Új privát üzeneted érkezett!

Mi az hogy szerkeszthetőek az üzik? :shock:
Vendég

Nézd meg, saját üzeneteidet tudod utólag is szerkeszteni. Jobb felső sarok!
jaimee1

Ja, hát NÉZZEN is úgy ki, mint egy tanútt ember. :lol: Önmagában az öltöny kevés, mint ahogy a diplomához sem osztanak észt!
Hm.....pezsi??? Már tiszta alkohol elvonásom van! :lol: :lol: Karácsonykor tuti leiszom magam. :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Na nézd már a piáról álmodozik itt Popi anyu...tavaly ilyenkor meg csak a sajtburger meg a dinnye járt az eszedben! :wink:
Vendég

Hű, félelmetesen napra kész vagy belőlem. :shock: :lol: :lol:

Jah, nem álmodozom, de a kívánósságom maradt. :shock: Még jó, hogy nem a rókák.
:shock: :roll:

Namajdmeglátjuk, Nóri asszony mit fog kívánni, mitől fut rókázni a wc-re kiló százhúsz sebességgel....Devárommár! 8) 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.07.21 15:27-kor.
jaimee1

Hát még én! :D :D :D
Vendég

Énis, énis, énis!!! :lol: :lol: :lol:

Csiribébi kiütötte magát, végre gépközelbe kerültem, ééééééés ő is megissza a fagyasztott tejet, mint Rékatündérbaba!!!!Annyira fellelkesültem Jaimee a hírre, és végre éreztem magamban erőt, hogy szembenézzek a ténnyel, ha Bíbi visszautasítja a keservesen facsart aranytartalékot...de nem, elégedetten beszlopálta a negyed készletet. :lol: ( Holnap megyek Aventes poharat venni, folytatom a felhalmozást, de most nehogy kiderüljön, jobb a zacsi, mert azt bíz pár hete adtam el :roll: , szóval milyen zacsi lett volna jobb?( enyimé Mendelás volt))

Betsy, Heni és Gyabi, gyönyörűek a fiúk, olyan jó nézegetni a képeket!
Vendég

Egyre, másra kapjuk a jobbnál jobb rózsaszín rucikat,:twisted: de be kell vallanom- és azt is csak nagyon halkan- jól áll a bébinek. Viszont nagyon rosszul passzol piroshozzám, meg a babakocsihoz, szintén piros, viszont most nézem csak a képen, apa halálfejes pólójához valamiért tetszik :lol:
Kép
Vendég

Csiribííínek nagyon boldog 2. hófordulót!!Ez a fotó nem semmi...nagyon vagány a csajszika, no meg az apuka pólója sem semmi! :D
Vendég

ARIKON: Megelőztél.. :wink:
BIBI: Nagyon boldog 2. hónapfordulót Bíborkának! Látom, a boxolást továbbra is gyakorolja! Haláli! :)
Vendég

Csiribébi:rock&roll!jeeeeh! :D
Boldog hófordulót!
Vendég

Bibi,
nem semmi ez a csaj, nagyon vagány! És a rózsaszin úgy néz ki ilyen dolog, mi is úgy jártunk, hogy mindenki csak rózsaszint hoz, mintha más szin nem is létezne, de nem baj, jól áll a kislányoknak! :D
És nagyon boldog hófordulót Bibi babának!!!

Mindjárt kicsinyitem a képeket és rakom fel!
sirkici

Kép Kép Kép Kép Kép

Bocs, ha sok lett, de nem tudtam választani! Mostmár megyek, mert felébredt a szentem, és ráadásul ma megyünk vakcinára, már előre félek! Anyuci jobban parázik... :roll:
sirkici

Csiribébinek boldog hófordulót! Anyám, múlt héten született! :shock:

Kép

Majd jövök még, csak most ébren vagyunk.
jaimee1

Sirki,
úgy látom Niki baba is punk-ként nyomja... 8)
Vendég

SIRKICI: Milyen drága! Nagyon édes, és gyönyörű. Szuperek a fotók! Sokkal nagyobbnak tűnik, mint 2 hónapos!
Vendég

Sirki: Nagyon édes Niki baba! Ez a csini ruha és a frizura... :D :D

Bíbi anyu: Avent-es pohár is nagyon jó. Már nem tudom, milyen anyatejes zacsim volt, csak arra emlékszem, hogy made in USA. :lol: :lol: És 2000 Ft 10 db. :? :?

