Új privát üzeneted érkezett!

Sonjus: basszus, minden dokinak pénzsóvárnak kell lennie?? :evil:
És igen, én is így vagyok a dolgokkal, egyet alszom rájuk, és mindjárt nem olyan félelmetes minden, a szél sem fúj annyira, és én szép vagyok :lol:
A dokidnak nincs humorérzéke... :lol:
Ja, Pilatesre visszatérve, én is a kezdőt csinyálom, Alycea Ungaro könyvéből...

Snufinak jó frizuravarjúzást! :lol:

Bonikám: nevekről még nem is nyilatkoztál!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

sonjus: ölelés megy neked ((((((((((sonjus)))))))))))

snufi: várjuk a képet az új frizuról!

szezso: mi az a Pilates? :oops:

kati
katica30

Kati:
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=10&cid=15639

Nekem azért jön be, mert a legtöbb aerobicórán arra hajt az oktató, hogy jól megszadizza a népet...ez viszont teljesen más...

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso: köszi. :wink:

kati
katica30

Csináltattam frufrut! Most nagyon tecc, remélem nem fogom megbánni (szárításnál kiderül :lol: )

Pussssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

snufi: képet kérünk! :wink:

kati
katica30

Snufi: ha nem jön be, majd egy gyönyörű csattal elcsatolod :lol: :lol: :lol: :lol: de biztos jó! Én frufrupárti vagyok! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép :oops: :oops: (tépett frufru, szabályost nem akartam)

snufi

Szép Jó reggelt!

Snufiú NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Snufi jó áll! Én is féltem, amikor levágattam, de nem bántam meg :lol: Kép
Vendég

Ja és ma 12 órázom! tessék sajnálni! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Boni, édes Babyboni!!! Grat az eredményekhez!

Snufi, nekem nagyon sötét a kép és nem sokat látok a hajadból.:-(

Sonjus, én várnék az injekció beadatásával, mert külföldön állítólag már 2-en belehaltak! És bebizonyították h tőle volt!

Coca, nekem csak az az egy útvonalam van!

Szép napot mindenkinek!
kata05

Reggelt! :lol: :lol:

Ki mit csinál?
(Nálunk pihi van egész nap!) :lol:

Boni! (12 óra) :cry:

Snufi! Szerintem írtó kafa lett! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike én Romantikus könyvet olvasok! :lol: és mindjárt rendelek, egy PIzzát! :lol:
Vendég

Helló!

Katica, nem tudom, írtam-e, de tetszik az új vonalzód!

Sonjus, még 2-3 hét, mire kész lesz a tesóm laboreredménye, akkor kiderül, mi lesz vele, de neki az utsó kenete P3 lett, az pedig állítólag igen rossz! :?

Kata, a HPV elleni szuriról írtál, hogy halálos lehet? Mert tesóm a 14 éves lányának szeretné beadatni, inkább beszéljem le róla?

Snufi, klassz a séród! Én nem szeretem a frufrut, de csak a sajátom miatt (már rég nincs), mert mindig szétválik, és még csak nem is középen, akárhogy szárítottam be, vagy bármi, akkor is u.olyan bénán állt! :lol: De neked jó lett!

Bettike, atyaég, már csak 5 napocska, és zebrát pislanthatsz! Amen! :wink:

Boni, nem kaptad meg a privimet? Amúgy irigy a pizza miatt (is)! :P
Amúgy nem láttad, mit kérdezett Szezso fentebb? (névvel kapcs)

Pusszantyúzlak benneteket
athiz

Sziasztok!

Boni: Uram köszöni a köszöntést, aranyos vagy! :D

Ma zsúfolt napunk lesz, nem leszek gépnél! (ebédelünk (tejszínes-tejfölös-sajtos csirke kukoricasalátával és rizzsel) utána megyünk Pestre szobabicót venni Uramnak, 4re vissza kell érnünk, mert megyek búcsúzni a kislánytól, akire napi 10 órát vigyáztam 1 évig, mert holnap repülnek el, 6tól meg szülinapi baráti vacsi lesz!)

Puszi.

Puszi.

snufi

Athiz, igen arról beszélek, a rádióban hallottam, én még várnék vele! Amúgy Németo-ban 90e ft helyett 45-ért árulják hivatalosan, ezt meg egy orvos ismerősöm mondta!
kata05

Ismétcsak jó "reggelt"! Bőbeszédű coca jelentkezik!

