Új privát üzeneted érkezett!

Hat hallod ezek a szulok nem semmik...en megertem,hogy halottak napja van de akkor nem kell megigerni nem igaz? :roll: Embered elott meg le a kalappal kivancsi leszek a tobbi szulo mit szol :roll:

Ennyit fozni :shock: mgyon ugyi vagy en itt ulok es azon izelok mit egyek mert minnya ehenhalok :x fel 9van :shock:

De jo,hogy ennyi mindent csinaltatok 8) ezek szerint jo ido volt ma? :roll:

A segitsegrol meg jah en is igy velekedek...de masok meg ugy,hogy majd valaki megcsinalja :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Upsz :oops: :oops: :oops: es ezzel megnyitottam a 100.oldalt 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Igen éppen akartam irni , hoyg mindjárt a 100. oldalnál leszünk:)

Kép
csucsu05

Amúgy igen ma egész jó idő van. Süt a napocska bár néha csepeg az eső. De az is fúra mert közben süt a nap. Olyan 14-15fok van .
Igazi őszi idő.

Kép
csucsu05

Na de ha mar a halottak napjanal tarunk akkor kuldok itt is gyertyat :roll: A keresztpapamert akit csunya emberek elvettek tolem lassan 4eve :evil: Itt a szobaban is egetek 4-et mar tegnap ota :roll:

Na meg kuldom mindenki masnak is :roll:

Kép

Pendi draga neked meg nagy oleles most mert tom milyen nehez neked ilyenkor:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Mit értesz azon, hoyg csúnya emberek vették el tőlled??

Kép
csucsu05

Az esorol es a sut a naprol a szivarvany jut az eszembe :) Es kepzeld a suliban kerdeztek minden mas orszagbol valot,hogy a mi orszagunkban milyen szinekbol all a szivarvany :?: :shock: A televizio csinal felmerest :arrow: te most oszinten szamoltad mar meg,hogy milyen szinekbol all? :? Mert en soha :lol: :lol: :lol: :lol: Mondtam a tanito nonek ha akarja hazamegyek es megnezem a foton mert van szivarvanyos fotom es elkuldom neki emailben...erre o kerdi,hogy hogy nem tudom nem szoktam nezni...hat nem :lol:

Ez itt olyan,mint pl a vertipus....hogy milyen vercsoportod van? :shock: Itt ez egy olyan kerdes mint otthon mikor megkerdik van-e tesod? :shock: A kormosnel kerdeztek legutobb :shock: es azt is mondtak mivel ha baleseted van tudni kell milyen ver kell neked :roll: mert itt a legtobb a 0-as asszem es ha te ab vgy b vgy mit tom en mi vgyakkor nehez vert talalni...nem ugy van,hogy a 0-as mindenkinek adhat? :roll: Amugy sokan a parvalasztasnal is nezik a vertipust :shock: Hat vannak furcsa dolgok na :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="csucsu05"]B írta:csucsu05ridget: Mit értesz azon, hoyg csúnya emberek vették el tőlled??

Nem termeszetes halallal halt meg :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Értem. AZt nehezebb megemészteni úgy hiszem.
Sajnálom:(

Kép
csucsu05

Koszi de az azert nyugtat,hogy 30ev letoltendot kapott az elsorendu :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Én is itt vagyok! Olvaslak és írok!! Van még itt valaki?? :shock:

Kép

Kép

Kép
nócika

...Nem sikerult betenni amit akartam igy toroltem....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2008.11.01 13:02-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

En vgyok de ez a bejegyzesem ngyon nem magyarosra sikeredett :? :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Ez valóban megnyugtató. Itthon történt gondolom ez a szörnyűség. Akkro ha börtönben van Tomi tutti találkozott már vele. Nincs olyan rab akivel nem talizik. Remélem a börtönben ismegtalálják őt!!!!
Ha nem titok mi történt és mikor?

Kép
csucsu05

Nócika: vagyunk igen. Mit csináltok ma?

