Új privát üzeneted érkezett!

Dunakavics,
hát ez a szám ÁLLATI!!!! Nagyon jól felrázott, bár enélkül is oké a helyzet!!! :oops: :oops: :oops:

Az LH-tesztem már negatív ma, de a mikroszkóp alatt még páfrányos vagyok, de ez már a pé utáni állapot. Jaj, bárcsak minden rendben lenne!!!!

A sütik nekem is nagyon bejönnek, holnap sütök is tortát.
Ízisz, pusszantás neked is!

Jó éjt, lányok, altatni megyek!

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó reggelt Lányok!
Azt hittem, elég régóta olvasgatok és írok, (bár tény, volt egy kisebb távolmaradásom..) mégis rejtély számomra Babicsek.. Valaki felhomályosítana? :oops: :?: :?:
Pár napig biztos nem leszek.. Ma vonulunk a fiammal kórházba.. holnap műtét...Rejtett herével született, csak az egyik van a helyén, holnap - ha minden jól megy - helyére kerül a másik is. Nem olyan nagy műtét (relatív..), de altatásban fogják végezni, és nagyon félek. Pontosabban féltem.. Olyan pici még, és butuska... Hogyan fogom vele megértetni a dolgokat? Drukkoljatok, gondoljatok ránk holnap. Amint tudok, jövök, ha csak beköszönésre is.. Nem tudom, mikor jöhetünk haza, és azt sem, hogy utána milyen napokra számíthatok... Puszi Nektek..
mandarin7

Jó reggelt!

lyly: A mai estét se hagyjátok ki! :D Mert hallottam már olyat is, hogy az első negatív napon kell együtt lenni.

mandarin: küldök neked is privit. :D és tudni fogod.

Kép

Kép
babicsek

Mandarin,
gondolok rátok, minden rendben lesz!!!! A pici fiamnak két és fél éves korában volt orrmandula-műtétje, azt is altatásban végezték, minden rendben volt. Egy kicsit hánykolódott, nyűglődött ébredéskor, és vergődött, ne ijedj meg, ez természetes ilyenkor, de aztán megnyugodott, jót aludt, délután már vígan játszott.
Hogy vettétek ezt észre? Vagy ennyire nem volt a helyén? Olyan pici még a kis heréjük, én is apát szoktam kérni, nézze meg, mert ekkora kis bögyörővel nem tudok mit kezdeni. :mrgreen:

Babicsek,
hát ezt kihagytuk, mert beájultunk...Talán elég lesz az előző estéről maradt... :wink:

Kép

Kép

Kép
lyly

Nálunk egyre rosszabb a helyzet. Ugyan a hasmenés már mintha elmúlt volna, de most meg olyan taknyos Marci, hogy alig kap levegőt, meg nagyon csúnyán köhög. Reggel megmértem a lázát a fenekébe, 38.97 volt. Mondjuk abból ha levonok 5 tizedet, akkor is 38.5. Adtam is neki rögtön Nurofent. Most várjuk a hatását.

Kép

Nem is tudom holnap hogy fogok tudni menni dolgozni. Mert a múltkor is mikor beteg volt itthon voltam vele táppénzen. A férjem szülei dolgoznak, az anyukám is, Apukám meg beteges, volt egy nagy műtétje és nem akarnám, hogy elkapjon valami nyavaját ő is.
Szóval még gondolkozom, hogy mi tévő legyek. A férjem meg nemnagyon tud eljönni a munkahelyéről, ott sem nézik jó szemmel.

Kép
babicsek

Mandarin: ezek a gyerekek olyan kis erősek, nem lesz semmi gond. Marcinak is kivették az orrmanduláját és este már kenyeret majszolt.
Mondjuk a pöcire visszatérve, nálunk is az egyik el szokott vándorolni a heyéről, de aztán visszajön. :)

Kép
babicsek

sziasztok!
Jól le vagyok maradva, megint sokat írtatok. :lol:
De így jár, akin kifog egy kis korai terhességi rosszullét, fáradtság. :wink:
Tegnap voltunk férjem nagyijánál, szegény agyvérzést kapott és mindenképp akartuk, hogy Bencét lássa. Szerencsére jobban van.
Melisch, közel voltunk hozzád, Szatmárnémetiben. (vagy nincs közel? de egy országban! :wink: )
Lyly és mindenki, szorítok, hogy ebben a hónapban mindenkinek összejöjjön!

