Új privát üzeneted érkezett!

Stella!Kép

Én még reménykedem, hátha még megtörténhet a CSODA.Kép

Mea
mea

Itt van a mai táblázat:

Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt!

Köszönjük Kép

Mea
mea

Évi!Kóbor!Kép

Remélem Ti is kiakcióztátok magatokat eddigKép

Most fogom már erősen a kezeteket és reménykedjünk együtt a sikerbenKép

Mea
mea

Jányok!
Olyan sokat írtatok, hogy még csak most értem az olvasás végére.Megpróbálok reagálni, de remélem nem hagyok ki senkit.Kép

Babus Híradó!
Nagyon örülök, hogy már jobban vagytok, annak meg főleg, hogy már lehet, hogy ma délután itt lehetsz velünk.Kép
Már nagyon hiányoztatok Kristóffal.Kép
Nagyon aranyos a férjed, hogy tájékoztatott minket.KépÖrök hála neki.Kép

Kinga!
Sajnálom, hogy megjöt, de tudod új hónap, új remények.Kép

Jündi!
Örülök, hogy már haladsz előre a receptedben.Kép
Én most érzem, hogy ebben a hónapban sikerülnie kell, mert mi is a abban a hónapban már bevetettünk mindent, és akkor sikerült is.Kép

Jura!
GRATULÁLOK!!!
Annyira örülök neki.Mi is dec.5-én fogjuk bejelenteni a családnak a babucit vagy babucikat, majd ez hétfőn kiderül.Kép
Kép

Judit!
GRATULÁLOK!!!
Nagyon szép kis babád van.Jó lett volna egy kép róla, de reméljük már legközelebb fogsz azt is hozni.Kép
Abban igaza van a dokidnak, hogy ha nem fogsz tudni rendesen enni, akkor infuzió lesz szükséges.

Stella!
Látod milyen hamar eljött már ez a nap is, amikor mész a dokihoz.Kép
Nagyon drukkolok nektek.Kép

Annácska!
Örülök, hogy sikerült elűzni azt a fránya fertőzést.KépSajnálom, hogy beteg vagy.Miélőbbi jobbulást kívánok.Kép

Mea!
Köszi a kérdésedet.Jól vagyunk.Szerencsére nincs hányingerem, csak néha émelygek.Hétfőn megyünk UH-ra.Kép

Jányok!
Előre is bocsika, ha valakit kihagytam volna, mindjárt visszaolvasok és írok neki is.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!
Judyt Kép
Igyekszem meggyógyulni, köszönöm.
Tegnap sokat gondoltam Rád Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt!

Babus,
Olyan jó, hogy már ma délután velünk lehetsz, már nagyon hiányoztál. És ezentúl nagyon vigyázz magadra.

Stella,
Ez is egy csoda, hogy nem kell újabb hónapot várnotok, hanem már most indulhat a dolog.

Judyt,
Jó, hogy nincs hányingered, nagyon kíváncsi vagyok ám a hétfői uh-ra, olyan jó lenne, ha két ikresünk is lenne.

Jányok,
Tudtok valamit az "eltüntekről"?
Akok szedtétek a bromot, nem volt tőle székrekedésetek? Nem tudtok rá valami jó módszert?

Móni

Kép
móni23

Babus Kép
Olyan jó, hogy ma délután már itt leszel. Örülök, hogy Kristóffal minden rendben, nagyon stramm kissrác Kép A párod nagyon kedves, hogy közvetítette a Hiradót, így legalább mindig tudtuk mi van veletek.
Vigyázzatok nagyon egymásra. Kivételes család vagytok!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska!
Én is sokat gondoltam rád, mert hétfőn Te nem tudtál jelentkezni, Én meg tegnap nem tudtam jönni, és már 4 napja nem tudtam rólad semmit.

Móni!
Én is nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mi történik odabent, és minden rendben van-e.Annyira izgulok.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Judyt!Kép

Tényleg, amikor én meg vérvételre megyek.
Gondolok majd RádKép

Mea
mea

Mea!
OK.Majd akkor gondolunk egymásra.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Mea,
Hormonikat fognak nézni nálad hétfőn?