A legjobb cuccok rózsaszínűek. Ez tény. Empirikus kísérleteim eredménye ez. 8) 8) 8) És valahogy mágnesként vonz ez a szín. Ha 2-3 színben van ugyanaz a ruci, tuti, hogy a rózsaszín felé nyúlok. Már néhányszor kényszerítettem magam, hogy a sárgát, vagy urambocsá a kéket vegyem meg.

Bíbi anyu, finoman emlékeztetnélek, hogy egyetlen fülbevalós fotót nem raktál még fel. Tudom, akkoriban a kisebbség rohama kizökkentett egy kicsit, de most már kérjük a képet!

Chris, Sirki, lányos anyukák: Csajoknak lesz fülbevalójuk?
jaimee1

Sziasztok Lányok!

Csak gyors bekukk.
Gyönyörűek ezek a babák. :wink: A csajoknak nagyon jól áll a rózsaszín. :wink:
Most megint sűrűbbek a napjaink. Klárikának ismét megnőtt az étvágya. Már nem elég neki a 700ml tej, ezért ismét beindult a "tejcsarnok" project. Milyen jó s volt végig aludni az éjszakákat... No ennek vége. A család alszik, én pedig nyomkodom a mellszívót. :?
Készül a házunk... :lol: Tegnap megjöttek a burkolók. :lol: Lehet, hogy karácsonyra beköltözünk?! :?

Jaimee!
Lesz fülbevalónk, csak még azt nem tudjuk mikor. Mindenképpen lövetjük. Viszont azt nem tudom, hogy Klárika mikor viseli könnyebben. Most, vagy majd, ha kicsit nagyobb lesz. Attól félek, hogy majd mindig azt piszkálja. Réka nem bántotta?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Köszönjük szépen! :lol:

Jaimee, igen, akkor az is mendelás volt.

Egy gyors kérdés: bébiétel melegítő kell vagy nem? Későbbiekben is hasznát veszem?

Sirkici: de szép ez a lyány!
Vendég

Jaj de gyönyörűek ezek a csajok:)! Persze a kispasik is.
Most van egy kis időm gyorsan megpróbálom lecserélni a vonalzókat.

Betsy a tortákat veszprémből a kokó cukiból rendelem ha valamiért nem érek rá megcsinálni:)

KépKépKép
bambika

Bíbi: hát ha az öledbe hullik egy, ne hajítsd el (bébiételmelegítő), de sztem tök felesleges. Esetleg annak való, aki folyton úton van gyerekestül.

Chris: SZtem minél hamarabb, annál jobb. Könnyebb neki megszokni. Egyébként egyáltalán nem piszkálja, néha a fülét megtalálja, de nem izgatja a fülbevaló. Azt gondolja, az is egy szerve. :lol:

Bambi: Alakulnak a vonalzók, látom.

Réka ma ünnepélyes keretek között felült! :shock: :lol: :lol:
jaimee1

Rékababa gratulálok a felüléshez!

KépKépKép
bambika

Azzzztaaaaaa! Gratula a felüléshez!!!De kis ügyes! Jajjj, olyan öröm minden ilyen esemény! Hiába, a legjobb egy gyermek! Pláne kettő! :lol: :lol: :lol:
Vendég

És a három!