Szezsó! Én ezt nem értem. Miért nem csinálta meg tegnap (vagy ma) az inszemet a dokid?

Athiz, Szilcsi! Édes kis pasik!

Sonjus! A HPV-tipizálást mindenhol pénzért csinálják, és az 5500 az még ócccsó is vót!
A megelőző szurit ilyenkor már tök felesleges beadni, mert:
Azoknak éri csak meg, akik még nem kezdtek el szexuális életet élni, vagyis 14-15 éves kor körül.
Aztán meg - az influenza vírushoz hasonlóan - ez is csak egy-két törzs ellen ad védettséget, az előforduló nyolcvanakárnyány közül. Végezetül ha minden 5. nő fertőzött, és abból 2-3% az esély a veszéllyes törzsekkel való fertőzöttségre, akkor kb olyan 0,5% az esélyünk, hogy rákmegelőző állapot alakulHAT ki, ami viszont 100%-ban gyógyítható.

Athiz! Nekem ez a HPV kezelés antibiotikummal már amikor írtad is gyanus volt. Tesódnak meghatározták, hogy milyen vírustörzse van?
Szerintem Szilcsi a 6. héttől - ha minden rendben a hegekkel - nyugodtan tornázhat, persze csak lájtosan, nem ugrálós-súlyzós-szumósat! :wink:

Boni! Jó a melód! :wink: Étvágyat!

Snufi! Én sem látlak :wink:

Athiz! A P
nem "igen rossz". Okozhatja egy fertőzés is - mint nálam 2 éve. Tipizálás nélkül ne engedje magát megműttetni, mielőtt meg nem ismétlik a mintavételt!

Kép
zölddisznó

Athiz! Lemaradt a 3

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Snufi: nekem tetszik! :lol: és látom is :wink:

Boni: jó pizzázást!! :D

Athiz: szia!!! :-D

Kata: neked is! :-D

Coca: itt a kórházban nem olyan rugalmas a rendszer, mint a meddőségi központokban :wink: dokim pénteken az SZTK-ban rendel( csak reggel ugrott be egy fél órára UH-zni a kórházba), hétvégén meg csak akkor lehet a kórházban, ha ügyeletes. Ha 1 nap ügyeletes, akkor másnap nem mehet be dolgozni. Szüléshez sem lehet behívni...Ez van. Tudom, el lehetne menni meddőségi centrumba, de a legközelebbi is 90 km-re van, és csak az inszem miatt nem megyünk át...

Este Adagio koncertre megyek!!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, üdv!

Vki szedte már a dr Theiss-féle Echinacea cseppeket? Vélemény róla!

Kis humor:

Esti ima:

" Istenem, kérlek, adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet,
hogy megbocsáthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit.
Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném. Ámen."

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kata05

Szezsó! Ez nagyon gáz, hogy nem csinálja meg egy helyettes orvos. Nálunk sem marad el óra, mert hiányzik valaki. Ez lrthetetlen és felháborító! Csak szervezés kérdése lenne, nem pénz! Brrrrrrrrr! ...de Te sajnos nem tehetsz semmit, csak tűrsz.

Koncert jó!

Kép
zölddisznó

Viccek

Az anya nyulat készített az újévi ebédre, amelyt az apa saját kezüleg
vágott le...
A gond csak az volt hogy a gyerekek nagyon szerették a nyuszijukat, így nem mondták meg nekik az igazat.
Ebéd közben a kisfiú, aki nagyon jóízüen eszi a nyulat, megkérdezi:
- Apa milyen hús ez?
Az apa büszkén mondja:
- Találd ki...adok egy tippet...az anyátok néha szokott így becézni!
Ekkor a kislányuk mindent kiköp a tányérba, és azt mondja a testvérének:
- Úristenem, nehogy megedd, ez egy fasz! :-))

A feleség így szól a férjéhez:
- Drágám, nem láttad azt a könyvet, amit a múlt héten vettünk?
- Melyiket?
- A Hogyan éljünk 120 évig címűt !
- Ja azt?! Kidobtam!
- Kidobtad?! De hát miért?
- Mert rajtakaptam anyádat, hogy azt olvasgatja...