Kép
móni23

Babus
Nagyon szupi, hoyg ma hazamehetsz! Ugye megígéred nekünk, hogy ezentúl jobban vigyázol? Kép Most legalább jól kipihented magad, kell is az erőd, hiszen hamarosan érkezik Kristófka szekrénykéje, és tele kell pakolásznod csupa csodaszép Kristóf rucivalKép

Judyt Kép
Én madarat fogok december közepén, ha bejön a megérzésed! Kép
Arra gondoltam, nem lenne e aranyos a táblában, ha Jura (és hétfőn te is Kép) két babát kapna egymás mellé az ikrek miatt? Kép

Stella Kép
Ha ez a hőleesés tényleg a menzit jelzi, akkor valaki nagyon aranyos volt, hogy neked adta a menzijét Kép Talán Vali volt az!?!?!??!!?!? Kép Nagyon szorítok nektek du!

Jündi
Vendég

Jündi!
Nagyon jó ötletet adtál, majd holnap már az lesz a táblázatban.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Sziaztok!

Most megyünk egy kicsitt vásárolni és csak délután érek vissza igy akivel nem találkozom
Jó hétvégét!!!!!!

Már alig várom a hétföt is hogy ismét lássam a manókámmat!

Judyt!
Hétfön én reggel megyek uh.-ra

Zsófi+manó
zsófi76

Lányok Kép
Micsoda forgalom lesz hétfőn Kép

Jündi Kép
Akkor majd Pécsre zavarom az összes cinkét, hogy legyen mit elkapdosnod Kép

Judyt Kép
Képzeld megkaptam a rubeola eredményemet és már védett vagyok, így nem kell oltást kapnom Kép

Annácska

annácska

Annácska!
Jajj de jó hír.Nagyon örülök.Kép
Látod már alakulnak nálatok is dolgok a babaprojekthez.Kép

Zsófi!
Már Én is nagyon várom a hétfőt, de Én du. 5-re megyek.Akkor majd szorítunk egymásnak.Kép
Jó utazást, és nagyon jó hétvégét kívánok nektek.
Vigyázz magatokra, sétállj nagyokat, de vigyázz meg ne fázzatok.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Eddig csak olvasgattalak Titeket, de mivel a problémánk hasonló, úgy gondoltam csatlakozom hozzátok, ha lehet.
Nálam kb. 8 évvel ezelőtt felfedeztek a hypofízisben egy microadenomát, ami irreálisan magas prolaktinszintet okozott már akkor. Azóta folyamatosan szednem kell a Bromocriptint, ami kontrollálja a prolaktinomat, most per pillanat normális.
Férjemmel három éve vagyunk együtt, szinte a kezdettől fogva nem is védekeztünk, hiszen azt mondták elvileg nem lehetek terhes. Vele, mármint a férjemmel minden rendben eddig már többször is vizsgálták.
Most tartunk ott, hogy járunk egy meddőségi központba (SOTE Assz. Repr.) ahol egyelőre hormonokkal kezelgetnek. Ez volt a második hormonos hónapom, ma vagyok a 16. napon. Múlt héten 3 db Fostimon HP-t kaptam 3 egymást követő napon, vasárnap pedig egy Choragon-t. Ja, és a 4. naptól 2x1 Clostylbegitet szedtem. Tipikus peteéréses tüneteket produkáltam, a hasam még most is fájdogál és feszít is. Most pedig várjuk a csodát.
Röviden ennyi, eddig jutottunk el eddig.
Nálunk inszemináció, meg lombik még nem került szóba, a vizsgálatok is megálltak a vérvétel és az ultrahang szintjén.
Bocsi, ha egy kicsit hosszúra nyújtottam, de rövidebben tudtam összefoglalni, szerintem így is kimaradt néhány dolog.
Üdv. mindenkinek és kitartás!
Szilvi
nyuszko77