KépKépKép
bambika

Chris: nekünk azt mondta a védőnő ugyanerre a kérdésre, hogy még nem nyúl a füléhez, max. az arcához ebben a korban...és tényleg!Szóval semmi gond nincs a fülbevalóval, max. hogy nem találok olyan képet, amin jól látszik :lol:

Ételmelegítő épp nem esik az ölünkbe, csak kimenőm van ma, megyek a Brendonba, és találtam egyet 4 ezer pínzért, és gondoltam, hátha hasznos, mert tejválság idején mikor nagyon sírt, őrület hosszú volt kivárni, mire fellangyosítottam csap alatt a hűtőből kivett tejet, nem hogy a fagyasztottat... Ja, ez nem autós ételmelegítő, hanem ilyen kis otthoni. Még mérlegelem, bár apa erősen tiltakozik, azt mondta, kérdezzelek Titeket, erre tessék :lol: Én szeretném. :lol: :lol: :lol: No de ha hülyeség , tudok lemondani, amúgy is pénzhiány van. De holnap reggelre itt a ház!!! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.07.22 13:29-kor.
Vendég

Igazad van Bambika, három meg főleg!!!
Vendég

Bíbi: Csináljatok egyet! Fülcsis fotót! Kell az emléknek is!

Bíbi anyu, ha teccik vedd meg! :wink: De Tied Apának igaza van.

Juhéééé, jön a ház!!!

És hogy lesz összerakva, vagy hogy is van ez? Feltételezem, nem egészben jön.

Bambi: Szupik a vonalzóid!!!

Dobok egy családi fotót. Apa ugyan nem akar szerepelni, de majd leveszem egy kicsit később (ha lehet még szerkeszteni...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.07.23 10:53-kor.
jaimee1

Sziasztok!

Jaimee: gratulálok a felüléshez!!!!

Képzeljétek!
Tegnap a kisfiam elindúlt!!! :D :D :D
Teljesen egyedül tud menni, a legtöbb lépés 14 volt, aztán csüccs.
Nagyon tetszik neki.
Én még pityeregtem is mikor az első lépéseit tette. :oops:

Ha lesz időpm teszek képet is.

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Sziasztok!

Jaimee mami: Rékának tényleg jól áll a rózsaszín valamennyi változata! Gratulálok a felüléshez! Nálunk kb 2 hete történt ugyanez, a könnyek ott voltak a szememben, annyira büszke voltam/vagyok bébimre... :wink:

Niki: nem semmi, hogy már egyedül jár!!! Le a kalappal a fiatalember előtt!!

Betsy: a darabosabb ételek bevezetése még mindig nehézkesen megy...Hol elfogadja, hol kiköpi... nem tetszik neki az új állag :? Ti miket esztek? Bence mennyi gyümölcsöt szokott enni?

Bibi: nekünk Bebe c. -os ételmelegítőnk van, ami nagyon jó ha vizet, vagy baba ételt szeretnél melegíteni. Viszont a tejnél gondok voltak, mert inkább forralta, ezért ahhoz én maradtam a csap, vagy forróvízzel leöntöm a cumisüveget változatnál.

Nálunk: Alexikém már egyedül felül, kúszik, viszont nem mászik még csak a popsiját emelgeti szorgalmasan...A felső két fogacskája ma-holnap áttöri az ínyét..Ami nagy fejlemény nálunk: baba, mama, apa szavakat mondja rendületlenül és párosítja hozzá a személyeket is. :shock: :lol:

Puszi:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee mami: a családi fotó szuper!!! Még tehetnél :lol: Nagyon helyesek vagytok!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Niki: Hát én is fogok bőgni, ha elindul Réka....Nekem már a felüléstől is bepárásodott a szemem. És egyáltalán...minden fejleménytől. :lol: :oops: :oops:

Heni:
[quote]b írta:aba, mama, apa szavakat mondja rendületlenül és párosítja hozzá a személyeket is.

Mindkét nyelven?

Csajok, autósülésnél tartok még mindig.

Kép

Hogy hol tartok? Itt Concord Trimax. 34 e. Szerintetek???
jaimee1

Niki: Megint lemaradt a lényeg. :roll: :roll:
Gratula a járáshoz!!!!

Heni: A darabos kaja bevezetése miatt ne aggódj! Próbálkozni kell, próbálkozni, mert a rágást is tanulni kell (nem mintha lenne még mivel.....) Aztán ha eljön az ideje, elfogadja majd. :wink:

Érdekes, mert Popi pl. a darabosnál automatice rágó mozdulatokat végez. Hol lenyeli pl. a villával összetört babánt, hol nem....

