Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olyan rossz, hogy ennyire kevés időm marad arra, hogy internetezzek, mert annyira hiányoztok. A táblázatot azért igyekszem minden nap megnézni, hogy nincs e újabb babás, mert annyira drukkolok nektek.
Végre nálam is elindulnak a dolgok. Kaptam egy csomó gyógyszert, remélem meghozzák hatásukat. Kaptam clostyt, bromot, és medrolt a következő ciklus elejétől kell elkezdenem szedni és most, hogy ne kelljen annyit várni a menzire stimulálunk egyet norculuttal. A doki nagyon bíztatott, hogy ezek hatására hamarosan babuci költözik a pocimba, remélem igaza lesz.
Most pedig nekiállok visszaolvasni a mai termést, hogy legalább egy kicsit képben legyek.

Móni

Kép
móni23

Tacsifül
Nekem csak azt mondták, hogy olyan kenyérsütőgépet vegyek,amelyiknek a gombjai nem a tetején, hanem az oldalán vannak, mertsütés közben melegszik a teteje és nem tesz jót a gomboknak. Nem tudom mennyire igaz ez.

Judyt
Ne aggódj már vettem nagyobb melltartókat, de még így is idegesít, hogy rajtam van.

Tündi
Már én is nagyon szerteném elmondani az anyuéknak, de végül úgy döntöttünk, hogy karácsony helyett mi is Télapókor mondjuk el, mert kell mennem védőnénihez és ha ő tudja akkor már másnapra az egész falu is! Tehát dec. 6-án Télapó+örömhír, kedden pedig jöhet a védőnő.
Jura
jura

Jura Kép

De izgi, biztos nagyon fognak orulni a nagyszulok! Kép Mi dec. elejere tervezzuk a bejelentest...

Az en kenyersuto gepemnek a tetejen vannak a gombajai, es eddig semmi problemat nem tapasztaltam vele... Kép

Judy Kép

Mar nalam is aktualis lenne, 1-2 szammal nagyobb melltarto... Tegnap pl. nem fertem bele a sportmelltartomba, sot a polom, amiben edzeni szoktam majd lepattant rolam. Kép

Gyöngyi

bgy

Mea,
Remélem a dokinál minden rendben volt.

Jura,
Hogy bírod ezt a titkolózást? Nekem nem menne.

Judyt,
Neked ikreid lesznek? Azt hiszem tényleg nagyon lemaradtam.

Tancsifül,
Remélem a hőd ilyen magas marad még 9 hónapig.
Nekünk van kenyérsütőnk, és én imádom. Mindenféle kenyeret és kalácsot lehet benne sütni, és olyan jó, amikor a friss kenyér illata lepi be a lakást. Csak egy baj van vele, nagyon nehéz ellenállni a friss kenyérnek és így nagyon gyorsan elfogy. Kép

Henci,Kinga,
Nektek is nagyon szurkolok!

Vali,
Aztán mutasd meg az új frizudatKép

Stella,
Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen és januárban legyen egy pozitív teszted.

Huh, Végeztem most már iygekszem képben lenni.

Móni

Kép
móni23

Tacsifül!
37.3 a 31 napon???KépAz nagyon jó!Én már sejtek valamit, nagyon drukkolok!!!
Hány napra szokott megjönni?

Henci!
De jó, hogy még nálad sem történt semmi rossz!Megy a drukk!Vasárnap rajtad a világ szeme!Kép

Stella!
Remélem minden úgy alakul, ahogy szeretnéd!Gondolok majd Rád szerdán én is!

Kinga
Kinga79

Most jobban megnéztem a papíromat és nem gy. van oda írva a candida mellé, hanem vagy 5/2 vagy 5n vagy 5p nem lehet elolvasni. Felteszem mindjárt nektek nézzétek meg, hátha el tudjátok Ti olvasniKép

Előre is kösziKép

Mea
mea

MóniKép
de jó, hogy jelentkeztél!!
Reméljük igaza lesz a dokinak és ez a sok gyógyszer segíteni fog a babásodásban!!!
Nagyon kijár már nemtek egy pocaklakó!
Stella

Kép
stella9

Nem sikerült feltenniKép túl nagy.

Na mindegy, csak nincs komoly candidám.