SziasztokKépKépKép

Már itthon is vagyunk!!!KépÚgy örülök nekiKép De a legjobban annak, hogy Kristóffal együtt jöttem hazaKép Örömömben még el is sírtam magamKép
Elmesélem hogy is történt életem legszörnyűbb napja, de mint utólag kiderült, a legszerencsésebb isKép
Békésen elindultunk anyukámmal és a kutyussal a város felé, hogy megnézzük a bankautomatánál, hogy mennyi pénz van a kártyámon. Szép lassan sétáltunk, csak éppen rettentően meséltem anyukámnak a hülye szomszéd előző esti akcióját. Mondtam, mondtam a magamét, közben megláttam egy óriási szabadon futkosó rotveilert, mondtam, hogy forduljunk meg és menjünk másfelé. Így is tettünk. Megfordultam, léptem és átestem egy hatalmas, min. térdig érő jó nagy vaskos díszoszlopfélén. Teljesen hasra feküdtem, nem fájt, de éreztem, ahogy a puha hasamon landolok. Iszonyú volt, a mai napig, ha becsukom a szemem, átérzem ezt a fél pillanatot. Villámgyorsan felpattantam, fél percig se kép, se hang, lefehéredve álltam(ezt utólag már anyum mesélte), elkezdtem sírni, hisztizni, rohantunk hazafelé, útközben csak fogtam a hasam és bőgve könyörögtem Kristófnak,hogy ne adja fel én nagyon imádom őt. Felcsengettem apucinak, jöjjön le azonnal, irány a helyi kórház(pedig gyűlölöm ezt a kórházat, de nem mertünk nekivágni Pestnek).
Teljesen kiborulva beértünk a kórházba, megvizsgált az ügyeletes doki, méhszáj teljesen zárt, se vérzés, se görcs, se magzatvízszivárgás, UH-on minden rendben, CTG-n(ez a fájásokat, keményedéseket nézi) szintén semmi.
Aztán ott kellett maradnom. Nagyon rossz volt, 6-an voltunk egy szobában, éjszaka 3-an 3 felé horkoltak, a dokik nagyon flegmák voltak, már bocsi, de szartak mindenre, megmondta a doki kerek perec, hogy ha nemmaradok ott 1 hétig, akkor nekik az nem éri meg, mert a TB nem fizet, olyan mintha ott se lettem volna. Hát gondoltam, köszi. Véletlenül se az a lényeg, hogy velem mi van, hanem csak az, hogy a kórház kapjon utánam pénzt.
A térdemmel egy nővéren kívül senki nem törődött (ő kötötte át 1-szer, amikor épp dolgozott), pedig hatalmas seb van rajta, pont a múltkori sebre estem rá, így egy igazi kis kráter van a bal térdemen. Bár ez érdekelt a legkevésbé, februárra csak begyógyul.
Ágyhúzás nincs a kórházban, ha szeretnél tisztát, magadnak kell áthúzni.
És még sok hasonló apróság. Na mindegy, a lényeg, hogy elszabadultam onnan.
Hétfőn volt még egy UH, ott is minden oké(mindkét UH alkalmával büszkén mutogatta a fütyijét is, mintha akkor abban a pillanatban ez lett volna a legfontosabbKép), minden nap volt CTG, az is tökéletes, reggel este szívhangot hallgattunk, ez volt a legjobb benne. Pláne az, hogy hajnali 5-kor (a hőmérőzés, vérnyomásmérés) mellett Kristóf szívecskéjének hangjára ébredhettem. Mondtam is apucinak, hogy ezt itthon is bevezethetnénk.
Mára hazakönyörögtem magam, előtte beszéltem a pesti dokimmal, holnap majd megyünk fel hozzá.

Most megpróbálok sokat pihizni, mert azért még félek egy picit, nehogy valami baj történjen, így utólag is akár. Nem csinálok semmit, egész nap lustizni fogok, meg tévézni, úgyhogy bocsi, ha nem jelentkezem ma majd olyan sűrűn.

Ezentúl megpróbálok még sokkal, de sokkal óvaosabb lenni, de félek, hogy talán pont ezért fogok megint elesni.
Nem tudom, hogy lehetek ennyire nagyon béna. Soha, de soha nem estem el, anyum szerint még gyerekkoromban sem voltam egy elesős típus. Na de most? Egy hét alatt 2 esés, és egyre nagyobb?! És mindig hétvégén! Csúcs vagyokKép De többször egyszerűen nem eshetek el és kész!!!

