Új privát üzeneted érkezett!

Aha!Akkor ha valaki teherbe esik,akkor az LH tesztje is 2 csíkos lesz?A beágyazódástól számolva???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

szerintem onnan számolva....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem maradok sokáig.

Szerintem is csak onnan számolva. Ha nincs beágyazódás, az LH lecsökken, ugyanis a sárgatest eldorvad... Ha vsn beágyazódás, addig marad fent, míg a HCG meg nem jelenik. Kicsi átfedés van...

Pussz

Mostmár tényleg csak holnap :lol: (vagy késő este :roll: )

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Munka közben bekukkoltam, de csak az olvasásra volt időm. Ma rengeteget pakoltunk, péntekre ki is költözünk a mostani üzletből. Nem lesz lehetőség netezni a munkahelyről, de a laptopot hazahoztam, remélem tesóm tud hozzá szerezni kütyüt, hogy itthonról is tudjam használni. Meg is beszéltem anyával, hétvégente megkapom. Hétközben meg lehetőleg bentről is be tudok majd kukkantani. :wink:

Betty: nagyon szépek a körmök, nekem nagyon tetszik, de magamon nem nagyon tudom elviselni. 2007-ben volt ősz végétől és kb fél évet bírtam. Most gondolkozom rajta, de nem szántam rá magam. Az a baj, hogy nekem gyorsan nől, szinte 2 hetente lehetne tölteni, de csak össze szoktam reszelni. Viszont zavar, ha már nem olyan szép. Árban nem volt rossz, ha jól emlékszem akkor 2000-2500 körül volt.

Nyuszifül: jajj, de jó, hogy benéztél még ha csak kis időre is :D Jó hír, hogy most már sűrűbben tudsz jönni majd :wink:

Nita: jobban vagy?

Gábor ma elment a háziorvosához, mert nem valami jó a közérzete. Azt mondta neki a doki, hogy ne használjon orrcseppet, mert nagyon sok a mellékhatása-melyiknek nincs?- és igyon forralt bort. :twisted: Hazajöttem és azt mondta, hogy csináljam meg a forralt bort-még a szagát sem bírom :!: :!: :!:

királylány

Sziasztok!!
Itt volt Pistike egyik menyasszonyjelöltje,hááát,nem tetszett neki,mikor a kislányt (3 hónapos) fogtam.Azt hittem még nem lesz féltékeny,hát tévedtem!!!
Óóóóó laptop nekem is nekem is,mert úgy bevinném az ágyba magammal a gépet!!! :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

királylány kicsit jbban,....csak most gyomorgörcsöm van hogy mi lesz holnap az uhun

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: minden oké lesz. Pozitív gondolkodáááááááááááááááás!

Melinda: már egy pár hónapja én is könyörgök érte, de keret az nem lenne rá. Szándékomban állt összegyűjteni a pénzt, de aztán megvilágosodtam :idea: , hogy anyukámnak van egy bent a szalonban és azt nem szokta hazavinni, mert ugye otthon is van gép neki, öcsém meg Pesten dolgozik, apukám meg azt sem tudja hol kell bekapcsolni. Hétvégén sem viszi haza és ma rákérdeztem mi lenne ha én elhoznám. Azt mondta semmi akadálya. Így már én is net közelben leszek és apa is játszhat rajta. :wink:
Mennyi idő lesz a két gyerkőc között? Biztos nehéz lesz az elején. Szerintem teljesen mindegy mennyi a korkülönbség a gyerekek között, valamilyen szinten mindenkinél jelentkezik a féltékenység. Szerintem.

királylány

Melinda: közben kiszámoltam a korkülönbséget :lol:

királylány

tudom de azért még nem tudok nyugodt lenni....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: a 12. hét a bűvös hét? Jól emlékszem? És ott volt valami probléma előtte? Ha nem szívesen válaszolsz semmi gond és bocsi. :)

királylány

igen nálam most nagyon fontos hogy eljussunk odáig....a tavalyi baba akkor ment el....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De eddig minden oké? Ott mi volt a gond? Akkor láttak valami rendellenességet?

királylány

akkor folyamatosan barnás rózsaszines cucc jött belőlem
tavaly derűlt csak ki hogy 3 vírusom volt a baba egészséges lett volna

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Na, jó sokat írtatok!!!

Nita,
ne izgulj, már nem lehet baj!!! Ennyi rosszra csak jön egy kis jó is???

