Új privát üzeneted érkezett!

Hali!

Szezso, ari vagy, hogy hiányoltál! :)

Klarissza, gratu a nagy tüsssszzencsekhez! És megvolt a nagy akciózás erre való tekintettel?

Szilvi, gratu a 23. hetes ikrecskéidhez, naná, hogy imádnak anya pocójában lubickolni! És jól vannak, bizti!

Hát most csak ennyire tudtam bekapcsolódni, a 2 gyerek állandó programot jelent minden áldott nap! Remélem, hamarosan mindenki megtapasztalhatja ezeket! :wink: :lol:

Pusz
athiz

Jó reggelt!

Sonjus, bármikor, ha fent vagyok MSN-en rázzál meg, és dumálhatunk vitaminügyben.
Amúgy a napi vitamincsomagot (alapcsomag) ajánlom, mert abban mindenből annyi, és olyan arányban van, ahogy ideális (hasznosulás, felszívódás, egymással együttes hatás...szempontjából)
A Lenkeinek nálatok is van boltja, a másiknak csak legközelebb Pesten.

Klarissza! Nekem peteéréskor annyira szokott fájni - még stimulálatlanul is - hogy néha csak vánszorogva tudok lépkedni, mert zöttyenéskor "kiesik" a fészkem! :lol: De legalább megspórolom egy jó csomó LH-teszt árát, amit majd mind HCG-re költök! :wink:

Helló régnemlátott Monyó!

Bettike! Bírod a melót?

Baba! Már biztos, hogy nem tudok menni. :cry:

Fanny! Olvastam, írtam!

Szilva! Láttam a pocidat a másikon...hmmmm!

Még 6-an nem utaltak, és nem is jelezték ebbéli szándékukat, mármint teszt-ügyben. Irgum-burgum! Addig nem postázom - nem akarok naponta postára járni ezért! :twisted:

Na tessék gyorsan elmesélni, ki mit tesz a hétvégén!

Kép
zölddisznó

Szilva! Egy pár marha hülye kérdés, engem nagyon érdekelne... :oops: Hogy el lehet különíteni, hogy melyiknek, melyik testrésze mozdul? És van olyan hogy mind a kettő szunyizik? Nem tudom elképzelni, hogy milyen lehet... de tök jó lehet érezni két babót! :mrgreen:
szilbee

Jó reggelt!

Klarissza! Ezek nagyon szép eredmények! :lol: Apával húzzatok bele!!

Athiz: jó, hogy benéztél! :-D

Coca: ezt hogy érted: "Addig nem postázom" ??? Aki átutalta, annak már postára adtad? Vagy csak akkor adod fel az összeset, ha mindenki utalt?

Nekem ma nagyon fura álmom volt a tesómmal.. Fel is hívtam reggel, erre kiderült, hogy tök beteg :shock: még telefonálni sem volt ereje, 2 mondat után le kellett raknunk :shock:

Mi csinálok ma? Mindjárt indulok, találkozni a barátnőmmel...Beülön vhova ebédelni. Délután Apóst köszöntünk. Ennyi :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca drága kérdésem ua. mint szezsonak :roll: Remélem az enyém átment szépen kitöltöttem az átutalást elméletileg péntekre ott kellett, hogy legyen. Légyszi-légyszi nyugtass meg, hogy enyim lové odaért!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Na mégegyszer:

Az utalásokat nem tudom megnézni, nincs netbankolós izém aktiválva. Aki írta, hogy elment az utalás, annak természetesen elhiszem, és mivel eddig mindig minden utalás ideért, nem is aggódom.
DE! 6-an nem reagáltak azóta egyáltalán, mióta felraktam a végleges rendelést. (Egy fő jelezte, hogy hétfőn tud csak utalni)
Eddig 16320 Ft-om érkezett meg a 40.000-ből.
Ha én minden nap, amikor beérkezik egy utalás postára szaladgálok, akkor nem szól másról a napom, mint napközben sétáltatom a borítékot/kokat, hazafelé útbaejtek egy postát, este megnézem, kí írta azt, hogy utalt, másnap ...
Gondolom, ezt senki nem várja el tőlem.
És mivel csak Szezsó jelezte, hogy sürgős neki az LH, ezért eddig csak az övét adtam fel, a többivel megvárom, míg beérkezik a 40.000 Ft-om.

