Új privát üzeneted érkezett!

Jaimee: És addig amíg be nem lövellt a tej mit evett Réka baba? Az előtejjel jóllakott, vagy kapott egy kis tápszert? Én azt gondoltam azért fejnék a kórházban, hogy jobban beinduljon a tejcsi.

Kép
Kép
mirci74

Jaimee: mindent elkövettünk a védőnővel és a dokival is itthon, szopáspróba stb....de nem kell neki a cici vagyis kell, de csak játékra. Volt úgy hogy hajnal 01.30-03.15-ig 10 ml szívott ki. :cry:
Így abban maradtam, hogy kifejem és adom amennyi van, de már az elejétől pótolni kell. Most minden evés előtt 100-125-ig tudok kifejni, Beni viszont 170 l-nél tart most és még utána a nyakam kiszívja, hogy éhes.
Tudom, hogy nem a legjobb megoldaás, de kap anyatejet és ez a lényeg...na meg hogy nem éhezik!

Kép
Kép
gyablonka

Ja és a csecsemősökről annyit, hogy első nap véresre rágta beni a mellemet és megkérdeztem, -mint tapasztalatlan anyuka-hogy ilyenkor kell e a bimbóvédő... :oops: A váasz az volt- Nem, nem anyuka, ez még semmi... :evil:
Én kis naív nem is használtam, majd 3. nap bejött egy másik csecsemős, aki lehordott a sárga földig, hogy miért nem használom, ha így szétrágta és ilyen sebes...kész voltam!!!

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: Ravasz ez a Beni baba....Hát igen, szopni izzasztó egy meló. :D Akkor sem kellett neki a cici, amikor nagyon éhes volt? :shock: :shock: A kis betyár....

A csecsemősök felénk is roppant segítőkészek voltak....tisztelet a kivételnek. :roll: :roll: :roll:
jaimee1

Jó reggelt!

Jaimee: úgy ráharapott, hogy csillagokat láttam, abban a tudatban voltam, hogy Isten tudja mennyit szívhat, mert iszonyatosan fájt. Aztán amikor megmértük és 10 ml volt, belegondoltam, hogy vajon hány napig éheztettem ebben a tudatban, hogy eleget kiszív...mondanom sem kell, hogy a mellszívónál érzem, hogy még a karom tövétől is szív, Beninél nem volt ilyen érzésem, tehát tuti nem szívta ki...
Csecsemősökről inkább egy szót se-tisztelete a kivételnek-korbonctanra nem venném fel némelyiket, nemhogy szülészeti osztályra!

Kép
Kép
gyablonka

Szép napot Mindenkinek! :)

Én ugyan saját tapasztalat híján nem tudok hozzászólni a szoptatáshoz, viszon nagyon felháborít engem is, h. egyes csecsemősök mennyire nem figyelnek oda a friss anyucikra! :evil: Pedig minden az elején dől el, akkor kell kialakítani a dolgokat.
Gyabi,
tényleg az a fontos, h. legalább cumisüvegből issza a tejecskét Beni baba! :)

Mircikém,
elmaradt a pocifotó!! :wink: Pedig már biztos sokat nőttetek. :)

Jamiee,
sajnálom az elkóborolt zoknit, de azért sikerült biztosan legalább olyan, hanem még szebbet vennetek, ugye?

Húú, Csajok tegnap a barátnőmmel megnéztünk egy szupi filmet, a címe: Mamma Mia! Biztosan hallottatok róla... Az Abba musical alapján csinálták meg, és egyszerűen szuper lett!! Tök szép helyen játszódik, az ugyan kissé bárgyú történet, de a dalok, a színészek játéka miatt életem egyik legjobb filmélménye lett. Vigyorogva jöttünk ki a moziból, teli optimizmussal!! Ajánlom Mindenkinek! :D
Vendég

Jáájjjjj, ezek a csecsemősök, úgy látszik, mindenhol totál gázosok! Én már megbocsájtottam nekik, de nagyon várom már, hogy a második babával már tök tapasztalt leszek, és magasról fogok tojni rájuk, nem leszek már rájuk utalva, s nem fogok sírni, mikor a földig lehordanak, hogy milyen anya vagyok, hogy nincs még másfél nap után tejem...Hát bekaphassák!