Jó éjt!
jaimee1

Arikon,
igen, kis punk Niki is, nem is lehet lefésülni a haját egyenlőre, akkor is felfelé áll! :D

Betsy,
kösz, és szerintem is nagy baba, lehet, hogy nagyobbnak is tűnik, nem tudom mekkorának kellene lennie, de tény, hogy most 60 cm. Ez nagynak számit? Mert rá mindenki azt mondja, hogy nagy baba, meg félnek is, hogy kicsi lesz rá a ruci, amiket hoznak babalátogatóba!

Jaimee,
kösz, és hát igen valahogy ez ilyen, hogy a rózsaszin cuccok fogják meg az ember szemét! :D
Lesz nekünk is fülbevalónk, de mi is lövetni fogjuk, igy én sem tudom, hogy mikor lesz, mert a 3 hónapot alapból meg kell várni, aztán meg nemtudom!
Rékacicának gratula a felüléshez! Nekem is mindig könnyes a szemem, ha valami újat csinál, vagy ha megszeretget, stb. Hiába, gyönyörú dolog anyának lenni!
Nagyon szép kis család vagytok!
Az autósülés szerintem jól néz ki, és ahogy látom sokáig tudjátok használni!

Chris,
milyen szép is lenne karácsonyra beköltöznötök... :D

Bibi,
kösz neked is! Ételmelegitő ügyben még nemtudok nyilatkozni, de most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de mi van a mikróval? Azzal nem jó melegiteni? Látszik, hogy még nem etetek... :oops:

Niki,
gratula Dominik elindulásához!
sirkici

Mirci:

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Jaimee: azért a két nyelvnél még nem tartunk :D Inkább magyarul indítunk, mert egy kicsit félek, hogy kavarodás lesz a vége...Mondjuk a nagyiék csak görögül beszélnek hozzá, de a "hasonló" hangzású szavak helyett mást mondanak...

Pl: (kiejtés szerint) baba - magyarul baba; bábá - görögül aput jelent

Bár sok helyen kezdetektől minden szót használnak és nem volt különösebb probléma...Csak azt nem tudom, hogy mennyit használunk, vagy ártunk, ha + angol oviba szeretnénk majd járatni...

Na ezt mos jól kiveséztem :oops:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Csak egy gyors bekukk..

MIRCI:
Nagyon boldog születésnapot!!!!!
OMNIA: Boldog szülinapot!!!!!
Vendég

Mirci, Omnia: Boldog születésnapot!

Kép
jaimee1

Jamiee,
Végre egy közös kép! Nagyon szépek vagytok!! :)

Mirci, Omnia,
Nagyon boldog szülinapot!!

Babszikám,
Hogy vagy? Segített a pozitív enerdzsi? :wink: :)
Vendég

Boldog születésnapot az Ünnepelteknek!

Jaimee, jól áll Nektek apa nagyon! :lol: Az autósülés is klassz nagyon, kék zatótok van?

Niki: 14 lépés! De megható! Gratula nektek!

Ételmelegítés: állítólag nem szabad anyatejet mikróban, és ezt meg is fogadom, nem szeretem a mikrót. Végül apa indulásom előtt rábólintott a melegítőre, miután kerdezte, milyen hőmérsékletűre melegítse majd meg az itthon hagyott tejcsit, mire nevetve válaszoltam: hát anyahőmérsékletűre, és hozzátettem, az ételmelegítő pont arra melegít :lol: . Végül apa is megoldotta a dolgot, meg én sem vettem meg a készüléket... Viszont amiért mentem, a pihentetőszék, nagyon tetszik Bíbinek, azóta sokat "pihen" , pl. most is itt fekszik benne mellettem és akkorákat sikonyál meg nevet, mindjárt elolvadok.

Sirkici: szerintem nagy a 60 cm. Hány kilós Nikibaba? ( És hogy kell magasságot mérni? Mi mindig bénázunk :lol: :lol: )
Vendég

Ja, a ház! Szóval ez gerendaház, és úgy működik, hogy a tervek alapján Erdélyben méretre vágnak minden egyes gerendát, itt meg már csak össze kell rakni, mint a legót! :lol:
Vendég

Sziasztok!

