Új privát üzeneted érkezett!

Helló!

Szezso, a dokifüggő, ez jóóóó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sonjus: :evil: :evil: :evil: :evil:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi!
Mikor mész UH-ra? Megint a 10. napon?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: igen. Hétfőn. Nálad mi a terv?

snufi

Snufi!
Ha ebben a ciklusban valamilyen csoda folytán nem lennék spontán babás, akkor a köv. ciklusban fog sikerülni az 5. inszem. :lol:
Egyébként meg, ha az inszem nem jön be (mind a hatot meg kell csinálnunk), irány Tapolca.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: be kell jönnie!!!!!!! Hamarosan mi is babásak leszünk, meglátod! :wink:

snufi

Szó szerint! :wink:

Kép
bettike
Eger

Snufi, SZezso, már ideje lenne bebabásodnunk, mert nagyon lemaradtunk. Ja, Cocikám, te is!!!!!Puszi

babaimádó
Kép
babaimado

Nem babás lányok, ne legyetek türelmetlenek!!!! :D
kata05

Na lányok, megvan a leletem!
Magas kockázatú HPV 52-es rajtszámmal :)
Azt mondta a doki, hogy 3 hónap múlva újabb szűrés, és szerinte az immunrendszerem le fogja gyűrni ezt, mert a rosszabbak közül ez a jobbik fajtából van. :shock: De nem mondta, hogy bármilyen immunerősítőt szedjek!!!
Coca doki! Tudsz nekem valami elérhetőt javasolni?
A Forgácsos konzit most akkor ne mondjam le?
Én nem érzem, hogy gond lesz, csak kicsit azért levert a víz :)
sonjus

Sonjus, Echinacea csepp(Theiss-féle) nagyon jó immunerősítő, 8 hétig lehet szedni.
Milyen tüneteid voltak?
kata05

Sonjus, Echinacea csepp(Theiss-féle) nagyon jó immunerősítő, 8 hétig lehet szedni.
Milyen tüneteid voltak?
kata05

Kata!
Semmilyen tünetem nem volt.
Elmentem az éves rendes rákszűrésre, meg vérzett a méhszájsebem (ismét) amit most meg a HPV miatt nem fagyasztanak le, max 3 hónap múlva, merthogy 3 hónap múlva már nem lesz bennem ez az új 3 betűs!!! Remélem hallja ;)
A rákszűrés eredményem P2 volt, úgyhogy nincs nagy gáz! Ugye! :)
sonjus

Sonjus, drukkolok, hogy megoldódjon gyorsan.

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimi, köszi, én is drukkolok ;)
páromnak mondtam, szegény először csak kikerekedett szemmel nézett, de megnyugtattam, hogy minden okés lesz :)
sonjus

Hello!

Coca lové repült :lol:

Sonjus aki ilyen pozitívan áll hozzá annak minden úgy lesz ahogy akarja! Punk-tum!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sonjus: búzafű nagyon jó immunerősítő, én készen vettem a lét bioboltban.

snufi

Sonjus! Le a kalappal a pozitivizmusod előtt!

Ki mi jót csinált ma???

Snufi! Mindjárt hétfő! :wink: Milyen stimu van most?

Katica! Csak nem alszol egész nap???? :lol:

Kép
bettike
Eger

Babim: IGEN!!!!!!!!!!!!!!!

Kata: mi lesz júniusban????????????

snufi

Bettike: 2x1 Closty. (u.az)

Én ma voltam masszázson (hát + talp), mert megérdemlem. :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

De irígy! :oops: :lol:

Kata nekem erre a kérdésre azt válaszolta, hogy június! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike: én meg Rád! :wink:

Kata: cuppantás!

snufi

Bettikém, hogy érzed magad?

Coca eltűnt?

babaimádó
Kép
babaimado

Halihó!

Túlvagyok a fogorvoson! :lol: Még 1 jelenésem van jövő csütörtökön.

Bettike: remélem nem baj, hogy lenyúltam egy lóherét a Tiedből a tickeremhez! :lol:

Nagyon ritkásan vagyunk az utóbbi időben!

