Új privát üzeneted érkezett!

Rékám, akkor ne hajolgass felelőtlenül odahaza! :oops: :wink:
Majd kapsz képeket a hétvégéről, a magam teljes fényében nyugsi buksi...tegnap este megvettem és behűtöttem a tequilát és a citromot, ja és vettem 6 feles poharat, mert már eldobozoltam a többit.Ezek a csajok nem árulnak el semmit, csakhogy 8-ra jönnek értem, ott koccintuznk egyet a dobozok közt és aztán mennünk kell, mert éjjfélig KÖTÖTT programunk van...aztán meg látjuk merre.
Babszi:megadrukkok mennek+++
/hajrá hőhullám, anyám...de szarul voltam én is tőle... :twisted: /
Vendég

Nóriiiii
Először nem esett le, h. miért is ne hajolgassak, de másodjára már... :lol: :lol: jót röhögtem!! Húha, látod erre nem is gondoltam, no majd lesz ne mulass!!! :oops: :D

Tök jó lesz Neked hétvégén!! Én nagyon élveztem a lánybúcsúmat. Estére mi is úgy pörögtünk a csajokkal a táncparketten, h. ááááá! Nekem a Tesóm szervezte, és egyetlen kikötésem volt, NE LEGYEN CHIPENNDALE fiúka! Már attól is állati zavarban érzem magamat, h. csak nézem, ahogy más lánybuliján vonaglik a lányságának utolsó pillanatait élvező csajon! De szerencsémre tényleg "szótfogadtak", és nem szerveztek be ilyen foglalkozással rendelkező hímneműt.
Először elmentünk kajálni, no meg legurítani, 1-2 (há-négy) pohárral, majd dumcsizás, szexi fehérneműk átadása után irány a dissszkóóó! Állati volt...1/24-re értünk haza! :oops: :) Kívánom, h. Neked is életed egyik legszebb napja legyen! :)
Vendég

Tök jó ez a szerkesztés!!! Végre a hejjjesssírási hibáimat észrevétel nékűl kilyavíthatom! :lol:
Vendég

1/2 24 az mi???? :shock:
Sajnos mi ha elindulunk, az alaphangon 3-4...régen így volt legalábbis, de most nem nagyon tervezem a piálást, merthogy költözés van hétfőtől!
Na akkor kezet rázhatunk ismét, ugyanis ezt kértem én is, hogy nem legyen pucér legény...már voltam több olyan buliban, de pont elég volt, nekem sem jön be nagyon...ha pucér pasi simogatásra vágyom, akkor a drágámra ugrok úgyis! :wink:
Ja és lehet, hogy aznap jön meg...juhéjj! 8)
Ahogy nézem, legyen is hancur nálatok ezerrel!!! :oops: :D
Vendég

hejjjesssírássi hiba lyavitáss...hehe :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hella!

Nóri: Te aranylány! ....majdnem asszony!

Niki: Köszi a véleményt. Dehogy haragszom, örülök, hogy megírtad. És a tiéted márkája mi is? Sztem 4 éves korban még nem elég az ülésmagasító....Vagy igen?

Niki/Gyabi: Sztem dönthető....A Brendon honlapján néztem őket, egyik szebb, mint a másik. DE nem hiszem, hogy ott fogunk vásárolni is....

Gyabi: Azt nem tudom, mennyit eszik, bizti lesz, aki megmondja, de havi kb 500 g-ot kellene, hogy gyarapodjon. Tehát nagyjából 10-20 dkg-ot hetente. Így egyszerűbb. Nekünk volt, hogy 10-et, volt hogy 30-at hízott hetente, változó.
jaimee1

Nóri: tequila ivók vagytok? Még az életben nem ittam.
Én whishey-s volnék. És pezsis...és boros.... :oops: :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.07.23 15:01-kor.
jaimee1

Ja, Sirki, akkor bizti nem nagy Niki!! Mi 2 hónap alatt 7 centit nőttünk, megnéztem. 50 :arrow: 57 cm-re
jaimee1

Jaimee:igen, nagytételben. :oops:
Vendég

Apa idekukkantott, azt mondja, minek nézegetem az autósüléseket megint, az nekünk is van, bár autónk az nincs. Mondom, jójó, de ez már itten a következő fokozat, fél éves kortól. Mire ő: de addigra se lesz még autónk. Majd hozzáteszi rötyögve: mikor nekünk autónk lesz, Bibi már elöl fog ülni. .. A kormánynál. :lol: :lol: :lol: Szép kilátások! (Viszont fele házunk már lejött a kamionról)

Nóri: ez a fekete-arany kombináció nagyon jól hangzik, állati kiváncsi vagyok, képet kérünk!