Kristófra pedig iszonyúan büszke vagyok, ő a világ legeslegédesebb, legkitartóbb, legstrapabíróbb babája. Nem is tudom, hogy tudnám meghálálni neki, hogy van nekem. Annyira őrületesen féltem, hogy elveszítem őt. Tutira nem éltem volna túl én se. Ő a legnagyobb csoda az életembenKép Iszonyúan szeretem Őt!!!KépHa lehet, még jobban, mint eddigKép

Henci
Nagyon gratulálok nekedKép Mondtam én, hogy a herpesz jót jelent!!!

StellaKép
Azért a remény hal meg utoljáraKép
Én most már tutira hiszek a csodákban, hisz velünk is megtörténtKép

Jura
Gratula az ikrekhezKép

Elolvastam mindent, de most részletesen nem írok mindenkinekKépMindenkinek köszönöm a sok drukkot, bátorító szót és mindent! Sokat segített!Kép

Babus+KristófKép

Kép
babus2005

Szia Szilvi Kép
Üdvözöllek a csapatban. Nem semmi előéleted van, de biztosan jó kezekben vagy. Nagyon remélem, hogy mielőbb megörveneztetsz egy zebrás teszttel minket Kép

Annácska

annácska

Babus Kép
De jó, hogy itt vagy. Már nagyon hiányoztál!
Sajnálom, hogy a kórházi körülmények ilyen szörnyűek voltak, de a lényeg, hogy most már minden rendben van és végre otthon lehettek.
Tényleg nagyon klassz baba Kristóf.
Most pihenj sokat majd gondolunk Rátok!

Annácska

annácska

Babus!
Nagyon örülök, hogy már haza jöhettetek.Kép
Vigyázz magatokra!!!
Pihenj sokat, és továbbra is beszélgess Kristóffal.Kép
Remélem azért naponta legalább egyszer majd benézel hozzánk.Kép
Ugye jövőhét kedden mentek a dokihoz?

Judyt
KépKép
judyt

BabusKép
Üdv újra "itthon".
Vigyázz nagyon magadra és Kristófra!!!
Úgy örülök, hog ynincs semmi baj!!!
Stella

Kép
stella9

Judyt
Kedd helyett holnap megyünk a dokihoz. A baleset miatt előbbrehoztuk a találkátKép

És eszembe jutott még egy dolog. Utálni fogtok érte, főleg te, Zsófi, de őszinte leszek.
Megkértem Kristófot, hogy engedje el mindenki kezét. Talán önzőség vagy babona, nem tudom. De amint megfogja valaki kezét(múlt héten Tündiét, most meg Zsófi Manójáét), azonnal esünk egyet. Bizonyára kicsi még ahhoz, hogy másokra is vigyázzon, ezért folyton belebukunk. Én megbeszéltem vele, hogy egyelőre csak anyuciba kapaszkodjon és vigyázzon továbbra is nagyon magára. Gondolatban persze veletek van, de fizikailg csak az én kezemet fogjaKép
Ugye nem utálnak az illetők?!

Babus

Kép
babus2005

Babus!
Akkor majd holnap drukkolok nektek.Kép
Biztosan minden rendben lesz, remélem a dokid majd megnyugtat.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Babus,
Olyan jó, hogy végre itt vagy, és hogy minden rendben Kristóffal. Nagyon stramm kis babód van. Küldök neki buksisimit.

Szilvi,
Üdv köztünk. Hát nem semmi amennyi gyógyit kapsz, de reméljük használni fognak.

Móni

Kép
móni23

Babus Kép
Jó pihenést! Örülök, hogy semmi baj - dehát hogy is lenne baj? Kép
Nam baj, ha Kristóf nem fogja a kezem, persze jó érzés volt, de nem lehet rátok haragudni! KépMajd a pozitív tesztem előtt azért egy éjszakára jól megszorítja, ha megkérem? Kép

Szilvi
Remélem, használnak a gyógyszerek, és 2-3 hét múlva boldogan írod nekünk, hogy pozitív a teszted! Üdv! Kép

