Jó reggelt mindenkinek!
én most kelletem
Jaj mandarin gondolni fogok ám rád a héten és megy a drukk
Babicsek elgjobb ha adsz valami gyógyszert a picinek mert ha láza is van helet valami nátha, virus, stb és nem jönn helyre kezelés nélkül vidd el holnap orvoshoz. Most le volt gyengülve a pici szervezete és elkaphatta a náthát.
lyly akkor most kapaszkodjon az a zigóta és ágyazódjon csak be szépen!
Na nem kellett teszteljek
az éjjel férjecském felköltött, hog menjek aludni a hálóba, nagy kómásan mentm wc-re és piri mosolygott a csipás szemembe
éjjel jött, mint a tolvaj, nem is éreztem semmit aztán reggelre már 7 után fájt nagyon a hasam, nem akartam felkellni mert 8 kor szoktam hőt mérni igy forgolódtam és kinlódtam 8 óráig. Majd elmentem wc-re és visszafele bevettem egy algopirint, forgolódtam még mig megjött a hatása majd elaludtam. Többször megébredtem de nem kelltem fel jobb volt a melegben mert nem fájta a hasam. Ilyen aljasan már régóta nem jött piri. De nem is vagyok szomoru, tudtam ez lesz belőle igy beletörödtem. Bár eldöntüttem, hogy nem veszek uj doboz elevitet, már 2 dobozzal megettem most pihentetem a szervezetem és LH tesztet sem veszek, még van egy azt fogom találomra ellőni és lesz ami lesz. Én sem akarok decemberi babát, se januárit majd februárit
. Remélem maradhatok még a topikotokban ha nem is lesz babám 2009-ben
. Tudom, hogy a válaszotok IGEN!
Betty kicserélheted a táblázatban a ciklusom száma 29-30. A netten olvanstam januárban, hogy ha piri du 2 óra után jönn meg azt már a köv. napra kell tenni a cn1-et. Nekem januárban is éjjel jött és én akkortol számitottam azért volt 30 napos