Új privát üzeneted érkezett!

Olik mami: Asztamindenit!!! Tündi baba már 7 hónapos!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon boldog hófordulót nektek!

Nincs itt Betsy, aki emlékeztessen a hófordulókra.... :oops: :oops: :( :( :oops:
jaimee1

Olikmami: nem semmik a gyerkőceid!!! Olyan ritkán jössz... :( :( :(

Köszönöm az infókat orrügyileg, nem tudom, de ez a porszívós dolog megriaszt. Tudom, hogy hatékony, már láttam is, de... :shock:
Így most valami orrsprayt adtak a gyógyszertárban, hát majd meglátjuk.
Mai fotók:
Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

OLIK: Boldog 7. hónapfordulót!
BAMBIKA: Kicsit megkésve boldog 3. hófordulót Gergőnek!
NIKI: Boldog névnapot Dominak!
JAIMEE, GYABI, CHRISSYY, SIRKICI, BIBI: Nagyon szépek a gyerkőcök! Édesek, aranyosak, ennivalóak!
NÓRI: Sok boldogságot Nektek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.08.05 06:51-kor.
Vendég

CHRISSYY: Boldog névnapot!
Vendég

Gyabi,
sok babona van, de mondjuk nekünk nem volt sok gond a 6 hétig, sőt, nem is volt, mert akkor még nem olyan sokan látogatták, nem nagyon vittük utcára, mert nem akart maradni a kocsiban, igy én is azért nem kötöttem rá, mert hülyeségnek tartottam, de mostmár rájöttem, hogy nem az!
Jó ez az S betűs kép!
Az orrát a legjobban azzal a porszivós orrszivóval tudod kiszivni, legalábbis ezt mondták nekem a tapasztalt anyukák!

Arikon,
és a pirosba még az is a jó, hogy kisfiúra és kislányra is rá lehet tenni!

Bibi,
köszönjük a gratulációt! Látod, milyen szerencsétek, hogy a piros a kedvenc szined? A házacska nagyon tuti, olyan szép, én is imádnám a fát! Mikor költözhettek? És Bibi baba olyan gyönyörű!

Jaimee,
gratula Rékának a felálláshoz! És még meg is van örökitve, nagyon cuki!

Mirci,
én sem vagyok babonás, de hidd el, az az orditás után, amit Nikici rendezett, már nem kételkedtem semmiben, amikor megmosdattuk, és azután minden rendben volt. És igen, hat a szalag! Nagyon édesek a rucik, milyen jó lesz ráadni őket Bálint babára!

Nóri,
de megható! Mégegyszer gratula nektek, és legyetek nagyon boldogok! Én sem hittem, hogy az esküvőnk lesz életem legyszebb napja, de tényleg az lett, mi is remegtünk mindketten a szertartás alatt, nagyon szép volt igy visszagondolva! Alig várom a képeket!

Gabi,
ugye milyen jó érzés 100 nap alatt lenni? Örülök, hogy jó lett az eredményed!

Olik,
nagyon ügyes gyerkőceid vannak! Gratula!
sirkici

Betsy! Köszönöm szépen a köszöntést, aranyos vagy és figyelmes!
Vendég

Sziasztok Kedveskéim,

Most van egy kis időm, ez az állandó frontátvonulás Alexikémet álmossá teszi...

Olik: már megvolt a keresztelő? Hogy sikerült??? Nagyon ügyesek a gyerkőcök!! Hol voltatok nyaralni? Elnézést, ha le vagyok maradva...

GYabi: nagyon nagyon cukor babád van!! Ne riasszon meg, mert nagyon enyhén szív, ha a minimumra állítod a porszívót! Eleinte én is féltem, de szerintem sokkal jobban tisztít, mint bármi más... Télen Alexinek picit csöpögött a nózija, 1 hétig szívtam vele és a végén már nevetett rajta...

Nóri: nagyon sok boldogságot a házasságotokhoz!!! Gratulálok! Ez annyira szép esemény!!

Betsy: Te mindig mindent fejben tudsz tartani! Le a kalappal! Én lassan a fejemet is el fogom hagyni!! Készültök már nagyon a keresztelőre? Mi lesz a menü? Mi végül úgy döntöttünk, hogy az egész "nagycsaládotˇ", ami tényleg óriási, főleg a görög részről...., meginvitáljuk, és a templom melletti külön teremben lesz egy uzsonna (szendvicses, tortás). Ruhácskája milyen lesz? Egyébként hogy vagytok???