Kép
csucsu05

Csucsu itt inkabb nem irnam ki :roll: :oops: Majd mns-sn :roll:

Figyu ma iwiw-en most kiirtam valamit azt betod ide masolni mert nekem eleg hulyen sikerult :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget! nagyon nagy gratu a 100. lap-oldal megkezdéséhez!!!!! :D :D :D :D :D Remélem ez, hogy 100 az már tényleg jelent valamit!!!!!!!!!!!!!
Csudajó lehetett a party! Irigy-irigy!!!!!!!!! És a vörösborral valoszínű, hogy én is így tettem volna!!!!!!!! :wink:
Keresztapudat nagyon sajnálom! Nem tudom mit tettek vele azok a gazemberek és nem tudom, hogy nem e a csillagba került e érte, de remélem igen! Én börtönben dolgoztam és az tudom, hogy ott mit csinálnak a töltelékkekel! De ez tudom korántsem nyugtat!!!

Csucsu! Lovak??? Én is imádom őket!!!! Húúúúúú az nagyon jó kis program! És ennyit fözni???? Na akkor én ma szégyenlem magam, mert nem föztem semmit hanem azt ettük ami megmaradt! Szal maradékok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jó kis zöldbab fözelék stefánia vagdalt!! Nyami! Naon szeretem!!!!
Apácskádnak meg minden elismerésem, hogy szabadnapján ilyen önfeláldozó volt a többi ganéval szemben! Amúgy az én párocskám is ilyen! Ő is megy, ha kell hanem!
Hát és igen az ujgazdagok meg csak aludjanak pihenjenek, mert a lopáshoz és csaláshoz igazán kipihentek kellenek, hogy legyenek, mert különben belegabajodhatnak a saját hazugságukba!!! Na bocsánat csak ez a véleményem ezekről az emberekrő! Mert megtehetnés és szarik bele!! Na azért remélem most nem sértettem meg senkit se, de ez a véleményem a szemébe is! És tisztelet a kivételnek!!! :wink:
Amugy én a merkformin tablettát szedem! Még néhány nap és megyek vissza a dodonénihez ellenörzésre! Szerintem lesz még egy ilyen terheléses vérvétel! :o :o :o

Pendi! Neked külön egy nagy ölelést kivánok és persze az egész családodnak! Biztos vagyok benne, hogy nem könnyű! nagyon sajnálom a dolgot!

Mindenkinek nagy ölelést küldök!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Lányok apa már nógat! Most neki van csavaroghatnékja! Késöbb leszek! Szerintem!!!! Még hogy hova megyünnk passz! Jó lenne egyet csavizni! Lehet elmegyünk Bicskére az unokatesomékhoz társasozni! Bár nem tom mi lesz belöle!

Csucsu! A párod csak nem smasszer???? Vagy szállitó?? Hva tartozik??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Vgyok csak betettem melegszenyot mer ehes vgyok :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Noci
Tudod engem mar az a 30ev megnyugtat....az ipse 50koruli szal remelhetoleg elve mar nem jon ki :twisted:
A masik resze pedig ,hogy en ugy fogom fel ha mar elment keresztpapim legalabb nem kell ezen a cudar foldon elnie es sokkal jobb helyre kerult :roll: Tyu te mikor dolgoztal boriben? :shock: Nem tom hova kerult de valszinu oda :roll:

Csucsu
Neked apa smasszer? :shock: Wow...nem tom hol van az igazsag az a nevet sem tom :roll: :oops: Talan anyum...de mondom a 30letoltendot megkapta amit max 30ev mulva targyalhatnak ujra ha jol tudom :roll: addig meg ugyse el :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nócika: Nem smasszer. Hanem befogadó. Ő fogadja be a rabokat és ő csinálja a fuvart nekik. Kit hova vigyenek.

Bridget: Ha 30évet lehúz a börtönben nem valószinű, hoyg élve ki is jön.

Kép
csucsu05

Nócika: Mire szeded ezt a gyógyszert??
Na meg nem mindig van nálunk sem minden napra friss. Ha van akkor a maradékot is megesszük.
KAját nem dobunk ki! Igaz ha marad és már nem kell akkor is megeszi a kutyánk. Igy kárba nem vész.