Mea
mea

Babus!Kép

Merre jársz, hogy még nem hallottunk ma felőled?
Te is szedted a clostilt régen? Neked miért kellett?

Remélem Te is tudsz hozzászólni az eredményeimhez, megnyugtatna.Kép

Mea
mea

Kinga, Henci, Vali
Mennek a drukkok ezerrelKép

Henci, Vali
Ti különösen gyanúsak vagytok ezzel a 31.nappal, magas hővel, plussz Henci a herpeszévelKép
Judyt, szerintem szólj a zebráidnak, hogy hamarosan új gazdájuk leszKép

És légyszi, postázzátok el a mensiteket Stellának! Így hétvégére még odaér!Kép
Stella, nézd meg feltétlenül a Szülőszobát. Csodálatos történet volt. Teljesen meghatódtam én is. 10 évig próbálkoztak hiába, a nőnek cseresznyényi méhe volt, a dokija is lemondott róla. De ők nem adták fel. És lombikkal sikerült egy kisfiú. Aztán szerettek volna még egy babát, de sajnos az elment, viszont utána 2 is lett. És 39.hétig kihordta őket és természetes úton megszűlte őket.
Háromgyerekes anyuka lett belőle, holott előtte pár évvel azt mondták, sose lesz gyereke.
Ez egy igazi kis csoda volt. Szerintem hatalmas erőt lehet meríteni belőleKép
Ha neki 40 évesen, icipici méhhel sikerült elsőre, neked miért ne sikerülneKép

Annácska
Valami csodaszép a kislányodKép
Hány éves is? Baj az, ha a lány kicsit idősebb a fiúnál?Kép Mert szívesen összehoznám pár év múlva KristófommalKép
Ja, és már annyiszor akartam kérdezni, hogy hívják ezt a gyönyörű leányzót?

Móni
Végre beindultak a dolgokKép Ez nagyon jóKép

Mea
A P2 az jóKép Nekem is mindig olyan volt. A Candida gyanút én se értem, miért nem zárják ki teljesen? Hisz a Candida meddőséget okoz.
Judythoz hasonlóan, nekem is a Closty segített Kristófom létrejöttéhezKép
De az UH nagyon fontosKép És nem csak tüszőrepi előtt, hanem utána isKép Persze csak ha nem akarsz te is szép kis cisztákatKép

Zsófi
Írtam neked e-mailt!Kép

Köszönjük mindenkinek a Dolfigyógyító energiákatKép Még mindig hisztis, nyüszít sokat. Sajnálom nagyon. De csak javul már majdKép

Kristófsimik mind átadvaKép

Babus+Kristófka

Kép
babus2005

Stella,
Hát én is nagyon reménykedem.

Mea,
Biztos nincs semmi komoly, akkor mondta volna a doki, ha valami gond lenne, nyugodj meg.
Nekem is most kell elkezdenem a clostyt, én sem tudok róla túl sokat, de reménykedem benne. Azért egy dolgot megjegyezetm abból, amit Babus mondott, hogy menni kell uh-ra, ez nagyon fontos!!

Kép
móni23

BabusKép
feltétlenül megnézem, amint elérhető lesz!
Biztosan szép történet. Sajnos nagyon sokan vannak, akiknek szintén minden esélyük megvan arra, hogy sikerüljön a lombik, de mégsem.Ezt nem lehet erőlre tudni. De azért én is nagyon reménykedem!

Kristóf élvezte a szülőszobát?
Stella

Kép
stella9

Babus!Kép
De jó már itt is vagyKép
Köszi az infot.

Móni!Kép
Te mikor kezded el szedni?
Drukkolok, hogy első hónapban sikerrel járjatok veleKép

Mea
mea

Mea
Erről a Candida számozásról fogalmam sincs, tényleg, hülyeséget meg nem akarok írni.

Nekem azért kellett Closty, mert a fogigátló abbahagyása után 8-9 hónappal se volt még peteérésem, így mondhatni tök feleslegesen próbálkoztunk.
A dokim csinált UH-t és hormonvizsgálatot, akkor derült ez ki. 2*1-et kellett szednem, de még így is csak 1 tüszőm ért mindig.
Három hónapig szedtem, míg az utolsóban sikerült Kristófom.
Közben havonta 3-szor jártam UH-ra (amikor megjött, tüszőrepi előtt és után) és 3-szor hormonvérvételre.