Jaimee mami: tudom, hogy eltűntem és köszönöm a hiányolásomat :lol: Most nagy keresztelő meghívó szerkesztésben vagyok, közben családi ebédek, baba programok, háztartásvezetés, stb....Szerintem még mindig nem jó az időbeosztásom, mert alig jutok el a gépig :wink:

Rólunk: Alexike már nagyon ügyesen ül, annyira, hogy konkrétan 1 mp alatt felül fekvő helyzetből...Olyan furcsa, mert amikor bemegyek a szobájába, belesek a kiságyba, akkor azt várom, hogy hol fekszik, de nem ő mindig a sarokban ücsörög :lol: :lol: Tegnap már kapaszkodva felállt a kiságyában!! Van 4 fogacskánk, nagyon szépen tud rágni is és imád labdázni továbbra is.... Hála az égnek, most elég jól bírja a baba kocsit, szóval tudok vele menni sétálni...A játszótéren a hinta továbbra is a kedvenc, hangosan kacag miközben leng és sikongat a többi gyereknek... :D Meg kell zabálni, olyan aranyos...Mindenkit elbűvöl:)

Puszi mindenkinek

Heni

Kép
Kép
csheni26

Hanna: én is én is én is gratulálok!!! Boldog babavárást! Nagyon szép a babád már most is!

Heni

Kép
Kép
csheni26

GYABI: Beninek boldog 1. hófordulót! Neked pedig boldog szülinapot!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük!

Gyabi! Boldog Szülinapot!

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Gyabi, micsoda hóforduló! Micsoda ajándék! Tavaly a szülinapodon,ha valaki megmondja a jövőt, mit szóltál volna? :D

Nagyon boldog szülinapot!
Kép

Bíbi anyu:Hogy áll a "házikó"?

Betsy: Mindjárt itt a keresztelő!!!!

Heni: Milyen babaprogramok?

Nóri: Kuttyok? Jááááj, a vizsi mindentszétrág fajta.... :lol: :lol:

Rékám: Hogy vagy?

Elkészült a meghívónk a keresztelőre:

Kép

Nem így fog kinézni, de ez a lényege....Az idézet ránk illik :roll: :roll: az előzményeket ismerve:

Engedjétek hozzám a kisdedeket, és ne akadályozzátok őket, mert ilyeneké az Isten országa!
jaimee1

Gyabi,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! :D
sirkici

Sziasztok Lányok! :)

Sonny,
De aranyos vagy!! Köszi, a nyarunk nagyon szépen telik; sokat jövünk-megyünk, nyaraltunk is már, és holnap megyünk a Balcsira, nyuszistól. Jövőhéten meg Pécsre szintén 4 napra egy baráti házaspárral, akiknek 2 pici babájuk van. Már nagyon várom! :)
Te már a 27. hetet taposod?? :shock: Hogy vagy? Mesélj, nagyon kíváncsi vagyok Rád! :)

Olik,
gratulálok Tüncsike keresztelőjéhez! Nagyon megható lehetett. Zolikának meg a szobatisztasághoz gratu! :) Tényleg nagyon ügyes kis rosszcsont lehet, a fotóján is látszik! :wink:

Betsy,
annyira kedves Tőled, h. minden időpontot fejben tartasz! Mesélj magatokról is, Petivel, Bencével mi újság? Hogy vagytok?

Gyabi,
Én is BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok! Beni baba nagyon szép! Az orrspray használt neki?

Heni,
Alexi baba, tényleg nagyon aranyos lehet, ahogy kacag hintázás közben! :)

Hanna,
Mindig olvasom a blogod, és továbbra is szorítok, h. szépen teljen a várandósság időszaka.

Jamiee,
nagyon tetszik a meghívó üzenete, annyira megható! (A Te blogodnak is rendszeres olvasója vagyok és IMÁDOM!)
Köszi jól vagyok, és a helyzet változatlan. Pötty-pötty...

