Új privát üzeneted érkezett!

Nos végre itthon!

És most komolyan komoly tanácsokra lenne szükségem!

Lh tesztem a mostani délutáni a pozitív! De mint atom! Hamarabb jelent meg a teszt csík, mint a kontroll és erősebb is! Gondolom akkor most ezt már vehetem pozitívnak!

Akkor 18-36 órán belül lesz repedés??? :shock:
Akkor a hőm miért esett le??? :roll:
És mikor kekszeljünk? (Ugye apa katonái lusták és a doki szerint úgy lenne jó, ha a repedés napján lennénk együtt előtte 3 napig szünet!) - bár ez a 3 nap szünet nem jön be, mert hát ma reggel a hőm miatt letámadtam!

Vagy ne is foglalkozzak most időpontokkal, csak szeressük egymást sokat sokáig???

Most úgy érzem, hogy a célegyenesben vagyunk és nem akarom elcseszni! :roll: :oops:

Kép
bettike
Eger

Én holnap du. szexelnék.

Kép
zölddisznó

Én is!

Kép
kata05

Én ma is, holnap is holnapután is :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

de te bettike holnap du. :lol: :wink:
Vendég

Akkor holnap délután engedélyt kérek távol lenni, mert az okt. 23-ai ünnepség után fontos kekszelnivalóm lesz! :lol:

Köszi csajok! Mi lenne velem nélkületek! (De komolyan!)

Akkor elméletileg úgy van, hogy akkor van tüszőrepedés, ha már felment a hőm? :roll:

Jó, jó! Igyekszem befejezni az agyalást! :oops:

Kata! Jó 4 nap pihit, aztán gyere, ha a dokinál végeztetek! (Persze előtte is!)

Kép
bettike
Eger

Boni, pfúúj! Én is gondolkodtam eme poénon, de nem akartam elsütni! :oops:

Kép
kata05

KAtám Én megtettem! :mrgreen:

nekünk a jövő hét úgyis eksön lesz :wink:
Vendég

Azért gondoltam, hogy valaki csak nem tudja megállni, hogy hóóót komolyan válaszoljon! És íme! Igazam is lett!
Bár azt hittem Zöldi és Röfike fog "beszólni"! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike én komolyan válaszoltam. LÁttad volna az arcomat. :wink:

de tényleg holnap délután :lol:
Vendég

Hali!

Egy gyors helyzetjelentést tudok, most csak adni...

Voltunk uh-n és megesett az első nst is. "Picúr" jól van!!!! De még milyen jól... Alig tudtam tőle feküdni... Picit nagyobb, mint Levente ennyi idősen... 2700-2800 g körül van (nem emléxem pontosan mennyit mondott).
Fl: 70 mm
BPD: 95-96 mm
THQ: 97 mm
Mosonyi szerint 1-2 héttel korábban jön majd... Mondjuk ezt már az első hónapokban sejtettem. A méhszáj zárva van... klasszul tartja ezt a jó nagy gyereket!! :lol:

Jóccakát!!
Kép
szilbee

Sziasztok,

Szilbee, gratula az uh-hoz. Szép nagy baba lesz :)

Sonjus, :( sajnálom, de talpra kell állni.

Ennyire futotta ma!

Jó éjt mindenkinek.

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken, magadról miért nem írsz soha?

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Szilbee, tényleg szép, nagy baba! :D

Bettike: csak szeressétek egymást, amikor kedvetek van :wink:
Szerintem!!! Ma reggeli hődre kíváncsi vagyok!

Sonjus: b@sszus :cry: úgy sajnálom...Egyetértek Cocával, tesztelned kellene, hogy tudd, mi történik. Én a helyetekben tovább inszemeznék, ha lombikot nem akartok.
Apa múltkor olvasta valahol, hogy 6 inszemből a teherbesési esély 20-30% :wink: És Ti még csak kettőn vagytok túl...

Monyó: Te hőd?

Kata: jó pihenést!