Babus

Kép
babus2005

Stella,
Tényleg van, akinek nem sikerül, nálunk a családban van is rá példa, de te ezeket a gondolatokat verd ki a fejedből, mert neked elsőre sikerülni fogKép

Babus,
Én is küldök simit Kristófnak és Dolfinak isKép

Kép
móni23

Babus!Kép

És te sejtetted, hogy nincs peteérésed?
Pl. mérted a hődet és láttad, hogy nincs?

Pl. ha én múlt hónapban mértem és látszódott a leesés meg, hogy utána felment az tuti, hogy van akkor a peteérés???

A menstruációval nem függ össze, ugye? Tehát attól, hogy megvan v.kinek még lehet, hogy nincs peteérése???

Mea
mea

Köszönöm a kenyérsütős hozzászólásokatKép Meggyőztetek. Azt fogunk kérni karácsonyra!Kép

Tündi
VIsszatértemKép Nem lett rossz a frizkóm, csak kicsit lespórolta a zselétKép Ez úgy látszik náluk egyezményKép A legutóbb a kolléganője is csak tessék-lássék rakott rá. Mindegy. Felkészültem,úgyhogy hoztam magammal zselét és már igazítottam rajta egy kicsitKép Tök jó érzés megint kissebb fejjel járkálniKép

Móni23
Kép

Stella
Drukkolok nektek! Ne felejtsd el: csodák pedig igenis VANNAK!!!! Lehet, hogy a manócska már ott bújkál a pocidban, csak még titkolódzik. Szorítok, hogy ne jöjjön meg szombaton, de csak azért ne, mert ott a (még)babszem jankóKép

Kinga
Elvileg holnap kéne NEM megjönnie. Most egy kicsit kavarás van a gyógyszer miatt,amit a tesztoszteron szint lenyomására adott a doki, ezért nem tudom milyen hosszú lesz ez a ciklusKép Szóval, minden lehetséges még. Bár azok után, hogy a doki szerint ebben a ciklusban (10.napon) nem volt érő tüszőm csak "PCO szerű ováriumok", nem nagyon bízok benne, hogy van pocilakónk. De mint Stellának írtam, csodák pedig igenis vannak!Kép Hétfőig nem foglalkozom vele, de ha akkor sem jön meg, akkor megyek Clear Blue-t venniKép

Ha már itt tartunk: a clear blue tesztet hol lehet venni? Patikában vagy rossman,dm.....?

Mit jelent a P2,P3?

Kép
Kép
tacsifül

Móni!
A dokim csak azt mondta, hogy lehet, hogy 2 baba növekstik, mert amikor először voltam UH, akkor csak egy 6mm petezsákot látott, és nem volt benne biztos, hogy a másik kis foltocska is baba-e.
Ezért is megyek 29-én UH-ra.Kép

Babus!
Már szóltam a zebráimnak, és már nagyon türelmetlenek nagyon szeretnének már kijönni valakihez.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Stella
De neked fog sikerülni a lombik és készKép
Ez olyan dolog, mint az, hogy sok babának lesz baja a születésekor, soknak tekeredik a nyakára a köldökzsinór, sajnos egy páran meg is halnak, DE, az én Kristófommal mindez egyszerűen NEM történhet meg.
Ugyanúgy, ahogy veled SEM történhet meg, hogy nem sikerül a lombikKép

Kristóf élvezte nagyon a SzülőszobátKép (Szerencsére csak a múltheti horror-műsort hagyta ki, azt nem is bánomKép)
Az ikres szüléseket meg különösen csípiKép És most végre a kiscsaj tetszett neki, nem a kisfiú. Jól megrugdosta a pocimat az Auróra megszületésekor. Még a takarón is átlátszott, akkorát rúgott. Így ki kellett takarnom a pocimat, hogy Ő is lássa a kiscsajtKép Szó mi szó, helyes kislány voltKép Jó az ízlése, naKép
A kissrác születése pedig nem is érdekelteKép
Szerintem ti csavarjátok el itt a fejétKép Agyon van kényeztetve, így már csak a nők léteznek a számáraKép

Babus

Kép
babus2005

Judyt!Kép

Én meg 29-én megyek vérvételre.
Majd gondolok Rád sokatKép

Szeretnél ikreket???