Kismamik, régen láttunk pocakfotót!

Csajok, én nem fogyok egy tapodtat sem, már 2 hónapja! Még 11 kg van rajtam, meg az a +5, amivel kezdtem a terhességet.Kéééész!Tornázni lusta vagyok ebben a kánikulában, nem enni meg nem merek, kell még az a tej hosszú, hosszú hónapokig még. Mindegy, szépségem gyermekemben él tovább...haha! 8) Szóval nincs közös kép Csiribébivel...

Jaimee mami, biztos azok a keresztelőzoknigyüjtőmanók voltak, a la alsógatyagyüjtőmanók by south park :lol:
Vendég

Nóri: én még mindig várom a képeket az új kéróról, pláne az új konyháról, nálunk ez most aktuális kérdés, kellenének az ötletek, hadd lophassak, légyszíííí :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Bíbi anyu: Hun van vót rajtad az az 5 kg terhesség előtt??? Sehol, megmondom én! :wink:

Gyabi: Azért én tennék egy próbát a LLL-esekkel.
www.lll.hu
címen találsz szoptatási tanácsadót, aki a megyétekben lakik. Nagyon kíváncsi lennék, mit mondanak.

Bíbi anyu:

[quote]m írta:ilyen anya vagyok, hogy nincs még másfél nap után tejem...

:shock: :shock: Hűűűű, akkor nekem mit mondtak volna.....3. nap és semmi tej....Akkor már jobb, hogy ügyet sem vetettek rám.
Ja és éljen a Ghymes! :)

Réka: Asszem már nem veszünk másik zoknit, megteszi egy sima fehér is, pici csipkével. Mammamiát én is megnézném. :D

Nóri: Túlélted az éjszakát egyedül? Kuttyfotók nem jöttek. Ejnye!!!
jaimee1

Bíbi anyu: De cukkerborsó ez a lyány! :P :P És rózsaszín kendő??????? Vagy ez lila?
jaimee1

,......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.08.18 19:30-kor.
jaimee1

Rózsaszín!!!! :twisted: Feladtam! Jól áll neki és kész, nincs mit tenni! :lol:
Vendég

Pláne, hogy mindenki ilyeneket hoz ajándékba! :lol:
Vendég

Csirianyu:MEG-ZA-BÁ-LOOOOOM csiribébit!!! :D
Jó az új kép, az avatar, az idézet...meg minden! :D

Popianyu:kérek engedélyt meghunyászkodni, de sz@rni sincs időm, éjjel meg ágybaesésig pakoltam a dobozokból, amúgy reggel mikor mentem ki hozzájuk, eszembe jutott, hogy megígértem, de sorrysorrysorry és még egy kicsi türelmet kérek...plíííííz.Amúgymeg bevallom, a függönyök felrakása után szeretném csak megmutatni, így ölég csupasz az egész.
Az éjjel, hááát, kicsit féltem...fura volt, de 2 után befutott az én "iron maiden fun"drága férjem, aki 2 óra alatt hazaért pestről...ez annyit tesz, hogy nem igazán tartotta be a sebességhatárokat... :oops:
Mostmeg úgy néz ki, mint aki szemüveg nélkül heggesztett az íccaka! :wink:
Vendég

Ja, Bíbi gardrób ötletekkel is szolgálok majd, mert az nagyon jó nálunk!Praktikus és helytakarékos.
Vendég

Huh, nem sok időm vagyis nem sok erőm van már irni, de napközben általában nem érek rá, egy kicsit sűrű ez a hét.
Először is mindenkinek gratulálni szeretnék én is igy utólag mindenféle hófordulóhoz, névnaphoz, stb.