Bridget: Jó étvágyat a szendvicshez.- Szeretem én is nagyon azt:)

Kép
csucsu05

Csucsu
Bocsi csak kicsit nezelodtem az angol "iwiw"-en :oops: Na szal en is azt mondtam Nocinak azt mar nem hiszem,hogy megeri :twisted:

A szendvics meg ngyon fini volt csak keves :lol:

Minnya keresek van egy kep rolam fent berakom ide :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Oké várom a képet.
Mindjárt jövök csak a lányomat leteszem aludni mert már nagyon nyügős.

Kép
csucsu05

Kép Na itt jol lathato a nappali...ez mar a buli vegen van...

Kép Itt meg ngyban folyik a buli

Kép Sajna itt nem sokat latni belolem...

Kép Es itt vgyok en...

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Jók lettek a képek. Az első képen a csaj mit csinál?

Kép
csucsu05

:lol: :lol: :lol: Az valakinek a fejen volt...es egy korso sort abrazol....ami habos ugye :wink: A csaj meg mar a vegen itt ngyon jol volt es ilyen fotokat csinalt maganak :lol: O issza a sort :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Aha igy már értem:)
Amúgy Japánban van olyannő aki nem 45kiló?

Kép
csucsu05

:lol: :lol: :lol: :lol: Hat nem sok :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Aztán beszélgettünk a férjemmel és megbeszéltük a japánkaja nem zsiros sokkal egészségesebb mint a magyar. Biztos ettől van ez a testalkat .

Kép
csucsu05

Igen itt nem surun hasznalnak zsirt vgy olajat :roll: Mikor kerditek miket fozok hat ezek valami szoszok azert nem is tom leirni mert ha nincs ilyen szoszod mar nem tod megcsinalni.Marha finomak es ngyon sokfele van abban par perc alatt megfo a husi mert vekony szeleteltek bele hagyma,krumpli,brokkoli vgy kaposzta es gomba mikor mi....szal marha egeszseges 8) Arrol nem is beszelve,mint mondtam itt mindenki teazik...alap dolog tobb etteremben is ingye jar...emelett nem stresszelik magukat,sportolnak!!!

Kepzeld el amit en sosem ertettem,hogy akik szulnek nok ugyanilyenek :shock: Csak amulok mindig :o Ott a pici baba aztan van 40kilo a no....hoggy a francba nem szednek fel semmit? :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem írtam, de a tesóm elvitte a laptopot a héten, és csak ma jött meg.

Jó sokat írtatok!

Röviden rólam: Még mindig egyben, bár jóslófájásaim vannak, már hasmenésem is, de nem akar elindulni. Nagyon fáj ott lent minden, főleg a belső combizmaim. Alig bírok elindulni. Azért minden nap többet megyek, sétálgatok a jó levegőn és várom a csodát. Jó lenne már végre túl lenni rajta, és hazamenni. Próbálok nem elbőgni magam, ha beszélek a férjemmel, főleg mikor a Leventéről beszélünk.

Bridget! Örülök, hogy jók lettek az eredményeid. És micsoda partit rendeztél! Tényleg jó,hogy így lement az FSH-d! Remélem meglesz az eredménye!

Noci! Örülök, hogy nem lett nagyobb baj a házban, és főleg veletek! Nálunk hajnalban jöttek a tűzoltók, hogy ég a szomszéd faluban a gazdasági épületünk, majdnem totál leégett, ráadásul az albérlő csinálta a tüzet. Nagyon szar érzés volt...
Csodálkoztam is, hogy így bírod a gyógyszert! Én nem bírtam ennyire! De látom azért téged is utolért pár mellékhatás. Állítólag ez azt jelenti, hogy hat a gyógyszer!

Pendi! Aranyos vagy, hogy hiányolsz! Bárcsak már írhatnám azt az SMS-t!

Csucsu! Drukkolok a kis harcosoknak, hogy jó irányba menjenek! Balra tarts!