Viszont képzeljétek, Nyuszikám megbetegedett és tegnap orvoshoz vittük. Vasárnap este óta nem evett, nem ivott, ezért nagyon kétségbeestem. Mindent próbáltam, a legfinomabb falatokkal "bombáztam", de (lógó)fülebottyát sem mozdította. De legjobban a nem ivása aggasztott, főleg ebben a rekkenő hőségben veszélyes, mert kiszáradhat. No, tegnap már nem bírtam tovább idegekkel és délelőtt nagy nehezen sikerült egy szuper állatorvosi központot találnom (neten). Kaptunk időpontot 6-ra, nyúlgyerek be a hordozójába és el a rendelőbe. Férjecskével vittük közösen, és remegő kézzel tettük le a vizsgáló asztalra a nagyon szimpatikus aszisztens és orvos keze közé. Pufi (nyulunknak ez a "hivatalos" neve) próbált szabadulni, de mind hiába, mert szakavatott kezek tartották fogva. A doki nagyon kedves volt, alaposan kikérdezett, h. mit evett, ivott, csinált vasárnapig és gyorsan meg is lett a baj forrása. Ti. vas. délután kint a kertben a tuják alatt hűsölt és számomra új infóként kiderült, h. a tuja MÉRGEZŐ számára!! :( Ráadásul idegen kóbor állatok is mászkálhatnak a kertben és azoktól is összeszedett valamit, így ezek a két dolog terítette le Pufikát. A doki nagyon precízen megvizsgálta, utána kapott infúziót, antibiotikumos injekciót, és fecskendőbe vitaminbombát, amit a mai napi kontrollig kell beadni a drágámnak. Körmöt is vágott neki, és amikor azt hittük, h. "húú ez lesz vagy 10-15 ezer", mondta, h. 3 ezret kér a vizsgálatokért és a gyógyszerekért. Majd elájultam! Szóval nagyon örülök, h. elvittük, és ráadásul egy ilyen rendes helyre! :)
Pufika már köszöni jól van, és "hálából" ma reggel jó meg is mart! :D
Bocsi, a terjedelemért, remélem nem untattalak Benneteket! :oops:
Vendég

Sonny, Betsy:köszönöm szépen!
Az ünnepelteknek minden szépet és jót kívánok!

Ésss drága HANNA ÉS ZSEBi:nektek külön gratula, a blogban nem írtam, de nagyon örülök Neked és a pöcsösnek is!!! Kép

Jaimee:naaa, jól van, látod, csak meg lesz keresztelve ez a lyány! :wink:

Arikon:küldök egy hatalmas gyógyölelést Nyulbarátomnak!!!Mielőbbi javulást kívánok és a két kutyagyerekem is puszilja! :wink: (puszilná...hehe)
Kép

Nálunk szana és szerte a ház, festés van százezerrel, de a héten kész lesz.A függönyöket megrendeltem az új nappaliba, mert akkor az ablak, hogy a régiek közül egy sem jó rá, jövőhét péntekre meglesz!És ez egy ölég ócsó akciós anyag volt...így lett 50.000,-....hmmmhmmm...és ráadásul ismerős, szóval még kedvezményt is kaptam.
Szóval haladunk, takarítunk, dobozolunk.Ma megyünk a fürdőszoba bútorhoz lapot nézni.stb...ezer apróság kell.
Szép napot mindenkinek, tsókol mindenkit: Az ifjú feleség! :D
Vendég

Ja és Bíbi:eszembe jutottál este...imádnád a konyhámat!Piros-szürke!!!
Vendég

Nóri! Szia te ifjú feleség! Utólag én gratulálok nektek, sok boldogságot kívánok!
Vendég

Kép

Kép
Kép
gyablonka

Tök jó, jelenleg mindenki köszön mindent és mindenki köszönt valakit, mindenki boldog, a babák gyönyörűek, a babátlanok meg pozitívak és boldogok!VILÁGBÉKEEEEE...jeeeee!!!

Kép
Vendég

Rékám: Még mindig pöttyözöl? 4. napja? :shock: :shock: Hát mán csak nyomnék egy tesztet.....max. nega lesz. De hátha nem....

Nyulambulamnak jobbulást!

Nóri: Jó nagy ablak lehet...vagy a függöny nagyon drága. Nyelveket is beszél? :lol: :lol:

Csá, megyek főzni.
jaimee1

Sziasztok!

