Új privát üzeneted érkezett!

Szia evianya csatlakoz nyugottan hozzánk! hogy vannak itt hozzád hasonló cipőben járók? VANNAK :cry: csak mindenkinek más más a gondja. Van akinek csak nem jönn össze, van ahol apával van gond, stb. Clostis kúrás pedig van élég pl. Nita 3 hónap clostis kúra után most babás :wink: , most ő jutott előbb eszembe.
Sok sikert!

Kép
Kép
melisch

duna tegyél ki babás vonalzót...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

laptető, lehalásztam előletek :lol: :lol: :lol: :lol:
angie28 tetszik a vonalzód :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
melisch

Köszi duna,mégis csak úgy kellett! :wink:

Szia evianya!
Én speciel nem szólalhatok meg a 3 hónapommal, ami alatt összejött, de előtte én is sokat szomorkodtam.
Sok sikert nektek

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

oké Nita, pont most csinálom :D
Vendég

én merjek csinálni a 4 hetemmel????

Kép
KépKép

angie28

Duna,De egyformák vagyunk, én is ezt nézegettem! :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

angie28

persze angi! csinálj csak :wink:
Vendég

Betty: ne legyél türelmatlen!

Melisch: de azért nem hagysz itt, ugye? Apa is morog, de nem a babanet miatt, hanem ha itt ülök, mert akkor ő ugye nem tud ideülni és játszani. Már mondogatom neki, hogy kellene egy laptop nekem. De lehet majd anyáét fogom hazahozni a munkahelyemről és veszünk egy roothert vagy mit.

Boganna: mielőbbi jobbulást!

Evianya: üdv. köztünk. Ahogy Melisch is írta, mindenkinek más problémája van, de előbb-utóbb mindenkinek sikerül :wink:

Angie: tetszik a vonalzód!

Dunakavics: jó, hogy végre tudunk valamit nyuszifülről. Elájul, ha meglátja mennyit írtunk. Lesz mit bepótolnia olvasás terén. :lol:

királylány

nálam az nem olyan egyszerű, hogy betegyem a másikat is.
De gondolom hol hibáztam :lol:

Kép
KépKép

angie28

Na, ebben le is fáradtam :lol: :lol:
Jövök még csak szédülök!

Kép
KépKép

angie28

Köszönöm az üdvözleteket!
Örülök hog szivesen láttok! :)
Kérdezhetek ? Most nem tudom mi van. Örüljek-e, vagy...........
Ma vagyok a 13.napon, és a 3-7.napig szedtem a clostit. Meg is volt a peteérés, bár még mindig páfrányos a mikroszkóp, csak nem tudom normális-e hogy ennyire fáj? Ma még mindenképp próbálkoznunk kéne úgy gondolom, csak nem tudom hogy ha igy fáj..........?
Ti akik szedtetek clostit, éreztetek valamiféle fájdalmat ?
Köszi szépen előre is a választ. Igen tanácsatalan vagyok :oops:

u.i.: Igyekszem majd visszaolvasgatni, és bekapcsolódni a "beszélgetésbe" is.

Kép
evianya

szia Evianya!
én nem szedtem clostit, nem tudok segíteni, de mikroszkóppal nézegettem magam. de a vetélésem után össze vissza mutatott termékenységet. pedig én nagyon bíztam benne, de csak a kislányommal mutatta a valódi pét.
Vendég

Csajok én mára leköszönök megyek haza, férjemuram már hazaért :evil: , holnapra van termenje a dokihoz :lol: . Biztos éhes mert irta "hozzál vacsit" ami nállunk annyit jelent "hozzál szotyit". Imádjuk sokszor tényleg vacsora sem kell csak szotyi legyen. Mikor megisemertem még rá sem tudott nézni, nem volt szabad szotyizzak ha otthon volt, na most már 1 éve ő is majszolja. Nállunk ez örökletes családi betegség. Apukámék is sokat eszenek meg az öcsém is.
Amugy álmos vagyok mindig kikészit idegileg az a nap amikor különböző állami intézetekbe 1-2 órát állok sorba egy sz@r papirt letenni mindenféle járulékokról. Ma 4 helyen voltam égézségögynél, munkanélkülinél, nyugdij és apeh és minimum fél órát álltam az egyiken, a másik helyen 1 és fét órát , majd az utolsó kéettőn olyan 40-45 percet. Ilyenkor hamar ágynak eek este :oops: . Ezt minden hónapban lejátszom és méh kell menjek a munkaelosztóhoz de ott már voltam előbb. Itt törvény irja elő és kemányen bünteti ha nem teszed, hogy minden hónap 25.ig le kell adni egy papirt amiben tudomásukra hozodd ki mennyivel járult hozzá a fizetésekből az államkasszába. Marha formalitás az egész. Szerintem ez csak nálunk van ugy halottam. :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
melisch