- Drágám, mondjál nekem valami szépet! - kéri a feleség a férjétől.
- Olyanok a fogaid, mint a csillagok..
- Jaj, édesem, ennél szebb bókot életemben nem hallottam.
- Folytasd!
- ...sárgák és messze vannak egymástól.

Jónás
- Mit mond a bibliai hangosbemondó?
- Jónást várják a halban.

Isten megteremtette a férfit és eléállt:
- Van egy jó és egy rossz hírem: teremtettem neked agyat és péniszt.
Mindkettőben rengeteg örömöd lesz.
- És a rossz?
- A vérnyomásod miatt egyszerre mindig csak az egyiket használhatod.

A székely este kimegy az udvarba. Egy kis idő múltán belép az ajtón, a nadrágszára vizes. Mire az asszony:
- Esik?
- Nem, fúj...

A szőke, a barna és a vörös űrutazásra készülnek. Megkérdezik a vöröstől, hova szeretne menni:
- Én a Marsra.
Megkérdezik a barnát:
- Én a Jupiterre.
Megkérdezik a szőkét:
- Én a Napra!
- DEHÁT ASSZONYOM! A NAPON MEGSÜLÜNK!!!
- Majd akkor éjjel megyünk ...

Mózes lejön a hegyről, és így szól a többiekhez:
- Na fiúk, van egy jó, meg egy rossz hírem.
- Kezdd a jóval.
- Lealkudtam tízre.
- És mi a rossz?
- A "ne paráználkodj" még mindig benne van.

Egyik szőke nő felhívja a másikat:
- Te, nálatok sincs melegvíz?
- De van, de nagyon hideg...

Fenyőfa
A rendőr megállítja a szőke nőt a sztrádán. Megkérdi:
- Hölgyem, miért megy maga cikk-cakkban az autóval az úton?
Erre a szőke:
- Hát, én először kikerültem a fenyőfát jobbról, aztán balról, aztán megint jobbról, aztán...
Erre a rendőr:
- Hölgyem, akkor nagyon gyorsan vegye le azt a légfrissítőt a belső visszapillantó tükörről!!!

Elmegy az ember a szemészetre.
B: - Doktor Úr! Gond van a szemeimmel, nem jól látok távolra.
D: - Jöjjön ide az ablakhoz és mondja meg mit lát.
B: - A Napot.
D: - Akkor mondja már meg nekem, hová a picsába akar maga messzebre látni?

A kisunoka megkérdezi a nagypapát, mi az, hogy átlag. Nagyapi mond egy példát:
- Te 8 éves vagy, én 80, tehát ketten együtt 88 évesek vagyunk, vagyis átlagban 44 évesek, ami a legszebb férfikor. De
dugni te se tudsz, meg én se!

A szülészeten az egyik apuka hosszasan fényképezi az újszülött fiát. Megkérdezi az egyik ápolónő:
- Ez az első gyermeke?
- Nem, ez az első fényképezőgépem.

Két barát beszélget:
- Az orvosom azt mondta, ha nem mondok le a szexről, hamarosan meghalok.
- Hogy-hogy?
- A felesége a barátnőm.

Egy várandós asszonyka ellenőrzésre megy az orvosához. A vizsgálat után szégyellősen megszólal:
- A férjem megkért, hogy kérdezzek meg valamit.
- Tudom, tudom - feleli a doki. Megnyugodhat, a szex nem veszélyes egészen a terhesség utolsó hónapjáig.
- Nem egészen erről van szó. Hanem arról, hogy nyírhatom-e továbbra is én a füvet?

Egy asszony utazik a HÉV-en, és az újságban a halálozási statisztikákat olvassa. Odafordul a mellette ülő férfihez:
- Tudja, hogy valahányszor levegőt veszek, meghal egy ember?
Mire a férfi:
- A fogmosást próbálta már?

