Mea
Én ebben is egyedi eset voltam.
Gondoltam, hogy valami nem stimmel, mert elég hosszúra nyúlt ciklusaim voltam, volt, hogy Norcoluttal kellett meghozni a mensimet.
Nálam a hőmérőzés nagyon becsapós volt, én minden eddigi szabályt megszegtem ezzel kapcsolatosan.
Egyrészt, soha nem azonos időben mértem, hol hajnali fél 4-kor, hol délután 3-kor(ha épp éjszakás műszak után aludtam)Soha nem aludtam előtte 5-6 órát. És mégis, tökéletes beállt arra, hogy ciklus elején 36,6 körül, tüszőrepikor (vagy az általam gondolt tüszőrepikor) leesett, utána pedig fölment 36,8 körülre.
Ez mindig ugyanígy alakult, akkor is, amikor utólag kiderült, hogy hónapok óta nincs is peteéresem, akkor is, amikor cisztám lett, így értelemszerűen nem is volt tüszőrepim és akkor is, amikor már Clostyt szedtem és bizonyítottan volt peteérésem. Ezért untam bele és hagytam a fenébe az utolsó hónapban (csak a legvégén mértem meg, és megdöbbentem a 37,2-es hőn
)és lám, pont ekkor sikerült Kristóf.
Használtam LH tesztet is, persze folyton volt rajta 2 halvány csík, ami azt jelentette volna, hogy most lesz tüszőrepim. Dehát ez is hülyeség volt, mert ez akkoriban volt, amikor még egyáltalán nem volt peteérésem. így ezt is hagytam a fenébe.
Engem az UH teljesen kielégített. Semmilyen hőmérő és LH teszt nem tud olyan pontos lenni, mint az UH. Amikor az UH-on azt mondták, hogy a tüsző elérte a 20mm-t és napokon belül megreped, akkor belehúztunk(de szigorúan csak kétnaponta) és bejött
Amikor az UH-on azt mondták, kész, megrepedt a tüsző tisztességesen, akkor pedig leálltunk és vártunk "türelmesen".
Lényeg, ami lényeg, nálam semmi tünete nem volt annak, hogy nincs peteérésem. A hőmérő és az LH teszt ugyanúgy átvert.
Babus