Snufi: ez itt a gombázós birkanyájunk :-D (telefonnal fotózva a kocsiból, ezért nem túl jó a kép..):
Kép

Klarissza: nagyon jó a görbéd! Mindjárt el is kezdhetsz gondolkodni a teszt időpontján! :-D

Rólam: ma délután megyek tüszőnézőbe, remélem szépen növöget, mármint normális ütemben :D dolgoznak a hormonok, mert napok óta nagyon melltájéki fájdalmaim vannak...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babim: micsinálsz most? MSN? Hm?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

Én már úgy csinálok, mint aki dolgozik! :?

Szezso! Most olyan lepény vagyok! :wink:
Hőm 36,5! :roll:
Drukk a hatalmas, gyorsan érő tüszőidnek! :wink:

Szilbee! Tényleg szép nagy babó! :D

Kép
bettike
Eger

Bettike: azért ma még ne legyen hatalmas a tüszőm :lol: Hétfőre legyen 20 mm körül, az jó...
A hőd lehet, hogy csak lassan indul meg felefelé...Görbét nem raksz?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Munkanap!
:cry:

SZilbee gartula a jó eredményhez!

Csikken naggyon a végén vagy már :wink:

KAtám Jó pihenést Nektek!

tesó ti is elmentetek hosszú hétvégére?

SZép NAPOT!
Vendég

Szezsó, Bettike már csak 2 hónap..... :wink: :lol:
Vendég

Ma is dolgozóknak kitartást!!!! Minnnyá itt a hossssszú hétvége!! :)

Kép

Sonjus! :( :( :(
És azt nem lehet valahogy dokival kivizsgáltatni, hogy tényleg az e a gond, amire gondolsz??
szilbee

Kép

Nekem az is jó, ha most van pé! Sőt egyáltalán! Én már tényleg ennek is tudok örülni a brutál görbéim után! :roll:

Kép
bettike
Eger

Hahó én is dolgozom :( vagy valami hasonló :)
Nem tudom csajok, hogy tényleg csak a beágyazódással van-e gond, de már agyon vizsgáltak mindkettőnket és sehol semmi. Az ágyazódási problémát nem tudom, hogy lehet vizsgálni. Lehet még az az összeférhetetlenség, amiről egyik doki ezt, a másik meg azt mond. Bár talán az inszem azt kiküszöböli nem? Na mindegy tényleg nem tudom mi van, de ebből az évből már csak 2 hónap van, aztán jövőre meglátjuk mit csinálunk. A lombikkal a páromnak annyi baja van, hogy engem félt. Ő bármire képes és hajlandó, hogy baba legyen, mint én, csak ő ilyen kis féltős :) én is félteném, ha neki lenne szüksége komolyabb beavatkozásra! Vagy még ebben az évben, vagy a következőben terhes leszek :) ez tuti! ;) Talpra állok én hamar, csak hát, tudjátok milyen, mikor már megint mensi van :evil:
Pusz mindenkinek
sonjus

Bettike a lényeg az, hoyg ma meg ne lássunk gép közelébe, hanem Apázzál :wink:
Vendég

Boni, Sonjus! Azért agyon ne dolgozzátok magatokat! :lol:

Sonjus: ha az a gond, hogy a kiskatonák nem jutnak át a méhnyakon sem élve, mert elpusztítod őket, akkor az inszem ezt kiküszöböli.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sonja párom is pont így gondolkodik, mint apárod. még az inszemtől is félt. :? pedig aztán lehet nálunk is kinyírom a barátságtalan környezettel a katonákat :shock:
Vendég

csajok nagyon szarul vagyok, hőhullám, hányinger, szédülés. 2 napja ababhagytam a clostyt :cry:
Vendég

Boni, sajnos ez a Closti hatása még mindig :( mennyit szedtél?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso 5 napig 1 et naponta. enm sokat. de eddig nem volt semi, csak amióta abbahagytam :shock:
Vendég

Sziasztok!

sonjus: nagyon sajnálom, hogy megint nem sikerült. Szerintem is folytassátok, a párodat is megértem, hogy félt.