Egy nő vár az orvos irodájában. Az ápolónő kiszól neki:
- A vizeletminta, amit adott, almalé.
A nő felugrik:
- Azonnal kell hívnom a fiam iskoláját. A másik edényt becsomagoltam neki uzsonnának.
kata05

Kata, ezek állati jók! :lol:

Coca: de megcsinálja helyettes is az inszemet, de nem ilyen ad hoc jelleggel, hogy reggel fél 8-ra bemegyek (meg nem repedt tüszővel), és akkor gyorsan kerítenek valakit...Ráadásul asszisztens is kell.
És igen, irtó szar itt a helyzet, mert régen, amikor nem számított, hogy a doki mikor megy be a kórházba, akkor megcsinálták vasárnap is az inszemet...Hát, evvan...És ugye ittvagyok én is, egy elég furán működő szervezettel, és így elég nehéz előre szervezni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép
zölddisznó

Szezso, és nem mondanak a dokik semmit arra h miért van ilyen korán pé-d? Ez normális amúgy?
kata05

Azért nem értem még mindig a logikájukat, mert egy kórházban nincs olyan időszak (hétvége, éjjel...) hogy ne lenne ott egy orvos, meg egy asszisztens/ápoló. Namármost, ha van, és szülész-nőgyógyász, akkor be tud egy katétert helyezni, és talán be is tud nyomni rajta egy adag Szezsófiút. Ráadásul az ellátandó beteg is kevesebb, a bent fekvőket meg hétvégén úgyis csak lájtosan vizsgálgatják. Szüleszteni tudnak, csak dugni nem? Bekaphatják. Az ügyeletesnek úgyis bent kell lennie, nem mindegy neki, hogy inszemezik, vagy újságot olvas? Ááááááááááááááááááá

Kép
zölddisznó

Vérig vagyok sértve, hogy senki nem vette észre, hogy megint ledobtam egy kilót! :wink: :lol:
...és az "elhízottak" sorából átnyergeltem a "túlsúlyosak" közé! (30-as BMI a határ) :lol:

Kata! :lol:

Kép
zölddisznó

Kata: normális vagyok persze :lol: én így működöm :lol:

Coca: itt - ha jól tudom - egyetlen olyan asszisztens van, aki ért az inszemhez...Ő meg nem a kórházi ápolószemélyzethez tartozik, hanem az SZTK-s terhesgondozáson, meddőségi rendelésen szokott asszisztálni. Így ő hétvégén nem játszik...A dokim amúgy bevállalná egyedül az inszemet, de nem ügyeletben. Sajnos, nem lehet kiszámítani, milyen az ügyelet, múltkor egy UH miatt is 1 órát kellett várnom rá...
Különben tényleg szar a helyzet. Egy kis akaraterővel lehetne változtatni a rendszeren. Csak az a baj, hogy senki nem akarja. Az inszem egy utolsó kis semmi a kórházi gépezetben (én meg egy utolsó kis senki vagyok a betegek közt, ezért került múltkor pl. annyi hercehurcába, hogy kapjak egy ágyat - annak ellenére, hogy felvettek 3 napra :evil:
Na, mindegy, ez van, én még összetehetem a két kezem, mert a dokim amúgy profi és tud UH-zni, és komolyan veszi a dolgokat.
Sok csajszival talákoztam már itt az inszemeknél, aki még ezt sem mondhatta el magáról...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Ja, és COCA!! Gratulálok a mínusz 5 kilóhoz és az új kategóriához!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hát Szezsó vazze, nem egyszerű! ...és természetesen köszönöm a kicsikart elismerést! :wink:

Kép
zölddisznó

Coca: igaz, hogy kicsikart, de őszinte! :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Zöldi na jó.... fogcsikorgatva... Gratula......... :lol:

KAta :mrgreen:

most már unom a munkát..... :roll:
Vendég

...akarod mondani a romantikus regény olvasását?!

Kép
zölddisznó

Hát ez az oldal igazán jól esett!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pizza jó volt? Milyet rendeltél Boni?

Zöldi! Hű bocsika, nem is lestem a vonalzókat :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Snufi! Tessék pihenni! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
bettike
Eger

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ a könyvet kiolvastam, illetve egy és felet! és uncsi

pizza: SonGoKu + paprika, lilahagyma :oops:
Vendég

LÁNYok, mindenki buli?

DRÁGA TESÓKÁM!

Kép

Kép
Vendég

Szép napsütéses vasárnapot! :lol:

Snufi! Jól sikerült minden tegnap?

Zöldi nálatok?

Boni! Ma ugye már pihi?