Úgy látom a csecsemős nővérek mindenhol elég durvák, nekem is nagyon rossz a tapasztalatom velük, mind közül egy volt rendes, de a többi, katasztrófa. Nekem is azt mondták, hogy nem akarom etetni a gyerekem, meg ilyenek, mert nem tudtam mellre rakni rendesen, később kiderült az volt a gond, hogy a 3. napon, amikor belövellt a tej, annyira tele volt, hogy az miatt nem birta a kicsi bekapni, igy fejnem kellett, nehogy lázat kapjak. A kisebesedett mellbimbóra pedig egyik azt mondta, hogy használjam a bimbóvédőt, a másik meg hogy ne, szóval... no comment! De én is úgy vagyok vele, hogy ha lesz második baba, akkor már tudni fogom, és le lesznek sz....! :roll: :twisted:

Bibi,
nagyon aranyos a kis Bibi, és tényleg jól áll neki a rózsaszin! :wink: :lol:
sirkici

Sziasztok Lányok!

Bíbi,
nagyon tetszik az avatarod, Csiribébiről nem is beszélve! Gyönyörű!!

Tényleg Csajok, írtatátok, h. a 2. babával már könnyebben mehetnek a dolgok a tapasztalat miatt, de ki mikorra "tervezi" a kistesót? 8) Hány év korkülönbséget tartotok ideálisnak?

Ha már nekünk meglesz az első (NAGGGGYON remélem, h. hamarosan), akkor én legalább 2-3 év korkülönbséget szeretnék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.14 08:41-kor.
Vendég

Móning!

Réka: Mi is.

Sirki: Fotó?

Betty: Beszámoló, fotó???

Nóri: 2 óra alatt Pestről???? Anyám, Ferraritok van? :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.08.18 19:30-kor.
jaimee1

Jaimee:nem, repülőnk! :wink: :D
Vendég

JAIMEE: Köszi az érdeklődést, és bocsi, de nagyon nincs időm jönni.
Akkor gyorsan..
Délben kezdődött a keresztelő. 11 babát kereszteltek egyszerre. Bence nagyon türelmes volt, nézelődött, tetszett neki a nagy hatalmas világítás, ami pont felettünk volt. Végig ficánkolt, nézegette a többi babát. Csodálkozva figyelte, amikor egy - egy baba sírdogált, de eszébe se jutott, hogy esetleg neki is sírnia kellene. 1 óra magasságában már kifelé tartottunk a templomból. Kapott Bence keresztelő oklevet, gyertyát, kis keresztelő ruhácsát "Isten gyermeke lettem" felirattal, de ez utóbbit a szertartás végén mindenkinek vissza kellett adni. :roll: A keresztelő után a vendégek eljöttek hozzánk, és kerti party-t tartottunk. 30-an voltunk összesen, 20 felnőtt, 10 gyerek. A gyerkőcök pancsoltak a két kis medencében. A vendégek fél 6 magasságában mentek el, jól sikerült buli volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.10 09:39-kor.
Vendég

Betsy: annyira gyönyörű kisfiú Bence! Olyan jó nézegetni a fotóit! Az utolsó kép tetszik a legjobban.

Jaimee: az lll oldalt ismerem, és sokmindent már el is olvastam, de azért még így is maradtak nyitott kérdések, főleg a fejéssel kapcsolatban. Mikor és mennyit érdemes.......stb., és az első napokban amíg ben nem lövell a tej, addig elég a baának az előtej, és akkor érdemes feésel próbálkozni...ilyesmi. Kíváncsi lennék a véleményetekre anyukák.

Arikon: igaz még meg sem született Bálint, de mi úgy tervezzük, hogy kb. 1 évet pihizek, aztán jöhet újra a babaprojekt.

Kép
Kép
mirci74

Jaimee,
fotók most nincsenek újak, de nemsokára megint itt a hófordulója, akkor majd megint lesznek róla műterni képek, és rakok fel!
3 nap a keresztelőig, izgultok már? Készülődés hogy halad?