OFF

Borzalmas csütörtöki éjszakám volt. Este hat körül a nyakam begörcsölt és teljesen lesugárzott a jobb vesémig. A fájdalom csak fokozódott, ezért elmentünk az ügyeletre. Ott említettem, hogy lehetséges, hogy babát várok, ezért nem mertek mit kezdeni velem, át a sürgősségire. Na ott aztán kívül, belül megvizsgáltak, EKG, nyomogatás, kopogtatás, hallgatás, stb. Hogy a vetélést kizárják (holott nekem egyértelműen a hátam fájt és a vesém), át a nőgyógyászati ügyeletre (ez kb. este 11 körül volt). Na örültem is, hogy legalább talán látnak már valamit. Sajnos még semmit sem lehetett látni, de a méhnyálkahártyám 15 mm és a belső elhelyezkedések is terhességre utalnak. Jövőhét szerdán már látható lesz, ha van ott valaki. Szóval vissza a sürgősségire, ott vérvétel, infúzió (Nospa, Algopiryn) stb. Közben már mire visszaértünk, elmúlt a görcs. Kérdeztem is, hogy muszáj ez az infúzió? Igen. Közben rám jött a pisilhetnék , de már nagyon görcsöltem (pedig előtte voltam félórája), nem lehet kimenni a WC-re, hozza az ágytálat. Kikönyörögtem, hogy a férjem vagy valaki jöjjön velem a klotyóra, félkézzel elvégzem a dolgom és közben nem fogom behajlítani a jobb kezem, nehogy szétpukkanjon a vénám. Az ápoló megkegyelmezett, elkísért. Közben meglett a véreredményem is. Magas lett a fehérvérsejt. Ajaj, lehet, hogy vakbélgyulladás. Át a radiológiára UH-ra (ez kb. hajnali egykor volt). Ott aztán mindent találtak. Vesekövet, homokot, sok cisztát (a legnagyobb 4 cm-es). Kész voltam teljesen. Visszamentünk a sürgősségire, ott megnyugtatott a doki, hogy a ciszta az nem ciszta, hanem a petefészkem (a stimulálástól egy kicsit megnőtt). Viszont a vesekő az biztos. És a magas fehérvérsejt a stimulálástól lehet. Frankó. Haza viszont nem engedtek, benntartottak reggelig.
A lényeg a lényeg, semmi gond nincs és a zárójelentésem elég furán néz ki, merthogy a sürgősségi leleteken még hátfájás, vesetájéki fájdalom szerepel, a zárójelentésemen már alhasi, hasi fájdalom (holott az egyáltalán nem fájt). Egy kicsit aggódok, hogy ez a sok (nőgyógyászaton hüvelyi és hasi, a radiológián megint hasi) UH és infúzió nem e okozott valamit.

ON

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilva remélem minden rendben lesz.drukkolok. és gyógypuszikat küldök.
Vendég

boni: én is küldök neked sok-sok jobbulás puszit :D Szerintem érnek a tüszőid, azért elég hormon van abban a Closty-ban. Tüszőrepit mikor kapsz? Kedden?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Hű Szilva! :shock: :shock: :shock:
Örülök, hogy semmi igazi nagy gond nincs!
Pindúr pedig kapaszkodik! :wink:

Kép
bettike
Eger

szilva nem tudom, hétfőn megyek Uh ra délelőtt, akkor tudom meg! de az csak a 11. cn. a baj az, hoyg páromnak szerda délután megint külföldre kellene mennie :twisted: és csütörtök este ér haza.
Vendég

Drága Szilva!Hát ez őrület!Drukkolok, h. minden rendben legyen veled

babaimádó
Kép
babaimado

Szilva! Azta, nem semmi éjszakád volt! Biztos, hogy nem lesz semmi baj!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hát remélem, hogy tényleg nem lesz semmi. Gondolom azért már csak jelzett volna a szervezetem. Nem?

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Fú Sziva ez aztán az éjszaka! Jobbulást kívánok és , hogy ne jöjjön elő többet ez a görcs.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Mai hőm 36.9

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

klarissza: vezetsz hőgörbét? ha igen, megmuti? :D

Szilvi

szilvaqueen

Szilva: húúú, micsoda éjszaka!!!! De minden oké a babyvel, ne aggódj!!!!!