CSak gyors bekukk!
(mert rohanok dolgozni)

Köszi az enerdzsiket, kezdenek hatni.

És a closti is.... hőhullámok jönnek :)

De most kicsit visszafogom magam és megpróbálok nem reménykedni ennyire....

Puszi nektek!

babszika

Sirki: Jaj, mikróban nem szabad anyatejet melegíteni, jól mondja Bíbi anyu.

60 cm nagy e? Hát nem kicsi, az biztos. Mondjuk attól is függ, mennyivel született. Réka 50 centi volt, talán 55 körül volt 2 hónaposan?? Valami ilyesmi....És az sem mindegy, hogy méritek.

Bíbi anyu: Jól ki kell feszíteni a lábát, aztán buksitól sarokig lemérni. Dokkernéni így csinálja, két emberes feladat.
Ja, az autósülés színe az nem a kiválasztott...de ez sem rossz, jelzem....Pihi székhez gratula Bíbinek.

Heni: Nem tudom, ismertem sok vegyes házaspárt és megdöbbentő volt, hogy 2 éves gyerekek mondjuk az apjukhoz automatice angolul, az anyjukhoz pedig dánul beszéltek. Ilyen pici korban még ez nem gond. Nyugodtan nyomathatjátok neki a görögöt, sőt, sztem minél hamarabb, annál jobb.

Ezek szerint tiéd Apa jól tud magyarul? Valamiért ez bennem eddig fel sem merült! :oops: :oops: Az autós képen (a kormánynál) nagyon apja fia!!!! :lol: :lol:

Angol ovi ügyet is támogatnám, ha lenne errefelé - és olcsón - biztos oda íratnám a lyányt. Így marad majd az angol tanfolyam. Ráadásul a helyi suli németet oktat elsőtől, úgyhogy nagggyon nyomja majd Popi minden nyelven a sódert. :lol: :lol: :lol:
jaimee1

Bíbi anyu: Fotó a pihiszékes Bíbiről??????

Babszi: reménykedj, akarj, csak ne görcsölj, okés? :wink:
Sztem közel jártok a sikerhez! Érzem!

Hol van a menyasszonkánk? :D
jaimee1

Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulációkat!

Jaimee:

Mi is sokat nézegettük az autós üléseket, és nehéz volt a választás, de végül sikerült.
Én nem tartom jó választásnak azt amit feltettél, de remélem nem haragszol meg amiért ezt írom.
Mondjuk nem tudom, hogy Réka szokott- e aludni a kocsiban, de szerintem jobb az olyan amit hátra is lehet dönteni.
Amit te néztél az csak maximum az autó ülésének dönthető, ami ugye nem túl kényelmes ha aludni akar a baba.Már ha jól látom, hogy nem dönthető....Ha mégsem akkor bocsi.
Persze ez csak az én véleményem, nem szeretnék beleszólni, csak mondom, hátha tudok segíteni...
Mi ilyet vettünk, aminek viszont a hátránya, hogy csak 4éves korig használható...
Szóval később ülésmagasító kellesz, de az már nem nagy összeg.

Kép

Heni:

Érdekes, hogy minden baba mennyire más.
Nekem Dominik csak a kockára vágott dolgokat eszi, a pürésített dolgok nem kellenek neki.
Ez azóta így van, mióta kibút az első két fogacskája.
Ne izgúlj, majd csak elfogadja Alexi is a darabos kajcsit.
Lehet, hogy nem tetszik neki, hogy nincs sok ízük a püréknek, nem próbáltad még valamivel feldobni neki az ételeket??
Gondolok itt kaporra, petrezselyem zöldjére, vagy a fokhagymára, hagymára.
Nekem a védőnő mondta, hogy ilyeneket is lehet használni, a finomabb íz eléréséhez.
Vendég

Mirci, Omnia,
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Húha, jó tudni, hogy nem szabad mikróban melegiteni, bár én amúgy sem szeretem a mikrót, de már megint tanultam valami újat!