Arikon,
én nem tudom mikorra is tervezném a babaprojectet, egyenlőre nem tudok rágondolni sem, nagyon megviselt a szülésem, de biztos pár év múlva már másként fogom ezt gondolni, csak felejt az agy! És el sem tudom képzelni, hogy hogy lehet még egy gyereket is ennyire szeretni, hisz most úgy imádom ezt a lányt, és ott van még a féltékenység is a testvérek között, stb. Bár gondolom ezeket a kérdéseket mindenki felteszi magának, bár nekem nincs testvérem, valószinűleg azért se tudom elképzelni milyen lehet két gyerek!

Betsy,
nagyon jók a képek, és tényleg ez az utolsó... nagyon a keresztelőhöz illő, olyan... nem is találom a szavakat, egyszóval tökéletes! Szépek voltatok!
A mi keresztelőnk a hónap végén lesz, 31-én, már nagyon várom!

Mirci,
ez csak az én véleményem, de szerintem amig be nem lövell a tej, addig felesleges fejni, de amikor belövellt, akkor már muszály is, nehogy tejlázat kapj! A szoptatással kapcsolatban pedig én is az igény szerinti szoptatás hive vagyok, nagyon sok mindent mondtak nekem is a kórházban, egyik azt mondta, hogy 3 óránként, a másik, hogy 1,5 óránként, hogy menjen rajta keresztül a sárgaság, a másik, hogy amikor éhes, stb., igy amire hazaértünk teljesen össze voltam zavarodva, nem tudtam mit tegyek, és akkor olvastam, hogy legjobb igény szerint szoptatni, és mindkét mellből, akkor biztos elég lesz neki a tej, és beáll a kereslet-kinálat is rendesen. Úgy döntöttem igy fogom csinálni, és nekem be is jött, eleinte nem tudtam időpontokhoz igazodni, de nemsokára már Niki beállitott magának egy napirendet, ma már kb ugyanazokban az időpontokban szopizik!
sirkici

Betty: Én már kuksiztam tegnap éjjel az iwiw-en! nagyon szépek voltatok. Nekem azok a képek tetszenek, ahol te vagy és a gyerekek!! Nagyon boldog hófordulót Nektek!!!!!!!!!!!!!

[quote]e írta:z csak az én véleményem, de szerintem amig be nem lövell a tej, addig felesleges fejni

Pont azért érdemes fejni, hogy belövelljen.

[quote]d írta:e amikor belövellt, akkor már muszály is, nehogy tejlázat kapj!

De csak ha nagyon sok a tej hirtelen.

Igen, ha sárga a baba, 1,5-2 óránként kell szoptatni eleinte,éjjel- nappal.

Mirci: neked írtam privit. Nagyon ne bonyolódja bele a szoptatásba egyelőre. Annyi bőven elég, hogy akkor kell fejni, ha nincs tej, vagy ha sok van. Hogy mennyit? Hogy ne pangjon sok tej a ciciben. De ez úgyis akkor mond majd valamit, ha Bálint megszületik.

Szép napot! Mostanában nem tudom, mikor tudok jönni. Puszi!
jaimee1

Sziasztok!

Kicsit önző leszek:
szurkokat szeretnék tőletek kérni, mert ma derül ki, h holnap indulhat-e az inszem.
2 óra után kell telcsizzen apa és ha nega, akkor holnap (2.cn) el is indul a projekt. :roll:

Nóri!
Kérem a képeket!!!!!!!!!!! :) :) :)

babszika

Betsy,
annyira szépek vagytok, az EGÉSZ CSALÁD!! A torta meg nagyon fincsi lehetett, nagyon gusztán néz ki...nyam-nyam :D
Én is Boldog hófordulót kívánok!!

