Új privát üzeneted érkezett!

jó reggelt!

boni: drukk++++

baba: szeretem, amikor így beszélsz! :wink:

pirike: milyen géped van, hogy nem kompatibilis? linuxot használsz? mit tanulsz?

marti: a köhögés ismerős dolog, már másfél hónapja :? gyógyulást!

bettike: nincs teszt :wink: nagyon jó a görbéd++++

robcsi: édesek a gyerekek :lol:

coca: puszi röfikének!

kati
katica30

Helló!!!!

Tesókám: drukkolok ezerrel!!!!!!

Babim: öröm volt olvasni pozitív gondolataid!!!!!

Bettike: húúúúúúúúú!!!! Mikor tesztelsz?

Piri: én sem értem,, hogy miért akadály a tavaszi vizsga babaügyben! :roll:

Robcsi: aranyosak a lánykáid nagyon!

Én most nagyon bízok, hogy ez a hónap lesz a mi hónapunk!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

tesó megnyitom előtted a sort... igérem! :lol:
Vendég

Boni, telefonáltál?

babaimádó
Kép
babaimado

Kicsit off, de nagyon jó!

(Loptam egy másik forumon lévő lánytól)

Nehéz dolog a szülővé válás, és könyvekből bizony nem is lehet megtanulni.
Ezért javasoljuk minden leendő szülőnek, végezze el az alábbi 12 pontos
tesztet. Bízunk benne, hogy az alábbiak segítenek eldönteni: érett-e a
gyerekvállalásra.

1.
Nők: Tölts meg egy kispárnahuzatot babbal, dugd be a ruhád alá, és hordd
ott 9 hónapig. Az idő leteltével vedd ki a bab egytizedét.

Férfiak: Menj be a helyi gyógyszertárba, és tedd ki az összes nálad lévő
pénzt a pultra, hadd válogasson belőle kedvére a gyógyszertáros. Aztán
értesítsd a legközelebbi bevásárlóközpontot, hogy fizetésedet ezentúl
közvetlenül nekik utaltatod. Menj haza, és olvasd végig az újságot -
utoljára.

2.
Keresd fel barátaidat, akiknek már van gyerekük, és tölts el velük egy
napot. Majd mondd el nyíltan nekik, hogy szörnyen türelmetlenek a
gyerekekkel, fegyelmezési módszereik röhejesek, toleranciaszintjük a
nullán, és hogy egyáltalán nem érted, hogyan fajulhattak idáig a dolgok.
Mondd el nekik azt is, hogyan kellene jobban kialakítani a gyerekek alvási
és étkezési szokásait, biliztetését, és egyáltalán: viselkedését. Élvezd!
Úgyis ez az utolsó alkalom, hogy tudod a válaszokat.

3.
Az éjszakák előzetes gyakorlásához először is készíts egy 4-6 kilós
csomagocskát. Sétálj vele körbe-körbe a nappaliban délután 5-től este
10-ig. 10-kor tedd le, állítsd be az ébresztőórát éjfélre, és menj aludni.
Kelj fel éjfélkor, ismét sétálj kicsit a csomagocskával 1-ig. Állítsd be az
ébresztőt 3-ra. De mivel úgysem tudsz elaludni, kelj fel 2-kor, dobj be
valami italt. Feküdj le háromnegyed 3-kor. Az ébresztő 3-kor megszólal,
ekkor kelj fel újra, és dúdolj dalocskákat a sötétben 4-ig. Állítsd be az
ébresztőt 5-re. Kelj fel, csinálj reggelit. Tartsd ezt a ritmust 5 évig.
Mosolyogj.

4.
A rendetlenség előzetes gyakorlását kezdd azzal, hogy lekvárt kensz a
kanapéra, és vajat a függönyre. Dugj be egy halrudacskát a CD-játszó mögé,
és hagyd ott egész nyárra. Dugd be az ujjad az egyik cserépbe, majd húzd
végig a falon. A foltokat zsírkrétával fedd el.

5.
Az öltöztetés gyakorlásához vásárolj egy polipot és egy hálós szatyrot.
Próbáld úgy belegyömöszölni a polipot a hálóba, hogy egyik karja sem lóg
ki. A rendelkezésedre álló idő: egész reggel.