Nálunk a családban van ikerpár, a férjem anyukájáék azokKép

Hát elsőre nem hiszem, hogy túl szerencsés lenne-legalábbis nekem- egy ikerpárKép

A clostitól lehetnek ikrek, vagy az nem befolyásolja ezt???

Mea
mea

Babus!Kép

Hát ez a Kristóf egy kis cuki babaKép
Komolyan olyan jó érzés lehet NekedKép

Szeretnék én is babót végre!!!Kép

Mea
mea

Stella!!

Nektek sikerülni kell az elsöre, mert olyan sokan szoritunk nektek!!!!

Babus!!
Válaszoltam!!
A Kristof pedig szerintem mindenki kedvence!!!
Hiszen ennek a csodás topic családnak az elsö babája!!

Zsófi
zsófi76

Mea!
Ha a sors úgy rendelte, hogy ikreim legyenek, akkor persze, hogy örülök neki.De azért egy kicsit megijednék, hogy hogyan tudnám őket ellátni.
A closty-tól többeknek sikerült már az ikerterhesség, mert több tüsző érésekor ez lehetséges.Kép
De nálatok meg van az esély closty nélkül is az ikrekre.Kép

Judyt
KépKép
judyt

Tacsifül!
Clearblue-t a dm-ben biztos lehet kapni, többen is ott vették a lányok közül.De ebben talán Vanda a szakértőKép
Én azért drukkolok, hogy ne a gyógyszerek miatt ne jőjjön meg, hanem baba legyen a dologban!!!

Babus!
Nagyon jófej Kristófod van! Úgy látszik az ismerkedést nem lehet elég korán kezdeni!Kép

Kinga
Kinga79

Még egy kérdés lányok.
Az nem baj, hogy szedni fogom a clostit de HSG-én nem voltam???

Vagy az utána következik?

Mea
mea

Mea
Én ebben is egyedi eset voltam.
Gondoltam, hogy valami nem stimmel, mert elég hosszúra nyúlt ciklusaim voltam, volt, hogy Norcoluttal kellett meghozni a mensimet.
Nálam a hőmérőzés nagyon becsapós volt, én minden eddigi szabályt megszegtem ezzel kapcsolatosan.
Egyrészt, soha nem azonos időben mértem, hol hajnali fél 4-kor, hol délután 3-kor(ha épp éjszakás műszak után aludtam)Soha nem aludtam előtte 5-6 órát. És mégis, tökéletes beállt arra, hogy ciklus elején 36,6 körül, tüszőrepikor (vagy az általam gondolt tüszőrepikor) leesett, utána pedig fölment 36,8 körülre.
Ez mindig ugyanígy alakult, akkor is, amikor utólag kiderült, hogy hónapok óta nincs is peteéresem, akkor is, amikor cisztám lett, így értelemszerűen nem is volt tüszőrepim és akkor is, amikor már Clostyt szedtem és bizonyítottan volt peteérésem. Ezért untam bele és hagytam a fenébe az utolsó hónapban (csak a legvégén mértem meg, és megdöbbentem a 37,2-es hőnKép)és lám, pont ekkor sikerült Kristóf.
Használtam LH tesztet is, persze folyton volt rajta 2 halvány csík, ami azt jelentette volna, hogy most lesz tüszőrepim. Dehát ez is hülyeség volt, mert ez akkoriban volt, amikor még egyáltalán nem volt peteérésem. így ezt is hagytam a fenébe.

Engem az UH teljesen kielégített. Semmilyen hőmérő és LH teszt nem tud olyan pontos lenni, mint az UH. Amikor az UH-on azt mondták, hogy a tüsző elérte a 20mm-t és napokon belül megreped, akkor belehúztunk(de szigorúan csak kétnaponta) és bejöttKép Amikor az UH-on azt mondták, kész, megrepedt a tüsző tisztességesen, akkor pedig leálltunk és vártunk "türelmesen".

Lényeg, ami lényeg, nálam semmi tünete nem volt annak, hogy nincs peteérésem. A hőmérő és az LH teszt ugyanúgy átvert.