Sirki,
nekem van Tesóm, és hidd el, h. nagyon jó dolog ha van az embernek egy nővére-bátyja akit szekálhat! :D A viccet félretéve, szerintem jó érzés ha van akire mindig számíthatunk (a szüleinken, párunkon kívül), akivel megbeszélhetünk bármit. Kicsi korban meg van egy állandó játszótársunk! :wink:

Babszi,
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!! De írhatnál magadról többet is! :wink: Mit jelent az, hogy "kezdődik az inszem"? :roll: [/b]
Vendég

Arikon!
Ennyit tudok én is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amíg nem kezdődik a projekt, addig nem mondanak semmit róla.
Annyíit sejtek, h injekció a 2. v 3. naptól, gondolom, h UH-s követés, tüszőrepi szuri (ha kell), majd maga sz inszem, és gondolom, h szurik a végéig..... :roll:

Magamról meg nem tudok mit írni.
Szép vagyok és .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika

Habár nálam még nem aktuális a kistesó-téma, de én sajnos úgy érzem, h ha az első szülésnél nem változik meg minden jó irányba bennem, akkor nem lesz kistesó.

Egyébként is mindig egy babáról beszéltünk, de én - szégyen vagy sem - nem tudnám és nem akarnám újra végigcsinálni ezt, pedig, még csak most kezdődik a java!

Nekem van tesóm és .....
Bálintnak nincs, nem is hiányzott neki soha.

babszika

Babszi,
Na annak örülök, h. :lol: :lol: :lol: :lol: ilyen vagy, a szépséget meg tudtam magamtól is! 8) :D

Mennek a NAGY drukkok, írj ha már tudod az eredményt! :)
Vendég

Igen, talán azért vagyok :lol: , mert tudom, h az előző ciklus végével jöhet az új, aminek a végén talán saját zebrám lehet.

Írni fogok.
Ha jó, akkor azért, ha meg nem, akkor azért.....

babszika

Babszikám!
Tudsz már valamit?
Vendég

Hááát, az elég, ha azt mondom, h most már nem vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :?:

Nem múlnak a bacik.
Holnap mennem kell be és kap apa vmi másik antibiotikumot.
Nem bírom ki, h megint várni kell egy hónapot! :cry: :cry: :cry:

babszika

sziasztok,

ha nem gond egy kicsit bekukkantanék. :lol: :lol:

Nóri,

Nagyon szép voltál az esküvődön. Sok boldogságot kívánok így utólag is. :lol: :lol: :lol:

Gyabi, Bibi, Sirkici, Heni,

Gyönyörűek a babócák. :lol: :lol: :lol: Hihetetlen, hogy nemrég még mindannyian a pocakban várakoztak a nagy találkozásra. :lol: :lol: :lol:

Jaimee,

Boldog hófordulór Rékának utólag is.
Látom 3 nap múlva keresztelő. :lol: :lol: :lol:
Remélem jó buli lesz. :lol: :lol:

Betsy,

Nagyon szép vagy a képeken, mintha nem is szültél volna annyira csini vékony vagy.Irigy-irigy :lol: :lol:
Fiuk is nagyon szépek és Bence nagyon ügyes volt a keresztelőn, Barbika tuti végigsikította volna az egészet. Most ez az új hobbija, hogy sikít. :lol: :lol: :lol: :lol:
Boldog hófordulót nektek is.

Babszika,

Remélem gyorsan elmegy ez az 1 hónap nektek és tényleg indulhat az inszem. Nagyon megérdemelnétek már a babócát. :lol: :lol: :lol: :lol:
Drukkolok nektek.
Ha nem is jövök, de mindig olvaslak benneteket.

Kismamiknak,

Kitartás, mindjárt vége a nyárnak, kicsit enyhül a meleg. :lol: :lol: :lol:

Arikon,

Drukkolok, hogy ez a hónap a tietek legyen végre.

:lol: :lol: :lol:

Rólunk,

Barbika szépen nődögél, 5 hónaposan mérték utoljára, akkor 7,51 kg és 68 cm volt. Még mindig csak szopizik, semmi mást nem kap mellé. Kb 2 hét múlva kezdjük majd a hozzátáplálást, de megmondom őszintén, ha megvettek érte ha nem, nem igen fogom erőltetni az elején, mert még mindig rengeteg tejem van, és szeretném ha ez lenne az elsődleges ételforrás neki amíg lehetséges. :lol: :lol:

Már kúszik, mindent megnéz, mindenre csodálkozik, ja és természetesen mindent muszáj megkóstólni. :lol: :lol: :lol:
Sokat nevetgél a fiukkal, imádják egymást. Főleg a fiuk fülét imádja húzni, közben nagyokat rikkantgat. Édesek együtt.
Napközben nagyon keveset alszik, ha el is nyomja az álom, max 15 percet, viszont éjszaka durmol rendesen, van hogy 8-ig is elalszik este fél 10-től.