ARIKON: Örülök, hogy már jobban van Pufika! Mensi még sehol? Hányadik napon vagy? Peti és Bence remekül vannak. Petinek ez az utolsó hónap itthon, aztán kezdődik újra az ovi, így igyekszem minél több időt vele lenni, ezért sincs nagyon időm jönni.
SIRKICI: Friss képek nincsenek?
JAIMEE: Gratulálok Rékának a felálláshoz! Nemsokára szaladhatsz utána! Milyen előkészületekre gondoltál a keresztelővel kapcsolatban? Peti keresztelője előtt jártunk előkészítőre, ez most egy másik templom, itt ilyen nincs. Rékára jó még az a ruhácska, amit "anyósod" vett, vagy másik lesz neki? Tetszik a meghívótok! Te szerkeszted?
HANNA: Gratulálok a kis töki bogyóhoz. Eldöntöttétek már a nevét? Vagy nem szeretnétek elárulni?
HENI: Gratula Alexinek a felálláshoz, és az újabb fogacskákhoz! Képet nem raksz fel? A keresztelő ruhát varrattam, mert sehol nem találtam olyat, ami tetszett volna. Sima fehér rövidujjú kising, hozzá fehér nadrág, és van rajtuk csipkeszalag szerűség. Majd rakok képet, hogy el tudd képzelni, milyen. A menüt én főzöm, 30-an leszünk, 20 felnőtt, 10 gyerek, pedig tényleg csak a szűk család lesz itt. Csinálok fasírt golyókat, rántott gombafejeket, rántott tonhalat, görög fűszeres grillezett csirkemellet, görög salátát, francia salátát, krumpli salátát, illetve rendelek tortát, még nem tudom, milyen ízűt.
CHRISSYY: Hogy vagytok? Nagyfiú?
GYABI: Melyik orrsprayt használjátok? A porszívós orrszívótól ne félj, egyáltalán nem rossz nekik, Peti magának szokta szívni. Ha fájna neki, gondolod, hogy engedné? Tényleg ez a leghatékonyabb!
OLIK: Hol voltatok nyaralni? Milyen volt a keresztelő? Nagyon ügyes Zozi minden szempontból! Akkor éjszakára sincs már pelusa? Januárban megy oviba?
GABI: Gratula a jó eredményhez. Pocakfotó?
MIRCI: Merre vagy? Pocakfotót Tőled is kérünk! Mi volt hétfőn az UH-n? Édesek a rucik! Aranyos lesz benne Bálint!
BIBI: Rólad nincs kiskori kép?
NÓRI: Nagyon kíváncsi vagyok az esküvői fotótokra! Mikor láthatjuk őket?
CHRISTELL: Mi újság Veletek? Klárika? Házikó?
RÓLUNK: Bence már egy ideje hallgat a nevére, ha mondom neki, hogy "gyere ide", idejön, ha kérem, hogy adja oda, ami a kezében van, odaadja stb. Már tapsolni is tud, ha zenét hall, rögtön tapsol, illetve himbálódzik ide-oda. Petivel imádják egymást továbbra is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.10 09:40-kor.
Vendég

Betsy: STÉRIMAR, tengeri sóoldatos orrspray. Tudom, hogy nem fáj neki, de nekem valahogy írtózatos. Most hallottam egy olyat amit vízcsapra kell rakni és ahogy a vízcsapot megnyitod, az a vákum szívja ki. Ennek akarok most utánanézni. Nagyon jók a képek, nem is tudnám eldönteni, hogy melyik kisfiad a helyesebb... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Nórikám,
jaj, olyan jó dolog szépítgetni a házacskát, ugye? Én imádom, az agyam állandóan kattog, h. mit is kéne, hova, és hogyan stb. No és a jövőbeli gyerekszoba terveim is meg vannak már. Hát, Neked? :wink:
Bizony olyan jó lenne már képeket látni az ifjú feleségről!!! No, meg a lánybúcsúdról, házatokról!! Tessék feltenni!!!
Függöny árak valóban brutálisak, mi tavaly ruháztuk fel a lakás ablakait, ill. a 7 m széles teraszajtónkat...összesen 68 ezer volt! :twisted: Pedig semmi extra! Diszkrét, olyan minden falszínhez megy típus. :wink:

Jamiee,
Te kisördög!! :D Így is hadakozom magammal, de muszáj kibírnom, mert múltkor is itt bénáztam 60. napig, aztán csak megjött! :twisted: De addig vagy 6-7 tesztet ellőttem! Most erős vagyok és kibírom, asszem....vagy nem? :roll: Áááááá, megőrülök! :D

Betsy,
El is hiszem, h. minden percet kihasználsz az oviig. Ha jól emlékszem korábban írtad is, h. Peti nem akar visszamenni az oviba, mert úgy szeretik egymást Bencével. Ez annyira jó! :) Nagyon cuki Bencécske (persze Peti is), legszívesebben agyon puszilgatnám! :D
A 30. napon tartok, és pöttyözök. :?

Gyabi,
emlékszem Tesóm is a Sterimart használta a gyerekeknek, de nem volt elég és utána jött a porszívó. De hátha nektek beválik! :wink:

Mircikém,
mi volt a dokinál?? Tessék jelentkezni! 8)

Holnap eltűnök és vasárnap leszek újra, mert Sóstóra megyünk, juhééééj! Megbeszéltük Férjecskével, h. igazi retrós nyaralás lesz. Viszünk többek között: babkonzervet, fasírtot, koviubit. Este sörözünk, a teraszon miközben szalámis szendvicset eszünk parival, paprikával. :D A parton meg főtt kuki, lángos, és palacsinta! Már nagyon várom! :lol: 8)
Vendég

Rékám:nézegesd meg az email-eidet! :wink:
Érezd nagyon jól magad, éljen a retró buli! :wink:
Vendég

Gyabi: Nem akarlak rémiszteni, de a babák nem tudják, hogyan kell szájon át levegőt venni. Így lehet, hogy jobban kínlódik orrszívó porszívó nélkül Benő baba....ha el-eldugul az orra. :roll:

Arról nem beszélve, hogy pangó "fikusz" nem tesz jót....A porszívó kirántja onnan és a baba megkönnyebbül.

Vagy nem, tapasztaltabb anyukák? Mert Réka még nem volt beteg, én a kerigyerekeimen "gyakorlatoztam"...

Most ennyi, majd jövök.....

Ja Betsy: Bence tiszta apja......Gyönyörűek a srácok! :D
jaimee1

Réka: de most clostyn vagy. És négy napja pöttyözni.....de befogtam. :oops: :wink: :D :D

Nóriiiiiiiiiiiiiiiiii: Most látooooooooooooooom! Szépségesszép menyasszony voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Rékának megmutattalak, vigyorog. :lol: :lol: Biztos teccik neki a rucid! És a hapcivirág a kezedben. Jajjj, de szép volt a rucid is......Az urad pedig nagyon szimpi, üzenem. Olyan fiús apuka, sztem fiatok lesz....

Na megyek, séééétálunk, hintázunk.

Cuppp!
jaimee1

Sziasztok!

Azt se tudom kinek gratuláljak először! A gyerkőcök gyönyörűek és hatalmasat nőttek. Így jár, ha valaki sokáig nem ír Nektek!Úgyhogy különösen köszönöm a szülinapi köszöntéseket.

Gyabi, boldog szülinapot!

Hanna! Gratulálok!

Isten éltesse az ifjú házasokat!

( nekünk 2 nap volt: pénteken a polgári Szerencsen, csak a szűk család-papa,mama,tesók-szombaton a templomi és a lagzi)

Arikon! Jobbulást a nyuszidnak!

Olik, gratulálok a keresztelőhöz és a fogacskákhoz!

Nekünk úgy volt 10-én lesz, bárányhimlő-veszély miatt lefújva. :cry: Úgy volt, hogy Noémit és Dorkát egyszerre kereszteljük, utána a Csülökcsárdában egy ebéd. De csak a szűk család. De tesómékat meglátógatta egy kisfiú, akiről másnap kiderült, hogy bárányhimlős. Most izgulunk, hogy Noi elkapta-e.
Én a barátnőmtől kaptam kölcsön keresztelőruhát. Olyan igazi habosat.