Ha felébred a bébi, én is fotózom, meg megpróbálom mérni, mert bevallom, nekünk eddig összement ( a sok fürdetéstől-teszi hozzá apa). Ja, de kétemberes? Akkor csak holnap, apa megy megint szórakozni, mindig csak énekel, csak énekel... :lol: :lol:

Gyabi:de jó ez a kép! Igaza is van a kisfiadnak. ( Bár nekem nagyon jólesik most ez az idő...)
Vendég

Bíbi:jajjjdejóóó, hogy itt a fele ház!!!Mikorra lesz összelegózva?De kíváncsi vagyok rá!
Vendég

Ja, Gyabi, pihenőszék: ezt én most úgy értelmezem, hogy ez is két fokozatú, mert amit vettem, ez direkt újszülött kortól 6 hónaposig, vagy 9 kg-ig, de mindenképp addig, míg a baba nem képes egyedül ülni...mert amit eredetileg kinéztem, az meg pont 6 hónapos kortól jó. Egyébként ez dönthető, több fokozatban állítható, de azért én biztos, ami biztos, egyelőre fektetem.
Vendég

Az egész itt van! :lol: A fele van a kamionon, most pakolják, a fele meg már a garázsunkban, ami ugye óvóhely :lol: Állítólag egy hónap és szerkezetkész, jajjjj, annyira örülök, el sem hiszem, hogy megértük! :lol:
Vendég

Bíbi anyu: lehet ám, hogy csak az én lyányomnál kétemberes a mérés, tudod, ő Miss Rúgkapa, Miss Izegmozog, Miss Folytonkúszik :lol: :lol:

Dejóóóóó! Épül a vityillóóóóó! Sejtem, hogy nézhet ki, de nagyon kíváncsi vagyok rá.

Pihenőszék 6 hó felett? :shock: :shock: Dehát egy nyugodt pillanatuk sincs akkor már? Vagy ez megint csak az én lányom? :lol: :lol: Fektesd is, jól teszed!

Azért mehetett össze, mert a kórházban máshogy mérik. Ahhoz képest ment össze?

Elismerésem, hogy autó nélkül boldogultok. Nagybevásárlást hogy oldjátok meg? Sok kisbevásárlás van?
jaimee1

Bíbi: Doki/ védőnő hivatalból nem méri Bíbit a havi vizsgálatokon?
jaimee1

Jaimee: azért kérdeztem a súlyt, mert ismét eljött hozzánk az atomtudós védőnéni, a maga kis 23 évévvel és közölte, hogy nem hízott eleget agyerek. 3120 gr-al jöttünk haza másfél hete, ma 3490 gr-ot mértünk...szerintetek ez olyan rossz??????
Ja és ma már sikerült 50ml kifejnem evés után, lehet nem lesz tejvállság, csak nem kellene paráznom annyit!!!!!!!! De kíváncsi vagyok, hogy a kényelmes cumisüveg után elég lesz a szopi:roll:

Bibi: a mi pihenőszékünk nem dönthető, de 9 kg -ig jó az tuti...

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: ha elég korán hozzászokik a cumisüveghez, nem fordul el Benő a cicitől. Megszokja, hogy van ez is, az is, másképp kell belőle inni. Nálunk így volt. És fontos, hogy a cumisüveg cuclija a korának megfelelő legyen.

370 g 1,5 hét alatt?? Védőnő fijjjjatalka. Tanuljon még egy kicsit! Eleget hízott Benő.