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Jó reggelt mindenkinek!
:lol: én most kelletem :lol:
Jaj mandarin gondolni fogok ám rád a héten és megy a drukk
Babicsek elgjobb ha adsz valami gyógyszert a picinek mert ha láza is van helet valami nátha, virus, stb és nem jönn helyre kezelés nélkül vidd el holnap orvoshoz. Most le volt gyengülve a pici szervezete és elkaphatta a náthát.

lyly akkor most kapaszkodjon az a zigóta és ágyazódjon csak be szépen!

Na nem kellett teszteljek :lol: az éjjel férjecském felköltött, hog menjek aludni a hálóba, nagy kómásan mentm wc-re és piri mosolygott a csipás szemembe :twisted: éjjel jött, mint a tolvaj, nem is éreztem semmit aztán reggelre már 7 után fájt nagyon a hasam, nem akartam felkellni mert 8 kor szoktam hőt mérni igy forgolódtam és kinlódtam 8 óráig. Majd elmentem wc-re és visszafele bevettem egy algopirint, forgolódtam még mig megjött a hatása majd elaludtam. Többször megébredtem de nem kelltem fel jobb volt a melegben mert nem fájta a hasam. Ilyen aljasan már régóta nem jött piri. De nem is vagyok szomoru, tudtam ez lesz belőle igy beletörödtem. Bár eldöntüttem, hogy nem veszek uj doboz elevitet, már 2 dobozzal megettem most pihentetem a szervezetem és LH tesztet sem veszek, még van egy azt fogom találomra ellőni és lesz ami lesz. Én sem akarok decemberi babát, se januárit majd februárit 8) . Remélem maradhatok még a topikotokban ha nem is lesz babám 2009-ben :roll: . Tudom, hogy a válaszotok IGEN!

Betty kicserélheted a táblázatban a ciklusom száma 29-30. A netten olvanstam januárban, hogy ha piri du 2 óra után jönn meg azt már a köv. napra kell tenni a cn1-et. Nekem januárban is éjjel jött és én akkortol számitottam azért volt 30 napos :lol:

Kép
Kép
melisch

Betty:

angie
2008. december, spontán
tesó: Bence
2009.11.02.

Köszike és szép a táblázat!

Angi

Kép
KépKép

angie28

angie28 te már irtad, hogy vannak itt gyökereid de nem irtad, hogy hol. Szatmárnémeti messze van töllünk 300 km, de a mi gyökereink is ott vannak Nagykárolyban, ugy a párom mint én onnan jöttünk egyetemre temesvárra és itt ragadtunk mert sokkal jobbak a körülmények, főleg ami a munkalehetőséget illeti.

Én is szeretnék terhességi tüneteket :cry: . Sajnálom a nagyit, jó, hogy még láthatta Bencét. Nekem mindkét dédmamám még sokáig élt. Az egyiket imádtam ő nevelt minket, csak a dédimamák éltek dédnagyapáim meghalltak a háboru miatt deportálták őket. A nagyszüleim pedig még hála az égnek mind élnek, szüleim fiatalon házasodtak anno igy olyan 72 év körül vannak.

Kép
Kép
melisch

Melisch,
a férjemnek vannak ott rokonai, ő ott született, de a jobb jövő reményében a szülei átköltöztek, ő 10 éves lehetett.
És milyen jól tették, mert így megismertem! :wink:
akkor nem is voltunk közel! :wink:

Kép
KépKép

angie28

Melisch,
most olvastam csak vissza, az az aljas piri! :cry:
Milyen sokáig alhattál, irigyellek :wink:

Kép
KépKép

angie28

Bence délelőtt kicsit nagyizik, nekem pedig takarítani kellene, de nincs kedvem. :cry:
Úgy lassan pakolgatok. Elteszek vmit, jövök olvasok, írok, megint elteszek vmit. :wink:

Kép
KépKép

angie28

angie28 én alhatok hisz nekünk nincs ki sirjon, hogy éhes, férjem feltalálja magát, Maya is hallagatt mig nem lát mozgást :lol: . De ha ilyenkor kelek szoktam csuszni az ebéddel, de már az is megszokott, mert ha korábban nekelk akkor is 12 körül kezdek el főzni. Ja csak, hogy ne feledd itt már +1 órával több van, azaz mindjárt dél :lol: és mehetek főzni. De csak levest csinálok egy csirke hátból, meg krumplipürét mert mradt hus a tegnapról. De én a levessel is elpepecselek 1 órát mert mindenk kis kockára szeretek vágni, ez a mániám, hogy jó is nézen ki a leves :lol:

Kép
Kép
melisch

De jó neked, süt rólad, hogy szeretsz főzni.
Szégyen, nem szégyen: én nem szeretek :cry:
szerintem anyum elcseszte, mert mindig kiszolgált, én mindig pihenhettem.
Megcsinálom néha, de nem szeretem.
Meg sokszor küld még mindig anya, anyós. :oops: :oops:

Kép
KépKép

angie28

"De jó neked, süt rólad, hogy szeretsz főzni.
Szégyen, nem szégyen: én nem szeretek" angie28 inkább ne lottóz mert nem lesz ötösöd :lol: én is csak inkább muszájból csinálom és olyankor 2 sebességem van (az öcsém meg anyukám szerint), lassu meg inkább lükverc :lol: . Nekem kell 2-3 óra mig kész a kaja. Én semmi házimunkát nem szeretek csinálni inkább dolgoznák az irodábab reggeltől estig :oops: :oops: :oops: . Majd talán a gyerek megváltoztat engem is.

Mi sokszor eszünk fast foodban, vagy olcsóbb vendéglőben, néha drágábbab vasárnap mivel látja férjem mennyire "szeretem csinálni" igy néha megsajnál. :lol:

Kép
Kép
melisch

Akkor tényleg nem lottózok.
Az biztos, hogy megváltoztat, én sem vagyok az a tisztaságmániás, de a gyerkőc óta jobban odafigyelek.
Irigylem azt, aki élvezettel takarít!

Férjuram engem is sokszor megsajnál, és elvisz pizzázni.
Ez a gyengém! 100 kg leszek, mert állandóan pizzát ennék.
most is megkívántam! :cry:

Kép
KépKép

angie28

Melisch,
most nézem 2-3 óra kel neked, hogy legyen kaja.
Akkor gondolj el engem, aki nem is tud igazán főzni.
Mire kigondolom, mit szeretnék, van-e minden hozzá, nézem a receptet, szörnyűűűű

Kép
KépKép

angie28

Sziasztok!
Angie: nekem sem kellett otthon főzni, mert apukám szakmája hentes-szakács, anuká meg imád és tud is főzni. Míg külön nem költöztünk nem főztem csak zacskós ételeket, meg túrós tészta, bolognai, stb. Ahogy külön költöztünk elővettem a szakácskönyvet, hívtam anyát vagy anyósomat és navigáltak, mit hogyan csináljak. Nem engedtem, hogy helyettem főzzenek, (félre ne érts, nem rosszból írtam, ők szerettek volna főzni nekünk, de én nem akartam). Persze előfordul, hogy egyiktől vagy másiktól hozunk kaját, sokat szoktunk ebédelni anyósoméknál is. Én szeretek mindenféle házimunkát kivéve az ablakpucolást! Hát azt szívesen átengedném másnak.
Most is főzök, meg sütni is fogok.......két sütiből csinálok egyet :mrgreen:
Ránézek a kajára.

királylány

na megyek főzni, bár elöbb mosogatni kéne, hogy legyen helyem és erre férjem besurrant dussólni, igy nem akarom megengedi a melegvizet :evil: addig megpucolom a zöldséget :wink:

Kép
Kép
melisch

Királylány,
rád emlékeztem, hogy írtad már, hogy tisztaságmániás vagy! :lol:
Nem értelek félre, tudom én hogy csak úgy megy, ha csinálja az ember és nem adja fel.
akkor elérhetem azt is, hogy kirázzam a kisújjamból az ebédet, a deszzertet és közben ne haljak bele az összevisszaságba. :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

angie28

A husi lassan kész, levest megfőztem tegnap. A süti krémje kész, előkészítem a krumplit, meg összerakom a süti tésztáját, be a sütőbe és kész az ebéd. A fiúk elmentek szerlni a szalonba így egyedül vagyok. Haladok is a munkámmal :wink:

királylány

Melisch,
szép a vonalzód.
én is mosogattam!
Most porszívózok egyet (az még el is megy ) :wink:

Kép
KépKép

angie28

Angie: szeretek dolgozni is nagyon, de a házimunka is élvezet számomra. Itthon voltam Bencével pár napig és nagyon élveztem, hogy mindig rend és tisztaság van :lol: Na meg fantasztikusan be tudtam osztani az időmet. Ha dolgozom nagyon nehéz, mert miután hazaérek rögtön este van és semmire nincs időm :?

királylány

királylány,
ez irigylem én, amikor vki ilyen élvezettel beszél a házimunkáról.
azt hiszem erre születni kell! :lol:
Igen, te még dolgozó nő is vagy, én meg csak gyeden lévő anyuka.
Biztos fárasztó nagyon, majd megtudom! :wink:
Most még gondolni sem akarok azokra az időkre.
Kicsit elszédültem a porszívózásban.
Most mentségemre legyen az a kis magzat, aki állandó szédülést, hányingert okoz.
Még nem hánytam, csak az inger van erősen :wink:

Kép
KépKép

angie28

Én húslevest főzök, meg tegnapról maradt husi. Ahhoz fogok még rizst vagy krumplt csinálni. egyébként karajt töltöttem meg kolbásszal. Most csináltam először és szerencsére jól sikerült.

A kisfiam nincs jól. Jött utánam a konyhába sírva, hoy fj a feje, meg nagyon fázik. Adtam neki Cataflam cseppeket, megmértem a lázát, de ég mindig 38. Most adtam neki egy lázcsillapító kúpot is. A Nurofen csak fél fokot vitte le a lázát. Melléfeküdtem, egy 5 perc alatt elaludt. Most is szunyókál. hátha jobb lesz ha felébred. Annyira rázta a hideg, hogy még a homloka is libabőrös volt. Meg a kis haja is égnek állt.

királylány: ezzel én is így vagyok, hogy hétköznap semmire sincs időm délután.

Kép
babicsek

Szia Babicsek!
Köszi a privit, egyébként énsem tudtam volna kapásból, hogy ki vagy! :wink:
Sajnálom fiad, nekem most gyógyult meg velem együtt, tudom milyen rossz érzés. annyira sajnálom őket ilyenkor.
Nekünk a Nurofen vitte le, hátha bejön a kúp!

Kép
KépKép

angie28

Angie28: Épp azon gondolkoztam, hogy milyen jó hogy betegen is sikerült hogy babátok lesz. Én mindig parázok, hogy nehogy elkapjak valamit, mert akkor amiatt nem sikerül. De te vagy az élő példa, hogy így is tud sikerülni. :)

Kép
babicsek

Jaj, Babicsek, szegény kicsid!

Ez az orrmosás jó, ha lemegy a láza, próbáld ki, nekünk MINDEN taknyit kohozott. Amíg rázza a hideg, addig sajnos, megy fel a láza, amint elkezd izzadni, akkor már lefelé üget. Itasd, mert az is húzza a lázát!!!

Lányok,
ügyesek vagytok a főzéssel, takarítással.
Nálunk husileves, töltött pipicomb rizi-bizivel, és gyümitorta lesz, Bence kedvence, de ez az ő napja!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

én pont a beágyazódás napján lettem lázas, nagyon beteg és még mindig rettegek, nehogy baj legyen abból, hogy gyógyszert szedtem.
az orvos mérlegelt, így döntött, hiszek neki és bízok!
de már alig várom, hogy azt mondják, minden oké, jó helyen van, egészséges.

Kép
KépKép

angie28

jéé lyly, ma van a szülinapja?
isten éltesse a kis drágát!

Kép
KépKép

angie28

lyly isten éltesse sokáig kicsifiadat!!!!!!4

Kép
Kép
melisch

Szép napot!

lyly! Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok Bencédnek!!! :)
Isten éltesse sokáig :wink:
Vendég

BENCÉNEK:

A nap ma olyan fényesen ragyog,
ma mindenki azt suttogja: boldog születésnapot!
És azok, akik nagyon szeretnek,
még sok ilyen szép napot kívánnak neked!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kép

Nemsokára kész az ebéd!!!!!!!!!

királylány

mucus!