6.
Fogj egy üres tojásos dobozt, majd egy olló és némi festék segítségével
csinálj belőle krokodilt. Fogj egy vécépapírhengert, egy darab alufóliát
meg egy kis celluxot, és készíts karácsonyfát. Végül fogj egy üres
tejes dobozt, egy pingponglabdát és egy üres mogyorós zacskót, és készítsd
el az Eiffel-torony élethű makettjét. Ha sikerült, valószínűleg megállod a
helyed a baba-mama klub játszóházában.

7.
Add el a Skodát, és vegyél egy furgont. Ahogy megvan, helyezz
csokifagyit a kesztyűtartóba, és hagyd ott. Dugj húszast a magnóba. Vegyél
egy tányér krémest, és kend szét a hátsó ülésen. Majd fogj egy gereblyét,
és jól húzd végig a kocsi mindkét oldalán.

8.
Öltözz fel csinosan, mert elmész otthonról. Várj a vécé előtt fél órát.
Menj ki a bejárati ajtón. Gyere vissza. Menj ki. Gyere vissza megint. Menj
ki. Sétálj el a kapuig. Sétálj vissza. Sétálj megint el a kapuig. Sétálj a
járdán nagyon lassan 5 percig. Szemlélj meg jól minden egyes
cigarettacsikket, kiköpött rágógumit, koszos papírzsebkendőt és döglött
bogarat. Sétálj vissza a kapuhoz. Kezdj el visítani, hogy eleged van az
egészből - akkor csinálod jól, ha kijönnek a szomszédok. Ha már
érzed, hogy ez katasztrófa, menj vissza a házba. Most már talán el tudod
vinni sétálni a gyerekedet.

9.
Mindig mindent ötször mondj.

10.
Menj el a bevásárlóközpontba. Vigyél magaddal valamit, ami megfelel egy
óvodáskorú gyereknek - egy felnőtt kecske tökéletes. Ha két gyereket
szeretnél, vigyél két kecskét. Csináld meg a heti bevásárlást úgy, hogy
soha ne veszítsd szem elől a kecskéket. Fizess ki mindent, amit a kecskék
megesznek vagy eltörnek.

11.
Kapard ki egy görögdinnye belét. Fúrj egy kicsi lyukat az egyik
oldalára. Lógasd fel a plafonra, hogy jobbra-balra lengjen. Fogj egy tál
szétázott csokigolyócskát, és próbáld belekanalazni a lengő dinnyébe,
miközben repülőgépnek álcázod magad. Mikor már a felével megvagy, öntsd a
maradékot az öledbe, de ügyelj rá, hogy jó sok jusson a padlóra is.

12.
Tanuld meg a nevét a Pokémon és a Tini Nindzsa Teknősök összes
szereplőjének. Vedd meg az összes fellelhető gyerek-CD-t, és legalább napi
három óra hosszát hallgasd őket, maximális hangerőn. Ha azon kapod magad,
hogy azt dúdolgatod a munkahelyeden, hogy "Duda, duda szőrös, hátam
libabőrös" - gratulálunk! Megfeleltél a teszten: vállalkozhatsz a
gyereknevelés nemes feladatára.

Kép
zölddisznó

BAbim nem! :lol:

Anyakoca! :lol:
Vendég

Coca: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi: nagyon el vagy tűnve,... :(

snufi

andi naggyon dolgozik, most avgyok vele vonalban! :oops:
Vendég

Sziasztok Lányok :!:

kijöttem a kórházból, csőtől megszabadulva :D

A doki azt mondta, hogy a kontrasztanyagot nem tudta átfolyatni a petevezetökőn, így gyakorlatilag kizárt a spontán teherbeesés, de elméletileg nem. Na, azt most legyek okos :roll: az van írva a záromra, hogy "TUBA LEZÁRT ÁTJÁRHATÓ" ezt érti valaki :?:
amúgy mindent helyre raktak, petefészek , méh, funkcionálható.
Szerdán megyek varratszedésre.

