Bridget! nagyon nagy gratu a 100. lap-oldal megkezdéséhez!!!!!
Remélem ez, hogy 100 az már tényleg jelent valamit!!!!!!!!!!!!!
Csudajó lehetett a party! Irigy-irigy!!!!!!!!! És a vörösborral valoszínű, hogy én is így tettem volna!!!!!!!!
Keresztapudat nagyon sajnálom! Nem tudom mit tettek vele azok a gazemberek és nem tudom, hogy nem e a csillagba került e érte, de remélem igen! Én börtönben dolgoztam és az tudom, hogy ott mit csinálnak a töltelékkekel! De ez tudom korántsem nyugtat!!!
Csucsu! Lovak??? Én is imádom őket!!!! Húúúúúú az nagyon jó kis program! És ennyit fözni???? Na akkor én ma szégyenlem magam, mert nem föztem semmit hanem azt ettük ami megmaradt! Szal maradékok!
Jó kis zöldbab fözelék stefánia vagdalt!! Nyami! Naon szeretem!!!!
Apácskádnak meg minden elismerésem, hogy szabadnapján ilyen önfeláldozó volt a többi ganéval szemben! Amúgy az én párocskám is ilyen! Ő is megy, ha kell hanem!
Hát és igen az ujgazdagok meg csak aludjanak pihenjenek, mert a lopáshoz és csaláshoz igazán kipihentek kellenek, hogy legyenek, mert különben belegabajodhatnak a saját hazugságukba!!! Na bocsánat csak ez a véleményem ezekről az emberekrő! Mert megtehetnés és szarik bele!! Na azért remélem most nem sértettem meg senkit se, de ez a véleményem a szemébe is! És tisztelet a kivételnek!!!
Amugy én a merkformin tablettát szedem! Még néhány nap és megyek vissza a dodonénihez ellenörzésre! Szerintem lesz még egy ilyen terheléses vérvétel!
Pendi! Neked külön egy nagy ölelést kivánok és persze az egész családodnak! Biztos vagyok benne, hogy nem könnyű! nagyon sajnálom a dolgot!
Mindenkinek nagy ölelést küldök!!!!!!