Néhány friss kép Dorkáról:
pancsi
Kép
Jedi
Kép
egri
Kép

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28

na kérnénk ám mi is az esküvői fotókat!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Nóóóóri!
Először is tetszik az új neved! :wink:
Te gyönyörű kis bombázó bébi!! Ne tessék rejtegetni a nagyközönség előtt ezeket a csodagyönyörű képeket erről a NAGY napról! :D Egyszerűen meseszép voltál; csinos, dögös (jó értelemben), esküvősen elegáns. húúúúú, nagyon-nagyon jó választás volt a szín, anyag, úgy egyáltalán minden. A hajad/sminked is szuper lett! Férjurad is nagyon helyes, és szerintem így ránézésre (is) passzoltok egymáshoz! Annyira örülök Nektek!! Milyen szép gyerekeitek lesznek! :wink:

Jamieekém,
kezd menszisen fájdogálni a hasam, úgyhogy... :(

Omnia,
Dorka baba annyira cuki!!!
Vendég

Arikon,
szegény nyuszikád, de örülök, hogy már jobban van! És tényleg rendesek voltak a dokik, meg szuper áron!
A hétvégére pedig jó szórakozást, érezzétek nagyon jól magatokat! Bár ahogy leirtad, biztosan szupi lesz minden!

Nóri,
te ifjú feleség... ugye milyen jó kimondani? :wink: :lol:
És igen, mi is kérünk képeket! Tedd fel ide is őket, lánybúcsúsat, esküvőset, mindent!

Betsy,
még nincsenek új képek, ha lesznek rakok fel!
A fiaid nagyon aranyosak, úgy szeretem nézni a képeiket, és mennyit tudnak mosolyogni... :lol:

Gyabi,
én is osztom Jaimee véleményét, nagyobb bajt csinálsz vele, ha nem szivod ki az orrát, és is a sógornőmnél láttam ezt a dolgot, rémisztőbbnek látszik, de a babának biztos, hogy nem fáj, hidd el, neked jobban fáj!

Omnia,
jaj, nagyon cuki Dorka! Milyen szépen mosolyog!
:D
sirkici

Tudja valaki, hogy hol lehet utánanézni, hogy az anyatej meddig tartható el a fagyasztóban, illetve, hogy ha lefagyasztok egy adagot, akkor ha az már fagyos, lehet-e utánaönteni?
sirkici

Mé gyorsan bekukkantottam, így indulás előtt! :wink:
Totál káosz az utazásunk, mert még csak az én ruháim vannak bepakolva, a hajam még nincs megszárítva és Férjuram olyan jóízűen alszik, h. nincs szívem felkelteni...Mikor fogunk leérni??? :D

Tegnap, ha minden igaz megjött. Eléggé fájt a hasam, de gyógyszer helyett inkább kiporszívóztam. :lol: Azért fogalmaztam úgy, h. "ha minden igaz", mert nincs meg olyan nagyon, mint ahogy ilyenkor szokott.
Ezért attól aki már szedett clostyt, megkérdezném, h. mennyire változtatja meg ez a gyógyszer a ciklus milyenségét?
Előre is köszi a válaszokat, még bekukkantok! :wink:
Mindenkit puszilok, legyetek rosszak! Jeeeee :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Arikon: jó nyaralgatást! Remélem még nem jött meg igazán, és nem is fog!!!!

Nórikám: mint ahogy írtam is, gyönyörűséges manyasszony voltál! Jó rendezkedést, költözködést, meg minden....ha kész a kéró kérünk fotókat!

Betsy: annyira szépek a fiacskáid, az igéző kék szemeikkel.

Gyabi: ne hagyd Benikét szenvedni, hidd el a porszívó csak elsőre ijesztő

Képzeljétek Bálint baba megfordult. Nemhiába okos fiúcska. Még nem volt időm fotózni, de amint tudok teszek képet (szoba, pocak...)

pussz mindenkinek

Kép
Kép
mirci74

Rékám:nálam semennyire nem változott! :wink:
Egyedüli mellékhatás a hőhullám volt, de az brutálisan.
Érezd jóóóóól magadat és a férjuradat! :wink:
Vendég

OMNIA: Annyira édes Dóri! Miket csinál már?
SIRKICI: Hűtőben (4 fokon, vagy az alatti hőmérsékleten) két-három napig, lefagyasztva fél évig áll el az anyatej. A másik kérdésedre nem tudom a választ. Miért nem egyszerre fagyasztasz le egy adagot? Vagy túl nagy az edény? Akkor majd a felolvasztásnál lesz gond. Szerintem 2dl-nél nagyobb adagokat nem érdemes egyben lefagyasztani.
ARIKON: Én sose szedtem clostyt, így nem tudok segíteni. Nézz be a closty topikba, bár szerintem erre már csak nyaralás után lesz időd. Jó utat, kellemes napokat!