csajok nagyon szépek a vonalzók...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!Tényleg van valami ebbe a babanet függőség dologba.Mi amikor elterveztük,hogy babát akarunk állandóan a gép előtt ültem,mindent elolvastam a terhességgel kapcsolatben akkor még nem fórumoztam.De amikor hónapról hónapra megjött akkor besokaltam és nem jöttem a géphez,hanem újra kártyáztunk esténként a férjemmel meg jókat dumáltunk,olvastam,lejártunk esténként a tóra korizni,És láss csodát decemberben terhes is lettem,amikor egyáltalán nem járt a fejembe a baba dolog.Most hogy megtörtént a tragédia,anyám azt mondta be kellenne fejezni ezt a babanetenést és nem beszélgetni olyanokkal akiknek e körül forog most minden gondulatuk,mert nem fogok tudni a témától elszakadni.És lehet,hogy igaza van,mert tördöfés látni azt hogy akivel szinte egy napon lettem terhes már hol tart,az én babám pedig már nem él.És akárhányszor meglátom majd a vonalzóját csak ez fog eszembe jutni,amellett,hogy persze szivből örülök is neki.Úgyhogy majd meglátom,hogy mire jutok gondolatban,mert most nem igazán vágyom arra,hogy boldog kismamákat olvasgassak.Talán egyszer majd ha lesz egy olyan boldog reggelem,mint amikor pozitiv lett a tesztem,majd másképp érzem.
Vendég

Melisch: átküldhetem Gábort hozzátok szotyizni, mert ő is imádja én meg úúúúúúúúúútálom, mert nem győzök utána takarítani, bármennyire is vigyáz-szerinte-mindig találok belőle szanaszét :twisted:
A bürokrácia itt sem semmi, de ez szerintem nincs nálunk, mint nálatok, de van más... :twisted: :twisted:
Mi hetek óta várunk egy papírt az OTP-től, hogy idén is megkapjuk a lakáshitel után az adóvisszatérítést, mert 5 év után csak akkor kapod, ha nem vetted igénybe a szoc.polt és van egy olyan gyereked a családba aki után családi pótlékot kapsz. Ezt persze nem reklámozzák, Gábor nézett utána a neten. De én is úgy tudtam, hogy csak 5 évig jár. Már fent van a gépen nekik, de nég nem értek rá kiküldeni, ha sürgős akkor fel kell érte menni Salgótarjánba. Kb 50 km-ha jól saccoltam. :twisted:
Evianya: nem tudok segíteni sajna.

királylány

Ízisz: teljesen érthető amit érzel és mindenki megérti, ha egy időre hanyagolni akarsz minket. Nekem az tetszik, hogy itt nem csak a babadolgokról lehet beszélgetni, hanem minden egyébb másról is. Nekem nem forognak a gondolataim állandóan a babaprojecten, engem kikapcsol. sajnálni fogom, ha nem jelentkezel, ha pedig félreértettem az írásodat és másféle következtetést vontam le belőle, mint amit jelezni szerettél volna, akkor ezer bocsika.

királylány

ízisz én ugyanezt éreztem mindkét veszteségem után....igazaat adok neked..........nagyon nagy ölelés neked!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lanyok! En erre a hetre kiiktatom magamat. Holnap anyuval nagy sutesben leszunk az eskuvore, csutortokon mar jonnek a rokonok es kezdodik a muri. Remelem, mire visszajovok, lesz meg par szep vonalzo. -- Betty, Perpi! Drukkolok nektek! Irisz! Megertelek! De kerlek ne tunj el vegleg! -- Kira! Irisz! En biztos nem varnek annyit amennyit a dnki eloirt!! PUSZI ES TOVABBI SZEP HETET!!!
Vendég

Lanyok! En erre a hetre kiiktatom magamat. Holnap anyuval nagy sutesben leszunk az eskuvore, csutortokon mar jonnek a rokonok es kezdodik a muri. Remelem, mire visszajovok, lesz meg par szep vonalzo. -- Betty, Perpi! Drukkolok nektek! Irisz! Megertelek! De kerlek ne tunj el vegleg! -- Kira! Irisz! En biztos nem varnek annyit amennyit a dnki eloirt!! PUSZI ES TOVABBI SZEP HETET!!!
Vendég

Csajok,csak bekukk mert fáradt vagyok.Ne haragudjatok! :roll: :oops:

Kép
Kép
lldicsi

Ja,még annyit,hogy ma megérkezett esthajnalcsillag 16 tesztje. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dius :D !