Kép
zölddisznó

...ja és malacból béka lett a tickeremben, azaz már nem -6 kg! :wink:

...és még mielőtt félreérti bárki is, amit az előbb írtam, semmi rosszindulat nincs ám benne, de még célzás sem, hogy "mikor utaltok máááán?" csak azért így csinálom, mert senki más nem írta, hogy sürgős, és én meg mindenkinek azt sugalltam, hogy nagyon ráér az utalás. Van mit ennem, de ha már nem lesz, az direkt jó, mert tovább ugrik a béka! :wink:

Kép
zölddisznó

Szép napot!

Klarissza: juhéjj! :D

Coca: most esett le, hogy mivel nem jössz a talira, nekem is utalnom kell... :roll: Megírnád mennyit? Nem mentettem le, gondoltam majd mondod, mennyi... bocs.

Szezso: nem semmi az álmod és tesód betegsége párhuzam!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Coca: gratu a -7 kghoz!!!!! :wink:

snufi

Sziasztok!

Én már voltam bevásárolni! Apjuk elvitt! Jégkrémét indultunk! :lol: :oops: (Amúgy annyira édi bédi! :lol: ) Egyik este felébredtem és félálomban megkérdeztem van-e itthon csoki! Mire ő felpattant: "Szívesen lemegyek a boltba!"
De mondtam neki, hogy dehogy kell és aztán aludtam tovább! :lol:
Örültem ám, hogy ilyen rendi, de nem akarok ugráltatós kismami lenni! :lol:

Zöldi! És a béka után mi jön? :lol:
Köszi kérdésed a héten nem nagyon ment a meló, de csak lelkileg!
K....va idegesít mindenki! :oops:

Klarissza! Hú nagyon szépeket növesztettél! Akkor a hétvégi programod meg is van! :wink:

Snufi! Nem hányinger, szerencsére, az még csak egyszer volt, hanem annyira fáradt, nyomott vagyok, hogy hihetetlen! És a szagérzékenység esik még rosszul, mert annyi ember járkál a melóhelyen, hogy nem túl kellemes!
De ez nem panaszkodás, mert tényleg ezt vártam! :roll: :lol:

Szezso! Jó csavargyárt mára! Én is furát álmodtam! :roll:

Boni! Gondolok rád! :(

Katica! Ja akkor semmi! :lol: :lol: Jó utat! Kellemes hétvégét! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!
Zöldi a számlatörténetemben már "kifelyezetten" fel vagy tüntetve, :P így asszem tényleg rendben átment. Nekem sem sos.,meglepődtem hogy a kaáliban kaptam tesztet sz inszem után.Jó fejek a másik intézetben ez nem vót szokás.

Ügyes vagy a kis leveliddel! Milyen módszert követsz?

Klarissza
nekem az első clostys stimu még 3 normál tüszőt növesztett a későbbiekben viszont nekem is lett csomó miniatűröm mellé :roll: 7-8 tüsző. (most a merional szuri viszont bevállt)
katica_75

Snufi! Sajna nem tudok most menni, és nem gáz, hogy nem utaltál még. 2220 Ft-t kérek. Az sem gond, ha a következő bp-i hőmérős talin adod oda, ha macerás az utalás. Simán le tudom enni/inni! :wink:

Bettike! Remélem béka után a gólya jön! :lol:

Katica75! Javaslom, legyél Te a Katica, a "régi" Katicánk meg a Kati, ő ugyis azt szereti!
Módszer? Járok akupunktúrára, ami jelentősen csökkenti az éhségérzetemet, részben mert az éhségközpontra hat, részben meg mert 34.200.- Ft egy 11 alkalmas kúra. :lol: :wink:
Persze az anyagcserét is befolyásolja, és segít a méregtelenítésben is. Este 6-7 után csak ritkán kajálok, és tartom a kb. 1000 Kcal-os "diétát". Szerencsére nagy zöldség és gyümi zabáló vagyok. Egyáltalán nem okoz nehézséget a betartása! Ajánlom mindenkinek!!!

Kép
zölddisznó

Zöldi! Beetetsz a gólyának? :lol: HELYES!!!
szilbee

Szilbee! :lol:

Kép
zölddisznó

Surmi! A te címedet nem is tudom! ???

Kép
zölddisznó

Ancsa! Neked is csak a település van megadva a táblázatban.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi!
Megírom privibe!Azt hittem hogy megmaradt neked amikor adtam az adatokat! :oops:
Az az oscillo.... valami az megfázásra van amit szoktatok szedni?Azt kismamik is szedhetik ,ugye?Úgy emlékszem!