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... sc&start=0

Vendég

Sirki: Én nem tölteném utána. AMi egyszer lefagyott, az lefagyott. Egyébként sem célszerű 1-2 decinél többet fagyasztani mert melegíteni csak egyszer lehet, tehát amit nem eszik meg, azt öntheted ki.

Mirci: Bálint baba ügyes, most már maradjon is úgy. KÉrdezted, mivel fotózunk, az alapgép CANON EOS 350 D és ehhez van 3 objektív és ezer ketyere...De apa már másik gépet keres... :D

RÉka: Jó pihit!

Betsy: Előkészületekre gondoltam, mint Bencének ruha, torta, kaja, egyebek, de Oliknak elmondtál nagyjából mindent.

Omnia: Nagyon szép Dóri!
jaimee1

JAIMEE: Vagyis Heninek.. gondolom azt akartad írni.. :wink: Nektek a ruhácska marad az "A" verzió?
NÓRI: Nekünk nem mutatod meg az esküvői képeket? Fősulit mikor végezted? Milyen szakon? Én is oda jártam..
Vendég

Betsy, Jaimee,
köszönöm a reagálásokat, akkor megnyugodtam, hogy ha 6 hónapig eláll. Eddig nem sikerült sokat lefagyasztanom, azt is csak még az elején, és attól féltem, hogy mire elkezd enni, már nem lesznek jók a tejecskék, pedig bele akarom keverni a kajájába. Pótlást nem kap, elég neki a tejcsi a ciciből, igy nem is fagyasztok le mostanában, mert nemtudok mikor, szopikor kieszi mindet, és azután már nincs mit kifejni. De szeretnék még többet eltenni, de nemtudom hogyan, nagyon beállt a kinálat-kereslet. Azért gondoltam hozzáöntögetni, mert amikor egyikből szopizik, akkor a másikból csöpög, és azt akartam az egész napit lefagyasztani, dehát szerintem se jó ötlet, de azért gondoltam, hátha mégis. :( :D
sirkici

Betsy:2000-ben diplomáztam, ha jól emlékszem. :oops: Gazdásági mérnökként, pénzügy szakon.Nappalin.Te milyen szakra jártál?És mikor?
Kicsi a világ... :wink:

Jóóóvanna, rakok képeket ide is, bár nem akartam ennyire kitárulkozni nyilvánosan... :roll:
Vendég

Sirkici: 1 napig gyűjtögetheted a kifolyókat rendes hűtőben, és aztán fagyasztod le...amúgy tényleg 3-4 napig eláll fagyi nélkül, ja, de azokat is csak úgy szabad összeöntögetni, ha már lehűlt mindegyik, tehát meleget se fagyasztotthoz, se hűtötthöz nem szabad. (Így a mi hűtönk is tele van különböző stádiumú tejekkel, írtó izgi, hogy apa össze ne keverje, mikor kimenőn vagyok :lol: )

Növelni meg fejéssel tudsz egyértelműen, este, mikor már alszik a bébi, ú.n. horror fejés, felváltva mindkét mellből 7-7-5-5-3-3-1-1 percig, utána bimbóvédő krém. Vagy ha felváltva etetsz, minden kajcsi után kifejed a másikat, tudod, minél többet macerálod, annál több lesz...sajna én már tudom, megszenvedtem érte, de most már oké minden, aranykészletek feltöltve... :lol: Ja, meg szénhidrátok, krumpli, tészta, ananász, tejszaporító tea óvatosan, sör és maláta kávé, belőlem ez utóbbi csinált újra tejcsárdát.:lol: :lol: :lol: ( Bár azt a qrva Maci kávét a mai napig üldözöm, de nem sikerült még mindig beszereznem, egyszer ebbe fogok beleőrülni...:twisted:

Többieknek nagy pussssssz, rohanásban vagyok. :roll:
Vendég

Ja, Sirkici, akkor is kell fejni, mikor semmi nem jön...nagy élmény, de megéri.
Vendég

NÓRI: Dettó :) Csak 2003 és levelező..
Vendég

Sirki: ezt találtam Neked...tudom , hgy a többiek is írtak már, de hátha van valami új benne...

