Új privát üzeneted érkezett!

Egy sirály és KÉT gólya eddig...

(Utro-dealer! Este hívlak)

Kép
zölddisznó

Jaj jaj!
Le ne maradjak! Gólyát én is!!! :lol:

Akkor most már hivatalosan is:
Hatalmas gratula Röfikéhez! :wink:

Szilva! Most már szóhoz jutok, így neked is hatalmas gratula! 3X :D

Kép
bettike
Eger

Éppen most meséltem apjuknak Zöldit (hogy lombikkal) és Szilvát (hogy inszemmel)! Szilva után kijelentette, hogy neki hagyományos gyerek kell! :D

Kép
bettike
Eger

Bettike! Kép

Zöldi, Szilva! Kép
Vendég

háát az egy tüzijáték akart lenni, de nem jött össze! de az örömöm őszinte! :lol: :lol: :lol:
Vendég

cocaaa gratula.

erossen azon gondolkozok hogy reggel ellovok egy tesztet de be vagyok tojva

Kép
monyo83

Coca!
Ezt kapd el!!! :lol:
Kép
szilbee

Monyó szerintem tesztelj reggel egy pozitívat! ne parázz két lehetőség van. vagy + vagy -. bár ha még nem vagymensiközelben várj pár napot!
Vendég

SZilbee ez nagyon cuki!
Vendég

Coca, Szilva mindkettőtöknek hatalmas gratula! :lol: Egyszerre három, persze nem sámli :D
Zöldi, aztán majd nyithatsz egy madárházat :lol:

Nekem (hála Nektek :D ) már elszállt a rossz kedvem! Ha nem lesz bébi, a görbéém akkor is szép :lol: Egyébként is most azzal vagyok elfoglalva, hogy egy kb. másfél héttel ezelőtti térdrándulás ma reggelre jól behúzta nálam a féket :shock: Reggel óta nem tudopk ráállni a bal lábamra. A sebészeten azt mondták valahol a térdkalács és az izület között van bajom, de nem tudni mi a gomd. Persze nem engedtem megröntgenezni, így nehezebb volt a doki dolga. Így tehát előállt a zseniális megoldással, beutalt a térdsebészetre :D
tapedli

Bonika, ügyesek legyetek! :wink:
Surmi, bár személyesen nem ismerlek, gondolok rád holnap! Minden ok lesz!
Klarissza, Bettike! Csudi görbék :D
tapedli

Így jár az,aki nem ér rá babanetezni….alig tudtam visszaolvasni megint:

Tapedli:sajnálom a hőleesést,ami soha nem túl jó előjel,de még van 3 nap.Lábidnak jobbulást Kép .

Kata:remélem túl vagytok a vizsgálatokon,sztem sokan voltunk veletek :wink:

Szezso:még szép,hogy sikerülni fog!!! :D

Ancsa:én kaptam egy ilyen szobrocskát júniusban a szülinapomra,be is tettem a hálóba a megfelelő irányba,remélem hamarosan segít! 8)

Zöldi:hányinger hegyeket Neked,és óriási hivatalon,nagyon nagyon hangos gratula Röfikéhez!!! Kép (én is egy gólyát szeretnék)

Szilva: Kép Kép Kép anyaéééég!!!Három???Gratula!Szóhoz sem jutok,elképesztő (én sem tudnék a helyedben tanulni)

Robcsi:szuper,hogy Adribaba már most tudja mi a jómodor

Klarissza kedves,ha kérhetnék több türelmet a további 2-3 napban Kép

Húúú,Szilbee,már csak 25 nap!!! Dejódejódejó Kép

Surmi,éjjel is hívhatsz nyugodtan!!! Ne izgulj,minden rendben lesz! Kép

Monyo:kisbetűkel is es tudjuk ám olvasni,hogy be vagy tojva :oops: 8)

Boni:Hajrá tüszők,kihasználni minden percet, és helyet Kép .

Én itthon,daninak hőemelkedése.Fekszik,fáj a bőre,tehát úgy látom beteg lesz.
vedresandi

Surmi Én is gondolok ám rád! puszi és itt egy alvótárs a kórházbaN Kép
Vendég

Hello Lányok!

Nagyjából visszaolvastam...

Szilva: alig térek magamhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Hihetetlen!!!

Coca: gratulálok a pulzáló szívű embriótokhoz!! :lol:

Monyó: én írtam is (asszem) ma reggel, hogy tesztelj holnap reggel...De azért tudd, hogy ha negatív, az még nem jelent semmit... :wink:

Bettike: télleg kafa görbe!

Andi: Daninak jobbulást! vagy inkább: mégse legyen beteg! :-D

Többre nem emlékszem :roll: bocs...

Szóval túléltem az inszemet :lol: Coca: csak 3-kor csöveztek be... :-D
Na, a tüszőm nem repedt meg, de nagyon érdekes volt, mert épp kezdett repedni, a Douglesben meg gyűlni a folyadék...Tök jól látszott az UH képen. Így a holnapi inszemmel is még elkapjuk a drágát :lol: Ja, és mikroszkópon megtekinthettem Apa mintáját, a centrifugálás előtt és után...Nagyon érdekes volt, az előttiben elég lustinak néztek ki, az utániban meg úgy izegtek-mozogtak, hogy csak na! :lol:

Csóközön drágáim! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!!