Tündi
Vendég

Móni,
hát igen elég sok gyógyit kaptam most ebben a hónapban. Igazán nekem egészen addig nem tűnt soknak, amíg el nem kezdelek olvasni Titeket, és láttam, hogy Ti ennél lényegesen kevesebbet...
Hát, tul.képpen a lényeg az, hogy használjanak... Kép)

Annácska,
hát igen, ennyi év után volt időm hozzászokni a gondolathoz, hogy nekem nem lesz egyszerűen babám.
De az endkrinológusom (szintén a SOTE-n, dr. Gláz Edit) azt mondta, hogy nincs miért aggódnom, neki már több olyan betege volt/van, aki súlyosabb problémával szült gyereket... úgyhogy ez bíztat engem is, hogy másoknak is sikerült...
És remélem hamar szállíthatom a zebrás tesztet!

Szilvi
nyuszko77

SzilviKép
üdv itt, reméljük pont kerül a ti történetetek végére is!
Mielőbbi zebracsordát kívánok neked!
Stella

Kép
stella9

JudytKép
Légyszi javíts ki a táblában: -re!!!

MOst már csak a receptek kellenek és indul a konzerv-baba kommandó!!!!!!
Előre az ikrekért!!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Gratula !!!
Akkor már este kezdheted is a fogigátlós hónapodat Kép

Annácska

annácska

Stella,
Látod, csak azt várt, hogy mikor mész a dokihoz, így lehet, hogy még decemberben lesz babuci a pocidban. Majd írd meg, mi volt a dokinál.
Móni

Kép
móni23

Babus!
Nagyon orulok, hogy vegre itthon vagy, es minden rendben! Nagyon hianyoztal!

Stella!
Neked is nagyon orulok,hogy vegre megjott

Most lepihenek, mert nagyon rosszul erzem magam.

Vigyazzatok magatokra!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

De jó!! Végre nekem is lehet gratulálni valamiért!!!

Mára ennyi volt belőlem, megyek a dokihoz és holnap remélem jó hírekkel jövök!
De nem szeretnék újabb bonyodalmakkal találkozni!!!
Sziasztok!
Stella

Kép
stella9

Szilvi Kép
Akkor tényleg nem kell aggódnod. A lényeg, hogy hamarosan egy vagy két babuci költözik a pocidba Kép
Mi nagyon szorítunk!

Annácska

annácska

Judit,
Sajnálom, hogy még mindig ilyen rosszul vagy, de azt olvastam, hogy ez az időszak a 12-13 hétig tart.

Móni

Kép
móni23

Stella!
Nagyon örülök, hogy ilyen pontos időzítéssel tudtok nekikezdeni a projektnek.Kép
Már nagyon várom a holnapi beszámolódat.Kép
Szorítok nagyon!!!!

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!

Babus Kép
Izgultam értetek, örülök, hogy minden rendben!
Judit Kép jobbulást Neked! (bár kicsit irigykedem a tüneteidért)
TündiKép Fogom erősen a kezed Kép "fárasztó" ez az akció dús - hajrá időszak. tiszta álmos vagyok egész nap... Kép
Stella Kép
Örülök hogy megjött... Kép hogy ez milyen hülyén hangzik Kép Délután gondolok Rád, hogy a lehető legrövidebb időn belül eljuss a zebrás tesztig.
Judyt Kép Mindjárt itt a hétfő! Kép
Annácska Kép rubeola kipipálva... Örülök Kép
Móni Kép székrekedésre kértél tippeket még reggel, vagy rosszul értettem?

Juzsci

Kép
zsuzsci

Stella Kép

Nagyon orulok, hogy ilyen pontosan idozitett a szervezeted!!! Es annak is, hogy ennyir orulsz! Kép Kép Kép

Juzsci Kép

Hogy sikerult a vizsga?

Babus Kép

Tok jo, hogy ujra itt vagy! Nagyon hianyoztal mindenkinek! Azert pihenj sokat! Kép

Judit Kép

Sajnalom, hogy meg mindig nem javul a helyzet. Azert remelem nem tart el nalad a 12. hetig! Pihenj te is! Kép

Gyöngyi

bgy

Stella!Kép
Úgy örülök! Így időzíteni, ez tényleg csoda!