Babus

Kép
babus2005

Mea

Először a Closty és majd ha a gyógyszerek sem segítenek, akkor jön a HSG.
Mindenfajta műszeres beavatkozást csak azután végeznek, ha már a gyógyszeres dolgok nem segítettek.

Vali
Pozitív Clearblue-t én is anno a DM-ben vettemKép

Mea
A Closty-val természetesen megnő az esélye az ikreknek, de mint én vagyok erre az élő példa, van akinek Clostyval is csak egy tüszője érik meg.
Egyébként erre is jó az UH. Minden ember másképp reagál a Clostyra, van akinek napi 1 szemtől is 3-4 tüszője lesz, van akinek napi 2-3 szemtől se lesz tüszője, max egy.
De a szükséges gyógyimennyiséget UH segítségével be lehet állítani, a doki a tüszők számából következtetve csökkenti vagy emeli a Closty adagját.

Kristóf köszöni a sok bókotKép
Kép

Babus

Kép
babus2005

MeaKép
Babus, mindenre válaszolt.

Hogy mennyi az esélye az ikreknek az nem lehet tudni, de szerintem nagyobb, mint normál esetben, hisezn feltúrbózzák a peteérést!

Majd meglátjuk Judytnál!
Szerintem ott nem egy babó van!

JudytKép
hallod? Már nagyon várom a 29-ét!!!
Szerintem Te hárman vagy, de ez csak olyan megérzés féle. Majd kiderül!

LányokKép
olyan aranyosak vagytok, hogy így szorítotok értünk már most! Ennek biztos meglesz az eredménye. Most én is hiperoptimista hangulatban vagyok!
Köszi mindenkinek!!!

Stella

Kép
stella9

Na, végre második nekifutásra azért csak újra indult a gépem.

Nem hiszitek el, micsoda időjárás van itt Győrben!
Negyed órája sütött a nap. Egyszercsak olyan sötét lett, hogy fel kellett kapcsolnom a villanyt. Először azt hittem rosszul hallok, zörgött az ég! Pár percére elkezdett süvíteni a szél, esni az eső és olyan volt az ég, mintha márciusig már el sem akarna vonulni a sok felhő. Na, behavazunk. Gondoltam én. Ehhez képest az egész tartott kb. 5 percig (ezalatt 2x elment az áram egy pillanatra - amitől leállt a PCKép). Most meg, mintha mi sem történt volna - süt a napocska! Normális ez az időjárás?Kép
Még egy-két hetet kihúzhatna a (viszonylagos) jóidő, mert jövő héten aljzatbetonozunk.

Babus,Kinga
Bárcsak a próféta szólna belőletek és tényleg lenne meglepi apucinak a Tibi(csoki)MikulástólKép

Mea
Nekem a doki azt mondta, hogy ha nincs érő tüsző,petesejt, akkor menzi sem lesz. Ezért kellett Norcolut-ot szednem. Én is szedtem clostyt, de mint utóbb kiderült, feleslegesenKép

Babus
Neked volt rendesen menzid, amikor (mint utólag kiderült) nem is volt peteérésed fogigátló után? Ne haragudj, hogy megkérdezem, de normális piros volt? Azért kérdezem, mert nekem az első napon piros vér, 2-3 napon keresztül viszont inkább barnás,folyás szerű. A dokik szerint ez nem jelent semmit. Milyen fogigátlót szedtél?

Henci
Képzeld, anno én is megálmodtam, hogy valaki lakik a pocimban. Már nem emlékszem (akkor sem emlékeztem rá), hogy mit álmodtam, de a vége az volt, hogy nagy változás fog beállni az életembe. Reggel, amikor felébredtem, ez volt az első gondolatom. És nem tudtam mire vélni. Végig gondoltam minden számításba jöhető dolgot, de semmire nem gyanakodtam. Aztán ott volt a manócska, aki azóta sajnos (most már tutira progi-hiány miatt) már angyalkaKép De nem adjuk fel és remélem, nemsokára újra álmodni fogokKép Szorítok nektek, hogy a te álmod is bejöjjön és nemsokára tényleg bejelenthesd a munkahelyedenKép

Kép
Kép
tacsifül

Sziasztok!

Vegre ma is beertem hozzatok. Nagon nehezen megy a reggeli felkeles, de utana egesz nap nem vagyok almos igazan.