Mandarin,
már hiányoltalak, csak én is átmentem olvasóba legutóbb (a kicsim nem engedett írni az ölemben ülve). Minden oké?

Nyuszifül,
ügyesen a dogával, aztán kész!!!

Kicsi,
jó, hogy mikrobiologizálsz (is) itt közöttünk. Elég gáz, amit a vegyszerekről írtál, de ez van. Legalább van munkád, amit én nem mondhatok el magamról. Holnap megyek Pestre, kirak a cég, a fiam 3 éves lesz vasárnap, hétfőn megyek munkanélkülire. :(

Ízisz,
kérlek, ne menj el! Most minden friss, de jönnek még szép napok, évek!!!

Királylány,
hogy vagytok???

Melinda,
szerintem minden oké a kismanóval, a szívhangok ennyi idősen egy dopplerrel elég nehéz megtalálni ám! Nem olyan nagy baba még, kell egy ideig keresgetni, ráadásul mire megtaláljátok, vígan odébb úszik. Minden oké lesz nálatok is!

Bocsi, ha nem írok mindenkinek, de olvaslak ám benneteket!!!
És mindenkinek drukk, puszi!

Bence náthás, tiszta horrort csinálok reggelente, átmosom az orrát fiziológiás sóoldattal és egy fecskendővel, ne tudjátok meg, mi jön belőle, de utána olyan hálásan néz... (Közben ordít, mint a sakál.)
Nem akarom, hogy megint a fülére menjen, így orr-átmosás (ezzel a módszerrel állítólag a melléküregeket is át lehet öblíteni, és mint tudjuk, ez a veszélyes, mármint ha itt sűrűsödik be a bacikkal teli váladék), C-vitamin + sok gyümi, Oscilloc., inhalálás teafaolaj + borsosmentaolaj + levendula + kamilla egyvelegével, a torokba T. Verde spricc... Talán megússzuk... Ha valakinek van még ötlete, írjátok meg!!!

Kép

Kép

Kép
lyly

lyly én is remélem hogy most már boldogok lehetünk a pocaklakóval......párom annyira várja már.........szeretnék neki örömöt okozni.....
jobbulást nektek is!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Képzeljétek, csináltam egy tesztet, és tudjátok mi lett?
-Hát persze, hogy nega :twisted:
Várom pirit, de most már akkor jöjjön minél előbb! :twisted:
9.-én megyek dokihoz, hogy nyista baba, csináljon valamit :)
Pussz mindenkinek, később majd jövök! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!
Tegnap már nem jöttem.Benéztem ugyan és felületesen átolvastam az írottakat de annyira fáradt voltam,hogy nem tudtam írni.
Most is nagyon álmos vagyok.ÁÁÁÁá szeretnék egyszer 8 órát aludni egy huzamba!!! :evil: :evil: :evil:
Pont ide írom ezt amikor tesót szeretnénk. :lol: :lol: :lol:

Betty!
Sajnálom. :? De még ne add fel hátha a teszt volt bedögölve.Csinálj újat! :wink:

Nita!
Lehet tudni,hogy hol kaptad el a vírust és milyen volt? :roll:

Tegnap mesélte egy nő a házban,hogy a lányának a második babája halt meg 2 hónap leforgása alatt.A gazdaságisunk menye is most veszítette el 8 hetesen. :( Mi van a levegőben?Ez szörnyű! :evil: :evil:

Az LH tesztet mikortól érdemes elkezdeni?Úgy értem hányadik cn-től?10 db elég egy ciklusra?

Nyuszi!
Örülök,hogy jelentkeztél!Gyere és mesélj! :wink:

Lyly!
Bencének jobbulást!

KépKép
Kép
mucus75

Jóreggelt!

[b]Nitácska! Rendben lesz minden :wink: !!!
[b]Mucus! Ki vagyok akadva én is hogy mennyi ilyen szőrnyüséget lehet hallani,mikor lányommal terhes voltam egyetlen egy ilyenröl hallottam (sogornőméről). Komolyan mondom a kórházba is jött minden nap valaki ilyen szörnyüséggel hol 8 hetesen hogy 10 stb... á :cry: .
Vendég

Jó reggelt!

Betty, Mucus: Sajnálom. De én is csatlakozok hozzátok szerintem hamarosan. :(
Ma van a 30. napom. Tegnap annyira fájt a fejem, hogy még a gép közelébe sem jöttem. Tesztet elfelejtettem csinálni mikor reggel először mentem pisilni. :? De szerintem nincs semmi, ez a fejfájás, már a pri előjele szerintem.