Fiuk egy kicsit már unják magukat, már emlegatik a sulikezdést. :lol: :lol: :lol:
Én meg nyithatom a pénztárcámat. :lol: :lol: :lol:

Dióhéjban ennyi.

Néhány kép.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Babszi,
tényleg még egy hónapot kell várnotok? Na, ne már! Pedig úgy megörültem, amikor megláttam az első hozzászólásodat, hogy végre inszem, innen már remélhetőleg nincs messze a baba! Én is azt tudom csak mondani ismételten, hogy nagyon megérdemlitek már a babát!

Judy,
jaj, de jó, hogy benéztél! Nagyon szép kis családotok van, aranyosak a gyerekek, igy hárman, és Barbika igazi nagylány már!
Látom a vonalzód, tényleg lesz 4. gyerkőc is? Úgy emlékszem apa azt mondta, hogy nem lesz több, elég a három, vagy sikerült meggyőznöd? :D

Betsy,
Bencének nagyon boldog hófordulót! Már 9 hónapos... hogy repül az idő! :D

Lányok,
van valakinek valami ötlete, hogy mit lehet venni egy egyéves gyereknek a szülinapjára? Nekem még ilyenekről fogalmam sincs, nem tudok mit venni (erre apa rávágta, hogy kérdezzem meg a babaneten, itt biztos tudnak valamit ajánlani), de viszont nagyon gyorsan el kellene dönteni, mert szombaton megyünk, igy már majdnem csak holnap tudok valamit venni. Ja, ráadásul keresztlányunk lesz, igy főként nem állithatok be akármivel... :roll:
sirkici

Babszikám,
nagyon sajnálom a rossz eredményeket! :( Szerintem tuti az lehetett a baj, h. nem tudtátok beszerezni a mosakodókrémet és az a 3 nap kevés volt. De biztos, h. a kövi hónapban sikerül!! Semmi sem történik véletlenül, így szép nyári babátok lesz! :wink:

Judy,
Köszi nagyon aranyos vagy! :) Nagyon szépek a gyerkőceid, a legjobban a Barbis-fülbevalós kép tetszik, olyan édes a kis pofikája. cupp-cupp rá! :D
Húú, és lesz 4. baba!!! Tök jó! :)

Sirki,
nekem mondjuk szerencsém volt, mert az első szülinap egyben a keresztlányom, keresztelőjére esett. Így egy szép arany nyakláncot vettem neki. Nos, gondolom valami ötleteset kellene kitalálni, de szerintem egy gyerkőc, majd minden színes-puha-hangos játéknak örül. De összeg függő is a dolog. Mennyit szántál az ajándékra?

Nórikám,
mi újság nálatok? Hogy álltok?
Hányadik napon tartasz? :wink:

Rólam:
a mai reggelen (10. nap) elkezdtem mérni a hőmet, szerintetek nem kezdtem későn? 36,3 a hőm, szerintem tök alacsony... :roll:
Vendég

Babszem:+++
Kép

Arikon:fogalmam sincs róla...csak azt tudom, hogy alig élek, az allergiám nagyon durva, nem alszok, két egész napig elég egy erős orrspray, szétmegy az agyam (helye), feszült vagyok ....közben melózok és holnap van a nagy kerti buli a rokonoknak, még most délután megyünk beszezni a piákat, és a flekkensütőt, bográcsokat...közben a cuccok még egy része dobozokban....szóval így vagyok. :roll:

Kép

Judy:Köszi! :wink:
Vendég

Most értem haza a körutamról.
Voltam bent a kórházban és kapott egy másik gyogyit férjecske. (Nekem nem kell szednem, mert ez a colly olyan baci, ami csak nála van)
De még jó, h lehet kapni! 20 szemért közel 7000Ft-ot fizettem. Tudom, ez még nem is sok, de ha belegondolok, h a másik sem hatott ..... :evil: :x

babszika

Csak gyors bekukk...