Szilva hipp-hipp-hurrrrrrrrrrááááááááá! Nagyon vigyázz magatokra!!!

Coca, nekem is fogj gólyát!!! Légysziiiiiii!! Hatalmas gratula!

Lányok nem hiszitek el amit mondani fogok!
A h...e, f.sz főpolgármesterünk miatt egy óra alatt nem értünk a 8 kerbe tőlünk!!! Elkéstünk!!! Felhívtuk a dokit (10perc késésnél) és közölte h ők nem várnak senkire, majd holnap hívjuk esetleg új időpontért!! A f...szom ki van!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
kata05

KATA BASSZUS! EZ TÉNYLEG NEM HISZEM EL! :twisted: EZEK UTÁN VAN MÉG BIZALOM? ((((((((((((((((((((((((KATÁÉK))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

SZEZSÓ AKKOR NINCS MESE, EGY NAPON FOGUNK SZÜLNI! :lol

FÁZOM Kép
Vendég

Kata: basszus!!!! :evil: :evil: :evil: Mondjuk a doki is lehetett volna annyira normális, hogy megvár Benneteket! Mikor nem is tehettek a késésről! :evil:
(remélem hamar kaptok új időpontot!!! )

SzezsoKép
KépKép
szezso

Oké Boni, benne vagyok!!! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

ÉS HOLNAP REGGEL MÉSZ?
Vendég

(((((((((((((Kata))))))))))))))))) Kép Kép Ezt nem hiszem el,hogy a doki nem tudott volna toleránsabb lenni! :twisted:
vedresandi

Szezsó, remélem ügyesek lesznek a ficánkák! Hajrá :lol:
Kata :( :( Nem értem a dokit...
tapedli

Szezso!
Akkor drukk holnapra! :D

Andi!
Vagy még kevesebb... ;) Én Nov. 9 környékére sacolom.. :)

Kata!
:( :( :(

Boni! :)
Kép
és még több Kép
szilbee

Köszi az örüléseket! :P

Húúúú, mennyi izgulnivaló van holnapra is!

...madárház már üzemel, gólyaszállítmányt is hozzák nemsokára, bagoly elkapásában még a tűzoltóság segédkezik, egyéb madarak megrendelve.

Megyek Dr. Househoz...

Kép
zölddisznó

Helló!

Nagy gratulációmat küldöm Cocának és Szilvának! Nagyon örülök nektek!
Kép
Kata, sajnálom! Remélem, minél hamarabb tudtok menni!

Ceni, nagyon cuki a kiskölök!

Bettike, klassz a hőd!

Monyó, édi a "kiscicád"! Várom a + tesztedet!

Surmi, remélem, minden okés lesz veled!

Szezso ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Tapi, örülök, hogy jobb a kedved, további ++++++++++

Betegecskéknek jobbulást, többieknek drukkok, meg minden, ami kell! És bocsi, de képtelen voltam többet megjegyezni, de a háttérből figyelek és mindenkinek szurkolok ám!
Vendég

Kata: basszuskulcs!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Betegeknek: Kép

Szezso, Surmi: drukk!

Mnyó, Tapedli: szurokhegyek!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jó éjt!

Kép

snufi

Cocaaaaaa :lol: :lol: Gratula szívdobogós pici Röfköshöz :wink: :D
Mikor fogsz szülni :D ? Május-június?
Jóéjt mindenkinek...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceni: most olvasom a másikban amit írtál, hogy Szilcsi kórházba került megint!!!!! Drukk neki ezerrel, hogy minden rendben legyen!!!!

snufi

Snufi: Köszi, átadom neki, ha beszélünk holnap...

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó reggelt!

Szezsó drukk a mai nagy találkozáshoz is! :lol:

Szilbee okéoké

Szilcsi sajnálom hogy megnt kórházban vagy! puszillak és drukkolok, hoyg minden rendben legyen4
Vendég

JÓ REGGELT MINDENKINEK :!:

MOST INDULOK A KLINIKÁKRA :!:
PUSZI: SURMI

Kép
surmi
kockasfulunyul

Jó reggelt! (csak ne zuhognaaaaaaaaaaa az eső )

Athiz, hát tegnap este végiggondoltuk a dolgokat, és eh(h?)ez a hapsihoz ahol tegnap voltunk tuti nem megyünk vissza! Lehet bejelentkezünk egy meddöségibe!

Ceni, Szilcsinek millió drukk, hogy a baba még ne szeressen megszületni! És millió ölelés és kitartás!

Boni, ilyen korán kelni! Én 6-kor kelek, de még a kv-t is meg kell innom, hogy fent legyek! :D Ja, és kafa a tüzijátékod!