De jo lenne, ha lennenek ujabb zebrasaink!!! Nagyon drukkolok mindegyiketeknek!!!

Babus,
ez a Krisi fiu nagyon edespofa! Annyira hihetetlen, hogy ilyen pontosan reagal mindenre!

Kenyersuto muveszek!
Irjatok nekem legyetek szivesek recepteket, mert valoszinuleg a sorrendunkkel vagy az aranyokkal gondok vannak es igy nem sikerul mindig tokeletesen a kenyerunk. Elore is koszi!

Tacsiful,
ClearBlue-t en a DM-ben vettem, de Rossmannban es gyogyszertarakban is lehet kapni elvileg. Szerintem szinte minden drogeriaban lattam eddig, ugy emlekszem.

Vanda
vanda72

Stella!
Hidd el Én is nagyon kíváncsi vagyok már:Kép

Vali!
Én is a DM-ben vettem a tesztet.Lehet, hogy ez jelent valamit?
Te is ott vedd meg!!!Kép

Judyt
KépKép
judyt

Vali
Én Meliane fogigátlót szedtem. 6 évig. Kicsit sok volt szerintem.
Én soha életemben nem barnáztam, szerencsére csak hírből tudom, mi az. Nekem mindig igazi piros voltKép
Mikor nem volt peteérésem, akkor volt, hogy megjött nagyjából rendesen, 30-35 napra, de volt, hogy 50-60 naponta jött meg.

Vanda
Nagyon okos ám a mi kissrácunkKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Hát végre én is megnéztem a Szülőszobát, és persze én sem bírtam ki sírás nélkül. Gyönyörű két baba született, és az anyuka hihetetlenül fegyelmezetten szült.
Szerintetek ez volt az utolsó rész? Csak mert a végén nem mondták, hogy jövőhéten is tartsanak velünk.

Móni

Kép
móni23

Móni
Ez jó kérdés. Nekem fel se tűnt. Remélem azért lesz mégKép

Babus

Kép
babus2005

Tancsifül,
Ideért a vihar tőletek. Itt is dörög, villámlik és szakad az esőKép

Kép
móni23

Sziasztok lányok.
Ne haragudjatok, tegnap nem tudtam elköszönni.
Szeretnék vmit kérdezni tőletek: ahogy olvastam a soraitokat, és persze megnéztem a táblázatot, úgy értelmeztem, hogy sok olyan csajszi van itt, aki pár hónaoja (4-5-6) próbája a kedvesével létrehozni a kis picurit.
Ugyanakkor olyanokról számoltok be, hogy mi volt uh-n meg ilyenek, milysen gyógyszereket szedtek, stb.
Na ebben nekem az a fura( félre ne értsetek nem akarok megbántani senkit)hogy aki még (csak) pár hónapja próbálkozik, az miért járkál orvoshoz? Nem értem. Mi fél éve próbáljuk összehozni a bébit (mindig fél évnek mondom, pedig júliustól próbáljuk, csak nekem már nagyon soknak tűnik)és én úgy voltam vele az elejétől kezdve, hogy január környékén fogok orvoshoz fordulni, ha addig nem jön össze. Természetesen júliusban voltam dokinál, azt mondta minden rendben velem.
veronika_25

Lányok!
Most értem vissza egy dekorboltból és vettem egy rakás matricafestéket, meg szalvétát dekopázshoz. Meg lesz a hétvégi programunk Kép

Babus Kép
Már többen állnak sorban a lányom kezéért Kép De majd osztok sorszámot Kristófnak. Annamáriának hívják a lányomat.

Szakad az eső Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lányok!
Mindenkinek jó hétvégét kívánok!!!Kép
Remélem jövőhéten elengedhetek 1-2 zebrát.Kép
Sok puszi.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

A Szülőszobát én is szoktam nézni, mondanom sem kell, hogy sírás-rívás folyik nálam is.
Az előbb elolvastam egy apukának az írását, aki bent volt a gyermeke születésénél és az is nagyon megható volt.
veronika_25

Jujj, akkor hozzánk is hamarosan ideér a vihar. Már sötétedik és szemerkél az eső. Lehet, hogy előbbre kéne hoznom a délutáni kutyasétát?!

