Sziasztok Lányok!
Sonny,
De aranyos vagy!! Köszi, a nyarunk nagyon szépen telik; sokat jövünk-megyünk, nyaraltunk is már, és holnap megyünk a Balcsira, nyuszistól. Jövőhéten meg Pécsre szintén 4 napra egy baráti házaspárral, akiknek 2 pici babájuk van. Már nagyon várom!
Te már a 27. hetet taposod??
Hogy vagy? Mesélj, nagyon kíváncsi vagyok Rád!
Olik,
gratulálok Tüncsike keresztelőjéhez! Nagyon megható lehetett. Zolikának meg a szobatisztasághoz gratu!
Tényleg nagyon ügyes kis rosszcsont lehet, a fotóján is látszik!
Betsy,
annyira kedves Tőled, h. minden időpontot fejben tartasz! Mesélj magatokról is, Petivel, Bencével mi újság? Hogy vagytok?
Gyabi,
Én is
BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok! Beni baba nagyon szép! Az orrspray használt neki?
Heni,
Alexi baba, tényleg nagyon aranyos lehet, ahogy kacag hintázás közben!
Hanna,
Mindig olvasom a blogod, és továbbra is szorítok, h. szépen teljen a várandósság időszaka.
Jamiee,
nagyon tetszik a meghívó üzenete, annyira megható! (A Te blogodnak is rendszeres olvasója vagyok és IMÁDOM!)
Köszi jól vagyok, és a helyzet változatlan. Pötty-pötty...
Viszont képzeljétek, Nyuszikám megbetegedett és tegnap orvoshoz vittük. Vasárnap este óta nem evett, nem ivott, ezért nagyon kétségbeestem. Mindent próbáltam, a legfinomabb falatokkal "bombáztam", de (lógó)fülebottyát sem mozdította. De legjobban a nem ivása aggasztott, főleg ebben a rekkenő hőségben veszélyes, mert kiszáradhat. No, tegnap már nem bírtam tovább idegekkel és délelőtt nagy nehezen sikerült egy szuper állatorvosi központot találnom (neten). Kaptunk időpontot 6-ra, nyúlgyerek be a hordozójába és el a rendelőbe. Férjecskével vittük közösen, és remegő kézzel tettük le a vizsgáló asztalra a nagyon szimpatikus aszisztens és orvos keze közé. Pufi (nyulunknak ez a "hivatalos" neve) próbált szabadulni, de mind hiába, mert szakavatott kezek tartották fogva. A doki nagyon kedves volt, alaposan kikérdezett, h. mit evett, ivott, csinált vasárnapig és gyorsan meg is lett a baj forrása. Ti. vas. délután kint a kertben a tuják alatt hűsölt és számomra új infóként kiderült, h. a tuja MÉRGEZŐ számára!!
Ráadásul idegen kóbor állatok is mászkálhatnak a kertben és azoktól is összeszedett valamit, így ezek a két dolog terítette le Pufikát. A doki nagyon precízen megvizsgálta, utána kapott infúziót, antibiotikumos injekciót, és fecskendőbe vitaminbombát, amit a mai napi kontrollig kell beadni a drágámnak. Körmöt is vágott neki, és amikor azt hittük, h. "húú ez lesz vagy 10-15 ezer", mondta, h. 3 ezret kér a vizsgálatokért és a gyógyszerekért. Majd elájultam! Szóval nagyon örülök, h. elvittük, és ráadásul egy ilyen rendes helyre!
Pufika már köszöni jól van, és "hálából" ma reggel jó meg is mart!
Bocsi, a terjedelemért, remélem nem untattalak Benneteket!