Majd még írok!
Puszi!
Kati

Kép

Kép
szakmarinekati

Kati: De jó, hogy jöttél:) Azt hittem már babás hireid lesznek mikor megláttam a nevedet. Tényleg nemsokára megszülsz ne legyél szomorú a nagyfiad miatt . Lassan a kicsi meglesz és együtt lesz a család. Kitartás nagyon jól bírtad eddig is és reméljük mostmár kiújjik a babuci :)
Vigyázz magatokra. SOk puszi:)

Kép
csucsu05

Kata
Miert vgy ugy elkenyodve a nagyfiad miatt? :roll: Ne aggodj olyan szepen vegigcsinaltatok ezt a 9honapot....most mar nem kell semmin izgulni meg szomorkodni...hisz minden rendben lesz....csak legy turelmes :wink: Oke? :)

Na nalatok is tuz a fene vinne el a alberlo jodolgat :evil: En se merem tapottat se itthagyni a szobaban a gyertyakat...sosem lehet tudni megreped az uvegje ami allitolag nem fog...aztan elfolyik meg felgyuljta az asztalt es igy tovabb...szal en is ngyon vigyazok :roll:

Ennyi mindent visszaolvastal?Ngyon ugyeske vgy 8) Meselj meg ontsd ki szived banatat :?

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Sikerült elpakolnod?

Kép
csucsu05

Sziasztok!!!!

Nócikám!
Nagyon haragudnál, ha te holnap apácskáznál, én meg itthon szépen takarítgatnék?????

Bridg!
A képek alapján nagyon jó kis bulit csaptál :wink: :lol:

Pendi!
Ölellek és kitartást!!!!!! Ha szeretnél beszélgetni, hívj!!!!

KAti!
Kitartást neked, nemsokára vége és újra együtt lehet az egész család!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu
Mit kaptam el? :shock: Lemaradtam valamirol? :roll:

Zsu
Jo volt ngyon 8) :lol: Mer vgy megint ilyen szukszavu :roll:

Meek filmet nezni aztan aludni mar nem hiszem,hogy jovok ma :roll: Csucsu jo volt kicsit dumcsizni :wink: Tovabbi szep hetveget mindenkinek 8) Itt hosszu hetvege van :shock: 8) :wink: Hetfon senki nem megy szal suli sincs :D

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="csucsu05"]B írta:csucsu05ridget: Sikerült elpakolnod?

Jaaaaaaaaaaaaaaa,hogy elpakolni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ugy olvastam,hogy elkapni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nem nem sikerult mondom abbahagytam majd holnap befejezem :roll: Apaval is uzengettunk es azt irta ne dolgozzak olyan sokat :) Meg kerdezte milyen az uj polc,meghogy van-e eleg hely az akasztosoknak...mondtam,hogy ok...persze tobb akasztos rucim van de hat most mit lehet tenni :? Azt mondja az a lenyeg amig nekem jo akkor orul :D O az en almaim ferfija :mrgreen: Ugy imadom....es alig varom mar,hogy megint lassam :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg!
Hát azt elhiszem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apa holnap kirándul, de már most hiányzik, pedig reggel megy, este meg már jön is haza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép Diszites ... :idea:

Kép Diszitesek... :idea:

Kép Uvegdiszites... :)

Kép Pokhalo a tukron :roll:

Kép Vesevedo gatya :lol:

Kép Mas szinben...es csak 2000ft!!! 8)

Kép Igy nez ki felveve,sielesnel vgy ruha ala naon klafa :wink:

Kép Ezt foztem mikor kerteszkedtem 8)

Kép Na igy nez ki tanyerra szedve...alitolag naon fini lett a szobatart barinoje ette meg a maradekot...es azt mondta marha finom volt....pedig ezt eletemben eloszor csinaltam es az adagolast nem is tom :shock:

Kép Ennyi szemetunk gyult ossze :shock:

Kép Na meg meg ez.... :lol:

Kép A kupi....ez a barna kisfiokos volt bent a gadrobban... :?

Kép Na meg ez :?

Kép Es most ez van de mondom meg nem vgyok teljesen kesz a szoba szalad es van vasalnivalo is amit meg berakok az ures helyre :wink:

Kép Ezeket ultettem 8) A bal oldali kemeny egy szalbol a jobb oldali 2szalbol allt tavaly :shock:

Kép Ezeket meg amazok helyebe ultettem at kis uvegcsebol :)

Na igy hirtelen ennyi...a fotok nem a legjobbak mer teloval es altalaban apanak fotozom vgy pl a viragot nektek megmutatni...szal nem muvesz fotok :oops: De a lenyeg,hogy meg tom mutatni :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="kuzsanna"]B írta:kuzsannaridg!
Hát azt elhiszem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apa holnap kirándul, de már most hiányzik, pedig reggel megy, este meg már jön is haza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Latom te meg egyedul akarsz serenykedni otthon :roll:

Nekem meg meg 1het mire jon :x :twisted: :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na itt vagyok,csak közben megvacsiztunk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NAgyon jó képek születtek, biztosan nagyon jó volt a buli.... és a kaja is nagyon fini lehetett.... össze is futott a nyál a számban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A bulis kepek a gepemen vannak 8) Ezeket ugy elotte lottem parat mikor keszulodtem :roll: De majd a profi fotokat is megmutizom....remelhetoleg holnap mar vegzek a pakolassal es talan utana megprobalokozom vele :? A buli utaniaakat meg apanak lottem szal igy teloval azert lovoldozok mert azt emilben tovabbitom apanak sitty sutty....

Mit ettetek? 8) En lehet megeszem meg 1fagyit....es beveszek egy gyogyot hogy vegre vegigaludjam az ejszakat :twisted: Bar izzadas nincsen :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sült krumpli volt zöldségekkel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Keményítő napunk van ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor jót alszol ma :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na meek mer mar tenyleg ragad le a szemem :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Jók a képek. Kaja szuperül nézett ki biztos finom is volt. Díszek is jók. A gardrób nagyon szupi lett és miylen szép rend van benne. Az én férjem két perc alatt feltúrná az biztos. Én állandóan szekrényt rendezek miatta. Más rossz szokása mondjuk nincs. De neki mindig a legalsó ruha kell. És azt csak kihúzza egyszerűen. A többi meg borul:)
Nagyon szép a virág is tetszik a kaspó amibe ültetted.
Aludj jól álmodj szépeket:)
JA és a párod aranyos nem akarja hogy sokat dolgozz:)

Kép
csucsu05

Csucsu
Kaja fini volt mar szerintem legkozelebb tobb viz kell a szoszhoz :roll: A gadrob amit latsz az az en oldalam ide apacska nem nyul :twisted: Az o oldala a bal oldal nahat ott nefelj en nekem is van minden nap pakolni valom :x :lol: :lol: :twisted: Ez olyan ferfi dolog lehet....bar az o cuccai is katona rendben allnak :roll: Ez a maniam...de ugye az en oldalam most csinaltam szal meg jo hogy rend van... :lol: :lol: :lol: Majd 1het mulva azert megnezem(de amugy altalaban rend van mindig :wink: ) A mibe a viragot raktam a barna na abban egy kaktusz volt de kipusztult :shock: Es abbol a zoldbol picikbol ultettem at a nagyba 8) A tulipot meglocsolom tyu el is felejtettem :shock: jo megcsak mag de akkor is :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: te nem alszol???

Kép
csucsu05

Kép

Jaj Csucsi ne is mond hajnal 4kor kerultem agyba :oops: De szombat van sooot hosszu hetvege!!! :wink: Igy meg ma este is megtehetem,hogy keson megyek agyba 8) Jo reggelt mindenkinek....nem valami jol aludntam minden kis hulye zajra felebredtem mert nyitott ablaknal alszom :x N ameg elkezdtek uzengetni mar 11korult es az meg ott rezgett mellettem marmint a telo :twisted: De majd ma mostma tenyleg beveszem a pirulat es alszok normalisan :evil: Fel 4van es szep oszi ido allitolag 18 de szerintem van ez 15 :? Kép

Asszem feloltozom lemegyek a tisztitoba aztan befejezem a szobat vegre :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Tyu kepzeljetek almomban apa hazajott....mert megtrefalt egy hettel korabban :roll: :oops:

Na meg anyummal jol osszekaptam de ugy istenigazabol....uvoltottem vele sirva es minden ami a szivem nyomta az almomban kinyogtem neki :shock:

Marha szar volt azert en nem vgok ennyire rosszban anyuval :roll: pont tegnap beszeltem vele vgy 1orat megint 8) Ugyanis ha skype-on hivom kemeny 5forintert percenkent tarcsazom a otthoni vonalast!!!! :D (nekem felvan toltve es igy teloszamokat is tok hivni marha jo es olcso :wink:
A rossz almoknak meg hess-hess :twisted: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?