Annácska
Kristófé legyen az 1-es sorszámKép

Veronika
Ha én vártam volna a dokival, mondjuk 1 évet, akkor most nem lakozna a pocimban egy 28 hetes Kristóf.
Én tavaly júniusban hagytam abba a fogigátlót, október végétől próbálkoztunk a babával, de mivel nem jött össze, én már februárban dokihoz is mentem. Vagyis kb. 4 hónap után. És milyen jól tettem, hisz, mint olvastad, nem is volt peteérésem, tehát várhattam volna én a babára hónapokat, mindhiába. Ez egy egyszerű UH-ból és vérvételből gyorsan kiderült, megkaptam rá a Clostyt és már sikerült is KristófomKép "Csak" ennyit ér (sokszor) az időben dokihoz menésKép

Húha, elkéstem. Dörög az ég és rohadt sötét lett
Kép

Babus

Kép
babus2005

VeraKép
neked még furcsa, hogy "pár" hónap után dokihoz járnak a lányok. Én viszont mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy ne várjon túl sokáig.
Egy vérvétel és egy uh egyáltalán nem a világ.
Mi 8 hónap sikertelenség után mentünk a dokihot, Babusék pedig 4 hónap után.
Náluk kiderült, hogy Babausnak nincs peteérése, vagyis nagyonis jól tettél, hogy elmentek, mert hiába is próbálkoztak volna még hónapokig.
Nálunk kiderült, hogy nagyon kevés kiskatonája van a páromnak és szinte 0 az esély a spontán babának.
Soha nem bocsátottam volna meg magamnak, ha megfogadom az átlag dokik tanácsát és csak egy év után kérek segítséget.
Már ez a 8 hónap is nagyon sok, így utólag, mivel már tudom, hogy semmi értelme nem volt, mármint babgyártás szempontjából.
Jó, hogy Te ilyen türelmes vagy! szerintem mindenkinek a megérzéseire kell hallgatnia! ha úgy érzi, hogy menni kell a dokihoz, hát uzsgyi...

Én is lelépek! jó hétvégét mindenkinek!!!
Stella

Kép
stella9

Tacsiful,

a vilagert sem szeretnek senkivel ellenkezni, inkabb csak teged szeretnelek megnyugtatni. Nekem az elmult 4-5 evben (de lehet, hogy meg tobb is), inkabb barna volt a mensim, mint normalis piros. Es ami emg durvabb, hogy osszvissz 3 napig tartott es nagyon keves volt a mennyisege. Nem szeretnek gusztustalan lenni, de napi 1 betettel teljesen jol elvoltam, meg tampont sem volt erdemes hasznalom, mivel azt erdemes 6-8 orankent cserelni higienias okokbol kifolyolag, es nekem az tul gyakori csere lett volna. Szoval mindig kerdeztem a dokimat, hogy biztos nem gond ez, hogy keves is, barna is, rovid ideig is tart? Mindig azt mondta, hogy semmi gaz, ha pontosan jon meg. Es ime az eredmeny: elso honapban megfogant a babank... Ugyhogy ennek, ugy tunik tenyleg nincsen koze a babasodasi eselyekhez...

Vanda
vanda72

Veronika
Dokihoz mindenki akkor megy, ha úgy érzi, hoyg esetleg valami gond lehet, vagy már annyira bizonytalan a jelekben, hogy szeretne végre valami támpontot. Pl. én is így vagyok. 5. hónapja próbálkozunk (azaz mi is júliusban kezdtük), és ha most sem jön össze, a következő hónapban megyek egy vérvételre, mert én aggódok a hormonjaim miatt. 30 éves vagyok, már mindenképpen betöltöm a 31-et is mire szülni fogok, nem nagyon szeretném kivárni az 1 évet. Meg olvastad azt is, hogy több emberkének csak kiderült valami bibi, úgyhogy jól tették, hoyg korábban mentek dokihoz. Ha a dokikat rá lehet venni 1-2 alap vizsgálatra, akkor miért ne tenné az aki úgy érzi, szüksége van rá?