ÉS MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A DRUKKOKAT :D :lol: :!:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Surmi valószínű a gyulladások miatt nem vagy átjárható! :cry:
Vendég

Zölddisznó, Snufi

Azért nem szeretnék államvizsga előtt szülni, mert nem tudok akkor annyit foglalkozni a babával. Továbbá le kell igazolnom 15 hét gyakorlatot is, mert a nélkül nem vizsgázhatok. valamint szerintem a vizsgaidőszakban elmebeteggé válok és nem szeretném, hogy ez kihatással legyen a babára. Vizsga után már bármikor szülnék, csak előtte nem.

Monyo

Célirányosan most nem próbálkozunk, de ahogy írtam talán dec. jan.
Azért vagyok elkeseredve, mert telik felettem az idő (a párom is 34 éves) és azért nincs még gyerekem, mert nincs hová költöznünk. Tavasszal kész a házunk, ha minden igaz, így addigra már tervezhető a baba.
Szép a görbéd, az enyém nem is hasonlít rá. Athiz tegnap este feltöltötte, az előző oldalon van. ha van rá vélemény köszi.

Katica

ibook-om van (machintos).
Külkert tanulok szolnokon.
pirike

Pájinkásat!

Kicsit el vagyok havazva,mondhatni,nagyon (megkaptam a cég vezetését,ami több szellemi munkával,intézni valóval és persze több lével jár)….olvasni olvasok,de reagálni nem volt időm,de most pótolom.

Athiz/Robcsi/Zsu:csodaszépek a manócskák,és már olyan nagyok!Tudom,hogy el vagytok foglalva,de jöhetne több kép róluk.

Bettike:dögös kis görbe,gumicsizmás seggbsrúgás a hődnek aládúcolással.

Babim:örülök,hogy így vélekedsz! Ölelés,ölelés,ölelés!!!

Pirike:amikor megláttam a neved,meglepődtem,mert tudod pirinek nem örülönk,de téged szívesen látunk.Mielőbbi babásodást neket!!!Üdv közöttünk.

Panda:veled fekszem,veled kele,nagyon drukkolok,hogy Dóri még bent maradjon.

Monyo:ha nem találsz,akkor küldok neked

Tapi,sajnálom pirit,de majd együtt teszünk a fa alá + tesztet karácsonykor.

Boni,tényleg klassz a hőd! Remélem így is marad 9 hónapig!

Csikken,még egyben??? Sztem nagyon szépi kismami vagy!

Szilva,rég láttalak!Mi van veletek?

Gaby:hogy halad a pasi project???

Kata:cipő szépi,viseld egészséggel.Hajrá Kaáli!

Szezso:dokker mit mond?miért nem repedt meg a tüsző?

Katica,köhögésed múlik már???

Surmika:ugyan mi 1800 mHz tartjuk a kapcsolatot,de mielőbbi felépülést neked!És veled együtt bízom a csodában!

Zöldi:örülök,hogy Röfikével együtt jól vagytok:émelyegj csak szépen,és alukáljatok.Pussszancs

Na,most meg jó hosszú lettem,ezért nem szabad lemaradni.

Nálunk minden okés,őszi szünet.Ma voltam Danival a bőrgyógyászaton,mert szemölcsök voltak a talpán.Sajna ez vírus,és mivel mezítláb edz,így nem lepődött meg a doki néni.Ambuláns kisműtéttel sok sok érzéstelenítő szuri,és egy forrasztópáka segítségével kiszedték.Most tiszta kráter a talpa,naponta kétszer kezelnem kell.Kikészültem,az összes energiámat neki adtam,és együtt sírtam vele.Szerencsére ritkán vagyunk ilyen helyzetben (kopkopkop),nem kívánom senkinek,ha beteg a gyermeke.Na jó,megyek dolgozni,de fél szemmel itt.
vedresandi

Sziasztok!

Monyó, nekem is hónapról-hónapra változik a mensi jellege! De olvastam ha vki pco-s akkor a nyák termelődése nem irányadó!!

Surmi, és nem fájt az alhasad a gyulladástól?

Robcsi, Athiz gyönyörűek a gyerköceitek!!

Boni, sikerült a vásárlás??

Újaknak üdv!! :D És sok sikert!!

