Recept jöhet!
Én egyszer csináltam olyan palacsintát, amibe részben réteslisztet írt a recept. Hát tisztára olyan volt a rétesliszt, mint a gríz!!!!

Ilyenkor az a baj, h. nincs viszonyítási alapom, h. jó-e vmi úgy, ahogy van?
Pl. amikor külföldi kajáknál azt írja, h. fűszerezzük vmi fűszerrel ízlés szerint. Hát ha az én ízlésem szerint fűszerezzük, akkor azt a fűszert bele sem teszem! (lásd marokkói kajáknál a fahéjat a húsra!!!!

Most pl. éppen az a bajom az Unclebens 10 perces barna rizsével, h. a múltkor a Riceland 1 perces poharas barna rizséhez képest ez olyan, mint a magyar barna kenyerek: mintha malátával lenne barnítva! De komolyan!!!!!
A Riceland-es 1 perces barna rizs olyan volt (nem tudom máshoz hasonlítani), mint a hangyatojás: síma, tokszerű felszín, még egy kis pont is volt az egyik végén

Ezzel szemben az Unclebens-es már szárazon is olyan, mint egy erősen hántolt, de nem fényezett rizs csak barnára színezve. Még a csiszolás karcai is látszódnak a felszínén. Készre főzve pedig majdnem fehér!!! És semmi külső tok, puha, mint a fehér rizs szokott lenni!
Nem tudom, h. melyik az igazi, de nekem az Unclebens-es a gyanús, h. az a kamu!!!!!

Csakegy!
Milyen az igazi barna rizs????