Szezso! ÉN szerintem még nem is írtam, hogy milyen FASZA CSAJ vagy, hogy így az elmaradt inszem után is ilyen lelkesen vágsz neki a dolgoknak! :lol: Mindent megtettetek remélem? :wink:

Többiek? :twisted:
TESSÉÉKKK MÁR ÍRNIIIIII! OLVASNI AKAROOOOKKKK!

Kép
bettike
Eger

Bettike, igen ma pihi! :lol:

nem igérem, hogy én ma sokat leszek, mert ma Apa névnap van!
Vendég

Hello nőcik!

Mi lájtosan nyomtuk tegnap, csak amolyan beszélgetős-salátazabálós konszolidált buli volt.
M egy kis papírmunka, egy kis blúzvarrás és szálláshelymegnézés a Hűvösvölgyben - iskolai kiránduláshoz.

Snufi! Isten éltessen!

Kép
zölddisznó

Hello!

Holnap lesz a születésnapom, de köszönöm!

Este visszaolvasok és jövök.

Pusz.

snufi

Jó reggelt!

snufi: teccik a hajad :wink: előre is boldog szülinapot!

athiz: köszi a vonalzó dícséretet :lol:

kata: jók voltak a viccek :lol:

coca: köszi a cikket :wink: grat az újabb egy kilóhoz!

bettike: teszt mikor lesz?

rólam: tegnap anyóséknál voltunk. annyi is lett a fogyókúrámnak! mára orrfolyósan, torokfájósan ébredtem. apa volt így pár napig, de már javul. őt megvédik a vitaminok, amiket tömök belé.

kati
katica30

boni: boldog apa névnapot! mit vettél neki?

kati
katica30

Kati! Tömd magadba is a vitaminokat!

Kép
zölddisznó

Hajrá séta! Gyönyörű idő van!

Kép
zölddisznó

Tesó nálam összefolynak anapok! basszus. akkor Snufiúnak meg ma van :mrgreen: de ezt tegnap nem mondtad! :evil:
Vendég

Egyetértek! Isteni tavaszias idő! :lol:

Katica! Hű gyorsan vedd be apjuk adagját, hátha még megelőzöd a náthát! :wink:
(Még nem tudom!) :roll: :oops:

Snufi! Én tudom, hogy holnap lesz! :lol:

Kép
bettike
Eger

Hello Csajok!

Én ma egész nap takarékon voltam :lol: szóval döglöttem, meg olvastam, meg aludtam, meg mostam 8)

Snufi: akkor Snufiúnak boldog szülinapot mára! :lol: a bébitek viszont októberi lesz, ha jól számolom! :wink: az is tök jó hónap, igaz Bettike? :lol:

Bettike: basszus, már csak 4 nap! :shock: jujjj, de izgulok! :lol:

Boniéknál boldog Balázs napot! :D

Kati: Neked meg jobbulást! :D

Ma ennyi voltam, este dolgom lesz... 8)

Pusz a többieknek is!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Megjöttem. Rügyezik az orgona, bimbós a hóvirág, a barkák teljesen kinyíltak...mi lesz itt!? Isteni tavaszi hangulat van az erdőben! ...meg madárfütty!

Kép
zölddisznó

Szép estét!

Zöldi! Ugyan azt a jelzőt használtuk! :lol: :lol: :lol:
Bocsika, de délután óta itt voltak barátnőmék a gyerekkel! :lol: (Teljes felfordulás!) :lol: :lol: :lol:
Apjuk azt mondta sebaj szokjuk! :lol:
Valamelyik nap majd jelentkezem! :lol:

SZezso! Hát igen! Az október a legszebb és hát a mérlegeket sem kell ecsetelnem! :wink: :lol:
(Csak ügyesen!) :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger

Helló!

Boni: azért nem szóltam, mert végülis mindegy, lényeg, hogy eszedbe jutott!!! BoniApunak boldog névnapot!!!

Coca: gratu a -5 kg-hoz! Ez igen! :wink:

Kata: állati jók voltak a viccek!!!! :lol:

Kati: jobbulást!

Bettike: nem tesztelsz holnap? Ezt kérném ajándéknak, hm?

Klarissza: ????????????????????????????

Nálunk is gyerekek voltak ma, kééééészen vok!!!!!! Ááááá!

Puszi.

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?