszik! Drukk a mai oltáshoz!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.04 20:13-kor.
Vendég

Bíbi anyu:

Azért lehet, mert még nem küldtem senkinek semmit. Időhiány....De ami késik, nem múlik. :wink:

Oltás milyen volt?

Betsy: Imádnivalók a kis fogacskák! Lépeget már Bencus?
Boldog 3,5. szülinapot Petinek! :P A képek - szokás szerint - nagyon jók. :D

Judy: Barbi gyönyörű. Úgy hasonlítanak egymásra a gyerekek. :D Felüléshez gratula! :D

Mirci anyu: Mi újság????

Pussz!
jaimee1

Sziasztok!

Néha szoktalak Titeket olvasgatni, és ámuldozom ezeken a csodaszép babákon!

Mirci: mizujs veled? Összekészítettétek már a kórházi dolgokat? Ha jól látom a babaszoba fotóján (ami amúgy meseszép), akkor nektek is ZsIrÁfOs ágyneműtök lesz :)

Arikon, Nóri, Babszika: hogy vagytok leányok?
Tudom, hogy ígértem pocakfotót, de valahogy mindig elmarad... a fényképezőn vannak egyelőre, az meg otthon, én meg rendszerint a munkahelyemről írok... De egyszer tényleg bepótolom!!

Sirkici:
Niki baba nagyon szép, és jól áll neki a fülbevaló!

Rólunk: minden rendben, szépen fejlődik a baba, már 2 kg!! Épp ma voltunk megkötni az őssejtes szerződést. Ja, és rámtört pár napja a takarítási roham! Egész váratlan időpontokban (pl. este 11-kor) sikerül felpörögnöm, és ezerrel ruhát hajtogatni vagy pakolászni. :D

Judit
Kép
sonny

Megjöttünk, csak kis sírás volt, majd egy fél óra alvás. Most evett, de nem alszik, játszik!!!!! Kúpot nem adtam előre...lehet kellene...nem tudom! :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok Lányok!

Bocsi, h. így eltűntem, de őrült pörgős volt a hetem. :oops:
Mindenkinek köszönöm a hiányolást, és igen, negatív lett a leletem. :) A "kúrám" már csak 2 napig fog tartani, és újra "teljes" embör leszek. Az Uram már kezd totál frusztrált lenni :? :lol: de én is! 8) :oops:

Sonny,
No, amire felteszed a poci fotót, lehet, h. aktualitását fogja veszíteni. :D Szerintem nálad is beköszöntött a fészekrakás, a többi Anyukánál is ez volt! :)

Betsy,
változatlanul imádom a gyerkőceid! :) Köszönöm, Nyuszika nagyon jól van! Újra a régi; sokat eszik, sokat iszik, és irtó eleven. :D

Judy,
De jó, h. írtál!! Barbikának gratulálok fogacskáihoz!

Mircikém!
Hogy vagy(tok)? Mindjárt írok sms-t...

Holnap jönnek hozzánk Tesóm gyerkőcei, és itt is alszanak...kipróbáljuk, h. milyen szülőnek lenni! :D
Borsólevest főztem, meg csinálok sült pipicombokat, melleket, krumplival. Nagyon várom Őket!! :)
Vendég

ARIKON: Mennyi idősek a gyerkőcök? Egész nap Ti lesztek velük?
JAIMEE: Boldog 9. hónapfordulót Rékának! Kézenfoga, illetve kapaszkodva lépeget Bence, ha kézenfoga megy, akkor szinte fut, és közben nagyokat sikongat :) Köszi, hogy gondoltál Petire :lol:
Vendég

Gyabi,
köszi! A vakcinát meg ugye túl lehet élni? Attól függ milyen vakcinát kapott, ha olyat, amitől belázasodhat, akkor okvetlen adj neki kúpot, mi egyszer megjártuk, akkor megfogadtam, hogy soha többé nem hallgatok a doktornőre, csakis a tapasztalt anyukákra, ők pedig azt mondták, hogy adjak neki kúpot még mielőtt belázasodna, akkor nem lesz sirás, és legutóbb úgy is lett!

Betsy,
ugyan, dehogy foglalod az oldalt, szerintem mindenki imádja nézegetni a babás fotókat! Én kifejezetten imádom a képeiteket, és mindig ámulok, hogy hogy tud ennyit mosolyogni Bence! Látom már fel is tud állni, gratula! Nekem a tortás kép a kedvencem!

Sonny,
kösz! Irogathatnál többször is, látom már neked sincs túl sok a szülésig! Ilyenkor már akarja az ember pakolászni, stb. a cuccokat! Szépen fejlődtök! Tudjátok már, hogy mi lesz a baba neme?

Arikon,
örülök, hogy jók lettek a leleteid, akkor mostmár két nap múlva apára fel! Hogy te milyen jó szakácsnő vagy! Nagyon fincsi kajákat szoktál késziteni! Majd ird meg milyen volt szülőnek lenni?!

Jaimee,
boldog hófordulót Rékának!!!
sirkici

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?