Ja és képzeljétek! Tegnap eltörtem egy higanyos hőmérőt. Hú de tiszta ideg voltam. Szerintetek ha terhes lennék ez okozna valami gondot? Bár mondjuk nem érintkeztem szerintem kézzel vele, próbáltam óvatosan összeszedni, dehát annyi felé szétgurult az a szar higany, hogy ..... Szórtam rá kénport is, de csak ott gugoltam felette. Jártatok már így? Úgy idegesít.

Na lehet hogy csinálok egy tesztet, bár az nem az első vizeletes lesz. De úgyis rendeltem megint egy csomót, úgyhogy nem baj ha már elfogy.

Már én is alig várom, hogy megjöjjön és lehessen kezdeni előről. Én is megyek a dokihoz majd, megkérdezem hogy most akkor mi legyen tovább, mert ez a 3. gyógyis hónapunk volt. Egyébként meg augusztustól próbálkozunk. Ennyire bénák vagyunk. :? Bár a kisfiam 10-11 hónapra sikerült.

A torkos csütörtökre mi elakartunk menni. Kedden fel is hívtam a vendéglőt, de már nem volt hely, mindet lefoglalták. De pénteken is mehetünk azt mondták akkor is adnak 25% kedvezményt. Így pénteken este 6-ra oda készülünk. Ott tartjuk meg a férjem apukájának a szüli+névnapját, mert mindkettő februárban van.
Vendég

Meg az is borzasztó, hogy sokakanak, akik n agyon szeretnének babát és mindent megtesznek érte hogy legyen, nem sikerül. Miért van ez? Annyi ismerősöm van, aki csak próbálkozik rendületlenül és mégsem sikerül. Van aki meg először csinálja és rögtön terhes lesz. Ez nem igazság!
Vendég

Perpike szia!
Meg az a szörnyü leginkább mikor el is vetetik engem ez rettentöen idegesített a kórházban és ráadásul a mi kortermünkbe dugták öket.
Ök röhögve jöttek elvetetni én meg sírtam mert el kellett hogy vegyék :cry: .
Vendég

Kirus: Igazad van! Legalább lennének tekintettel az emberre. Ez felháborító.
Vendég

Perpike!
Még ne add fel!Tessék egy tesztet csinálni! :D A fejfájás fronttól is lehet,Nekem is fáj. :x

Kirus!
Szia.
:wink: Lelked javul?
Igazad van,Én is amikor terhes voltam és a kórházba jártam vagy vérvételre vagy uh-ra egyből kiszúrtam ki ment abortuszra.Na nem csak a sporttáska. :) Volt aki olyan fölényes,felszegett fejjel ült ott mint aki még büszke is arra,hogy mire készül. :evil: :evil: :evil:
Valóban amikor Domival voltam várandós Én nem hallottam ilyesmi szörnyűségekről.Már arra is gondoltam,hogy ez (nagy részben)lehet,hogy azokkal esik meg akik 30 fölött lesznek terhesek. :roll: Vagy ez hülyeség? :?

LH teszt infót kérek!Mikor kezdjem el???? :D

KépKép
Kép
mucus75

Jó reggelt mindenkinek!

Bocsi, hogy nem jöttem este de fájt a fejem és álmos is voltam igy csak olvastalak benneteket.

Betty sajnálom a negativ tesztet én nem akarlak hülyíteni szerintem elég sok tesztet és több volt negatív, itt az ideje, hogy uj hónap elé néz! Nekem már nincs sok hátra de semmilyen babás tünetem! Lelkileg készülök pirire. Tesztem nincs itthon nem is idegelem magam, vasárnap itthon vagyok ráér jönni. Na meg a hőm ugyis kimutatja :lol: .

Kírus tényleg szörnyü mi történik ebben a világban. Én mikor voltam dokinál még az ajtóban találkoztam vele. Mondtam, hogy hozzá jöttem és erre azt kédezte, hogy kaparásra mentem? :shock: :evil: olyan nemhéz lett a lelkem, dehogy adnám a babámat darabokban neki :evil: . Na de ő csak a munkáját végzi. Előtte esetleg nem szabad pisilni? Volt egy nőci aki már szólt, hogy nem birja tartani és vegye már sorra, de hamar kijött akkor lehet csak uh-t végeztek nála? Na de mindengy nem az én dolgom.