Babszi...ennyi szerencse és drukk elég lesz????????

Kép

Ja és még egy angyalkát is...
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi!
Pusz-pusz érte!!!! :wink:

És köszi Nóri!!!!!!!!!!!!!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babszika 2008.08.15 20:08-kor.

babszika

gyors bekukk:

Arikon: alacsony :arrow: nem volt még péd. Mérd folymaatosan!!! Kíváncsi leszek, hogy alakul. Amikor megugrik, mondjuk 37 köré, akkor van a péd. És fenn is kell hogy maradjon.

Pussz.
jaimee1

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.08.18 19:33-kor.
jaimee1

Jamieekém,
igen, szerintem tudom...de azért gyorsan "felmondom"! :D Szóval: 1. reggel azonnal felébredés után szájban (tudom lehet máshol is...) mérni a hőt. 2. Mindig azonos időpontokban kell mérni, és előtte kb 6 óra alvás szükséges. Mindenféle dolog, piálás, bulizás, betegség befolyásolhatja az eredményt. Kb. ennyit tudok! Átmentem? :D

Nórikám,
nagyon sok energiát küldök innen Kesziről! :) Jó bulizást a hétvégére!
Vendég

De jó, lesz újra hőgörbe!!!

Én pont ma 1 éve indítottam az utolsót, amiből született Csiribébi! :lol:

Kép
Vendég

ISZONYAT A MELEG, csajok...Vasalnom kellene, dehát ez így most tiszta mazochizmus.....Ti hogy bírjátok???????

Arikon: Bocsesz, nem akartam én okoskodni.... :oops: :oops: :wink: :wink:

Bíbianyu: Degyönyörű görbusz. :P :P :P Jó sokáig vezetted még a teszt után. :lol:

Judy: Helló!!!!!! Gyönyörűek a gyerekek!!! :P :P Jó husi Barbi bébi! :shock: :lol:

Sirki: Hááátttt, tud már járni? Fiú vagy lány? Valami jármű? Járássegítő valami? Bicaj? Autó?
jaimee1

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a hófordulós köszöntést és a fiúk dicséretét..

NIKI: Gratula a 7. fogacskához! Voltatok végül nyaralni? Képek? Bencének most jön a felső 2 foga, már látszik a hegye. Hogy miket csinál már? Felül egyedül, felhúzza magát állásba, tegnap óta már mászik is. Kicsit még ügyetlenül, de nagyon kitartóan. Illetve már régebben írtam, de lehet, hogy nem olvastad, hogy már egy ideje hallgat a nevére, ha mondom neki, hogy "gyere ide", idejön, ha kérem, hogy adja oda, ami a kezében van, odaadja stb. Már tapsolni is tud, ha zenét hall, rögtön tapsol, illetve himbálódzik ide-oda.
CHRISSYY: Hogy vagytok? Friss fotók? Milyen újdonságokat csinál már Martin?
HENI: Te is régen raktál már képet!
OMNIA: Dóra mivel szokott játszani? Le tudja foglalni magát?
JAIMEE: Már nagyon várom a Ti keresztelős fotóitokat! Biztos nagyon csini lesz Réka a ruhácskájában. Nálunk 11 babát kereszteltek egyszerre, de csak Bence volt hófehérben.. Itt is iszonyat meleg van..
OLIK: Erdélyi képek, keresztelős képek, gyerkőcös képek?!
JUDY: De jó hogy írtál! Nagyon szépek a gyerekek. Barbi olyan, mint a fiúk, csak kislányban. A fiúk meg mintha ikrek lennének! Annyira hasonlítanak mindhárman! A tejcsis, és hozzátáplálásos dolgot én is így gondolom.
CHRISTELL: Nagyon rég írtál már! Hogy telnek a napok? Miket csinál Klárika?
BAMBIKA: Hogy vannak a gyerkőcök?
SIRKICI: Nem tudom, hogy sikerült e venni valamit ajándékba. Ajándékötletek:
Babakonyha Kép
bébitaxi szerűség Kép
járássegítő készségfejlesztő Kép
fa ügyességi játék Kép

