Új privát üzeneted érkezett!

na osszeszedem magam...

Kép
monyo83

igen igen igen :lol: :lol: :lol:
ma 17:15 re megyek dokihoz:)

Kép
monyo83

Hallali, látod, bátraké a szerencse
Vendég

Garfield! Főkeeetééé má'?

Monyó! Király!

Kép
zölddisznó

Athiz ki az a hal lali? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Anyuci!
Zavarhatlak egy privivel??? :oops:

Monyoka!
Remélem sikerül kiharcolnod! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

boni mai hod is 37?es meg progit se kapsz hozza?szerintem ez szenzacios.

Kép
monyo83

Monyó a ma regegli hőm 37.1 :lol:
Vendég

boni jaj az fenomenalis.
kerdezhetek valamit?te hany milimeteres tuszore kaptad a repiszurit?

Kép
monyo83

Monyo

Sok sikert a dokinál!
pirike

monyó minnyá írok privit
Vendég

Mi van, ha ebben a hónapban sincs pé-m? Előfordulhat ilyen, vagy az már gond? Kezdek pánikolni.
Persze, hogy hamarabb elaludtam tegnap, mint hogy párom befejezte volna a munkát. Még mindig nem tudom, hogy fogjak bele a mondandómba.
pirike

Ha én vagyok anyuci, akkor jöhet!

Kép
zölddisznó

pirike szerintem egyszeruen legy oszinte.uljetek le beszelgetni es mond el neki mit szeretnel,hogy erzed stb es meglatod hogy fogadja,lehet nagyon kellemesen fosz meglepodni mert o es ezt erzi csak nem meri neked mondani.mindenkep beszelj vele hogy tudd hanyadan alltok.

mi tegnap dumaltunk a aprommal es elmondtam neki ezt a doki dolgot es o biztatott hogy probaljam meg(na erre csak neztem :shock: )es meg azt is mondta hogy probaljam meg a dokituol kikunyeralni hogy lehesen valahova vinni az anyagot :shock: mert abba siman belemegy.
Az en parom egy honap alatt fordult 180 fokot.

Kép
monyo83

monyó éljen csak maradjon is így :lol:
Vendég

boni en is ebben bizok.most latom rajta igazan hogy egyuttmukodik velem,igaz nem hajlando meg mindenre,de mondjuk ez is hatalmas elorelepes.

nekem aprilisban 22mm es tuszot repesztettunk,szerintem az kicsit nagy volt mar,tobbeknel olvastam hogy 17-18 mm es tuszore megkapjak a repiszurit.
Nekem nem reped meg magatol,eloszor megprobaltuk repiszuri nelkul de nem repedt meg akkora mikorra kellet volna :cry: igy kaptam kesobb repiszurit.

Kép
monyo83

Zöldi!
Igen,Te! :lol:
Küldtem és KÖSZÖNÖM!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Monyo
Köszi. Hihetetlen, hogy mennyit tudnak változni a férfiak. Amit most írtál az tényleg fantasztikus egy férfitól, aki eddig elzárkózott sok dologtól. Csak szép fokozatosan kell adagolni.

Honnan lehet érezni, hogy van e peteérés? Nekem ebben a hónapban (2 hónappal ezelőtt is így volt) iszonyúan fájt a derekam, de csak a jobb oldalon és csak pár napig. Talán az volt az?
pirike

pirike hat nem tom szerintem mindenki maskepp erzi.
en igazabol csak stimu alkalmaval ereztem igazan,de azt nagyon.
alig birtam, ulni(pedig csak egy tuszom volt)es olyan mintha kessel vagdosna valaki a petefeszkem,nem volt valami jo erzes.
Sima honapban nem erzem ilyennek max pici szurkalodasok es annyi.

Kép
monyo83

monyó hát szuri után még ugye 2 napig nő és csak utána repeszt akkor meg kb 26 mm. :?
Vendég

eszen filoztam en is,hogy az mar eleg keson volt :?

kulonben azert kerdezgetem mert ha indulunk akkor ezt is le akarom tisztazni,hogy repessze meg idoben(legutobb o repesztette volna mar 17 mm sem csak en akartam hatha spontan :? )
Meg ugye nekem kell vinni a repiszurit mert ott nincs akkor mar most kiiratnam vele es vinnem majd uh-ra ha kell adja be.

Kép
monyo83

remek sikerult mindenkit eluldoznom :cry: jolvan lepek.

Kép
monyo83

butus! dolgozunk!
Vendég

Nahát , szép kis forgalom volt itt reggel óta. Csak én aludtam el :oops: De muszáj volt kialudnom magam, mert a kórházban képtelenség volt. Jobban vagyok , már kitudok egyenesedni. :D
A három vágásomból a köldök rész az érzékenyebb. De gondolom varratszedés után jobb lesz.

Kérdés azokhoz akinek már volt laparja: bezavar-e a ciklusba. :?:
elvileg nov.6-a körül kéne megjönnie.