Húúú, ez a csajszi akadályfutó lesz.... :shock: :shock: :shock:
jaimee1

Jaimee:

A miénk Nania Gyerekülés Cosmo Premium Storm Blue Brendonos.
Megnéztem amit néztél, és dönthető.
Akkor viszont, jó választás alvás szempontjából bár, ha engem kérdezel látom ez is 4 éves korig jó, de csak 8 hónapos kortól használható és hát szerintem jobb amiben újszülött szükítő van.
Elvileg azokat újszülött kortól használhatóak, bár én nem tenném bele az újszülöttet, de ha már tudja magát tartani a baba, ugyan olyan kényelmes mint a babahordozó.
Szóval szerintem jobban megéri az ami 0-18 kg- ig használható.
Már, ha gondoltok kistesóra.
Azok valamivel olcsóbbak is.Mi is még a szűkítővel használjuk, mert tartja a pici buksiját.Másrészt kivehető, ha már nem kell.
Én nézegettem az ülésmagasítókat és 3 éves kortól használható!
Szóval te tudod, de szerintem még nézz szét.

És az első lépések, igaz csak fotón:

Kép
Kép
Kép
Vendég

[quote="csnóri"]1 írta:csnóri/2 24 az mi???? :shock:

Csajszi,
egy kettessel többet írtál...hihihi 1/2 4 akart lenni csak a kettes és négyes között lemaradt a szóköz!
Helyreigazítást így nem kell tennem! :lol:
Vendég

Lemaradt egy ez a kedvencem bár itt csak ücsörög, de gondoltam felteszem..

Kép
Vendég

Sziasztok!

[quote="jaimee1"]R írta:jaimee1éka ma ünnepélyes keretek között felült! :shock: :lol: :lol: Csajok, autósülésnél tartok még mindig.
Hogy hol tartok? Itt Concord Trimax. 34 e. Szerintetek???

JAIMEE: Nagyon helyes kis család vagytok, bár úgy nézem, már levetted a fotót ;) Gratulálok Rékának a felüléshez!Szerintem jó választás a Concorde ülés, mint már írtam, nekünk Concord Trimax C-line van, 9-36kg-ig, dönthető. De talán tényleg jobb 36-ig venni, pláne, hogy közel azonos az áruk.

Kép

[quote="sz.niki"]K írta:sz.nikiépzeljétek! Tegnap a kisfiam elindult!!!

NIKI: Nem semmi ügyes Domi! 9 hónapos és már jár?! :shock:

[quote="csheni26"]B írta:csheni26etsy: Ti miket esztek? Bence mennyi gyümölcsöt szokott enni? Ami nagy fejlemény nálunk: baba, mama, apa szavakat mondja rendületlenül és párosítja hozzá a személyeket is.

HENI: Bence napi kétszer eszik főzeléket, a többi továbbra is anyatejcsi. Gyümölcsöt kb. 100grammot eszik egy nap. Darabosat még nem eszik, bár már próbáltuk, de még nem tudja megrágni. Gyümölcsök közül eszik: alma, őszibarack, banán, körte, szilva, gesztenye
Zöldségek közül: burgonya, sárgarépa, sütőtök, paradicsom, cukkini, brokkoli, zöldborsó, tök, sóska
hús: csirke, pulyka
Nagyon ügyes Alexi, hogy nem csak mondogatja a szavakat, hanem párosítja is hozzá a személyeket!

[quote="sirkici"]B írta:sirkicietsy, neked akartam még irni, hogy megcsináltam azt a Kire hasonlit a gyerek dolgot azon a honlapon amit ajánlottál, és az jött ki, hogy Niki 4%-al jobban hasonlit az apjára. Lehet, pedig mindenki azt mondja, hogy tiszta apja. De végül is a gép is!

SIRKICI: Szerintem is jobban hasonlít az apukájára, de mivel az egyik X-et Tőled kapta, így rád is.. :) Majd amikor elkezd szőkülni a haja.. :wink:

[quote="gyablonka"]C írta:gyablonkasajok: mennyit eszik egy gyerkőc alig 3 hetesen?????
Lemaradt: elvileg mennyit kell híznia????

GYABI: Attól függ, hány kiló Beni. Kg-onként 150ml-t szoktak számolni. Tehát, ha 3490 gramm, akkor napi 523,5 ml-t "kellene" ennie. Ha pl. 4 óránként eszik, akkor alkalmanként 87ml. De ha hízik rendesen, akkor feleselge méricskélni, hogy mennyiket szopizik. A gyarapodás heti 150gramm már szuper. Beni 1,5 hét alatt 370 grammot hízott, úgyhogy teljesen rendben van. Nagyon édes a képeken Beni!!!! Az időjárásról nekem is hasonló a véleményem..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.07.24 12:31-kor.
Vendég

Niki, Istenem, ezek az első lépések...tiszta megható.