BIBI: Házikóról friss fotó? Bíborka hogy bírja a nagy meleget? Sétálni mikor szoktatok menni?
GYABI: Nagyon komoly a fürcsis kép! Védőnő hozzátok milyen sűrűn jár? A szopi mizériánkról (mindkét gyerkőcnél) én is tudnék mesélni, de nem fogok. Nagyon ügyes vagy, és kitartó, hogy annak ellenére, hogy nem szopizik Beni, fejed neki. Tudom, milyen fárasztó duplán dolgozni! Szerintem pár hét, és magának ki fog szívni annyit, amennyit kell. Kitartás!
MIRCI: Most nézem, hogy már csak 44 nap van hátra Neked! Jövő héten belső vizsgálat lesz? UH mikor lesz legközelebb?
GABI: Te mikor mész legközelebb dokihoz? Vetettek már valamit Lackónak?
ARIKON: Kíváncsi leszek a hődre. LH tesztet nem próbáltad még?
NÓRI: Nagyon szépek voltatok az esküvőn. A ruhád csodaszép volt. Képek a szőrkölykökről?
BABSZI: Drukk a minél előbbi insemhez!
Vendég

Jamiee,
jaj,semmi gond, tudom én, h. segítő szándékkal kérdezted, csak nem bírtam ki, h. poénkodjak... :D De akkor jól tudom a dolgokat? :roll: :)
Betsy,
nem még nem próbáltam, de lehet, h. ha most nem akkor a kövi hónapban kipróbálom.

Bíbi,
annyira szép ez a görbe!! és ezek a mosolygós arcok!!! Váó :oops: :D
Vendég

ARIKON: Akkor most fog összejönni! Mert amikor én elhatároztam, hogy ha nem jön össze, akkor következő hnapban veszek LH tesztet, de akkor már nem volt rá szükség..
Vendég

[quote="jaimee1"]I írta:jaimee1SZONYAT A MELEG, csajok...Vasalnom kellene, dehát ez így most tiszta mazochizmus.....Ti hogy bírjátok???????

Jaimeekém,
remélem hozzátok is megérkezett a enyhülést hozó hidegfront. Nálunk nagyon kellemes lett az idő, és most az sem zavar, h. be van borulva.
Vasalni most nekem is kell, főleg, h. megyünk holnap Pécsre.

Betsy,
De jó is lenne!! Remélem a próféta szólt belőled!! :wink: :)
Vendég

Először is mindenkinek köszönöm az ajándéktippeket, végül is vettünk neki egy zenélő szőnyeget, egy valami játékot, olyan rúd, és rá kell dobálni a karikákat, meg egy babaszakácskönyvet kapott. Ja, meg ma voltak fényképeszkedni apánál, és még a képeket is odaadta nekik ingyenbe. Szerintem szép ajándék. A buli jól sikerült, Nikici nagyon jó baba volt, nagyon jól viselte a hangos zenét és a tömeget, amikor odaértünk aludt egy kicsit, aztán dajkáltatta magát a keresztapjával, utána barátkozott egy 4,5 hónapos kislánnyal, majd egy kicsit elkezdett sirdogálni, de kapott enni, és jó lett minden!

Mindenkinek jó hétvégét!
sirkici

CHRISTELL: Boldog 4. hónapfordulót Klárikának! Hogy vagytok? Már lassan 1 hónapja nem írtál.. :cry:
SIRKICI: Apa fotós? Akkor nem csodálom, hogy minden hónapban lesznek műtermi képek :)
JAIMEE: Hogy telt a mai napotok? Kishölgyről képek? Congratulations!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?