Kép
Kép
ancsa81

Zöldi
igen a kaálisban Ő maga ajánlotta fel hogy maradhatok Katica. :lol: Köszönöm utólag is :oops: De, nem akarok itt égtelenkedni nektek mert már kezdek függővé válni a 3 látogatott topicommal :oops: :twisted:
Akupunkesz nekem is bevált! Pár éve lefogytam vele, gyorsan bepasiztam szép vékonyan (természetesen apáról van szó :lol: ) aztán pár kilo visszaszaladt amit most újra próbálok legyúrni.
DE mellékhatásként elmulasztotta a premensis tüneteimet és a ciklus is beállt 28.naposra tőle.
katica_75

Oké Ancsa! Oscillot szedhetik kismamik, direkt rákérdeztem!

Kép
zölddisznó

KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!

Pussssz

Kép
Kép
ancsa81

Lili! Jelentkezz! 7.660.- Ft-om csücsül nálad! Küldtem SMS-t is! :twisted:

Kép
zölddisznó

Sonjus! Te nem is szerepelsz a táblában! Hová küldjem?

Kép
zölddisznó

"Becsomagoltam" az összes tesztet. Gáz van, mert maradt az egyikből X db. Nem akarom felbontani a csomagokat, mert cellux-szal is leragasztottam, úgyhogy ha kiderül, kinél hibáztam, kérem szóljon azonnal, és máris küldöm a maradékot!
Bocsi.
A "sürgősek" már postán vannak!!!

Kép
zölddisznó

Sonjus, Lili, Surmi!!!!!!!!!
Nem tudok címet! Anno "nem publikus" jelzéssel nem került be a táblázatba!!!

Kép
zölddisznó

Mindenkivel beszéltem/MSN/SMS-tem...már csak Surmi címét nem tudom...ééééééés indulok a postára!

Kép
zölddisznó

Ja, és Sonjus!

Kép
zölddisznó

...azé' Hamlet most irigykedhet a monológomra! :lol:

Kép
zölddisznó

Hali!

Igen rendi tőled Zöldizsi, hogy ennyit fáradozol a tesztekkel, lóvettákkal, stb. És nekem is tetszik a brekuszkád, gratu a 7 kilcsihez, ügyi vagy! Én már látom is a gólyát, hogy vadászik a csalidra! :wink:

Katica, és mi lenne, ha Pötyinek hívnánk a 7 pöttyös verzió után? :lol:

Szezso, köszke! :)

Bettike, gratula a 7. héthez, és már csak 5 nap, hogy újra láthasd ŐT! :D

CSajok, azért álmodtatok furikat, mert (ha jól láttam) telihold volt. Ilyenkor én is brutális marhaságokat szoktam álmodni. Nem, mintha máskor nem így lenne.
Most pl. azt álmodtam, hogy apuci jött haza vhonnan nagy batyuval, busszal vagy vonattal, azt nem tudom, és előtte egy bugyitlan, kopaszpuncis csaj szállt le a járműről. Én meg elrohantam sírva. :shock: Klassz álom, mi? :twisted:

Mindenkit cuppantok
athiz

Athiz! Szóval kopsz puncikkal álmodsz! Hmmmm! Férjed tud róla? :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Coca: köszi a kimerítő választ! Szerintem mindenkinek hasznos volt!!!

Athiz: ez még mindig jobb, mintha a csaj nyakába ugrottál volna az álmodban! :lol: :lol: :lol: :lol:

Az akupunktúra premensis tünetekre is jó??? Lehet, hogy a reflexológus után kipróbálom! :-D

Snufi! Drukk a hétfői Uh-hoz!!!

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Coca, férjuram csak annyit mondott, hogy én mindig bugyiságokat álmodok. Már megszokta a vérlázítóan idiotikus álmaimat. :lol:
Ráadásul az a baj, hogy túl nagy hatással vannak rám, mert több napig képes vagyok rágódni egy-egy butuska álmomon. :P

Szezso, szerencsére (vagy ki tudja :lol: ), nem nagyon vannak leszbi hajlamaim, még álmomban sem. :D
athiz

Athiz
milyen filmet néztetek este? :lol: :lol: te kis huncut!