Jaimee, nem mérik Bíbit. Nálunk nincs havonkénti vizsgálat. Egyhónapos koráig hetente jött a védőnő, onnantól havonta ( haha, csak 2 hónaposak vagyunk), és mindig feljegyezte, amit mértem, súlyban. Doki is kijött közben kétszer eddig, de őt ez nem érdekelte, csak olvadozott a baba láttán, meg agyondícsérte. :lol:

Egyébként megmértem, de nem egyszerű nálunk sem, Csiribébi is örökmozgó. 61 vagy 62. :shock: Akkor mostanában nem ment össze. :lol: Bár épp ma este szembesültem vele, hogy feszülnek a rugik, és ezek nem is a legkisebb méretek már.

Nagybevásárlás. Amúgy vicces. Mostanában szegény apa a málhás, állandóan hajléktalan ( plus-os) szatyrokkal közlekedik. Szerencsére mind a piac, mind a bolt itt van 100 méteren belül.

Na, még itten mutatom a pihenős Bíbort, 2 fokozatban is, bár ez épp nem annyira látszik :lol:

Kép Kép
Vendég

Hali!
Sirki, Bíbi, Nikinek és Csiribébinek nagyon jól áll a rózsaszín!!!!!!!

Niki, gratula Dominik első lépéseihez!!!!

Gyabi, a fiadnak tényleg igaza van!!!
órára is. És már tudja magát rugóztatni is benne....

Bíbi, Csiribébinek a piros is nagyon jól áll!!!! És mekkorát nőtt!!!!!

Megyek 1-én terheléses cukorra.... Kicsit parázok.

Nóri, már csak 8 nap....... Hajrá lánybúcsú!!!!
Én most voltam szombaton. Volt gumifiú, tejszínhabbal, de erről lemaradtam, mert haza kellett mennem, mert valahogy 10 után mérhetetlen vágyat érzek az ágy után. Hát sajnáltam....
Meg volt hímtag szívószálfasz szívószál bocsi :oops: .. Ami foszforeszkált a sötétben...
Meg bekötött szemmel találd ki, ha nem megy inni kell játék

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Gyabikám!
Hát, a hőhullámnak nem örülünk sose, de hátha hatni fog a closti. (na persze az még önmagában kevés) :D

Az autósülésekhez annyit, h én el fogok veszni a sok infoban, ha egyszer idáig jutunk.... :shock:

Niki!
Tök jó lehetett!!!!!! Az első lépések annyira édesek. (én is imádtam az unokatesómék gyerekeit, mikor még épp csak elkezdtek járni - persze most is imádom)

Bíbi!
Gondolom, h mennyire "izgultok" már a ház miatt! Mi is annyira vártunk minden apró folyamatot (bár, ezt olvashattátok is :oops: )

Nóri!
Isten látja lelkem, ha nem dógoznék, tuti, h elmennék és jól meglesnélek a party idején :lol: 8) Remélem, jól fogod magad érezni!!!!!
Jut eszembe: mi is a pontos időpont, amikor már te is papírral fogsz rendelkezni, h verhesd az uradat?? :lol:

babszika

Babszikám:15 óra 00 perc :D
Vendég

Jut eszembe!
31-én megyek haza, mert 2-án hattól esküvőre és lagziba megyünk....... :shock: :shock: :shock:
vagyis........ :D :D

babszika

mire célzol? (voltam szőke tudod...)
Vendég

Bakker a vonalzómon a csajszi már csak félig látszik....! :shock:
Vendég

Ja, hát semmire.... buli, egyebek.... ott lesz, ahol a mienk volt, azzal a vőféllyel, aki a mienken is volt.... :roll:

babszika

Jaaaa értem, kis nosztalgia! :wink:
Nekünk két hét múlva lesz kerti parádénk, ha berendezkedtünk! 8)
Vendég

Ja, a nosztalgia ma is már megvolt.... ma vagyunk 2 hónapos házasok és Bálintom ezzel ébresztett. Annyira, de annyira imádom!

babszika

Bálint egy igazi Férfi!!! :D

Kép
Vendég

Gyabi,
köszi! :lol: És szerintem is minden baba mindenben gyönyörű!!! :lol:
A védőnőd pedig tényleg tanuljon még, hisz amennyit Beni gyarapodott ennyi idő alatt az tökéletes, sőt!