Tündi
Vendég

Babus Kép
Rendben akkor Kristófé az 1 sorszám.
Kérdezted, de nem írtam márciusban lesz 6 éves a lánykám.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Csajok!
Környékez az idegkimerülés!
Egy hosszú üzit írtam nektek, és a végén elrontottam(nem írtam be a nevemet az azonosítóhoz és a jelszavamat sem)és emiatt elveszett az üzim. Én chateltem régebben és ez egy kicsit más. De majd belejövök.
Egyébként megértelek titeket. Csak az volt fura nekem, hogy ugye én tegnap találtam rátrok ezen a fórumon. És eddig nekem nem jutottak eszembe ilyen dolgok, hogy valami baj lehet.Mindig nagyon bíztam, hogy a következő hónapban összejön a baba, nekem négy hónap még nem olyan sok.(Sok-sok, de nem annyira)
Azért a dokihozmenetelemet előrehozom dec. elejére.Biztos ami biztos.
Bocs, ha bárkit megbántottam, igazatok van.
veronika_25

Lányok, én valamit nagyon rosszul csinálok!!!!!!
Írtam nektek, most pedig nincs benne az üzenetekben.Pedig egyszer már benne volt.
Láttam!!!!!!!!!!!
Kép
Ennyire béna lennék?
Valőszínűsíthető, azt hiszem.
Segítsetek már, hogy mi lehet a probléma?
veronika_25

Na, most meg már benne van megint, látom!
Pedig elhihetitek nekem, hogy nem szoktam így bénázni!
Igyekszem többet nem bénázni, bocsi.
veronika_25

Jó hétvégét mindenkinek!
Puszi: Veronika
veronika_25

Veronika
Mikor lemaradt a nevet és jelszavad, akkor sem veszett el az üzeneted. Nekem is volt már ilyen. Olyankor írd be ezeket utólag, kattints még egyszer a Nézet/Küldés-re, és akkor már a leveled is megjelenik.

Azon se lepődj meg, ha nem látod rögtön a leveledet, lépj ki és újra be vagy a Frissítés-re kattintva valószínűleg már megjelenik a leveledKép

Amúgy szerintem senkit se bántottál meg, csak mi már itt mind annyira vágyódtunk/vágyódunk egy kisbabára, hogy türelmetlenek vagyunk és nincs sem időnk, sem energiánk, sem pedig kedvünk hónapokat, éveket várni. Mi babát szeretnénk, mégpedig a lehető leghamarabb. Ha baj van, derüljön ki minél hamarabb, ha pedig nincs, lehet "nyugodtan" próbálkozni tovább.

Babus

Kép
babus2005

Azt hiszem mára befejezemKép Már vagy ötödször indul újra szegény gépem a másodpercnyi áramszünetek miatt.

Szorítsatok, hogy a hőm fent maradjon (még legalább 9 hónapigKép) és holnap, se holnapután, se azután,azután,azután..... NE JÖJJÖN MEG!!!Kép

Annácska
Jó munkálkodást a hétvégén! Aztán dicsekedj ám majd el vele, hogy mit ügyeskedtél!Kép

Veronika
Szerintem is jobb minél előbb dokihoz menni! Max. azt mondja, hogy makk egészséges vagy és csak a természeten múlik, hogy mikor találkozik a petesejt a kiskatonákkal. Meg a másik: mindig jobb a biztos rossz, mint a bizonytalanság hónapról-hónapra, hogy összejött-e a baba.

Vanda
Képzeld el, hogy én írtam a maildoktor.hu-ra (valamelyik nap említettem már nektek) egy nőgyógyinak. Leírtam neki ezeket a menzis dolgokat és tudod mit mondott? Hogy ezt stressz,szorongás okozza és ez akadályozza a peteérést is:/ Persze, könnyű mindent ráfogni a stresszre. Azt nem lehet bizonyítani, hogy attól van, de zsák pénzeket el lehet kérni a (pszichológiai)kezelésért. Igaz? Szóval, én is inkább hiszek a dokimnak és bízom benne, hogy ez nem gond.

Babus
Én Diane35-öt szedtem 4 évig. Szerintem nekem az bolygatta meg a hormonjaimatKép Én nem fogom hagyni a lányomnak (ha leszKép, hogy fogigátlót szedjen! Van más módja is a védekezésnek, amivel nem kell beavatkozni a szervezet normális működésébe.

Most már tényleg megyek! Henci drukkolok magunknak!
Hétfőn találkozunk! Kellemes hétvégét mindenkinek!

Vali

Kép
Kép
tacsifül

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?