Betty azt hiszem mi egy cipőben járunk. Férjem végre elment a dokihoz és gyulladást állapitott meg nála és azt mondta a bal ondócsó kicsit emiatt el van dugulva. Most már elment vért adni kért a doki tőle hormonvizsgálatot tesztoszteron, LHS, LH és spermakulturát lássa mennyire befolyágolja a hormonjait és a spermákat a gyulladás. Ő volt már dokinál decemberben mert érzett tompa állandó fájdalmat a herezacskóban de 2 napi gyógyszer szedés után megszünt és persze a gyógyszereket is abbahagyta :evil: . Ugyhogy most ismét várunk ma vérvétel nálla meg kér steril dobozt a kiskatonákhoz és ha lesz kedve azt is kitenyészteti. Mindha soha nem akarna vége lenni ennek a problémának és végre összejöjjön a babánk :twisted: .

Királylány én is céges laptopon irogatok mert mentem a férjem agyára, hogy mindig lenyultam az ővét. Bár akkor csak játszottam rajta. A netet csak amiután megvolt az enyén akkor állitottam be és huztam be a nappaliban. Régen volt valami gond vele igy nem használtuk, gondoltam ha nem megy visszamondom de azóta is szuperül müködik! :lol: :lol: :lol: csak neki nem ment ha hétvégén dolgozni akart otthon :lol: :lol: 8)

Kép
Kép
melisch

Na csináltam egy tesztet, de annyira negatív hogy csak na.

Nem lesz ebből babucika. Sajna. De jön lassan a tavasz és hátha az is segít. Már vasárnap március van.

Mucus: Szerintem olyan 13. nap körül kezd el, vagy a 12. napon.
Lehet hogy van abban valami, hogy 30 fölöttieket érint jobban. Én is már 33 leszek áprilisban. De még van két évem, azalatt csak sikerül. Mert 35 év felett már nem szeretnék szülni.
Vendég

mucus75 kell irja a dobozban levő használati utasitáson, ha jól emlékszem akkor ha 28 napos a ciklusod a 10. napon, 29 :arrow: 11. napon, 30 :arrow: a 12. napon és igy tovább.

Kép
Kép
melisch

perpike sajnálom a negativ teszted, mnapság csak negativakat hoztok én ezért nem is tesztelek :twisted:

Kép
Kép
melisch

Melish: De lehet hogy te törnéd meg ezt a rossz szériát! :D
Vendég

perpike aranyos vagy de nem nagy az esélye, hiszen mi már 1 év és 1 hónapja próbálkozunk, férjem gyulladása meg nem jól hangzik :cry: , tudom csodák léteznek de én nem vagyok szerencsés típus! Nállunk öcsém a szerncsés. Olyan 4 hónapja pl. a netten vett alig 1-2 Ft.-ért egy nikon fényképezőgépet tökk szuper és nagyon jó képeket csinál! Valami nettes licitálós site-on, 5 euro volt a beiratkozás abból a pénzből licitált és aztán még kifizette bankon keresztül a 1-2 ft.ot meg talán a postaköltséget mikor átvette a csomagot. Még kapott hozzá egy vagány tartót is. na ő szerencsés, nem hiába kicsikorába ette a báránykakit :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
melisch

Melisch!
Húú de furi volt,hogy azt írtad"mucus75". :roll: :)
Nincs papírom mert esthajnalcsillagtól vettem a teszteket. 8)

Perpike!
Sajnálom,hogy negatív. :( De igazad van jön a tavasz,nem lesz több betegeskedés és miénk a világ.... :lol: :lol:
Én idén leszek 34(szeptember)és 35 fölött Én se szeretnék már szülni.Szóval elég szűkös az időm. :?

KépKép
Kép
mucus75

mucus a neveket sokszor copy :arrow: pasttel szoktam beszurni időt spórolok azért lettél mucus75 :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

na megyek készülök és irány az iroda mert már 1 órát kések mert annyit ülltem a babanetten!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2009.02.26 08:52-kor.