Kép
kata05

KATA: ezt a doki mis kérdezte. de nem, még csak lázas sem voltam folyásom se volt , semilyen betegségem nem volt az elmúlt egy évben. Vitaminokat , teákat, meg mindenféle homeos dolgokat szedtem. nagyon vigyáztam magamra( vagyis azt hittem :cry: )még azt a gynevacos kúrát is végig vittem.
Volt egy nő a kórteremben , 9 -ik abortuszára jött. na, neki nem volt semmi baja, és gondolom nem is vigyázott magára. a pipától nem láttam :evil:

ANDI: nyugiba vagy már :?:

ATHIZ: a kisebbik fiad tiszta apja :D

KATICA: már megint a torkod :?:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Surmi

meg tudom érteni, hogy ennyire dühös vagy az olyan emberekre, akiknek többször volt abortuszuk. rettenetesen dühítő, hogy aki nem foglalkozik az egészségével annak semmi baja. Több abortusz után is könnyen teherbe esik. Ez van. Igazságtalanság!

Miért is voltál kórházban? Átjárhatóságot néztek, vagy volt valami más gond is?

Engem egy őssejt miatt műtöttek. Ennyi év után elkezdett fejlődni és teniszlabda nagyságúra nőtt a petefészkemben. Sajnos nagy részét kivette a doki. Furcs, hogy a műtét fizikailag nem, de lelkileg nagyon megviselt.
pirike

Surmi:kisírtam magamból a feszültséget végre :lol:
vedresandi

Andi, együttérzek veled!!

Kép
kata05

ANDI: :D

Kép
surmi
kockasfulunyul

SZIASZTOK LÁNYOK!

Pirike:
Üdv itt!! Én is még nagyon új vagyok itt, de remélem idövel sikerül képbe lennem...

Robcsi: aranyosak a gyerekeid! A nagy hogy fogadta a kistesót?

Köszi kérdéseitek, már nem köhögök annyira...majd meglassuk az éjjel... :roll: , általaba olyankor tör rám.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Andi: én már említésre sem vok méltó.. :(

Piri: ha most teherbe esel, akkor tavasz után szülsz! Júliusban.

snufi

Jaj Snufi,ne haragudj,szánom bánom bűneimet!!!

Nem felejtettelek ki,csak wordben írtam,hogy nehogy elszálljon,és véleltelnül lemaradt.

Szóval,nem menj a Dunának,mert annyit nem ér!!!De ha jó úszó vagy,és sirilla utódja szeretnél lenni,akkor nosza :lol: :lol:

Nem kaptam el embert,mert dolgozott,de most lekattantam erről a témáról.A múlt havi sokk egy kicsit sok volt :oops: :lol:

Akit még kihagytam,elnézést,nem szándékos,drukk mindenkinek,amiért kell!!!
vedresandi

Snufi

igazad van, de nem akarom kicentizni. A leggyatrább "kifogásom", hogy munkanélküli, fizetős tanuló vagyok és még lakásunk sincs. Nem kapnék GYED-et. vagy igen? Az igazság az, hogy nem tudom hogyan vessem fel a témát a páromnak. Tudom ő addig nem szeretné amíg nincs lakásunk, de tavasszal már lesz! Szóval beszari, gyáva vagyok, amiért nem beszélem meg vele, hogy vágjunk bele most és ne várjunk míg késő lesz.
Már több mint 8 éve együtt vagyunk és ez még mindig kényes téma számomra. Nagyon rosszul (nehezen) fogalmazok szóban és nem akarom megbántani.

Lányok! Volt valakinek ilyen gondja? vagy mindenki nagy egyetértésben kezdett bele a babaprojektbe? Csak nálunk van ez így?

Félek attól, hogy nemet mondana a mostani kezdésre és akkor még inkább magamba zuhannék.
pirike

Pirike,az én személyes véleményem az,hogy csak közös egyetértésben kezdenék bele,mert rosszabb,ha a párocska még nincs rá felkészülve.A pasik fontosnak tartják ilyenkor a biztosnágot,minden tekintetben.
vedresandi

vedresandi

A közös elhatározás már megvan, csak az időpont még nem. Csak annyit tudunk, hogy államvizsga előtt enm lenne jó. De ha decemberben dolgoznánk rajta, akkor vizsga után lennék és a gyakorlatomat sem kell nagy pocakkal csinálnom, távol a családomtól.
Csak azt nem tudom, hogy vezessem fel a témát, hogy ne akasszam ki napi 16 óra munka után.
pirike

Helló!

