Új privát üzeneted érkezett!

Betty: Te hogy tudtál házassági évfordulós vonalzót feltenni? Én már mindent próbálok, de nem megy.... Nem készíti el a vonalzót.

Kép
kicsi80

Köszi mindenkinek a bíztató szavakat :wink:

Majd akarok csinálni egy olyan táblázatot, mint Lyly, hogy képbe legyek mindenkinél pontosan.
Persze csak ha nem baj :oops:
Aztán majd privibe kérem az adatokat (majd megírom miket), és néha fel dobom ide is a táblicskut ok?!
Ha valakinek nem ok, akkor jelezzen.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ez KÖZÖS laptető!!!!!!!!!!!!!!! És a jövő hónapra szól :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsi80

Én a jeles évfordulót kiválasztottam, belőttem, és simán ment is.
Mindent megadtál neki? Dátum...stb...?
Ha igen, nemtudom, hogy miért nem megy :?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ha-ha! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez csak neked szól Kics! :wink: :lol:

betty615

SIKERÜLT!!!!!

Kép
kicsi80

Ügyi vagy! De szép! :o

betty615

Meddig kell várni a beültetésig? Milyen szabályok vannak?

Kép
kicsi80

Elszúrtam! Már a negyedik évfordulónk lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsi80

Elvileg nekem már csak az átjárhatósági van vissza, az egy kisebb műtét, 2 napig bent kell feküdni, és szerintem utána hónaptól már készíthetik elő a szervezetemet a beültetésre.
De ezt azt mondta a doki, akkor mondja el részletesen, ha az átjárhatósági megvan.

betty615

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betty615

,,Egy meddő nő annyiszor kerül padlóra, ahányszor feláll. Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja. Egy meddő nő erős, aggódó feleség, mert figyel a férfira, és félti, védi, elé áll, ha úgy érzi, bántás érheti, védi a lelket, kíméletesen tálal, a legjobb időben. Egy meddő nő tud nagyon gyenge lenni, napokig a kudarc után, kitépik a szívét, de aztán feláll, nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol. Egy meddő nő, nagyon egyedül van, és mégsem, mert a szívében ott él a gyermeke már évekkel előbb. Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud: feladni."

betty615

Értem. NEkem vany egy ismerősöm, akiknek azonnal megfogant a lombik baba. Apával volt gond.

Kép
kicsi80

Ez teljesen igaz lehet rád! Erős vagy, de ezt már régen is írtam! Minden csodálat a tied :!:

Kép
kicsi80

Elvileg nálunk is Apával van a gond.
Ez az idézet viszon tényleg igaz, és rettentően tetszik nekem :)

betty615

Nekem is van kedvenc idézetem, persze sport körből, de mindenre igaz:

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
(Egerszegi Krisztina)

Kép
kicsi80

Az egy lehet kettő..... SOK! A lényeg a FELÁLLNI szón van!

Hatalmas ölelés megy neked Betty az éteren keresztül

Kép
kicsi80

Megyek, és majd jövök....

Kép
kicsi80

Köszi Kicsi, ari vagy! :wink:
Jó az idézet!
Majd gyere! Puszi!

betty615

Jöttem.

Van még egy, ami hamarabb eszembe jut: Fil. 3:14

Itt nagyon ramaty idő van. Borult....

Tegnap egész nap holtkórost játszottam, annyira fájt a fejem....

Kép
kicsi80

Itt csöpög az eső most éppen, és itt is borult.

betty615

reggel nem mentem futni. Fáradt voltam, nem is keltem ki az ágyból negyed nyolcig. Utána meg persze futás dolgozni....

Kép
kicsi80

Elmegyek ebédelni. Isnét jövök majd.... :lol:

Kép
kicsi80

boganna végűl felhívtam a szűlésznőm és ő mondta nyugodtan szedhetem....vitamin tartalmú és segítí a felszívódását a vérömlenynek.....
betty nagyon jó ötlet a táblázat.........
nagyon szépek az idézetek!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az nem baj, ha egy napot kihagysz.
Most is mérsz? Jó étvágyat! :wink:

betty615

Nita, örülök, hogy szedheted a bogyeszt :wink:
Külön lesz kismamis, és babára vágyós táblicsku :lol:
Szerintem ma délután meg is csinálom őket, és majd utána írom, milyen adatok kellenek.

betty615

nekem nagyon tetszik,hogy lesz táblázat...... :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Holnapra kész, ígérem :wink:

betty615

Sziasztok!