Kép
Kép
melisch

én is megyek készülődök,melóba. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!
Gyorsan elolvastam mit írtatok, de mire végére értem Beninek elfogyott a türelme.
Ilyenkorreggel mindig beteszem egy kicsit a járókába, hogy játszon szépen egyedül is (mert azt nem szeret).
Max. 20 perc.
Sajnálom, akinek most nincs baba, de ami késik, nem múlik!
Én most azon töprengek, hogy a kévézásról nem tudok lemondani.
Egyszerűen zombi vagyok, ha nem iszok. Benivel is ittam, ez az egyetlen "káros"szenvedélyem.
Remélem nem lesz baj. Néha lecsúszik 3, esetleg 4 személyes.

mucus,
szerintem amikorra gondolod a peteérést, előtte 3-4 nappal.
Főleg ha ismerkedsz ezzel a dologgal, hogy lásd, ahogy átmegy pozitívba napról-napra.

melisch, jó, hogy most már azért sejtitek, mivel lehet gond és lehet tenni valamit. Össze fog jönni hamar! :wink:

Kirus,
tényleg durva, egy szobában lenni ilyen kis....
nem mondok inkább semmit róluk.
De remélem aki ilyen könnyedén veteti el a magzatát , jól megszenved majd amikor úgy dönt gyereket akar!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Nita!
voltál már uhon?

Lyly!
jobulást Bencének! vasárnap lesz három éves? :D

Többieknek puszi :D

inkább kiszerkesztettem ezt a pár sort...
Vendég

Sziasztok!

Mucus:Az ovuláció időszakában a női szervezetben nagy mennyiségű LH (luteinizáló hormon) szabadul fel, majd ezt követően 24-48 órán belül megtörténik az ovuláció.
A teszt a vizeletben lévő LH kimutatása alapján jelzi az ovulációt. Ha hormon kibocsátás figyelhető meg, az ovuláció nagy valószínűséggel bekövetkezik 24-48 órán belül.
A ciklus hossza: A teszt kezdetének napja a ciklusban:
21napos 5.nap
22napos 6.nap
23napos 7.nap
24napos 8.nap
25napos 9.nap
26napos 10.nap
27napos 11.nap
28napos 12.nap
.....................................................Stb........................................... :wink:

Perpi sajnálom a nega tesztet :evil:
Igen, talán a tavasz meghozza a gyümölcsét. :wink:

Melisch, örülök, hogy a férjecskéd el kezdett haladni a cél irányába :wink:
Most már csak egy kis idő, és minden rendben lesz.

Szerintem ahogy haladunk az idővel, úgy egyre romlik az élet minőség... Nekem azt mondta a doki, hogy ezért a környezetszennyezés, a stressz, és a mostani műanyag ételek tehetők legnagyobb mértékben felelőssé.
Régen rengeteg gyerek született, családonként átlagban 5.
Ehez képest ma, egyet alig lehet összehozni, nemhogy 5-öt :evil: Igaz?
És igen, sajnos van olyan is, aki ezért nem hogy hálát adna, hanem röhögve bevonul a kórházba, és elveteti :evil:
Nem igazság!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Már majdnem végeztem a kajával. Krumpipürét csinálok fasírozottal.
Sehol senki?!

betty615

Hello Lányok!
Nita??? Hányra ment? Tudja vki? Én délelőttre emlékszem. Remélem, minden ok.
Betty, Perpi sajnálom a nega teszteket... Akkor tényleg jöjjön piri minnél előbb... Aztán Apákra fel... :lol: :wink:
Na, csak hírekért kukkantottam be... majd még jövök... megyek, megtömöm a bendőm... sült kacsacomb, krumplipüré, párolt kápi.... :)
mandarin7

duna igen voltam uh-on.-........a baba szép nagy 19 mm-es mozgott is......de sajna van még mindíg melette egy jó nagy vérömleny.tehát a vetélés még mindíg a fejem felett lebeg..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitácska babócája. :wink: :D
Kép

Kép
Kép
Kép
gnemoni
Tata

köszi moni...
még a vérömleny is látszik........ :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen, de ne idegesítsd magad ezen, mert akkor lehet, rosszabb lesz.
Nagyon jó a kép, már egész nagy a picike :wink:

betty615

Egyébként mitől alakult ki vérömleny?

betty615

Nitácska!
Nem lesz semmi baj!!!! :wink:
Mekkora a haematomád?
Vendég

kírus emlékeim szerint 37x tizen valahány mm-es :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Majd csak felszívódik most már!
Elhiszem milyen frászban vagy,de nyugi ne idegeskedj!!
Vendég

kapok rá gyógyszert is...két hét mulva megint megnézik uh-on........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
de jó ilyen képet látni! :lol:
Minden rendben lesz! :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

mucus!
Reggel el is felejtettem válaszolni: igen javulgat a lelkem,muszály...
Vendég

angi én is remélem minden ok lesz!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?