Sziasztok!
Na, jó sokat írtatok!!!
Nita,
ne izgulj, már nem lehet baj!!! Ennyi rosszra csak jön egy kis jó is???
Mandarin,
már hiányoltalak, csak én is átmentem olvasóba legutóbb (a kicsim nem engedett írni az ölemben ülve). Minden oké?
Nyuszifül,
ügyesen a dogával, aztán kész!!!
Kicsi,
jó, hogy mikrobiologizálsz (is) itt közöttünk. Elég gáz, amit a vegyszerekről írtál, de ez van. Legalább van munkád, amit én nem mondhatok el magamról. Holnap megyek Pestre, kirak a cég, a fiam 3 éves lesz vasárnap, hétfőn megyek munkanélkülire.
Ízisz,
kérlek, ne menj el! Most minden friss, de jönnek még szép napok, évek!!!
Királylány,
hogy vagytok???
Melinda,
szerintem minden oké a kismanóval, a szívhangok ennyi idősen egy dopplerrel elég nehéz megtalálni ám! Nem olyan nagy baba még, kell egy ideig keresgetni, ráadásul mire megtaláljátok, vígan odébb úszik. Minden oké lesz nálatok is!
Bocsi, ha nem írok mindenkinek, de olvaslak ám benneteket!!!
És mindenkinek drukk, puszi!
Bence náthás, tiszta horrort csinálok reggelente, átmosom az orrát fiziológiás sóoldattal és egy fecskendővel, ne tudjátok meg, mi jön belőle, de utána olyan hálásan néz... (Közben ordít, mint a sakál.)
Nem akarom, hogy megint a fülére menjen, így orr-átmosás (ezzel a módszerrel állítólag a melléküregeket is át lehet öblíteni, és mint tudjuk, ez a veszélyes, mármint ha itt sűrűsödik be a bacikkal teli váladék), C-vitamin + sok gyümi, Oscilloc., inhalálás teafaolaj + borsosmentaolaj + levendula + kamilla egyvelegével, a torokba T. Verde spricc... Talán megússzuk... Ha valakinek van még ötlete, írjátok meg!!!