Babus!
Úgy örülök, hogy végre otthon vagy, a leírás alapján elég szörnyű lehetett a kórházban!Ígérd meg, hogy ha sétálni mész, ne menj egyedül és lehetőleg kapaszkodj a férjed karjába jó erősen!Így biztos nem lesz baj!Én csalgáncsoztam, ott először esni tanultunk meg,csak sajnos nekem még nincs mire vigyázni. Pihenj sokat és nem fontos sokat írnod nekünk, mi úgyis mindig gondolunk Rád!!!Kép

Annácska!
Örülök, hogy nem kell oltás Neked! Kép

Judit!
Jobbulást kívánok!

Szilvi!
Üdv közöttünk!Le a kalappal előtted, nagyon sok sikert kívánok a folytatáshoz!!!Kép

Kinga
Kinga79

Sziasztok!
A helyzet, hogy bejelentkeztem hétfőre a fogorvoshoz, de van egy olyan érzésem, hogy ebben a hónapban babásodás lesz. A jelek is arra utalnak Kép
Doki tömni akar két helyen és persze érzésteleníteni is. Szerintetek ezt szabad? Vagy legyek hős és bírjam ki?
pilis

Juzsci,
Igen, jól értetted, az az igazság, hogy gyógyszert nem akarok bevenni rá, más módszert meg nem ismerek. De egyet mégis, rostosat kell enni, de ez eddig nem segített.
Móni

Kép
móni23

Juzsci Kép
Hát én se mondom, hogy fitt vagyok Kép Kitartás, még kb. 1 hét hajrá akciózás, aztán lehet kipihenni KépErős kézszorítás oké!!! Ez a ciklus nyerő lesz! Kép

Babus
Mit csinált Dolfi, amikor meglátott ennyi nap után? Kép

Jündi
Vendég

Babus!
Bocs elgépeltem, szóval én cselgáncsoztam, vagyis judo.Kép
Kinga79

Sziasztok!
Pilis
Bocs, hogy közbeszólok. De én éppen tegnap voltam fogorvosnál és rákérdeztem az érzéstelenítőre. És azt mondta, hogy nyugodtan adható nem okoz semmi gondot.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Pilis,
Ez nagyon jó hír, és ezt csak így írodKép Teszteltél már, vagy miből érzed ennyire biztosan?
Azt szokták mondani, hogy ez csak helyi érzéstelenítés, ezért nem árta a babának, de a döntést rád bízom.

Móni

Kép
móni23

Móni
Ajánlhatom neked is a lenmagot a székrekedésedre? Az egy kicsit megbolygatja az emésztést. Egy próbát megér mindenképpen!

Pilis
Úgy eltűntél! Mesélj már, milyen tünetek vannak???????? Kép Gondoltam rád sokat, hogy mi lehet már! Kép
Ha biztos vagy a babában, akkro nem nagyon javaslom az érzéstelenítőt, de a fogorvosod sem fogja szerintem ha mondod neki (az enyém is megkérdezte, hogy babás vagyok-e különben nem küld röntgenre se).

Jündi
Vendég

Móni!

Reggel 2 dl meleg(!) folyadék!
Lenmag
Szilva (aszalt, lekvár)
Szilvalé (van egy méreg drága, de állítólag az használ is)
sok-sok folyadék

Nekem a reggeli 2dl meleg jön be a legjobban (most mézes tea a sláger).
pilis

Pilis!
Megnéztem a táblázatot és ma vagy a 30. napon és még csak szerda van. Szerintem hétvégén tesztelhetnél egyet. Ha pozitív, akkor majd mérlegelsz. Hétfőig még van idő!Drukkolok nagyon!!! Érzel valami szokatlant? Mik a tüneteid?Méred a hődet? Mindig ilyen hosszú 35 napos ciklusod van (a tábla szerint)?

Kinga
Kinga79

Pilis!
Ne csigázz minket.Hogy, hogy úgy érzed?
A forvossal kapcsolatban megoszlanak a vélemények.Vagy tesztelj és akkor már biztosan tudod mi a helyzet, vagy kérdezzd meg a fogorvosodat.

Judyt
KépKép
judyt

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?