Köszönjük a sok kedves szót a fiaimról, arik vagytok!

Surmi, honnan veszed, hogy Endi tiszta faterja? :shock: Bár igaz, már raktam róla is képet, de nem most. Gyanús vagy te nekem. :lol:
Amúgy jó, hogy már nincs csöved, és szerintem lehet, hogy a "műtét" miatt picit mégis kinyílt a p.vezeték, előfordult már ilyen több esetben is, és akkor mégiscsak lehet spontán baba, szóval mozduljatok rá a témára! :wink:

Pirike, nálunk pl. sosem volt oda annyira az ötletért a párom, hogy gyerek legyen, bár nem is ellenezte, főleg, hogy tudta, én mennyire szeretnék. Nem is védekeztünk, tehát benne volt a pakliban, hogy összejöhet a bébi. És amikor terhes lettem, ő nem is volt annyira kétségbe esve, hogy most mi lesz, mint én. :lol:
U.így volt, amikor 2. babát szerettem volna, először nem is akarta, aztán pár hét múlva beismerte, hogy nem könnyű bevallania, de tényleg jó lenne mégegy baba. Hát nem cuki?
De megbeszélés nélkül inkább tényleg ne vágj bele, legalább pedzegesd a témát, finoman kell a pasik többségének az ilyet beadagolni, aztán meglátod. Mondjuk lehet, hogy tényleg jobb, ha már van lakás meg minden (bár nekünk sincs sajna), de szerintem egy gyermek ritkán jön akkor, amikor mi szeretnénk, mert éppen tökéletes a pillanat. Ahhoz mázlistának kell lenni! :wink:

Többieknek cupp
Vendég

Athiz

Az tuti, hogy nem akarom hátbatámadni. nem tudnám leélni mellette az életem úgy, hogy tudom kijátszottam, hogy babám legyen. Csak akkor lesz babánk ha mindketten akarjuk. Amúgy sem lehet megvezetni őket a védekezésben. Nem? Egy értelmes férfi tudja, ha nem védekezünk akkor összejöhet. A te férjed is tudta, tehát akarta. Ez jó.
legutóbb, mikor (nem túl jókor) azt hittük baba lesz, én jobban kétségbe voltam esve mint ő (igaz én a baba egészsége miatt voltam parás). Szerinte a GYED miatt sem kell aggódni, mert nem azon a pénzen fog múlni, hogy fel tudjuk e nevelni.
pirike

csak mert hőmérős topiköööKép
Vendég

ja a görbe elején c= closty
az I = repiszuri
Vendég

Boni: 17. cn-en miért van C?

Pirike: nem egyszerű,... :roll: Egyetértek az előttem szólókkal, csak ha mindketten 100 %-osan szeretnétek, akkor legyen baba.

snufi

Boniko

Szép a görbe! Ha az enyém is így ívelne felfelé egy kicsit nyugodtabb lennék.
Egy kicsit tudatlan vagyok, de nem tudom mi a closty. Gondolom valamilyen gyógyszer, de mit segít elő? Bocsánat a hiányosságomért.
pirike

tesó az véletlen :lol:

prike a closty az egy peteérést stimuláló gyógyszer!
Vendég

Vendég

Pirike:

Kérdés:
Hogyan hat a Clostylbegyt és a Serophene?
Válasz:
Ami az adott gyógyszereket illeti: a hypophysis-hypothalamus szinten, a gonadotrop hormonok termelésébe avatkoznak be, azt stimulálják.
Tulajdonképpen egy kis pofont adnak az élettani feed-back-nek: a meglevő egyensúlyt egy magasabb szervi hormon szintre "lökik fel". Teratogén hatás nem ismert, túladagolásnál a petefészkek cisztás túltermelése jelentkezhet.
A sors iróniája, hogy hasznosnak bizonyulhat a polycystás ovarium szindrómában is.
A szervezet számos feed-back mechanizmus által uralt bonyolult rendszer. Nagyon sokszor egy tényező megbomlása pont emiatt egy ördögi körbe viszi a rendszert, és ennek a körnek az áttörésére alkalmasak ezek a szerek. Viszonylag magas szinten avatkoznak be (FSH, LH szintje) és megfontolt adagolás mellett tulajdonképpen kevés kockázattal bírnak. És az orvoslásban bizony kockázat-mentesség nincs, csak a kezelhető kockázat mértéke...
Dr. Nagy László