Nóri,
nagyon várom a képeket! Irtó dögös lehet az a szerkó! :lol:

Jaimee,
7 cm-t nőttetek? :shock: Az nem semmi, ügyesek voltatok! :D

Bibi,
nagyon jó ez a pihenőszék, cuki benne a kis Bibi! Szerintem sem kell már 6 hónap után a pihenőszék, gondolom akkor már tényleg sokat fognak mozogni, már tudnak forogni, felülni, úgyhogy ajjaj... :roll: :lol: Én egyenlőre a babakocsit húzom mindenhová magammal, igy szoktatom is kocsiba, bár még mindig csak akkor marad el benne, ha alszik, esetleg egy 10 percet játszik a csörgőjével, de annyi, azután szól, hogy vegyetek ki! :D
De jó, hogy már nemsokára összerakják a házatokat!

Betsy,
:lol: :lol: :lol:

Gabi,
kösz! :D
A terheléses cukron ne parázz, biztos minden rendben van!

Babszi,
Bálintod nem semmi férfi ám! Jó választás volt! :wink: :lol:
sirkici

Sirkici:ez a lány tiszta apukája, nemde? :wink:

Képzeljétek, megjött a gyertya szett, nem postán, hanem valami ismerőse lehozta ide személyesen, mert a városban volt dolga.Tök rendes, így a postaköltséget megspóroltam ééééés, sokkal szebb, mint a képen.GYÖNYÖRŰ.Lehet, hogy meg sem gyújtom, hanem elrakom emlékbe inkább otthon. :oops:
És megkapom ma a méhnyakrák elleni szuriim második adagját, rosszul vagyok, ha tűt látok! :roll:
Vendég

Képzeljétek, megjött a gyertya szett, nem postán, hanem valami ismerőse lehozta ide személyesen, mert a városban volt dolga.Tök rendes, így a postaköltséget megspóroltam ééééés, sokkal szebb, mint a képen.GYÖNYÖRŰ.Lehet, hogy meg sem gyújtom, hanem elrakom emlékbe inkább otthon. :oops:
És megkapom ma a méhnyakrák elleni szuriim második adagját, rosszul vagyok, ha tűt látok! :roll:
Vendég

Vendég

Babszi: ez olyan klassz! Mi is megünneplünk "minden havi házassági évfordulót " :lol: Bár már volt egyéves is épp e hónapban, de már nagyon várjuk a 13. havi évfordulót is:lol: :lol: Énférjem is csúcs, a nagy sikerre való tekintettel havonta többször is megkéri újra a kezemet, hol virággal, hol térdenállva, hol a leghülyébb helyzetekben....én meg mindig igent mondok :lol: ...ja, és már sokkal jobban megy neki, mint az eredetei, ahol össze-vissza habogott, én meg csak azt ismételgettem: " de most akkor mi a kérdés?" tök zavarban voltunk mindketten, sosem felejtem el. Á, be szép is ez!

Csiribébi tegnap felfedezte a kezeit, hosszú perceken keresztül elmélyülten tanulmányozta, fogta egyiket a másikkal és szemlélődött...ott feküdtem mellette, levegőt sem mertem venni, csak arra gondoltam, milyen kár, hogy messze a gép, fel kéne venni apának...aztán egyszer csak felemelte a tekintetét, rámnézett, és egy hatalmasat mosolygott, na, ezt nem fogom elfelejteni, mintha tudta volna, mennyire vártam már ezt a pillanatot... Azóta nagy sláger a keze....és azóta nem alszik. Tegnap du. 5-től éjfélig fent volt, egész éjjel csak felületesen aludt, 2-3 óránként kelt fel szopizni, most meg reggel 8 tól megint folyamatosan foglakoztat, nem értem, én már alig élek...most épp az ágyában szenvedőzik, mindenképp mászni akar, de nagyon nem megy ez neki, vagy hátul bír térdre állni, agy elől támasztja meg magát, de csak küzd és küzd, egyszerűen hihetetlen, hiába magyarázom, erre a mutatványra bőven ráér még....Na, el sem hiszem, úgy tűnik, végre kimerült és elaludt.. :lol:

Gabi, mi volt túlélted? :lol:
Vendég

bocsi, a gép hibája természetesen.... :oops: :oops: :oops:
Vendég

Jujj, Nóri, fotózd már le! Annyira szép az a gyertya, én is akarok majd rendelni, a következő esküvőnkre, jövőre!