Szezso: köszönöm a barikat!!!!!!! :D

Tesó: nem megyünk sehova a hosszú 7végén. Tegnap voltunk moziban, hétfőn megyek a bnőimmel Bécsbe shoppingolni!!! Már alig várom!!!!!! :lol:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szilva csak neked, mert a többiek tegnap már látták 1192871825.0023.pdf :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Tesó jó soppingolást! :lol:
Vendég

Szilva!
A hasi uh-k és hüvelyi uh sem árt korai terhességnél... sőt a terhesség elején egyes helyeken kizárólag azt használják (mármint a hüvelyi uh-t). A infúzióba meg szerintem biztos nem tettek olyan szert, ami gondot okoz a babának, mert hát szóltál nekik, hogy valszeg más állapotban vagy. :)
Biztos nem lesz semmi gond. Most csak pihenj sokat és próbálj kikapcsolni. Élvezd a napocskát (már ha persze felétek süt) és gondolj arra, amit írtál.... :D 8)

[quote]. írta:.. méhnyálkahártyám 15 mm és a belső elhelyezkedések is terhességre utalnak
:D
szilbee

tesó egyébként ha alig várod akkor nem is várod annyira? :lol:
Vendég

Szilbee! Nagyon jó hírek, ügyesek vagytok!

Szezsó! Ti aztán nyomjátok rendesen! Helyes. Így kell.

Bettike! Ha almás a bettikelepény, akkor kérek. :P

Boni! Milyen a wellnessezés odabent? :wink:

Sonjus! Én még mindig nem vagyok biztos benne, hogy a beágyazódással van probléma. Sok ponton elcsúszhat a csoda létrejötte.
Lehet megtermékenyülési bibi, amit ugye a lombik megold.
Lehet a beágyazódással gond anatómiai okok miatt, erre jó a lapar és a hysteroszkópia - ezeket is szokták ajánlani már egy sikertelen lombik után is.
Az igaz, hogy egy lombik a szervezetnek, léleknek is megterhelő, de egyáltalán nem olyan vészes, meg hát mi úgy vagyunk összerakva. hogy simán és nevetve küzdünk. Az meg tök jó, ha a párod félt, neki az ujságos szomán kívül nincs is más feladata. :wink: ...ja, meg megteremteni a rávalót!
Ha nem bízol az inszemben, akkor ne cicózzatok, lépjetek tovább! MOST!

Szilva! Az UH-k miatt egyáltalán ne aggódj. Apa fülébe is bogarat ültettek, hogy nem káros-e. Ezért tegnap beszéltem 3 UH-s dokival is, aki megerősített abban, hogy akár naponta többször is lehet, az ég világon semmi hatással nincs a babára. Amiért felröppentek ezek a hírek, az azért van, mert a mostanság divatos babamozizásnál előfordulhat, hogy ha 20 percnél tovább tart a vizsgálat, akkor elkezd felmelegedni a magzatvíz, amit a baba nem szeret. De max. ennyi.
Vesekő! Túúúúdom milyen az! Jobbulást!
(A clostyban nincs hormon :oops: )
Hányadik napon vagy most?

Snufi! Mit néztetek?

Klarissza! Kifejezetten tetszik a hőkukacod.

Kép
zölddisznó

Coca: Izlések és pofonok. (felejthető)

Boni: hahaha. :lol:

snufi

Ki mit főz ma? Kép
Én sült paprikát. Uram egyik kedvence. Ezt kívánta meg, én meg örülök, mert tök hamar kész. :D

snufi

klarissza: bocsi, de nem tudtam visszaolvasni :oops: Nagyon jól alakul a hőd :D

coca: a closty-ba csak van valami kis tüszőérlelő hormon. Vagy nem?
Ma vagyok pont az 5. hétben :D

Elfogadták a diplomamunkámat, ezért most két hétig szabin leszek, nov. 12-én lesz az államvizsgám. Sajnos nem nagyon leszek netközelben, de ha van valami hír, akkor jelentkezek.

Mindenkinek jó babásodást és babázást. :D Pussz!

Szilvi

szilvaqueen

Nekem felmentésem van főzésből, apázok! :lol: :lol: :lol:

Jaj én úgy akartam megnézni Mamma mia musicalt! :roll: (15.000 - 20.000 körül van 1 jegy!) bár időben is lemaradtam! :)

Kép
bettike
Eger

clostyban sárgatesthormon ? :?:
Vendég

na j ez hülyeség volt. storno
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?