Bibi, Jaimee,
centivel mérjük, ha kifesziti a lábát, akkor sikerül lemérni, meg valahogy méri a védőnő is, de az nem mindig jó, mert nem várja meg, hogy kinyújtsa rendesen a lábát! Mi pelenkázáskor szoktuk anyuval, akkor szeret nyújtózkodni! :D Ja, és 55 cm-rel született!

Babszi,
örülök, hogy már jobban vagy és kezdessz kilábalni a letargiából! És ezt már sokan bizonyitották, hogy a legjobb módszer a nem akarás, csak azt nehéz elérni! Nekem például úgy sikerült, hogy a nyaralásra koncentráltam, hogy majd ott összejön, szerveztem az utazást, és lám, amikor nem is gondoltam, hogy sikerülhet a baba, össze is jött, és igy "elrontotta" (nagyon idézőjelben gondolom) a nyaralásomat! :)

Heni,
szerintem beszéljetek hozzá mind a két nyelven, nagyon hamar meg fogja tanulni mindkettőt, és ne félj, nem nehéz neki egy cseppet sem, sőt, most tanul a leggyorsabban, és teljesen természetes lesz neki, hogy kihez milyen nyelven fog szólni, észre sem fogja venni a váltást! :)
sirkici

Betsy,
neked akartam még irni, hogy megcsináltam azt a Kire hasonlit a gyerek dolgot azon a honlapon amit ajánlottál, és az jött ki, hogy Niki 4%-al jobban hasonlit az apjára. Lehet, pedig mindenki azt mondja, hogy tiszta apja. De végül is a gép is! :D
sirkici

Jaimee:jelentem vagyok, csak egész nap rohangáltam (munkaidőben :oops: )...nem bírtam magammal, megvettem a harci díszeimet a leánybúcsúmra.Nem tudom miért, de rámtört az arany szín láz, pedig sosem voltam odáig érte.Szóval fekete 3/4-es szatén nadrág, nyakbakötős ölég merész fekete felső, és arany kiegészítők.(szandál, öv, táska, karkötő, fülbevaló, nyaklánc...stb)Elegáns, de vagány.Mostan mán kezdek izgulni!!! :oops: :D

Olyan jó a közös képetek, kár, hogy Apátok nem mosolyog... :roll:
Vendég

Helló mindenki!

Ünnepelteket: Isten éltesse sokáig!!!!!!!!!

Bibi: Várom a pihenőszékes képet, mikortól lehet egyébként belerakni??????

Jaimee nagyon-nagyon-nagyon szépek vagytok!!! Tényleg szupi ez a egyerekülés, de kíváncsi vagyok mit írsz Niki kérdésére vissza...( dönthető -e )

Sirki: Niki baba gyönyörű a fodros ruciban (persze mindenben az szerintem) :lol: :lol: :lol:

Babszi: akkor ha jól értem, most örülünk a hőhullámnak??? :oops: :roll:

Csajok: mennyit eszik egy gyerkőc alig 3 hetesen?????

Kép
Kép
gyablonka

Lemaradt: elvileg mennyit kell híznia????

Kisfiam pedig bemutatott a rosszidőnek...
Kép

Kép
Kép
gyablonka

Nóribaba,
esetleg nem akarsz feltenni egy (pár) képet a dögös szerkódról??? Sőt inkább úgy fogalmaznék, h. AZONNAL TESSÉK FELTENNI KÉPEKET!!! :D
Elhiszem, h. izgulsz, hisz elindult a visszaszámolás...nemsokára Te is a "született feleségek" csapatát fogod erősíteni, akiknek hamarosan ott fog mocorogni a pocakjában a bébi. :wink: Jeeeee! :D

Babszi,
érdekes, nálam nem jött elő semmilyen mellékhatás sem. :roll: Bár a proverától iszonyúúú álomkóros lettem. De a clostytól semmi!

Megérkezett a maca forever termék, úgyh. mától elkezdjük a szedését. :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?