Képzeljétek, megyünk reflexológushoz március 28-án! Már egy ismerősöm babás lett tőle 1,5 év után :lol: na jó, a férjétől, de a reflexológus is segített :lol:

Csók

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: hajrá reflexológus! Majd mesélj, mi volt! :wink:

snufi

Sziasztok!
Már régóta olvaslak benneteket, nekem 3 fiam van és nagyon szeretnénk egy kislányt. Jónással próbálkoztunk volna, de egy éven keresztül a zőld sávban volt a Jónás nap. Decemberben változott, januárban nem sikerült tündérkét gyártanunk március a következő hónap amikor kislányra gyúrhatnánk, de sajnos ott meg a mensibe esik bele a Jónás nap. Javasolták, hogy próbáljunk peteérést figyelni és peteérés elött akciózni. Azt hiszem, hogy ti profik vagytok ebben, tudtok nekem segíteni? Nem igazán tudom, hogy hogyan mükszik egy ov teszt és mikor van esély kislányra.
Bocsi, hogy így megtámadtalak benneteket.
Ja és lehet még olcsó tesztelet vásárolni?
Segítsetek legyetek szívesek, ha tudtok.
mina29

Mina: mi itt, a legtöbben Babát szeretnénk, évek óta küzdünk, különböző orvosi segítséget kérünk, különböző procedúrákon megyünk keresztül, és sajnos sokunk Babája még várat magára. Ezzel azt szeretném mondani, hogy nem feltétlenül ástuk bele magunkat a nem szerinti választásba! :evil:

snufi

A babagyártásra szerintem a legjobb recept a következő: Higyjétek el, hogy működik!
Cseréld le a tusfürdődet!- apáét is, mert ha savasságot okoz nem jó apa katonáihoz és ha lugosságot okoz ezek szerint azt sem bírják a katonák! ez páronként változik!
Ha fűszereset szeretsz enni egyél fűszertelenül, ha eddig fűszertelenül ettél egyél fűszeresen!- fontos, mert meg kell változnia a kémhatásotoknak!- apának is!
Apa ne hordjon szoros alsógatyát, ne kapcsolja be az ülésfűtést, és ne üljön meleg vízben. folytatom:
mina29

Szedj E vitamint, de a legjobb, ha a lenkei közép vitamin csomagot szeded! Naponta a lelkedre reggel és este szánj 10 percet!!!
Hanyatt feküdj lazulj el, tedd a méhedre a kezed és képzeld el, hogy icipici babócád lesz ott benn, jól kell érezd magad, mert ha savanyú vagy és elkeseredett nem tapad meg a babus. Aktus végén te maradj alul, utána gyertya! Szedjetek Forever Multi Macát mindketten! Apánál a katonák számát emeli meg jelentősen, anyának növeszti a petesejtet, fokozza a peteérést, termékenységet okoz.
mina29

sziasztok!

szezso: hajrá spontán baba!

sonjus: ölelések mennek (((((((((sonjus))))))))) ne aggódj, minden rendben lesz!

snufi: drukk+++++

mina: egyetértek snufival, és ne haragudj, hogy ezt mondom, könnyen beszélsz. itt a lányok többsége mindent megtenne, hogy egy akármilyen nemű babája legyen. sokan mindenféle brutális beavatkozáson vannak túl. pl. jópáran lombikozunk, hidd el nem leányálom.
megjegyzem, a hit kevés. hiába hiszem, hogy apának több kiskatonája lesz, nem lesz több. mi próbáltunk sok vitamint. macát is szedett, semmi változás nem volt.
peteéréssel kapcsolatban, hőmérőzésről a másik hőmérős topicban találsz sok információt.

kati
katica30

Katica!
Hidd el tudom, hogy mit éltek át! 5 évet vártam az első babára!!
Nem sikerült.... Minden lehetséges beavatkozáson túlestem, hiába.
Aztán azt mondta a Káli intézet bejáratánál egy néni, hogy egyszerübb mint gondolnám a megoldás!- nem hittem elbőgtem magam, nem hallgattam meg. A férjem hála az égnek igen! Hazafelé rábeszélt, ezt szinte semmi betartani. Három hónap alatt spontán zebrás lettem. Nem akartam elhinni, mindenkinek mutogattam a teszteket az első hónapban tesztre kerestünk naponta kétszer teszteltem. Ma is örzöm őket kb 30db-ot.
mina29

mina: megírnád, hogy mi volt nálatok a probléma. hány lombikod volt?