Te, azt tudom, hogy szemtelenül fiatal vagy, de ennyire? Mikor én érdeklődtem e szuri iránt, azt mondták, na, már nem emlékszem, mit, de jócskán túlkoros vagyok ehhez is.
Vendég

Amúgy vicces ez a félmenyasszony :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaimeemami, Ti meg merre jártok? Nehogymá megint kivonuljatok a fóRUMról!!! :twisted:
Vendég

Félasszony, ja...mire a nagy nap eljön, már le is koccol a csaj... :lol:
Nekem nem mondtak kor-meghatározást, de mivel nálam a családban több méhnyakrák is volt, így nekem különösen indokolt.Nem olcsó, de muszáj.
Szemtelenül fiatal?Az Babszi!!!Én 30 vagyok...ez mán kicsit "rágós"! :D

Na, majd elküldöm a honlap címét.
Vendég

Ó, ha én mégegyszer 30 lehetnék...rámszállnának szépen a lepkék :lol: :lol:
Vendég

Csiriné, az a 3 év plussz...te lökött NÉNI!!! :lol:
Ja és mivel ilyen fürge ifjú vagyok, már el is küldtem mail-ben a címet.Csókolom. :wink:
Vendég

Köszönöm Kedveskííím, megyek, megkeresem az ókulárémat és felolvastatom papával. :lol:
Vendég

Hali!

Főzök, meg várom a pirim, szóval sündisznó a hangulatom. :roll:
Most éppen az a heppem, hogy büdös van a konyhában, suvickolom, mint állat....Itt a küszöbön a piri, na.....

Lányok, írjatok már egy kisesszét az uramnak. A házasság előnyei címmel. Ő nem hisz a szépségében....értelmében. Aszonta, bármikor elvesz, csak egy szavamba kerül. Hát arra várhat, hogy én kérjem....

Bíbi anyu: Ó, te lepkés anyuka! Mossevagy sokkal több! És én sem!

Az a helyzet, hogy szinte minden nap művelnek valami újat. Aprókat, piciket, hogy olykor csak az anyuka veszi észre....de....hát na.... 8) 8) 8)

Nóri: Hajrá tűűűű! Legyél is védve, naggyon jó "befektetés".

Egyébként gratula a fórumnak a 100. oldalhoz! Gyabi indította a 100. oldalt, úgyhogy ott lesz leghamarabb kistesó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Hali!

Főzök, meg várom a pirim, szóval sündisznó a hangulatom. :roll:
Most éppen az a heppem, hogy büdös van a konyhában, suvickolom, mint állat....Itt a küszöbön a piri, na.....

Lányok, írjatok már egy kisesszét az uramnak. A házasság előnyei címmel. Ő nem hisz a szépségében....értelmében. Aszonta, bármikor elvesz, csak egy szavamba kerül. Hát arra várhat, hogy én kérjem....

Bíbi anyu: Ó, te lepkés anyuka! Mossevagy sokkal több! És én sem!

Az a helyzet, hogy szinte minden nap művelnek valami újat. Aprókat, piciket, hogy olykor csak az anyuka veszi észre....de....hát na.... 8) 8) 8)

Nóri: Hajrá tűűűű! Legyél is védve, naggyon jó "befektetés".

Egyébként gratula a fórumnak a 100. oldalhoz! Gyabi indította a 100. oldalt, úgyhogy ott lesz leghamarabb kistesó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Jaimee, Te büszke nő! Most gondolod, hogy énférjem meg akart nősülni? :lol: Magától és önszántából? Most nem azt mondom, hogy könyörögni kell nekik, de azért vagyunk nőből, hogy addig csűrjük-csavarjuk a dolgot, hogy a végén még ők örülhetnek, hogy elvehetnek minket. :lol: De most komolyan. Tényleg így van. Sosem láttam addig drágámat olyan féktelenül boldognak és jókedvűnek, mint az esküvőnk napján :lol:
Vendég

Ja, és sajnálom a büdös konyhát! :lol: :lol: :lol: Meg azt a qrva pirit.
Vendég

Mindig is szerettem a legot... :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?