Endzsi: jó bulizást, kérünk majd élménybeszámolót!!!

királylány

lldicsi jó pihit...... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
lldicsi

óóóóóóóóóó már megint elfelejtettem kilépni. :oops: :roll: :D

Kép
Kép
lldicsi

így már jó. :wink:

KépKép
Kép
mucus75

nem baj.-........... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sehol senki?

királylány

én vagyok :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mindjárt viszem Bencét fürdeni aztán remélem elalszik, mert napközben nem aludt........

királylány

Fürdés-fogmosás megvolt, már csak aludnia kellene.
Nita: Máté mit csinál?

királylány

Na, csukva van a szeme..........lehet el is alszik? De jó lenne......

királylány

máté épp játszik a szülinapi ajándékával......és közbe magyaráz,...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: napközben alszik? mennyit? És este mikor alszik el?

királylány

napközbe általába 1-től 3-4-ig is tud aludni-.........
este meg olyan 9 után fektetem....és kb fél ora míg elalszik...... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Az jóóóóóóóó. Na itt is van apa, el is köszönök, átadom a gépet neki. Jó éjszakát! Holnap már megyek dolgozni, nem hiszem, hogy net elé jutok, majd este, ha hazaértem bekukk.

királylány

szép jó éjszakát! jó munkát!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Királylány,
jó éjt nektek, és kellemes munkanapot holnapra...

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!!
ÓÓÓÓ,én mennyit kapok a babanet miatt,hajajajaj,de csak azért,mert apa nem tud faházat nézni...Hiába mondom,hogy még nincs a kezünkbe a pénz,minek kombinál???Csak a szívét fájdítja...
Ízisz,átérezni nem tudom,amit érzel,de meg tudom érteni.Sajnálni fogom,ha nem jössz.... :cry:
MI EZ AZ OTP-S TÉMAKÖR???KINEK MIRE HOVA JÁR????ANYUMAT HÁTHA ÉRINTI!!
Képzeljétek,anyósomnak jött egy éve a papír,hogy ilyen-olyan jogszabály,nem kap a férje után özvegyi nyugdíjat.Bele is törődött,igazából eszébe se volt,hogy járhatna,mert 39 éves korától özvegy.De csak kitöltötte a papírt.És kap is.Nem is keveset.Egyösszegbe 260 e Ft-ot vissszamenőleg,meg a nyugdíja ezeentúl 20 e Ft-tal több lesz.
A testvére már régóta nyugdíjas,ő is megkérdezte anno,azt mondták nem kap.Hát ő is kapna,de visszamenőleg csak 6 havit fizetnek,az eddigiektől( már több millió Ft) meg elesik.
ezt csak azért írtam,hogy minden pénzes dolognak nézzetek utána,mert becsapnak.
Pityesz alszik,megyek én is nemsoká.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

szép álmokat neked is.... :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Angie, nagyon édik az új vonalzók! :wink:

Melisch, látod megmondtam, hogy el fog a férjed magától indulni dokihoz :wink:

Szia Évi, üdv. közöttünk! Kérdezted ki, milyen régóta próbálkozik: Mi a férjemmel 2007 január óta :roll: :? Most volt clostis, tüszőrepis hónapunk először, hát szinte fájt a pé :shock: :lol:
De hatalmas tüszőim lettek, sztem azért :lol:
Téged is néztek közben UH-n?

Dia, nem leszek türelmetlen :wink:

Ízisz, amikor én 2007-ben el kezdtem babanetezni, és mindenkinek már majdnem összejött, csak nekünk nem, én is besokalltam, és kiszálltam.
Nekem is azt mondták, azért nem jön össze, mert mindig babanet, meg babatéma mindenhol...stb...
Amikor nem mentem 1 évig net közelbe sem, akkor sem sikerült sajnos teherbe esnem. Aztán rájöttem, hogy akik itt vannak, ők is ugyanúgy akarják, mint én, ugyanúgy küzdenek minden egyes hónapban, és előbb-utóbb sikerül nekik. Pedig akarják! Érted? (remélem érthetően írtam)
Nekünk régebben azt mondták, azért nem jön össze, mert mindig ezzel foglalkozunk, meg hogy nem jó a bolygóállás, meg ilyen hülyeségek.....
Aztán rájöttem, hogy dehogyis! Azért nem sikerül, mert Apával sajnos gondok vannak, és azért járunk orvoshoz, hogy sikerüljön. Ha spontán nem fog, hát beültetéssel fog...
Nem szeretném, ha elmennél, remélem nem is teszed.
De ha mégis ez lenne a döntésed, én megértem, és elfogadom.
De visszavárlak! :)

Nita, ez a mai művem: Kép Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty ez gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!4én is akarok ilyet...........de magamnak nem tudom megcsinálni..... :? :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, múltkor már mondtam, indulj.......Irány Kaposvár :lol: :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nem is próbáltad még magadnak?

betty615

Nagggyon szúúúr a hasam, + nagyon enyhe menszis görcsök kísérgetik :shock:
Nita, neked volt ilyen clostis hónapban menszi előtt?

betty615

Kép
HHAAHHÓÓ!
Semerre senki sem?

betty615

de probáltam......hát nem lett vmi szép........
kaposvár messze van bp-től?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ÁÁÁÁ, itt vagy! :lol:
Kb.250 km.
GPS bekapcs., adom a pontos címet, és indulhatsz :lol:
Éjfél, fél-1 körül ide is érsz :lol: :lol:
Esetleg valami vacsit összeüssek addig?? :lol:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?