kati
katica30

A sok petefészek gyuszi nem tett jót ezért nem volt teljesen átjárható a petefészkem, volt átfúvás, aztán még 4 sikertelen év, nem oldott meg semmit. Nem minden hónapban volt késöbbiekben érett petesejtem, a nyálkahártya nem volt megfelelő. Jöttek a hormonok. Semmit nem ért + 10 kilót jelentett csak...
Aztán 2,5 évre a kezdetektől sikertelen beültetés.... Aztán mégegy....., Tüdőgyuszit kaptam, kórház orosz kapszula és egyebek az immunrendszerem romokban volt, na akkor babás lettem spontán, de méhen kívűl. Kórház, kudarc még most sem jó róla beszélni. Aztán egy év próba, de semmi nem jött össze.
Újra Káli, hormonok, aztán észrevették, hogy a hormonoktól egy 5cmx4cm-es miomám lett, de olyan helyen amit a méhemmel együtt lehet eltávolítani. Esély a babára szinte nincs mert nem tud megtapadni azt mondták. Újra peteérlelés kezdődött volna, hogy lombik legyen mikor vizsgálatra mentünk. Aztán várakozás közben ott volt a néni a tanácsaival. Mire kezdtük volna zebrás lettem hál isten.
mina29

...megérkezett az első gólya Tüskevárra! :lol:

Tegnap írtam este hosszút, de nem ment át.

Csak a legfontosabb: NEM tudom megnézni, hogy az utalások megérkeztek-e, mert NINCS netbankom!!! (Eddig még mindig minden megérkezezz, kopp-kopp-kopp)

Helló Mina! A tegnapi hsz tobbnyire Neked szólt...majd ma becsatlakozom a véleményemmel.

Katica, Snufi! Most nem értek veletek egyet. Este leírom, hogy miért. Most sajna dologidő.

Sonjus!
www.drlenkei.hu
www.vitaminkiraly.hu
...nekem megijedt tőle a genya HPV-m. Este bővebben, ha rámkattansz MSN-en.

többieknek is puszi

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Köszi, de ma este nem bírok msn-re menni :(
Amiket küldtél, megnézem!

Szezsó!
Hajrá reflexológus!!!
sonjus

Zöldi!
Írd meg nekem majd légyszi, hogy mégis mit vegyek, mert így ömlesztve elveszek a vitaminok erdejében :)
sonjus

Hello!

Mina grat. a babákért, ha tudod mikor van pé.-d előtte két-három nappal kell házaséletet élni utána nem szabad! Tutko lány lesz, de azért egy esetben előfordulhat, hogy nem ha apa kiskatonái nem élnek 48 óránál többet!

Csajok nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem 4 napja annyira fáj bal oldalt a hasam, hogy már nagyon várom az esti UH-t.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

sziasztok.
jo reg jartam errefele.
nem dolgozom.

katica a tablaba beirhatod hogy 4cn es stimus honap.koszi

Kép
monyo83

Monyo! Mi lett a melóhellyel?

Snufi! Pedig én úgy szeretném, ha már senki nem lenne irígy! :wink:

Szezso! Adok többet is szívesen! Maradt még elég! :wink:

Babim! Köszi szépen kérdésed! Már nem írom, hogy jól, mert az nem egészen igaz, de ezt akartam! :lol: :lol: :lol: Nem bánom! :lol: :lol: :lol:

Katica! Ugye nem haragszol? :roll: :oops:

Kép
bettike
Eger

Bettike:)

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike: hányinger? :shock:

snufi

bettike nem volt megfelelo.roviden.

Kép
monyo83

Sziasztok

Zöldi!

Küldtem emailt.

Sziasztok Éva
fanny01

sziasztok!

bettike: miért haragudnék? :roll:

bocsi, rövid leszek. megyünk a szüleimhez.

jó hétvégét!

kati
katica30

Jó hétvégét!!!!! Kép

snufi

Snufi, Neked is! :-D

Katinak jó utat!

Klarissza, ma voltál UH-n ugye? Mi volt?

Monyo: akkor végülis Apa elment vizsgálatra? Vagy anélkül folytatjátok a stimut?

Athiz merre van?????

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso most megyek és csak holnap jövök az eredménnyel, de azért szorítsatok nekem, hogy ne egy ciszta miatt fájjon ennyire a hasam! Köszike!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Oké, Klarissza, meglesz! :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Klarissza: ++++++++++++++++++++++++++++++++

snufi

Sziasztok!

Ritkán vagyok, de azért olvasgatlak ám benneteket, követem az eseményeket :wink:

Mindenkinek nagyon drukkolok!!! ++++++++++++++++++++++

Mi jól vagyunk. A két babóca állandóan mozgásban van, remélem, hogy jól érzik magukat :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Hello!

Hát a closty nagyon behatott nálam. Csinált nekem 2 18mm-es, 17mm-es, 12mm-es tüszőt meg egy rakás kicsit. A fájdalom azért volt mert a bal oldalon volt az egyik 18-as és a 17-es. Mára megszünt a fájdalom tehát valszeg megrepedtek!

Szilvi tuti jól érzik magukat!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?