Kérdés:
Mit csinál a Clostilbegyt tabletta a női testben?
Válasz:
A részletes magyarázathoz az egész hormonális rendszer "vezérlési" metódusát le kellene írnom, ez meghaladja az e-mail lehetőségeit ( az élettani tankönyvekben ez legalább 20 oldal...) Ami a lényeg: az agyfüggelék-mirigy, szoros összeköttetésben bizonyos agyi, az agyalapon elhelyezkedő részekkel (hypothalamus), vezérlő hormonok által irányítja sok belső elválasztású mirigy, köztük a petefészkek működését is. A szabályozás bonyolult visszacsatolásos mechanizmusokon keresztül valósul meg. Ami a fontos: a petefészkek működését (magyarul, hogy legyen peteérés és az megtermékenyülhessen) serkenteni lehet az ezen a szinten ható gyógyszerekkel. Ezt teszi a clomid, gyári nevén a Clostylbegyt is. Az eljárás okozhat ugyan kisebb szövődményeket, de a megfogant terhesség szempontjából veszélytelen és széles körben alkalmazott eljárás olyan esetekben, amikor a peteérés nem kielégítő volta, hiánya az oka a gyermekáldás elmaradásának. Huszon egynéhány éves praxisom alapján elmondhatom, hogy átlag kb. minden századik nő részesül ilyen kezelésben. A saját húgom is kapta. Nagyon sok egészséges gyermek igazolja, hogy megfelelő ellenőrzés és odafigyelés mellett ragyogó módszer.
Dr. Nagy László

Kérdés:
A Clostylbegyt mennyire tekinthető hormonkészítménynek?
Válasz:
A Clostylbegyt nem hormon a szó valódi értelmében. Egy olyan anyagról van szó, amely az agyalapi mirigyben serkenti a nemi hormonokat szabályzó anyagok kiválasztódását. Ebből következik, hogy hatását csak az adott szerven (az agyalapi mirigyen) fejti ki, célzottan és általános hormonhatásai nincsenek.
A molekulaszerkezetből következően nem okoz allergiát. Ritka szerencsés szer!
A gyakorlatban egyetlen "mellékhatással" lehet számolni: adagját a szokásos sémákon túl egyénre szabottan kell meghatározni: van akinek több, van akinek kevesebb a szükséges. Túladagolásánál a petefészkekben többszörös tüszőérés valósulhat meg, ezért előfordul ikerterhesség vagy akár a petefészkek átmeneti cisztás betegsége is. Ez utóbbi az esetek többségében enyhébb más (hormon)gyógyszereknél tapasztaltaknál és spontán is rendeződik.
Tehát: ne féljen tőle, de tudomásul kell venni, hogy óvatosan, fokozatosan emelve az adagot a szükségesig - magyarul szakszerű orvosi javallat alapján szedhető.
Dr. Nagy László

snufi

Boniko, Snufi
Köszönöm a felvilágosítást, legalább tudom mit kérdezzek meg a dokitól, ha szükség lesz rá.
pirike

Boni, csodaszép, csak így tovább! :wink:

Pirike, egyik hőgörbegyártó sem tudod használni? Több is van! Bocsi, hogy ezen lovagolok, csak úgy sokkal egyértelműbb a görbusz.

Baba, akkor örülök, hogy most megjött neked, és nagyon szurkolok decemberhez, vagy bármikor is történik bármi, csak jó legyen! :D

Márti, téged még nem üdvözöltelek, most megteszem, örülök, hogy csatlakoztál, üdv a hőmérősök között!

Snufi, legyen ez a te hónapod, babásodást kívánok ezerrel!

Andi, szegény Dani, nem lehet könnyű most nektek, neki jobbulást, neked lelki ölelést!

Én annyira boldog lennék, ha valami csoda folytán hatalmam lenne mindenkinek babát adni, aki szeretne, és megérdemli, márpedig akik ide írogatnak, meg is érdemlik a kitartásukért! Kívánom a legjobbakat, s mivel ilyen varázslatos adottságokkal sajna nem rendelkezem, csak bízni tudok, és veletek érezni jóban-rosszban, még ha nem is tudok mindig írni, és persze drukkolni óraszám. Meg tudom, hogy nem sok hozzámszólni valótok van(mert mi is lenne :lol: ), de azért próbálok mindig picit írni, mert szeretnék közétek tartozni továbbra is.