MONYO: látom a párod jó nevelést kapod tőled :D csak így tovább :wink:

ANDI: Dani, jobban van? vagy inkább TE jobban vagy :?:

BONI: látom te gőzerővel haladsz a cél felé :D

Kép
surmi
kockasfulunyul

Jó reggeltetet!

Boni:én ezt a clostys vonalzót nem értem,a hőd viszont eszmálelten.Csuriban kezem lábam lrtetek.

Ha jól emlékszem Szilva tanul.Remélem tényleg csak emiatt nem ír.

Bettike:jó „főnök” leszek,csak nagyon furi,hogy a kollégák most hozzám jönnek.Beszámolnak mit csináltak meg,mit kel még megcsinálni.

Kata:honnan tudod, hogy anovus a ciklusod?

Röfike (és Anyukája):üdv a korán kelők között.

Monyo:ez szupi,remélem sietsz,és mondod mi volt.

Dani nevében is köszönök mindent.Hát elég csúnya a talpa,naponta 2szer kell kezelni,átkötni.Ma itthon maradtam,mert nem nagyon tud jönni menni,és inkább figyelek rá.Gondolom a tegnap érzéstelenítő ahogy kiment,ma már nem a legjobb.Még szerencse,h nincs suli a hétan.
vedresandi

Surmni! Öröm, hogy jobban vagy! Nekem nem zavart be a ciklusba egyáltalán. ...a varratokat meg 5 nap után magamnak szedtem ki. Utána sokkal jobb, nem húzódik!

Kép
zölddisznó

Surmi

Nekem sokáig nem jött meg utána, de szerintem azért mert nálam komoly hormonzavart okozott az eltávolított petefészek mennyiség. Nekem azt ajánlotta egy nagyon jó doki(rokon is), hogy szedjek fogamzásgátlót, hogy levegyem a terhet a szervezetemről és először regenerálódjon, majd utána jöhet a hormonális regeneráció is. Tényleg használt, mert a hajam is visszanőtt duplán. Még most is van hzavarom, de már nem olyan erős mint volt anno.
A köldökseb tényleg érzékenyebb és az is fog legjobban meglátszani. A másik hármat alig látom, pedig van egy 2,5 centis is.
pirike

Surmi:örülök,h jobban vagy.Mikor lesz a varratszedés?
Én is Dani is már jól,de itthon maradtam,a szívem ezt diktálta,leszarom a munkát most.
vedresandi

Andi akkor hozzá nekem ebédet! :lol:
Vendég

Bonika:túrós tészta szalonnával...megfelel???
vedresandi

imádom!
Vendég

:oops:
Vendég

KÖSZI AZ INFOT.
holnap reggel 9-re megyek varratszedésre

Kép
surmi
kockasfulunyul

Sikerült felkelnem persze, csak nem ment könnyen,... :(

Gyerekeim is betegek, a kislány 2x f***ott ma, főztem neki krumplit, meg kamillateát, az volt az ebédje. :roll: Most már letettem aludni, alszik, mint a tej.

Jó étvágyat az ebédhez!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi.remélem te nem kapod el!
A kammilla meghajt,ha fo..tt,akkor az nem jóó!!!!
vedresandi

Andi: tényleg? Én nem így tudom. :roll:
"Hasmenés: kezelése egyszerű. Széntabletta és kamillatea fogyasztásával hamar megszűntethető. Gyermekek esetében szárított áfonyát is használhatunk."

snufi

Snufi

hasmenéses betegségre nagyon jó a fokhagymás méz. Furcsán hangzik és elég rémes is, de nagyon jó fertőtlenítő, természetes antibiotikum.
pirike

Még valami!
Csak szénsavmentes vizet szabad inni (mást nem) és azt is csak nagyon pici adagokban, hogy fel tudjon szívódni.
pirike

Pirike: köszönöm.

snufi

Snufi:én úgy tudom,hogy a kamillatea hajt. :oops: (de lehet,én tudom rosszul)
vedresandi

Snufi

1dl mézbe kell belenyomni 1 gerezd hagymát és kb fél órát állnia kell. Amikor egy kicsit habos, akkor már jó. 1-1 kiskanállal kell belőle enni naponta néhányszor. Azért nem olyan rémes az íze. 2 évesen keresztlányom is megette.
pirike

Tesó nehogy lebetegedjél! :cry:
Vendég

Nyaf-nyaf! Én nagyon beteg vagyok. Torkonm fáj napok óta, nagyon náthás vagyok, köhögök, stb..nyafi vagyok :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Babim:jobbulást neked,gyógypuszikák!!!!!
vedresandi

NYafika jobbulást!
Vendég

Babaimádó:

Jobbulást neked!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Uvme Jó munkát!
Vendég

Babim: Kép

Boni: igyekszem, köszi.

Pénteken uh után megyünk Debrecenbe, nem szeretnék lebetegedni.

snufi

Nem jó ez a ticker!!!! Nem vált!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?