Tapedli, gyógyulást a lábadnak! Remélem a hőd visszakúszott!

Coca, nekem a Nyugatinál bárhol jó! Csak mond és megyek, eddig te tettél szívességet most én jövök! :D :D

Na léptem dolgozni!

Kép
kata05

sziasztok.

kata doki :twisted: sajnalom hogy most megint csusztok :cry:

surmi,semmi baj nem lesz nyugi :!:

szilcsinek is mennek a drukok hogy meg bentmaradjon a picur.

rolam.a tesztem negativ,picit csalodott vagyok mert nemerre szamitottam,na de mindegy.
Egy kerdes.Reggel 6 kor mertem egy hot 36,6 :!: :evil: majd visszaszunyaltam es fel ora mulva megint mertem egyet kivancsisagbol(a ket meres kozt nem volt se mocorgas,sem felkeles)es mertem egy 36,8 as :!: hot.
Letezik ilyen hogy fel ora 0,2 tized?vagy bedoglott a homerom?kicsit azert ez igy fura.
most melyiket irjam be a fertybe,36,7 et?

Kép
monyo83

Sziasztok!

Surmi, szorítok :wink:
Monyó, sajnálom bár ez még azért nem jelent semmit... Egyébként vannak tüneteid?

Nekem feszül a hasam, meg egy picit a didkóm...ez azért fura, mert máskor sokkal jobban szokott mensi előtt két nappal. A hőm az szépen lekúszott és ott is maradt...

Kép
tapedli

Kata, nagyon sajnálom, ez nem volt fair a dokitól.

Surmi!Drukkhegyek, ne aggódj.Gondolunk rád!

Cocikám! Itt is kérek gólyát (vhol cska kapok), de előbb dobjatok ide egy kva pirit!

Szilvi, ez eszméletlen!Grt.3-szor is!!

((((Monyókám)))))))))))Nagyon sajnálom!

babaimádó
Kép
babaimado

tapedli egy szal tunetem sincs :cry:
tegnap este fajt a hasam,nem olyan menziszeruen de hasonlon. :?
Cicifeszkom nekem eleg ritkan van,esetleg a bimbom szokott egni de most az se.
szerintem szep a gorbed. :lol:

Kép
monyo83

enyim gorbe mai koztes ertekkel.
Kép

Kép
monyo83

Monyó,

néztem pár görbét a fertin és láttam olyat, akinek 13-14 dpo-n 36.5-tel volt + tesztje. Én azt mondom ne adjuk fel! :wink: Amíg piri nincs, addig van remény. Most ha jól nézem egyformára "hűltünk". Egyébként a Te görbédből még lehet 3 fázis, ha holnap fölzizzen. Az enyém inkább egy púposteve púpjaira hasonlít :lol:
tapedli

tapedli az hogy van hogy valamelyik nap meg egy dpon voltunk most meg egy nappal elorebb vagy mit en :shock: vagy en neztem el?
te a mehszalyadat le szoktad csekkolni?

Kép
monyo83

nem voltunk teljesen egyformán...szerintem :roll: Tuti, mert nekem már volt pé-m amikor még izgultunk érted, mikor lesz már. Nem rakta át neked utólag máshová a ferti a pé-t?

Inkább nem nézegetem, nem díjaznám ha összeszednék valamit a kíváncsiságom miatt :?
tapedli

nem is haladunk egyformán :D mert én a 12. dpo-n, Te pedig a 11-en vagy
tapedli

na ezt most meg én néztem el, mert azt hittem most láttad egyformának. Na jó eldugulok és iszom egy kávét :shock:
tapedli

asszem en is fozok magamnak egyet.
szoval nem vagyunk egyformak :lol: tuti nem rakta at,hiaba akartam mert szerintem egy nappal elorebb volt,akkor volt tojasfeherjem.akkor en is 12 dpon lenek,a ciklus.hu szerint meg 13 dpo :roll:

Kép
monyo83

Katám jól döntöttetek! Én is ezt tettem volna! jóü hogy tetsz a tüzijáték! :lol:

MA lesz a NAGY TALÁLKOZÁS!!!!!!!! :lol: :lol:
Vendég

boni majd gondolok ratok :lol: azt nem mondom hogy lelekben veled leszek,elegen lesztek ti ketten :oops: :lol:

Kép
monyo83

Monyó köszi! :lol:
egyébként örülök, hoyg nem vagy elkeseredve, az is már jó dolog... enm feladni! pozitívan gondolkodni! :wink:
Vendég

boni nem tudok mit csinalni,mi megtettunk mindent ez van.

Kép
monyo83

Hahó!

Zöldiéknek és Szilváéknak nagy-nagy gratula! :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziromka ! remélem jól avgytok! puszi a családnak! Miksa hoyg bírja Ede babát?
Vendég

Köszi Boni, megvagyunk! Miksának tetszik Ede, csak szeretné emlegetni meg etetni és hasonlók. Nagyon kell figyelnünk.
Anyukám még nem látta Edét, az nagyon bánt, de most sajnos ez van....

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?