Küldtem privit!!
Vendég

Angie: remélem nem tart sokáig ez a hányingeres időszak...
A legjobban az idegesít, hogy hétközben nincs időm rendet rakni sokszor, főleg ha apa itthon van, mert ő aztán még köszönő viszonyban sincs a renddel. Reggel 8-kor indulunk és du 5-6 körül jövünk. Most már jobb lesz, mert tovább van világos.

Babicsek: szegény Manócska! Igaza van Lylynek, ha már izzadni fog akkor megy lefele a láza. Mielőbbi jobbulást kívánok, remélhetőleg délután jobban lesz! A sok folyadék a lényeg. Bence sem eszik ha lázas, csak iszik. Küldök neki sok-sok gyógypuszit: cupp-cupp.

királylány

Lányok,
de édesek vagytok! Köszönjük szépen!!!! :D Bence az ölemben ül és vigyorog, mint a kis tejbetök.

Kép

Kép

Kép
lyly

Na, készen vagyok, bár az egyik adag sütire nem jutott tejszínhab, majd öcsém hoz ha jönnek és összedobom azt is. Már ki is takarítottam a konyhát, ha jönnek a fiúk akkor ehetünk.
Lyly: megkapta már az ajándékot? Nem akarsz feltenni képet Bencéről?

királylány

én is kész vagyok mondtam, hogy 2 óra de mosogattam is sokat igy több lett, most fogunk enni :lol:

Kép
Kép
melisch

Most csak a babás képre van időm, most is rohanok....
Hát ő lenne a kicsi babácskánk:

Kép Kép

A 2. kép nem annyira jó, de az elsőn egész jól lehet látni.
Megkuksiztuk 4D-vel is ezek azok a képek, csak nem színes.

Puszi, majd méd igyekszem jönni!

Kép
Kép
sz.niki

Jaj Niki de jók a képek!
Szeretném már én is látni.

Királylány, alig várom már, hogy ne legyen ilyen hamar sötétedős idő. Nekem apa akkor pakol el, ha szólok, de elpakol. Az is igaz, hogy nálunk még sokmindennek nincs helye, mert építkezünk és a tetőtérbe szánt bútorok, dolgok is lent vannak még és így olyan zsúfolt minden. Csak rakjuk egyik helyről a másikra.

Kép
KépKép

angie28

Melisch: jó étvágyat! Én még várok a fiúkra, de majd lefordulok a székről olyan éhes vagyok!

Sz. Niki: jók a képek! Aranyos a pindurka :wink:

királylány

Angie: ha sokat morgok ő is elpakol, de én nem bírom nézni és megcsinálom, bár beígértem neki többször is, hogy kiszórom a cuccait a marmadikról :mrgreen:

királylány

Sziasztok!

Kicsi, megnéztelek volna azért, mint futórózsa... :lol: :wink:

Ízisz, köszi az adatokat, írtalak.

Lyly, szorítok neked nagyon, remélem jó volt az időzítés! :wink:
És nagyon bolsog szülinapot a kisfiadnak!

Mandarin, biztos nem lesz semmi gond a műtét alatt, de mindenképp gondolni fogok rátok, és drukkolok++++++++ :)

Babicsek, jobbulást Marcinak!

Angie, beírtalak, de a korod még hiányzik :wink:

Melisch: Kijavítottam a ciklusod. Sajnálom pirit, le kéne már lőni nem???!!! :lol: :lol:

Nagggyon szép az idő itt, 13 fok van, süt a nap, még az ember kedve is sokkal jobb :) :)
Én is szeretem, ha rend van itthon, de ha a férjem itthon van, akkor ez gyakorlatilag kivitelezhetetlen :lol: :lol: :lol:
Én imádok főzni, újdonságokat kutyulni... :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Niki, édes nagyon a képed a babádról :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

:lol: :lol: :lol: :lol:
Azt megnézném! szerintem igen csak meglepődne!

Kép
KépKép

angie28

Szia Betty!
28 vagyok

Kép
KépKép

angie28

Angie: szerintem is csak utána nekem kellene összeszednem :mrgreen:

Mandarin: sanálom, hogy műteni kell, de minden rendben lesz. Szorítok nagyon!

királylány

Megyek mert Bence felkelt!
Pussz mindenkinek!

Kép
KépKép

angie28

Ok, Angie, köszi!
Pussz!

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?