Szezso
én is meglepődtem rajta mert akkortájt még nem foglalkoztam azzal hogy 32 vagy 28.De hatott.
Hamlet :lol: :lol: :lol:
katica_75

Pötyi, fogggalmam sincs, milyen filmet láttam este, gyanítom, semmifélét, inkább a szemhéjamat néztem, belülről. :lol:

Csajszik, akik még nem babásak, senkinek nem kell Royaljelly ginseng és méhpempő összetételű ampulla? Megmaradt 6 db, és ingyen szívesen odaadom, aki úgy gondolja, hogy hasznára válhat, csak nem tudom postázni, mert az húzós áron van. Szóval Budaörsre kéne jönni érte. Kell esetleg valakinek? :roll:
athiz

Athiz! Ha berakod az ampullákat egy borítékba, 80 Ft-ért elviszi a Posta.

Kép
zölddisznó

Coca, milyen borítékba? Béleltbe? Akkor már csomagnak veszik, nem? Vagy ha meg simába teszem, akkor meg összetörik.
Egyszer régen a volt barátnőmnek akartam küldeni egy miniszappant borítékban, de nem kapta meg, kivették a borítékból a piszkok. :evil:
athiz

Akkor nem szóltam.

Kép
zölddisznó

Na, ezt most azért kérdeztem, mert tényleg nem tudom. Te adtál már fel borítékban ilyesmit? És megérkezett épségben a címzettnek? Mert volt egy lány, akinek kellett volna, de nem küldtem el szegénykének, mert drága a csomagos dolog. Azért kérdezem.
athiz

Szerintem nyugodtan add fel sima borítékban, mert elég vastag falú az az üvegcse, amiben az van. (A szívószálasra gondolok, ami 10-es dobozban van). Max tekerd be őket papírzsepibe/szalvétába.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Tegnap eltemettük párom nagybátyját, este pedig elvesztettük az édesapját is!

Tragikomédia, hogy egy halotti toron tudjuk meg a rossz hirt.

Nagyon rosszul viseljük
Mondhatni egy héten belül párom elvesztette mindkét apját!
Hogy lehet ezt túlélni?
majd jövök
Vendég

(((((((((((((((((((((((((((((((TESÓ))))))))))))))))))))))))))))) Küldtem privit! :cry:

snufi

Boni! Vigyázzatok magatokra!

Kép
zölddisznó

Boni, rettenetes, nem tudom, hogyan élhető túl, de biztosan segít majd neki az, hogy te vele vagy, és hogy ott a kisbabátok!
Részvétem, és gyakra simogasd meg a babát, mert ő is érzi a szomorúságot.
athiz

Drága Boni!
Annyira sajnálom!Nagyon sok erőt kívánok a párodnak,hogy feltudja dolgozni ezt a tragédiát!Te pedig vigyázz nagyon magatokra!!!!!!!!!!!!!
Fogadjátok őszinte részvétem!

Kép
Kép
ancsa81

Szép vasárnapot!

Sonjus és Surmi! A ti cuccotok még mindig itt pihen a fiókban. Milyen címre küldjem?

Kép
zölddisznó

...hát senki nincs még ébren? Elmentem túrázni! Cső

Kép
zölddisznó

Jó reggelt! :wink:

snufi

Boni, őszinte részvétünk és ölelünk benneteket!

babaimádó
Kép
babaimado

köszönjük szépen!
Vendég

Sziasztok!

boni: Őszinte részvétem! Sok erőt kívánok nektek és nagyon vigyázzatok magatokra! (((((((((((((((((((BONI+BONIBÉBI)))))))))))))))))

klarissza: szép nagy tüszőcskéid voltak :D

zöldi: Gratulálok a - 7 kg-hoz! :D
Hétvégén takarítgattam, mindig csinálnék valamit, de most már visszább kellene fogni magamat :D Most viszont a vesémmel küzdök, megint bekrepált, valószínűleg vesekő (a terhesség alatt már másodjára :evil: )

szilbee: :D Eleinte nem tudtam különbséget tenni, hogy kinek melyik testrésze mozdul, de mióta tudom, hogy ki hogyan helyezkedik el, így már egy kicsit jobban be tudom határolni. :D Pl. a lány fejfekvésben van, bal oldalon. Neki mindig csak a kicsi kezét érzem lent, a lábát nem, mert azzal végig befelé rugdos, vagy ha éppen azt nem, akkor a testvére fejét, ill. gerincét (ezt 4d uh-on látszott is). A fiú a köldököm felett haránt fekvésben van, neki a mozdulását mind a két oldalon érzem, de főleg a jobb oldalamon, mikor rúgdos. :D Ja, és nagyon látványosan ficánkolnak :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Megjöttem. ...hát, nrm krll sokat olvasgatnom! Ez jó, ezek szerint mindenki relax!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?