Kérdés:
Hogyan és meddig tárolható otthon az anyatej ?
Válasz:
Teljesen steril körülmények között tárolt anyatej ( tiszta kézzel fejve, tiszta edényben) szobahőmérsékleten egy napig, hűtőben két napig, nem nyitogatott fagyasztószekrényben fél évig felhasználható marad. A tárolt tej nem valami bizalomgerjesztően néz ki, erre készülj fel: elválnak az összetevői, felül a zsír, alul az egyéb, kicsit szürkés és néha enyhén szappan szagú. A felengedésnél a legjobb, ha a tárolóedényt meleg vízfürdőbe állítod, és időnként összerázogatod, hogy az edény falára tapadt fehérje és zsírcseppek is belekerüljenek a tejbe. A fölengedett tejet forralni nem kell, sőt, nem is javasolt, mert így tönkremennek benne az értékes fehérjék.

Kérdés:
Kisfiam egy éves. Megszületésétől kezdve három hónapig minden nap fagyasztottam egy adag anyatejet, így most tele a mélyhűtő láda, viszont kisfiam még mindig szopik. Így a legutolsó elrakott anyatej is kilenc hónapja van a fagyasztóban. Kérdésem az, hogy most dobhatom ki az összes tejet liter számra, vagy valamilyen módon esetleg fel lehet használni? Azt olvastam, hogy hat hónapnál tovább nem lehet tárolni.
Válasz:
Ne dobd ki. Ha steril zacskóban tetted el, még biztosan jó, ha nem, akkor ki kell engedni a legrégebbit és pasztörizálás után megnézni. Ha összeugrik, rázás hatására sem lesz homogén (darabkák lebegnek benne), vagy savanyú, akkor megromlott. Ha nem, akkor semmi probléma. LLL szerint is max. 12 hónapig áll el az anyatej.

Kép
Kép
gyablonka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.10.22 14:04-kor.
Vendég

Az annnnnnnnnnnnnnnnnnnyyjjjjjjjjjjjjjjjjááááááááááááátttttt!

És ezek nem publikus képek...hát én ezeket mindenhová pakolgatnám felfelé.....

Nagyon szépek voltatok-gratulálok mégegyszer!

Kép
Kép
gyablonka

:oops: :oops: :oops:
Köszi Gyabi, de a bébieitek mellett ezek elbújhatnak...És amúgyis minden menyasszony-vőlegény szép, úgyhogy én, mint örök elégedetlen nem vagyok elájulva magamtól.(a Zuramtól igen, ő gyönyörű, szexis és férfias) :wink: :oops:
Majd hozok a lánybúcsúról is, meg a kutyáimról meg a házról is, ha végre összeraktuk otthon a gépet, merthogy azon vannak rajta.
Csak nem akarom, hogy velem legyen teli a fórum. :idea:
Vendég

És ha most Veled van tele, akkor mi van...máskor velem van tele..méskor meg másokkal...kérjük a képeket!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi:

Kép
Vendég

Na akkor, hogy ne csak Nóri "tömje" a topikot, dobok mai képet...jelenleg a hasonalvás a menő!!! Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka

Nóri: aztaaaaaaaaaaaaaaa :) :) :)
gyönyörű királylány voltál hallod! A szám is tátva maradt!!!!!
A ruhád is mesés...
És szép páros vagytok a férjeddel ;)

Nagyon gratulálok még1x !!!

Judit
Kép
sonny

Sonny:köszi, aranyos vagy!Jól eltűntél innen, írhatnál pár sort mi van veled.(bár én azért benézek a novemberi kismamikhoz néha!) :wink:
Pocakfotók???

Gyabi:az ucsó kép a legjobb!Hogy csinálod rá a keretet? :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?