Na, nem tudom mit írkálok szentimentális baromságokat, de ez van, bocsesz. :oops: :mrgreen:
Vendég

Athiz örülök, hogy ilyen fergeteges jó kedved van! :lol: már a fiúk vonalzóján is érződik! :lol:

Én ma fizikailag egyedül, apa megint külföld. :cry:
Vendég

Ne bánkódj Bonicica, mi itt vagyunk neked, bár gondolom ez azért nem u.az.
Húú, én tuti belehalnék, ha az uram külföldön dolgozna, vagy vidéken. Ha este később jön haza, már attól totál kiborulok. :o
Ja, amúgy én is csatlakoztam a bérletesekhez. :wink:
Miért, milyen a ticker, vicces? :shock:
Vendég

Athiz

Majd megpróbálok egy másik gépen csinálni görbét és onnan feltölteni. te mit mondasz a görbémre?
Ma talán mintha emelkedne a hőm, két napja volt egy alacsony és most egyre magasabb, de nem eléggé. Majd kiderül.
pirike

Pirike, én eddig anovus ciklusnak mondanám, vagy ezután lesz ovulációd, mert eddig semmiféle megugrás nem utal arra, hogy lett volna, szinte végig visszaesik a hőd, ami még fel is ment egy kicsit. Vagyis az átalg fölé nem nagyon ment, és maradt is ott a hő, tehát egyenlőre anovus.
Juj, érthető vagyok? :roll:

Ja Boni, a jókedv csak álca. :lol: Mindig a humorral próbáltam elterelni a rosszkedvemről a figyelmet. Mások sokszor azt hiszik, milyen vígkedélyű csaj vagyok, pedig csak keserű vénasszony vagyok. :twisted: :lol:
Vendég

Athiz

Az a hónap lezárult már, október 15-én új ciklus kezdődött és most tapasztalok emelkedést, de majd holnap meglátom.
Igen érthető vagy. Köszi a megerősítést, én is így látom.
pirike

ATHIZ. egyszer raktál fel egy olyan képet, amin Endi van az apukájával. Bár ott még nem látta, hasonlóságot, de most már igen :wink:

BONI: már megint egyedül :cry:

Kismama bérlethez én is csatlakoztam. :D
kAPOSVÁRON már évekóta ingyen utaznak a kismamák :!:

Kép
surmi
kockasfulunyul

Kellene egy kis segítség!

Megcsináltam a görbét a Fertilityfriend.com-om, de hogy kell feltölteni ide?

Köszi
pirike

Surmi! Szerintem elírhatták. Ez így nem értelmes! Nem kérdezel rá a dokitól?
) abortusz! Ba....a meg! Én a 3. után elkötöttem volna :twisted:
Gyógyulj!

Pirike! Ha most azonnal állapotos lennél, akkor is csak július végén születne meg a baba! Addigra lesz ház, el is felejted az államvizsgát...
...tovább olvastam Így már más.

Rotschidl néni! Mindent megbocsátunk neked. Dógoz csak!

Kép
zölddisznó

Athiz édibédi :lol:
Vendég

Pirike, jobb egérklikk a görbén, képet elmented másként az asztalodra, lekicsinyíted, ha kell, aztán a topicban ahol írsz Melléklet feltölse, Tallózás, megkeresed az Asztalon a görbét, és Feltöltés. Ennyi.
Vendég

Athiz

Köszi, de nincs jobb egérgombom (machintos-om van), megint kell egy másik gép. Majd feltöltöm.
pirike

Boni, mármint a ticker, gondolom, nem én. :lol:
Tegnap fedeztem fel, hogy van miniticker is a lili-n, ezért csináltam egyet. Meg gondoltam, hogy bár nekem mindig is a babám lesz Szili, de már nem igazán mondható annak. Sajna. :?

Zöldi kismami, hogy ityeg? Remélem, jól vagytok a picibabóval!
Kép
Vendég

Pirike, küldd át nekem priviben vagy email-ben, ha tudod.
Vendég

bocsi :oops:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?