Na nekem ma reggelre teljesen megjött. Most az a kérdés, hogy a vonalzómat hogy tudom megváltoztatni, hogy jól számoljon?

Beszéltem a dokival, hogy hogyan tovább. 4. napon kezdem el szedni megint a clostyt, aztán a 9. napon megyek UH-ra. Aztán mondta, hogy van lehetőség arra, hogy befecskendezi a kiskatonákat amikor kell, és tutira ott lesznek. De majd ezt pénteken beszéljük meg. Meghát úgy kell összejönnie az időpontnak, hogy ő is dolgozzon és ne hétvégére essen a jó időpont. Nemtudom mit csináljak, vagy bízzam megint a véletlenre?

betty: Tetszik az idézet és mennyire igaz! :)
Vendég

perpike szerintem bízd magad a dokira....egy próbát megér........ :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Perpi, sajnálom pirit, de készülj akkor a kövi hónapra! :wink:
A vonalzódnál van olyan funkció, ahol be tudod állítani, csak menj be a honlapra.
Szerintem, ha van lehetőség inszemre, akkor én legalábbis nem hagynám ki :wink:

betty615

picit lepihenek mert szét megy a fejem........ :( :( :( :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ok, Nita, jó pihit neked!

betty615

Nita: Jobbulást!

Betty: Te most mikortól fogod kezdeni szedni a gyógyszert?
Vendég

Betty: Meg én nem értem, hogy ugye nálad pozitívakat mutatott az LH, de nekem meg nem. Pedig ugyanazt a szurit kaptuk. Nálad lassabban ürülhetett ki? Na most nagyon fej fej mellett fogunk haladni megint ebben a hónapban!

Megpróbálom átállítani a vonalzómat.
Vendég

Perpi, én majd csak 9.-én megyek dokihoz, de most nincs clostilom itthon. Aztán majd el mondja, hogy mi lesz... Elrohannék hozzá receptért, de egy az, hogy nem abba a városba járok nőgyógyászhoz, ahol lakom, meg lehet, hogy most valami mással akar próbálkozni. Nemtudom, majd megmondja.
Lehet, hogy nekem alapban magasabb az LH szintem, minden embernél más. Ha valami bajom lenne pl. a prolaktin szintemmel, akkor az kiütközött volna a vérvételek után. De simán határértéken belül vagyok.
Most egyszerre indulunk a hónapban, meg Kicsi is itt van mellettünk 2 nappal :lol: :wink:

betty615

Sziasztok!

Tényleg együtt haladunk! Lassan megyek én is haza, mert teszik a linóleumot, nem tudok mit csinálni, otthon meg sok a meló :lol:

Puuszzz

Jó ötlet a táblicsku! Küld, amit kérsz....

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Miért akartok új táblát? nem jó az, amit készítettem? Bár nem vagyok ellene egy szebb és jobb láblicskunak... :wink:

Perpike,
örülök, hogy segythettem.

Pirizők,
lesz egy új, szép, tavaszi hónap a manópróbákhoz!!!

Lányok, létezik, hogy nekem a 18-19. cn-en legyen peteérésem? Most kicsit megkavarodtam én is.

:shock:

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, valami design-os táblát csinálok majd, de persze hogy jó a tiéd is, és tartsd is meg, csak én nem igazán vagyyok képbe, ki, mikor, hogyan, merre, meddig..... :lol:
Maradhat a te táblád, csak magamnak akarom elsősorban megcsinálni. Nem akarok bele kotnyeleskedni a munkádba. :)
De ha nincs ellenedre, néha kidobom az enyémet is :wink:

Lh tesztelsz? Hány napos a ciklusod? (látod, erre lenne jó...)

betty615

Én most lelépek, további kellemes délutánt mindenkinek!

betty615

Megjöttem,minden ok,kaptam AFP-re beutalót,bár én ezt a Down-kórt annyira valószínűtlennek tartom.Valakinek van ismerőse rokona???Én még csak jóformán tv-ben láttam.
Dokibá kicsit meglepődött a koromon,és azon,hogy már a másodikat várom...Mint egy UFÓ-ra.Nita téged nem szoktak "hülyének" nézni???
Én már kezdem unni!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Betty,
igen LH-tesztek, az előző ciklusom 34 napos volt. Mondjuk, akkor ez majdnem a félidő, ha megint annyi lenne... Megvan a tojcsi is, és tegnap fájt a hasam lent, szóval lehet, hogy most lesz pém.
Persze hogy nincs, én is csak azért vállaltam, hogy hirtelen képben legyünk, de örülök, ha lesz egy szebb és jobb!!!

Melinda,
a Down-kórt nyai vérből is lehet már szűrni, elég nagy eséllyel megmondható (80-90 %), hogy a születendő baba hordozza-e ezt a betegséget. A probléma ott kezdődik, hogy ma a legtöbb Down-kóros babát a 35 év alattiak hozzák világra, mert őket nem nagyon szűrik erre a betegségre, mivel elősorban a 35 év felettieket sújtja (illetve az ő babájukat). Vagyis a fiataloknál sokkal kisebb az esélye, de mivel őket ritkán szűrik, statisztikailag ők vezetnek.
Semmi ijedelem, tessék kérni egy kombinált tesztet + az AFP + a 12. heti uh (nyaki redő + orrcsont ábrázolódás) nagyon nagy biztonsággal kizárhatja ennek lehetőségét.
Csak egy példa: én a második babát 36 évesen vállaltam. Nekem a kombinált teszt 1:6000 arányt hozta ki, és NEGATÍVnak tituláltak. A szomszédom 10 évvel fiatalabb, nála ez az arány: 1:240.000 (ő is negatív). Mindkettőnk babája egészséges (az enyém sajnos csak volt), az arány azt mutatja, hogy nálunk kb. 1000 szülésre esik 1 Down-kóros, míg pl. a 25-26 éveseknél kb. 100.000-re. Érted?

Kép

Kép

Kép
lyly

Egyébként a Down-kórosok különböző nehéz betegségekben szenvedhetnek: van, aki már a születés után néhány órával, nappal elmegy közülünk, és olyan is, aki 30-40 évig él (vagy még tovább). Az életkort a szindrómával együtt járó betegségek súlyossága határozza meg: pl. szívelégtelenség, szívproblémák, keringési elégtelenség, vérképzési problémák, tüdőproblémák, stb.
A Down-kórosok nagy része jól fejleszthető, rendkívül kedvesek és barátságos gyermekek, felnőttek, nagyon szép, értelmes életet is nyerhetnek a segítségünkkel.

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly: Szerintem lehet 18-19.-en is tüszőrepedés. Most hol tartassz?
Vendég

Most a 19. cn-en. Full pozitív lett az LH-tesztem, 1 percen belül kijött.

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly: Akkor hajrá!!!!!!! Szorítok!
Vendég

Sziasztok!
Lyly, én úgy számolom, hogy a 20. napon van a pé-d, úgyhogy mindent bele, Apára fel! :wink:

Akkor jöhetnek is az adatok!
Kismamiknak: Név, kor, mióta próbálkoztak, hogyan sikerült (spontán...stb..), testvérek száma+nevük, szülés várható időpontja.

Babára vágyóknak: Név, kor, mióta próbálkoznak (év, hónap),gyermekek száma+név, ciklus (hány napos), kor, vitaminok(amiket szedsz), megjegyzés (pl.: 3.clostis hónap)

Folyamatosan szerkeszteni fogom, ahogy írjátok az adatokat.
Köszike!

betty615

meli nem szoktak hülyének nézni......addig élnének........ :) :) :) :)
az adataim:
nevem: nita
korom: 22 év
probálkozás: 2008 szeptember
spontán sikerűlt
1. testvér...Hargitai Máté
szülés várható idelye:2009.09.29

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csak gyors bekukk, vendégeket várunk!
Csak gyorsan mondom megírom, hogy voltubk az egy órás ultrahangon, és úgy néz ki ismét KISFIÚNK lesz!
Végre kaptam képet, meg videóm is van, holnap felteszem, addig is puszi mindenkinek!
Méreteink:

crl:69mm teljes hossz 12cm
bpd:21 mm
ofd:24mm
hc:70mm
ac:64mm
fl:6mm

Holnap akkor jövök, és a poci fotóról sem feletkeztem meg! :wink:

Kép
Kép
sz.niki

gratula az ujjabb kukishoz!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?